Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΟΙ ΚΑΚΟΙ

         Περιστοιχιζόμαστε από πολύ κακούς ανθρώπους. Όχι όλοι βέβαια, αλλά εμείς που ανήκουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ. Αυτό καταδεικνύει η ανακοίνωση του Δημητρέλου σχετικά με την συνέντευξη στην εφημερίδα του ντεμοτεχνείου Goal  ( κι ο νοών νοείτω για τον υπόγειο πόλεμο που υποβόσκει - τα έχω γράψει άλλωστε ), που απειλεί με μηνύσεις, εξώδικα και όλα τα άλλα μεγαρόσημα της ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης. Και καταλαβαίνετε πολύ καλά τι σημαίνουν οι ανακοινώσεις.
           Τα έχουμε πει : Ο μιλών πολύ απλά δεν πράττει. Τα είπε λάθος ο Καβαδίας ( αυτός είναι στην ΦΑΕ Αθηνών προϊστάμενος ) ή τέλος πάντων ο τάδε; Διότι εγώ δεν βρήκα πουθενά λάθος. Αν δεν έχεις πληρώσει την δόση για το 44, δεν κινούνται διαδικασίες για την έκπτωση του; Αν δεν πληρώνεις τα υπόλοιπα ρυθμισμένα χρέη, δεν κινητοποιείται κατασχετήριο; Πώς γίνεται δηλαδή, να μην μπορείς να σφραγίζεις εισιτήρια αλλά και ταυτόχρονα να μην διαθέτεις φορολογική ενημερότητα και νάχεις κι όλη την εταιρεία απλήρωτη, αλλά να το παίζεις συνεπής, καλοπληρωτής και μάλιστα να ουρλιάζεις οτι θα καταφύγεις στην δικαιοσύνη;
            Αν έχω άδικο, τότε μένει το απλό: Τράβα κάνε μήνυση είτε στην εφορία είτε στην εφημερίδα. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες για να μπουρδουκλώνεται ο κόσμος. Τον οποίο επικαλείται πάλι η εταιρεία οτι ενώ είναι έτοιμος να συνδράμει, παγώνει με αυτήν την συνέντευξη. Ρε πλάκα κάνουμε; Ε, μάλλον αφού λίγο αργότερα γίνεται και μνεία και για τον επενδυτή, που κι αυτός σοκάρεται από την συνέντευξη και κόβει ρόδα μυρωμένα. Μιλάμε οτι έχουν τρελαθεί εντελώς στην ΠΑΕ.  Όλα είναι τέλεια και τους λασπώνει την μανέστρα κάποια συνέντευξη;
            Αλλά Κυριακή κοντή γιορτή, που λέμε και στα καφενεία. Αύριο κάνεις τρεις κινήσεις. Μια μήνυση στην εφορία που λέει την αλήθεια στον κόσμο ( αν και την κλήτευση του ΣΔΟΕ δεν την ανέφερε ), μια μήνυση στην εφημερίδα που τόλμησε να υπονοήσει την κρυφή σκέψη του κοντού μπας και προσελκύσει τον Μελισσανίδη και μια έφεση στην ΕΠΟ. Κάνεις το καθήκον σου δηλαδή αφού σε θίξανε. Και την Τρίτη  περιμένουμε την απόφαση της ομοσπονδίας, που απλά θέλει την φορολογική ενημερότητα, τα λεφτά και τις εγγυήσεις βιωσιμότητας μέχρι το τέλος του χρόνου. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, που έλεγε κι ο πολιτικός κρατούμενος της Τίρυνθας.Κι αν η ΕΠΟ εισηγηθεί αρνητικά, κάντης κι αυτηνής μήνυση και περίμενε καμιά τριετία μέχρι τις εκδικάσεις. Παστρικά πράματα.
            Όλα τα άλλα λόγια και κύρια οι ανακοινώσεις, λύνουν θέματα; Φέρνουν λεφτά; Πληρώνουν υπαλλήλους; Πείθουν μετόχους ; Εκτός αν πας στην ΕΠΟ ή στην ΟΥΕΦΑ και περιμένεις άδειες, λέγοντας οτι έχεις κάνει μηνύσεις ( άλλη μια που πρέπει να γίνει είναι και στο aek365, που έγραψε οτι όλο το ρόστερ έχει βγει στο σφυρί ) χώρια που από στιγμή σε στιγμή έρχονται και τα λεφτά του Ψωμιάδη παρέα και με την νέα κυβέρνηση που αμέσως θα συνέλθει σε σώμα και θα πέσει ολόψυχα πάνω στην σωτηρία της ΑΕΚ καθότι όλα τα άλλα μπορούν και να περιμένουν. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του Δημητρέλου, που για να μην τον αδικώ, του αναγνωρίζω οτι έχει κάνει μαραθώνιους προς όλες τις πλευρές.
             Διότι είναι σωστή η επιστολή προς τον υπουργό, οτι αν η ΑΕΚ πτωχεύσει τότε το κράτος θα χάσει πολλά χρήματα. Αλλά από την άλλη, ποιός πιστεύει οτι το δημόσιο έχει μυαλό ή οτι ενδιαφέρεται για τον ιδιωτικό τομέα; Αν ήταν έτσι δεν θα είχαμε κοντά το 1,5 μύριο άνεργους και τόσα λουκέτα. Ξέρει το κράτος το συμφέρον του; Ξέρει να κάνει ανάπτυξη ή να βάζει ευνοϊκές ρυθμίσεις; Σαν μαλάκας ελέφαντας κινείται με το γράμμα του νόμου και μετά ξύνει την προβοσκίδα του που δεν του βγαίνουν τα νούμερα κι ενώ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει το δημόσιο χρήμα. Που πρακτικά είναι ιδιωτικό και φυσικά δεν υπάρχει.
             Και βγαίνουν και σκούζουν διάφοροι αρθρογράφοι για την πιο ιστορική ομάδα και για τα ΑΦΜ και για τα ερασιτεχνικά. Δεν μου λέτε ωρέ παιδιά : Η μπύρα Φιξ που ξανακυκλοφόρησε πουλάει ή είναι έτοιμη να ξανακλείσει; Ασχολείται αυτός που την παραγγέλνει , αν μερικά χρόνια πριν είχε βαρέσει κανόνι αφήνοντας μας κι εκείνο το κτίριο στο κέντρο της Αθήνας; Ναι ξέρω τι θα ακούσω. " Η ΑΕΚ δεν είναι μπύρα. " Μα και το " Φιξ " δεν είναι μπύρα. Όνομα οικογένειας είναι. Κι όπως κυκλοφορεί ξανά ο τίτλος Φιξ, έτσι θα είναι και η ΑΕΚ σαν όνομα. Η συγκεκριμένη εταιρεία και το συγκεκριμένο ΑΦΜ θα χαθούν. Το ΑΦΜ συντηρεί τις χαμένες πατρίδες και την προσφυγιά ή το όνομα " ΑΕΚ " παρέα με κανά γκολ στο γάμα του τέρματος. Χώρια που το να μην πληρώσεις το δημόσιο, μόνο καλό κάνει. Το προστατεύεις. Διότι όταν το δημόσιο έχει λεφτά, είναι σπάταλο και κάνει και υπερτιμολογήσεις προκαλώντας τίμιους Άκηδες σε πειρασμούς.
              Εκτός αν όλα είναι κόλπα επικοινωνιακά για να μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια και το τι πρόκειται να γίνει, παρά τις ύστατες προσπάθειες. Αλλά μάλλον είμαι πολύ καχύποπτος, οπότε λέω κι εγώ να πάω μάρτυρας υπεράσπισης της μήνυσης. Σε ποιά μήνυση θα πάω; Σε αυτήν για την εφορία. Αυτήν την έχω στην μπούκα έτσι κι αλλοιώς. Στις άλλες ας πάνε άλλοι. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι ατέλειωτος και δεν θα έχουμε πρόβλημα μαρτύρων. Άει στα διάλα με τους κακούς ανθρώπους. Λίγη καλωσύνη, δεν μπορεί να βρεθεί; Μια φορολογική ενημερότητα; Καμιά δεκάδα μύρια; Ο Άκης ίσως να αναλάβει εξαναγκαζόμενος να επιστρέψει τα χρήματα στο δημόσιο μέσω ΑΕΚ αλλά υποχρεωμένος σε κιτρινόμαυρη διοικητική εργασία; Τι λέτε Αεκτζήδες;
                Υγ1. Αγαπητέ καθηγητά, αυτό που μου ήρθε, θα μπει αυτούσιο την Τρίτη. Να μην βάζω κολλητά τα πολιτικά.
                Υγ2. Όταν μιλώ για ανίερες συμμαχίες, αναφέρομαι σε εκδότη. Ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός όσο κι αν οι φωτογραφίες ή οι εικόνες αξίζουν χίλιες λέξεις. Μπορεί και να μπερδεύουν. Όπως εμένα, που τα προτιμώ γραπτά κι απτά. Και κρατείστε πάλι την 7/06.  

11 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας27 Μαΐου, 2012 21:24

    H πτωχευση ειναι καταστροφη η λυση; Το δευτερο ασφαλως,αφου εχει επινοηθει σαν υστατη αναγκη προκειμενου να επανεκινουν τα νοικοκυρια, οι επιχειρησεις, η τα κρατη.

    Νομικο πλεγμα ειναι. Προστατευτικο.
    "Εφευρεθηκε",ωστε οι "εγκωλβισμενοι" στα υπερδανεια,να μη χρειαστει να πουλησουν τα παιδια η τα νεφρα τους,προκειμενου να εξοφλουν δανεια τα οποια πλεον εκ των πραγματων εχουν καταστει μη διαχειρισιμα.
    Για να μην γινεται ο κοσμος ζουγκλα. Για να προστατευεται ο κοινονικος ιστος. Για να μπορει να κανει "reset" καποιος και να επανερχεται σαν υγειης οργανισμος στην αγορα και στην καταναλωτικη-εμπορικη μαχη.
    Για να μην δημιουργουνται ορδες "αναπηρων".
    Καπιταλιστικο εφευρημα ειναι. Αρα μη φοβου.

    Τι ειναι αυτο που φοβιζει και δεν πτωχευει κανεις; Μα η προπαγανδα. "θα κατατραφεις,θα αλλαξουν οι πολοι της γης,θα γινει σεισμος,θα ερθει κατοχη και πεινα,θα χαθουμε απο το χαρτη κλπ.
    Αυτα ειναι τα εκβιαστικα "επιχειρηματα"-διλληματα των γυφτων,ωστε να μη βγεις απο το ατελειωτο τουνελ, που σκοπο εχει ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΔΟΥΛΟΥ.
    Οι οποιοι ποσως ενδιαφερονται για καποιον καλα οργανωμενο καπιταλισμο, η για καποιον σοσιαλισμο,παρα μονο για τις περιουσιες ΑΠΑΝΤΩΝ

    Η εως τωρα αξιοθαυμαστη συνταυτηση των παραλληλων πορειων και των συμπτωματων μεταξυ ΑΕΚ και χωρας, ειναι ευκολα εξηγισιμη,αφου ο κοσμος της ΑΕΚ αλλα και ο τροπος λειτουργιας της τα τελευταια 10 χρονια,ειναι ταμαμ με τον ταλαιπωρο μικρομεσαιο και την ληστεια στην οποια συμετειχε και ο ιδιος (μαζι τα φαγαμε) παρ'ολο που εκεινος εβαλε το δαχτυλο στο μελι,ενω οι "Ακηδες" πηραν και το βαζο μαζι.

    Απο τα πρωτα "εξανθηματα" εως και το τελικο χειρουργικο κρεβατι,περπατησαν μαζι, χερι-χερι.

    Εχοντας λοιπον σαν δεδομενο το πολλαπλα αποδεικνυομενο ταιριασμα και την κοινη συμπτοματολογια μεταξυ ΑΕΚ και Ελλαδας,τοτε ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΩΣ ΤΟ "ΤΕΛΟΣ"; (οτι και αν σημαινει αυτο)

    Γιατι ξαφνικα θα "χωρισουν" οι δρομοι τους;
    Πως δυο ομοιοπαθεις οργανισμοι θα εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση και αρα διαφορετικες τυχες, αφου ζουν και υπαρχουν στο ιδιο περιβαλλον και περιμενουν τους ιδιους σωτηρες;

    Αδυνατον λοιπον.
    Μαζι θα παμε ως το "τελος". Το οποιο καλλιστα μπορει να ειναι και μιαν αρχη με σχεδον μηδενισμενο κοντερ.
    "δεν εχεις λεφτα; Δεν πειραζει. Τα σβυνω. Δωσ' μου την κυριαρχια της ομαδας ( η της χωρας),το brand name δηλαδη,την πελατεια και τις εισφορες και τις ευκαιριες της και παμε μαζι για νεες σελιδες "δοξας").

    Η χωρα εχει πτωχευει 5 φορες (μαζι με αυτην) στη νεοτερη ιστορια της. Αλλαξε ονομα, η μειωθηκαν οι τουριστες η κρυφτηκαν τα μαρμαρα απο ντροπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Βρε, τι ωραία το πιάνεις ... ΘΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΦΜ, ΑΛΛΑ οι Έλληνες ποτέ δεν προσβάλονται σε κατάσταση πτώχευσης.
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΑΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΠΑΔΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΝΕ, ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ.
    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
    Βρε καλά έκανε ο Αλέξανδρος τότε, που έστειλε έναν βοηθό για να γαμήσει τους Κωστέτσους που είχε πάρει στους άντρακλες της Σπάρτης 30 χρόνια μπας και γαμήσουν την λουμπίνα. Φυσικά μέχρι Πλαταιές έφτασε κι ο τρίτος βοηθός. Με κανονική πορεία. ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΡΕΧΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. Γαμώ τις δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Όταν μου μιλάνε για υπερδυνάμεις, τρελαίνομαι. Πω, πω, πω τι γίνεται. ΡΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΤΟΠΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
    πού την έχει; Ελάτε ρε παιδιά. Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ. Ποιός φοβάται τελικά;
    Γύρω στο 99%. Επαναστάτες της πούτσας μην τυχόν και ξεβολευτούν. Φυσικά υπάρχει και η ανάποδη θεωρία των ηρώων.
    Ρε δεν πάνε να γαμηθούν όλα; ήρωας, συντεταγμένος ή αρχίδια, έχουν καμιά διαφορά, όταν μιλάνε στον κόσμο;
    ΡΕ ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο γαρατζέος28 Μαΐου, 2012 10:25

    Μέσα σε όλους αυτούς που θέλουν το κακό μας, αξαφνα (επαν)εμφανίζεται ο Kill Bill του παγκοσμίου shipping, κατα κόσμον κυρ Ρασίλης Ξενιάδης. Και τι χρειάζεται για να ξεπλυθεί η λάσπη που του πετάχτηκε από τα δημοσιογραφάκια? 5 μυριάκια. Τίποτα, δηλαδή. ένα φραπέ και μιά τυρόπιτα φάση.
    Η ψ-ΩΡΑ (μ-λ) τον τσάκωσε μεταξύ τύρου και αχλάδου με τον καισαρόπαπα και τον πρόεδρα-μάρθα να συζητάν προφανώς για τη βενζίνη στο παπάκι του ασφαλιστή και τα καινούργια πουλόβερ του σαλιαρέλι.
    Η άλλη, η Μ-Λ ψ-Ωρα, κραυγάζει σε απόλυτη αρμονία με τον δημητρέλο για τον μπαλαμό, τον έφορα τον κακό που μας κυνηγάει ενώ οι λοιποί λαμόγιοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι.
    Τουλάχιστον αυτή η ομάδα δε μας αφήνει να διψάσουμε...αγωνιστικά έχουμε ξηρασία, αλλά σε όλα τ' άλλα μας έχει στην τσίτα διαρκώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο γαρατζέος28 Μαΐου, 2012 10:39

    Άσε που ο Kill Bill ηδη άρχισε να ξοδεύει απλόχερα για τη σωτηρία της ομάδος και της ψυχής του. Συνέφαγε με καισαρόπαπα, πρόεδρο-μάρθα και καζανακίδι και κατόπιν με πιλάφιο. Σε 2 γεύματα κιόλας! Ήτοι 6 μερίδες φαγητού. Ας πούμε από 3 πιτόγυρα και 1 μπύρα έκαστος, πάμε 18 σουβλάκια και 6 μπύρες. 2,5 γιούρος το πιτόγυρο, το ίδιο και το μπυρόνι, πάμε 60 γιούρος για τη σωτηρία της ΑΕΚ.
    Προφανώς όταν έσκασε μετά ο σουβλατζής με το λογαριασμό, ο Kill Bill θα ήταν περπατούσε ήδη με βήμα ταχύ και θα ήταν σε απόσταση 15 μέτρων από το μαγαζί, φωνάζοντας "βάλτα ΚΑΙ αυτά στην εγγυητική"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρήστος_new28 Μαΐου, 2012 10:56

    Χρόνια πολλά και καλά Steven(ετεροχρονισμένα ,καθώς το ΣΚ ήμουν πρωτόγονος, άνευ internet-τι ωραία-).
    Επανεμφάνιση Ξενιάδη, σε ταβέρνα στα Φιλαδέλφεια .Λογικό ,ποδαράτο Αθήνα-Λονδίνο-Αθήνα (για να πληρώσει την Morgan )να πείνασε…
    Μαζί συνέφαγε και ο ΧΧ, επίσης λογικό, μια ζωή στο τζάμπα φαγοπότι …
    …Να ποιον επενδυτή ήθελε να τρομάξει το θέμα με την εφορία στη goal...
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ28 Μαΐου, 2012 11:32

    Καλημέρα σε όλους
    Ρε πούστη μου τι κακό είναι αυτό,από Ξενιάδη σε Μπαιρακτάρη και ξανά σε Ξενιάδη!Όλοι οι παλαβοί στην ΑΕΚ μαζευτήκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ_NEW : Ευχαριστώ πολύ και τα ίδια και δι' υμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας28 Μαΐου, 2012 13:13

    Πεσαμε λιγο εξω στην προβλεψη οτι "τελειωσαν τα "λαμογια",και αρα τελειωνουν και οι "τρελοι". Οι δευτεροι δειχνουν να εχουν-λογο ακαταλογιστου και λογο αγνοιας κινδυνου-μεγαλυτερες αντοχες.
    Στους καιρους της καταπτωσης,ειναι γνωστο οτι βασιλευουν τα κωμειδυλλια.

    Ωρα ειναι να δουμε την Λουκα με μια σημαια της ΑΕΚ στον ωμμο εξω απο την ΕΠΟ να τα δουμε ολα.Να μας περιλαβει και το "extra channel" μετα τις 12 το βραδυ, η λεσβια ψυχολογος η να εμπλακουμε σε τηλεμαχιες μεταξυ του "Εθνικου μας σταρ" Ευαγγελοπουλου-Βουγιουκλακη-τα πινω ολα" και του "Μενιου του Φουρθιωτη του dildoφαγου".
    Να γινουμε -ακομα περισσοτερο-ρεντικολο.

    Αυτος ο Δημητρελος τα εχει χασει τελειως η ειναι ενας απελπισμενος ΑΕΚτζης";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας28 Μαΐου, 2012 14:06

    Δυο ξενοι στην ιδια πολη. Και μαλιστα στην ...ιδια συνοικια.
    Μενω στα συνορα Αμπελοκηπων και Ν.Ψυχικου.
    Προτιμω,για καφε,ασφαλως την "ανεμελη" και "ρεμπελη" Πανορμου,για προφανεις λογους. Φοιτηταριο και ξενιασια. Χαμογελα και μικροκοσμος ο οποιος μοιαζει περισσοτερο να "γερνει" στην παιδικη ηλικια,παρα η "σοβαροφανεια" και το "τουπε" των νεοπλουτων (fireplaces. Με οινοπνευμα,οχι με ξυλα)

    Καμια φορα-λογο αφορητης κινησης και αδυναμιας παρκιγκ, "αναγκαζομαι" να παω προς την αλλη μερια της γειτονιας. Στον Φαρο Ψυχικου. Πανορμου και Φαρος,απεχουν λιγοτερο απο ενα χιλιομετρο. Το μονο που χωριζει τους μεν με τους δε,ειναι οι μπαρες της Κηφισιας και μερκα μηδενικα στους καταθετικους λογαριασμους.

    Το "σοκ" της μεταφορας, απο τον εναν κοσμο στον αλλον σε τοσο συντομο χρονικα και τοσο κοντινο γεωγραφικα χωρο, μοιαζει με την θεωρια του Αινσταιν. Μπαινεις στην σκουλικοτρυπα του παραδρομου της Κηφισιας και "τσουπ" βρισκεσαι σε εναν αλλο πλανητη. Σε εξωγαλαξιακο μαλιστα.

    Στην μεν πρωτη συνοικια οπου βρυθει απο φοιτητες αλλ και φιλιπινεζες που μενουν εκει και εργαζονται στα "καλα σπιτια" "λιγο πιο πανω,στο Ψυχικο και την Κηφισια", βλεπεις τα αναμενομενα.Φτηνο ντυσιμο,προχειρα ρουχα. Κουβεντες του τυπου "ρε μαλακα θα μεινει ο Βαλβερδε"; "σου επιασα τη μανα ρε" (ταβλι). Η ποσο καλυτερο ειναι το ταδε καρτοπρογραμμα της vodafon απο το προηγουμενο αφου εξοικονομεις "ταδε" χρονο στο καρτοκινητο σου.
    Το δε μεγαλυτερο χαρτονομισμα που μπορει να δει κανεις να κυκλοφορει,ειναι το 20ευρο.

    Λιγες εκατονταδες μονο μετρα πιο πανω,στον φαρο,αρχιζει και μυριζει χρημα. Καθεσαι για καφε-εδω βρισκομαι τωρα που γραφω- και ακους τρυγυρω να μιλουν για "θεματα" και "προβληματα" τα οποια ειναι απο αλλο πλανητη. "βρηκα εναν διαιτολογο, ο οποιος διδασκει και φενκ-σουι. Τον ξερει μια φιλη μου που ειχε παει κατα κει μια βολτα."
    Παραδιπλα λεει η αλλη "τελικα εκλεισες για Παρο η οχι ακομα";
    -"Οχι μωρε...κοιτα. Ειπαμε για 3.500,αλλα αυτος εκει, θελει πανω απο 4.000 γιατι λεει ειναι κλεισμενος. Μα για μια βδομαδα 4.000; Και δεν παω στο "MonteNegro" που ειναι ιδια αποσταση και ειναι και θεατρο;
    -"θερετρο εννοεις"
    -"αυτο"

    Παραδιπλα,δυο ζευγαρια,νεαροι σχετικα,εδειχναν ο ενας στον αλλον-μεσω των ipad τα καινουρια σχεδια για το μπανιο που τους προτειναν οι σχεδιαστες. "Ναι αλλα τα πομολα δεν ταιριαζουν με τα πλακακια. Και δωσαμε 8 χιλιαρικα." "μα αυτη ειναι η νεα σχεδιαση. Η δυσαρμονια των χρωματων. Νομιζω οτι αυτα πρεπει να παρουμε"
    "ναι-ναι" πετιεται η αλλη η κοτα. "αυτα πηραμε και εμεις...περιπου."
    Κορδωμα-τουπε και "υφος", παντου.Σαν ζομπι
    Πουτανακια με πανακριβες τσαντες που αναθεμα και αν ξερουν ποσο εχουν. Μαλακες με πουρα, αγναντευουν το πελαγο του απεναντι πεζοδρομιου,εχοντας την ιδια εικονα με τους φοιτητες με τα στριφτα τσιγαρα που αγναντευουν την Πανορμου. Διαφορα καμια.

    Παρα διπλα ακουγεται κατι για "κριση". Ωπα λεω εδω ειμαστε. Βρεθηκε ανθρωπος στην ερημο
    "Κοιταξε να δεις," λεει ο μεσηληξ στον αλλο μεσηληκα της παρεας με εναν νεοτερο να παρακολουθει "ετσι οπως πανε,δεν νομιζω οτι θα αντεξουν για πολυ" (τι λεει λεω ο πουστης. Για τις φτωχες κατσαριδες";) "και εγω αυτο νομιζω. Καποια στιγμη θα κατακατσει. Αλλωστε δεν ειναι καλο για τον τουρισμο. Ασε που ολα τα κανουν οι Αμερικανοι για τα πετρελαια. Νομιζω οτι θα "στρωσει" η κατασταση.αληθεια,δεν σου ειπα. Ο Γιαννης αλλαξε γκομενα.Ναι ρε μαλακα. Μα του το ειχα πει. Σου τρωει πολλα. Ευτυχως με ακουσε. Να παραγγειλουμε να φαμε τιποτα;"

    Τεζα,για αλλη μια φορα ο Χρηστος.
    Αυτα τα "συγκριτικα πλεονεκτηματα" που εχουμε,θα μας σωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή