Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕΣ

            Τελικά οι ίντριγκες αρέσουν. Μόνο έτσι εξηγείται η επισκεψιμότητα η σημερινή, που την ώρα που γινόταν το ηλεκτρονικό μαλλιοτράβηγμα κύρια με το φαλακρό μωρό, εγώ ασχολιόμουνα με τον ΠΑΟΚ και τον Πόντιο. Μα με αυτούς είχα καταπιαστεί τελικά, ή έδειχνα μέσω των παρασκηνιακών και προσκηνιακών πληροφοριών, ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ: Κάποιοι κατάλαβαν, κάποιοι μπερδεύτηκαν - έστω και ειρωνευόμενοι ( δεν με πειράζει αφού ο καζαμίας ξέρει μυστικά ) - αλλά η ουσία είναι πολύ απλή: ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ - όχι μόνο από εμένα - ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ. Έχουμε να κάνουμε με ομάδα που από καθαρή τύχη δεν έχει χορηγό κάποιον οίκο ανοχής. Τουλάχιστον είμαστε κοντά στην πραγματικότητα του Αυγεία αφού ο Σταυρόπουλος έχει εταιρεία καθαρισμών.
            Και βέβαια δεν έχω να φωτίσω σε τίποτα τον χώρο, αφού τα ραβασάκια πλέον είναι στην διάθεση του καθενός για ανάγνωση κι αποκωδικοποίηση . Οπότε πάω στα εύκολα: Γιατί ο Κιντής έβγαλε στην δημοσιότητα τα γραπτά; Παίζει κάποιο ρόλο το timing; Γιατί ο κοντός είναι στην απ' έξω; Από το σύνολο των κακοδιαχειρίσεων, παρέα με τα χαμένα βιβλία, αυτός ο άνθρωπος σκάει για 5 ψωροεκατομμύρια; Δικά του ήταν τα πέντε ή του κόσμου; Ο Κιντής τώρα καίγεται για την προστασία του κόσμου; Αν η εταιρεία χρωστάει 100 ή 95, αλλάζει κάτι;
             Ξεκινάμε λοιπόν φιλικά " ...αγαπητέ Πέτρο, αγαπητέ Σταύρο...θάθελα να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου..." Το μωρό ξαφνικά ομολογεί οτι είναι μαλάκας " ...δεν ήξερα οτι ήμουν στο διοικητικό συμβούλιο ..." ( σας έχει τύχει να βρεθείτε μέτοχος ερήμην σας ; Για την πιο απλή συναλλαγή, απαιτείται και μια υπογραφή την οποία και προφανώς το μωρό την έβαζε αλλά μάλλον δεν ήξερε πού την έβαζε - δεν κάνω συνειρμούς για άλλο όργανο ) . Ο γιαουρτάς - που την πιάνει την κατάσταση αφού τα κινητά δουλεύουν - πάει κι αυτός θρησκευτικά " ...αγαπητέ Γιώργο...θάθελα ακόμα και τώρα να μοιραστούμε τις σκέψεις μας για την Empire και την ΑΕΚ, που μπορεί και να είναι ταυτόσημες...τι τα θέλεις τα γραπτά; " Εδώ λύεται η συνεδρίαση και πάμε πιο δημοσιογραφικά.
              " Πέτρο μου, σου προτείνω να με βάλεις τώρα πρόεδρο στην Εmpire για να κάνω τον έλεγχο...και ποιός δεν θα ήθελε να είναι πρόεδρος στην ΑΕΚ...κι έχω και μια ιδέα για διαβαλκανική λίγκα..." { ΠΕΤΡΟ ΜΟΥ, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ , αυτό το λέω εγώ } Πώς γίνεται η δημοσιογραφία και τι είναι αυτή; Ο ρεπόρτερ ψάχνει και βρίσκει και μετά κάνει το τηλέφωνο και πλακώνεται στα παζάρια. Πρόσφατη είναι η σκηνή με τον Χατζηνικολάου και τον Μεϊμαράκη:
            - Όταν γδύνομαι, πρώτα βγάζω το παντελόνι. ( Κοινώς, θα σε γαμήσω )
            - Όταν είσαι γυμνός, να πηγαίνεις τοίχο τοίχο. ( Κοινώς, θα μου κλάσεις τ' αρχίδια ).
            Πώς κατέληξαν οι σύντροφοι;
            - Ρε παιδί μου κι εσύ, ένα τηλέφωνο δεν έκανες πρώτα; Σου είπαν κάτι και το έγραψες αμέσως;
            - Έχεις δίκιο. Βιάστηκα.
             Βρήκε κάτι ο Κιντής; Ναι αμέ. Τον Μωάμεθ. Παρέα με το βουνό και την Αϊσά. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ " ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΚΙΝΤΗΣ ΤΟ 2012. Μέχρι τώρα - ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΣ - κάτι είχε αντιληφθεί αλλά σεβόταν το ΔΣ και την δουλειά του στον πανιώνιο. Αυτό βρήκε; Ή μήπως βρήκε οτι το μωρό πάει να καθαρίσει με τον μπροστινό του, οτι ο γιαουρτάς πλέον έχει διαθέσιμα πέντε μύρια μίνιμουμ κι οτι άνετα μπαίνει ο Δημητράκης μαζί με τον Κιθ και την Seymour και κατά Δημητρέλο "...τα λεφτά μπορούν και να μπουν σε βάθος χρόνου..."ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ - τα γνωστά ΜΜΕ - ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΙΝΤΙΑΔΗ ( αυγάτισαν οι σύμμαχοι ) , ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΦΑΛΗΜΕΝΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ , μετά και την συμβουλή του μωρού : " Γιώργο μου ο Βιντιάδης είναι η μόνη λύση της ΑΕΚ αυτήν την στιγμή ".
                Πάμε καλά; Τέλεια. Οπότε γράφω κι εγώ χθες για τον Σαββίδη και πώς έχει πάρει την σκούπα και καθαρίζει κόσμο και κοσμάκη. Και το ίδιο ζητώ από τον Δημητράκη. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ : " Δεν βαριέσαι μωρέ μαλάκα. Τα παιδιά κάνανε ό,τι μπορούσαν, αλλά δεν τους βγήκε. Θα τα βάλω εγώ κι ας καθυστερήσει η τσέπη μου να τα πάρει πίσω. Εγώ για ένα δικέφαλο ζω. "
               Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Ναι γίνεται. Στο Δαφνί μόνο και στην μονόπολυ. Οπότε μουρλαίνεται κι ο Κιντής και αφού πλακώνει τους καντάφι και τους σαντάμ, "...που θα μπορούσαν να την έχουν κάνει με μια συναλλαγή, όπως την έκανε ο Λαυρεντιάδης κι όπως κι ο Ψωμιάδης ( της Ασπίδας ) θα μπορούσε να πίνει καϊπιρίνιες στην Βραζιλία..." ( εδώ έχουμε και το ήθος του ανδρός καθώς και την ακολουθούμενη πρακτική στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ για τους αποχωρήσαντες, με την οποία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ), πρακτικά απειλεί το μωρό με το "...ο φίλος μου θα θεωρήσει λύτρωση την φυλακή..." Το οποίο μωρό αφού ανακοινώνει οτι έχει jetlag, του τραβάει και τον δικηγόρο του απορρίπτοντας "...τον ποινικολόγο που χρειάζεται μεταξύ είκοσι και τριάντα χιλιάδων ευρώ και μερικά ακόμα για το lobbying με το ΣΔΟΕ..." κι οπότε ο μαχητής της κιτρινόμαυρης κάθαρσης πλέον βάλει ευθέως εναντίον του γιαουρτά με το " ...είσαι πολύ μάγκας ρε Πέτρο. Στον Σταύρο που δεν σου λέει τι γίνανε τα λεφτά σου, κλάνεις μέντες να βάλεις δικηγόρο. Σε μένα όμως που σου τη λέω, με τη μία."
               Τα λοιπά για Θανόπουλους, Ντούσαν είναι απλές οδοντόκρεμες κι είναι γραμμένα όλα εδώ μέσα. Μαζί με την βεβαιότητα οτι Αεκτζήδες κατέστρεψαν την ΑΕΚ και με την σιγουράντζα οτι τα πάντα θα κουκουλωθούν ΚΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΛΙΓΚΑ. Πιστεύω να είναι καταπληκτικό πρωτάθλημα και θα κάνω κι αφιέρωμα αν στα Βαλκάνια συμπεριληφθεί και η Φενέρ Μπαχτσέ. Γιατί να γίνει κουκούλωμα; Μα έρχεται πλέον ο Βιντιάδης, ο Λίνεν κάνει καλή δουλειά, έχουμε γέφυρες με τον χάπια και το μωρό θα ρίξει λίγα γιαούρτια παραπάνω.  Τι έρισμα έχει στον κόσμο ένας έμμισθος παράγοντας τύπου Κιντή και τι ΜΜΕ επιρρεάζει; Εδώ δεν ξέρουμε, ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. Μου θυμίζει τον Βενιζέλο, που είναι πρώτος στην λίστα Λανγκάρντ και θέλει να κάνει κάθαρση.
               Και για να κλείσω την μαλακία, να πω οτι δεν έχω τίποτα με τον Κιντή, που απλά για μένα ήταν πάντα ένας ανύπαρκτος. ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Κι είναι επίσης περίεργο που έκανε τηλέφωνα και ραβασάκια στους εμπλεκόμενους - έστω κι από βλακεία - και δεν τους αιφνιδίασε με τον Οικονομόπουλο που θα φέρει τα 80 μύρια από τον Ψωμιάδη. Γιατί να μην φέρει 85 μετά από πρόσληψη από τον Κιντή; ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Ή μήπως το αναφερόμενο όνομα του ποινικολόγου ( αυτό που εξαιρέθηκε ντε ) , είναι κωδικός;
                 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, για τον χαρακτήρα μου, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ. Ή θα του πω για τους κινδύνους που διατρέχει και τα λοιπά κουραφέξαλα. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός αλλοιώς θα ξαναγράψω άρθρο για τα σημερινά του Σαββίδη. Χαίρετε.
               Υγ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ 2004 - που δεν ήταν μέτοχοι φυσικά  - ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ .
                ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΚΙ ΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΛΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
              ΕΠΟΜΕΝΩΣ: " Πληρώστε τα χρέη σας κι άντε γαμηθείτε. ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΕΛΙΔΑ. " Και μετά γαμηθείτε μεταξύ σας για το ποιός έκλεψε ποιόν. Έχει κι άλλα θέματα η ανεξάρτητην ελληνική δικαιοσύνη, όπως ας πούμε το πώς θα κάνει κανά ρουσφέτι.

6 σχόλια:

  1. ΕΠΟΜΕΝΩΣ: " Πληρώστε τα χρέη σας κι άντε γαμηθείτε. ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΕΛΙΔΑ. " Εαν παρει τον ΟΠΑΠ μπορει να εχει και ομαδα η θα βαλει και αυτος κανα μπροστινο?
    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ: ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ; Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΕΙΧΕ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΘΩΜΑ; Ο ΤΑΔΕ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ Ή ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ; ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ, ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.
    ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟ. ΛΕΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ.
    ΣΥΝΕΛΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΑΠΛΟΣ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΛΛΙΟΣ.ΜΟΝΟ ΑΕΚ
      ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ...με αγαπη.

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΤΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ. ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΧΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΠΑΛΑΛΑΪΚΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ.
    ΣΑΜΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΙΒΟΣ;
    ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ; ΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ; ΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ; ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, " θα σκισθεί κανά καλσόν. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ: ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς STEVEN :
    Πολλοί "μπροστινοί" μαζευτήκαν. Κανένας "κανονικός" υπάρχει; Και αν υποθέσουμε ότι οι "μπροστινοί" και υπάρχουν και κάνουν τη δουλειά για τους "κανονικούς", υπάρχει περίπτωση ο ένας να προλάβει και ο άλλος να πάρει τα τρία του πρώην αριστερού μας μπακ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή