Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΨΙΛΟΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

              Εν μέσω εμφυλίου πολέμου κατά τον θεό, και την ώρα που θα γίνει γενική συνέλευση με την οργάνωση παρούσα, ποίος ο λόγος να άγχεται ο Δημητρέλος; Ειδικά τώρα που μπροστά μας έχουμε το μέγεθος των 23 ερωτήσεων. Ά, όλα κι όλα. Άλλοι έχουν λεφτά και κάνουν τα κουμάντα τους, κι άλλοι έχουν απορίες με τις οποίες πορεύονται. Τώρα γιατί δεν λύσανε το κουίζ " Ιωάννα " , είναι κάτι που δεν θα προσφέρει αυτήν την στιγμή λύσεις. Την οποία όμως λύση μπορώ να την προσφέρω απλόχερα : ΑΝ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ.
               Διότι παραέγινε το θέμα μεγάλο με τον χλιμίτζουρα - τον όποιον - κάτσει στον πάγκο. Εξαιρώ φυσικά τον Άγγελο, που αν ερχόταν δεν θα μιλάγαμε για σωτηρία αλλά για κανονικότατη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και σωστή στελέχωση του scouting αλλά και των ακαδημιών. Τώρα όμως μιλάμε για κάτι άλλο. Ή κάποιον που θα βαφτιστεί προπονητής ή κάποιον που θάναι αναλώσιμος μέχρι το επόμενο σοκ ή έστω μέχρι την επίτευξη του στόχου τον Ιούνιο.
               Και δεν καταλαβαίνω γιατί να σηκώσει το βάρος ο Δημητρέλος, που κατά κάποιους δημοσιογραφάρες βρίσκεται σε πανικό. Επειδή τώρα κάποιοι κατάλαβαν τι σημαίνει διευθύνων σύμβουλος και τι σημαίνει να σε φορτώνει ένας θεός με κάτι άσχετους περί το ποδόσφαιρο αλλά κατά τα άλλα παικταράδες; Και ποιός είπε οτι ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας πρέπει να ξέρει ποδόσφαιρο ή χημεία αν δουλεύει σε εργοστάσιο χημικών; Αυτά είναι για τους μπούρδες και τους άσχετους με την πραγματικότητα. Διότι αν τα ήξερε όλα ο διευθύνων σύμβουλος, τους ειδικούς τι να τους κάνει δίπλα του; Για να έχει μικρότερο μισθό πληρώνοντας υπαλλήλους.
               Οπότε τώρα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αποφασίζει η γενική συνέλευση. Αυτή, που είναι πάνω από τον διευθυντή, ας πεί τι στο διάολο θέλει για τον πάγκο. Χρυσή ευκαιρία έχουμε για λαϊκή δημοκρατία. Κι αν δεν θέλει και να πάρει πλήρως την ευθύνη, ας προτείνει τέσσερα πέντε ονόματα, κι ας αποφασίσει ο λαός το Σάββατο. Στο γήπεδο. Στο ημίχρονο του αγώνα προτείνω προχείρως. Δια βοής ή δια ψηφοδελτίων που θα μοιράζονται άμα τη εισόδω του κόσμου στις θύρες του ΟΑΚΑ. Να τελειώνουμε με την ατομική ή την διευθυντική ευθύνη και να πούμε τον Ιούνιο όλοι " μαζί την φάγαμε." Και μιλάω πολύ σοβαρά. Που όλοι έχουν σηκώσει μια γνώμη και κάνουν κριτική - μέσα κι εγώ - και ταυτόχρονα δεν παίρνουν ούτε μια ευθύνη.
               Αν λοιπόν τα άκούτε όλα αυτά πολύ προχωρημένα, αφού οι επενδυτές είναι πολύ ζεστοί κι είναι και μεγέθη που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους αλλά θα βάλουν μύρια στην εταιρεία, δεν καταλαβαίνω γιατί η γενική συνέλευση δεν κάνει ένα τηλέφωνο στον Δημητράκη ή στον Κιθ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ, να τους αναθέσει το έργο υπόδειξης του νέου προπονητή. Αν βάλουν λεφτά, θα έχουν και την ευθύνη παρέα με την επιθυμία τους. Αν τυχόν δεν μπουν διότι τους είπαν ψέματα οι δικοί μας, τουλάχιστον θα έχουμε την τύχη της υπόδειξης τους που θα είμασταν υποχρεωμένοι να την λουζόμαστε αν είχανε μπει. Τι είναι μια συμβουλή; Τζάμπα. Κάθε τόσο πετάει μια ο ΔΧ, ο Μελισσανίδης, ο Τσιάρτας, ο Λουκανίδης και δεν ξέρω και γω ποιός άλλος. Αυτόν τον Βούρο έχω καιρό να ακούσω αλλά δεν πειράζει. Πιστεύω οτι κάποια στιγμή θα ξεμπλοκάρει από τα πολιτικά του τρεξίματα.
                Μην μου πείτε οτι διαφωνείτε. Αν η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της, τότε η γενική συνέλευση είναι πάνω από τον Δημητράκη και πρέπει να τον αφήσει να πληρώνει μόνο και να μην παίρνει καμία απόφαση. Κάτι σαν θέσφατο της οργάνωσης. Αν η ΑΕΚ είναι ο ιδιοκτήτης της, τότε ο Δημητράκης πρέπει να δώσει το στίγμα του για τον νέο προπονητή, που θα μπορεί να μείνει απλήρωτος μέχρι να αρχίσουν να εισσρέουν τα μύρια και προτείνω κιόλας στον ΔΧ να πάρει μηχανάκια μετρήματος των cash, οπότε θα έχει και κάθε δικαίωμα να ξαναπαριστάνει την αριστερά της ΑΕΚ που ξανακύλισε σε καπιταλιστικά χέρια. Και τα λέω όλα αυτά με σώας τας φρένας κι ειδικά από την στιγμή που ο Δημητρέλος ενημέρωσε τον Δημητράκη για την απόλυση του Βλάχου κι αυτός συμφώνησε. ΑΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ή μήπως τώρα δεν είναι κι απαραίτητο;
               Πάμε λοιπόν για τον δικό μας τελικό. Την Κέρκυρα. Και πρέπει όλοι να είμαστε εκεί κοντά στην αγάπη μας, που πάντα θα είναι αυτή ό,τι επιλογές κι αν γίνανε από τους νταβατζήδες ή τα ανίκανα μεγέθη ή τους αδερφάρες αχυράνθρωπους. Χωρίς να έχει την παραμικρή σχέση η ΙΔΕΑ και το ΑΫΛΟ κι ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, όταν μπλέξανε όλα αυτά με την ομιλία και την αρχή του λόγου, που βέβαια τότε σήμαινε άλλα, αλλά σήμερα η αμάθεια κι η ημιμάθεια το μετάφρασε αλλοιώς. Εμείς στο παιδικό μας μετερίζι, όπως μείναμε πάντα σταθεροί στα πρώτα σκιρτήματα κι όπου έχει βρεθεί ο καθένας, στην προσωπική του κρίση περισυλλογής πάντα ξαναβρίσκεται εκεί. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
                 " Σε δέκα χρόνια η Ελλάδα θα είναι μια καταπληκτική χώρα. Το ζήτημα είναι πόσοι θα έχουν μείνει ζωντανοί." ( Σαββόπουλος, 1/10/2012 ). ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ Ο ΔΧ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕΡΑΦΕΙΔΗΣ.
                 Υγ. Έτσι θα πάμε μέχρι τον τελικό και μετά η κριτική.
                 
                 

8 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΣΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας05 Οκτωβρίου, 2012 01:26

    Eκτος απο τους αυτοκτονουντες,υπαρχουν και οι "αυτοκτονημενοι".
    Των οποιων οι περιπτωσεις παρουσιαζουν μεγαλυτερο "ενδιαφερον".
    Οψομεθα.

    Εαν εισαι σε μαυρη λιστα,τοτε σημαινει οτι δεν εχεις και την αναλογη ευσυνειδησια να κρεμστεις.
    Αν παλι δεν εισαι και απλα σε εμπλεξαν σε αυτην και εχεις αρκετη συνειδηση,τοτε ισως φτανεις στην αυτοκτονια.
    Αν δεν συμβαινει ουτε το ενα ουτε το αλλο ακριβως,τοτε συμβαινει το "περιπου": Δηλαδη σε ωθουν στην αυτοκτονια ωστε να παψεις να απειλεις οτι θα "λαλησεις".

    H Aμερικη,εχει αρπαξει την Γερμανια απο το λαιμο και την βαραει χαμω.
    Ο δε Πουτιν της εχει ανοιξει τα ποδια και εχει την φαλτσετα στο χερι.
    "Siemen's List" "Langard's List" "Swiss List".
    "Αμα δειτε το φεγγαρι,να του πειτε να μη βγει..."
    Οολοι εχουμε δει τον "Νονο" η ταινιες του Σκορσεζε και ξερουμε περιπου τι βλεπουμε εις αυτον τον καθαρο αγαθο και αμωμο κοσμο της πολιτικης-οικονομικης-επιχειρηματικης παλαιστρας με σπορτκαστερς τους Πρετεντεριδες,δηλαδη τους υπαλληλους των βαρονων.

    "Το μαχαιρι στο κοκκαλο". Περιεργον.Αφου η Ελλαδα ειναι "απ'τα κοκκαλα βγαλμενη" γιατι αυτο το γαμημενο το μαχαιρι δεν τις βρισκει αυτες τις κοκκαλες,παρα ακομα,εδω και χρονια, κοβει ακομα κρεας;
    Μαλλον εχουμε μπολικο.
    Σαμπως εχει δικιο ο βοθροπαγκαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι ετοιμάζονται να αυτοκτονήσουν, να επιστρέψουν τα χρήματα πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΡΩΤΗΣΗ 1: ΓΙΑΤΙ ΑΜΚ 23 ΜΥΡΙΑ; ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
    ΕΡΩΤΗΣΗ2 : Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ. ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΕ COPY PASTE ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ αφού είμαι και χαμένος ποιητής. Το προτιμώ από χαμένος δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κετσετζόγλου06 Οκτωβρίου, 2012 11:24

    Παρότι θα είχε λεπτό χιούμορ το λάθος, ήταν εντελώς αθώο. Σας ζητώ συγνώμη κύριε Αβραμίδη. Εννοείται πως το διόρθωσα. Οσο για το "χαμένος ποιητής" το έγραψα τιμητικά. Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ: Αγαπητέ κύριε, αποδέχομαι τα λόγια σας. Ευχαριστώ για την τιμή, να είστε και εσείς καλά και συνεχίστε την προσπάθεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Steven,πουλακι μου,σε βρηκα!Αντε,τωρα διαβαζοντας σε θα"μετακομισω"ησυχος...Τουλαχιστον οι Eagles,εχουν 3-1,εστω και φυματικα.Τι να κανουμε;Καλυτερο απο το ντοπιο 1στα5.Μετα απο 2 χρονια,βρηκα τη "γωνια" μου.Να εισαι καλα.Οσο κρατησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή