Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Α Ε Κ - ΠΑΟΚ

          Ματς χωρίς αύριο για την πρωτιά στα μπαράζ. Ματς με το μαχαίρι στο λαιμό αδιάφορα με το αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Ματς ανδρικό με λιγοστές επιλογές για τον προπονητή και με έναν ύποπτο διαιτητή, με βάση όλες τις αδικίες που έχει υποστεί ο αντίπαλος σε αυτήν την φάση των αγώνων. Αυτά ήταν τα δεδομένα πριν τον αγώνα, στο γενικότερο πλαίσιο της ακυβερνησίας της χώρας αλλά και της ΑΕΚ, που και οι δυό κατίνες περιμένουν τον σωτήρα, τον νταβά, τον...Βάλτε ό,τι θέλετε. Διότι για την χώρα είναι σαφές οτι ψάχνει κυβέρνηση, αλλά για ποιά διακυβέρνηση; Έχουμε ακούσει πλάνο; Για την ΑΕΚ είναι σαφής η διακυβέρνηση αφού μιλάμε για ποδόσφαιρο, αλλά ασαφής αν κάποια κυβέρνηση θα βρεθεί. Κι εδώ βέβαια δεν μιλάμε για κάλπη, αλλά για δικτατορία.
         Τι να τους κάνεις τους προβληματισμούς όταν μπαίνεις στο γήπεδο; Ξαναγίνεσαι παιδί μαζί με άλλους  6000 χιλιάδες και περιμένεις κάτι πιο ευχάριστο από την καθημερινότητα. Που και το συναντάς στο πρώτο ημιχρόνιο, όταν έστω και με αυτό το περίεργο στήσιμο της ομάδας με τον Κάρλος στα εξτρέμ, είναι μια χαρά η ΑΕΚ. Με διάθεση να παίξει και να πάρει το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα ταμπουρωμένη που θέλει την κόντρα. Κι η πλάκα η μεγάλη είναι το τι να καρτερεί ο ποντικός; Αν κόψει από την ΑΕΚ πόντους, αυτή, ούσα αδιάφορη, τι να πάει να κάνει με την αλογοτροφή; Αλλά αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου, όπως θάλεγε κάποιος παλιός.
        Τέλος πάντων. Στο πρώτο μέρος, η ομάδα μας μια χαρά το πήγε. Με κατοχή, με πάθος και με συγκεκριμένο πλάνο. Με τον Βάργκας να δεσπόζει στο κέντρο και μάλιστα απέναντι στον προκλητικό Γκαρσία ( καλά έκανε, κι εγώ έτσι θα έπαιζα - μου αρέσει το αλήτικο παίξιμο του ) και κοντά του τον πολυτιμότατο Λυμπερόπουλο, που μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι ρουφιάνοι στα αποδυτήρια. Κι όχι μόνο. Να ήταν έτσι στην κανονική ζωή. Αλλά άμα είσαι στο μπέρδεμα της έννοιας " προσωπικότητα " και "ρουφιάνος " , τότε καλύτερα να είσαι εκτός γηπέδων. Διότι άντε και
 " ρουφιάνευε " στα δικά μας. Ρουφιανεύει και στην αυριανή εθνική ή τα γκολ του είναι πούστικα; Απάντηση φυσικά δεν περιμένω να πάρω, αφού ο ύψιστος Βαρδινογιάννης τον έδιωξε. Και μαζί με αυτόν, κι όλη την ομάδα της τριάρας στην Ριζούπολη. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΑΛΛΟΝ. Ρε άμα είσαι εμπαθής και κολλημένος...Λες κι εγώ δεν έχω τα ματιά μου στην εταιρεία μου. Αλλά άμα τα κάνεις όλα μόνος...
           Δεύτερο ημιχρόνιο όμως και χάρισμα οι ισολογισμοί των εταιρειών. Και χάρισμα της ΑΕΚ, το σωστό στήσιμο κι οι ολόσωστες αλλαγές του Κωστένογλου. Και στο σωστό timing.  Ο προπονηταράς Μπόλονι, σωστά ανέβασε την άμυνα ψηλά, αλλά ο δικός μας ήξερε τι να κάνει από τα κενά των πλαγίων. Σοβαρό πράμα να παίρνει χαρτί και σοβαρό πράμα η πρόβλεψη, οτι η ΑΕΚ θα πάρει 3-6 βαθμούς. Στοιχηματατζήδες δηλαδή, που μυρωδιά από μπάλα. Που ακόμα δεν έχουν καταλάβει οτι θα μπορούσαν να είναι παράγοντες, αν είχαν προσγειωθεί στην γη. Η εφηβεία βέβαια καθυστερεί, οπότε και η γνώση για την μπάλα σαν στρτατηγικό παιχνίδι, θέλει ακόμα χρόνο.
          Ήταν καταπληκτική η ΑΕΚ; Όχι. Είναι καταπληκτική η δημοκρατία στην Ελλάδα, που σε έχει αναγκάσει να μένεις εδώ; Τίοποτα δεν υποάρχει, αλλά τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα. Όσο κι αν ήθελα κάποιον να έχει αφήσει παράλυτο τον Γκαρσία - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ; - κι όσο κι ο προκλητικότατος ΠΑΟΚ έβγαλε συμπεριφορά Τούμπας. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ, ΘΑΡΘΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΝΤΑΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ; Ο ΒΡΥΖΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ. ΚΙ ΗΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΚΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
           Που το μυαλό της ΑΕΚ, ήταν εκεί. Δυό νίκες και πάπαλα. Με πολύ καλή απόδοση και πολύ ψυχή. Και καθαρό μυαλό από τον πάγκο. Σιγά, τι κερδίσαμε. Την στατιστική. Διότι στο δεύτερο μέρος, καμία απειλη δεν υπήρχε κι αν δεν φοβόντουσαν οι κότες την γαλοπούλα, θα είχαμε πετύχει συντριβή. Που δεν χρειάζεται για να βρεις τον Βάργκας κορυφαίο, και σημαντικούς τον Κωντσαντόπουλο, τον Λαγό, τον Καφέ και τον Μάκο. Παρέα με αρκετή ρέντα, λόγω των αποβολών, που  στο τέλος τα πάντα σου περνάνε. Όπως πέρασε κι ο κολλοσσός, που φυσικά εκεί ποντάρουμε σαν ΑΕΚ, για το διπλό απέναντι στην αλογοτροφή.  Παρέα με όλη την αγωνιστική παρέα. ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΨΗΛΑ. ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Μετά είναι πλά οι κληρονόμοι.
               ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΟΙΜΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ.
                                   ΡΕ ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
                 Υγ1. Παρακαλείται ο Δημήτρης να μας δίνει συνέχεια προγνωστικά. Για να παίζουμε τα αντίθετα. Φυσικά σήμερα καταλαβαίνω την στενοχώρεια του. ΡΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΕΚ. Κάποιον Μπόλονι, κάποιον ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΚΟΝΤΟΕ.
                Υγ2. Ρε τον Μπερλουσκόνι ! Έχασε από κάποιον ιταλικό λαό. Ρε τον Μουρίνιο... Τα πήρε όλα, επειδή οι αντίπαλοι είχαν μείον. Σαν την Μπάρτσα φέτος. Ξεκόλλα βλάκα.
                  

57 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΜΟΥΡΛΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.
    ΡΕ ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ, ΘΑΜΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΑΕΚ: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΝΑ;
    ΤΟΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΗΜΟΥΝ ΟΡΦΑΝΟΣ. ΚΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ, ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, έχουμε να δούμε ομορφιές του ποδοσφαίρου (κατά Σεπ Μπλάτερ που τον αρέσουν τα ανθρώπινα λάθη) με την Βαζελίνα, που θα μιλήσουν και οι μουγκοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας16 Μαΐου, 2012 23:37

    Προς Steven και ALbert_AEKstein: Τι θα πει "σοβαρη";
    Αφου 500.000 ειπαν "να ακουσθουν τιαυται αποψεις". Τελος.
    Αν στις επομενες εκλογες ψηφιστει η Τζουλια με την Sirina Production,δεν θα παει για να την διερευνησει ο Παπουλιας; Δεν καταλαβα.

    Ακομα και μια κουραδα να ψηφισει ο λαος-η ενα "ικανο" μερος αυτου- οφειλει το δημοκρατικο συστημα να ακουσει,να αφουγκρασθει και κυριως να ασμησθει την εντολη του λαου.
    Θα την βαλουν λοιπον πανω στο τραπεζι,θα καθησουν οι αρχηγοι γυρω-γυρω με τον Αγραμπελο στην κεφαλη και θα την κοιτανε μεχρι να ξεραθει.

    Αυτη ειναι η σημερινη "δημοκρατια". Η οργη, η η πογοητευση, η καβλατζα, η το γινατι και κυριως η αμορφωσια της πλεμπας.

    Παμε στην ΑΕΚ. Που οι ταλαιπωροι εκει,κατι προσπαθουν να μας πουν. Ειμαστε εδω. Υπαρχουμε.
    Το παλαιυουμε.
    Πολυ καλυ δεν ηταν,αλλα τι να ζηταμε τωρα. Η διαθεση και η 100% προσπαθεια πρεπει να ομολογηθει.
    Και αυτα ειναι τα πρωτα που πρεπει να απαιτεις απο καποιον. Τα αλλα, η τα εχει, η οχι. Αλλα αυτα τα δυο, πρεπει να τα καταθετει. Αλλιως ειναι μασκαρας.

    Αλλος ενας αγωνας δεν απομενει; Οτι γινει. Δεν βαριεσαι. Γιατι οχι;
    Με ημιθανεις ουτως η αλλως εχουμε να κανουμε.

    Σιγα το μονοπυθμενο τερας. Που "βαζει" τα λεφτα τα οποια ειναι ακομα στο δρομο. Και αν δεν καθαρισει το τοπιο,δεν βαζει μια. Που ειπε να μπει στον βαζελο μπας και ψησει-εκβιασει καποιους οπαδους-ψηφοφορους οτι "εαν δεν με ψηφισετε" (ΠΑΣΟΚ) δεν θα βαλω λεφτα στην ομαδα".
    Και τυχαια δεν αποσχηστικε ο Βαγγελας. Που βλεπει την Ντορουλα να επανακαμπτει στην παρεα,μετα το εθνοσωτηριο καλεσμα του συμφοιτητη με την τζιβανα. Λες να..; Γιατι οχι.
    Τραβα να καθαρισεις καμια παραλια απο τα κατουρα των Γερμανων τουριστων,βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημερα "παραιτηθηκε" ο Σαμαρας απο την πρωθυπουργια.Με το ΝΑΙ της Ντορας,μπηκε και η σφραγιδα στο συμφωνητικο.Τελος....
    Μνημονιο η τον πουλο θα ειναι το εργο τωρα.Τα 800εκ που σηκωθηκαν απο τις τραπεζες το εκαναν παντιερα,τα 18δις που υπεγραψε ο ηλεκτρολογος το εκαναν τουμπεκι.Ετσι ειναι,πανω απο ολα η αξιοκρατια στις ειδησεις.Οπως κανουν ρομπα τον βενζινα που κλεβει στην αντλια,αλλα για τα "αορατα" στα αμπαρια κατα το γεμισμα δεν ξερει κανεις τιποτα.Ρε,ολα μπουρδελο να τελειωνουμε λεμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αυτά τα faux μπαράζ, δεν τα πας; Μου θυμίζουν καζαμία και μεγέθη που βρέθηκαν και τα λύσανε όλα.
    Ρε Χρηστάρα, δεν έχουμε τίποτα σαν ομάδα ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ. Πού να είχαμε και μεγέθη. ΤΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Η ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
    ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ, που απλά είπαν να μπουν εδώ μέσα. Και φυσικά, σαν την Ντόρα είπαν οτι είναι εναντίον του δικομματισμού, αλλά σήμερα ετοιμάζονται να κάνουν τσιμπούκια στον Ντέμη, sorry στον αποστάτη. Γιατί όλα αυτά;
    Εγώ δεν είμαι τζάκι αλλά έχω κούτσουρα, κι αυτά είναι κούτσουρα και ψάχνουν ένα τζάκι ή ένα μαντρί. Με βασικό καντηλανάφτη, τον μαλάκα, τον γίγαντα, τον γεννηθέντα με Αλτσχάϊμερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας17 Μαΐου, 2012 00:03

    Για να παραπαλβουμε και τον πικραμενο-σαν "νεος" (αν και ειναι πολυυυ παλιος) στο κουρμπετι-ακομα και συμβουλος του Μητσοτακουλα 91-93- να πουμε οτι εχει κοτσαρισμενο το εμβλημα των Τεκτονων στην πορτα του Σ.τ Ε. Η μαλλον ισως να του το εχουν κοτσαρει-καθ'οτι οπως ειναι γνωστο ΟΛΑ τα θεσικα κτηρια και κυριοτερα κεντρα στην Επικρατεια, εινα σταμπαρισμενα απο δαυτους. Οπως ακριβως τα σκυλια κατουρανε στους θαμνους για να προειδοποιουν τους εχθρους και να προσκαλουν τους φιλους.

    Αν κρινουμε δε απο τον τροπο που -δεν- εκανε τον σταυρο του (σχεδον τον εκρυψε,σαν να ζηταει συγνωμη απο καπου) κατα την διαρκεια της "βδελυρης" και "σιχαμερης" διαδικασιας της ορκομωσιας μπρος στον σταυρο (μπρρρρρ) μαλλον δεν τον αδικουμε.

    Μεσα στις καταπληκτκες αποφασεις που εχει λαβει επι των ημερων του το Σ.τΕ. -περα βεβαια απο το "νομιμο και ηθικο" του χαρατσιου της ΔΕΗ οπου δεν ειδε τιποτα το μεμπτο,εφαγε πορτα και η ΑΕΚ ( ο Δικεφαλος,δηλαδη η Πολη,δηλαδη η Αγια Σοφια) στο αιτημα της για γηπεδο.

    Αντε, σιδεροκεφαλος Πικραμενε. Και κοιτα να μη μπερδευεσαι και σε ψαχνουμε στα υπογεια,οπου προφανως θα πηγαινεις απο συνηθεια,να κατεβαινεις σκαλες και να ψαχνεις με την δαδα τους ομοαιμους και ομοδοξους "μαστορους"
    ΕΠΑΝΩ.ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ.ΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας17 Μαΐου, 2012 00:24

    Προς conpater: Αν εννοεις οτι θα αναλαβει η Ντορα την προεδρια,μπορει. Αν ομως εννοεις οτι θα αναλαβει καμια πρωθυπουργια,ξεχνα το.
    Να κανει την Ν.Δ. παραμαγαζο,ναι. Αυτη ειναι η δουλεια του Μητσοτακαιικου.Χρονια. Να "κρατα" τα χαλιναρια της δεξιας. Να την "φρεναρουν" δηλαδη στην κουρσα του δικομματισμου,για να χλημιντριζου αφιονισμενοι στην εξουσια η αριστεροι σοσιαληστες.
    Αυτο ειναι το παιχνιδι τοσα χρονια.

    Η "Αγια οικογενεια",ειναι απολυτως απεχθης στον κοσμο της δεξιας. Απολυτως.
    Μεχρι και ονομα αλλαξε η Ντορα για να μπερδεψει τον κοσμο. Απο Μητσοτακη,Μπακογιαννη.

    Ποιος ειναι αυτος που αποκυρησει το ονομα του διασημο πατερα του ο οποιος ηταν αρχηγος κομματος και πρωην προθυπουργος; Κανεις. Το αντιθετο μαλιστα. Το παιρνουν σαν "προικα" ωστε να λαβουν και την πελατεια του πατερα.
    Το "Μητσοτακης" ομως στην δεξια, λειτουργει σαν εντομοαπωθητικο.Εχει αντιθετα αποτελεσματα.

    Και ηνηγκασθει η κορασις, να "κρυφτει" πισω απο το ονομα του δολοφονημενου Παυλου, το οποιο θα την μετεφερε με μεγαλυτερη ανεση στα ανω κλημακια της πολιτκης ζωης.

    Αλλα οπως και να εχει,το αιμα και η φυσιογνωμια,ειναι παρον. Μπρρρρρρ....

    Λες να κανει κυβερνηση ο Σαμαρας και να τον "ριξει" η Ντορα,γλυτωνοντας τον οπως ο Καλαματιανος εσωσε τον πατερα της και αφησε τον Σιμητη να φερει την "αναπτυξη" του Κοκκαλη ,της οποιας τα αποτελεσματα βιωνουμε σημερα;

    Ρε που εχουμε μπλεξει με δ'αυτους...
    Να παριστανουνε το "Νταλας" και τους "Γιουιν" ενω μιλαμε για κοινους βραδυγλωσους κατσικοκλεφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι,εγω ειπα πως με την επανοδο της Ντορας στην ΝΔ,απλα ο Σαμαρας ξεχναει για παντα την πρωθυπουργια.Δεν λεω ουτε για προεδρος κομματος ουτε τιποτα αλλο.
    Δεν θα αφησει την τελευταια ευκαιρια της να παει χαμενη,προτιμα να παρει στις 17 Ιουνιου η ΝΔ γυρω στο 15%. Αυτα απο την ΝΔ.
    Τωρα,μεγαλος ντορος γινεται για την "εντολη που εδωσε ο λαος" στο να γινει μια κυβερνηση συνεργασιας.Αυτο λενε ολα τα τσοντοκαναλα και ολοι οι χαμενοι των εκλογων.Στ`αρχιδια μου λεω εγω,μονο αυτοι το λενε.Τον κοσμο τον ρωτησε κανεις αν σκεφτηκε ετσι?
    Στα σκαρια ειναι να σκασει βομβα με φοροδιαφυγη πολλων,παρα πολλων εκατονταδων εκατομμυριων.Θα ειχε σκασει αν δεν εμπλεκονταν καμια δεκαρια πολιτικα προσωπα μπλε και πρασινων.Βαρβατα ονοματα.Βεβαια οπως συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις τα "σεις" και τα "σας" πανε περιπατο,και μια απλη βολτα στην ανοιχτη θαλασσα με ξεναγηση στους οικισμους των σφυριδων,φερνει τα επιθυμητα αποτελεσματα.
    Αλλο να γεμιζεις απο κει που γεμιζουν ολοι,κι αλλο να εχεις δικη σου βρυση και το ρολοι να μην ειναι στο πεζοδρομιο αλλα στην πισω αυλη.Κλεινει η παρενθεση,και να πω και κατι αλλο γιατι εχουμε και δουλειες.Επειδη η Γερμανια θα αρχισει να μαλακωνει καπως στις δηλωσεις της για την Ελλαδα δεν σημαινει οτι θα μαλακωσει και ο Σοιμπλε.Τα κλειδια τα εχει αυτος,απλα βλεπει κατα που παει το εργο στην Ελλαδα και θελει να προλαβει το ξεμπουκωμα.Βλεπει,τις στελνουν,τις δημοσκοπησεις και ξερει οτι παιζει πολυ σοβαρα και το απροβλεπτο στις επομενες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γράφω ενώ βλέπω Τσίπρα πού προσπαθεί να...αποσαφηνίσει.
    Εγώ πάντως στίς νίκες τής ΑΕΚ χαίρομαι. Δεν ξέρω αν χρειάζεται διευκρίνηση αυτό. Αν κάτι έχει μεταλλαχθεί μέσα μου, και το΄χω γράψει συχνά είναι ότι η οκταετία τού ντεμισμού μού προκάλεσε χρόνια απάθεια. Αυτό ναί. Οτι μ΄έφτασαν δηλαδή στο στάδιο τού "αντε γαμηθείτε επιτέλους γαμώσταυροι". Κι αυτό ναι.
    Το ΑΕΚτζηλίκι δεν κόβεται όμως. Ούτε και τα βιώματα.
    Ούτε κι οι μνήμες ούτε η αγάπη όπως ούτε κι η τζούφια και σακατεμένη ελπίδα.
    Τέλος πάντων.
    "Δίκαιη ανακατανομή πλούτου" ακούω εν τω μεταξύ απο Τσίπρα και "το μέλλον τής Ευρώπης" και να "αξιοποιήσουμε τα όπλα μας".
    Μοιάζει κάπως με δεκάρικο λόγο 28ης Οκτωβρίου είν΄η αλήθεια.
    Ξαναμανά τέλος πάντων...
    Στήβεν, για το...Σάββατο ποιά είναι η γραμμή? Επιτρέπεται να χαρώ αν κερδίσει η Μπάγερν?
    Πλακίτσα κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρός conpater,
    συμφωνώ κι επαυξάνω στο "ρε,ολα μπουρδελο να τελειωνουμε λεμε..".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κωλοτούμπα το ντοράκι κωλοτούμπα κι ο Καμμέnon. Κι έπεται συνέχεια. Ε, Φώτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το παλεύει ο Σαμαράς με Ντόρα Καρατζαφύρερ και λοιπούς. Δεν βρίσκεται κανείς να του πει ότι δεν χρειάζεται να έρθουν οι άλλοι αλλά αρκεί να φύγει αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οταν σφιξουν οι κωλοι γινονται θαυματα,αρκει να ειναι αληθινη η προταση του ΚΚΕ.Με το καλημερα λοιπον θα γινει μπαρουτι η βουλη,αφου αν καταθεσει την προταση του στην βουλη θα ξεκαθαρισει το τοπιο.Καταγγελια του μνημονιου κι οποιος ειναι υπερ η κατα θα φανει στην TV.Τον κωλο στην σταχτη (οπως ελεγε κι ο Καραγιαννιδης) για να βρουμε την διαμετρο...Βαλτε τωρα που γυριζει....Αργει αυτο το ΚΚΕ,αλλα αμα αποφασισει να τα κανει λαμπογυαλο,τα καταφερνει καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιό θαύμα; Ποιός Νόμος;
      Έρχεται; Ψηφίζεται; Σε 30 μέρες βγαίνει άλλη βουλή και τον ΞΕΨΗΦΙΖΕΙ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ.
      Ψευτοτσουτσουνισμοί του ΚΚΕ. Αν ήθελε να τα κάνει λαμπόγυαλο, θα τα είχε κάνει με άλλο τρόπο....
      Βγαίνοντας μπροστά...
      Αλλά... Είπαμε...

      Διαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας17 Μαΐου, 2012 10:20

    Καλημερα.
    Δικη μου-αλλα και των περισσοτερων εδω-αλλα και πολλων γυρω μας, πεπεοιθηση ειναι οτι "σπρωχνουν" τον Τσιπρα, ακομα και μεσα απο κατασκευασμενες αντιπαραθεσεις επιθεσεις και "αποκλεισμους",ωστα να κατασκευαστει ο επομενος "Αντρεας". (φυσικα με αλλα χαρακτηριστικα και δεδομενα)

    Γνωμη επισης πολλων ειναι οτι "οΤσιπρας τους μπηκε στο ματι...τους χαλασε την σουπα...τους βγηκε απο αριστερα διχως φλας.Χωρις να ρωτησει,να παρει την αδεια δηλαδη.

    Αυτες ειναι οι δυο μεγαλες αποψεις που κυριαρχουν οσο αφορα στο αναμενομενο η μη,και ολοενα και ογκουμενου ποσοστου του εως χθες κοινοβουλευττικα αλλ και σαν εκοινωνικη επιρροη κοντουλη Συριζα.
    Η οτι η οργη του κοσμου Ηξεραν οτι θα μεταφερθει στο λιμανι του Συριζα-αφου αλλο κομμα ΔΕΝ υπαρχει ωστε να μπορουσε να το ανεχθει ο κοσμος να αφησει την ψηφο του- Η οτι ο ΑΛεξης ειδε την σουπα την αντημνημονιακη θαλασσα και αχωρις να ρωτησει κανεναν,αυτος ο αναιδης νεος, πηρε το κουταλι και κοιτα στα ισα τους δεινοσαυρους της πολιτικης ολιγαρχιας.

    Πολυ θα θελαμε να συμβαινει το δευτερο.
    Αλλα -κατα την γνωμη μου-δεν ειναι. Ο ΤΥσιπρας δεν ειναι αυτοφυης. Ουτε σαλταρε. Εαν ο Σαμαρας "περιμενε" 12 χρονια,για να κανει αυτο που ξερει καλα,να γκρεμισει, ο Τσιπρας περιμενει πισω απ'την κουρτινα 20 χρονια,αφου ειναι στην διαφωτηση απο 15 χρονων. Και επιλεγμενος. Και η ηλικια του βοηθουσε στο να μενει στον "παγκο",ωστε πλεον κοντα στα 37,ακομα νεανιας δηλαδη πολιτικα, να δημιουργηθει το ενα αντιπαλο δεος,το οποιο θα χαζευουμε για τα επομενα 30 χρονια,αφου εχει τοσο λαδι,σαν "πολιτικη ζωη".

    Αυτο που μενει να βρεθει-εαν δεν εχει βρεθει και εμεις απλα θα τον "δουμε"-ειναι το αντιπαλο δεος του ΑΛεξη.στην δεξια. Γι'αυτο και ο συνστισμος εκει μεσα. Δεν γυριζουν για να παρουν την εξουσια,τωρα. Καμια πιθανοτητα. Το ξερουν. Γυριζουν ωστε να χρηστουν" ενας απο αυτους, σα;ν τον μελλοντικο αντιπαλο του Τσιπρα.
    Και ηλικιακα πρεπει να ειναι κοντα στον Αλεξη. Για ευνοητους λογους. Αρα...

    Εαν ολα τα παραπανω ειναι μαλακιες,ειναι αστοχιες μας, και απλα αυτο που συνεβει ειναι αυτο που φαινεται,οτι δηλαδη η κατασταση εχει ξεφυγει απο τον ελεγχο των "δανειστων" μας, οι οποιοι δεν περιμεναν οτι ο κοσμος θα φερθει αντιμνημονιακα στις καλπες και επιθυμουν την ενδυναμωση του παλιου δικομματισμου,τοτε αυτο θα φανει πολυ συντομα,αμεσως μετα τις εκλογες.

    Οι οποιες εαν και αυτες δεν ειναι αυτο που-υποτιθεται- επιθυμουν,να επιστρεψει δηλαδη ενα μεγαλο μερος των προβατων στην Ν.Δ.-τοτε ο επομενος "πρωθυπουργος" θα φοραει γαλονια.
    Ξεκαθαρα πραγματα.
    Δηλαδη θα επιβληθει δικτατορια,εις μιαν ετι φορα. Το εχουν ξανακανει. Μεχρι και εμφυλιο προκαλεσσαν,ωστε να διαχαστει για τα καλλα ο κοσμος για τα επομενα 50 χρονια.

    Και ο κοσμος αυτην την στιγμη,μπορει να ειναι "μπερδεμενος" η "αγανακτησμενος" αλλα δεν ειναι αρκουντος Διχασμενος. Οπως πρεπει να ειναι δηλαδη,ωστε να αρχουν οι εξω με ασφαλη τροπο εχοντας τους εδω πολιτικους σχηματισμους,-με την αμεριστη βοηθεια των νταβατζιδων- να λειτουργουν σαν μηλα της ερριδος,διαιωνιζοντας το πολυ λειτουργικο "διαιρει και βασιλευε" του Αγγλοσαξονισμου.
    Αμην.
    Μενει να το δουμε. Αν θα γεννηθουν καινουριοι "παγκαλοι" και "Δαμανακιδες"και "Ανφρουλακιδες".
    Η απλα ηρεμα και ταπεινα θα παμε για την Αλεξιανη "επανασταση. Δηλαδη απλα το χαλαρωμα των χαρατσιων,με ανταλλαγμα ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστος_new17 Μαΐου, 2012 11:13

      Υπάρχει ένα μπέρδεμα αυτή τη στιγμή,στο χώρο της ΝΔ,με τις πιθανές επιστροφές κλπ.Με τα εως τώρα δεδομένα,είχα αρχίσει να ''βλέπω'' τον Βορίδη.Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια (απο πολλούς) να σβήσει κάποια ''αμαρτωλά'' στοιχεία από το παρελθόν του και καλλιεργούν πλέον (ή προσπαθούν) μια εικόνα ενός πολιτικού πιο κεντροδεξιού,πιο σύγχρονου και με ευρωπα'ί'κες κατευθύνσεις.

      Διαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας17 Μαΐου, 2012 10:52

    Εχω μερικες αποριες:

    Το "η Καραμανλης η τανκς", μπορει να "ξαναπαιξει" αυτη τη φορα απ'την "αναποδη";

    Βλεπετε καποιο κοινο αναμεσα στα ποδοσφαιρικα play-off και στα εκλογικα play-off;

    Mπορουμε να τους βαλουμε ως εξης:(ακομα και πανομοιοτυπη βαθμολογια εχουν)

    ΠΑΟ-ΝΔ
    ΑΕΚ-Τσιπρας.
    ΠΑΟΚ-ΠΑΣΟΚ
    Ατρομητος-Κουβελης

    Ο Καμμενος ειναι ο Αρης. Δεν συμμετεχει στα play-off. Οσο και αν νομιζει οτι συμμετεχει.
    ( "Ο Ολυμπιακος"; Μα αυτος ειναι "Σοιμπλε" ρε παιδια.Λοκομοτιβ Φαλιρωφ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άμα πεί η υποφαινόμενη κότα να ρίξει κατάρα ρε παιδί μου, πιάνει. Έριξα πολύ πράμα.
    Μη γελάτε, αστεία ή σοβαρά, όλα ψυχολογία κοτετσιού είναι. Φοβήθηκα λίγο με την απουσία του Κλωναρίδη (το μανάρι μ') και του Καράμπελα αλλά μια χαρά πήγε το πράμα. Μπράβο τους και μπράβο και σε σας παιδιά αλά Ντορα η μικρή (ψηλή) εξερευνήτρια. Άντε και στην καρέκλα την παλουκωτή κυρα Ντόρα. Καλές εξερευνήσεις οεοε. ΚΟΤ.

    Έχασα λίγα επεισόδια πολιτικών και μη εξελίξεων αυτές τις μέρες αλλά δε νοιώθω ιδιαίτερα χαμένη. Μια μύγα βούιξε, μια άλλη έχεσε και πάει λέγοντας. Α, έχουμε και κυβέρνηση. Υπηρεσιακή και πικραμένη; καλό και αυτό. Άλλαξε κάτι; κοτ κοτ κοτ, μπα, και ούτε πρόκειται. Δε θα αλλάξει κάτι, τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και δεν τα προλαβαίνουμε όχι λόγω ταχύτητας αλλά λόγω αδυναμίας. Είμεθα αδύναμοι στο να τα προλάβουμε ώστε να τα αλλάξουμε κιόλας. Για κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν παιδεία και ακόμα και τώρα να την παρέχουμε στη νέα γενιά θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να καρποφορήσει. Άσ'τα, βράστα.

    Ψωμί, μπριζόλα, κό-κα-κό-λα. ΚΟΤ.

    ΥΓ. ξεκαθαρίζω οτι τα αυγά μου είναι καφέ, λευκά, κίτρινα, κόκκινα, αλλά όχι χρυσά. Ποτέ μονοδιάστατα πράγματα. Ποτέ παρωπίδες. κοτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαΐου, 2012 14:21

      Σε παρακαλώ, ΓΡΑΦΕ ΕΔΩ. Μην πας πουθενά και μην ακούς τους γαύρους του Βορρά. Εδώ έφερες 3 θηριάκια στη ζουγκλα του γιουνάν μπεηλίκ, θα μου πεις, σε αυτά θα κωλώσεις? Προχώρα.

      Διαγραφή
  17. Η χρεωκοπια, - φοβος των Μπαμπιδοκαψιδων δηλαδη των αφεντικων τους- ειναι λυση. Παντα.
    Δεν ειναι "καταστροφη". Δεν ειναι "καταντια". Ειναι το κοψιμο του γορδιου δεσμου των αφορητων πλεον χρωστουμενων,τα οποια φτανουν σε αστρονομικα υψη με το φτηνο κολπο του ανατοκισμου.
    Υπαρχουν πανισχυρες σηνθηκες που υποχρεωνουν τον τοκογλυφο να κοψει το ρουφηγμα. Που δινει τα οπλα στον "αιχμαλωτο του" να αρνηθει το υπερογκο και ανεφικτο να πληρωθει χεος,ωστε πολυ απλα να μη μετατραπει ο κοσμςο σε ζουγκλα. Να μην εξωθειται ενα σπιτι,η ενα κρατος στην εξαθλοιωση.
    (σε αλλες εποχες,σε πολλους τοπους,απαγορευοταν δια ροπαλου και αγχονης το να στηνει κανεις παγκους στις πλατειες (παγκος-παγκαρι banks)και να δελεαζει,να δανειζει,να λαμβανει τοκους,να λαμβανει υποθηκες κλπ. Δεν μπορει. Που θα παει. Θα τους ξαναπαρει χαμπαρι ο κοσμος και θα τους στειλει εκει που πρεπει. Στο διαολο της Ιδουμαιας).

    Και αυτοι οι πουστιδες οι παπαγαλοι, οι εκβιαστες που μπουκαρουν απο το παραθυρο της τηλεορασης στα σπιτια, που λενε "προς θεου να μη χρεωκοπισουμε",ηθελα να ηξερα τι γνωμη εχουν για τις απανωτες αποφασεις των κατα τοπους δικαστηριων τα οποια δικαιωνουν δανειοληπτες οι οποιοι αποδεδειγμενα,αδυνατουν να αντεπεξελθουν στα δυσθεορατα υψη των δανειων,ακομα και αν πουλησουν το σπιτι,τα νεφρα τους,βγαλουν τις κορες στην Σολωνος κλπ.

    Τι γνωμη εχουν οι "Μπαμπηδες" εκει; Πρεπει ο δανειστης "εφ'οσον υπεγραψε και αρα πρεπει να βαλει και το αιμα του" να παραδωσει τα παιδια του και το σπιστι του, η πρεπει να απαλαχθει απο το συντρηπτικα η εν ολω-αναλογα την περιπτωση- καταδυναστευτικο δανεισμο,που υπουλα χρεωθηκε;
    Μιλα βρε πουστη Μπαμπη. Μιλα ρε σκατοσφουγγη Παπαχελα. Γαυγισε ρε αληταμπουρα αχυρομυαλε Καψη Ρε αλητες οικονομολογοι με τα αγορασμενα κωλοχαρτα και ρε τσαρλατανοι πνευματικοι που κρυβεστε στα πυθαρια,εκτος και αν σας φωναξει καποιος Μπομπολας η Βαρδινογιαννης για να πειτε "ελευθερα" την αγορασμενη αποψη σας.

    Πρεπει οι οικογενειες να απαλλασσονται απο επαχθη βαρη τα οποια θετουν σε κινδυνο ακομα και για την ιδια την υπαρξη τους;

    Πρεπει τα κρατη-που ειναι "οικογενειες",ειναι "σπιτια",-να απαλλασονται απο αποδεδειγμενα αδυνατον σε αυτην και την επομενη ζωη να πληρωθουν τα καταναγκαστικα πονηρα και με ιλλιγγιωδη ρυθμο υπερανατοκιζομενα πετσινα χρεη,ωστε να "επανεκινησουν" απο νεα βαση,να διατηρηθουν στη ζωη δηλαδη,κανοντας μια νεα αρχη, η πρεπει να πεθανουν για το λαθος τους, να ανεβουν τον Γολγοθα και να σταυρωθουν αφου "υπεγραψαν";

    Ρε ξεφτυλισμενα τομαρια. Ρε αληταμπουρες, που ευχομαι ολοψυχα-οσο και αν ξερω τι σημαινει αυτο-να τα φατε στα φαρμακα. Να σαπισετε στα κρεβατια σας.
    Οντας υπευθυνοι για χιλιαδες απελπισιες,για κουβαδες δακρυων,για χιλιαδες θανατους και για τειχη απογνωσης και απελπισιας που ορθωσατε,με ανταλλαγμα μερικα ρουβλια,η δολλαρια, μια βιλα με εναν μαντροτοιχο σε καποια "καλη" συνοικια και μια Φιλιπινεζα.

    Αντι να σας εχουν οι αγροτες για σκιαχτρα στα χωραφια,εχετε το θρασσος να ζητατε αιμα και κουνατε το δαχτυλο. Επ'αμοιβη κωλομπαραδες. Τρυπια κουμπια,που εχετε και μουρη.
    Μπροσταριδες νταβατζιδων. Αναισχυντοι μπαμπουινοι με κοκκινους κωλους.

    Σκισιμο στα δυο απο καποιον Πυτιοκαμπτη σας χρειαζεται. Και οχι στηλες σε εφημεριδες και ζεστα στουντιο.
    Κοινοι εγκληματιες. Κατα συρροη και κατ'εξακολουθηση.
    Ψυχες εχετε παρει στους λαιμους σας. Θηλια να γινουν αλητες να σας καρυδωσουν.
    Που θα πειτε με τεντωμενο το χερι οτι "πρεπει να βαλουν και το αιμα τους εκει που ειναι η υπογραφη τους. Οτι εχουμε υποχρεωσεις και πρεπει να ειμαστε συνεπεις. Οτι πρεπει να πληρωσουμε τα λαθη μας." Γυφτοι.
    Επειδη εσεις γαματε ακομα και τις μανες σας και προδιδετε ακομα και τον αδερφο σας για ενα πιατο ζεστο φαι, θα πρεπει ολοι να γινουμε ενα γκετο.
    Γαμηνενα τομαρια.
    Θα συρθειτε στην ασφαλτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. thomas sillywizard17 Μαΐου, 2012 12:26

    με βαση οσα εχουμε δει μεχρι τωρα στα πλει οφ η ΑΕΚ αν εξαιρεσεις απο ενα ημιχρονο με τον Ατρομητο εντος κ εκτος ηταν η πιο σταθερη ομαδα..με απουσιες, με γηρασμενη ομαδα,με λιγοστες λυσεις..και ομως καταφερε να φτασει να παιζει για το ανωτερο που μπορει σε ενα ματσακι που δεν ειναι χαμενο απο χερι..ισα ισα που με λογικη διαχειρηση ενδεκαδας νομιζω οτι αυτος ο παο δεν τρομαζει..

    για χθες εχω να δωσω συγχαρητηρια στον μεγιστο Λυμπεροπουλο..ενα παιχτη που ποτε δεν πουλησε αεκοφροσυνη κ ομως αγαπηθηκε οσο λιγοι..γιατι παντα περισσοτερο προσεφερε κ λιγοτερο μιλαγε..κρισιμα γκολ..γκολ που ειναι ιστορια ολοκληρη..και στα 37 του παραμενει ο πιο καταρτισμενος ελληνας επιθετικος εστω κ με λιγοτερες δυναμεις..αξιζε ολο το χειροκροτημα που πηρε..

    η αεκ ηταν καλυτερη οπως ηταν κ στη τουμπα καλυτερη..εκει δεν μας βοηθησε μια καραμπολα , εδω μας βοηθησε..

    το να φωναζει ο παοκ για τη διαιτησια ειναι απλα αστειο..καθαρη κοκκινη ο Γκαρσια και ο φωτακης επρεπε να ειχε αποβληθει νωριτερα..ασε που ακομα θυμαμαι πως αποκλειστηκαμε στο κυπελλο..με τι πεναλντι..

    ελπιζω να νικησουμε...οχι για να κουνησουμε σεντονι..αυτο ειναι ουτοπικο...απλα για να δειξουμε οτι η αεκ χωρις τιποτα αντεχει κ βγαινει δευτερη..αν αντι για τιποτα ειχε απλα κατι ολα θα ηταν πλυ πιο ομορφα..

    καλημερα σε ολους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΛΣΥ ΔΑΓΚΩΤΟ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΟΦΕΛΗ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΠΑΓΙΕΡΝ, Η ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΡΕΣ. ΚΙ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ : ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΓΡΑΜΜΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΑΜΑΡΤΩΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάτσε ρε Στήβεν πώς να το κουλαντρίσω αυτό το πράμα, βάλε με σε μιά τάξη δηλαδή.
    Απ τη μιά δικέφαλος über alles, σωστό, μιλώντας για τα παράπλευρα οφέλη. Αλλά υπάρχει κι η Ανέτ πού την γνώρισες και πού ως Μοναχιώτισσα θέλει να χαρεί το Σάββατο. Αλλά κι εγώ αφού ζώ εδώ γουστάρω να δώ την πόλη χαρούμενη. Μιά συμπάθεια την τρέφω δηλαδή για την Μπάγερν και ναι είμαι αμαρτωλός και αυτομαστιγώνομαι as we speak.
    Ασε πού έχω θέμα με τούς Αγγλους.
    Βρίσκομαι σε σύνχιση δηλαδή κι ενώ βεβαίως πρέπει να ακολουθήσω την γραμμή φοβάμαι πώς θα παρεκτραπώ.
    Κι οι Γερμανοί οι φίλοι μου, πού με ξέρουν ΚΑΙ ως ποδοσφαιρόφιλο αλλά και ως Μπαγερνοσυμπαθούντα με ρωτάνε "τι ομάδα είσαι". ΑΕΚ η απάντηση. Να, αυτά είναι. Και τι είναι το "ΑΕΚ" ρωτάνε? Να, αυτά είναι πάλι. Διότι ο σαραντάρης ο Γερμανός το ξέρει το "ΑΕΚ". Οχι όμως ο 30άρης η ο εικοσπεντάρης. Πού να το ξέρει γαμώ τον Ντέμη μου μέσα?
    Ε?
    Τέλος πάντων στη δουλειά υπάρχει το κρεμασμένο το κασκόλ (γαμώ "το βγάλτε τα κασκόλ" σας μέσα) και είμαι εκτός από αμαρτωλός και διεστραμμένος αφού είμαι ΚΙΤΡΙΝΟκόκκινος. Χάθηκε να ζούσα στο Ντόρτμουντ να υπάρχει δηλαδή κι ένας γαμημένος χρωματικός εναρμονισμός?
    Πώς έχω πλέξει έτσι, την τρέλλα μου?
    Στήβεν, δώσε μου την κατάλληλη γραμμή, βάλε μιά τάξη, βοήθησε έναν αποπροσανατολισμένο και παραπλανημένο ΑΕΚτζή. Μιλάω ως αδερφός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νομίζω ότι μιά παράμετρος πού δεν συζητιέται καθόλου (και το βρίσκω τρομερά ενδιαφέρον αυτό) είναι τι είναι ο Τσίπρας.
    Κι εξηγώ:
    είναι κομμουνιστής? Καπιταλιστής μήπως? Αναρχικός? Τί?
    Υπάρχει η Μπίλντ πού χθές τον χαρακτήρισε...ακραίο αριστερό:
    http://www.bild.de/politik/ausland/griechenland-krise/griechenland-neuwalen-wird-tsipras-neuer-griechen-chef-24180670.bild.html
    Οκέι, αλά οι Γερμανοί φημίζονται για πολλά αλλά όχι για το χιούμορ τους. Κι ούτε καν ως προχώ χιούμορ δεν μπορώ να το εκλάβω το σούπερ-ντούπερ κωμικό άρθρο τής Μπίλντ. Ως παράδειγμα κίτρινης προπαγάνδας, ναι.
    Ειναι σχετικά εύκολο να προσδιορίσεις το πολιτικό στίγμα ενός Σαμαρά, ενός Καρατζαφύρερ, μιάς Ντόρας η μιάς Αλέκας, η ενός Βενιζέλου.
    Ο Τσίπρας όμως προσδιορίζεται σχεδόν αποκλειστικά ως...Τσίπρας.
    Λές και λάνσαρε τον εαυτό του ως καινούργια πολιτική ιδεολογία.
    Με το όνομα του δηλαδή ως trademark.
    "Τσίπρας".
    Μ΄αυτήν την έννοια διαφωνώ με τον Στήβεν στίς λεπτομέρειες, όσον αφορά στο ότι ο Τσίπρας είναι "ο καινούργιος Αντρέας".
    Διότι ναι μεν και ο Αντρέας αυτολανσαρίστηκε ως "Αντρέας" αλλά το σοσιαλιστής έπαιζε σχεδόν πάντα από δίπλα. Αλλωστε ο μέσος Ελληνας τότε ασχολήθηκε πρώτη φορά με τον "σοσιαλισμό". Τον οποίο και ποτέ δεν κατάλαβε.
    Κι αναγκάζομαι εδώ να κάνω μιά παρεκτροπή πού έχει όμως άμεση σχέση με το τι είναι ο Τσίπρας.
    Και να ρωτήσω, η να θέσω στο τραπέζι, τί είναι σοσιαλισμός, η ακόμα καλύτερα, τι πιστεύει ο κόσμος ότι είναι.

    Ο μέσος Ελληνας (αλλά κι ο μέσος Γερμανός η Αγγλος) θεωρεί ότι ο σοσιαλισμός είναι συνδεδεμένος με την "αριστερά".
    Ας μην οδηγηθούμε στο "τι είναι αριστερά". Μιλάω σκόπιμα σε συμβατική συχνότητα στο παρών, προσοχή σ΄αυτό... Επειδή λοιπόν ο σοσιαλισμός έχει συνδεθεί με τη αριστερά πολύς κόσμος θεωρεί ότι ο Αντρέας, όπως πολλά σοσιαλιστικά κόμματα στην Ευρώπη, "πρόδωσαν τα πιστεύω τους όταν βγήκαν στην εξουσία".
    Αυτό είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό λάθος.
    Ο σοσιαλισμός δεν θέλει να ανατρέψει το σύστημα, δεν επιδιώκει να έρθει σε ρήξη με τον καπιταλισμό.
    Ο σοσιαλισμός επιδιώκει ένα καλύτερο ντήλ ΜΕΣΑ απ΄τον καπιταλισμό.
    Θεωρεί δηλαδή ότι μπορεί να υπάρξει ένας καπιταλισμός με "πιό ανθρώπινο πρόσωπο" όπου με τούς κατάλληλους ανθρώπους μπορεί να επιτευχθεί ένα καλύτερο σύστημα υγείας, καλύτερη παιδεία, εκδημοκρατισμός τού στρατού και τής αστυνομίας, έλενχος τών τιμών και τής κερδοσκοπίας, ανεξάρτητη εθνική πολιτική κλπ πάντα σε αυτό το μοτίβο.
    Ολα αυτά, επαναλαμβάνω, ΜΕΣΑ απ΄το σύστημα.
    Συνήθως τι χρησιμοποιείται σαν "παράδειγμα" για να καταδεικτεί ότι είναι δυνατόν κάτι τέτιο? Μα οι χώρες τής Σκανδιναβίας ("σουηδικό" και "δανέζικο" μοντέλο δεν ακούγαμε και ακούμε επί δεκαετίες?) αλλά ακόμα και τής Γερμανίας από άλλους.
    Η λογική είναι ότι "αφού μπορούν να το κάνουν αυτοί γιατί όχι κι εμείς?
    (συνεχίζεται)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαΐου, 2012 14:24

      Αγόρι μου, ΕΝΑΣ (1) ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ: BLIXA BARGELD. Αυτός τι λέει για τον τσίπρα? το χρέος? το σόιμπλε?

      Διαγραφή
  22. Γιατί να μπορεί μιά Σουηδία η μιά Γερμανία ενώ έχουν βαρβάτο καπιταλισμό να έχουν γαμάτο σύστημα παιδείας και υγείας, να υπάρχει μιά σχετικά πιο δίκαιη κατανομή πλούτου (σε σχέση π.χ με την Αμερική η την Αγγλία) και να μην μπορούμε κι εμείς? Οπου στο "εμείς" δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα αλλά κι η Ιταλία η ή Πορτογαλία.
    Το πρόταγμα δηλαδή τών σοσιαλιστών δεν βασίζεται σε κάτι αφαιρετικό, πάντα θέτουν ως παράδειγμα τίς σκανδιναβικές χώρες αλλά και τούς Γερμανούς.
    Και πολύς κόσμος το έχει πιστέψει αυτό, είναι άλλωστε "λογικό" το να πιστέψεις ότι εφόσον υπάρχει καπιταλισμός αλλού πού "λειτουργεί" μπορεί να λειτουργήσει κι "εδω".
    Υπενθυμίζω όμως ξανά γιατί είναι σημαντικό, ο πολύς κόσμος όταν σκέφτεται "σοσιαλιστικό κόμμα" ΔΕΝ εννοεί καπιταλιστικό. Αυτό πού "καταλαβαίνει" είναι ότι πρόκειται για ένα "αριστερό" κόμμα. Ακόμα και σήμερα, και τώρα πού μιλάμε. Στο βάθος κήπος και στο βάθος "σοσιαλιστική κοινωνία". Αυτό σκέφτεται. Και γι΄αυτό προδίδεται η τέλος πάντων έτσι νομίζει. Οταν προσπαθείς να επιτύχεις καλύτερο ντήλ μέσα απ΄το σύστημα, ΜΠΟΡΕΙ κάτω από πολύ ειδικές συνθήκες και πολύ συγκεκριμένα χρονικά παράθυρα αλλά ΚΑΙ ανάλογα με την θέση σου στην πυραμίδα τού καπιταλισμού να φανεί ότι το πετυχαίνεις. 9 στίς 10 αποτυχαίνεις όμως, κι όταν ακόμα το "πετυχαίνεις" όπως π.χ σε μιά Σουηδία η μιά Γερμανία αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εκατομμύρια άνεργοι κατά περίσταση, η ότι δεν υπάρχει έλλειμα δημοκρατίας (χά...) η ότι δεν υπάρχει κατευθυνόμενη παιδεία (ξαναχά...) η ότι δεν υπάρχει θέμα με την κατανομή πλούτου (στην Γερμανία έχω πεί ξανά εδώ δεν υπάρχει βασικός μισθός).
    Σού λέει δηλαδή ο Ελλην, κάτσε, δεν έχουν αυτοί καλύτερους μισθούς, δεν έχουν κράτος, δεν έχουν εκείνο, το άλλο, δεν έχουν οργάνωση, δεν έχουν σύστημα υγείας γκαγκανάτο, δεν τα΄χουν όλα αυτά, ψέμματα είναι?
    Τά΄χουν, αλλά όχι επειδή λειτουργεί η "σοσιαλδημοκρατία" αλλά επειδή ο καπιταλισμός είναι μιά πιάτσα, έχεις συγκεκριμένη θέση δηλαδή στην πυραμίδα τού καπιταλισμού με μικρά περιθώρια ανέλιξης, κι η θέση σου στην πιάτσα αυτή δεν είναι μόνο προκαθορισμένη απο ιστορικές συνθήκες αλλά και από πολιτιστικές. Κι αυτό πού μόλις έγραψα, περί πιάτσας, είναι άλλη μεγάλη κουβέντα, πολύ σημαντική. Οταν είσαι μαγαζί γωνία στην πιάτσα τού καπιταλισμού τότε, και πάντα υπό συγκεκριμένες συνθήκες ΜΟΝΟ, μπορείς να έχεις έναν καπιταλισμό με μεγάλες παροχές γιατί σε συνφέρει να τον έχεις κι όχι επιβάλλεται να τον έχεις. Και να τον παρουσιάζεις ως "σοσιαλδημοκρατία". Και να "λειτουργεί" αφού για να λειτουργήσει αφού κάτω από σένα, πιο χαμηλά στην πυραμίδα δηλαδή, υπάρχουν κράτη πού παίζουν τον ρόλο τού πελάτη. Προκαθορισμένα. Κι αρα εσύ ευημερείς. Η καραμέλα τής ανάπτυξης πού όμως κι αυτή είναι προκαθορισμένη, δεν γίνεται όλοι να ¨"αναπτυσσόμαστε" αφού τότε ποιός θα ήταν ο πελάτης? Οι Αφρικάνοι? Αλλη όμως κουβέντα αυτή είπα, αν θέλετε την κάνουμε κάποια στιγμή.
    Πίσω στο θέμα μας όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Τσίπρας λοιπόν είναι ένας "Τσιπριστής"? Υπάρχει "τσιπρισμός? Οχι φυσικά. Τι υπάρχει πίσω του? Υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ειναι κάτι συγκεκριμένο αυτό? Οχι. Ειναι ένα σύμπλεγμα απο συνιστώσες "αριστερές" γενικώς κι αορίστως. Οπου η κυρίαρχη συνιστώσα είναι η σοσιαλιστική, η σοσιαλδημοκρατική. Καλύτερο ντήλ δηλαδή. Παρεπιπτόντως για να να μην νομιστεί ότι μιλάω αόριστα. Εχετε δεί αυτήν την δήλωση τού Τσίπρα:
    "Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε λοιπόν ότι σε αυτή τη κρίση την παγκόσμια τη συστημική που περνάμε υπάρχουν δύο κατευθύνσεις, δύο δρόμοι που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Ο ένας είναι ο δρόμος που ακολούθησε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ο Φρανγκλίνος Ρούσβελτ του new deal της ρύθμισης. Ο άλλος είναι ο δρόμος που ακολούθησε η Ευρώπη την δεκαετία του ΄30 που ήταν ο δρόμος της καταστροφής, της ανόδου του φασισμού και του πολέμου. Η Ευρώπη δεν αξίζει να έχει την επανάληψη αυτής της περιπέτειας. Αξίζει να ακολουθήσει τον δρόμο που ακολούθησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του ΄30 και όχι το δρόμο που ακολούθησαν οι προκάτοχοι της κα Μέρκελ και οδήγησαν την Ευρώπη σε μία πολύ μεγάλη περιπέτεια. Οφείλει λοιπόν η κα Μέρκελ να συναισθανθεί τη μεγάλη ευθύνη και να αφήσει κατά μέρους το πείσμα και την επιμονή. "
    Μπορείτε να την βρείτε εδώ:
    http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=27063
    Παραθέτω την διεύθυνση γι΄αυτούς πού δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι έχει πεί τέτιο πράμα. Ρούζβελτ λοιπόν. New deal. Καταλάβαμε? Ο Τσίπρας θεωρεί την πολιτική τού Ρούζβελτ το 30΄ (πάλι σε βαρβάτη κρίση) την ιδεατή λύση. Υπόψιν ότι το New deal έγινε η βίβλος τών σοσιαλιστών τίς μετέπειτα δεκαετίες ανά την Ευρώπη. Συνηθως με τραγικά αποτελέσματα εκτός κι αν ευνοούσαν οι ειδικές συνθήκες κι η θέση στην πιάτσα, πράγματα δηλαδή πού την συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχουν για την Ελλάδα. Κι όχι, δεν πρεσβεύω ότι αυτή είναι η αποστολή μας η ότι πρέπει να είναι, μιλάω συμβατικά και μέσα απ΄την λογική τού...Τσιπρισμού.
    Ο Τσίπρας είναι σοσιαλιστής? Ναί. Κι ο σοσιαλιστής τί είναι? Εξήγησα πιο πάνω, ελπίζω. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΠΑΣΟΚ? Οχι ακόμα. Μπορεί όμως να γίνει και μάλιστα σύντομα. Πάντως δεν ξεκίνησε ως ΠΑΣΟΚ, είχε δηλαδή πολύ περισσότερες συνιστώσες μέσα του απ΄ότι το ΠΑΣΟΚ στα τέλη τής δεκαετίας τού 70. Τώρα όμως γυαλίζει στο βάθος η εξουσία. Και η ΠΑΣΟΚοποίηση.
    Τελευταίο ερώτημα για να κλείσει το σεντόνι (και σόρρι αλλά το χούι δεν κόβεται) : γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν ρωτάει τον Τσίπρα να αυτοπροσδιορίσει τον εαυτό του (σε αυστηρά προσωπικό επίπεδο) πολιτικά? Δεν θα΄χε ενδιαφέρον? Η μήπως δεν θέλουμε να ακουστεί πάλι η λέξη "σοσιαλισμός" αφού στίς παρούσες συνθήκες το γενικώς κι αορίστως "αριστερός" είναι πιό αποτελεσματικό?

    ΑΕΚ ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαΐου, 2012 14:25

      Έτσι...βλέποντας ΑΕΚ είναι σα ν' ακούς 2 Lp einsturzende στα καπάκια...

      Διαγραφή
    2. Γιώργη, ακούς Μπλίξα? Κάτσε, δεν τα΄χουμε πεί αυτά. Για κάνε μου τα λιανά. Ψυχεδελικά γούστα έχεις. Κι αν ακούς Μπλίξα (και θέλει...εμπειρία και ταλέντο αυτό) θέλω ν΄ακούσω και τα υπόλοιπα πού ακούς.

      Διαγραφή
    3. Ασε πού, τώρα πού το σκέφτομαι, ο μουσικός παραλληλισμός πού κάνεις, είναι διάνα. Η τωρινή ΑΕΚ είναι εντελώς Einstürzende Neubauten. Μα εντελώς όμως.

      Διαγραφή
  24. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαΐου, 2012 14:41

    Φίλε, κάτι ψιλά...τους έχω δει και ΖΩΝΤΑΝΑ στο λονδίνο.
    90' σα να βλέπεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΕΚ του Τσάρτα και ΑΕΚ του Καράμπελα.
    Εγώ κοιτάω προς ΑΝΑΤΟΛΑΣ τώρα, δε γράφονται εδώ.
    Πιστεύω στη μουσική με "τα αλάτια του αιγαίου και τα μπαχάρια της ερυθραίας και του βοσπόρου".
    Προς βορράν και δυσμάς δεν είμαι, πια, προσανατολισμένος. Σου δινω 4 ονόματα, όμως, έτσι για το στίγμα:
    Thin white Duke (παιδί του Νοτίου Λονδίνου, όπως και ο Michael Caine), Cave, Cocteau twins, My bloody valentine.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα γράφονται εδώ μωρέ, κι ειδικά περί μουσικής γιατί όχι. Τέλος πάντων, νομίζω ότι το στίγμα σου το δίνουν οι Cocteau twins ακριβώς επειδή είναι τόσο ιδιαίτεροι πού πρέπει να έχεις ιδιαιτερότητα για να τούς ακούσεις. Τυνχάνει να είναι κι απ΄τα αγαπημένα μου γκρούπ. Μιλάω βέβαια και σαν επαγγελματίας.

      Διαγραφή
    2. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαΐου, 2012 15:37

      Φίλε, οι άνθρωποι το 86 βγάλαν σε μία σεζόν (1986) love's easy tears, victorialand και moon and the melodies. Άσε όλα τ' άλλα....ακόμα τ' ακούμε με τη γυναίκα μου και ψαχνόμαστε από που κατέβηκαν αυτές οι μελωδίες με τα στόματα ανοιχτά σα χαιβάνια...

      Διαγραφή
  25. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαΐου, 2012 14:49

    Όπα, κι εγώ επαγγελματίας είμαι...(σα 2η δουλειά, αλλά δουλειά)...και οι Valtentine μιά χαρά στα άκρα το πήγαν. Του άκουσα κι αυτούς ζωντανά. Μας δίναν ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ στις πόρτες πριν μπούμε...ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι μιά ερώτηση κι αυτό. Οντως. Και θα μάς την πέσει τώρα ο Στήβεν (εμένα δηλαδή) για να πεί "σας τα΄λεγα εγώ περί διαφορετικότητας". Δεν βγάζουμε άκρη όμως.
      Εγώ εχω δουλέψει σε γερμανικό ραδιόφωνο (ανεξάρτητο ρόκ κι όχι μόνο) αλλά και σε όλα τα εδώ μεγάλα δισκάδικα, κι είμαι και συλλέκτης (8.000 δίσκους). Τού θέματος δηλαδή, μην κυττάς πού σπανίως το συζητάω.
      Δεν είναι δηλαδή τόσο το "don't mix business with pleasure" αφού στην δική μου περίπτωση είναι ευτυχώς αλληλένδετα, αλλά το ότι την μουσική την θεωρώ τρομερά ιδιαίτερο θέμα. Δεν το σπρώχνω με το ζόρι στο τραπέζι. Αν το σπρώξει άλλος, έχει καλώς, αλλά και πάλι είναι special θέμα.

      Διαγραφή
    2. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαΐου, 2012 15:03

      Όχι, εγώ είμαι από τη μεριά του πάλκου.
      Ξεκίνησα από ηλ. κιθάρα και έχω καταλήξει σε παραδοσιακά τώρα. Λαούτο. Έχει πλάκα.
      Τέσπα, η κουβέντα γίνεται καλύτερα σε πιο πριβέ φάση, έστω και ηλεκτρονικά. Μπορεί να σε δω και σε καμιά εμφάνιση στην κεντρική ευρώπη, είναι ένα project που ψήνουμε με το σχήμα για του χρόνου.
      Η διαφορετικότητα είναι προαπαιτούμενη, ή μάλλον ΗΤΑΝ, αφού εδώ και καμιά 15ριά χρόνια (άποψη μου? από τότε που κάποιοι δηλώναν "γνήσιοι" και κυκλοφορούσαν με μία εικόνα του πρίγκηπα, ζητώντας μας να την προσκυνάμε λες και είναι ο Κιμ Γιονγκ Ιλ. Μετά μας ζητούσαν να τη φτύνουμε, βέβαια...και μετά να βάλουμε και ένα this is aek στα μπρελόκ μας...) είναι υπό διωγμό. Έτσι είναι πάντα.

      Διαγραφή
  26. Συμφωνώ, κι είναι κι άριστη ουζοκουβέντα πού θα΄λεγε κι ο Χρήστος.
    Ενδιαφέρον έχουν όλα αυτά πού λές για το σχήμα σου, κι ακόμα πιο πολύ αν τουράρετε. Μακάρι.
    Πάρε το email μου απ΄τον Στήβεν και στείλε λεπτομέρειες ειδικά αν πρόκειται για tour σε Κ. Ευρώπη. Κι αν έχετε κάτι στην αγορά δώσε λεπτομέρειες για το πώς λέγεται να το βάλουμε και στο μαγαζί ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νομιζω οτι αρκετα εχουμε πλατιασει με τους "ισμους".
    Με περαιτερω σκαλισμα θα τους προσδωσουμε και το ψευδες χαρακτηριστικο της αυθεντικοτητας.
    Οτι δηλαδη δεν ειναι κατασκευασματα τα οποια καπελωνουν τις επαναστατικες διαθεσεις των κολιγων η της αστικης ταξης και ουχι δημιουργηματα των κοινωνικων ζυμωσεων.
    Δηλαδη "Φροντιζουμε πριν απο σας,για σας"

    Να παμε -ξανα- στην πηγη των 10 πληγων:

    Ακολουθωντας εναν μεγαλο συνομοσιολαγνο, ο οποιος-προφανως υποφεροντας απο μανια καταδιωξης- "σαλταρε" και αρχισε να λεει κατι παλαβομαρες στους Αμερικανους:
    Τζον Φιζεραλντ Κενεντι:
    " Κυριες και κυριοι. Η λεξη "μυστικοτητα", ειναι αποκρουστικη σε μια ελευθερη και ανοικτη κοινωνια.Και ειμαστε φυσει και θεση και ιστορικα αντιθετοι,στις "μυστικες κοινωνιες",στους "μυστικους σκοπους" και στα "μυστικα σχεδια".

    Γιατι,αντιτασομαστε παντου,σε ολον τον κοσμο σε καθε απολυτη και ασπλαχνη συνομωσια που στηριζεται πρωτιστα στην συγκαλυψη επεκτηνοντας την σφαιρα επιρροης της στο συγκεκαλυμενο αντι του καθαρου,στην ανατροπη αντι των εκλογων,στν εκφοβισμο αντι της ελευθερης επιλογης,.

    Ειναι ενα συστημα που εχει επιστρατευτευμενους πολλους ανθρωπους και εφοδια,στενε δεμενα μεταξυ τους.
    Μια ιδιεταιρα αποδοτικη μηχανη που συνδιαζει στρατιωτικες, διπλωματικες,διανοουμενιστικες,οικονομικες,επιστημονικες και πολιτκες διαδικασιες

    Οι προετοιμασιες της κρυβονται και δεν σημοσιοποιουνται.
    Τα λαθη της θαβονται,δεν ανακοινωνονται.
    Οι αποστατες της εξαφανιζονται,δεν εγκωμιαζονται.
    Καμια δαπανη δεν εξεταζεται. Κανενα μυστικο δεν αποκαλυπτεται.
    Γι'αυτο και ο Αθηναιος πολιτικος Σολων,θεσπισε ως εγκλημα για οποιονδηποτε πολιτη,την μη συμμετοχη του στα κοινα.

    Ζητω την βοηθεια σας,στον τερστιο αθλο της ενημερωσης και του "ξυπνηματος" των Αμερικανων.
    Ειμαι βεβαιος,οτι με την βοηθεια σας, ο ανθρωπος θα μεινει αυτο που γεννηθηκε. Ελευθερος και ανεξαρτητος".

    "ΜΠΑΜ" ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
    Και οπως μας λεει η "επιτροπη Γουορεν" (θυμηθειτε τις δικες μας εδω "εξεταστικες επιτροπες") που εξετασε τα αιτια της δολοφονιας αυτου του τρελου συνομοσιολογου, ο οποιος ειχε βαλει λουκετο στην FED και ειχε σκοπο να εκδιδει αργυρο δολαριο απο τα κρατικα θυσαυροφυλακια:

    Πηγε απο μια "τρελη σφαιρα",τριων κατευθυνσεων, καποιου Λι Χαρβευ Οσβαλντ,ενος μοναχικου "κομμουνιστοφιλου", ο οποιος και αυτος με την σειρα του δολοφονηθηκε κατα την προσαγωγη του,πριν μιλησει απο εναν μαφιοζο ιδιοκτητη κωλομπαρων τον Τζακ Ρομπυ,που δηλωνε θαυμαστης του Κενεντυ και οργισμενος απ'την πραξη του Οσβαλντ, ο οποιος και αυτος πεθανε στην φυλακη μερικους μηνες αργοτερα, απο "ανακοπη" πριν χρειαστει να καταθεσει.

    Για οποιν θελει και να το ακουσει:
    http://www.youtube.com/watch?v=BCIfoau91jM

    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χά! Ξέρεις το ανεκδοτάκι πού λένε οι ψαγμένοι Αμερικάνοι?
      Ποιά ειναι η πρώτη υποχρέωση ενός Αμερικανού προέδρου μόλις ορκιστεί? Τον παίρνουν λοιπόν 4 μαυροκοστουμαρισμένοι τύποι με μαύρα γυαλιά κι ακουστικό στ΄αυτί και τον πάνε αμίλητα σε ένα δωματιάκι. Εκεί τού δείχνουν το φίλμ με την δολοφονία τού Κέννεντι. Οχι αυτό πού έχουμε δεί όλοι. Το "αλλο", το κανονικό, το όλόκληρο. Και δεν τού λένε τίποτα παρά μόνο στο τέλος:
      "...now you know what your job risks may include".

      Διαγραφή
  28. Γιώργης ο γαρατζέος17 Μαΐου, 2012 15:16

    Δεν είμαστε της δισκογραφίας (πεθαμένα πράματα, σόρρυ...), αλλά του πάλκου.
    Τουλάχιστον επί της παρούσης.
    Παίρνω email από steven και τα λέμε πιο συγκεκριμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρήστο,
    το ακριβώς αντίθετο λέω. Οτι ο Τσίπρας δεν έχει κάτι το καινούργιο ως πολιτική πρόταση πόσο μάλλον αυθεντικότητα.
    Ισα-ίσα γι΄αυτό παρέθεσα την δήλωση του περί Ρούζβελτ.
    Και δεν νομίζω ότι πλατιάζουμε.
    Αναλύουμε, συζητάμε. Κακό είν΄αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ετοιμάζεται η επιστροφή της Ντόρας Μητσοτάκη στην ΝΔ!
    Άνετα βγαίνει τρίτο κόμμα στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: Ο πατήρ Τσίπρας είναι εργολάβος με κατασκευαστική εταιρεία, εξ ου και η κόντρα για τον Βοτανικό. Φήμες οτι το προχθεσινό ομόλογο πληρώθηκε χωρις PSI, δεν τις απορρίπτω ούτε και τις επιβεβαιώνω.
    Για τα άλλα των γραμμών, ΑΕΚ και Μπάγιερν, οφείλεις να σκεφτείς μη γραμμικά κι η Ανέτ θα κατανοήσει. Παρεπιπτόντως τα χαιρετίσματα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κάκος την Κυριακή, ε?
    Πάλι θα δοξαστεί το Πεζοναυτικό Σώμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρήστος_new17 Μαΐου, 2012 17:10

    Eδώ υπάρχει μια ...προφητεία από τον Καρατζαφύρερ το 2000 : http://www.youtube.com/watch?v=4ewoiiJd4F4&feature=related
    Από όλα όσα λέει αυτό που δεν έγινε (ακόμη) ήταν η συνεκμετάλλευεση στο Αιγαίο από Ελλάδα και Τουρκία,για λογαριασμό άλλων βέβαια.Το γεγονός πως ο Τσίπρας και ...οι συνιστώσες στο πρόγραμμά τους έχουν μια ελαστικότητα να το πω,στο θέμα γείτονες,σύνορα,μετανάστες (όλοι μωαμεθανοί),μήπως μας γέρνει τη ζυγαριά προς το ''...Ο Τσίπρας δεν είναι αυτοφυής...'' ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρηστος Χοντζεας17 Μαΐου, 2012 17:17

    Προς Albert_AEKstein: Οχι βεβαια.Ποτε δεν ειπα οτι ειναι κακο.
    Αλλωστε και εγω γραφω κατι κατεβατα.
    Απλα απο ενα σημειο και μετα-εφόσον ολοι μας πλεον εχουμε ψυχανεμιστει τι εστι Αλεξης και ποθεν- ειναι ασκοπο να τον συνδεουμε με "κυμματα" και αυτοαναφλεξεις η "νεοιδεολογισμους".
    Απλα φρεσκο κρεας εβαλαν επανω οι ανθρωποι. Τιποτα αλλο.
    Και το αυτο θα μεριμνησουν και στην απεναντι πολυκατοικια, η οποια ειναι σαν την Πιζα. Μοιαζει στο Σαμαρα.

    Με την κορη του Δρακουμελ,εχουν καπαρωσει την 2η θεση. Αφου απο την 2η θεση των pits θα ξεκινησει ο επομενος "νεος" και θα παρει την σκυταλη της διαχειρησης της εξουσιας απο τον Αλεξη ωστε μετα να του την ξαναδωσει.
    Πσο θα διαρκεσει αυτο; Ενας μονοφθαλμος θεος ξερει. Μπορει να κανουν 2-3-4 τραμπες. Οσο παει. Μεχρι να ζαλιστει ο κοσμακης και να μη ξερει κατα που να παει,οπως επαθε τωρα.
    Μηπως τελικα ειναι καλο να γιονονται εκλογες μαζι με την απογραφη του πληθυσμου; Καθε 10 χρονια δηλαδη.
    Και μετα να διευρυνθει ακομα περισσοτερο η "δημοκρατια".
    Να γινονται εκλογες,την χρονια που η Ελλαδα θα αναλαμβανει να διοργανωσει Ολυμπιακους αγωνες. Καθε 100 χρονια.

    Ο προηγουμενος ηταν ο Ταμενος. Ο τωρινος ειναι ο Πικραμενος και εαν λεμε,σε περιπτωση μετα το περας των εκλογων ο επομενος ο Ταμενος νο2,τοτε θα ειναι ο Ζωσμενος. Με φυσιγγια.

    Την μη "γραμμικη" περιπτωση ψαχνουμε,που λες και εσυ. ΤΗν αναποφευκτα επερχομενη. Την μαθηματικα αποκλειομενη σαν μηδενικη πιθανοτητα. Την οσονουπω.
    Η οποια ειναι στο δρομο.
    Και οι γεροι καθησμενοι,εχουν πεσει πανω απο τον μαγο της φυλης.
    "ΠΕΣ ΜΑΣ". Τιποτα αυτος Τι να πει; Λεει κατι μαλακιες μπας και γλυτωσει το κεφαλι του.

    Και ειναι "κριμα" να εχεις μαζεψει ενα βουνο χρυσο,να ελεγχεις τα παντα απο ενα central room σε καποια απορθητη τρυπα χωμενος,και να μη μπορεις να "δεις" το επομενο δευτερολεπτο. Οσους θεους και να προσκυνησεις. Οσες χοες και σπονδες να κανεις. Οσα και να χρησιμοποιησεις. Οσοι τσαρλατανοι και αν σε πειθουν οτι θα "περασεις απεναντι και θα "δεις". Οσα ξιορκια και θυσιες.
    Ε, οχι ρε πουστη μου. Αυτο ειναι αδικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρηστος Χοντζεας17 Μαΐου, 2012 18:06

    Εξελιξεις:
    Και για να μη χασουμε και την ταυτοτητα μας, να πουμε οτι εχουμε "εξελιξεις" στην ΑΕΚ.
    Θα συναντηθουν σημερον αι δυο ισχυροι ανδρες. Δημητρελος και Νικολαιδης. Και θα μιλησουν -λεει- για οικονομικης φυσεως θεματα. Τα φλεγοντα δηλαδη.
    Ο ενας ειναι κατεστραμενος και ο αλλος ξεπεντεριασμενος. Και οι δυο μαζι ειναι ζητημα εαν τους γυρισεις αναποδα να μαζεψεις λεφτα για ταξι απο κεντρο εως την Καλλιθεα.

    Ρε καντε λιγο υπομονη ρε. Ρε Πικραμενοι.Περιμενετε λιγο. Μη τρεχετε. Μην εξελισεστε ετσι. Δεν σας προκανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Μπάχαλο αναμένεται να γίνει και πάλι μετά το πέρας των επόμενων εκλογών… Αυτή τη φορά η αιτία δεν θα έχει σχέση με τους πολιτικούς συσχετισμούς, αλλά με τη νομική πλευρά του θέματος. Ει­δικότερα οι επόμενες εκλογές θα πρέ­πει να διεξαχθούν με την τελευταία πληθυσμιακή απογραφή του 2011 – η οποία έχει ισχύ από τις 24 Μαΐου 2012 –, που φέρνει αλλαγές στην κατανομή των βουλευτικών εδρών, ενώ αλλάζει και τον χάρτη των εκλογικών κέντρων για τους δημότες.

    Το Σύνταγμα προβλέπει ότι μετά την πάροδο ενός έτους από την τε­λευταία ημέρα διεξαγωγής της απο­γραφής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαΐου 2011, τα αποτελέσμα­τα θεωρούνται δημοσιευμένα. Έτσι, όταν και όποτε γίνουν νέες εκλογές, θα είναι με την τελευταία απογραφή, η οποία θα αλλάξει όλη τη γεωγρα­φία των εκλογών, όσον αφορά την κατανομή των εδρών και τις εκλογι­κές περιφέρειες.

    Το ζήτημα της απογραφής του 2011 αναδεικνύεται μείζον πολιτικά και νομικά, και φαίνεται να πλήττει σχε­δόν ολόκληρη την περιφέρεια, αφού οι έδρες στα μεγάλα αστικά κέντρα αυξάνονται, ενώ σε αρκετούς νομούς μειώνονται. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, στη νέα – βάσει της απο­γραφής 2011 – Βουλή η Α’ Αθήνας θα εκπροσωπείται από 15 βουλευτές, έναντι 17 μέχρι σήμερα, δηλαδή θα χάσει 2 έδρες, η Β’ Αθήνας θα κερδίσει 11, όπως και η Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, που από 16 και 7 έδρες αντίστοιχα θα έχουν 20 και 10, ενώ το Υπόλοιπο Αττι­κής θα κερδίσει 3 έδρες.

    Ήδη για το ζήτημα αυτό έχουν τοποθετηθεί αρκετοί συνταγματολόγοι, όπως ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών Ανδρέας Δημητρόπουλος, ο οποίος επισημαίνει: «Σε περίπτωση νέων εκλογών, αυτές θα είναι χωρίς σταυρό προτίμησης, δηλαδή με λίστα, όπως ορίζει η εκλογική νομοθεσία. Θα γίνουν επίσης οπωσδήποτε με την τελευταία απογραφή με βάση το Σύνταγμα. Οφείλεται σε ολιγωρία της υπηρεσίας ότι δεν έχει δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011 μέχρι σήμερα. Κατά την προσωπική μου άποψη και οι εκλογές που πέρασαν θα έπρεπε να γίνουν με βάση την τελευταία απογραφή, αν η υπηρεσία τα είχε δημοσιεύσει εγκαίρως. Όπως και να έχει, το Σύνταγμα προβλέπει ότι μετά την πάροδο ενός έτους από την τελευταία ημέρας διεξαγωγής της απογραφής τα αποτελέσματα θεωρούνται δημοσιευμένα. Η διενέργεια νέ­ων εκλογών με βάση την τελευταία απογραφή θα αλλάξει όλη τη γεω­γραφία των εκλογών, όσον αφορά την κατανομή των εδρών και τις εκλο­γικές περιφέρειες».

    topontiki.gr

    ΑΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011,
    ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,
    ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 25 ΕΔΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΑΡΑ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΗΣ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ
    ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ,
    ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΣΙΠΡΑ...

    ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΡΓΟ,
    ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
    ΕΧΕΙ ΠΛΟΚΗ,ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ,ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΠΙ(ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ;)ΕΝΤ,
    ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρηστος Χοντζεας17 Μαΐου, 2012 21:37

    Προς Τακη: Ασε το αλλο. Οτι η παραγωγη αυτη για τα καναλια,παρολο που εχει και εξωτερικα γυρισματα, εντουτοις ειναι παμφθηνη. Δεν κοστιζει τιποτα. Ενα μηνα τζαμπα θα την βγαλουν. Βαλε και 10 μερες που εχει ξεκινησει η "Δυναστεια". 40 μερες.
    Το νουμερο βεβαια,δεν ειναι και τοσο ενθαρυντικο απο πλευρας προληπτικων αφου παραπεμπει στα 40ημερα του "μακαριτη".
    Ο Λορδος Αgrabeligton, ο κακος "Alexis",ο "Τομαρ" Σισιλ Κολπμυ ο "buerning" Μathiou ( o Καμμενος Ματθιας) κλπ. οι οποιοι θαβουν κατι μελη στο μαγγανοπηγαδο της επαυλης,ενω οι εγγονες του Λορδου πηδιουνται στην σοφιτα.

    Εν τω μεταξυ,το πραγμα αρχιζει να μπερδευεται,αφου οι κεραιες των ΕΡΤ και ΥΕΝΕΔ, μπλεκονται και τα σηματα μπαινουν το ενα στο αλλο και στην πλοκη πλεον συμμετεχουν-και πως μπορουσαν να λειπουν- οι ασπνδοι αδερφοι Ewing (Γιουιν) Jay-Μπενυ-Ar και ο Boby the clinger (ο Γερμένος)απο το αλλο σιριαλ,το Dallas.

    Τα αυτοκινητα δινουν και παιρνουν στην επαυλη. Ετοιμασιες. Ετσι ειναι τα ζωντανα σπιτια. Οι νεκροφορες εναλλασονται με το catering.

    Κατι λενε για πετρελαιοπηγες για πλατφορμες και Βαγγελοτρυπανα για aegean για ΒP...Τις πουτανας το μαγκαλι γινεται στη λεσχη. Εχουν βγει πιρουνια και σημαδευουν ματια,καροτσια με δεμενους πισθαγκωνα κατεβαινουν ανεξελεγκτα σε πλατφορμες με κροκοδειλους,αλλοι γαμιουνται σαν να μη τεχει μια. Χαμος. Δηλαδη μια ωραια ατμοφαιρα.

    Ετσι γινεται στα καλα τα "σπιτια". Στα πλουσια. Δηλαδη στα ακριβα μπουρδελα που αντι για φαναρι,εχουν security.


    Για να μη πουμε οτι η αντιπαροχικου τυπου αστυφιλια και ο συνωστισμος στον "κατω κοσμο" της Αθηνας,επετευχθει δια να εμαντρωνονται τα προβατα με αποτελεσματικοτερο τροπο.
    Και αρα το Συνταγμα μια χαρα ακολουθει τις main stream υποδειξεις των καιρων. Δηλαδη του "φρυδια" ("η Κυπρος κειται μακρα")Ειναι γνωστο οτι οταν προδιδεις με αρχαιοελληνικο συντακτικο,εχει αλλη χαρη.
    Μαλλον εχουμε αδκησει την νεολληννικη κυβερνητικη πολιτικη σαν απλανη. Δηλαδη χωρις πλανο. Λαθος.
    Εχουν και παραεχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ. ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΝ. ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ; ΕΔΩ, ΑΣ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΡΗΤΡΕΣ.
    Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΚΡΕΤΙΝΟΥ. ΜΠΑ ΡΕ, ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ, ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΕ ΚΟΣΜΟ Ή ΧΩΡΙΣ ΚΛΠ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ; ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ;
    ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΟΙ, ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΗ
    ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ
    ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.
    ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΙΝ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ ΜΕΧΡΙ
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΝΑΤ.ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ.

    ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ
    ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ.
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΒΑΒΕΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ
    ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ,ΝΑ ΕΣΦΙΓΓΑΝ ΚΑΠΩΣ ΟΙ
    ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ),ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ "ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
    ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ
    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χρηστος Χοντζεας17 Μαΐου, 2012 23:08

    Απο την μια η παραδοση ολυμπιακης φλογας και απο την αλλη μαρμαροπολεμος στα πουλμαν.
    Αυτοι ειμαστε.
    Περνει ο ενας το σκαλπ του αλλου.
    Και απ'εξω να κοιτανε σα χαμενοι; "τωρα αυτοι θελουνε σωσιμο η πηδημα";
    Σωστη ερωτηση.

    Μια ομαδα χαχολων ειναι βεβαια. Αλλα και μια αλλη ομαδα επισημων χαχολων,ξερουν οτι επικεινται επεισοδια και τα καλοσοριζουν,εμθαρυνοντας τα. Οπως αυτα του ΟΑΚΑ. Καλοδεχουμενα.
    Και οι κανονισμοι και οι νομοι δουλευουν στο φουλ. Ο ορισμος της απεριτης συμπεριφορας.

    Πρωτα πρεπει να συμβει το γεγονος και υστερα το αντιμετωπιζεις. Αν δεν συμβει,γιατι να παρεις μετρα για κατι που δεν εχει συμβει ΑΚΟΜΑ-(μια φορα;)

    Η "Ινω Μενεγακη" "παλαιυει" με την "Ελενη Μενεγακη"
    Να δειξουμε τα μαρμαρα η το μουνι μας;
    Το μουνι μας καλυτερα.
    Βγαζει περισσοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΜΑ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, όχι του ευρώ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΟΛΟΙ ΝΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΧΙ.
    ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ; ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ. ΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χρηστος Χοντζεας17 Μαΐου, 2012 23:35

    Να ρωτησω κατι; Η εκλογικη παραταση-παρασταση,εχει σαν αποτελεσμα την αναμενομενη περεταιρω ασφυξια. Λεφτα γιοκ,γενικα.
    Για την ΑΕΚ,λεω. Για την ΠΑΕ συγκεκριμενα. Οπου τα χρηματα που πρεπει να σκασει μεσα στον Ιουνιο, θα πρεπει να συγκεντρωθουν ειτε ετσι ειτε αλλιως,ανεξαρτητα με το αν υπαρχει εδω μεσα πληρης ακινησια.
    Τι γινεται;

    Οι δυο "ισχυροι ανδρες" της ΠΑΕ συναντηθηκαν στο μεγαρο των επιχειρησεων "Eleven shorts" του καρβουνιαρη, και απεφανθησαν οτι "ολοι περιμενουμε να καθαρισει ο τοπος απο τα καλπικα χημικα που πεταξαν οι αγανακτισμενοι στη βουλη". Μπας και δουμε κατα που γερνει η βαρκα.
    Οι ημερομηνιες ομως μπορουν να περιμενουν;

    Oι "Αραβες" επιρεαζονται απο την πολιτικη ασταθεια; Δεν ξερουν κατα που να βαλουν τα λεφτα τους; Ειναι και αυτο μια ανησυχια.
    "Να τα βαλουμε τωρα λεφτα και να μας τα κατασχει ο Γλεζος;
    Να χτισουμε κανενα γηπεδο και να μας το παρει το κομσολσοβιετ για αθληση της κρατικης ομαδας;
    Και αντι για την ΑΕΚ να βελπουμε την ομαδα ενοργανης με προπονητη τον "Κομανετσι", απο την Καλαματα; (Κομανετσεας ειναι το επωνυμο του)

    Ποσα πρεπει να μπουν; 6-7 εκ. νομιζω; Και εως ποτε; Γιατι δεν θυμαμαι ημερομηνιες.
    Στον Steven κυριως απευθυνομαι και σε οποιον αλλον γνωριζει. Ποιος θα βαλει; Εγω; Δεν εχω τοσα. Να κοιταξω,αλλα δεν νομιζω.
    Υπαρχουν δυνατοτητες παρατασης απο ΟΥΕΦΑ λογω εκλογικης απραξιας;
    Αλλα ακομα και αν δεν υπηρχαν αυτες,θα βρισκονταν αυτα τα ποσα; (συν τα συμπαραμαρτουντα. Τα της νεας χρονιας)
    Απο που; Δεν ξερω.

    Λετε να παμε στο Πρωτοδικειο και σαν χωρα και σαν ομαδα; Και εκει μαζι ρε πουστη μου;
    Αγκαλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ; ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΕΚΑΜ; ΑΙΣΧΟΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ ΜΠΙΤΣΑΞΗ, ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ. ΘΕΛΩ ΣΑΒΒΟΠΥΛΟ : " ...μια πολιτεία σωριασμένη έχω σκοπό..."
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @Γιώργη, σιγά μη δε γράφω ο,τι και όπως το θέλω. Στα όρια πάντα της προσωπικής μου ηθικής και ευγένειας όμως. Δεν κολώνω, όχι πια τουλάχιστον.

    Εδώ ξεσπάθωσαν οι του 'στρατηγού' μιλαλολιάκου, καθώς και άπαντες δημοσιογραφίσκοι, πολιτικάντζηδες, οικονομολόγοι, κάθε καρυδιάς καρύδι και βελανίδι. Πλέον δεν παίρνει κανέναν να κολώνει. Ή θα σταθεί κανείς όρθιος προτάσσοντας το στήθος και διεκδικώντας ή θα αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού ή αλλιώς θα εξαφανιστεί από το χάρτη.
    Έπειτα και σημαντικό αυτό, ευχή πήρα η έρμη να θυμώσω κιόλας;

    Ναι, έκανα τρία μικρά θηριάκια στο ελλαντιστάν. Και σε λιγότερο από δύο μήνες μαζί με σύζυγο και σκύλο τα παίρνω παραμάσχαλα και φεύ-γω. Σε άλλη γη σε άλλα μέρη. Ίσως κάποτε γυρίσω αλλά μάλλον όχι. Ποιός ξέρει; ίσως κάποτε αυτοί που θα μείνουν πίσω να καταφέρουν να αλλάξουν, ίσως πάλι όχι. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ άλλο με αυτή τη χώρα γιατί είναι επιτακτική η ανάγκη να βάλω φαγητό στο τραπέζι και εξίσου επιτακτική η ανάγκη να προσφέρω ένα λιγότερο ζοφερό μέλλον στα μικρά.

    @Προς όλους. Στάση πληρωμών του ΕΟΠΠΥ (έτσι γράφεται;);; από Δευτέρα λέτε; δεν ξέρω, δε βλέπω πια καθόλου ειδήσεις και με τη μία μου μικρή χειρουργημένη από προχθές δεν έχω ανοίξει ούτε σελίδες ειδήσεων στο διαδίκτυο. Τί λεει ρε παιδί μου. Μάιστα. Δηλαδή ούτε φάρμακα. Αδυνατώ να καταλάβω ποιά θα είναι η διαφορά όταν θα γυρίσουμε στη δραχμή από αυτό που (δεν) έχουμε τώρα. Δε συμφωνώ ή διαφωνώ με την έξοδο από το ευρώ, δεν έχω αποφασίσει ποιά είναι η γνώμη μου ως προς αυτό.

    Αλλά καμιά φορά σκέφτομαι, για εμένα προσωπικά που έχω μείνει άνεργη εδώ και οκτώ μήνες και τον σύζυγο τρείς μήνες, ποια θα είναι η διαφορά; δεν έχουμε τώρα, δε θα έχουμε και τότε. Και τώρα όλα είναι πανάκριβα, και τότε όλα θα είναι πανάκριβα. Σο φάκιν γουάτ; Οι πλούσιοι είναι αυτοί που θα χάσουν; μα αυτοί τα στέλνουν έξω, τα έχουν ήδη στείλει έξω. Άρα, και παρακαλώ σας, ποιά θα είναι η διαφορά; Προς τί όλος αυτός ο πανικός από παντού;

    ΥΓ. το βιντεάκι με τον (γραφικό αλλά καλά τα λέει) άγγλο το είδατε;
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GNuLPUJaUzc

    ΑπάντησηΔιαγραφή