Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

            Άχτουνγκ, άχτουνγκ. Προσοχή προσοχή. Είχαμε πολύ μεγάλα γεγονότα : Την συνάντηση του Δαλακούρα με τον κανένα αλλά την διαβεβαίωση του εφοπλιστού ( κι αυτός ) οτι θα κοιτάξει το θέμα εισόδου της ΑΕΚ θετικά όταν μπουκάρει ο Δημητράκης. Την συνάντηση του Κατίδη με τον Λίνεν, τον Δημητρέλο και τον Καρασαββίδη. Αυτή έγινε και τα πάντα κύλησαν ομαλά ειδικά όταν ο πρόεδρος είπε οτι θα πληρώσει μόλις μπουκάρει ο Δημητράκης. Είναι σοβαρότατες εξελίξεις αυτές που απασχόλησαν την επικαιρότητα κι άφησαν ικανοποιημένο σύμπασα την ποδοσφαιρική πλάση.
            Κι επειδή ο δημοσιογράφος ( επιτρέψτε μου ) δεν έχει τι να γράψει αν όλα βαίνουν καλώς, είπα να κοιτάξω το περιθώριο. Το περιθώριο των συναντήσεων αυτών. Στο οποίο, ο υπουργός οικονομικών Στουρνάρας - ο αντί του Τόμσεν - επισκέφθηκε τον Σαρλ και τον ενημέρωσε οτι όποιος φοροφυγάς πιάνεται, άμεσα θα πηγαίνει μέσα. Πληρώσει δεν πληρώσει. Και φυσικά δεν θα κάνω φτηνό χιούμορ με τη νέα κατοικία όλων των Ελλήνων, αλλά θα πάω με τα γεγονότα.
          - Κύριε πρόεδρε, όποιον πιάνω να φοροδιαφεύγει, θα τον στέλνω στο μπαλαούρο.
          - Και γιατί μου το λες Γιαννάκη μου; Σε εμπόδισε κανείς μέχρι τώρα; Ή μήπως η επίσκεψη σου έχει σκοπό την ενημέρωση μου οτι θα ανοίξουν και παλιές υποθέσεις;
           ΗΡΕΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, που είναι δεξιός όσο αναφορά τα αρχίδια του, ΑΝΑΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΑΒΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΑ ΤΕΩΣ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
         - Κύριε πρόεδρε, απλά ήθελα να σας δώσω ιδέα για το διάγγελμα που πρέπει να αναφωνήσετε προς τον λαό που ψάχνει το αίσθημα περί δικαίου. Θα είμαι πολύ άγριος πλέον. Δεν θα μου χαλάνε κάποιοι τον προϋπολογισμό. ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ.
            Αυτό λοιπόν το νομοσχέδιο προωθείται, το οποίο πρόκειται να εφαρμοσθεί επί παντός επιστητού. Ας πούμε στον Αλαφούζο που δήλωσε οτι το χαράτσι - πριν κριθεί αντισυνταγματικό και χαρακτηρισθεί σήμερα όμως πατριωτική κίνηση, δηλαδή όποιος γουστάρει ας το πληρώσει - ανήκει στον ιδιοκτήτη του κτιρίου δηλαδή στην Καθημερινή που ανήκει στον μπαμπά. Ας πούμε στην Αγγελοπούλου που δήλωσε το σπίτι στην Φιλοθέη σαν βιοτεχνία μεταποίησης εσωρούχων. Ας πούμε στον Θέμο που ξαναδιώκεται ενώ είχε διωχτεί αλλά μια χαρά έχει κρατικές διαφημίσεις στην φυλλάδα. Ας πούμε στον Μαρινάκη που ναι μεν διώκεται για στημένα παιχνίδια, αλλά χρειάζεται χωριστή δικογραφία για να αποδειχθεί οτι αν στήνεις ένα παιχνίδι, ο Οπαπ έχει διαφυγόντα κέρδη. Αν συνεχίσω με τα " ας πούμε ", μάλλον θα με έχουν προλάβει οι Μάγια στην συγγραφή αυτουνού του κειμένου.
              Οπότε πάω στα γεγονότα. Ο Ψωμιάδης της Σαλονίκης, καταδικάστηκε οριστικά κι αμετάκλητα. Τι είχε κάνει το παιντί; Μια παράβαση καθήκοντος. Είχε μειώσει ένα πρόστιμο 89 χιλιάδων σε πέντε, σε άνθρωπο που έκανε νοθεία στα καύσιμα που τα έδινε στην νομαρχία. Προσέχτε. Είχε καταδικαστεί ξανά στο παρελθόν αλλά μετά από αναίρεση του Άρειου Πάγου, ξαναπήγε στην δίκη. Το δικαστήριο πάλι έβγαλε την ίδια απόφαση, οπότε στην δεύτερη αναίρεση ο Άρειος Πάγος ήταν αρνητικός. Τα στοιχεία ίδια βέβαια. Τώρα γιατί το πρώτο δικαστήριο ήταν επίμονο κι ο Άρειος Πάγος το είδε αλλοιώς, μόνο σε επίπεδο φοροδιαφυγής μπορώ να το τοποθετήσω. Πιστεύω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.
              Αλλά, άλλο τι εννοώ κι άλλο τι λέω. Ή μάλλον τι είπαν στο τελικό στάδιο της δικαιοσύνης: ΕΝΟΧΟΣ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ. Ο Σαρλ δικαιώθηκε για τα γεννητικά του όργανα αλλά κι ο Στουρνάρας με την άτεγκτη στάση του. Για τον τύπο που έκανε την νοθεία των καυσίμων δεν ξέρω τι έγινε. Ξέρω όμως οτι ο Ψωμιάδης σήμερα ήταν ράκος. Μετά από τόσους αγώνες δικαστικούς για την αθωότητα του, να φάει τέτοια ποινή; Τριετής αναστολή; Και πώς θα ζήσει ρε παιδιά έτσι και ξαναπιαστεί; Πέραν της συγκάλυψης των φοροφυγάδων με το αντίστοιχο ρεγάλο, ξέρει καμιά άλλα δουλειά να κάνει ο κάθε πολιτικός; Εξοντωτική ποινή μιλάμε.
            Ίσως βέβαια ο Γιαννάκης γι' αυτό θέλει να αλλάξει το νομοσχέδιο. Για να μην έχει δικαίωμα το δικαστήριο να ρίχνει αναστολές. Αναβολές όμως δικών επ' αόριστον ή θάψιμο δικογραφιών στα αρχεία των δικαστικών μεγάρων μέχρι παραγραφής, δεν προβλέπει το νομοσχέδιο. Οπότε ο επόμενος υπουργός έχει κάθε λόγο να ξαναπάει στον όποιον Σαρλ θα έχουμε, και να του πει για την διόρθωση της διόρθωσης της παράλειψης του προηγούμενου υπουργού, οπότε η κοινή γνώμη θα είναι ικανοποιημένη. Που θα τους ταϊζει κιόλας τους αληταράδες μέσα στα στενά κελιά της VIP πτέρυγας, με τις τραγικές συνθήκες κράτησης όπως το επιτρεπόμενο delivery ή το σπιτικό φαγητό. Μιλάμε για γαμήσια τώρα.
             Μιλάμε δηλαδή για κανονικό δούλεμα την ίδια στιγμή που ο Σαμαράς που πέρναγε τον τελευταίο κάβο κι οτι δεν υπάρχουν άλλα μέτρα, ετοιμάζεται να φέρει καινούργιο νόμο για αύξηση της φορολογίας ούτε κι έχω καταλάβει πόσο. Αυτά δεν είναι μέτρα. Αυτά είναι το αναβαθμισμένο φορολογικό σύστημα. Δεν πιάνονται αυτά σαν μέτρα. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. Και φτιάχνουν νέες θέσεις εργασίας. Πού ρε πούστηδες τις φτιάχνετε; Στο δημόσιο ή μήπως σας έχουν φωνάξει για συμβουλές στον ιδιωτικό τομέα;
            Ο πέλεκυς λοιπόν έπεσε βαρύς στον ελεύθερο Ψωμιάδη κι ο έγκλειστος - μη εκδοθείς ακόμα - τρέμει αυτήν την στιγμή. Μέχρι που παρήγγειλε λουλούδια για τον στολισμό του ναού των φυλακών. Και μια χαρά κάνει και τα τηλέφωνα του εκεί που πρέπει, έτσι Σοφοκλή; Έτσι να λέτε. Και νάστε ήσυχοι οτι θα παταχτούν όλοι. Θα μπουν όλοι μέσα, αλλά λεφτά δεν θα εισρεύσουν, που αυτό είναι το ζητούμενο. Όπως και οι τράπεζες θα κάνουν τις κατασχέσεις σπιτιών αλλά λεφτά ζητάνε κι όχι ακίνητα, που, τι να τα κάνουν; Κι η Λήμαν πήρε πίσω τα σπίτια. Και τι έγινε; Απλά τα έβαλε στον κώλο της. Όπως κι εμείς θα βάλουμε στον κώλο μας τα νέα μέτρα ή τα νομοσχέδια τα αυστηρά μέχρι να ξεπατωθούμε όλοι μας ή μέχρι να κάνουμε την επανάσταση της φοροδιαφυγής. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ. ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΟΥΣ. Τόσο ανίκανοι είμαστε και χρειαζόμαστε υπουργούς για την προστασία μας;
              Πώς θα γίνει αυτό; Αυτό δεν το ξέρω ακριβώς διότι δεν είμαι Λαφαζάνης ή Παπαρήγα ή Κασιδιάρης. Ένας απλός πολίτης είμαι που ξεκινώ την χρονιά με δεδομένα για να κάνω τα κουμάντα μου. Στην επιβίωση μου και της οικογένειας μου. Και στα λούσα μου, όσο μου επιτρέπει η τσέπη μου. Χοντρά απολιτίκ και καμία συναλλαγή με το δημόσιο. Και ξαφνικά βρίσκομαι χρεωμένος που έχω σπίτι ή παιδιά. Ή που χρωστάω, επειδή κάποιοι πολιτικοί ενώ με βάζανε να πληρώνω για εισφορές συντάξεων κι όλα τα άλλα, μου αποδεικνύουν οτι πλήρωνα κάποια φυτά και το μόνο που έχω είναι το δικαίωμα της μετανάστευσης. Είναι για να φύγω; Όχι βέβαια. Είναι για να μείνω και να ασπασθώ το κοράνι. Πιο φτηνή είναι  μια δημόσια εκτέλεση και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα από την στιγμή βεβαίως που θα έχω αλλάξει και την θρησκεία μου. Σάμπως έβγαλα τίποτα με την θεωρία της αγάπης; ΑΥΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΝΑΤΣΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ. Καταλαβαίνω βέβαια οτι θα ανησυχήσει ο Νικαίας ο άμεμπτος για την απογραφή του ποίμνιου, αλλά μέχρι να κάνει κουμάντο το ΣΔΟΕ και οι δικαστικές αναστολές, εγώ θα έχω αποδείξει την απόλυτη πίστη μου στην νέα θρησκεία.
             Θα με πούνε απολίτιστο βέβαια. ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΤΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ PAY ROLL ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ.
              Την καλημέρα μου .
           Υγ. Το διόρθωσε ο Γιαννάκης. Είπε για εκτεταμένη φοροδιαφυγή. Σαν τα επεισόδια των γηπέδων. Ευρείας κλίμακας, εκτεταμένα ή γενικευμένα. Δηλαδή; Έχετε κουρέψει αυγό;

3 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας06 Δεκεμβρίου, 2012 15:55

    Και βλεποντας τα πρωτοσελιδα,διαπιστωνουμε οτι το "ΦΩΣ" ειναι με λαθος χρωματα,αφου ειναι κατακοκκινο και εχει φωτο Μανωλα Ντεμη και καταστικτο απο δηλωσεις του "δεν ασχολουμε με τον Κωστα" Στελιου Μανωλα.
    Που δεν διαβασε το συμβολαιο του Κωστα" αλλα "εχει υψηλη ρητρα" οπως του ειπαν.
    Ο "Συμβολαιογραφος" της οικογενειας,δεν διαβασε λεει το συμβολαιο.
    Δεν ειναι ντροπη ρε. Τι κρυβοσαστε. Κακο ειναι να προοδευει κανεις και να κανει λεφτα και ονομα; Κλεμενα τα εχετε; Ελα Παναγια μου. Τι ειναι τουτοι ρε.

    "Πατερας μου ο Βαρδινογιαννης και πατερας του Κωστα ο Μαρινακης". "Αρα ειμαστε ξαδερφια πρωτα και με τον Κοκκαλη εχουμε μια μακρυνη εξ αγχυστιας συγγενεια,ενω ειμαστε μπατζανακιδες με τον Πατερα,αφου ο πατερας του Πατερα ειχε βοηθησει τον πατερα μου να παρει μεταγραφη στο Αγερρσανι και επισης ο πατερας του Κωστα ειναι θετος πατερας του δευτερου ξαδερφου του αδερφου τη μητερας μου ο οποιος καποτε ηταν στον ΠΑΟ αριστερο χαφ και εγινε η αιτια να πιασει δουλεια στην καντινα εξωθεν του γηπεδου,οπου εκει γνωρισε την μελλουσα γυναικα του και θεια μου η οποια βοηθεισε αργοτερα να βρει δουλεια στην ανεγερση του "Γ.Καραισκακης και δυο ακομα ξαδερφια μου αφου ως γνωστον ο Καοκκαλης και ο Βαρδινογιαννης φιλιουνται στο στομα..."
    Μπερδευτικατε; Γιατ ρε σεις;

    Η, κατα πραφραση μιας ρησης: "Στον πατερα μου οφειλω το ζειν,στον "καπετανιο" το ευ ζειν και στον Βαγγελα το επισης ευ ζειν μεσω του Κωστα".

    Αλοιμονο στα οπαδικα προβατα που ψαχνουν για σημαιες να τις κουνησουν,μπας και μεγαλωσει ετσι ισως το πουλι τους.
    Αλλωστε και τα κομματικα οπαδικα προβατα,παντα ψαχνουν για "εθναρχες" που ενω τους γαμουν,εκεινα βελαζουν ευχαριστημενα.
    Δεν βαριεσαι...

    Tο φλεγον πια στο παρον θεμα ειναι οτι ο Βιντιαδης ειναι unde portas.
    unde na doume.
    Ετοιμος, λεει, στην επικειμενη ΓΣ και ΑΜΚ να χωσει το δεκαρικο. Ετσι για πλακα. Για τον χαβαλε του. Για την καβλατζα του αφου του περισσευουν να κανει το κεφι του σε μια εταιρεια καταχρεωκοπημενη και διχως προοπτικη σοβαρη.

    Σπρωξε το χρονο μπροστα. Κλωτσα του. Η φτυαρισε τον οπως το χιονι στην ξωπορτα.Μακρυα απο την αυλη μας.
    Και αφου θα εχεις αρκετο,φτιαξε εναν χρονοχιονανθρωπο,δωστου και μια μυτη καροτενια και ενα doublehead δονητη να κρατα στο χερι και γραψε στην κοιλια του:
    "Λεφτα υπαρχουν...γιατι οσο "υπαρχουν" λεφτα,θα υπαρχουν και χαιβανια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας06 Δεκεμβρίου, 2012 16:46

    MIND THE G.A.P.
    Εδω να κανουμε ενα διαλειμα και να δουμε απο ψυχολογικη ενδοοικογενειακη-μυνηματικη αποψη το περιφημο "GAP" με το οποιο τελειωνε τα email toy προς την...μητερα του (!) ο Γιωργακης.
    Ως γνωστον, η πρωτη και κυρια γλωσσα που μιλουσαν και μιλανε οι Παπανδρεου στο η στα σπιτια τους ειναι τα...Αμερικανικα.Δηλαδη τα Αγγλικα.

    Αρα θα ηταν πραγματικα βλακωδες το να χρησιμοποιει καποιος σαν χαιρετισμο το GAP (Γ.Α.Π.) αφου θα γινοταν περιγελος γνωριζοντας οτι οι Αγγλοφωνοι του σπιτιου, θα αναγνωριζαν το G.A.P san "GAP" Που σημαινει "βλακας" η "ηλιθιος".
    Γιατι το εκανε λοιπον;

    Επισης να πουμε-προς επιρρωσην- οτι ειναι πραγματικα παραξενο-οσο βλακας και να ειναι κανεις- να γραφει στην ιδια του την μητερα και στο τελος να την χαιρετα χρησιμοποιωντας στο ονομα του και το ονομα του...πατερα του (!)
    Ειναι σαν να γραφω εγω στην μανα μου (μακαρι να μπορουσα,δεν ζει) και στο τελος να την χαιρετω λεγοντας: "σε φιλω. Χ.Γ.Χ. (Χρηστος Γεωργιου Χοντζεας)
    Δεν ειναι πραγματικα αχρειαστο και διχως νοημα;

    Γιατι λοιπον αυτος ο πραγματικα καθυστεριμενος γονος "παιζει" με τις λεξεις και γιατι επισης η καθολου καθηστερημενη μανα του δεν του λεει "τι ειναι αυτα που γραφεις ρε Γιωργακη";
    Γιατι πολυ απλα,ειπαρχει ενας ενδοοικογενειακος κωδικας "επικοινωνιας" μια ιδιαζουσα γλωσσα αναμεσα στα μελη,οπου επιτρεπει να λογοπαιγνια, διχως να υπαρχει ο κινδυνος της παρεξηγησης η της προσβολης.
    Δηλαδη με απλα λογια, ο Γιωργακης,ξερει οτι ειναι βλακας (οχι το "ποσο".Αυτο δεν το ξερουμε ουτε εμεις για τους εαυτους μας.Απλα οι πραξεις μας ειτε το επιβεβαιωνουν ειτε το διαψευδουν)

    Επισης ο γιωργακης ξερει οτι η μανα του εχει την ιδια εντυπωση,αφου πιθανον ετσι να τον φωναζε μικρο, η τελος παντων να χρησιμοποιουνταν λεξεις παρεμφερεις με την διανοητικη κατασταση του παιδιου.

    Επισης-αρα- και η μητερα,βλεποντας το λογοπαιγνιο του παιδιου της με την υπογραφη "βλακας" (GAP) δεχεται apriori που λενε οτι εχουμε να κανουμε στο σπιτι με ενα χαζο,το οποιο ομως χαζο,θα ειναι και η τελευταια παρακαταθηκη για καποια "μπαζα",πριν το ονομα"Παπανδρεου" μπει στην κοινωνικη πυρα και παψει να χρησιμοποιειται.

    Διακρινουμε δηλαδη οτι υπαρχει η αναλογη ανεση επικοινωνιας μεταξυ τους διχως τον κινδυνο παρερμηνιας.
    Αυτον τον τυπο λοιπον,τον "πιστεψαν", η καλυτερα νομισαν οτι θα συνεχισει την πολιτικη του πατερα με το "λεφτα υπαρχουν" οι μυριαδες . Συνθημα αμεσα αναγνωρισιμο απο τους Πασοκους ψηφοφορους, η και οποιους αλλους ηθελαν να προσελθουν στο επικειμενο φαγοποτι στο οποιο τους καλουσε ο γιος του Αντρεα.
    Βοηθουμενος και απο μια βλακοφατσα που σε τιποτα δεν σε υποψιαζει για καποια επικινδυνοτητα,πιστεψαν οτι ο πραγματικα βλακας,θα εχει- οπως και ο πατερας του- καποιο πουγκι να ανοιξει και ετσι να την περασουν "κοτσανι" για μια-δυο τετραετιες ακομα,υμνουντες την αγια αυτη πολιτκη οικογενεια και τον λαμογισμο που φερει.

    Φευ, ομως. Ο χαζος και "ακινδυνος" με την ηλιθια φατσα,τους ξεγελασε,εχοντας "λεφτα" μονο για την οικογενεια και οιχι για τους ψηφοφορους-πελατες.
    Ηταν το κυκνειο ασμα,μια δυναστειας πολιτκης, που φτιανχοντας ομοκεντρους κυκλους,εφτασε μεχρι τα αποτατα ορια της κοινωνιας,στην κυριολεξια διαβρωνοντας τα παντα.

    Τωρα, το καθυστερημενο του σπιτιου, ο οικογενειακα ανεγνωρισμενα χαζος Γιωργακης, εχοντας επιτελους βγαλει το ψωμι του για λογαρισμο της οικογενειας,μας χαιρετα απο τα ακριβοτερα θερετρα και τις απλησιαστες σουιτες,κοντα στα 65,εχοντας καποια χρονια ακομα να ζεισει επιτελους ξενιαστος και με τα λεφτα αυτων που αδικα τα περιμεναν,να υπαρχουν...στην τσεπη της μαμας και αρα και του ιδιου.
    Αφου τον χαζο,τον σακατεμενο διανοητικα,ειναι καλο να τον περιθαλπτουμε οσο μπορουμε.
    Πσο μαλλον οταν ειναι γιος μας.
    Ο "δικος μας...ο χαζουλης...ο βλακακος Γιωργακης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ: ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή