Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ

           Ποτέ δεν μπόρεσα να διαχωρίσω το είδος των χόρτων όταν τα τρώω. Περιορίζομαι να ζητάω πικρά αφού αυτά με καλύπτουν γευστικά πιο πολύ από τα άλλα. Τώρα είναι ραδίκια, δεν είναι ραδίκια, ποσώς με ενδιαφέρει.
           Όμως αύριο γνωρίζω οτι με ραδίκια θα κάνω παρέα. Κι αυτά είναι δυό κατηγοριών. Αυτά που βιάζονται να συνομιλήσουν μαζί μου κι αυτά που θέλουν να ζήσω παραπάνω για να έχω να τους πω πιο πολλά όταν φορέσω το ξύλινο παλτό.
         Αλλά τα ραδίκια, έχουν κι άλλη  μια συνήθεια. Σαν οπαδοί - ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ - μπαίνουν στο διαδίκτυο και καταγράφουν απόψεις. Κι άλλα ενθουσιάζονται με τον κοντό κι άλλα με τον Μελισσανίδη κι άλλα με τον Μπαϊρακτάρη. Συγγενείς όλοι του δικέφαλου, που αντιμετωπίζει ένα κοινό καθημερινό πρόβλημα: Έχεις τον συγγενή σε κώμα στην εντατική. Είναι μη ανατάξιμος βάσει ισολογισμών και κάθε μέρα που περνάει σε βάζει πιο μέσα σαν χρήμα. Τι κάνεις; Συνεχίζεις το δράμα της ύπαρξης - αφού για ζωή δεν μιλάμε - ή τραβάς την πρίζα;
         Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία βέβαια κι αυτό κάνει κι ο Δημητρέλος. Τρελός Δημήτρης, βάσει ονόματος αλλά ας το αφήσουμε αυτό προς το παρόν. Κι ας πάμε στην πραγματική εικόνα. Την γενική συνέλευση την παρακολουθήσατε. Είχατε και τα στοιχεία από εδώ και φυσικά έχετε κτήμα σας πλέον οτι οι διοικούντες σύρονται ακόμα κι από απόφοιτους ψυχιατρείων. " ...ή τρελός ή λαμόγιο...", είχε πει κάποιος κάποτε. Λογικό λοιπόν, τώρα που τελειώσανε τα λαμόγια να έρθουν οι ψυχοπαθείς.
        Κι ας τα βάλουμε κάτω. Η ΑΕΚ θέλει να κάνει έφεση. Και θα την κάνει, βάσει του κανόνα της ελπίδας. Η έφεση θα γίνει την Δευτέρα και θα εκδικαστεί την Τρίτη. Κι είναι απαιτητά για να πάρει την άδεια της ΕΠΟ αλλά και την θετική της εισήγηση προς την ΟΥΕΦΑ, 4,5 μύρια. Αν δεν πάρει θετικό μήνυμα από τον ψηλό Σισέ, τότε Ευρώπη γιοκ μαζί με τα πιθανά λεφτά που ΘΑ παίρναμε. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται η απόφαση της λίγδας, που μιλάει για απαγόρευση μεταγραφών και παρακράτηση του 20% από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας χρονιάς. Μαλακίες δηλαδή. Γιατί;
           Διότι τα χρέη ανεβαίνουν αφού υπάρχει το εξώδικο της κατάσχεσης ( 13, 5 μύρια ) όλων των πιθανών εσόδων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αυτό μάλιστα δεν αφορά το άρθρο 44. Που εφόσον εκπέσει, εκτινάσσει τα πάντα στα 137 μύρια. Και η ΑΕΚ καλείται να παίξει του χρόνου - ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ - χωρίς ουσιαστικό ρόστερ. Γιατί; ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΟ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΜΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Να τις δώσει ποιός τις εγγυήσεις;
          Δεν τραβάμε λοιπόν την πρίζα. Κι έχουμε την χαρά για την επιλογή: Ή κρατάμε το κώμα στην εντατική και πληρώνουμε χοντρά, ή παίρνουμε τον συνελθόντα γέροντα στο σπίτι κι επειδή είναι κατάκοιτος κι ανήμπορος γελάμε που δυό οικιακές βοηθοί κοστίζουν λιγότερα από την εντατική. Εδώ, μπορούν να πάρουν σαφέστατη θέση τα ραδίκια. Τώρα τι σοφία μπορούν να αποκτήσουν, είτε τα βιαστικά είτε τα υπομονετικά, αφού δεν υφίσταται επεξεργασία σοφίας, αυτό ας το απαντήσουν τα ραδίκια του internet.
           Και σαν ραδίκι κι εγώ, συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο που υπογράφει σαν καραούλι ( αφού το έχω γράψει κιόλας ): Αφείστε μας να πεθάνουμε με αξιοπρέπεια. Πάρτε πίσω την γελοία απόφαση της λίγδας κι εφαρμόστε το νόμο. ΚΑΙ τιμωρία για την ΑΕΚ αλλά ΚΑΙ δικαιοσύνη για ομάδες που είναι νοικοκυρεμένες. ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ. Αλλοιώς, καταργείστε τις άδειες, τους νόμους και κάποιες ΕΕΑ. Το με ποιόν θα έχει σάκο του μποξ ο Μαρινάκης, ειλικρινά δεν με απασχολεί.
           ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ. Τι προβλέπει ο νόμος για την πτώχευση των εταιρειών; Αυτό και να εφαρμοστεί. Το να λειτουργώ και κάθε μέρα να μπαίνω μέσα οικονομικά, αλλά και το να λειτουργώ και συνέχεια να μικραίνω αγωνιστικά αλλά και σαν φρόνημα σε όσους πιστούς έχουν απομείνει, είναι κατάρα. Είναι σαν να βλέπεις έναν παλλήκαρο σε όλη του την ζωή και τελικά να σου μένει οτι κατουριόταν πάνω του όταν αρρώστησε. Διότι πάντα η τελευταία εικόνα μένει, ειδικά σε νεότερους που φροντίζουν τον άρρωστο ή ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
           ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΕΜΗΣ να ασχολείται με την ΑΕΚ. Και να δίνει συμβουλές για προπονητές, τεχνικούς διευθυντές και τα λοιπά. Όταν επί θητείας του υπάρχει η δήλωση " ... ελληνικό κράτος ; Ανύπαρκτο..." Την ώρα που αυτό ουσιαστικά τον διόρισε στην κεφαλή, αλλά δεν το γούσταρε , ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ. Και τι σημαίνει αυτό; Ερωτήματα για τα ραδίκια. Ή κατοίκων του λαμογιστάν. Ή του ντεμοτεχνείου που η ΑΕΚ δεν σώζεται διότι υπάρχει πολιτική αστάθεια. Κι εδώ συνυπολογίστε οτι ο κοντός ήταν μέλος του club Λαλιώτη ( ούτε την οδοντιατρική δεν μπόρεσε να βγάλει) και πέστε μου τα λεφτά για το κτηματολόγιο πού πήγανε αλλά κι ο ίδιος είναι στο νιρβάνα ( για τον Λαλιώτη μιλάω ). Κορόϊδα ραδίκια.
           Υγ1. Ο πρόεδρος σκοπεύει να βγάλει διαρκείας για την νέα χρονιά. Πρέπει να πάμε να αγοράσουμε αμέσως. Είναι ευκαιρία να έχουμε πληρώσει συνδρομή σε γήπεδο που θα βλεπόμαστε και θα συζητάμε αφού δεν θα υπάρχει αγωνιστικό θέαμα. Είναι σπουδαία απόφαση να πάρεις διαρκείας για να παρακολουθείς αυτά που όλοι κάνουμε στην ανάπαυλα του αγώνα.
          Υγ2. Η αντάρα μέχι τις εκλογές, θάναι μεγάλη. Ειδικά μετεκλογικά. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ; ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΨΗΦΟΣ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΔΥΣΗ. ΜΑΥΡΟΣ ΕΚΕΙ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΔΩ. ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.
               ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΕ ΕΧΘΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ. ΚΙ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΟΥ. ΚΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ  ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΩ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ, ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΥΡΑΩ.            

33 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας25 Μαΐου, 2012 00:20

    Προς Steven: Αυτο ελειπε. Δεν ειπα ποτε οτι δινουν λυση. Το μεγεθος της απογνωσης παρουσιαζουν. Το μη παρεκει.
    Εγω προσωπικα ειμαι εναντιον. Η αυτοκτονια ειναι φυγη. Αλλα αντε να το πεις σε αυτον που πιστευει οτι "δεν παει αλλο". Ειναι θεμα αντοχων.Αλλα και προτεραιοτητων.

    Στην θεση καποιου τετοιου εαν ειχα βρεθει- η εαν βρεθω,ποτε δεν ξερεις- θα προτιμησω ΑΦΑΛΩΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΚΑΝΟ (υπαρχει αλλωστε στο σπιτι,στο χωριο) ΤΗΝ ΣΤΗΝΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ, και ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΖΩ ΕΝΑΝ-ΔΥΟ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ (δεν εχουν σημασια τα ονοματα.Αρκει να σημαδεψεις καλα. Στο κεντρο της γραβατας)

    ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΙΤΙΖΟΜΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ.
    ΜΕ ΕΝΑ "ΣΜΠΑΡΟ" ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ.

    Αν ομως, μπορει να προσφερει "υπηρεσιες" μια αυτοκτονια,-δεν την συστηνουμε,επαναλαμβανουμε προσεκτικα εις πιθανη παρεξηγηση απο υπερβολικα βεβαρυμενους συναισθηματικα αναγνωστες μας-αυτη θα πρεπει να τελειται οπως αυτη του συνταξιουχου στο Συνταγμα.
    Αλλιως παει χαμενη. Να φτασει στα αφτια ολων.
    Φευγεις που φευγεις. Μη πηδας πισω στον ακαλυπτο ουτε και σιωπηλα στο παρκακι.
    Βροντερα πρεπει.

    Στο κεντρο πλατειων. Σε ωρες αιχμης. Απεναντι απο τον αγνωστο στρατιωτη,που ακομα να βρεθει το ονομα του.Στα "ποδια" των αλητων.
    Μπροστα σε λιμουζινες εν κινησει. Να τραβιξεις φλας και καμερες. ΝΑ ασχοληθουν "αναγκαστικα" και οι πουστιδες εκει στα ΔΟΛια καναλια.Μη τους δινεις το δικαιωμα να σε "κρυβουν".
    Να γινουν το "κακο θεμα". Το "αβολο θεμα". Το ασυμφορο" θεμα των 8 και των σελιδων.

    Πρωτο θεμα να γινονται οι αναχωρουντες. Να κλεβουν την παρασταση.
    Να υπενθημιζουν συνεχωςστους υπολοιπους ταλαιπωρους ψηφοφορους-πελατες, που ζουν και να μη χαανουν την πραγματικοτητα που τους περιμενει. Να γινονται πραγματικα ειδηση και να κρατουν το κοινο απο το "λαιμο".
    Αυτη θα ητα εστω μια μικρη υπηρεσια. Οχι "στα κουφα"
    ΦΥΓΕ ΒΡΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ. ΚΑΝΕ "ΜΠΑΜ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας25 Μαΐου, 2012 00:30

    400.000 παιδια εχουν σοβαρο προβλημα υποσiτισμου.
    Τα συσιτια δημων και εκκλησιας, δεν επαρκουν ουτε για αστειο και οι ελειψεις σε βασικες προμηθειες νοσοκομειων,προκαλουν ζαλη.
    Ασχολειται σοβαρα πλεον μαζι μας η Unicef.

    Οι εισπρακτικες εταιρειες βαρανε πορτες ανενοχλητα και κοσμος ωθειται προς τα παραθυρα.Χιλιαδες.
    Μετα το περας των εκλογικων διακοπων που διαγουμε,ερχονται 1.000.000 κατασχετηρια. Ακομα και δια ασημαντα αλλα πλεον ανυπαρκτα στη τσεπη ποσα.
    Αρκετα χαρηκαμε με το κυνηγι της οικονομικης αστυνομιας με τους ανω των 150.000 φοροφυγαδων. Αυτο, ηταν η δικαιολογια.Το αλλοθι.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

    Τωρα το θεμα των ακαλυπτων απο τα ασφ. ταμεια φαρμακων. 100αδες ευρω για φαρμακα της καθημερινοτητας,μεσα σε ενα κλιμα απολυτης ενδειας.
    Πιθανον να "ενεροποιηθει" και καμια εσωτερικη σταση πληρομων.
    Για τους δημ υπαλληλους μιλαω.

    Γιατι σταση πληρομων εν γενει,το δημοσιο εχει κανει εδω και καιρο 7 δις ειναι τα χρεη του προς ιδιωτες. Προγραμματα οπως το ΕΣΠΑ,ειναι εσκεμενα παγωμενα.

    Λουκετα σωριδον.Οι ανεργοι-οι πραγματικοι δηλαδη-κοντα στα δυο μυρια. Λιγοτεροι-ακομα- απο τους μεταναστες δηλαδη. Αντε λιγο ακομα και θα ερθουν στα ισια αλλα και στα χερια.

    25% η πραγματικη και 50% στους νεους. Με τους ρυθμους,οπως παει,στον επομενο χειμωνα θα φτασει αισιως στα 28-30% χαλαρα.
    Αυτα τα ποσοστα,δεν υπηρχαν σε καμια χωρα μεταπολεμικα.

    Υφεση για 6ο σερι χρονο με 6-7% και ανεργια στο 25% με κλειστες κανουλες και τις τραπεζες να ρουφανε τα παντα και να τα στελνουν εξω. Και να ειναι αδεια κουφαρια οι οποιες ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΙΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ 2 ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΦΙΞΕΙ-ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΥΠΟΘΥΚΕΥΣΕΙ- 200 ΔΙΣ ΣΕ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΟΥΝ. ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

    Ασε δε την τρομερη πιεση απο παντου. Λυτοι και δεμενοι.Απο Αυστραλια εως Καναδα και απο Γροιλανδια εως Κινα. Φορεις,κομματα,συμβουλια, οικοι αξιολογησης,τραπεζικοι αναλητες και ιδιοκτητες αυτων,Λευκοι οικοι, Ε.Ε, ΔΝΤ ΕΚΤ. EFSF,ΝΑΤΟ ΝΑSΑ, SΕΤΙ (προγραμμα για ευρεση εξωγιηνηες ζωης) πρωθυπουργοι,υπουργοι,δημοσιογραφοι,καναλια,οι ιδιοι οι κρατικοι μηχανισμοι,οικονομικοι κολλοσοι,ειδημονες παγκοσμιου φημης,επενδυτες,κορακια,παπιες χηνες γουρουνια,γαιδουρια,ολοι,με καθε τροπο και απο καθε πλευρα. Μιλαμε για συστοιχια. Για πυρ ομαδον,απο παντου.Απο τα τεσσερα σημεια του οριζοντα.εναντια ολοι στον μεγαλο εχθρο.Σε 10 εκατομμυρια μπρδεμενους και αγνωμους.Στο 0.004% της παγκοσμιας οικονομιας και στο 0.2% της Ευρωπαικης.
    Το ποντικι που βρυχαται και οι ελεφαντες εχουν ανεβει στα καμπο

    Μιλαμε για ενα νεο"Ιρακ". Οπως την εποχη που βλεπαμε μεσω CNN τις συστοιχιες των πατριοτ και τα βεγγαλικα στον ουρανο που εσκαβαν τα παντα.
    Αυτο συμβαινει και τωρα.Χωρις σφαιρες και οβιδες.
    Αλλα το ενδιαφερον ειναι το ιδιο. Απαραλλαχτο.
    Μιλαμε για πολεμο. Δεν νομιζω να αμφιβαλει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαΐου, 2012 00:43

    Χρήστο, κι εγώ το βλέπω 1000% έτσι. Γιατί να αυτοκτονούν και να μην παίρνουν και κάποιους από αυτούς που ευθύνονται μαζί τους?
    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡ ΤΡΑΓΟΥΔΙ? ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ! ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΟΥΡΟ-ΒΥΖΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΘΑΨΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕΙΚ ΑΠ, ΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΟΣΥΝΑΛΑΡ....ΠΕΦΤΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΦΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ? ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ 6ΩΡΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ...ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ? ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΊΖΕΙ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ....ΠΗΡΕΣ, ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ? ΘΑ ΣΕ ΜΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαΐου, 2012 00:51

    @ steven: Προσφυγάκι μου, τα ίδια λέμε. Μου τα έλεγε και μιά εισαγωγική αντιδραστηρίων (πολύ ταχτοποιημένο μαγαζί) που τους έχω πελάτες τις προάλλες. Τους έδωσε ο λοβέρδος ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ομόλογα ως πληρωμή για τις προμήθειες και μετά τους τα κούρεψε ο τούρκογλου. Και δεν τα πληρώνονται ούτε τα κουρεμένα.
    Φυσικά το μαγαζί θα το κλείσουν ΚΑΙ αυτοί φέτος και 9 οικογένειες θα μείνουν στο δρόμο.
    Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως. Θα κάνουν αίτηση μπας και τους προσλάβει στο δημόσιο ο Τσίπρας για να αποκατασταθεί η αδικία. Το θέμα είναι να μπουν με τους πρώτους 100.000...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαΐου, 2012 01:04

    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/4335023/Erogenous-Eurozones-Snapshot-of-continets-economic-crisis-and-female-European-politicians-potential-stimulus-for-growth.html

    N E N I Κ Η Κ Α Μ Ε Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας25 Μαΐου, 2012 01:06

    Εκτος απο το "αγαπημενο μου ημερολογιο",στο οποιο περιγραφεται αναλυτικα το "σχεδιο Μασα" ο Ακης ειχε και ομοδα εξωραισμου,του προφιλ του προς τον κοσμο (προς τα κοροιδα που ειχε κλεψει δηλαδη)

    Ασφαλως-οπως φανταζεστε- αυτες τις "υποθεσεις" τις αναλαμβανουν οι media cleaners. Οι τυποι που δουλευουν στον τυπο και πλενουν τα βρακια των "Ακηδων" με το αζημιωτο. Με το πολυ αζημιωτο
    Ιδου μια εξ αυτων των επιστολων, με αποστολεα καποιον "μαχητη της ενημερωσης" και παραληπτη τον "λαοφιλη εργατη του δημοσιου συμφεροντος"

    Προς Παρισσιους-φορ σιζονς- επιστολη.
    Κεφ.Α στ. 1-5:
    (ηχος πλαγιος 3ος)

    «Αγαπητέ Άκη,

    Σε συνέχεια της χθεσινής μας συζήτησης, σε ό, τι αφορά τον τομέα της επικοινωνιακής σου υποστήριξης, η πρώτη πρόταση-προσχέδιο σου έχει ήδη κατατεθεί. Όπως σου είπα και χθες, στη συζήτηση που είχαμε, στην πρόταση αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται η δική μου αμοιβή και του συνεργάτη μου.
    Το χρονικό πλαίσιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας, δηλαδή η αποκατάστασή σου, θεωρούμε ότι είναι 18 μήνες, βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο θα υπογράψουμε με φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο εσύ θα μας υποδείξεις.
    Από την ομάδα εργασίας μόνον εγώ θα έρχομαι σε επαφή μαζί σου, οποτεδήποτε χρειάζεται, και μαζί θα αποφασίζουμε τα βήματα-ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Γνωρίζεις κι εσύ, όπως κι εμείς, ότι το συγκεκριμένο έργο-αποστολή έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Παρόλα αυτά και με βάση την εμπειρία που έχουμε, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα.
    Η μηνιαία αμοιβή μας (εμένα και του συνεργάτη μου) θα ανέρχεται..
    στο ποσό των 15.000 ευρώ ανά μήνα καθαρά για το οποίο θα εκδίδουμε και ανάλογα παραστατικά.
    Ήτοι, για 18μηνη συνεργασία: 15.000 ευρώ / μήνα x 18 μήνες = 270.000 ευρώ.
    Με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού και την έναρξη της συνεργασίας μας, θα πρέπει να μας καταβληθεί το 30% του συνόλου ως προκαταβολή. Επίσης θα πρέπει να μας ενημερώσεις για το ποσό το οποίο προτίθεσαι να μας διαθέσεις σχετικά με τη διαχείριση κρίσεων για το ανωτέρω χρονικό διάστημα.
    Φιλικά,
    Νίκος»

    Νικος...; τι Νικος; Νικος Τσιφορος; Μπα. αυτος δεν ζει.
    Νικος Ε....
    Νικος χμ....
    Νικος Ε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας25 Μαΐου, 2012 01:12

    Τι link ειναι αυτο ρε Γιωργη; Δεν το βρισκω.
    Μην ειναι τιποτε Ουκρανες που ερχονται κατα 'δω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαΐου, 2012 01:20

    κάνε copy paste όλο το μακρυνάρι πλην του νενικήκαμεν στη μπάρα του browser σου. Θα νοιώσεις εθνικά "ανεβασμένος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας25 Μαΐου, 2012 01:42

    Α,το βρηκα. Κοντα επεσα ομως.
    Οι "Ευες Καυλιδες" της Ευρωπης.
    Ηθελα να ηξερα εκεινοι οι κωλογεροι εκει πανω στα συμβουλια στις Βρυξελες,ολες αδερφες ειναι και παιδια πηδανε; Καμια γυναικα δεν θελουν; Να τους στειλουμε οι ταλαιπωρες χωρες απο οτι εχουμε.
    Να θυσιασουμε μια "Ιφιγενεια" να φυσειξει ουριος ανεμος στα σωβρακα τους μπας και σωθουμε.
    "Ιφιγενεια εν Καυλιδι".
    Το μουνι σερνει και κομματα και χωρες.

    Τουλαχιστον εμεις εδω φανηκαμε με πιο εκλεπτισμενο γουστο απο εκεινο των Ιταλων,με την κατα κοσμον Ιλονα Σταλερ,κατα υποκοσμο Που-τσιολινα.

    Το ωραιο της Sun ειναι το σχολιο:
    YOU must have lost your marbles if you can’t see that Greek MP and former TV newsreader Eva Kaili, above, brings beauty as well as brains to her parliament – she has a degree in architecture and engineering.

    ("αρκιτεκτουρ αντ εντζινιεριγκ";
    Τι ακριβως δηλαδη; Σπεκτακουλαρ μπλοουτζομπερ,μαστερ οφ μαν ερεκσιον αντ α βερυ σκιλφουλ ασ-φακαμπολ μπιτς γουιθ ενιθιγκ ιν χερ μαουθ;)

    Επισης,λεει η εφημεριδα-αποπατος:
    With assets like Eva, 33, the Greeks seem less likely to make a drachma out of a crisis.
    Δηλαδη αυτο που λεμε "Να ειχα την υγεια μου κι'ας ειμουνα φτωχος, στο πουτσο μου να στεκεις"

    Ειναι αυτο που λεμε: Μια φορα γαμημενος και δανεισμενος,για παντα γαμημενος και δανεισμενος;
    Οχι.Αφου δανειζομαστε και γελανε με τους νεοελληνες "Καιλιδες" παντου. "Συχνα πυκνα δανεισμενος και γαμημενος,για παντα γαμημενοδανεισμενος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας25 Μαΐου, 2012 01:58

    Μια βολτα που εκανα πιο κατω,δεν λενε και πολλα.
    Η Ιταλιδα πορνο... εε συγνωμη βουλευτινα αξιζει του σεβασμου μας λογο στιλ.

    Αλλα,η Ρουμανα αδερφε,ετσι οπως φαινεται,ειναι "κτηνος".
    Μπορει να σε σκοτωσει στο γαμισι.

    Πρεπει να ειναι απο την οικογενεια του Vlad.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Προς Χρήστο.
    Καλά αυτό με τις τράπεζες δεν υπάρχει. Είναι απίστευτο πραγματικά.
    Άκου σκηνικό που έμαθα χθες το μεσημέρι. Είναι μια γνωστή κοπέλα και γειτόνισσα φαντάζομαι γύρω στα 35, με δύο παιδάκια. Πριν δυο μήνες περίπου σκοτώθηκε ο άντρας της και μπαμπάς των σε αυτοκινητιστικό. Πέρα απο αυτό το τεράστιο σοκ του θανάτου του εκλιπόντος για την ίδια την οικογένεια πριν μερικές ημέρες έμαθε η γυναίκα και τα υπόλοιπα. Ο εκλιπών χρωστούσε σε πιστωτικές κάρτες ποσό περί των 50.000 γιούρος. Πώς και γιατί έγινε να χρωστάει τόσο μεγάλο ποσό δεν είναι ακόμα εξακριβωμένο, υποψιάζονται από διάφορες κουτσομποπληροφορίες οτι έπαιζε χαρτιά και πήγαινε καζίνο και τ'ακουμπούσε. Τζογαδόρος εθισμένος δηλαδή, άσχημα.
    Οι τράπεζες τώρα κυνηγάνε αυτήν να τα ξεπληρώσει ως κύρια κληρονόμο, τα μικρά είναι ανήλικα. Το φαντάζεσαι; Έχουν νόμιμη απαίτηση απ'τη σύζυγο να ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που η ιδια ουδέποτε είδε, χρησιμοποίησε και δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη της κατάστασης αυτής. Νόμιμη απαίτηση.
    Δηλαδή να σου πεθάνει ο άνθρωπός σου και να μείνεις μόνος με μικρά και να σου έρθει και ένα τσεκ ίσαμε μισό σπίτι να πληρώσεις. Δε γίνονται αυτά τα πράματα ρε παιδιά.. κατά διαόλου κανονικά.
    Ευτυχώς που δεν έκανε αποδοχή κληρονομιάς πριν το μάθει αυτό. Να δούμε τι θα κάνει τώρα αυτή η καψερή. Λάντζα σε καμιά ταβέρνα στην αλλη γωνιά του πλανήτη την κόβω και σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ25 Μαΐου, 2012 11:48

    Οκ συμφωνώ ότι η εντατική κοστίζει πολύ ακριβά, μα πολύ ακριβά.
    Το ερώτημα που γεννάται όμως είναι το εξής:να τον πάρεις στο σπίτι αλλά αυτό το σπίτι που βρίσκεται;
    Μήπως είναι στην Εκάλη ή μήπως είναι στον Ασπρόπυργο;Ή μήπως στα κάτω Πατήσια;
    Και επειδή μιλάμε για την ΑΕΚ και όχι για τον Πανδραμαϊκό μήπως να μας απαντούσες Στίβεν για πια κατηγορία μιλάς;
    Γιατί αν κατάλαβα καλά για υποβιβασμό σε κατώτερη κατηγορία μιλάς,ή κάνω λάθος;
    Και άντε και πήγαμε στην Δ' πχ. Να κάνουμε τι;Ή μήπως είναι σίγουρο ότι κάθε χρόνο θα ανεβαίνουμε κατηγορίες;Εκτός αν το κάνουμε για να σβήσουμε από τον χάρτη του ποδοσφαίρου ήσυχα χωρίς να μας πάρουν είδηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας25 Μαΐου, 2012 11:48

    Προς LaMikrou:
    Το παραξενο θα ηταν να μην την κυνηγουσαν. Το ατοπο.
    Τοκογλυφοι ειναι.Δηλαδη γυφταραιοι με γραβατες.
    Δεν ξερω αν τους αρκουν τα νεφρα των παιδιων. Η καινα βγει η μανα στο "κλαρι".
    Εδω παρακρατουν τα επιδοματα ανεργιας με το που φτανουν στις τραπεζες,λογω χρεων των ανεργων.
    "πεσε να πεθανεις" δηλαδη. ακομα και 20 η 50 ευρω σε απομειναρια λογαριασμων μαζευτουν. Οτι να'ναι.
    Γιατι; Τα "χρειαζονται"; Οχι. Εξαθλιωτικοι μηχανισμοι ειναι. Και οχι χρηματοπιστωτικα ιδρυματα. Μηχανες χαους και σηψης. Τα μαρμαρα και τα κολωνακια,ειναι το τυρακι και το αλλοθι.

    Ερχονται πλειστηριασμοι και εξωσεις φουλ.
    Θα ξαναερωτευτουν, θα ξαναγαπησουν και θα ξαναπεινασουν οι ανθρωποι κατω απο το ημιφως των αστρων.
    Μιλαμε για κρεματορια. Μιλαμε για εξανδραποδισμο.
    Ειμαστε υπερβολικοι; Μακαρι πραγματικα να ειναι ετσι. Μακαρι να μη δουμε τιποτα τετοια. Αλλα ηδη εξαπολυεται διωγμος. απο παντου.Δεν υπαρχουν ουρες; Δεν αυτοκτονουν καθε μερα; Δεν ειναι βουβα τα σπιτια; Δεν ζουν οι περισσοτεροι πλεον με οικονομικες "αλχημειες",με τεφτερια και με αλληλοβοηθεια της απελπισιας; Δεν το βλεπουμε; Ποσο ειναι ακομα αυτο το "λιπος" που ειπε και ο χουντικος Βοθροπαγκαλος; Ποσο ειναι; Με τις καβατζες και τα ετοιμα,αντε να την βγαλεις 1- 1.5 χρονο; Μετα;
    Μετα ας βγουμε να βρουμε λιπος απο αυτους που πραγματικα εχουν "κλαδεψει" τα παντα. Απο αυτους που εχουν "ξυσει" τις φωκιες,εμας δηλαδη. τις αρκουδες. τους αλητες με τα κρατικα αυτοκινητα και τους αλλους αλητες με τα ιδιωτικα αυτοκινητα. Και τα δυο δηλαδη κρατικα.
    Εαν την πανε τη δουλεια εκει,εχει "καλως". Αλλα με τα "ελικοπτερα" στην ταρατσα. Ετοιμοι.

    Γιατι αυτα ειναι τα αποτοκα των πανοτωκιων των πουστιδων που εχουν απλωθει σαν χολερα πανω απ'τις χωρες. "Βαβυλωνες" αφηνουν πισω.
    Ριμαδιο. Μιλαμε για βουβωνικη πανωλη.
    Οσο ο ελεγχος του χρηματος βρισκεται σε ιδωτες,αυτα και αλλα πολλα θα συμβαινουν. Και δεν ειναι "ατυχηματα". Ουτε collateral damage". Ειναι ο σκοπος. Ειναι ο στοχος.
    Στοχος δεν ειναι να "μαζεψουν λεφτα". Τι να τα κανει τα λεφτα,αυτος που ηδη μπορει και τα κοβει με τις μηχανες του οτι ωρα θελει;
    Το μεγαλυτερο τραγικο ανεκδοτο στην ιστορια βλεπουμε.

    Οσο για τους εγχωρια δραστηριοποιουμενους,τους Γκαργκανες,τους Προβοπουλους και τους Παπαδημους,το μονο που ταιριαζει,ειναι παλουκωμα. Χωρις δικες ασφαλως και τετοιες καθυστερησεις.
    Παλουκωμα και καψιμο σε δημοσια θεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο γαρατζέος25 Μαΐου, 2012 12:18

    «Χωρίς καψούρα ο Έλληνας είναι χαμένος. Με την καψούρα ανασταίνεται»...τάδε έφη Αντύπας...
    Τώρα ελπίζω.
    Κοινώς, γαμάτε γιατί χανόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι τα ίδια λέμε γενικότερα και όλοι είμαστε συνειδητοποιημένοι γενικότερα. Στο ειδικότερα να δούμε τί θα γίνει.
    Δείτε και αυτό το τελευταίο του Κούλογλου (αν βγάλει σωστά τον χουτουμουλου κωδικό κατά τον φίλο που βοήθησε τις προάλλες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Μήπως, Νίκος Χ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Αδερφέ, δεν προτείνω κάτι. Λέω το απλό και προφανές : ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. Δεν βαρέθηκες την ατιμωρησία στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρηστος Χοντζεας25 Μαΐου, 2012 13:52

    Προς StevenQ Ναι, μπορει.
    Ισως η οψιμες "αποκαλυψεις" της αληθηνης εφημαριδας να ειναι το μελανι,η και το αποτελεμα της μη επιτυχους ξεπλυματος. Aυτο σκεφτικα στην αρχη. Αλλωστε με τα μικρα μας γνωριζομαστε ολοι σε αυτο το μπορντελο.
    Αλλα μετα σκεφτικα κατι εκπομπες του Ακη στον Σκαυ,κατι ευαγγελια που εκανε ο αλλος απο το ηλεκτρονικο newsit και ειπα οτι βλεπουμε την ενεργοποιηση της συμφωνιας.

    Ελογαριαζαν χωρις τον Πουτιν ομως.
    Εφραιμ εσεις "μεσα"; Ακη εγω "mesa" και παρτε και τα ημερολογια του "Φορ Σιζονς" και τρεχατε να κρυφτειτε.
    "molotof".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστος Χοντζεας25 Μαΐου, 2012 14:10

    Το διαβασμα αναμεσα σστις γραμμες -που λεει και ο Steven- και εδω ειναι απαραιτητο.

    Ειπε λοιπον ο χοντρος μολις ψες η προψες (προχθες δηλαδη): "Ο Τσοχατζοπουλος ειναι εκτος κ.ο. και κομματος Εαν γνωριζαμε απο το 2005 αυτα που ξερουμε τωρα,θα ειχαμε παρει διαφορετικες αποφασεις. (μαλακιες ολα αυτα βεβαια. Συνενοχοι ειναι ολα τα μεγαλα ονοματα στην πρασινη σπηλια. Συμμορειτες επελεξε ο Αντρεας για την δημιουργια του κομματος-σπειρα. Αφου για "σκυλεμα πηγαιναν και εκεινος και οι "συντροφοι" του αλα Ακης.

    Παρακατω ομως ειναι το ζουμι.Λεει τελειωνοντας: "εαν δεν αποκαλυπτοταν το σκανδαλο του Βατοπεδιου,δεν θα φταναμε ως εδω"

    Εννοει -επιδερμικα- οτι εαν εμεις δεν αποκαλυπταμε το σκανδαλο της ΝΔ,το Βατοπεδι δηλαδη,δεν θα ειχαμε φτασει σημερα και στις αποκαλυψεις περι Ακη"
    Μονο που δεν εξεφρασε την ικανοποιηση του δηλαδη για το εργο της δικαιοσυνης. Μιλαμε για πολυυυυυ λινατσα.

    Τι εννοει ομως με αυτο το τελευταιο ο παχυσαρκος Λουκουλος; Εννοει:

    Εαν δεν ειχε συμβει το Βατοπεδι και αρα εαν δεν ειχαν σταματησει ολα οσα ειχε προσυμφωνησει ο μπουροκωλος Καραμανλης με την τον Πουτιν,δεν θα χρειαζοταν τωρα να αποκαλυφτουν τα περι των εξοπλιστικων και να μας κανει ρομπα ο "Καγκεμπιτης" της Μοσχας".
    Δεν πειραζει,καλε μου σκατοφαγε.


    "Ανατολικογερμανοι",δηλαδη Σταλινικοι σαν βολεψαν,Ανατολικογερμανοι" σας ξεβολευουν.
    Μαλακες, που περνιοσαστε και για κατι το σοβαρο. Μπουλονια. Ρομπες ξεκουμπωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας25 Μαΐου, 2012 15:07

    Mε αφορμη και προς επιρρωσην-που λεεν και οι γραμματιζουμενοι- του Υ.Γ 2 της αναρτησης του Steven, ας δουμε και τα ακοουθα:

    *του Ησαία Κωνσταντινίδη - "Με επίκεντρο την περίφημη «Ελληνική Κρίση», ολόκληρος ο πλανήτης έχει πλέον εισαχθεί σε τροχιά ανακατατάξεων δραματικής μορφής και δυναμικής, μιας αναταραχής που παρατηρείται πάντα και μόνο σε περιόδους τεράστιων αλλαγών, όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα.

    Στο πλαίσιο ετούτο πρέπει να δούμε την κρίση στην πατρίδα μας ως τον πυρήνα της κρίσης της Ευρωζώνης, και μάλιστα ως το πρώτο στάδιο αποσύνθεσης και, εν τέλει, διάλυσης του «πειράματος» του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος.

    Πρέπει να δούμε την κρίση στην πατρίδα μας ως το «σημείο τριβής» της επερχόμενης θερμοπυρηνικής σύγκρουσης Δύσης και Ανατολής, στην οποία ο παρηκμασμένος άλλοτε «Πρώτος Κόσμος» της περιβόητης Μητρόπολης είναι 100% βέβαιο πως θα γνωρίσει την απίστευτη συντριβή από τον διαρκώς ανερχόμενο ευρασιατικό άξονα.

    Θα επέλθει γεωπολιτική ανάπλαση της περιοχής μας στο σύνολό της, κάτι που ..βεβαίως θα σημάνει ριζικές ανακατατάξεις και στον γεωγραφικό χάρτη της περιοχής των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Ειδικότερα για αυτό το ζήτημα, η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη..."!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι είπε σήμερα ο Στρατούλης στο ράδιο;
    "θα πούμε στους δανειστές ότι η Ελλάδα, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, αυτό το δημόσιο χρέος των 369 δισ. ευρώ και να θέλουν να το πληρώσουν δεν μπορούν. Και σκλάβοι να γίνουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, και την Πελοπόννησο να πουλήσουμε, δε μπορεί η χώρα μας να αποπληρώσει αυτό το δημόσιο χρέος. ...''
    Κρύβε λόγια Δημητράκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μετά την εταιρεία ποτών, έρχεται και το περιοδικό Spiegel να κάνει μια παρόμοια έρευνα σχετικά με την ζωή των Γερμανών.
    Αυτά που λέει η έρευνα,που σε πολλά ταιριάζουν με την άλλη των ποτών,θα δυσαρεστήσουν τον φίλο πατριώτη Albert,όμως εγώ σας την παραθέτω παρακάτω:
    ε έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού "Spiegel" και οι οποία βασίστηκε πάνω σε συνεδρίες που έκαναν τα άτομα που συμμετείχαν, προκύπτουν πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα των Γερμανών.
    Συγκεκριμένα, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία μάρκετινγκ "Rheingold" καταγράφει τα εξής
    - Το 46% των Γερμανών δηλώνουν όλο και περισσότερο ανίκανοι να χαρούν οτιδήποτε λόγω του καθημερινού άγχους και της αίσθησης ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους ζητηθεί κάτι.
    - Το ποσοστό φτάνει το 55%, στους νεαρότερους συμμετέχοντες, που δηλώνουν ότι έχουν χάσει την ικανότητα να νιώθουν καλά.
    - Δεν μπορούν να απολάυσουν το φαί, το αλκοόλ, τις διακοπές ή απλώς λίγη χαλάρωση αλλά και το σέξ! Γράφουν οι ερευνητές: "το γονίδιο της ευχαρίστησης συνεχώς ατροφεί - ξεχάσαμε να χαιρόμαστε τους εαυτούς μας".
    - Απο το 2008 οι Γερμανοί νιώθουν να καταπιέζονται από την κρίση στην Ευρώπη καθώς "νιώθουν ότι πρέπει να σηκώσουν όλους στις πλάτες τους".
    - Έχουν και άλλο ένα πρόβλημα οι Γερμανοί. Την τελειομανία τους. Το 81% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι αισθάνεται ικανοποίηση μόνο αφού πετύχει κάτι.
    - Συμμετέχοντες δήλωσαν ότι μετά από μία ημέρα σκληρής και αποδοτικής δουλειάς, γυρνούν σπίτι χωρίς να μπορούν να πουν τι πέτυχαν. Και αν κάποιος τους πει "εντάξει, χαλάρωσε", νιώθουν ότι η ευχαρίστηση μετατρέπεται και αυτή σε υποχρέωση, αναφέρει η έρευνα.
    - Η έρευνα έδειξε επίσης ότι 91% δέχονται ότι αυτό που αξίζει στη ζωή είναι οι απολαύσεις της, αλλά μόλις 15% μπορούν να θυμηθούν κάποιες στιγμές που να άφησαν πίσω τους τις έγνοιες και να αισθάνθηκαν πραγματικά ευτυχείς.
    - Οι Γερμανοί είναι προκλητικοί και απίστευτα ζηλιάρηδες. Ένας μοτοσικλετιστής παραδέχθηκε ότι απολαμβάνει να στέκεται δίπλα σε ένα κάμπριο και να το πήζει στα καυσαέρια, πριν φύγει με το «πράσινο».
    Η στάση τους έναντι της Ελλάδας, είναι επίσης ζηλόφθονη. "Οταν εξοργιζόμαστε με τις υψηλές συντάξεις και τις μεγάλες διακοπές, προφανώς η ζήλια παίζει ρόλο", παρά το ότι δεν θα μπορούσαν να υιοθετήσουν τον «νότιο» τρόπο ζωής.
    - Στο σεξ, την πιο προσωπική τους στιγμή, θα περίμενε κάποιος ότι μπορεί να χαλαρώνουν κάπως περισσότερο. Ωστόσο, πολλοί ερωτηθέντες ανέφεραν ότι ακόμη και τότε σκεφτόντουσαν κάποια ταινία, ή διαφημιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ; ΜΠΑ, ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε και πατριώτη Χαράλαμπε,
    οχι δεν με...δυσαρεστούν καθόλου.
    Δεν ξέρω βέβαια αν καν κατάλαβες ότι απλώς αναμοδημοσίευσες την...ίδια "έρευνα" πού είχες ήδη δημοσιεύσει αλλά από καινούργια...πηγή. Ειναι δηλαδή η ίδια έρευνα απ΄την εταιρεία Rheingold πού είχες ήδη παραθέσει. Χρηματοδοτημένη απ΄τίς 2 εταιρείες αλκοολούχων για τούς λόγους πού ήδη (ματαίως) σού εξήγησα.
    Τα σέβη μου πάντως για την θαυμαστή επιμονή σου.
    Κάποια στιγμή ίσως καταφέρεις να με...δυσαρεστήσεις.
    Good luck.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Χρήστο,
    μα το λένε καθαρά οι Κινέζοι όπως αρχές τής βδομάδας δια στόματος ανώτατου αξιωματούχου: "η οί ΗΠΑ η εμείς" δήλωσε ξεκάθαρα ο άνθρωπας.
    Ούτε μασάμε τα λόγια μας ούτε τίποτις δηλαδή.
    Τώρα, αν το όλο πράμα καταλήξει σε βαρβαρίλες και χαρντκορίλες μένει να φανεί.
    Καθόλου απίθανο.
    Σε μιά τέτια περίπτωση θα μιλάμε για χοντρή ιστορική καμπή αφού πλέον θα έχουμε power-shift υπό εξέλιξη.
    Ιστορικά πάντα μιλώντας η αλλαγή κέντρου εξουσίας συμβαίνει κάθε 600 με 800 χρόνια. Και για να συμβεί πρέπει να χυθεί πολύ αίμα καθώς αυτός πού μέχρι εκείνη την στιγμή διοικεί δεν πρόκειται να παραδώσει τον θρόνο και τα σκήπτρα αναίμακτα.
    Εχοντας υπόψιν όμως τα τερτίπια τής δύσης τα τελευταία 40 χρόνια και δή:
    -την μουφέ προσγείωση στο φεγγάρι
    -την μουφέ επιθεση των Βιετναμέζων σε αμερικάνικο πολεμικό πλοίο πού σηματοδότησε και την έναρξη τού πολέμου εκεί
    -το καθάρισμα τού Κέννεντι απο την "μαγική σφαίρα"
    -την 11η Σεπτέμβρη και τούς πιό απίθανους και εκπληκτικούς πιλότους στην ιστορία τής ανθρωπότητας, πιλότους πού κατάφεραν πράγματα πού σύμφωνα με επαγγελματίες πιλότους με πολύχρονη πείρα είναι..απλώς αδύνατον να γίνουν
    -τα "οπλα μαζικής καταστροφής" στο Ιράκ πού ποτέ δεν βρέθηκαν αφού ποτέ δεν υπήρξαν
    και τήν ομολογουμένως σημαντικότατη επιτυχία πού είχαν όλα τα παραπάνω (κι όχι μόνο αυτά, μιά ενδεικτική λίστα είναι) στα σχέδια τής δύσης, μάλλον πρέπει να περιμένουμε κάτι πολύ πιο ανατρεπτικό πριν θεωρήσει η δύση ότι η μόνη επιλογή πού τής έμεινε είναι η κλασσική τού πολέμου.
    Μιά σύρραξη θα ήταν ντέρμπι με αβέβαιη κατάληξη, θεωρώ.
    Ενώ μιά ανατρεπτική non-linear μεθόδευση πιθανώς να ηταν η κίνηση μάτ.
    Κι άλλωστε οι δυτικοί (και κυρίως οι Αμερικάνοι) έχουν και μεγάλη εμπειρία σε τέτιου είδους κινήσεις αλλά και σοβαρότατα ποσοστά επιτυχίας να επιδείξουν.
    Το θέμα είναι ότι όλοι θα βρεθούμε στην μέση, και στην μία και στην άλλη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρηστος Χοντζεας25 Μαΐου, 2012 19:53

    Προς Albert_ΑΕΚstein: Το δυστυχημα ειναι αυτο. Ακριβως.
    Στα παπαρια του του κοσμου,ποιος θα τον μπμπαρδισει. Εχει σημασια τι θα γραφει πανω στην ατομικη η πυρινικη κεφαλη οταν αυτη θα σφυριζει αδιαφορα καθως θα πεφτει για να συναντισει την δικη του κεφαλη;
    Υπαρχουν βεβαια και πιο "ησυχοι" τροποι. Εργαστηριακοι. Ενταξει.
    Ειδωμεν.
    Ισως να τους προκανουν Αρειανοι απέξω. "παιζουν" και τετοια "σεναρια".
    Αριανοι θα παλεψουν με Αρειανους.
    Ρε με τι ρεμπεσκεδες εχουμε μπλεξει. Τι θυματα ειμαστε.


    Προς Χαραλαμπο: Δεν σου κανει εντυπωση που σε καθε στιγμη,οταν καποιος θελει να καταδειξει μια κρισημη στιγμη λεει ακριβως αυτο,προτασοντας το συγκεκριμενο γεωγραφικο διαμερισμα: "θα μας παρουν και την Πελοπονησο" λεμε.
    Γιατι τα αλλα ειναι ηδη παρμενα. Με τον εναν η τον αλλον τροπο,ΞΕΡΕΙ,ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ,Η ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ,οτι μονο κατα παρεχωρηση τα υπολοιπα διαμερισματα του εχουν δωθει για κατοικηση.
    Ετσι για να μη δειχνει πολυ μικρο το "παιδι".
    Αλλωστε η μητρικη Ελλαδα,ιστορικα και γεωγραφικα,ειναι κατω απο το αυλακι. Θεωρειται τουλαχιστον. Δεν ειναι δικη μου γνωμη.
    Απλα ειναι ΤΟ ΜΟΝΟ-ΑΚΟΜΑ- ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ,ειτε απο Σημιτηδες,ειτε απο ΓΑΠιδες,ειτε απο Καραμανληδες παλια,ειτε απο Βενιζελους κλπ.
    Κοιτα. Και η Ολλανδια,-σαν "προβολη",στο μεγεθος της Πελοπονησου ειναι. Για Βελγια,Ελβετιες, Αυστριες και "βουργα" δεν συζηταμε.

    Αν δει κανες τον χαρτη βλεπει τους "γιγαντες" στις ακρες,γυρω-γυρω, και τα μικροτερα κρατιδια στη μεση.
    Τι σημαινει αυτο.
    Οτι τα ακρα -ενστικτωδως-δεν παρεχωρουν η δεν δεχονται διαμελισμους. Πρακτικα ειναι κουτο και αυτοκτονικο,για την διατηρηση της υπεροχης της Ευρωπαικης Ηπειρου.
    Σημ: τα "ακρα δεχονται σημερα επιθεση, οπως θα διαπιστωνουμε.

    Η Ευρωπη μοιαζει με "οχυρο". Την μπουμπουνισαν,μια την μπουμπουνισαν δυο. Τριτη και κακη της μερα.

    Το στεμα φαινεται να το χανει η Ευρωπη.Αφου εμεινε εδω επι χιλιετιες, με Ελληνες Ρωμαιους,Βυζαντινους και Αγγλους,(και ορισμενες ενδιαμεσες στασεις με Αυστροουγγαριες,Πρωσσιες Αψβουργους κλπ) και πηγε στην Αμερικη τα τελευταια 60 χρονια,αλλα αυτη παρουσιαστικε κατωτερη των περιστασεων.
    60 χρονια,ειναι μια "βδομαδα" απο αποψης ιστορικου χρονου.
    Τωρα φτερουγιζει για την Ανατολη.
    Μαλλον βγαινει αληθινος ο Μ. Λοιζος.

    Υ.Γ 1 Λευτερια Στον "Ακη" Αδαμιδη.
    Υ.Γ 2 Ο κακομοιρος ο Δημητρελος περιμενει τα λεφτα απο τους "φωτορεπορτερς"-500 χιλιαρικα "λεει"- για να δει εαν κατοπιν πρεπει να χτυπησει την πορτα του Νοτια,η το κεφαλι του στον τοιχο,ετσι οπως εμπλεξε.
    Εχουν υποσχεθει 80 χιλιαρικα "τσακ-μπαμ" και προς το παρον εχουν "μαζεψει" μονο τα φλιτζανια και τα ποτηρια απο το τραπεζι της Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρηστος Χοντζεας25 Μαΐου, 2012 20:22

    "3 εκατομμυρια εργατικες εισφορες που δεν αποδωθηκαν" για λογαριασμο της εταιριας Empire;

    Τι στο διαολο. Ουτε η Χαλιβουργικη,δεν εχει τοσα ασφαλιστικα εξοδα.

    Της πουτανας γινοταν εκει μεσα. Ενα ημερολογιο θελουμε να δουμε ρε παιδια. Κυκλακια,σημειωσεις,βελακια υστερογραφα κλπ.
    Τρελαινομαι για "αναμνησεις".

    Το πεσιμο του Αδαμιδη στον κοντο-με την πρωτη του συνεντευξη και το "θα τα βγαλουμε ολα" εγινε "κακως καναμε τον ελεγχο...βγαλαμε τα ματια μας",
    αφου δεν ακουσε καποιον που επρεπε και ακουσε καποιους αλλους που δεν επρεπε. Φατα τωρα.

    Το κοντο, εμενε αμετοχο και κλαψουριζε οτι δεν εχει φορολ.ενημεροτητα,αλλα ενημερωση απο μεσα για το που παει η βαλιτσα ειχε. Εκοψε ροδα μυρωμενα μεν,αλλα τον τελευταιο καιρο,βλεπουμε μια "ζεστη" και "θερμη" επαναδραστηριοποιηση του,παρο'ολο που ορκιζοταν στα καναλια και τα μμε,μεχρι και πριν 3 μηνες οτι "αποκλειεται να ασχοληθω διοικητικα".
    Ελα ομως που ασχοληθηκες.
    Αφου δεν "αχολουνται" αλλοι, θα "ασχοληθεις" εσυ.
    Μαλακα.Προπαιτη.Κομοδε.

    Οι μεγαλομετοχοι,καλως πρατοντας,εχουν αφησει το κοντο βυτιοφορο να τραβηξει οτι σκατο απο εκει,η σε περιπτωση που δεν μπορει,να πεσει και αυτο με τα μουτρα μεσα στο βοθρο. Και ετσι πρεπει.

    Τα "μεγεθη"-ρε Καζαλια- εχουν αλλες δουλειες να κανουν. Δεν ασχολουνται πια με ποσοσφαιρικες μαλακιες.Κακως προφητευσες καποια ολικη επαναφορα. Ολικο τραβιγμα της ουρας,εντος των σκελων βλεπουμε.

    Το κοντο, σκουζει τωρα και λεει "βαλτε και εσεις λεφτα για τα χρεη σας Ελατε "μεσα". Αδικα σκουζει η νυφιτσα.

    Αφου τα χρεη παντα ειναι "αλλων" τοτε ποιος τα εδημιουργησε; Ποιος ειναι αυτος ο
    "αλλος";
    Σαν το εθνικο χρεος που κανεις δεν ξερει τιποτα γι'αυτο και ολοι τρεχουν να το ρυθμισουν σαν ξενοι.

    Να παρει τα χαλασματα που θα του απομεινουν στα χερια και να τα παει σε κανενα μαστορα της προκοπης,μπας και φτιαχτει κατι.
    Αφιλοκερδως ασφαλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Άμα είναι μπλεγμένοι οι διευθύνοντες σύμβουλοι...καθυστερεί τα σχέδια τους η έλλειψη κυβέρνησης...και σκάει η πτώχευση - ούτε καν πρωτοδικείο - ...κι αλλάζει το ΑΦΜ με μηδέν χρέη ...κι η εταιρεία σαν σήμα βέβαια γίνεται ελκυστική...κι επικοινωνιακά τρώνε και μια φάπα τα μεγέθη.
    Ο κόσμος βέβαια θα στενοχωρηθεί διότι υπάρχει και μια ηθική, αλλά στο πρώτο βολ πλανέ που θα καρφωθεί στο γάμα, τότε όλα θα ξεχαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΠΙΛΜΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ:
    Πώς λέγεται η ΝΔ στα γερμανικά;
    ΣΟΪ ΜΠΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μια που έγινε η αρχή σειρά παίρνουν τώρα ΝΤέμης,Θανόπουλος,Δημητρέλος.Ξεχνάω κανέναν;
    Ο Αδαμίδης πως θα το ονομάσει τώρα το παγωτό; Prisoner?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΟΥΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΙΝΓΚΛΕΤΕΡΑΣ, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ σοβαρή τιμωρία " να πάει μέσα αν ξανακάνει τα ίδια σε διάστημα 3 χρόνων."
    Βρε υπήρξε παραδικαστικό κύκλωμα και πιάστηκε αυτός που λάδωνε. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή