Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΥΛΟΤΟΜΟΙ - ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ

       Πριν το παιχνίδι θεωρούσα φαβορί την Μπάγιερν. Πιο βαρειά φανέλα, πιο σκληρό μέταλλο και με ουσιαστικό σχεδιασμό για τον τελικό αυτόν αφού ιθαγενώς κάτι δεν πήγαινε καλά. Επίσης θα έπαιζε στο γήπεδο της, που όσο νάναι δημιουργεί μια οικειότητα ασχέτως εισιτηρίων ( οι φίλαθλοι δεν παίζουν μπάλα, μόνο ουρλιάζουν ) αλλά και στην χώρα της. Από την άλλη μεριά, όσες φορές αναγκάστηκα να δω την Τσέλσυ, δεν μου γέμισε το μάτι. Απουσίες εκατέρωθεν βέβαια και σωστά πάνε να καταργήσουν τις ποινές εν όψει τελικών. Μ' ενδιαφέρει το ματς; Ιδιαίτερα όχι, αφού προτιμώ να βλέπω νότιες ομάδες να κοντράρονται, αλλά όντας μέσα, γιατί όχι;  Υπενθυμίζω επίσης οτι παρατηρητής του αγώνα είναι ο Πιλάβιος. Οι αξίες πάντα αναγνωρίζονται στο εξωτερικό. Ποτέ εδώ.
       Καλός λοιπόν ρυθμός στο πρώτο ημιχρόνιο κι αναμενόμενος. Η γερμανική ομάδα με πλάνο ανάπτυξης και ποδόσφαιρο κατοχής, κι αγγλική ομάδα στην άμυνα με σκοπό τις αντεπιθέσεις και το αντάρτικο. Καλά ρε Αβραμίδη, αυτά που είδαμε μας λες; Ε, τι να πω; Οτι επειδή είναι τελικός του champions league, μάθαμε ποδόσφαιρο; Ο Ιταλός προπονητής, πού να το πάει το παιχνίδι; Κατενάτσιο ξέρει αυτός αλλά κι ο Αμπράμοβιτς κέρδισε δια της αμύνης, τότε παλιά στον πόλεμο. Λείπανε βέβαια δυό παίκτες από το κέντρο των Άγγλων, άκουσα. Και να παίζανε, τα ίδια θα βλέπαμε.
        Άριστη αμυντική οργάνωση των Άγγλων - πόσο εύκολα μπορεί να σε εκφυλίσει ένας άνθρωπος, μόνο ένας - και μπόλικες ευκαιρίες από την γερμανική μεριά. Του Γκόμεζ την είδα κλασσική αλλά μάλλον θάχει καιρό να φάει πουλερικό κυνήγι. Μου άρεσε πολύ αυτός στην Τσέλσυ που μοιάζει με τον Πουγιόλ. Ο Ριμπερί στα ρηχά κι ο Ρόμπεν ψιλοβραχυκλωμένος. Ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο με κορυφαία στιγμή στο σφύριγμα της λήξης, με το παιδί που ανακουφίστηκε πιάνοντας την καρδιά του που το πρώτο μέρος έληξε. Ελπίζει κι αυτό μόνο σε κούπα. Δεν πάει να γαμηθεί η αξία της συμμετοχής κι η διαδικασία των ενενήντα λεπτών; Το άγχος να φύγει. Κι εγώ το παθαίνω πολύ συχνά. Πίστευα σαν Έλληνας οτι έχω διαφορά κατωτερότητας.
          Αλλά δεν άλλαξε και πολύ η εικόνα του δεύερου μέρους. Εμείς να ταλαιπωρούμαστε από τους εκατέρωθεν άμπαλλους, αλλά το γαμημένο το άθλημα να θέλει να ξεφτυλίσει την στατιστική. Η τεράστια διαφορά με το μπάσκετ που την ακολουθεί σταθερά. Απεδόθη δικαιοσύνη με το γκολ των Γερμανών - φορσέ - και μετά η Θέμις ξαναέγινε τυφλή με αυτό το ΕΝΑ κόρνερ για το ανήμερο θηρίο που λέγεται Ντρογκμπά. Που μόνο στην ΑΕΚ μπορεί να παίξει σαν μέλλον. Και πρέπει να το σκεφτεί διπλά και τριπλά το πού θα πάει.
          Χονδρικά μπούρδες κι άκαρπη υπεροχή του σωστού μοντέλου, απέναντι στον  " κλέφτη ". Που μπορεί να γούσταρα πιο πολύ την Αγγλία, αλλά υπάρχει και μια βάση συζήτησης για μπάλα. Κι η γνώμη μου είναι οτι η γερμανική ομάδα αδικήθηκε από τις συνθήκες. Αλλά, ας δούμε και την παράταση, που πιστεύω οτι θα βγει κόπωση στους κόφτες της Μέρκελ. Οψόμεθα, με μια διατησία ακριβοδίκαιη. Με λογική του αγώνα και γνωρίζοντας μπάλα. Ο πούστης ο νότος. Βγάζει καλούς επαγγελματίες, που σε κατάλληλες συνθήκες, σε διδάσουν. Αλλά το τανκ είναι πάντα πιο ισχυρό, από τον άνθρωπο. Κι αυτή η  πουτάνα η ΟΥΕΦΑ, ακόμα και με υλοτόμους και οικοδόμους, τα φέρνει βόλτα για το προϊόν.  Αντί να πάμε για μουσική, εκεί να βλέπουμε την επιτομή των οικοδόμων να χάνουν γκολ.
        Αλλά; Τι αλλά; Εκεί που μπορούσε ο αμυνόμενος, το πήγε. Ρώσσικη ρουλέτα και όλα τα λεφτά στην ομοσπονδία - ΑΥΤΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ - κι " οι ισοδύναμοι το φέρανε στην τύχη. " Δεν υπάρχουν πια θεάματα, αλλά η αγγλίδα που μάσαγε το κασκώλ της κι η γερμανίδα που τράβαγε την ζώνη της. ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ, αν μιλάς για μπάλα. Μπάλα γίνανε τα πέναλτυ; ΚΙ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ, όταν πετάνε έξω τους καλύτερους. Κι όταν οι λαοί γίνονται κοπάδια.
            Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΛΟΓΙΚΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΕΧ, που 100% έχει αντιγράψει τον Κωνσταντόπουλο. Κι επειδή κάνω πλάκα, έτσι κάνει κι ο Σάντος με τον Χαλκιά. Η αποζημίωση της απόλυσης, είναι πιο πολλά λεφτά από τον μισθό.  Και θεωρώ οτι φέτος, ανατρέπονται όλα. ΑΡΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΜΑΣ.
                                ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ. Η ΤΣΕΛΣΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ. Και την αλογοτροφή βέβαια, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια για οπαδούς.
         

34 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Τα παιδιά μου δεν πήγαν έξω σήμερα. Δεν κατάλαβα γιατί δημιόυργήθηκε κλίμα αγγλικό στο σπίτι. Όχι για μένα, που πάω το μέρος. Αλλά για τους Γερμανούς, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ. ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΜΕ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ, ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΚΑΙ Η ΤΣΕΛΣΥ. ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ, όπως θα έλεγε κι ο Δημήτρης.
    Που καλά κάνει κι απέχει, αφού θα έπρεπε να παραδεχτεί Γερμανούς όντας μορφωμένος στην Αγγλιά. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ. Μέσω Ιταλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΡΕ ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 4 ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΥ. ΠΟΥΓΙΟΛ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νάμαστε πάλι εδώ Αντρέα.
    Καταρχήν: Στήβεν, αν αυτό ηταν στημένο εγώ είμαι ο Τίγρης. Κι ετοιμάζομαι να κάνω το μπάσιμο και να εκθρονίσω τον ντεμισμό.
    Στα ποδοσφαιρικά:
    -έχεις μιά ομάδα πού παίζει 6 μήνες κατενάτσιο. Απ΄τον Οκτώβριο στη φάση τών ομίλων. και απόψε θα κοιμηθεί αγκαλιά με το κατσαρόλι. Α, έτσι ειν΄αυτά τα πράματα.
    Βρε φέρτε μου Νάπολες, Μπάρτσες, Μπάγερν, τι άλλο έχετε, φέρτε τούς όλους λέμε. Εγώ με το κώλο, ένα απ΄τα ύψιστα δώρα τής φύσης, θα κάνω την πορεία μου, θα γράψω την ιστορία μου, cuzz that's how it is, life is stranger than fiction.

    Και τώρα τι να σχολιάσεις. Ναι, βεβαίως η Μπάρτσα είναι ένα σκαλί ανώτερη, αλλά η ουσιαστική, η ποιοτική διαφορά στίς 2 νίκες τής Τσέλσι ποιά ηταν?
    Κι η Μπάρτσα έχασε πέναλτι, κι η Μπάγερν. Μονόλογος οι Ισπανοί, μονόλογος οι Γερμανοί. Τον πούλο κι οι δύο.
    Διότι στο ποδόσφαιρο κερδίζει κι ο φτωχός ακόμα κι αν λέγεται...Αμπράμοβιτς.
    Κι η Τσέλσι έκλεισε το μάτι στούς απανταχού κατατρεγμένους και αδικημένους.
    Είδες, σού λέει?
    Μόνο τού σπανού τα γένια.....
    Εν τω μεταξύ, αυτή η Τσέλσι πρέπει να είναι ι χειρότερη ομάδα πού είδα να σηκώνει σημαντική κούπα μετά την Ελληνική το 2004.
    Με την ίδια συνταγή. Τι Οττο τί Ντιματέο.
    Βρε στείστε το πούλμαν μπροστά απ΄το τέρμα.
    Δεν έχει σημασία.
    Μαγκιά της αφού αυτό "επιτρέπει" το άθλημα κι αυτό τελικά στήνει 70.000 κόσμο στίς όποιες εξέδρες. Το ότι ολα μέσα είναι εκτός απ΄το κρίσιμο πέναλτι, το κρίσιμο τετ-α-τετ.

    Και τελικά ρε παιδί μου ένα κάρο κλισέ δικαιώθηκαν απόψε. Οτι χωρίς ΚΑΙ τυχη δεν σηκώνεις κούπα. Οτι πρέπει να το πιστεύεις ακόμα κι αν είσαι καραμπινάτο άουτσάιντερ. Οτι τα μάτς διαρκούν 90 λεπτά. Οτι πρεπει να παίζεις αυτό πού μπορείς καλύτερα κι όχι αυτό πού περιμένουν από σένα να παίξεις.
    Ολα τα κλισε δικαιώθηκαν εκτός από ένα.
    Οτι οι Γερμανοί πάντα νικάνε τούς Αγγλους στα πέναλτι.
    Αν κι αυτό ισχύει για τίς Εθνικές τους ομάδες.
    Πάμε για το ένα στα δύο αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήβεν,
    διακρίνω μιά old-school προτίμηση στο image τού παίκτη πού προτιμάς?
    Διότι ο Πουγιόλ, όπως και το 4 τής Τσέλσι, φέρνουν στη σχολή τού 78΄, Αρτζεντίνα δηλαδή. Χαίτη, και ύφος κωλοπαιδαράδικο αλλά τής μιλάμε τής μπάλλας άμα λάχει.
    Κι εγώ άλλωστε μ΄αυτό μεγάλωσα, ηλικιακά δεν εχουμε δα και καμιά τρομερή διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πώ και το άλλο.
    Επιτέλους σήκωσε μιά μεγάλη κούπα, αυτός ο τεράστιος παίκτης ο Ντρογκμπά.
    Το τάνκ αυτό.
    Πού έφτασε πια τα 34 ο άνθρωπος και σήκωσε την κούπα όχι με καλύτερες ομάδες πού έπαιξε στο παρελθόν, αλλά μ΄αυτή την Τσέλσι.
    Χαλάλι ρε μάγκα.
    Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. " Η αποζημιωση της απολυσης,ειναι πιο πολλα λεφτα απο τον μισθο". Εισαι θεος!

    "Συγχαρητηρια" στην ομαδα "Κούγκι" και στον παπα-Σαμουηλ Ιταλοκινεζο.
    Ποιος να το περιμενε οτι αυτο το συνοθυλευμα ανθρακωρυχων θα εφτανε ως εδω. Το εργο του Μουρινιο,τωρα εφτασε στην ακμη του,εκει. Ηταν με χρονοκαθυστερηση μαλλον.
    Τεραστιος ο Ντρογκμπα. 5 παιχτες σε ενα.
    Οπως και η ηρεμια του Τσεχ,ειναι υπεροχη.
    Τα τσαλιμια του Ρομπεν δεν εφτασαν. Οπως και του Ριμπερι. Δεν ηταν και στα καλυτερα τους. Ισως το βαρος της ημερας και της "αποστολης".
    Αυτο μαλλον γενικα εκανε κακο στην Μπαγερν.

    Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω Γερμανους υπο πιεση και αντι να δαγκωνουν σιδερα, δαγκωναν τις φανελες τους. Μαλλον ο πολυπολιτισμος εκανε ζημια στο αιμα.

    Ηταν ολα μαζι της και γυρισαν ολα τουμπα.Μεχρι και οι Ισπανοι εκαναν στην ακρη.

    Χτιστες καλοι και αυτοι,με εφεση στο ντενεκε,αλλα και με αποφασιστικοτητα οτι "φετος ειναι δικο μας.Ετσι για να σηκωθει και ο Σοιμπλε απο το καροτσι απο χαρα".
    Αλλα το θαυμα δεν εγινε. Θα παραμεινει χαμω.

    Το σηκωσε ο Αμπραμοβιτς,κλεινοντας το ματι στο Βλαδιμηρο: "αλλαξε τους την παναγια".

    Αντι να βλεπουμε τους καλυτερους στους τελικους θα βλεπουμε τους "Μπασιναδες" και τους "Καραγκουνιδες του "Οτο";
    Αντε,μια παρενθεση ηταν. Απο του χρονου,παμε στα ισια. Γιατι με δ'αυτους,θα ξεχασουμε οτι βλεπαμε και ξεραμε.

    Υ.Γ Ο Πιλαβιος "παρατηρητης"; Τι παρατηρουσε; Το βρακι του Πλατινι; Παμε "καθαρα" και Ευρωπαικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, και το γνωρίζεις. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ, λέω εγώ. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. Τα λοιπά είναι λεπτομέρειες, αφού έπρεπε να φύγει η υπερομάδα. Είναι το fine tunning, που λένε κι οι ηλεκτρολόγοι.
    Και το 25 -1 κόρνερ, καλά πάω πια, όταν παίζουν υλοτόμοι και οικοδόμοι. Παίζεις για το τυχαίο. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
    ΠΑΙΞΑΝΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.
    ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ.
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ. Και φυσικά έχουμε το στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το στοίχημα, στοίχημα, βεβαίως.
    Αλλά σού θυμίζω την δήλωση σου ότι φέτος ήταν αβαβά να το πάρουν οι Γερμανοί κλπ.
    Αυτό ειναι καταγεγραμμένο και πάνω σ΄αυτό έγινε η κουβέντα μας τότε.
    Εγώ επιμένω ότι ο μηχανισμός είναι στημένος ναι, εξήγησα το πώς βλέπω λεπτομερώς κι ότι στην τελική όποιος και να το πάρει απ΄τα μεγάλα μαγαζιά το σύστημα είναι κερδισμένο.
    Οπως στις εκλογές ένα πράμα.
    Η υπερομάδα παρεπιπτόντως, τα ίδια ακριβώς πού έπαθε κι η Μπάγερν έπαθε. Κι αν το βάλουμε και πιό μπακαλίστικα το ζήτημα κάτω, η Μπάγερν απόψε είχε ένα τσουβάλι ευκαιρίες (πλην τού χαμένου πέναλτι) η δε Μπαρτσα πριν ένα μήνα είχε βραχυκυκλωσει εντελώς.
    Τέλος πάντων γνώμες είναι αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: Φυσικά την μπάλα την έχω όπως παλιά. Πες οτι μεγάλωσα. Χειραψίες και να πάω να δω τι έχει ο αντίπαλος, δεν υπάρχουν σε μένα.
    Είμαι με το χέρι του θεού, με την κάλυψη της μπάλας από τον Τάκαρο, και με τον αλήτη σέντερ μπακ. Είμαι με τους διαλόγους της περιοχής την ωρα που τραβάει η κότα κόρνερ.
    Δεν είμαι με την ευγένεια στα σπορ που έχουν σωματική επαφή, ούτε ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑ.
    Παίζω μπάλα αλήτικη και την Αργεντινή την θεωρώ αδερφή μπροστά στην Ουρουγουάη. ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτές είναι απαντήσεις. Ξεκάθαρες, κατατοπιστικές, εμπεριστατωμένες, και καθόλου politically correct.
    Δεν συμφωνώ σε όλα, αλλά δεν έχει καμιά σημασία αυτό.
    Οι κοσμοθεωρίες είναι πάντα πολύπλοκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aπίστευτη ατάκα πού μόλις διάβασα σε φόρουμ τής ΑΕΚ:
    "...το σήκωσε ο Κωστένογλου τής Αγγλίας".
    Απαικτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΜΕΝΑ. ΚΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ, με κάποιο ποσοστό, οτι έβγαινα. Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ 5%.
    ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Λέω εγώ.
    Η Ελλάδα είναι το 2% του ευρώ. Και χαλάρωσαν τα μέτρα, λόγω Τσίπρα;
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, με την Τσέλσυ.
    Θεωρείς οτι τίποτα δεν είναι στημένο ή θεωρείς οτι τα πάντα είναι στημένα αλλά με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΑΧΡΣΗΣΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΗΦΙΣΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν με ρωτάς γενικώς για στημένα (δηλαδή όχι μόνο στα τού ποδοσφαίρου) απαντώ το εξής:
    -θεωρώ ότι πάμπολλα είναι στημένα. Ολα? Οχι. Το όλα με έχει διθαψεύσει πολλές φορές.
    Ακούω οποιονδήποτε έχει να μού πεί γιατί και πώς κάτι είναι στημένο ΟΣΟ εξωπραγματικό κι αν ακούγεται αρκει να
    1. να επιχειρηματολογεί δυνατά, και
    2. να μπορεί να αντέξει τήν εξέταση οποιουδήποτε τού αμφισβητεί την θεωρία.

    Απο κεί και πέρα εξετάζω κάθε περίπτωση ξεχωριστά, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος τού μυαλού μου ότι η συνωμωσία, το στημένο, είναι δεύτερη φύση τού ανθρώπου. Αλλά δεν αποφασίζω εκ τών προτέρων ότι όλα είναι. Εχω φάει τα χαστούκια μου σ΄αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φρεσκα κουλουρια. Δηλαδη Κυριακατικα. Παμε δυνατα αυριο απεναντι στις λαγοκοτες. Που και αυτες σε μαυρη μοιρα ειναι.

    Και οι δυο θα παλαιψουν ειτε για τα 15 εκατομμυρια του C.L.,ειτε για 4 του ΟΥΕΦΑ,ειτε για ενα τρυπιο κουλουρι,αφου ο δρομος ειναι βαθυς,καθως ξεκινανε απο Γ' προκριματικο.
    Δηλαδη θα ειμαστε ακομα στον 15Αυγουστο και θα εχουν ηδη δωσει μια ντουζινα Ευρωπαικα παιχνιδια παλευοντας με διαφορα κλαμπ,απο την Λιμνη Λοχ μεχρι το ορος Γκολαν,στους Αγιους Τοπους.

    Μπορει ολα αυτα βεβαια να μην εχουν και μεγαλη σημασια,αφου παραμονευουν κατι αποφασεις του "παρατηρητη" Πιλαβιου για αδειοδοτηση (αυριο) οπου η ομας επιζητα-τι αλλο- μια παραταση και επισης εχει και μια τιμωρια απο τον αλλον τον "παρατηρητη", τον Πλατινι με εκεινη την με αναστολη ποινη του ενος χρονου αποκλεισμου.
    Και δεν ξερω,εαν η μια "παρασερνει την αλλη. Δεν ειναι το ιδιο σαν περιπτωσεις,αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχουν και μεγαλα περιθωρια δυσαρμονιας πλεον των εξω με τα μεσα οργανα.
    Πρεπει τα οργανα να δειχνουν το ιδιο. Οτι σαε εχουμε γραμμενους δηλαδη.
    Αν περασει ο βαζελος αυριο 1ος,η τιμωρια μας ειναι σχεδον βεβαια. Αν δεν περασει και νικησουμε εμεις, η τιμωρια μας ειναι 2 φορες βεβαια.

    Γινονται και θαυματα ομως. Τωρα τελευταια,ολο και πιο συχνα.
    Η Τσελσυ δειχνει το δρομο. Τον οποιο ανοιξε ο τελικος μπασκετ στην Πολη.Τι αλλο θα δουμε φετος;
    Λετε να εχουμε καμια επαναληψη 2004;
    Το αποδοση δινει το "πειρατικο" που ειναι ντυμενο τρατα,του Σαντος; 200; Καθολου ασχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΓΟΥΡΟΥΝΙ. ΣΗΜΕΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ.
    ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΙ ΕΧΑΣΕ. ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ. ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ 5-0 ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΡΟΥΛΕΤΑ, φυσικά κονόμησαν οι μπουκ με την ισοπαλία, ΚΑΙ ΜΕΤΑ " η χαρά του ποδοσφαίρου. "
    Θα δούμε του χρόνου με το στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ.
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕΛΣΙΑΝΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΑΣΗ.
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ 2 ΣΤΑ 6 ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 6 ΣΤΑ 6.
    ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΣΕ ΣΩΣΤΑ!
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ,ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΧΕ;

    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ,ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΨΑΡΟΚΑΙΚΟ
    ΝΑ ΞΑΝΑΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΩΝΟ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τακη,δεν νομιζω να ειναι και μεγαλη εκπληξη σημερα εαν η αρμαδα του Κωστενογλου (παναγια μου) τερματισει πρωτη.
    Δεν ειμαστε και τοσο...εκπληξη.

    Αυτο,θα ηταν τετοια,εαν τερματιζε πρωτος ο βλογιοκομενος.
    Για τα Ελληνικα δεδομενα,η φανελα μας ειναι μαντεμενια.
    Αρα,μια χαρα μπορει να νικησει ενα αλλο νεκροταφειο,το οποιο και αυτο εχει "βαρια" φανελα αλλα ομως και πιο βαρεις παικτες

    Ο Σιαλμας και ο Φουντας και ο Κλωναριδης,φαινεται να εχουν περισσοτερη ορεξη για καποια διακριση. Αυτο λειτουργει θετικα. Συνηγορουν σε αυτο, ο πολυτιμοτατος Βαργκας (αυτος πρεπει οπωσδηποτε να παραμεινει,αλλα χλωμο το βλεπω) το ανεβασμα του Λυμπεροπουλου που "τα δινει ολα πριν τα κακαρωσει".
    Η παρουσια Δελλα επισης σημαντικη. Αυτος ο Γκουντι δεν ξερω γιατι ειναι στο γηπεδο,αλλα δεν βαριεσαι. Κατι θα ξερει ο παπα Νικος. Ισως να τον εχει προσηλυτισει και να ασπασθηκε την Ορθοδοξη πιστη και σε αναλλαγμα να εξασφαλησε θεση.

    Απεναντι θα εχουν μια ομαδα με αδεια σορτσακια. Οι οποιοι ειναι ντεφορμε. Μονο το Καργκουνι (ουδετερο,αφου ειναι πραγμα) εχει μεινει "ορθιο". Εαν δεν εισαι ορθιος,πως θα πεφτεις ωστε να ξανασηκωνεσαι;
    Ειναι πιο εμπειρη 11αδα σαν συνολο, αλλα νομιζω οτι εδω χρειαζονται και πνευμονια.
    Και για τις δυο ομαδες εχει φτασει το "'90 λεπτο" και απαντες ειναι κουρασμενοι. Το ποιοι θα βρουν καποιο παραπανω αποθεμα και απο που,αυτο μενει να το δουμε.

    Τα εξωαγωνιστικα της ΑΕΚ ειναι που φοβιζουνε. Οχι τα εντος γηπεδου. Εκει, πανω-κατω ξερουμε τι τρεχει.
    Απ'εξω ομως,ειναι μαυρο σκοταδι,βαθυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρες μας.
    Για το πειρατικό θα πούμε πολλά όσο πλησιάζει το τουρνουά.
    Πάντως το σίγουρο είναι ένα. Το μάτς κλειδί είναι το πρώτο με τούς Πολωνούς. Αν πάρουμε έστω και ισοπαλία σ΄αυτό θεωρώ ότι περνάμε τον όμιλο. Απ΄τούς Ρώσους θα χάσουμε μεν, ασε πού τούς Ρώσους τούς βλέπω να πηγαίνουν πολύ καλά γενικώς, αλλά νομίζω ότι τούς Τσέχους τούς έχουμε. Και βλέπω να περνάμε ως δεύτεροι στο τσάκ θεωρώντας ότι οι Πολωνοί (πού δεν είναι καθόλου κακή ομάδα) δεν θα κάνουν 2 νίκες. Βέβαια δεν παίρνω υπ΄όψιν μου το οτι μιά απ΄τίς 2 διοργανώτριες μπορεί να σπρωκτεί. Ποιά θα είναι, κι αν θα είναι, μένει να φανεί.
    Απο κεί κι έπειτα βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τους σκίσαμε τους οικοδόμους ψες.

    Πλάκα θα είχε αν οι ποδοσφαιρικές ομάδες είχαν αμερικανοτραφή ονόματα.

    Υλοτόμοι Λονδίνου - Οικοδόμοι Μονάχου 1-1 (4-3 πεν.)

    Όσο για τους φιλο- και ανθ- Έλληνες, πρέπει να μάθουμε κάποια στιγμή αυτά να τα γράφουμε στα πελέ μας. Κάνουμε τα κουμάντα μας και προκόβουμε. Το ίδιο ακριβώς μήνυμα που έβγαινε από τον χoρό των γέρων, ενηλίκων και νέων που έκαναν οι αρχαίοι Έλληνες. (Χονδρικά ήμασταν γαμάουα, είμαστε γαμάουα, θα είμαστε ακόμα πιο γαμάουα).

    Απόψε οι Σαλεπιτζήδες Κωνσταντινουπόλεως θα ξεφτιλίσουν τις Κομμώτριες Αθηνών, ώστε του χρόνου με την βοήθεια των εξωγήινων που θα έρθουν τις 21-12-12, να πάρουν το κύπελλο από τους Υλοτόμους του Λονδίνου.

    Ζήτω ο Δικέφαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και μιας και ανεφερες την στατιστικη- η οποια "στεκεται" προσοχη οταν μιλαμε για ποδοσφαιρο- αυτοι οι μαλακες οι σπικερς,εδωσαν παλι ρεσιταλ.

    -τα στατιστικα δεν παιζουν μπαλα,αλλα ειναι φανερα απο τα νουμερα η υπεροχη της Μπαγερν."

    (αυτος ο μαλακας περιμενε να δει την καρτελα μετα κορνερ για να το πιστωσει. Εαν ασ πουμε κατα λαθος,απο "αδειες φασεις" η Τσελσυ ειχε περισσοτερα κορνερ απο την Μπαγερν η οποια μπορει να ειχε "πατησει" την Τσελσυ,τοτε αυτοι θα εβλεπαν μια ελαφρα πρωτοβουλια της ομαδας του Αμπραμοβιτς. Αυτα κανει το μπασκετ. "πιβοτ" "τραβερσες" "χαι ποστ" "χρονομετρα" και "ταιμ-αουτ", μας κουβαληθηκαν στο ποδοσφαιρο,απο τους μαλακες που "αγαπανε" "Συριγο"
    Καντε και τα τερματα στρογγυλα,βαλτε και το "μπρος πισω",καντε και τον Ιωαννιδη προπονητη του "πειρατικου".Τουλαχιστον να ακουμε καμια χριστοπαναγια.

    Λενε λοιπον τα "αιδονια":
    - "ναι συμφωνω 15-0 τα κορνερ...εδω τα νουμερα ειναι αντιπροσωπευτικα...μπορει να μη παιζουν μπαλα,αλλα ειναι ενδειξη οτι ολα "βλεπουν" Μπαγερν.

    Γινεται το 1ο και μοναδικο κορνερ της Τσελσυ και να σου το 1-1.
    -"...οριστε λοιπον...αυτα που λεγαμε,Αρκουσε στην Τσελσυ μια φαση,για να επιβεβαιωθει ο αγραφος νομος του ποδοσφαιρου και βεβαια να καταδειχθει οτι τα νουμερα δεν παιζουν μπαλα"


    Μπορει τα νουμερα να μη παιζουν μπαλα,αλλα την περιγραφουν.
    Και μαζι περιγραφουν και την υπομονη μας να κραταμε την ιδια "παλια" τηλεοραση που αγορασαμε πριν μερικους μηνες,και να μας θετουν εις υψηλο πειρασμο ωστε αυτην να την ανακυκλωσουμε με αλλη,νεα απο τον Κοτσοβολο.

    Μαλλον αυτοι οι τυποι ειναι βαλτοι απο τα εμπορικα τραστ. Δεν εξηγειται αλλιως.
    ΤρεμοΠρετεντεροκαψιδομπαμπιδες σε αρμονια με Σωτηρακοπουλονικολομαλακοπερδικες, να προκαλουν τετοια "φορτωση" στον θεατη-θυμα,ωστε να πεταει συσκευες απο τα παραθυρα.

    ΤΟ "mute" ειναι μια οικονομικη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο γερμανικό συνδρομητικό υπάρχει μιά επιλογή ωστε να μπορείς να ακούς μόνο τον ήχο τού γηπέδου χωρίς εκφωνητή. Αυτογνωσία? Δεν ξερω, πάντως είναι μιά λύση πού προτιμώ συχνά.
    Οι μόνοι εκφωνητές πού σπανίως μ΄εκνευρίζουν είναι οι Αγγλοι. Οι οποίοι είναι με διαφορά κλάσης οι καλύτεροι στην Ευρώπη.
    Κι όχι μόνο λόγω τού φοβερού χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΡΗΣΤΟ ΕΚΠΛΗΞΗ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ-ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ
    Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΙΤΗ ΤΥΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΣΕΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΝΟΟΥΝ.
    ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΕΛΙΚΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.
    ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΣΕΛΣΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ.
    ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕΧ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
    ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗ ΘΕΑ ΤΥΧΗ.
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ Ο ΜΠΕΛΕΚ.
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΣΚΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ,ΜΟΝΟ Η ΧΑΙΤΗ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Albert_ AEKstein. (Τακης και εσυ αν δεν κανω λαος,ε;) Το εδω συνδρομητικο,κανει το ακριβως αντιθετο: Στα εσωτερικα ντερμπυ εχει θεσπισει δυο εκφωνητες. Και επιλεγεις.Θελεις ας πουμε να ακους τον "πρασινο" η τον "κοκκινο"; και πατα το κουμπι της αρεσκειας σου Αυτα ειναι.

    Προς polsemannen: Το ζητημα περι "ανευρεσης" "φιλελληνων" η "ανθελληνων"- στην προκειμενη και πολυ σοβαρη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ στην οποια ΟΛΟΙ εχουμε μπλεξει, δεν ειναι η αναδειξη του αυτοβαυκαλισμου η η αναγκαιοτητα για ψυχολογικη υποστηρηξη των ετσι κι'αλλιως αυτοθαυμασμενων νεοεεληνων,αλλα κατι πολυ πιο σοβαρο: Στην δημιουργια "μετωπου" απεναντι στην απολυταρχια μιας χουφτας αλητων που εκμεταλευομενοι τον θυμο και τον φοβο που σπερνουν ,κλεινουν τους λαους στα καβουκια τους.

    Και ποτε ενας λαος μονος του δεν καταφερε τιποτα απεναντισε φασιστικα και ολοκληρωτικα καθεστωτα.
    Γιατι ΤΕΤΟΙΟ ειναι και το τωρινο που ζουμε.
    Αποψη μου βεβαια. Καποιος αλλος μπορει να βλεπει την χαραυγη μιας νεας εποχης ασυνορης ελευθεριας.

    Εαν οι λαοι πιστευουν οτι κινδυνευουν,πρεπει να βρουν κοινες συνισταμενες και κοινους τροπους αντιδρασης. Και αυτο εχει σαν κυρια προυποθεση το οτι εχουν κατανοησει τον κινδυνο. Ο οποιος ΔΕΝ ειναι η "Ελληνικη υποθεση", αλλα η "Σταλινικη και σακατικη υποθεση" και οι τυποι που στηριζουν και βγαζουν μπροστα τα "καροτσια".

    Για αυτους τους λαους βαραει περισσοτερο η καμπανα. Η Ελλαδα ετσι κι'αλλιως,ειναι προτεκτορατο πληρες. Μιλω για την ηγεσια της, η οποια ειτε ειναι "αυτη" ειτε ειναι η "αλλη" ειναι απλα η ιδια.Μια.

    Δεν ειναι το ζητουμενο να βρεθουν "συμμαχοι" να μας συμπαρασταθουν στον πονο. Ουτε και να βρεθουν "μοιρολογιστρες". Αλλα να συσπειρωθουν,απεναντι στον ΚΟΙΝΟ εχθρο.
    Οι "Ραχοιδες" και οι "Προντιδες" και οι "Σαρκοζιδες", δειχνουν το "θυμα" και ζητουν και απο τους λαους τους να μη "γινουν σαν και αυτους". Και οι μαζα μεσα,τρεμει μη γινει "Ελλαδα". Και θα γινουν μια χαρα Ελλαδα οπως πανε.

    Να ξεστραβωθουν ειναι αναγκη,γιατι ερχεται η σειρα τους,με φορα.
    Και αν χασουν οτι νομιζαν οτι κατειχαν,τοτε θα πρεπει να κανουν πολυ πιο "επαναστατικα" πραγματα για να ξανακερδισουν αυτα που ηδη σιγα-σιγα και σωπηλα τωρα χανουν κατω απ'την μυτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Albert_AEKstein "...αν δεν κανω λαθος" εννουσα και οχι "λαος". Μαλακιες του πληκτρολογιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναί κι εγώ Τάκης είμαι, αλλά ας to αφήσουμε στο Albert για να μην μπερδευόμαστε με τον άλλο Τάκη τού μπλογκ (στίς αναφορές δηλαδή).
    Οι Γερμανοί εκφωνητές λοιπόν είναι θεωρώ, καλύτεροι απ΄τούς Ελληνες, αλλά χειρότεροι απ΄τούς Αγγλους και σίγουρα χειρότεροι από Αμερικάνους. Τώρα θα μού πείς πού ακούω τούς τωρινούς Ελληνες εκφωνητές? Στο διαδίκτυο όποτε βλέπω ελληνικά ματς μέσω streaming. Τραγική κατάσταση.
    Τραγική κατάσταση όμως (τηρουμένων τών αναλογιών) θεωρώ και τούς Γερμανούς εκφωνητές οι οποίοι όμως έχουν πολύ καλούς αναλυτές.
    Ο Γιένς Λέμαν (ναι, ο πρώην τερματοφύλακας) είναι φοβερός αναλυτής και ο μόνος πού προέβλεψε πέναλτι στο χτεσινό μάτς παρεπιπτόντως.
    Το ίδιο και ο Στεφαν Εφφενμπεργκ (το παλιό δεκάρι τής Μπάγερν), επίσης εξαιρετικός αναλυτής, αλλά και ο Νέτσερ (παλιά δόξα τών Γερμανών στη δεκαετία τού 70΄).
    Οι εκφωνητές τους όμως είναι γάμα τα.

    Κι έτσι είτε πάω με την επιλογή "ήχο γηπέδου" (κι ακούω στο ημίχρονο κάποιον αναλυτή αν με ενδιαφέρει) είτε επιλέγω το mute και βάζω μουσική βλέποντας.

    Κι αναλογα αν το βλέπω με κάποιον φίλο η όχι βέβαια, ετσι? Δεν μπορώ να φορτώνω τίς επιλογές μου σε άλλον κι αρα εκεί παίζει διαπραγμάτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαΐου, 2012 16:26

    Up yours Merkel...μιλάμε για ένα πάτο ισοβαθή με του Ρεχακλή και του Γιουνάν μπεηλίκ τακίμι το 2004...πραγματικό πειρατικό ήταν.
    Και, όντως, αυτός ο Ντρογκμπά το άξιζε για πάρτη του. Μιλάμε για τον Αίαντα της δυτικής αφρικής εδώ. Και στα 34 τα πήρε παραμάζωμα τα άρια παιδαρέλια και το έβαλε εκεί που άλλοι θα ασθμαίναν.
    Είδα τις φάσεις (δούλευα κατά τη διάρκεια του ματς) σήμερα και τρελάθηκα με το θηρίο. Και ο τσεχ φναταστικός. Συμπληρώνω στήβεν ότι αυτή η μπαλαδόφατσα ο Νταβίντ Λουίζ είχε και τα κοχόνες να εκτελέσει ΤΡΕΛΟ πέναλτι.
    Έχασε το ποδόσφαιρο χθες? ΝΑΙ. Έχασε και στον ημιτελικό με την τυχερή πρόκριση επί της Μπάρτσα? ΝΑΙ. Χαρήκαν ΟΟΟΟΛΟΙ, ειδικά στα PIGS, πλην βαυαρών χθες? ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαΐου, 2012 16:37

    Όπα, διόρθωση. Δεν χαρήκαν ΟΟΟΛΟΙ, πλην βαυαρών. Στους βαυαρούς προσθέστε και τον καλό μου φίλο τον Ντέηβ, που είναι ΦΑΝΑΤΙΛΑ Fulham (με τα διαρκείας κλπ). Μιλάμε για άσβεστο μίσος για την ομάδα που βρίσκεται 2 Km παρακάτω! Ούτε οι ιεχωβάδες της ριζούπολης δεν έχουν τέτοιο θέμα με μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργη,
    στο Λονδίνο μετακομίζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΓΙΏΡΓΗ: Φοβερό σέντερ μπακ. Τουλάχιστον χθες. Στο πρωτάθλημα δεν ξέρω τι κάνει, αφού δεν το παρακολουθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Μαΐου, 2012 17:49

    @ Albert AEKstein. Περίπου. Το Λονδίνο πρέπει να είναι το χειρότερο μέρος για οικογένειες. Εκτός άμα έχεις αρκετό μαρούλι για να μένεις...στο Τσέλσυ.
    Θα μείνουμε στο Surrey, λοιπόν, κοντά στον δακτύλιο. 40 λεπτά σκάρτα με τρένο από κέντρο Λονδίνου, 20 από τη δουλειά (είναι σε σιδηροδρομικό κόμβο στα νότια εξώτερα προάστια της πόλης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Gia ta baza... Filika. Alogotrofi !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κανονικο μας ακυρωσανε τα μουνια παλι.Αλλα ετσι κ αλλιως περαστικοι ημασταν με τον κωστενογλου σε ρολο καραγκιοζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή