Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ...

        Για ποιό λόγο να πας να λύσεις ένα πρόβλημα; Μα διότι υφίσταται. Υπάρχει; Μόνο αν σε απασχολεί. Αν δεν σε ενδιαφέρει, γιατί να ασχοληθείς με την ύπαρξη του και πόσο μάλλον πεισσότερο να ασχοληθείς με την επίλυση του. Σωστά; Μπούρδες. Αυτά μπορεί να τα πει ο Τσοχατζόπουλος. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ, ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ. Αυτή είναι η θέση μου εταιρικά. Που είναι μια μικρογραφία του κράτους. Αφού αυτό θέλει να κάνει ανάπτυξη σαν δημόσιος τομέας, αλλά μέσω κάποιου ξεχασμένου ιδιωτικού τομέα.
         Τα λέω αυτά, εν όψει κουβέντας περί τεμπελιάς. Που θα θιχτούν διάφοροι, κι άλλοι τεμπέληδες θα σκίσουν χασέδες στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Κι είναι εντυπωσιακός ο φίλος " καραούλι ", που αφού δεν έχει να χάσει τίποτα, βλέπει σωτηρία αν γαμήσει όποιον θέλει να σωθεί. Από λαθρομετανάστη μέχρι κεφάλαιο. Από κάποιον στα φανάρια με τα σημερινά κοινωνικά διόδια, μέχρι κάποιον που πιθανώς και να άνοιγε μια θέση εργασίας. Εκτός αν βρισκόμαστε στην κορυφή των Άνδεων κι επειδή αργεί το σωστικό συνεργείο, τρώμε τους διπλανούς νεκρούς του αεροπορικού δυστυχήματος.
           Και βέβαια στην ΑΕΚ - διότι περί αυτής είναι πάντα ο λόγος - ψάχνουν οι μεν πώς θα γουστάρουν τις ταπεινώσεις του χρόνου, και οι δε κάτι, τύπου ΚΚΕ. Ή ΕΚΚΕ ή ΜΛ ή ΛΜ με την ίδια απόφυση μετά. Έχετε άποψη κανονική ή ό,τι βρέξει ας κατεβάσει; Κι από πού να κατεβάσει όταν μέσα στο καλοκαίρι δενυπάρχουν σύννεφα; Εκτός αν ανήουν κάποιοι στους 25000 ( ρε πώς πέφτει η στάθμη ; ) που θα βάλουν 400 ευρώ και θα πάνε κόντρα στον κοντό, που σωστά γελοιοποιεί τον κόσμο. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΦΤΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΚΟ, που το παίζει και πλούσιος. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ !
             Και τι κάνει ο μη δυνάμενος να πράττει; ΜΙΛΑΕΙ.  Κι αφού δεν υπάρχουν λεφτά , ΑΦΟΥ ΚΑΡΑΞΕΦΥΛΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΡΕΣΤΗ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ, ΚΟΚΑΛΗ και λοιπά λιμά, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ που την περιέφερε σαν αρκούδα σε πλατεία χωριού που ακόμα γελάνε κτηνοβάτες με το ζώο, ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ. " Κράτα τον Κωστένογλου, αξιοπόιησε τον Δέλλα και τον Λυμπερόπουλο, είναι καλός ο Γκρέταρσον " ΚΑΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ. Χώρια που ο Οικονομόπουλος αλλά κι ο άλλος , προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Φυσικά. Φωτογραφία στις εφημερίδες, χωρίς να πληρώνεις κάτι, πόσοι έχουν; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;
            Να μην το κουράζω όμως. Αρκετά κουρασμένος είμαι με την μαλακία που λέγεται Ολάντ, την Ντόρα που ήταν εναντίον του δικομματισμού, τον Σαμαρά που ήθελε εκλογές αν δεν έπαιρνε αυτοδυναμία, τον Τσίπρα και τις συνιστώσες του που δεν βγάζουν συνισταμένη, και τόσα άλλα τύπου μπούλη Καμμένου ή Κουβέλη, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ. Την ώρα που η κομματική δημόσια πελατεία ακόμα κονομάει από τα λαμόγια κι ο ιδιωτικός τομέας πρακτικά βγάζει ξύδι από την σπλήνα του.
             Κι η ΑΕΚ είναι πανεύκολη. Μπορεί να έχει μωσαϊκό ψηφοφόρων, αλλά όλοι, πάνε αλλοιώς. " Η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο ", που είπε κι ο εθνάρχης. ΡΕ ΣΕΙΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΣΟΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΦΑΝΕΛΑ, Ή ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΟΙΩΣ: " Δωρεάν παιδεία και δημόσια ασφάλιση. " ΠΟΙΟ ΔΩΡΕΑΝ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ; ΚΙ ΟΜΩΣ. Ακόμα κάποιοι ακούνε την διαφήμιση για δωρεάν κλιματιστικό στο αυτοκίνητο. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ.
          Που ποιός να την παραδεχτεί; Να πει ο Σαμαράς οτι είναι μαλάκας; Να πεί ο Βενιζέλος οτι είναι σκατιάρης; Να πει ο Καμμένος οτι είναι μπούλης; Να πει ο Τσίπρας οτι ακόμα στο διαδίκτυο υπάρχει το πρόγραμμα του 1999; ΝΑ ΠΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕ;  Κι εγώ λέω , οτι είμαι η Μαρία η Παναγιωταρά που πάντα ήθελα να γαμιέμαι αλλά ντρεπόμουνα να το πω. Αλλά κι αν γαμιόμουνα, βούταγα μια ιδεολογία κι είχα και μερικούς υποστηρικτές, όχι τόσο πολύ για μένα αλλά για την ελπίδα. Εκεί δεν πάει ο σκατιάρης; Στην ελπίδα του βυτιοφόρου και μετά μου το παίζει κωψοχέρης ή κανονικά κρατώντας σκατά στο χέρι.
            Στην ΑΕΚ είναι αλλοιώς, όμως. Ο τίποτας, ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ποιά λύση έδωσε; ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ.  Και βρέθηκαν και κάποιοι κοντικοί. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΕ , ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ. ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
        

28 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN : Τηλεφώνησα στον Λάτση και ρώτησα. Μου είπε οτι μόνο τον Μπαϊρακτάρη φοβάται, οπότε κι εγώ τώρα παράγγειλα ντονέρ με διπλή πίττα. Άσε που έχει βάλει τα πρόβατα μέσα ο Μαρινάκης. Ο δε Αλαφούζος, κάνει την Καθημερινή νταμπλόίντ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΪΚΤΑΡΗ, όχι παίξε γέλασε. Ούτε ο Ντέμης δεν μίλησε για το μέγεθος.
    ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτόν τον καζαμία τον πρόλαβα στα τελειώματα. Οταν δηλαδή είχα επανέλθει στο μπλόγκ και είδα τα πολύ τελευταία του πόστ. Καταλαβαίνοντας βέβαια ότι επρόκειτο για ντεμόπληκτο ολκής.
    Κρίμα πού έχασα όλα τα επεισόδια.
    Ποιό ακριβώς συμβάν τον έκανε να εξαφανιστεί απ΄την μπλογκόσφαιρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας24 Μαΐου, 2012 01:22

    Μαλλον τον εκανε να εξαφανιστει απο την μπλογκοσφαιρα η μεγαλη του συγκινηση για τα μεγεθη που ειδε να καλπαζουν στην ΑΕΚ.
    Η προφητεια του βγηκε αληθινη και ανεληφθει εις τους ουρανους σαν τον Ηλια.
    Πλεον θα τον μνημονευουμε σαν ΚΑΖΑ-ΛΙΑ. Οπως λεμε "του Αι-Λια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κατι ακρως σοβαρον...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τελευταια χρονια,που στο WRC η VW τρεχει με Scoda Fabia.Απο του χρονου σειρα εχει το POLO. Η πληροφορια δοθηκε σε μενα προσωπικα,απο ανθρωπο της VW ο οποια εχει ηδη "παρκαρει" στα pits του Λουτρακιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτη η κοινωνικοτητα μας εφαγε για αυτο εχουμε γεμισει πουστηδες και ρουφιανους.Και ρουφιανους οχι γιατι "σε ειδε" να κανεις κατι κακο αλλα για να σε γαμισει,να σε καταπατησει,να μην εχεις λογο και μια ζωη να εισαι μεχρι "εκει".Και αυτη η ειναι δημοκρατια τους πια η πλεον,αμα εισαι νεος η συμβασιουχος να σε γαμανε οι μονιμοι,λες και εσυ γεννηθηκες σε πηγαδι.Και νομιζει κιολας οτι εκτελει και εργο και περηφανευετε που ειναι ρουφιανος,εδω μεχρι και οι πουστηδες το εχουν καμαρι αφου ολα τα ΜΜΕ το εχουν για προσον,που σου δειχνει το δρομο τι θα κανεις εσυ οταν φτασεις στην θεση του.θελοντας λοιπον η μη επιλεγεις να γινεις "τεμπελης" κατα αυτους η λουφαδορος κατα εσενα γιατι σου χουν σπασει το εγω σου και την ψυχολογια σου,την ψυχοσυνθεση σου.

    Μηπως λοιπον ειρθε η ωρα,η στιγμη να σηκωσεις κεφαλι και να τους γαμησεις "εσυ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας24 Μαΐου, 2012 12:59

    Προς "καραουλι": Η οργη σου ειναι ορθοτατα αναμενομενη. Που δεν ειναι μονο δικη σου αλλα και δικη μου,και σχεδον ολων εδω μεσα αλλα και μερικων εκατομμυριων εξω.
    Αλλα ας το δουμε ψυχρα: Τι μπορει να γαμισει ο εδω; Απαντηση: Τιποτα. Το πολυ-πολυ να γαμισει τον διπλανο του.

    Και δικη μου αποψη ειναι οτι-στο τελος-τελος, να πανε να γαμηθουνε ολα. Αλλα αυτο οχι σαν πρωτη "λυση". Αυτο σαν ιστατη.
    Εχοντας σαν κριτηριο οτι ζουμε μα;ζι με αλλους, οι οποιοι ΔΝ εχουν καμια διαθεση να χαθουν η να κατασραφουν,πρεπει να δουμε τις "επιλογες" που μας δινονται. (στην κυριολεξια μας "δινονται". Απ'εξω. Απο τους επικυριαρχους.

    Με μια εικονα λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης: Ζουμε σε μια χωρα,οπου ειναιανελευθερη και απολυτως ελεγχομενη απο τον "ξενο παραγοντα" οπως λενε μερικοι γραμματιζουμενοι. Δηλαδη για να τα λεμε κανονικα, απο την Αμερικη τα τελευταια 50 χρονια και απο την Αγγλια τα τελευταια 200. Απο την "βοηθεια" και τα χρυσες λυρες των δανεικων για την "απελευθερωση" μας απο τους Τουρκους.
    Οχι μονο εμεις. Στη ακμη της Η Βρετανικη Αυτοκρτορια,ειχε αμετρητες αποικιες. Αλλες υπο σκληρο καθεστως, αλλες υπο την μορφη της "δημοκρατικης επιφασης" (οπως εδω,εμεις)

    Η προικα αυτη της Βρετανικης Αυτοκρατοριας,κατα την διαρκεια του Β' Πολεμου,περασε στην Αμερικη,η οποια ηταν ετοιμη πλεον να "διοικησει τον κοσμο". (σημειωση: Εκεινοι που γιγαντωσαν την Βρετανικη αυτοκρατορια,εστησαν και το μεγαλο παραμαγαζο,τις ΗΠΑ,οπου πλεον ειναι το κεντρο των επιχειρησεων.)

    Δεν ειμαστε η μονη χωρα που τραβαει ζορια. Το ξερουμε ολοι. Δεν μιλαω μονο για την τωρινη εποχη. Βλεπουμε τι γινεται γυρω. Σκαβονται,υποδουλωνονται,"ακρωτηριαζονται" και ελεγχονται παντι τροπο,χωρες και χωρες.
    Απλα τωρα,εφτασε και στην πορτα μας με την μορφη εσκεμενης οικονομικης ασφυξιας.

    Τι ειναι η πατριδα μας λοιπον σε αυτον τον αμοιρο,σκληρο και αδικο κοσμο; ΤΑ πουρναρια και οι λογγοι; Οχι.ειναι οι ανθρωποι.
    Οι οποοι γεννιουνται και πεθαινουν με την Ελληνικη σημαια και τις Εθνικε εορτες,με τους "αγνωστους στρατιωτες και την ανεξαρτησια τους, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. NOT EXCIST.

    Δεν διακυβευτικε καμια "ανεξαρτησια" και καμια "κυριαρχια" το 2009. Σε κανεναν νταβατζη δεν μας "παρεδωσε" ο ΓΑΠ και η παρεα του.
    Δεν "χασαμε" κατι με τις επιβολες των μνημονιων και τους κινδυνους που απορρεουν απο αυτο.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ "ΠΑΤΡΙΟ" ΚΑΙ "ΜΗΤΡΙΑ",ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
    (Αλλοι το λενε "Βρετανισμο,αλλοι Αμερικανισμο, αλλοι κομψα "ξενο παραγοντα,αλλοι Σιωνισμο, κλπ.διαλεξε οτι θελεις.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας24 Μαΐου, 2012 13:05

    Υπο αυτες λοιπον τις συνθηκες και υπο αυτα τα δεδομενα καλειται ο κοσμος να "παρει στα χερια του κατι" Μια "κατασταση". Τι κατι; Ξερω και γω; Το πολυ πολυ να παρει μια πιττα γυρο η ενα κουπονι του ΟΠΑΠ.

    Για "κληρονομικους" αλλα και γεωστρατηγικους λογους, δεν επειχειρουν "αμεσες" λυσεις. Δηλαδη Επιβολη "Κανταφιδων", η "Χουσεινιδων". Για ευνοητους λογους. Για ευνοητους παλι λογους,δεν προτιμαται το "σοκ και δεος". Το κανονικο "ντου" δηλαδη. Το σκαψιμο.

    Τι μενει; Ενας ψευτικος και κατασκευασμενος απο τους ιδιους ανθρωπους δικομματισμος με διχαστικα και χρωματικα χαρακτηριστικα,ωστε να δινει την ψευδαισθηση στο ποπολο,της "αλλαγης" η της "απαλλαγης" απο το ενα στο αλλο.
    Στους απογονους του Περικλη,δεν ριχνεις μπομπες,ριχνεις καλπες.
    Οι αρχαιοι μας εχουν σωσει. Το ξαναλεω. Να ειναι καλα.

    Οι εγχωριοι διαχειρηστες των συμφωεροντων εξωτερικων αφεντικων,ειναι οι γνωστοι. Τα ιδια και τα ιδια ονοματα. Βενιζελικοι Λαμπρακιδες Μπενακιδες. Με ΠΑπανδρεου,με Καραμανλη και Μητσοτακη. Τι κοινο εχουν ολοι αυτοι; Μα εχουν "Ιδρυματα" (ο αρχιμαφιοζος εχει και Μεγαρο μουσικης. Κρυφτικε στις νοτες η πριμαντονα) Σβυνουν τα φασιστικα και προδοτικα ιχνη τους με "ιδρυματα". Γινοτναι δρομοι και αγαλματα. Για να τους βλεπει παντου και να τους θυμασαι σαν τετοιους. Και οχι σαν αυτο που πραγματικα υπηρξαν. Τι διαφορα εχει το μεγαρο μουσικης απο ενα τεραστιο αγαλμα του Σανταμ στην Βαγδατη; Τη διαφορα εχει το "ιδρυμα Κ.Καραμανλης" απο το μαυσωλειο του Λενιν, η τον ταφο του Χοτζα; Καμια.

    Αυτοι οι γυφτοι λοιπον,κληρονομικω δικαιωματι πανω σε καθε τι και με γονικη παροχη, χρησιμοποιουν την χωρα σαν χωρο. Οχι σαν κρατος. Δεν υπαρχουν αυτα. Δεν"παιζουν". Βλεπουν χωρο που πρεπει να φυλαχθουν τα συμφεροντα των εξω. και ειναι τα "σκυλια".
    Το Αμερικανικο κολλεγιο-που γινεται τοσος λογος εδω μεσα,απο με ακυριως,ΔΕΝ ειναι η πηγη του κακου. Ουτε η απαρχη απαντων των δεινων μας.Οχι.
    Ειναι ενα κυνοφορβειο. Οπου εκει μεσα "γνωριζονται" οι γονοι των σημερινων νταβατζιδων. Της οικονομικης,πολιτικης και "ενημερωτικης" ελιτ.

    Υπαρχουν τα οικονομικα "μπουλτνογκ" που μαζευουν το φαι τα δημοσιογραφολυκοσκυλα,που φυλανε το φαι απο τα καναλια (Μεγκα κυριως)τα σκυλακια καναπε,που παρουσιαζουν την εκλογηκευμενη διασταση της ελεγχομενης διαπλοκης ("καθηγηταδες", "πανεπιστημιακοι" κλπ) και τα πολιτικα τσοπανοσκυλα,που οφειλουν να κρατανε την στανη σε διπολικη συνοχη,συνεχουν ελεγχου.

    Ενα παρελπιδα αυτη αποτυχει και ο κοσμος "ζητησει κατι αλλο",τοτε το λαμβανει αυτο το "κατι αλλο" με την μορφη εμφυλιου, η με την μορφη δικατατοριας με την απαραιτητη αφορμη,η ακομα αμα λαχει παμε και στην τελετυταια λυση,που ειναι το "σκαψιμο" απο αερος.
    Πολεμος δηλαδη.
    Και ρωταω: Τον θελει ο κοσμος; Εχει αποφασισει "να ζησει η να πεθανει",εχει φτασει στο σημεο που λεμε "η εγω η εσυ", η απλα
    θελει μια "καλυτερη διαχειρηση του προτεκτορατου", δηλαδη το "μη μου τους κυκλους ταρατε";
    Το δευτερο αδερφε. Το δευτερο θελει.

    Μονο εαν αποφασισει το συνολο του λαου,μπορει να αποφασισει για τιν "χαμο" η την "σωτηρια" του. (οτι και αν αυτα σημαινουν)
    Οχι ενας παλαβος η μια ομαδα μουρλων.

    "Αρα,τοτε τι γινεται" θα μου πεις.
    Τι να σου πω.
    Η μονη "σωτηρια" ειναι η εκ των εσω καταρευση του συστηματος.
    Πιστευομεν δηλαδη στις "Ανιερες Συμμαχιες" που εχουν συναφθει μεταξυ ασποδων φιλων και εταιρων.
    Και οτι καποια στιγμη οι υαινες θα αλληλοφαγωθουν. Και θα καταπεσουν ολα.
    Μπορει να παρασυρθουν και ολα μαζι τους.Ναι.
    Τι να σου πω.
    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας24 Μαΐου, 2012 13:14

    Συγνωμη για τα μικρα "τυπογραφικα" λαθη και κυριως για το "EXCIST" που μου εβγαλε το ματι.
    Μοιαζει με το "EXORCIST"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας24 Μαΐου, 2012 13:15

    Συγνωμη για τα μικρα "τυπογραφικα" λαθη και κυριως για το "EXCIST" που μου εβγαλε το ματι.
    Μοιαζει με το "EXORCIST"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας24 Μαΐου, 2012 13:16

    Εχω αρχισει να διπλοβλεπω και γι'αυτο μαλλον διπλοσχολιαζω...

    παω για καφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να σχολιάσω κάτι σ΄αυτά πού λέει ο Χρήστος. Ειναι κάτι πού μετέφερα σαν θεωρία (οχι δικιά μου) και στον Στηβεν οταν τον συνάντησα αφού κατάλαβα ότι είναι μιά θεωρία πού "παίζει". Την πρωτο-άκουσα από γνωστή μου δημοσιογράφο πού την διάνθισε με το σχόλιο "μα δεν τα λέω μόνο εγώ αυτά, συζητιούνται στα γραφεία".
    Τι δηλαδή?
    Το ότι τελικά αυτό πού μάς συμφέρει είναι "να γίνουμε ένα γαμάτο προτεκτοράτο".
    Και "προτεκτοράτο" αλλά και "γαμάτο".
    Γκαγκανάτη θεωρία, κι όντως, πολύς κόσμος δεν έχει κανένα πρόβλημα μ΄αυτό.
    Η ερώτηση είναι βέβαια τί ακριβώς είναι "ενα γαμάτο προτεκτοράτο"?
    Κι υπάρχει κάτι τέτιο ως παράδειγμα για να ξέρουμε και τι συζητάμε?
    Η γνωστή μου αυτή μού ανέφερε ως τέτιο το...Ισραήλ.
    Δεν σχολιάζω το Ισραήλ ως παράδειγμα όμως αφού πρέπει να κρατήσουμε κι ένα σεβασμό στο μέσο IQ.
    Απο κεί και πέρα αν αυτή είναι "η βούληση τού λαού" γάμα τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο γαρατζέος24 Μαΐου, 2012 13:41

    η βούληση του λαού εξαρτάται αποκλειστικά από το αν πληρώνονται οι συντάξεις και οι μισθοί στο τέλος του μήνα. Εκτός του άρτου, και από θεάματα άμα παίρνουμε καμιά κούπα στ κάνα μπασκετάκι είμαστε ΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος_new24 Μαΐου, 2012 14:11

    Δηλαδή τον γίγαντα στην ΓΣ τον έστειλε ο ίδιος (ο τίγρης όπως επιμένει ένας φίλος) που είχε στείλει και τον άλλον τεράστιο (Ξενιάδης)ή είδε φως και μπήκε ?
    Αν ο φίλος μου έχει δίκιο το έκανε για να σπάσει πλάκα ή κάτι θέλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ_new : Όταν οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι 5 μήνες, όποιος θέλει μπουκάρει. Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης καφενείου στην Κυψέλη, είναι του ψυχιατρείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας24 Μαΐου, 2012 15:53

    Το Ισραηλ ΔΕΝ ειναι προτεκτορατο,οπως πιθανον να πιστευουν πολυ. Οτι δηλαδη ειναι "το αγαπημενο παιδι" της Αμερικης.
    ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    Εδω και καμια 100αρια χρονια. Απο εποχης μαλακα Γουντροου Γουιλσον,που παρεδωσε την κοπη του Αμρικανικου νομισματος σε ιδιωτες τραπεζιτες.
    (ονοματα δεν λεμε.Δεν κανει)

    "Μα πριν 100 χρονια δεν υπηρχε Ισραηλ" θα πει σωστα καποιος.
    Λαθος.
    Το Ισραηλ σαν τοπος ΔΕΝ ενδιαφερει αυτους που εχουν μπουκαρει μεσα στον Εβραισμο και τον χρισημοποιουν σαν "Δουρειο Ιππο".
    Απλα πουλανε το ονειρο της "επιστροφης" και της "Επαγγελιας".

    Οι φαρισαιοι, οι οποιοι ποδηγετουν τον Εβραικο λαο,δεν ενδιαφερονται καν για αυτον. Ειναι οχημα για αυτους.Ειναι ο λαος ο οποιος εχει τα χαρακτηριστικα εκεινα,ωστε να μπορουν οι πονηροι να προωθονται πισω απο αυτον. Οπως ας πουμε το αλλοθι του "κυνηγιμενου και του συνεχως αιτουμενου". Του "γυρολογου" και του κατατρεγμενου".
    Η θεολογια που γινεται πρακτικη,στην θρησκεια των Ιουδαιων,ειναι ενα πολυ καλο "αρμα",ωστε πισω απο αυτο να κρυφτουν μασκαρεμενες αντιληψεις , οι οποιες με την παροδο των ετων,εχουν γινει αξιωμα.
    Η παγια και σφυνωμενη αντιληψη σε καθε Εβραιο ειναι οτι ολος ο κοσμος μια μερα θα συμφιλιωθει κατω απο τους νομους και το πνευμα του δικου τους θεου. Οτι η οιουμενη θα "δει την αληθεια" και τελικα θα θριαμβευσει.

    Αυτο δεν ειναι καθολου παραξενο,η προτογνωρο αφου ολες οι θρησκειες-υποτιθεται-αυτο επιζητουν και ολοι οι λαοι αυτο νομιζουν οτι ειναι το σωστο και για τους υπολοιπους.
    (το παιδι της κουκουβαγιας που για εκεινη ειναι το ωραιοτερο).

    Ομως, με τον συγκεκριμενο εθνος συμβαινει τι εξης: Ειναι φοβικοι και αβουλοι,αφου τα παντα ειναι στο ελεος του τιμωρου και σε καθε στιγμη ετοιμου να εκραγει θεου τους. Συν το οτι εχουν ηδη αμαρτησει-κατα τους ιδιους- και πλεον η τιμωρια λεει εξορια.
    Αρα το ονειρο των Εβραιων για εναν μελλοντικο επαναπατρισμο,ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ με την ενοια του περιχαρακωμενου με συνορα κρατους.
    Ειναι παπολοι οι Εβραιοι ακομα και σημερα που αρνουνται την προχειρη,εξαμβλωματικη και πιθανον προσβλητικη στα ματια του θεου σημερινη κατασκευη του σημερινου κρατους,με αυτην την μορφη.

    Οπως και να εχει ομως, το ονειρο της-καποια στιγμη-αιωνιας και παγκοσμιας "αποζημιωσης" την οποια αναμενει απο τον θεο-εξολοθρευτη, ειναι το μεγαλο αλλοθι και η τεραστια δικαιολογια του Σιωνισμου, να ανεβει στην "σχεδια" του Εβραικου νομαδισμου και να περιφερεται ανα τον κοσμο.


    Ενας λαος που νοιωθει οτι ειναι σε αιωνια εξορια,σε τιμωρια δηλαδη απο τον "Θεο του",ειναι το καλυτερο θυμα ωστε πισω του να στρατευτουν τα μεγαλυτερα συμφεροντα και ετσι να "περπατουν" και να διογκωνονται στο διαβα των χρονων.

    Ακομα και στην κρεμαλα τον ωθουν, η στο κρεματοριο (τα νουμερα του ολοκαυτωματος ειναι απολυτως ψευδη. Οσο υπεφεραν οι Εβραιοι, υπεφεραν και οι Πολωνοι, και οι Ελληνες και οι Σλαβοι κλπ.) προκειμενου να κρυφτουν πισω απο την αυτοθυματοποιηση,η οποια ως γνωστον ειναι το καλυτερο αλλοθι αλλα προσφερει και μεγαλη πιστωση χρονου.
    "Επιλεχθει" ενας λαος α)βαθεια θρησκοληπτος β)με ενοχικο συνδρομο) γ) με ριχες επιδοσεις στην γνωση. και δ)μη σταθερος αλλα μετακινουμενος.
    Δηλαδη οτι πρεπει. Ταμαμ.

    Αποψη μου αυτη.
    Αυτα σαν μια πρωτη αναγνωση,τοσο για το "γιατι" και "πως" που συμβαινουν γυρω, οσο και το πιθανον παρεξηγημενο "για ολα φταινε οι Εβραιοι".
    Δεν εχουμε-δεν εχω δηλαδη-τιποτα με τους λαους. Πως να εχεις κατι με ενα παιδι. Ειτε "καλομαθημενο" ειτε "κακομαθημενο".

    Με τους αλητοπουστες εχω ενα μικρο θεμα.
    Αφηστε με να πω τον καφε μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας24 Μαΐου, 2012 16:03

    Παρακολουθειστε μια "ενδιαφερουσα" αποψη ενος μικρου "γυπα" του Λνδρεζικου χρηματιστηριου, ο οποιος μιλα για το ευρω. Και την μοιρα που το περιμενει,καθως και αλλαχου.
    Περσυ νομιζω τα ειπε.
    Στο BBC

    http://www.youtube.com/watch?v=j6szSpFqB0I&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστος_new24 Μαΐου, 2012 16:26

    Κρίμα που η περίπτωση του ...καφετζή τελείωσε τόσο νωρίς.Αφού δεν διασκεδάζω στο γήπεδο (με μικρές εξαιρέσεις πλέον),το μόνο που μένει είναι να γελάω με τα νούμερα (και αυτά που υπάρχουν και αυτά που σκάνε ).Πάντα μιλάω για εμένα και πως αντιμετωπίζω πλέον το θέμα ΑΕΚ.Αν προσβάλω κάποιον φίλο,ζητώ συγνώμη,αλλά πλέον τα βλέπω διαφορετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ24 Μαΐου, 2012 17:08

    Φρέσκο είναι σχετικά,δείτε το:

    Οι Anonymous εκθέτουν την Χρυσή Αυγή
    http://www.digitallife.gr/anonymous-expose-fascist-greek-party-xrysh-aygh-75362/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σήμερα το απόγευμα στην παιδίατρο με τα δύο εκ των τριών μικρών. Βρογχίτιδα, και τα δύο. Πάρτε λέει τη συνταγή αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσετε να την εξαργυρώσετε. Εαν όχι, ελάτε πάλι άλλη μέρα όταν θα λυθεί το 'πρόβλημα' της χρηματοδότησης του ΕΟΠΠΥ να αλλάξουμε την ημερομηνία.

    Κατεβαίνω κάτω, δίνω τη συνταγή στο φαρμακείο, δεν μπορούμε λέει να την πάρουμε. Πληρώστε και όταν λυθεί το 'πρόβλημα' ελάτε να την καταχωρήσουμε και να πάρετε τα λεφτά σας πίσω. Μάιστα, λέω. Πόσο κάνουν τα φάρμακα; Είναι Aerolyn & Flixotide εισπνεόμενα για τη μικρή και Seretide εισπνεόμενο για τον μικρό. Α, και κάτι παιδικά αντιφλεγμονώδη για τον μικρό. Μισό, λέει, να δω. Τακ τακ στον υπολογιστή του, ενενήντα δυόμιση γιούρος λέει. Τον κοιτάω σα χαζή. Ε; που να τα βρώ άνθρωπέ μου άνεργοι και οι δύο να στα δώσω να τα κρατάς παρακαταθήκη μέχρι να λυθεί το 'πρόβλημα';

    Και αρχίζει: δεν είναι δικό μας το 'πρόβλημα', είναι δικό σας το 'πρόβλημα', εσείς πληρώνετε από τα ένσημά σας και τα λεφτά αυτά 'εξαϋλώθηκαν' και 'χάθηκαν' και εμείς δεν πληρωνόμαστε τα φάρμακα που διαθέτουμε κλπ κλπ κλπ.

    Και εξερράγην, μπροστά στα δύο μικρά, αφού είχα πρώτα αηδιάσει με δύο άντρες και μία γυναίκα που είδα στο δρόμο μέσα στα αυτοκίνητά τους να σκαλίζουν τις μύτες τους λες και ήταν μόνοι τους στο μπάνιο τους και δεν τους έβλεπε κανείς. Άρχισα να τσιρίζω στον φαρμακοποιό και τη βοηθό του και όταν έφτασα στο σημείο να βουρκώσω από τα νεύρα μου πήρα τα μικρά και έφυγα. Του φώναζα οτι το 'πρόβλημα' δεν είναι δικό μου ή δικό του είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΜΑΣ. ΜΑΣ. ΜΑΣ. ΜΑΣ. Και τελείωσα με ενα κρεσέντο που ακούστηκε μέχρι το δεύτερο όροφο του ΙΚΑ ουρλιάζοντας οτι 'ηλίθιε, τα λεφτά αυτά δεν ΕΞΑΥΛΩΘΗΚΑΝ, ούτε ΧΑΘΗΚΑΝ. Κάποιοι τα ΠΗΡΑΝ. Και αντί να βρούμε αυτούς τους ΚΑΠΟΙΟΥΣ, στίβετε τον κόσμο που ΔΕΝ τα πήρε, εμένα και εσένα, σαν λεμονόκουπες'.

    "ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ, ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ."

    Να γίνω κοινωνός του προβλήματος, να γίνεις και σύ.

    ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;;;;; ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ 'ΠΡΟΒΛΗΜΑ';;;;;;

    Εντωμεταξύ τα μικρά παραμένουν χωρίς φάρμακα με βρογχίτιδα. Θα πάω αύριο το πρωί στο φαρμακείο το εδώ, δίπλα μας, και θα παρακαλέσω την φαρμακοποιό να μου τα δώσει και όταν λυθεί το 'πρόβλημα' θα της πάω τη συνταγή αφού πρώτα τρέξω άλλη μια φορά στο ΙΚΑ να αλλάξω την ημερομηνία έκδοσής της. Βενζίνη δηλαδή ξανά, και χρόνος.

    Άσχετο ή σχετικό με την ανάρτησή σου Στήβεν, τα παίρνω στο κρανίο όταν το 'πρόβλημα' αρχίζει και επηρεάζει τα παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα.

    ΥΓ. τα κεφαλαία είναι τσιρίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. διόρθωση: αντί για 'στίβετε', 'στίβουν'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ LaMikrou: Καταλαβαίνω την οργή σου, ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, αφού στο επερχόμενο ντόμινο με το φιάσκο του ΕΟΠΥΥ ανήκω κι εγώ σαν εταιρεία.
    Τι θέλω να πω; ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    θα είναι η πρώτη στάση πληρωμών του ιδιωτικού τομέα, εκτός αν βέβαια πληρώσει ο ΕΟΠΥΥ, που σημειωτέον, ΕΝΩ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ; ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, απλά έπεσες σε μαλάκα φαρμακοποιό που άνετα μπορούσε να σου πει τι τραβάει κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατανοητό, ο συγκεκριμένος ήταν μαλάκας.

    Εκείνο που δεν έγραψα πάνω στα νεύρα μου πριν ειναι οτι δεν υπάρχει καμία συλλογικότητα πια. Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Η πολιτική, οι πολιτικοί και όλο το ρημαδολόι που μας κουράζει κάθε μέρα πια δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό. Αν δεν αλλάξουν οι άνθρωποι νοοτροπία δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα.

    Ποιός το είπε τις προάλλες; εσύ Χρήστο; Διαίρει και βασίλευε.
    Και εμείς τα ζα καλά τρώμε τα χόρτα. Μια χαρά τα τρώμε τα ραδίκια.

    Ας το αφήσω εδώ, μη συνεχίσω με το παραμύθι που λέγεται "Οι Φαρμακοβιομηχανίες".
    Τί είπε μισό εκατομμύριο 'έλληνες'; Το πρόβλημα σ'αυτή τη χώρα της ρουσφετιάς και της λαμογιάς είναι οι αλλοδαποί;

    Ας γελάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρηστος Χοντζεας24 Μαΐου, 2012 22:48

    Νεοτερα απο το μετωπο.
    "αυτοκτονιων" (δηλαδη δολοφονιων της ΓΑΠοσυμμοριας):
    Ενας "Ησυχος Ελληνας" αναψε τσιγαρο,ξαπλωσε στο παρκο ,με τις κομενες φλεβες των χεριων του σκεπασμενες με το σακακι του,καπου.
    Καπου αλλου,εδω στην Αθηνα,ο γιος μιας 90χρονης, "εσπρωξε ηρεμα και απαλα προς τον ταφο"-οπως θα ελεγε και ο Καζατζακης, και κατοπιν και ο ιδιος πεταξε απο τον 5ο οροφο της πολυκατοικιας που διεμεναν.

    Ενας αλλος πρωην Ελλην, λουστικε με βενζινη,αλλα για κακη του τυχη τον πραλαβαν και τον κρατησαν στη ζωη,μεσω της οποιας πρεπει τωρα μαζι μαζι με τα χρεη και με εγκαυματα του. Καποιον αλλον τροπο θα βρει.

    "ενας στο χωμα χιλιαδες στην κονομα", η "χιλιαδες στο χωμα,δεκαδες στην κονομα"; ΜΑλλον το δευτερο
    Γαμιοσαστε βρωμιαριδες με τα φιμε τζαμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Μαΐου, 2012 22:54

    Άκου εδω αντίστοιχο: Πάω για το εμβόλιο του γιου μου πριν κάνα 20ήμερο και ακούω τα ίδια. Ευτυχώς πάω πάντα στα πέριξ του παίδων, που έχουν όλα τα βασικά φάρμακα.
    Εκεί, ο φαρμακοποιός είναι ευγενέστατος και δέχεται να του αφήσω τα λεφτά και όταν λυθεί το θέμα να του πάω τη συνταγή. Του λέω πόσα? Περιμένω κάνα 15ρι, 20ρι..."67 γιούρος" μου λέει. Που να τα έχω πάνω μου, ευτυχώς έχει ΑΤΜ κοντά, παω και τα σηκωνω.
    ΜΕτά από κάνα 10 ήμερο δέχονται πάλι συνταγές, του την πάω και μου λέει το εκπληκτικό ότι έγινε ΚΑΙ ανατιμολόγηση μέσα στο δεκαήμερο και το εμβόλιο κάνει τώρα 65....παίρνω πίσω...66 (μοιράσαμε τη διαφορά) και -κατόπιν συνεννόησης με τον παιδίατρο μου, που μου έγραψε συνταγή ΚΑΙ γαι το εμβόλιο που έκανε ΚΑΙ για το εμβόλιο που ΘΑ κάνει η μικρός- το επόμενο εμβόλιο που το έχω τώρα στο ψυγείο μου.
    Τουλάχιστον αυτός ο φαρμακοποιός με εξυπηρετησε. Αλλά δε νομίζω να το έκανε άμα δεν είχα να του αφήσω το 67ρι.
    Φυσικά στήνομαι κάθε τρίμηνο στην ουρά του ΤΣΜΕΔΕ για εξέταστρα και ιατρικά έξοδα που δε θα μπουν ποτέ στο λογαριασμό μου, αυτό είναι στάνταρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ : Άδερφέ, άποψη μου είναι οτι οι αυτοκτονίες δηλώνουν βέβαια το αδιέξοδο, αλλά δεν δίνουν και λύση. Φυσικά δεν δίνουν και προοπτική, όπως το κάνανε οι καμικάζι στον χαμένο πόλεμο. ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ LaMikrou: ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ. ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρήστος_new24 Μαΐου, 2012 23:29

    Στο θέμα φαρμακοποιός και ''εξυπηρέτηση'' με τα τωρινά δεδομένα,είναι θέμα τύχης νομίζω.Ευτυχώς πέτυχα ''βολικό'' φαρμακοποιό και τα δικά μου φάρμακα (χοληστερίνης και τριγλυκερίδια-80e) τα τακτοποιήσαμε για το μέλλον....με τη διαδικασία όμως πληρώνω τώρα (αν δεν έχω την πούτσισα) και όταν λήξει το ''ζήτημα'' τα παίρνω πίσω.Οπότε η φίλη δικαίως αγανάκτησε (προσθέτω και το επιπλέον,πως αφορά τα παιδιά) και τα έκανε πουτάνα.Συμπέρασμα ,συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά της .

    Σιγή ασυρμάτου σε όλα τα site ,για το ένταλμα που εκδόθηκε για τον πιο πετυχημένο πρόεδρο,τον Αδαμίδη.Η μοναδική αναφορά που βρήκα ,http://www.sportdog.gr/article/105949/o-adamides-e-gargara-kai-e-lexe-me-ta-tria και http://www.sportdog.gr/article/105973/tha-ekane-parea-ston-tsohatzopoulo-o-adamides

    Τελικά δεν είναι όλοι οι Γερμανοί ''εχθροί μας'' :http://attikanea.blogspot.com/2012/03/o-video.html?spref=fb
    7λεπτο ρεπορτάζ του Γερμανικού καναλιού ARD και στην Ελλάδα το είδαμε από την κρατική ΝΕΤ...Μπράβο και στα δύο κανάλια,κυρίως στο Γερμανικό που το δημιούργησε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Ποιός γαμώτο μιλάει για λαμογιά των φαρμακοποιών; Από πού να βγάλουν αυτοί; ταμίες του σούπερ μάρκετ είναι. Επιρρεάζουν κάποιον με γραμμένο χαρτί;
    ΡΕ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή