Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Α Ε Κ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

        Σαν τους παλαβούς να τρέχουμε, εγώ  από την δουλειά, από το σχολείο ο μικρός κι από το ιδιαίτερο των μαθηματικών ο μεγάλος. Να πάμε στην θεά και στο γήπεδο. Από κοντά. Μαζί με άλλους τέσσερις χιλιάδες. Και να προλαβαίνουμε στο τσακ να φτάνουμε ακούγοντας τις συνθέσεις των ομάδων από το πάρκινγκ μέχρι την θύρα. Χοντρή έκπληξη κι αρνητικά τα πρώτα σχόλια μεταξύ μας.
        Που δικαιώθηκαν στο πρώτο ημιχρόνιο. Με μια ΑΕΚ, που απλά δεν υπήρχε στο γήπεδο. Κανείς και κυριολεκτώ. Ένας Καφές έτρεχε σαν το στρουμφάκι και φυσικά τον κατάπιαν οι αντίπαλοι. Που κυριάρχησαν στο κέντρο του γηπέδου και κάνανε πάρτυ με την αλλοπρόσαλλη ενδεκάδα του προπονητή μας. Όλα τα νέα παιδιά μέσα; Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι σε αυτή τη φάση των μπαράζ; Πρώτα ρε Κωστένογλου εξασφαλίζεις το παιχνίδι και μετά δίνεις λεπτά συμμετοχής στη νεολαία.
         Χάθηκαν ο Φούντας κι ο Εγγλέζου ( αυτός θα μας βγει ). Ειδικά ο δεύτερος που από αριστερό μπακ βρέθηκε αριστερός επιθετικός. Και μαζί με την κακή απόδοση κι όλων των άλλων, συνέθεσαν αγωνιστικό ναυάγιο για την ομάδα μας με τον Ατρόμητο να μπαίνει όποτε ήθελε στην περιοχή μας. Και να σκοράρει ένα γκολ, ταυτόχρονα χάνοντας τρεις σούπερ κλασσικές ευκαιρίες. Άχαστες. Με αποκορύφωμα την φάση του τελευταίου λεπτού. Τολμώ να πω οτι ο Μήτρογλου μας κράτησε στο παιχνίδι. Όπως κράτησε την γκρίνια στην εξέδρα και την σιγουριά μου οτι το παιχνίδι δεν θα γύρναγε ούτε σε κάποια απίθανη ισοπαλία.
          Κι όμως. Κάτι πρέπει να πήρανε στα αποδυτήρια όλοι τους. Πρώτος ο προπονητής που είχε την ατυχία να του χτυπήσει ο Κοντοές αλλά άρχισε να μαζεύει τις μαλακίες του. Εσωτερική αλλαγή στο δεξί μπακ ο Φούντας, μέσα ο Κάρλος  και στην θέση του Εγγλέζου ο Κλωναρίδης. Ο Μάκος μπροστά από τα σέντερ μπακ και το τριγωνάκι του κέντρου να γυρνάει με την κορυφή προς την περιοχή μας. Απλές κινήσεις δηλαδή, όχι κάποια μαγική έμπνευση.
          Και να τρίβεις τα μάτια σου.  Διότι παρακολουθήσαμε από τα ωραιότερα δεύτερα ημιχρόνια. Και την ΑΕΚ να κάνει μια μπουκιά τον αντίπαλο της. Με πλαγιοκοπήσεις, από τον άξονα, από ό,τι τραβάει η όρεξη σου. Να βγαίνει ένα πάθος και μια πίεση τρομερή. Με ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Κάρλος κι ένα ενδεικτικό της κλάσης του Λυμπερόπουλου, που φέρανε την πλήρη ανατροπή. Ανατροπή που ολοκληρώθηκε με το δεύτερο γκολ του παικταρά που κοσμεί την επίθεση μας, την ομάδα μας και που για μια ακόμη φορά ήταν ΚΑΙ ο κορυφαίος αλλά ΚΑΙ ο πολυτιμότερος σήμερα. Μια ανατροπή που έφερε και τον Γεωργέα στην θέση του Φούντα για να κλειδωθεί η δεξιά πτέρυγα.
             Οι απλές κινήσεις λοιπόν από τον πάγκο φέρανε τα θετικά. Κινήσεις όμως που πρακτικά διόρθωναν τα περίεργα του πρώτου ημιχρόνιου. Αλλά δεν ήταν μόνο τα στοιχειώδη. Διότι η απόδοση όλων ήταν καταπληκτική. Κι αν πρέπει μετά τον Λυμπερόπουλο, που έκανε συνεχώς κουτή όλη την άμυνα του αντίπαλου,  να σταθώ σε κάποιον, αυτός ήταν ο Μάκος που θύμιζε μονομάχο σε ρωμαϊκή αρένα. Βρισκόταν παντού, έτρωγε κι έδινε ξύλο κι οδηγούσε την εκπληκτική ΑΕΚ παρασέρνοντας μαζί του τον Καράμπελα και δίνοντας φτερά στον απίστευτο Κλωναρίδη αλλά και στον Κάρλος που κινούσε μαεστρικά την μπαγκέτα του. Με αποτέλεσμα να έχουμε τέζα τον Δώνη και μια ΑΕΚ να την πιείς στο ποτήρι.
            Που δεν σε έκανε να νοιώθεις καμία ανησυχία παρά την μείωση του σκορ. Και συνέχιζε να κεντάει χωρίς καμία διάθεση για αμυντικό προσανατολισμό. Καμία απειλή από τον αντίπαλο παρά τον τραυματισμό του Κωνσταντόπουλου. Και τελικά να μένουμε με την γλυκιά γεύση της νίκης στο στόμα και την πικρία οτι τελείωσε ο αγώνας νωρίτερα. ΅Ευτυχώς για τον Ατρόμητο θα έλεγα εγώ. Και δυστυχώς για τον Κάκο μια που αν το σκορ πήγαινε παραπάνω, δεν θα του καταλόγιζα την εύκολη πειθαρχική δίωξη της ΑΕΚ αλλά κι ένα πέναλτυ που μας αρνήθηκε ( όπως το είδα εγώ ).
           ΥΓ. Και βέβαια αυτή η ΑΕΚ αξίζει την πρώτη θέση. Ακόμα και χωρίς τον Βάργκας - που είναι μύθος οτι χρειαζόταν κάποιες εμφανίσεις για αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του. Ένα ιδιωτικό συμφωνητικό υπήρχε που μιλάει για 26 εμφανίσεις ΚΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ για ανανέωση ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ 40% ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ. ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΧΥ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΒΑΡΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 21 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΟΣ, ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.
                                       ΡΕ ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, που βέβαια δεν σκότωσε κάποιο θηρίο αλλά αυτός ήταν ο αντίπαλος στην Ελλάδα. Και μπράβο σε όλα τα παιδιά αλλά και στον προπονητή που διόρθωσε τις μπούρδες του. Το Μπράβο μένει και το αποτέλεσμα μαζί με την βαθμολογία των μπαράζ .

70 σχόλια:

  1. Τι εγινε ρε σεις; Νενικικαμεν; Δεν το ειδα. Ακουσα μονο για το πρωτο ημιχρονοα οτι ημασταν αθλιοι.
    Τι εγινε στο δευτερο δεν ξερω. Συμβαινουν αυτα.
    Τα δυο ημιχρονα ειναι- η μπορουν να γινουν- σαν δυο ξεχωριστοι αγωνες. Ειδικα στο ποδοσφαιρο.
    Συγχαρητηρια σιγουρα. Το να καθεσαι να παιζεις και να θες να κερδιζεις υποτετοιες γενικα συνθηκες,κατι σημαινει. Απλαδηλαδη οτι υπραχει καποιο φιλοτιμο.

    Το οποιο, ακομα και στις -πολλες-ασχημες στιγμες της "τελευταιας" ΑΕΚ που βλεπουμε,το αναγνωριζουμε.
    Με την ελειψη ροστερ και λυσεων και το υψος της ποιοτητας εχουμε ενα χοντρο θεμα,αλλα για αυτο δεν ευθυνονται οι υπαρχοντες,εντος γηπεδου.

    Νικησε και ο ΠΑΟΚ τον τελειως πεθαμενο βαζελο και ακομα υπαρχει μια χαραμαδα.
    "Και τι να το κανεις" θα μου πεις.
    "και τι αλλο να κανουμε" σου λεω εγω. Να μη παιξουμε; Να παμε διακοπες; Αλλαζει κατι;
    Δεν γαμιεται. Οτι γινει.
    Ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΙ ΜΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ, ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ; ΑΚΟΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ; ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΠΡΑΞΕΩΣ ΚΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ Ή ΤΗΝ ΚΟΡΗ;
    ΡΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΓΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΟΚ. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΣΕΡ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΣ.
    ΔΩΝΗ, ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ. ΕΣΕΝΑ ΓΑΜΗΣΕ Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΒΑΡΥ ΠΡΑΜΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΟΥ. ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΠΑΤΡΙΟ, αφού εκεί στις διακοπές κάτι θα έχετε πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά βρε Στήβεν, δεν το ξέρεις ότι κάθε αξιοπρεπής Έλλην θεωρεί την μάνα του ΠΑΡΘΕΝΑ;

      (Γεμίσαμε Μεσίες αδελφέ σ' αυτή τη χώρα).

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΙΟ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ. ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙ, ΔΕΣ ΤΟ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αυτονοητο απαντησε ο γερο-αθλιος Κουβελης, ο υπουργος "Δικαιοσυνης" του πεντακαθαρου '89.
    "Συναινω σε μια οικουμενικη κυβερνηση" λεει.
    "ειμαστε πολυ κοντα στις αποψεις" λεει απο την αλλη ο ετοιμος να πνηξει ακομα και μωρα στην κουνια τους για καποια καρεκλα,Τουρκογλου.

    Η απαραιτητη συνδετικη κολλα, ο Τσιπρας,τσιναει. Και καλα κανει. Εαν πει εστω και ακραιφνως καποιο "ναι",οπως και να ειναι αυτο μασκαρεμενο,τελειωσε. Πεθανε.
    Και ειναι 37. Και εχει μελλον. Ελπιζω να το σκεφτεται σοβαρα αυτο.

    Ο αλλος δεν εχει θεμα. Κωλογερος ειναι. Ειναι αυτο ακριβως που ψηφισαν ενα 70% τα τρια μνημονιακα κομματα,Πασοκ-Ν.δ. και Τομαρ...εννοω Δημαρ.
    Κουβελιδες τους κρατησαν στα ποσοστα 18% 13% και 7%
    Γι'αυτο αλλωστε τους κρατανε σαν ρεζερβες, οταν θα παθουν καποιο "λαστιχο". Κατι Στεφανοπουλους κατι Παππουλιες,Κουβελιδες κλπ.

    Μαλλον τελικα την επομενη φορα θα ψηφησω Λοβερδο. Εχει δικιο. "...και δεν πεθαινουνε".
    Δωσ'τους συνθετικα. Δωσ'τους γενοσιμα. Δωσ'τους κιννινα. Δωσ'τους πετρελαιο ενδοφλεβια. Αλλα κανε κατι και αστους να πανε στην τελευταια κατοικια,μπας και πανε πριν απο μας,γιατι θα μας πεθανουνε αυτοι οπως πανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αφού στα λέω από χθες. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Σχεδόν έχει τελειώσει το θέμα. Ο Τσίπρας είναι ο νέος Ανδρέας. 5 ακίνδυνοι όροι, με τους 4 να γίνονται δεκτοί. ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μερικα αλλα, ασχετα,αλλα "ξεκουραστα":

    Μέσα στο δάσος του Cockaponset State Forest στο Νότιο Connectikut, κοντά στο χωριό Guiulford, βρίσκεται η αρχαιότερη Χριστιανική Εκκλησία της Νοτίου Αμερικής, αριστοτεχνικά σκαλισμένη από πέτρα. Οι επιγραφές που είναι στην εκκλησία , η οποία μάλιστα είναι Ελληνική, γράφουν ότι χτίσθηκε το 480 μ.Χ

    Επισης, να πουμε οτι-κατα καποιους λιγο η πολυ παλαβους- βρεθηκε γραφη Ελληνικη στον Αρη. "ΑΕΙ ΖΩ" λεει. "Ζω για παντα" Σε κτηριο.
    Μαλλον απο εκει προερχεται το "Η Ελλας ποτε δεν πεθαινει"

    Πηρα λιγο την δουλεια του Λιακοπουλου,γιατι τωρα τελευταια ειναι ακεφος. Μετα την αναφανδον και πληρη σφογγοκωλαροποιηση,απο και με καθε μεσο που εμφανιζοταν αυτο το ουφο,οπου-με λιγο "λαδακι" ξεσαλωνε υπερ του Καλαματιανου βλακομετρου και την χαστουκα που επεσε,εχει περιπεσει και αυτος σε θλήψη.

    "Ζουν αναμεσα μας" Και εκτος απο το οτι ζουν απο συραφες βιβλιων και αναπαλεωμενες ανοησιες, κανουν και τους κομματικους χαμαλιδες.

    Τα ιδια με τον Φιμωμενο Παπαγιαννη, οπου και εκεινος αναγνωριζοντας το καλυτερο Ελληνικο προιον,τον "ντενεκε με το λαδι", επαιζε γερα Σαμαρικα μεχρι της 6 Μαιου. Εντελως "ξαφνικα". Μαλλον τον γοητευσε το impuls, οπως ελεγε και μια παλια διαφημιση.

    Τι 25% εδινε στον Καλαματιανο σκερβελε, τι ανοδους, τι γεματους χωρους οπου μιλουσαν οι δεξιοι, τι "ασφυκτικα γεματα θεατρα με ομιλιες" κλπ.
    Και "ο Καμενος με τοσες μαλακιες που κανει τελευταια, ειναι στο 5% και στις 6 Μαιου θα παλευει να παρει το 3% για να μπει στη Βουλη".

    Καλοφαγωτα. Παρτους τα. Μαζι σου. Να προσεχεις μονο τους δρομους με τις καμενες λαμπες. Τα σκοταδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ, ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ; ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΚΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΤΕ; ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ. Ή ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΠ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ;
    ΜΑ ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ. ΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥ 5Χ5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αποψη μου παραμενει. Δεν θα πει "ναι". Οι οροι,ειναι πολυ "κοντρα". Κα μπηκαν επιτιδες ετσι.
    Τωρα το πως η καταγγελια θα γινει "απαγκυστρωση" δεν ξερω. Ειναι αλλο το ενα αλλο το αλλο.
    επισης μιλα για κρατικοποιηση τραπεζων.
    επισης για καταγγελια της δανειακης συμβασης. Επισης για Επανααξιολογηση του χρεους μετα απο Ε.Λ.Ε.

    Αυτα πως θα μετατραπουν,σε κατι ευληπτο και ευκολοχονευτο,για να περασει στον κοσμο που (τον) ψηφησε δεν ξερω.
    Γιατι δεν ψηφησε αυτον. Το ξερει.Ψηφησαν αυτα που λεει.
    Θα μου πεις βεβαια "μα γι'αυτο τους ψηφιζουν παντα τους πολιτικους. Για οτι λενε και μονο."
    Εδω δεν εχω να πω τιποτα.

    Απλα λεω,οτι εαν θελει να αυτοκτονησει πολιτικα,ας πει ναι. Εστω και πλαγια.
    Θα μου πεις, οι εξω, στα παπαρια τους. Να περασουν ολα μεσω μνημονιου και Αγγλικου δικαιου "απεναντι" θελουν και μετα ας βγει προεδρος και ενα κομοδινο.

    Ενταξει. Τοτε τι να πω. Μαλλον ειμαστε υπο πληρη κατοχη. Τι μαλλον. Εχω μια μικρη βεβαιοτητα. Δεν το εχω διασταυρωει ομως ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ, ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ. ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ, όπως όλοι, ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γίνει δε γίνει κυβέρνηση, βγούμε δε βγούμε από την Ευρώπη, χρεοκοπημένοι είμαστε. Προς τι τόση συζήτηση; Αν και με απλά μαθηματικά το μηδέν της χρεοκοπίας είναι καλύτερο από το μείον 365 δις του μνημονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΝωΝΥΜΟ: ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΜΕΙΟΝ ΕΝΝΟΩ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ ΚΙ Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΚΙ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΚΙ ΕΣΧΑΤΩΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΟΥΣ " σωστούς " ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΒΟΥΡΣΤ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΗΘΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΒΡΕ ΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ. ΒΑΛΤΕ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΑΣΑΜΕ ΡΕΚΟΡ ΛΟΓΩ ΝΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, χωρίς λόγο ίσως, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΙ. ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΕΚ, ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟΝ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΝΔΡΙΚΑ 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΕΓΩΠΑΘΗΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ; ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΑΜΟ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ;
    ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΕΤΥΧΕΣΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τα λαογραφικά ήθη των απανταχού χρυσαυγιτών δεν γνωρίζω, αμφιβάλλω όμως αν οι ξένοι χρυσαυγίτες χρηματοδοτούνται απο τα κόμματα εξουσίας ως δεκανίκι και χαφιέδες τους όπως οι εγχώριοι που τα έπαιρναν πάντα απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΑΝωΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ; Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΚΙ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ; ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ( καλό είναι αυτό ), ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ. ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, είναι το έντερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου Στήβεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "πρεπει να επανεξετασουμε την Ευρωπαικη στρατηγικη..." αναφερει ο Alexis στους Ευρωπεους σε σημερινη επιστολη του,αναφερομενος στο μνημονιο. το οποιο "χρειαζεται γενικη αναπροσαρμογη".
    Ουτε καταγγελιες,ουτε επαχθη χρεη,τιποτα.
    Αυτα ειναι για την εσωτερικη καταναλωση.
    και εσωτερικα ειμαι και εγω. Και καταναλωνω.
    Μουμπλε-μουμπλε...
    Ασφαλως και ολοι, η οι περισσοτεροι ξερουμε οτι αλλιως μιλας εντος και αλλιως εκτος. Αλλιως απο το μπαλκονι και αλλιως σε ενα επισημο εγγραφο.
    Ενταξει. Γνωστα. Αλλα και παλι πως αυτα θα περασουν εδω;

    "Σιγα. θα πουν οτι το επανεξεταζουν γενικα και εκ βαθρων και στο τελος θα αλλαξουν κατι παρανυχιδες. Θα παρουν πισω και κανενα φορο,και θα επελθει η ανακουφηση και η δικαιωση δια της ψηφουυ" Σωστα.

    Αν δε, συμβει και κανενα "θαυμα" αλα Ρουμανια και γινει καμια-εστω και ελαχιστη αποκατασταση μισθων (δεν το θεωρω καθολου απιθανο,αφου η οποια σαστιμαρα των ψηφοφορων απο αυτον τον ισως επικειμενο γαμο μεταξυ Μακρυκωσταιων και Κοντογιωργηδων,θα πρεπει γρηγορα να αντικατασταθει απο μια ανοδο μισθολογικη η αλλη απτη ικανοποιηση,ωστε να μην εχουμε κυμματα.
    Εν τη παλαμη και ουτω μη βοισωμεν.

    Αφειστε που η Ρουμανικη,μοιαζει σαν προθαλαμος Ελληνικης αυξησης. Ε, ρε γλεντια.

    Ετσι θα πορευομαστε. Με υποθεσεις και ειρμους. Που να ξεραμε.Αμα ξεραμε θα πιαναμε και το Τζοκερ.
    Υποθετουμε και πιθανολογουμε.
    Αυτη η "ασκηση" παντως στην οποια υποβαλομεθα-οι περισσοτεροι εκ του εριτιμου εκλογικου σωματος οψιμα και αναγκαστικα-ειναι η πραγματικη ενασχοληση. Την αντεχει το εκλογικο σωμα; Να ειναι η στις πλατειες η στις καλπες και με το ενδιαφερον οξυμενο και συνεχες; Μπα. Μια μικρη ταλαιπωρια ειναι για το μεγαλυτερο μερος του εκλογικου σωματος. Σωμα το οποιο ειναι αμαθο σε δυσκολιες και μυαλο πολυ μαλακο για να ζοριζεται με αναμενες τις πολυ χαλαρωμενες συναψεις.

    Αντε ρε...βρειτε τα να τελειωνουμε.Δεν μπορουμε αλλο. Μας κουρασατε.
    Θελουμε να γυρισουμε στην "κανονικη ζωη" της αδιαφοριας.
    Τι δουλεια εχει ο "μουτσος" στη "γεφυρα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ?
    Κερδισε η αρμαδα του ΜΑΛΑΚΑ? ε ρε πανυγηρια.
    που στο πρωτο βεβαια ειναι ανθρωπος και κανει λαθη.
    στο δευτερο ομως εγινε θεος και τα διορθωσε ολα.
    και ο καλυτερος παικτης μας ο ρουφιανος εβαλε και 2 γκολ.
    ε ρε γλεντια. το λιωσαμε τον ....ατρομητο. να γελασει και το χειλακι μας μετα το τριμπαλο χτες.

    να ανοιξω σαμπανιες? να τα βαψω μαυρα? μαλλον προς το πρωτο θα παω για να καλυψω λιγο το κενο που νιωθω μεσα μου. να φωναξω γκολ ρε παιδι μου μαζι με αλλα 4000 αδελφια.

    να παμε να παρουμε ενα δανειο και εμεις να ειμαστε γνησιοι?

    και αμα γυρισει ο χαφιες τι θα κανουμε? θα αλλαξουμε ομαδα? θα χαιρωμαστε οταν κερδιζουμε η οχι?

    τα φωτα παρακαλω περιμενω γραμμη. να ξερω τι να γραφω και πως να αισθανωμαι.

    γιατι η αληθεια ειναι οτι και με τον πεπ τωρα που το σκεφτωμα κοροιδο πιαστηκα.
    σκατα μπαλλα, σκατα 13 κατσαρολια, σκατα ολα.
    κοροιδα ολοι, ξυπνατε ρε παρτε γραμμη.

    εδω εχουμε αεκομετρο, οποιος παρεκλινει γινεται οχτρος. οποιος παει κατα τη γραμμη ειναι αδελφος.

    αρκει να συμφωνει οτι ο jobs ειναι σκατιαρης, ο τιγρης θεος (μαζι με τον ντουσαν) και ο κωστε προπονητης στα δευτερα ημιχρονα ομως.

    και ο special ΘΑ τα σαρωσει ολα. Γνησια και αντιστασιακα σα την αεκ την απληρωτη που σημερα γαμησε καποιο δωνη και βαλαμε τα κλαρινα να γλεντησουμε.

    τωρα θα μου πεις και περσυ 3 εριξε στον ιδιο και βριζαμε. και πριν κανα μηνα φεραμε χηναρι και το καναμε γαργαρα.

    ε μη τα θελουμε και ολα δικα μας. η ΓΡΑΜΜΗ σημερα λεει πανυγηρηστε και φωναξτε γκολ.

    ετσι μας ειπαν ετσι πρεπει να λεμε. οποιος λεει το αντιθετο η εχει αποψη ειναι εναντια στην αεκ και ειναι εγωιστης. ρε που το εχω ξανακουσει αυτο???
    οποιος παει κοντρα σε μας παει κοντρα στην αεκ δε το λενε απο εκει?

    γλεντατε λεμε και φωναξτε ολοι μαζι (και οι 4000) γκολ. οποιος δε παει γηπεδο και δε φωναζει γκολ ειναι κομπλεξικος εγωιστης.

    ξυπνατε λεμε και γραφετε υμνους για τον προπονητη μας το μεγαλο. 2 νικες κολλητα εχει ξανακανει? οχι βεβαια. ασε που μπορει να γινουν και 3 και 4 και 5.

    και ευτυχως που εληξε το 90 αλλιως 13-2 θα ερχωτανε αμα παιζαμε κανα τριωρο.

    και ποιος μας πιανει μετα. και τα ιδιωτικα συμφωνητικα στα αρχιδια μας, αλλωστε το οτι τα κανουμε και τα υπογραφουμε δε παιζουν κανενα ρολο.

    μετραει ΜΟΝΟ οτι μας βολευει, ειδικα αν υπαρχουν 'ενοχλησεις' που γιατρευωνται σε 24 ωρες στο μιλητο.

    ολα καλα σημερα. και το δανειο πληρωθηκε ολο 5,8 εκκ αφου απο χτες ειχαμε εγκυρη πληροφορια οτι ολο το ποσο μπηκε κανονικα.

    βεβαια σημερα το πρωι μας ελειπε καπου 1 δις. χεστηκαμε ομως.

    εμας ο λογος μας μετραει οπου μας συμφερει (και οταν)

    οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε. αυτο ειναι ρε σημερα σκισαμε το φυντανιδη.

    λιγο το εχεις?

    ασε που στο τελος βαζουμε και λιγο μπινελικι:καμμια πουτσα κανα κολο κλπ να γινει αλητικο το κειμενο.

    ενιοτε ανακατευουμε και οικογενειες μεσα δημοσια..

    ε τα δυνατα τα επιχηρηματα θελουν και γερη γλωσσα παντα, να καταλαβει ο αλλος.

    ειδικα αν δεν ειναι με τη γραμμη μας και λυπαται που κερδιζει η αεκ!!!

    αιντε περιμενω την απαντηση.

    ειμαι σιγουρος οτι θα με αποστομωσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χρηστο ο alexis ΩΣ ΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ επιστολη?
    ως αρχηγος κομματος? γιατι βουλη ακομη δεν εχει σχηματιστει απο οσο θυμαμαι.
    και μπορει να ειναι δευτερος (σιγα τη διαφορα απο το πρωτο και το τριτο-ολοι μαζι 6 ποντακια μοιραζωνται στη διαφορα) και ΜΠΟΡΕΙ να βγει και αξιωματικη αντιπολιτευση.

    λεω μπορει γιατι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ πλευρο πιο συχνα και απο παλιρροια στη Χαλκιδα

    πας για υπνο ως δεξιος και ξυπνας αγκαλια με τον δημαρ.
    ξεκινας να πας στο γραφειο αριστερος και στο δρομο ακους απο το ραδιο οτι συνεργαζεσαι με το καμμενο βουρλο.
    μεχρι να φτασεις, παρκαρεις και κοιτας πισω σου για χρυσαυγητες.

    μονο η αλεκα και ο μιχαλολιακος ειναι σταθεροι. δε μιλαμε με κανενα η μια, εγερθητι ο αλλος.
    εχουν μια σταθερη τουλαχιστον..

    τωρα για τις επιστολες.. ξερεις που τις βαζουν οι αλλοι. μεταξυ trash και spam.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διάβασα και το ρέπορταζ μόλις.
    Τελικά ήταν ψυχολογικοι οι λόγοι. Έτσι μάθαμε σήμερα
    Πριν 2-3-4 μέρες ήταν ενοχλήσεις.
    Αποφασιστε ρε παιδια τι έχει. Λέτε τις μουφες κρατήστε μια γραμμή σταθερή.

    Τα ψυχολογικά λέει ξεπεράστηκαν μετα το ραντεβού με τον πρόεδρο.
    Αυτόν ντέ που τυπωσε 80 Χιλιαρικα εισιτήρια αλλα εμείς οι άλητες δε πάμε. Μόνο 4000 αδέλφια σήμερα που σκίσαμε τη γάτα.
    Εγω πάντως είχα μπερδευτεί. Να γλεντησω που εσκισα το φυντανιδη στην έδρα μου; Η να τα βαψω μαύρα που κατάντησε εκει η ΑΕΚ, να γλενταει όταν νικάει (γενικα) και πόσο μάλιστα τη χαλκηδωνα;;
    Για να μη ζωριζωμαι το έγραψα εκει που δε πιάνει μελάνι το ντέρμπι.
    Όταν ξαναγίνει ΑΕΚ αυτο το πράγμα μπορει και να ασχοληθώ σοβαρα, μέχρι τότε αφουγκράζεται χαβαλεδες και παπαδοπαιδια έχω να κάνω ανάλογα θα γράφω. Πειράζει; Και να πειράζει ΧΕΣΤΗΚΑ.

    ΟΥΤΕ δικαίωση ψάχνω για κάτι ΟΥΤΕ αδέλφια. Και άμα έχω να πω κάτι σε κάποιον το λέω ευθέως και ΚΑΤ ιδιαν, ειδικα άμα τον γνωρίζω.

    Τώρα που γυρνάει ο χαφιες τι θα γίνει; Θα χαιρόμαστε η όχι στις νίκες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Την εστειλε ως Προεδρος της Κ.Ο. του Συριζα και αντιπροεδρος της Ευρωπαικης Αριστερας (και ο γιωργακης σαν και γαμω προεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους πλασαριστικε αν θυμαστε. Η οποια δεν εχει ουτε γραφεια. Ενας τιτλος για "γυαλισμα" του απαταιωνα)

    Σαν τεοιος λοιπον εστειλε την επιστολη. (οχι σαν απαταιωνας. Αυτο ηταν για τον ΓΑΠ. Ενωοω σαν προεδρος του κομματος που ελαβε το 17%. Σαν τι αλλο να την εστελνε;
    Αρα-πιθανον να εννοεις- οτι δεν ειχε διακαιωμα, η την "εντολη" να μιλησει για τα 5 σημεια.

    Και για ποιο λογο λεω εγω; Μη και τους τσαντισει και δωσουν γραμμη να μην τον ψηφησουν οι Ελληνες στις πιθανες επαναληπτικες;
    Η γιατι "δεν του πεφτει λογος";
    Και ενας πολιτης μπορει να καταγγειλει και να αναφερει τα επινειδιστα ενος μημινιου η μιας συμβασης την οποια ΔΕΝ εχει υπογραψει ο ιδιος.Ποσο μαλλον ο εκπροσωπος του 17%
    Δεν καταλαβα.

    Υ.Γ Για την διενεξη που καλα κρατει με τον Steven,ειναι-περισσοτερο- δικο σας θεμα.
    Αλλα αυτα τα περι "γραμμης" που οι χανοι εδω μεσα τα χαυουν,δεν το καταλαβαινω. Ποια γραμμη;

    Η αναρτηση ειναι αυτη.Αλλος λεει "καλα τα λεει" αλλος λεει "τι μαλακιες γραφει αυτος". Απο κατω ακολουθουν ελευθερα σχοιλια. Αλλος διαφωνει,αλλος συμφωνει,αλλος εν μερει. Αλλος γραφει για ασχετο θεμα. Που τις ειδες τις "γραμμες";
    Τοσο καιρο που εγραφες εδω,εκανες λαθος;

    Ξερεις τι "μαχες" εχουν γινει εδω μεσα;Λεγοντας "μαχες", εννοουμε αντιπαραθεσεις. Αλλα παντα εχοντας σαν ομολογια οτι η ελευθερια της αποψης,ειναι δεδομενη. Ακομα και η "μικρη κατηχηση" ειναι αναποφευκτη. Και μιλω κυριως για τους σχολιαστες.

    Οταν επαναλαμβανει καποιος την αποψη του,ελπιζοντας οτι θα γινει κατανοητος, η γιατι θελει ακομα και να πεισει τον "συνομιλητη" του,αυτο δεν ειναι κολασιμο.

    Εντασεις υπαρχουν. Αλλα δεν θα γαμηθουμε και μεταξυ μας,για τον "Ντουσαν", η τον "κοντο" η τον "Κωστε". Μη σαλταρουμε κι'ολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το θέμα δεν είναι αν έχει άποψη και αν έχει το 17.
    ΟΥΤΕ είπα κάτι τέτοιο
    Όταν κανείς κάτι πρέπει να έχει κ κάποιο νόημα η κίνηση σου, ειδικα άμα εκπροσωπεις άλλους ποσο μάλλον 17%
    Αλλιώς γίνεσαι γραφικός σαν το αλλο που πήγε και τυπώσε 80 χιλιάδες τεμάχια
    Ένας ανθρωπος δε βρέθηκε να του πει που πάς ρε καραμητρο;

    Βέβαια άποψη έχουν όλοι. Το θέμα είναι ειδικα αν έχεις θέση σοβαρή να μπορείς να την εκφράσεις μεν να έχει και μια βαρύτητα και ένα αποτέλεσμα δε
    Εδω δε μπορει να κάνει καλα το κουβελη στέλνει επιστολές έξω ;

    Μη γίνουμε σαν τις ΑΜΚ της ΑΕΚ και τις ΓΣ. Γραφικό και αλλο δηλαδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε αυτο συμφωνω. Αλλα την εστειλε εξω για να δωσει στιγμα στους μεσα. Στους εδω δηλαδη. Οτι "ετσι θα παμε".
    Παει καλα. Κατι παραπανω θα ξερει απο εμας,μιας και εκεινος ειναι ο "κεχρισμενος".
    Εμεις, απλα πιθανολογουμε και υποθεσεις κανουμε.

    Εδω,να παρατηρησουμε κατι σχετικο: Να κανουμε μια μικρη ακτινογραφια στους ψηφισαντες και στους που ψηφισαντες. Και κυριως στους ΓΙΑΤΙ ψηφισαντες κατ'αυτον τον τροπο.

    Ηδη νοιωθουμε και νοιωσαμε στο πετσι μας τα "αναλγητα", τα "τυφλα", τα "αδικα" μετρα τα οποια επεσαν επι "δικαιων και αδικων".Ειναι ετσι ομως; Ηταν "τυφλα";
    Καθολου. Ηταν κανονισμενα. Να παρουσιαστουν σαν υπερβολικα αδικα για τους χαμηλοσυνταξιουχους και τους ιδιωτικους υπαλληλους και λιγοτερο αυστηρα για τους συνταξιουχους ανω των 1200-1500 ευρω και κυρια στους δημοσιους υπαλληλους.
    Εκοψαν και απο εκει βεβαια και μαλιστα προσφατως.

    Αλλα ο κυριος στοχος,ηταν η πρωτη "μαζα". γιατι; Γιατι επρεπε να στραφει εναντια στους δυο μεγαλους, και να βρει ζεστη στον απαλυνοντα τους πονους τους Τσιπρα.

    Απ΄την αλλη δεν τσακισαν κατα τον ιδιο τροπο τους λεγομενους "ευνοημενους" ηψηλομισθους γεροντες και τους περισσοτερους δημ. υπαλληλους. Απολυσεις που επικρεμονταν ως καθημερινες απειλες,ποτε δεν εγιναν πραξη. Αντιθετα,κατα επισημες αρχες, αυξηθηκαν οι αχρηστοι δημοσιοι οργανισμοι,αντι να μειωθουν.

    Γιατι; Γιατι επρεπε αυτη η μαζα,να μεινει υποχρεωμενη και φοβουμενη κοντα στα δυο κομματα.( ο μεν εταζε μη απολυση και ο δε εταζε το ιδιο) Αποτελεσμα; Ο Συριζα- του οποιου γνωριζαν τα ποσοστα του και τα "θερμομετρουσαν" καθε βδομαδα- επρεπε να παραμεινει κοντα στο 15%. Οι δε δυο συμφοιτητες απ'την αλλη,δεν επρεπε να εξαφανιστουν απευθειας απ'τον χαρτη, ωστε να καλοσορισουν τον Τσιπρα,οχι με καποια αυτοδυναμια του, η οποια θα ηταν καταστροφικη για τους εντολεις τους,αφου θα ηταν μια ανεξελεγκτη και απειρη,αρα επικινδυνη συνιστωσα,αλλα με καποια δυναμικη,ισα για να υπαρχει το παιχνιδι των εντολων,δηλαδη της αναγκης συγκυβερνησης και αρα αλληλοκαλυψης.

    Αλλο να διαχειριζεσαι ενα 15-17% υπο τις ευλογιες και τις συμβουλες του 18 και του 13% και αλλο να βρεθεις ξαφνικα με ενα 35% μονος. Εχει διαφορα.
    αυτο,δεν ηταν στις βλεψεις τους.Και δεν επρεεπ να συμβει.
    Αν ηθελαν πληρη και Αμεση καταρευση του δικομματισμου,πολυ απλα,θα ειχαν προκαλεσει 100.000 απολυσεις δημοσιων και δεν θα εβρισκαν σταυρο στην καλπη,ουτε για να τον πεταξουν στην θαλασσα τα Θεοφανεια.
    Οι κλεφτες,δεν φευγουν με θορυβο,οπως θα γνωριζετε. Φευγουν νυχτα,τοιχο-τοιχο.

    Η εγχειρηση πετυχε. Δηλαδη εως τωρα.
    Απομενει η μεταφορα των ασθενων στο δωματιο ανανηψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλε Dimi.
    Πριν τις εκλογες,επαιζε και απο τους "μπλε και απ`τους "πρασινους",το διλλημα η "εμεις" η εξοδο απ`την Ευρωπη και βουρ για χρεωκοπια,επιστροφη στην δραχμη,και ολα τα αλλα τρομοκρατικα.Επειδη λοιπον,δυομιση χρονια ο κοσμος ακουει τα ιδια πραγματα,και θες λιγο το οτι τον εφτασαν στο "αει γαμηθειτε", λιγο στο οτι βλεπει το τσουναμι να ερχεται να τον πλακωσει,αποφασισε να δωσει ενα 17% στον Τσιπρα,και ενα 19% σε κομματα που ΗΞΕΡΕ πως δεν θα μπουν στην βουλη,το κανε απλα απο αντιδραση.Οταν εγω ελεγα,πως δεν εχει τιποτα να χασει,αυτο ενοουσα.Δεν περιμενει απο τον Τσιπρα να μπει με τανκς στο Βερολινο σαν τον Ραμπο,ηθελε να ανακατεψει λιγο τον βυθο.Πραγμα,για να ειμαστε ειλικρινεις,που και το
    καταφερε.Αποδειξη,απο κει που μας πηγαινανε γαμιοντας Ευρωπη και σια,τωρα εκοωαν λιγο ταχυτητα και ο λογος δεν ειναι αλλος παρα οτι βλεπουν πως για την ωρα χανει "εδαφος" αυτη η σιγουρια που υπηρχε προ των εκλογων.Και μην ξεχναμε,πως και οι Ισπανοι βλεπουν πως μπορουν να εχουν και τον "δικο τους Τσιπρα" οπως και οι Ιταλοι...
    Κανουν παιχνιδι τακτικης,οπως κανει και ο Βενιζελος και ο Σαμαρας,σηκωνοντας την σημαια της "επαναδιαπραγματευσης" κατοπιν υποδειξεως,για να μεινουν μεσα στο παιχνιδι.Η Χρυση Αυγη δεν πηρε τυχαια 7%.Για μια ακομα φορα χρησιμοποιηθηκε σαν αντιβαρο τρομου σε μια κατασταση "ακυβερνησιας",σε συνδυασμο με τις φακες που εβαζαν στον Τσιπρα,που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ τις απεφευγε.
    Δεν προχωρησε σε αυτο που ειχε πει,γιατι ηξερε πως ο πρωτος που θα τον ΚΡΕΜΑΓΕ δεν θα ηταν ουτε ο Σαμαρας ουτε ο Βενιζελος.Ο Κουβεληςθα ηταν που θα του τραβαγε το χαλι απο τα ποδια,βαζοντας ενα χερακι και οι υπολοιποι...
    Θα μαζευτουν στον Καρολο,ολοι τους,για μια οικουμενικη? Θα μαζευτουν κατα μονας για να αποφυγουν τον Μιχαλολιακο? Θα γινει το ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ πραγματικοτητα? Κανεις δεν ξερει,ουτε οι ιδιοι ξερουν.Ξερουν ομως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι τα ελωδη νερα ταρακουνηθηκαν και θα ταρακουνηθουν ακομη περισσοτερο σε εκλογες που θα γινουν σε συντομο χρονικο διαστημα.Το σχεδιο "ακυβερνησια" παιζεται και θα παιζεται μεχρι τα gallop να δειξουν αναστροφη του κλιματος.Στην ουσια,αυτο που επρεπε να κανει ο Τσιπρας το εκανε.Για τωρα τουλαχιστον,αργοτερα βλεπουμε πως θα τραβηξει.Δεν γινονται ολα απο την μια στιγμη στην αλλη,κρινεις και προχωρας ρε φιλε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...Και εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι στο γιατι ο Κουβελης επιμενει να ειναι στο σχημα και ο Τσιπρας.Θες ρε μεγαλε να μπεις στην κυβερνηση? Μπες...Τον Τσιπρα τι τον πιεζεις? Αφου δεν γουσταρει ο ανθρωπος να "καει".Καψου μονος σου,εσυ επιλεγεις,εσυ φαε και την λεζα...Για να ξερουμε και τι μας γινεται δηλαδη.
    Μεχρι το `14 να ειναι η κυβερνηση λεει ο Κουβελης.Καλα το παει,και το ΠΑΣΟΚ προλαβαινει να αναστησει ο Βενιζελος και ο Σαμαρας να μαζεψει οσα προβατα μπορει πισω στην στανη.Μια θεση ΠΡΟΕΔΡΟΥ υπαρχει,ας την παρει ο Κουβελης. Αφου κομμα δεν θα`χει,ας εχει μια καρεκλα τουλαχιστον.
    Γενικα σημερα,υπαρχει μια παγωμαρα στα επιτελεια.Ειδικα στην Συγγρου,ολοι κοιτανε ολους με λοξες ματιες.Πλατη στον τοιχο περπατανε ολοι,και ταστρατοπεδα ειναι τρια μεχρι τωρα.Ενα,που σπρωχνει τον Σαμαρα σε συγκυβερνηση,δευτερο που του λεει κανε κρατει γιατι δεν ξερουν τι ετοιμαζει ο Βενιζελος,και τριτο που πριονιζει την καρεκλα του.Δεν ξερει τι του γινεται μεσα στην Συγγρου,του Σαμαρα,γιατι ειναι πολλοι αυτοι που -αν τελικα συμφωνησουν- θα γυρισουν στο μαντρι...
    Θελει εκλογες παλι ο Σαμαρας η τον βολευει προσωπικα μια οικουμενικη? Αμα ηξερε κι ο ιδιος θα`χε καταληξει,και δεν θα τα φορτωνε στον Τσιπρα...
    Απο την αλλη ο Βενιζελος,προκειμενου να μην τον "καταπιει" ο Τσιπρας,και για να ανασυνταχθει μεσα απο ενα νεο ΠΑΣΟΚ,θα κανει το παν για να φτιαχτει κυβερνηση.Μεχρι και αντιμνημονιακος θα το παιξει,που το παιζει αλλωστε,αλλα μηπως βγει και πιο αντιμνημονιακος κι απο τον Καμμενο...
    Ερωτηση,τον Ντινοπουλο η ΝΔ τον βγαζει στα καναλια για να μαζεψει ψηφους ο ΣΥΡΙΖΑ....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. thomas sillywizard11 Μαΐου, 2012 08:53

    ΣΤΗΒΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..ΟΠΟΥ Κ ΕΣΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ..ΚΑΙ ΑΝ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΧΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΗΤΑΝ 0-2 ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ..
    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ( ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΦΡΟΣ Κ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΣ) Η ΑΕΚ ΕΠΑΙΞΕ ΣΟΥΠΕΡ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ..ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟς ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣ..
    ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΟΙ 3 ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 58 ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ...ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΛΑΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 9 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΒΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΟΥΤΕ ΡΙΧΝΩ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ)..

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ..ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ Χ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΩΡΑ..ΑΝ Κ ΜΕ 2 ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Κ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΑΕΚ..ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ Κ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΑΤΑΡΕΙ..ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΝΩ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΛΟΣ..ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΓΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΝΑΙ Κ Ο ΛΑΜΠΑΡΝΤ..ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΤΕ..


    Υ.Γ DIMI ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΡΦΩΝΕ Κ Ο ΤΣΙΤΑΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕ Ε?ΟΣΟ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. thomas sillywizard11 Μαΐου, 2012 09:34

    ''Βέβαια άποψη έχουν όλοι. Το θέμα είναι ειδικα αν έχεις θέση σοβαρή να μπορείς να την εκφράσεις μεν να έχει και μια βαρύτητα και ένα αποτέλεσμα δε
    Εδω δε μπορει να κάνει καλα το κουβελη στέλνει επιστολές έξω ;''

    ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ή ΤΗΣ Ν.Δ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΛΔ?
    Ή ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑ 4% ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? Ή ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ? ΚΑΛΑ Ο ΜΠΕΝΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ..ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΗ..ΑΝ Κ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Κ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..
    ΤΙΣ ΒΑΡΥΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΓΕΝΝΗΤΟ 40ΧΙΛ ΕΥΡΩ..
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΚΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΟΥΝ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΥΝΟΙ Κ ΓΑΛΑΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο γαρατζέος11 Μαΐου, 2012 10:13

    ΠΕΡΙΠΟΥ συμφωνώ με τον thomas. Συμφωνώ σίγουρα στην άποψη του ότι αφού εδώ και 30 χρόνια ανεχόμαστε Άκηδες, Τούρκογλου, αντωνάκια, χοντρούς σωτήρες με playstation, αλέκες κλπ. Δηλαδή ΑΥΤΟΙ έχουν δικαίωμα να μιλάνε και δεν έχει ο alexis? (και ας αποδειχθεί ΦΕΛΛΟΣ, αλλά ας ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ)
    Προς επίρρωση, άλλο ένα εξαιρετικό κείμενο από Βαξεβάνη:

    http://www.koutipandoras.gr/?p=19955

    Έχει κάπου άδικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργης ο γαρατζέος11 Μαΐου, 2012 10:18

    Όσον αφορά την επιστολή του alexis στους ούνους και τους κουτόφραγκους, εκεί κάπου τα χαλάμε.
    Διότι, εντάξει, δε λέει ψέμματα μέσα στην επιστολή. Αλλά είναι επιστολή πολύ soft soft και εξ απαλών. Βέβαια πρέπει πείσει άπαντες ότι είναι ευρωπαϊστής και απλά ζητάει άλλο δρόμο, χωρίς να σπάνε αυγά όμως.
    Πρέπει, όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @thomas sillywizard
    Eχουμε μια βασικη διαφορα την οποια και θα αναλυσωσε επομενο post.

    Τωρα για το θεμα που αναφερεις θα σου πω μερικα.

    Φυσικα και δεν υπαρχει ΟΥΔΕΜΙΑ πειθαρχια στο τμημα και δεν ειναι φυσικα τυχαιο οτι οι καρτες πεφτουν βροχη, μιας και ο καθενας κανει μεσα στο παιχνιδι ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ.
    Και πως να υπαρχει πειθαρχια οταν εχεις απεναντι σου ενα τυπο που με τους μισους ηταν συμπαικτης και το εχει ριξει στον αγιο ονουφριο και τον υψιστο?
    Δε βριζεις εκτος αν ειναι ο Μπαγεβιτς? Εγω βριζω οταν ειναι ο πατερ.
    Που ειναι η διαφορα και το προβλημα?

    Με τα αν δεν βγαινει νοημα. Δεν τα εβαλε ο Μητρογλου και δεν χτυπησε κανενας.

    Θα μου πεις αλλαγες στο 58? Μα φυσικα. Τι 'προπονητης' εισαι?
    Σαμπως ΤΗΝ ΙΔΙΑ μαλακια δεν ειχε κανει και με την Αντερλεχτ?
    Εβγαινε και μας ελεγε δεν το νοιαζει το ματς και θα βαλει τους μικρους καιστο ημιχρονο πισω γιαννη τα καραβια.
    Καταλαβε τι μαλακιες εκανε (η του το σφυριξε καποιος) και εβαλε μεσα του κανονικους να παρει το ματς.

    Προχτες βγηκε για το Βαργκας και ειπε οτι ειχε ενοχλησεις.
    Χτες οι ενοχλησεις εγιναν 'ψυχολογικα'.

    Ρε δε κοβετε το δουλεμα? Τι ψυχολογικα εχει ενας παικτης που εχει 4 χρονια στη Μποκα? Ειδε το φυντανιδη και το Μαλεζα και κολωσε?
    Η ειδε το καμινι του ΟΑΚΑ και παγωσαν τα ποδια του?

    Και του εφτιαξε τη ψυχολογια ο Δημητρελος που δεν εμπνεει ουτε security σε θυρα?

    Και για να τελειωνει το θεματακι, που σου ειπα θα κανω ενα post ξεχωριστο.
    Σε μια νορμαλ ΑΕΚ, δε μιλαω για τιποτε τρομερο, ο συγκεκριμενος θα μαζευε τις μπαλλες μετα τη προπονηση? Δυσκολο το βλεπω.

    Αχρωμος Αοσμος Αγευστος ηταν σα παικτης.Απλα ηταν γρηγορος. Τιποτε αλλο. Και απο γκαφες αλλο τιποτα.

    Οχι και να μας τον κανουνε 'προπονητη' επειδη δεν εχουμε αλλον, μη τρελαθουμε.

    Οι 25 ποντοι σε 17 ματς τα λενε ολα. Ολα ομως.τους αλλους 26 τους εχασε.
    Οπως και το 2 στα 2 στις ομαδες που δουλεψε και υποβιβασε.

    Εγω ειμαι ΑΕΚ και δεν ανεχωμαι λυσεις κωστενογλου στο παγκο μου.
    αυτα ειναι για φωστηρες και απολλωνες.
    μαθητευωμενους μαγους, συστημα αγ.ονοφρουιος, και μπουρδολογια στις προπονησεις με αναλυσεις αν πιστευουμε στο θεο και στη παναγια δεν ειναι για την αεκ.

    ΥΓ Χτες ο Κωσταντοπουλος επαιζε τραυματιας για ωρα. αν δεν μπορουσε τι θα γινωταν??

    ΥΓ2 Για τον Λυμπεροπουλο τα εχω ξαναπει. Εγω ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ στη ομαδα μου δε θελω και ας βαζει 30 γκολ τη σαιζον.
    Τα ιδια εκανε στο Βαζελο και τον σουταραν ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ.
    Τα ιδια πηγε να κανει στην Εθνικη (κλικα) και ΕΠΙΣΗΣ τον σουταρε ο ΟΤΤΟ...
    Τιποτα δεν ειανι τυχαιο.
    Αρχηφος γινεσαι για να υπερασπιζεσαι και να εκπροσωπεις τους παικτες στη διοικηση.
    Οχι να καρφωνεις στη διοικηση, ουτε να κανεις τη παπια και πλατες οταν αυτη γεμιζει του συναδελφους σου ΦΟΥΜΑΡΟ ΚΑΙ ΦΕΣΙΑ.

    Αστο μη το αναλυσουμε αλλο, για το μεγα Βαζελο.

    Πες μου μονο πια ομαδαθα του εκανε συμβολαιο στα 36-37 του.
    Συμβολαιο οχι να του δωσει φραγκα κιολας που ΚΑΝΕΝΑΣ δε παιρνει..

    Χεσμενα τα εχωτα γκολ του λοιπον. Οπως χεσμενα ειχα τα γκολ του Μητροπουλου του Σαραβακου και του Αλεξανδρη που σε 3 μηνες μεσα φιλαγε το σημα του γαυρου καθε φορα που σκοραρε.

    Αιντε με το ρουφιανο τον ατιτλο. Που εχει λυσσαξει ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΙΡΩΜΑΙ που ειναι πρωταθλητες ευρωπης ο Γκουμας ο Μπασινας ο Χαλκιας και ο Καψης και αυτος εχει στο palamares του ενα κυπελο στα 36 του με καποιο ατρομητο..


    Ρε ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. thomas sillywizard11 Μαΐου, 2012 11:04

    γιωργη το κειμενο του Βαξεβανη ειναι εντελως to the point !!! και συμφωνω κ το ασπαζομαι 100%.

    οσο για την επιστολη..λεει οτι θα επρεπε να πει κ με τον τροπο που θα μπορουσε να πει ενα 17% που δεν ειναι κυβερνηση ασχετα αν για λογους ζημιας επικοινωνιακης προσπαθουν να τον παρουσιασουν σαν τον καταλυτη..

    ζητωντας την αποποινικοποιηση του μνημονιου στην ουσια το καταγγελει με πιο κομψο τροπο...τα γαμωσταυριδια τα αφηνει για τον καμενο!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. thomas sillywizard11 Μαΐου, 2012 11:08

    οσο για τον Λυμπε..οσο ο 37χρονος μου βαζει τετοια γκολ εγω τον θελω στην ομαδα μου..τα λοιπα παρασκηνιακα δεν με απασχολουν οσο τα λες εσυ κ οχι καταγγελτικα καποιος θιγομενος παιχτης.. εγω ξερω οτι 10 χρονια προσφερει τον ιδρωτα του και την ψυχη του για την ΑΕΚ..τις αχαριστιες τις αφηνω για οπαδους αλλων ομαδων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κυβερνα η Αριστερα. Παντοτε. Μπροστινοι ειναι εδω οι "δεξιοι" και οι "σοσιαλιστες".
    "Αριστεροι" διανοουμενοι δινουν τον βηματισμο, "αριστεροι" ειναι οι μεγαλοεργολαβοι και οι μεγαλοκαναλαρχες" (αυτο δηλωνουν)αριστεροστροφοι ειναι οι μεγαλυτεροι πνευματικοι καθοδηγητες.
    Εν καιρο "ειρηνης" επικαλουνται τον σοσιαλισμο για να πεσει το φαι,και σε καιρο "πολεμου" οπως καλη ωρα,βγαζουν τις συνιστωσες για να σωσουν την δεξιο κατα βαση αλλα με αριστερα "ρουχα" καθεστικυια ταξη.

    Μπερδευτικαμε; Εμ βεβαια. Οταν η χολερα-κατα την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου-αριστερα, αιφνης ανακαλυπτεται απο τον κοσμο ως η μεγαλη σανιδα σωτηριας και τεχουν πανω της να βρουν το δικιο τους ωστε να γλυτωσουν απο τις δεξιοστροφες-επιδερμικα- επιλογες τους,τοτε ανετα μπορουμε να πουμε οτι ο δοκτορ Φρανκενσταιν δεν ηταν καθολου παλαβος,παρα εφτιαχνε αυτο που εβλεπε γυρω του.

    Τα μηνυματα πανταχωθεν εναντια στον Κουβελη,με το τεχνιτο "ηξης-αφηξης" εχει ως αναμενομενο αποτελεσμα την ακομα μεγαλυτερη ανθηση,το γιγαντωμα πλεον της εως χθες αποκρουστικης και φυματικης συνιστωσας.
    Ο κοσμος ειναι στην συντριπτικη του πλειοψηφια κρυφοαριστεροι,και δεν το ξερουν. Ολοι μας στη μασχαλη με μια απαφορευμενη εφημεριδα,η με μια "απαγορευμενη προσληψη, η ρουσφετι ειμαστε.

    Μικρα "στοιχηματα" με τον εαυτο μου,μου αρεσει να βαζω. Οχι γιατι ειμαι προπετης. Απλα ειναι ενα ειδος "εκγυμνασης".

    Νομιζω λοιπον,οτι ο Κουνελοκουβελης,γιγαντωνει τον Τσιπρα.Σε σημειο ωστε να σιγουρευτουν οτι θα βγει πρωτο κομμα και να τινει χερι φιλιας προς μια συνεργασια. Απο θεση ισχυος πλεον και οχι σαν συρομενο.

    Βεβαια,σε πολλους-και σε εμενα- τριγυριζει στο μυαλο το σεναριο του "Πασοκ-Ν.δ-Τομαρ".
    Με τον Κουβελη να παριστανει τον Τσιριμωκο. Παντα η αριστερα διασωζει τον επισημη πολιτικη ταξη,οπως ο ΟΣΦΠ διεσωσε τον ΠΑΟ,παλια.

    Αλλα μαλλον ο "Τομαρ" ειναι η τρομπα,που θα φουσκωσει τα λαστιχα του Συριζα,αρκουντως,ωστε αυτος να φτασει στην γραμμη...εκινησης.

    Τα υποπτα "ιχνη" των απολυτα διεφθαρμενων αλλα και φθαρμενων πλεον προσωπων του δικομματισμου,πρεπει να χαθουν κατω απο την αχλη μιας νεοανεγειρομενης οικοδομης.

    Αλλα ολα αυτα,ουτως η αλλως θα φανουν στο αμεσο μελλον. Αυριο μεθαυριο.
    Στο πιο μακρυνο,αλλα καθολου απομακρυσμενο μελλον,χωρις να θελω να γινω μαντης,διαβλεπω μια πολυ ανησυχητικη παλινορθωση των ακρων. Της οποιας τα "κερατα" ηδη βλεπουμε.
    Μια αριστερα κυβερνωσα, σε μια χωρα,πιθανον με ενα περιεργο νομισμα,με τα "Σκοπια" πλεον να ονομαζονται "Μακεδονια" με νονο την ιδια,και το Καστελοριζο-και αρα την ΑΟΖ-χαμενο,ανετα μπορει να γινει εδω μεσα ενα ωραιοτατο πραξικοπημα,το οποιο πλεον θα εχει και λαικη "σφραγιδα".

    Ας μη παμε ομως ως εκει. Ας καθησωμεν εις τας καρεκλας μας,ας εσκεφθομεν οτι "η χωρα,διειρχετο,μιαν κρισην". Δηλαδη "ο τοπος πρεπει να κυβερνηθει" οπως μας μαρτυρουν οι φιλοι μας οι πολυ δημοκρατικοι δικομματικοι κλεφτες.
    Το ΠΩΣ,δεν εχει και μεγαλη σημασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παμε στο επομενο και την ΑΕΚφροσυνη.

    Εγω εγινα ΑΕΚ για καποιους συγκεκριμενους λογους.

    1) Γιατι οταν εγινα ΕΤΥΧΕ να ειναι η εποχη Μπαρλου. Δηλαδη ακομη και οταν δεν ειχε χρηματα (δεν ηταν πλουσιος και ειναι γνωστο αυτο) εκανε τα παντα να ειναι ΚΥΡΙΟΣ στις υποχρεωσεις της ομαδας. Τα δε χρηματα που εισεπρατε απο τα εισητηρια τα εδινε για αναγκες τις ομαδας, οπως πρεπει, δε τα εβαζε στη τσεπη.
    Οποτε για τον απλο αυτο λογο εγω ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δωσω εστω και ενα λεπτο σε μια 'διοικηση' που την εχουν τοποθετησει και την διατασουν καταχραστες. λεφτα εγω για να τρωει δημητρελος και το παρεακι δε δινω. και απο οσι φενεται πλην 4,000 δεν ειμαι ο μονος.

    2) Εγω ξερω την ΑΕΚ να εχει αναλογη υποσταση.

    Πανυγηρια και γκολ οταν κερδιζω το Γιουρκα Σειταριδη και Φυντανιδη δε μπορω να κανω.

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ, σε 1-2 ματς, ειδικα οταν η ομαδα του Γιουρκα μου εχει ριξει καμμια 20αρια ποντους στο κεφαλι ση κανονικη περιοδο.

    Να φωναζω γκολ και να χαιρωμαι που κερδισα το Τατο 3-2 στη εδρα μου?
    Που κατατροπωσα μια Χαλκηδονα?
    Μονο θλιψη μου προκαλει που το συζηταμε κιολας.

    Οπως θλιψη μου προκαλει που εγω και ο Παναιτωλικος!!!! ειμαστε οι 2 ομαδες που ΔΙΣ!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

    Οχι τη Μιλαν τη ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ....

    Οποτε πανυγηρια και δοξες σε μια ομαδα που τερματισε 20-25 ποντους πισω απο το πρωτο αλλα εβαλε ενα γκολ στο καρνεζη απο μενα δε θα δειτε.
    Γκολ στο καρνεζη εβαλα και περσυ στο 96.
    Χαρηκα αλλα δεν πανυγηρισα αναλογα. Ειδικα οταν παλι σκεφτηκα γιατι εφτασα να θελω γκολ στο 96...

    3) Αν το θεαμα, τη συγκομιδη βαθμων και το ολο ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟ πραγμα οπως π.χ χτες στο Α ημιχρονο (και τοσα αλλα ματς) το εκανε ο μανωληθ θα τον ειχαμε περασει γεννες 14.Το τι μπινελικι και το τι βρισιδι θα ακουγε δε λεγεται.
    Αλλα εδω εχουμε να κανουμε πλεον με γνησιο, οποτε λεμε στα γρηγορα 2-3 πραγματα και μετα αρχιζει η αποθεωση.
    Ας θυμηθω μονο το -25 και γρηγορα μου φευγει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ αποθεωσης του χαλβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 4)Αν εξαιρεσεις του 4-5 χιλιαδες, και λεγωντας ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ΓΝΩΡΙΖΩ 3 ΑΤΟΜΑ που βριζουν την ωρα και τη στιγμη που εδωσαν το 500αρικο,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΠΑΤΑΝΕ στο γηπεδο.
    Μιλαμε για 14,000!!! κοσμο στο ματς με τον ΟΣΦΠ.
    Λιγοτερους 6100 στο ματς με το ΠΑΟ..

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ πρεπει να ειναι εγωιστες και να στεναχωριουνται που κερδιζει (μια στις πεντε) η ΑΕΚ.

    Να μην αναγνωριζουν το εργο του προπονητη και τη προσπαθεια της διοικησης.

    Και επειδη ξερω τη καραμελα που θα ακουσω: εγω δινω τα λεφτα μου και παω γιατι ειμαι ΑΕΚ, θα πω μπραβο σου και μαγκας εισαι.

    Εγω παλι ΑΚΡΙΒΩΣ για τον ιδιο λογο κανω το αντιθετο.
    Αλλοθι σε Κωστενογλου, Δημητρελους και Λυπεροπουλους δε δινω.

    Η θα ξεκουμπιστουν ολοι και θα δω ΑΕΚ εστω και στη Δ Εθνικη με κανονικο προπονητη κανονικο ροστερ και κανονικη διαχειρηση η δε θα με ξαναδουν.

    Εγω ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ δεν στηριζω και δεν πανυγηριζω.

    Και για μενα το κολπακι να βαζουμε μπροστα το σημα και την ομαδα για να συντηρουμε τη βρωμια και το πτωμα σε μηχανικη υποστηριξη, δε πιανει.


    Και στο τελος τελος δεν υποχρεωσα καποιον να μη παει. Ουτε εκατσα εξω απο καμμια θυρα να διωχνω κοσμο. Πλακα κανω στους 4,000 ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ γιατι και εδω μεσα ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    Δε βλεπεται τη μια, αμαν τι υπνος ηταν αυτος την αλλη, ρε τι σουπα ηταν αυτη τη τριτη κοκ.

    Οποιος θελει λοιπον ας παει. Οχι οτι οποιος δε παει ειναι εχθρος..Αλλιως η ομαδα εχει 4,000 φιλους και καμμια 100αρια χιλιαδες εχθρους και εγωιστες που στεναχωριουνται οταν κερδιζουμε.

    Οπως το site εχει 10-15 σχολιαστες αλλα 6000 επισκεψεις σε 2 ωρες... οκ...

    5) Υπαρχει πλεον και επισημα ο διαχωρισμος γνησιος και μη. Οποιος ειναι γνησιος ειναι δικος μας. Γνησιος ξεκινησε ο Δημητρελ και ΑΕΚαρας. Στη πορεια μας τα σκατωσε λιγο βεβαια αλλα δε πειραζει. Ειδικα εκει που αρχισε να μπερδευει τα εκκατομυρια.
    Γνησιος ειναι ο 'προπονητης μας' αρα και αυτος περναει το τεστ.
    Ο special ειναι γνησιος Ρεαλ γνησιος Ιντερ η γνησιος Τσελσκυ? Ο Ριμπο προλαβε σε 1 χρονο να 'γνησιοποιηθει' η εμεινε γαυρος? Η μηπως ηταν Μπαρτσα?
    Αιωνια ερωτηματα.

    Και για να απαντησω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΙΜΩ ΕΝΑ ΓΑΥΡΟ που θα μου κανει σωστα τη δουλεια του απο ενα 'γνησιο' που θα τη κανει σκατα.
    Γι αυτο αλλωστε και θα τον θελω στη ΔΟΥΛΕΙΑ. Επειδη ειναι δουλεια.
    Και ο Μπαρλος αν θυμαμαι τα πρωτα 2-3 χρονια ΑΡΗΣ ηταν.

    Οι 'γνησιοι' απο προεδροι απο κοπριτζιναλ και απο 'προπονητες' και αεκαρες μας εφεραν εδω που μας εφεραν.
    Να γλενταμε τον ασσο με τη χαλκηδωνα εντος εδρας με 3-2..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. THOMAS
    Να σου θυμισω τα αντε μην ανοιξω το στομα μου?
    Να σου θυμισω το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ του 2008 στα play off επειδη δεν τον αφησε το γκοντο να παει Γερμανια τον Ιανουαριο?
    Να σου θυμισω οτι στα 37 του παιρνει 400 χιλιαρικα και οτι για 100 παραπανω ΕΔΙΩΞΕΣ το πρωτο σκορερ σου επι 4 χρονια?
    Να σου θυμισω οτι οταν ο ρουφιανος την ΚΟΠΑΝΑΓΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ο αλλος εμεινε και επαιρνε 270?
    Η να σε ρωτησω ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ 400 ΑΛΛΑ ΚΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ? Στο ΠΑΟ ΣΤΟ ΟΣΦΠ ΣΤΟ ΜΠΑΟΚ Η ΣΤΟΝ ΑΡΗ?

    7 ΓΚΟΛ εβαλε ολα και ολα ο ηγετης ολη τη χρονια.

    Βασικος επιθετικος με 7 γκολ και το ακριβοτερο συμβολαιο μετα τον Γκουντι σε μια ΦΑΛΗΡΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, 37 χρονων...

    Τιποτε απο τα παραπανω δε με πειραζει βεβαια ΟΣΟ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ.

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΛΑΙΝΩΜΑΙ..

    ΥΓ Για την επιστολη Τσιπρα το μονο που ειπα ειναι να κανεις κατι οταν περιμενεις αποτελεσμα και οχι για το θεαθηναι.
    Ηδη ο Ολαν ειπε οτι θα τον εβλεπα ΑΝ ηταν πρωθυπουργος.Και τωρα παει να συναντησει το χαμενο ΤΡΙΤΟ απο τις εκλογες στη Γαλλια.

    Once a looser always a looser... δεν αλλαζει η νοοτροπια.

    Στελνεις επιστολη στους αρχηγους να το παιξεις καπως, τρως πορτα και τρεχεις να δεις το τριτο μετα!!!

    Γαμω τις στρατηγικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. thomas sillywizard11 Μαΐου, 2012 12:04

    απανταω τελειως περιληπτικα σε οσα λες

    α) οι οπαδοι της Λιβερπουλ θα επρεπε να πεταξουν τα κασκολ τους..

    β) εγω δεν παω γηπεδο και φανταζομαι κ αλλοι γιατι μου κοψανε 600 απο το μηναιο οικογενειακο εισοδημα..οχι μονο για το θεαμα..το θεαμα ειναι για αυτους που θελουν πανηγυρια κ οχι για αυτους που αγαπανε μια φανελα..

    γ)για το ανταρτικο εγω συμφωνουσα με τον Λυμπε..και δεν εγινε για την μεταγραφη αλλα γιατι ενιωθε μαλακας αν επαιζε μετα απο το χαρτινο..ο 37χρονος εβαλε αρκετα γκολ για να χαρακτηριστει πολυτιμος για την ΑΕΚ..το πουλεν σου αφου εφυγε απο το μεξικο βρηκε καταφυγιο στη Λεγκια με οσα λεφτα του εδινε η ΑΕΚ.

    δεν σχολιαζω επιπεδα αεκοφροσυνης..αλλα μα το θεο εγω πυο δεν σε εχω δει απο κοντα οπως οι αλλοι φιλοι εδω μεσα θα ορκιζομουν οτι δεν αγαπας την ΑΕΚ αλλα την ιδανικη ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. α) οι οπαδοι της Liverpool (ειμαι και εγω) πεταξαν ιδιοκτητες (gillete-hicks), προπονητες (beniteth) και εχουν κανει την ιδια ΓΝΗΣΙΑ μαλακια με το kenny που καλος χρυσος και αγιος αλλα 'προπονητης' δεν ειναι...
    Φετος ξοδεψε ανω των 100εκκ και η προσθηκη ειναι ο Καρολ.. και αυτος ιδια γκολ με το Λυμπε εχει..

    β)το ποδοσφαιρο δεν ειναι θεαμα? τι ειναι? δηλαδη εσυ μια ομαδα του 2007-8 με τη σημερινη ας πουμε (μη παμε πιο παλια στιςκαλες μερες) τις βαζεις το ιδιο? Βλεπεις π.χ το σκοκο και το ζηκο με το καφε και τον μπελεκ και το προβλημα σου ειναι μονο το οικονομικο?

    γ) το ανταρτικο εγινε για του εκοψαν τη μεταγραφη- μεγαλη μαλακια τοτε- για 2εκκ ευρω. ειναι ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑΣ αλλωστε (μεχρι και ενα απο τα χορηγικα smart ειχε καπαρωσει αντι να το δωσει σε κανα πιτσιρικα που εχει 30 χιλιαρικα συμβολαιο)Ο ΤΣΙΠΗΣ
    Απο τη στιγμη που εισαι ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ θα παιξεις. Αυτο ελειπε να αποφασιζουν οι παικτες σε πια ματς θα κατεβουν κια σε πια οχι αναλογα με το ποσο θιγμενοι νιωθουν!!! Πλακα κανουμε?

    Οσο για το πουλεν μου επειδη εχει ξαναγινει κουβεντα.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΟΥΤΕ Η ΛΕΓΚΙΑ

    ΕΓΩ ΞΕΡΩ 72 ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. 4 ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΙΣ 2 ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ.

    Τελος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΕΚ η οτιδηποτε τη κανει καλυτερη, και οχι αυτο το πραγμα.

    Εχω ζησει ειπαμε ΑΕΚ Μπαρλου και ΑΕΚ 89-96.

    Τι αλλο θα μπορουσα να επιδιωκω αλλωστε?

    ΕΜΕΝΑ Η ΑΕΚ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΟΥΤΕ ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΛΕΓΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. thomas sillywizard11 Μαΐου, 2012 12:34

    για την λιβερπουλ αλλα εννοουσα...οτι με τις θεσεις και τους παιχτες που παιρνει τελευταια συμφωνα με την δικη σου λογικη θα επρεπε να παιζει σε αδειες εξεδρες..
    το ποδοσφαιρο δεν ειναι ΜΟΝΟ θεαμα..αν ηθελες μονο θεαμα πηγαινεις κ βλεπεις την λιμνη των κυκνων ή μια συναυλια των iron maiden..το ποδοσφαιρο ειναι και συναισθημα..για να μην πω πρωτα συναισθημα..
    και εμενα ναι το προβλημα μου ειναι οικονομικο απο την στιγμη που δεν πηγα ουτε σε ενα φετινο παιχνιδι γιατι θα μου κοστιζε 30 ευρω μινιμουμ...αν εσυ γουσταρεις μια ΑΕΚ που μεσα θα παιζουν αστερια μονο ειναι δικο σου δικαιωμα..

    για το Λυμπε μπορεις να λες οτι θες απο την στιγμη που τα ξερεις μονο εσυ..εγω βλεπω τον Λυμπε που ειναι ΚΑΙ φετος μια επιθεση μονος του κ οποτε ελειπε δεν βγαζαμε φαση..τον Λυμπε που δεν εχει μιλησει ποτε για τα λεφτα του..τον Λυμπε που τον σεβεσαι κ μονο απο τον τροπο τον ηρεμο που μιλαει χωρις να πουλησει ποτε αεκοφροσυνη..οπως το πουλεν σου που επαναλαμβανω παιρνει τα ιδια λεφτα που το προτεινε η ΑΕΚ στη λεγκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Mαη liverpool φιλε μου δεν ειναι οτι δεν δινει λεφτα.
    ΛΑΘΟΣ διαχειρηση κανει με τον 'γνησιο' Κεννυ που εδωσε 40!! εκκ για το καρολ..
    Δεν ειναι θεμα αστεριων μονο αλλα ΚΑΙ αστεριων.
    Εφερε το Σοαρες μη το ξεχναμε..

    Δεν ειπα οτι ειναι ΜΟΝΟ θεαμα. Φυσικα ειναι ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και συμφωνω οτι με το καιρο γινεται πρωτα συναισθημα.
    Αλλα δε μπορεις να εχεις μονο συναισθημα γιατι θα καταντησεις σαν τους Αππολωνιστες που πανε 50-100 και ειναι 200 χρονων ο καθενας.

    Ο μια επιθεση μονος του εχει σου ΞΑΝΑΛΕΩ 7 γκολ.
    Γιατι να μιλησει για λεφτα οταν ειναι πληρωμενος? Η θα εβρισκε και αλλου 400? Πλακα κανεις? ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ και εβρισκε ΚΑΝ συμβολαιο αλλα Χαριστεα με κανα 80αρι-100 και πολλα ειναι, στην αναλογη ομαδα.Γιατι σε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗ δε πηγαινε ουτε με σφαιρες..

    Τωρα για το αν τα λεω εγω η οχι, υπαρχει και το youtube και το ιντερνετ να ανατρεξεις σε δηλωσεις και ψεθτομαγκιες του κολου που πουλαγε.

    Τωρα για το πουλεν μου σου ειπα: 72 σε 4 χρονια ο ενας 7 περσυ και 7 φετος ο αλλος...

    Αυτη αλλωστε δεν ειναι και η διαφορα? Θαυμαζουμε το σεμνο Λυμπε το γνησιο πατερ και τον κατεστραμενο (κατα δηλωση του) Δημητρελ.
    Γι αυτο και ειμαστε και ΠΕΜΠΤΟΙ κανονικα -25 και -18 ΠΟΝΤΟΥΣ πισω και κατω απο τη Χαλκηδωνα.

    Γι αυτο μαλλον και το πανυγυρι το χθεσινο που νικησαμε τον απο πανω μας.

    Λιγο το εχεις?

    sorry αλλα για μενα λιγο ειναι. Γι αυτο και δε φωναξα 'γνησια' γκολ, αλλα σκεφτηκα σε τι ΚΑΤΑΝΤΙΑ εχουμε φτασει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αν μπορω να παρεμβω, να πω οτι η ΑΕΚ ειναι παρατημενη και απο εμας που δεν παμε. Και το λεει καποιος που ΔΕΝ παει.Σπανια.
    Την αφηνω "πισω" με πονο καρδιας. Οχι εκδικητικα. Ουτε γιατι "θα μου φανε τα λεφτα". Σιγα τα λφτα.
    Εδω οι Βενιζελικες και ΓΑΠικες συμμοριες, εχουν αρμεξει τα παντα.
    "μα εκει δεν μπορω να κανω κατι"
    Μπορεις. Πως δεν μπορεις. Μη πληρωνεις τιποτα. Αντεχεις; Αν οχι πληρωνε.
    Αλλα τα σχολιανα τους,δεν θα τα πληρωσει η ΑΕΚ με οικονομικο εμπαργκο.
    Εγω προσωπικα,δεν παω, περισσοτερο γιατι στεναχωριεμαι. Το οικονομικο παιζει σαν λογος,αλλα δεν ειναι ικανο αυτο απο μονο του.
    Αν κατι το γουσταρω,θα το πληρωσω και ας ξερω οτι απο πισω σιτιζονται διαφοροι. Σιγα να μην ειμαστε και ονειροπολοι. Οτι υπαρχουν "στεγανα". Η απολυτα τιμια μια κατασταση, η απολυτα ατιμη.
    Επι Μπαρλου,υπηρχαν ενα καρο "λαμογιακια. Να μην υπηρχαν; Ποτε βρωμισε η ΑΕΚ; Οταν εφυγε,αλλαξαν ολα;
    Επι Μελισσανιδη,δεν γινοταν παρτυ; Ενοιαζε κανεναν;
    Ακομα και στην ομαδα του 2000 τα ιδια.

    Ξερεις τι αλλαζει; Ποιο ειναι η ειδοποιος διαφορα; Στο αποτελεσμα και στη σουμα. Εαν εχεις καλο ροστερ,παιζεις ικανοποιητικα,φερνεις καμια κουπα και νοιωνθω καλα,δεν πα να λαμιγιαρεις. Δεν πα να στησεις και κανενα ματσακι. Δεν κανεις και καμια δουλεια μεσω ΑΕΚ. Δεν βολευεις και κανενα κολλητο. Δεν βαζεις και λιγο το χερι στο μελι,αφου υπαρχει αρκετο.

    Αυτο που ενοχλει,ολυς μας,ειναι η αναλογια. Οταν οι στραμπουλοχεριδες και ο ικαταχραστες,ειναι πολυ περισσοτεροι απο τα εσοδα της ομαδας και αυτην δεν την τρεχει καποιος που ξερει,αλλα ασχετοι και μαλακες,τοτε η τρυπα,αρχιζει να μεγαλωνει στα ματια των φιλων της, που αρχιζουν να νοιωθουν περισσοτερο μαλακες απο το "επιτρεπομενο οριο".

    Μη λεμε οτι θελουμε. Αν αυρι,σε ενα απο τα δυο κατεστραμενα κομματα,βρεθει καποιος ηγετης που να αρεσει, που να φερνει αποτελεσματα και θα αποκαταστησει την ηρεμια,θα αρπαξει αμεσως ενα 40%. ολοι θα ξαναγυρισουν στο "γηπεδο"

    Ο Μπαρλος δεν εκανε μονο "δουλεια". Αν εκανε μονο δουλεια,δεν θα πεθαινε με χρεη.
    Και να σου πω και κατι; Εκεινος γιατι ειναι μαλακας που εδωσε ολη την περιουσια και εμεις ειμαστε οι ξυπνιοι που προστατευουμε το 50αρικο μας να μη μας το φαει ο Δημητρελος η ο ΑΔαμιδης.

    "γιατι ειναι κλεφτες και πουστιδες" θα μου πεις. ο.κ.
    Οταν ερθει καποιος που θα μας κλεβει με το γαντι,τοτε θα παμε.
    Επαναλαμβανω. Τα λεω εγω,που δεν παω. Στενοχωριεμαι με την ΑΕκ και δεν γουσταρω τις φατσες των καθε φορα "διοικουντων".
    Για τους παικτες,τα εχουμε πει. τι να σου κανουν.Αυτοι ειναι.
    Και αμα βρισκουν κανενα καλο συμβολαιο,καλα κανουν και το κλεινουν.
    Σαν χαρακτηρας,μου ειναι απωθητικος.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.

    Εσυ αμα κανεις μια συμφωνια με κατι το οποιο θα σου αποφερει τα 5πλασια απο αυτα που ανεμενες,θα τα δωσεις πισω; Και θα πεις "δεν δεχομαι, γιατι νοιωθω οτι σας κοροιδευω";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oχι βεβαια. Ενοειται οτι θα τα δεχτω.
      Παραλληλα ομως θα κοιταω να κανω και τη δουλεια μου, ειδικα αν με εχουν βαλει συναδελφοι μου να τους εκπροσωπω.
      ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ επειδη μου σκασανε 5 και 10 φορες τα λεφτα που οποιαδηποτε ομαδα θα μου εδινε.
      Βεβαια ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ θα υπαρχει που μου τα σκασανε.
      Εκτος αν ζηλεψαν το νιατο μου, τη σβελταδα μου και τι προοπτικη μου..

      Δε προστατευω κανενα πενηνταρικο. Δε το παιζω προυχωντας αλλα δεν μου λειπει ευτυχως. Αρνουμαι ομως να το δωσω σε αυτους που εφτασαν κατι που αγαπω επι 30 χρονια να ειναι αντικειμενο ΧΛΕΥΗΣ στο στομα του καθενα Δωνη.
      Καλα να σε δουλευει ο παραγματικος σου αντιπαλος.
      Ο Βαγγελας και ο καθε βαζελος.
      Οταν ομως σε εχουνε στο -25 ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.
      Τι να μας πειτε και εσεις, ειναι η αντιμετωπιση. ΑΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ??

      Σε πιανει λοιπον στο στομα του ο χαλκηδωνας ο δοξα δραμας και ο ΟΦΗΣ. και σε εχουν κατεβασει και ισοτιμο τους.

      Και εσυ φωναζεις γκολ,γνησια και πανυγηριζεις τη θεα που καταφερε να κερδισει εντος εδρας το τατο και το φυντανιδη..

      Και αντι να προβληματιζεσαι με τη καταντια ακους για το 'προπονητη μας' το τεραστιο Λυμπε και διαφορα αλλα ομορφα.

      Εκει ειναι η καταντια μας. Οτι ο 'προπονητης' της ΑΕΚ ΜΑΣ ειναι το παπαδοπαιδι και ο καλυτερος παικτης ενας 37χρονος που ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. Μεχρι και απο καποια Νυρεμβεργη!!! τον Φωστηρα της Γερμανιας.
      ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ...

      ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????? ΕΛΑ ΝΤΕ...

      Και φυσικα θα γινουν και ομορφιες. Αυτο ελειπε. Παντου γινωνται ποσο μαλλον στο ελληνικος ποδοσφαιρος.
      Αλλα οχι μονο ομορφιες.
      Οχι ΜΟΝΟ βουτα και κλεψια.
      Οχι ΜΟΝΟ να ρε ρωτανε ως προεδρο (τρομαρα σου-κατεστραμενε) τι εγιναν τα εσοδα και η απαντηση να ειναι:οποιος θελει ας ψαξει να διαβασει να δει τι εγινε!!!

      ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΚΕΙ ΤΙ ΣΕ ΦΥΤΕΨΑΝΕ αμα ειναι να παραπεμπεις σε ψαξιματα και διαβασματα?
      Προεδρος δεν εισαι? Αποψη δεν εχεις? Στοιχεια δεν εχεις?

      Η μηπως ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ να μη μιλας μη τυχον και καψεις τα αφεντικα σου?

      Αυτα ντε που θα παραιτησω αν δε σε στηριζαν εδω και 2 μηνες.
      Αλλα εσυ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ γιατι η στηριξη ειναι τεραστια..

      Εγω τη παρατησα και εσυ Χρηστο?

      Οχι φιλε μου.Μια χαρα εδινα και εδινα και ξαναεδινα.
      Εχω δωσει και στο γατακι με τον καρρα και στην enic και στο κυρ μιχαλη και στο σταθη και στην ippoventure και στο ντεμη και σε ολους.

      εδω ειναι οι καρτες ολες μαζεμενες.

      Ο ενας εγινε πετρελαιας, ο αλλος εκανε μεταγραφη το δωνη με 600εκκ δραχμες!! τοτε, ο τριτος κουβαλαγε επι Παθιακακη τους αργεντινους σε οακετα των 5 και τους δανεικους τους ΡΕ απο την αρσεναλ.
      Ο αλλος εκανε εργα στους Θρακομακεδονες και ο αλλος εχτισε λιμνη στο κεφαλαρι
      Ο τελευταιος αφησ απληρωτο μεχρι και το σαντουιτσαδικο το everest και ΕΚΛΕΨΕ τα λεφτα μεχρι και απο τα διαρκειας.
      Πληρωνε ο κοσμος διαρκειας απο περσυ και του κλεινανε τις πορτες φετος και δεν μπορουσε να μπει.

      Αυτο θα στηριξω? επειδη βρηκαν 2 δεκανικια στο παπαδοπαιδι και στο γερο-ρουφιανο των 7+2 γκολ?

      Οχι φιλε μου.

      Οταν η ΑΕΚ γινει ΑΕΚ και κανει εστω τα μισα απο αυτα που υποτιθεται οτι ειναι και εγω μαζι της.

      Γιατι τωρα το μονο που κανει ειναι να μοιραζει σε τελιεωμενους ΜΑΛΑΚΕΣ μεροκαματα, να λειτουργει ΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ και μονο, και ενιοτε μια στις 5 να κανει και τον ασσο με τη χαλκηδωνα και το Γιουρκα..

      Και εγω δεν συμβιβαζωμαι με νικες του κολου οταν εχω μεινει -25 πισω στη κανονικη διαρκεια.

      Τελος

      Διαγραφή
  41. Γιώργης ο γαρατζέος11 Μαΐου, 2012 14:24

    Ο γεροκουβέλης τη μυρίστηκε τη μπανανόφλουδαααα...δεν ήταν και δύσκολο. Αλλιώς ΚΑΙ οι ίδιοι σε 6 μήνες θα ήταν παρελθόν ΚΑΙ θα είχαμε το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ. 35% θα βάραγε ο τσύριζα στις επόμενες εκλογές.
    Μιά μέρα θα ήθελα να άκουγα τα τηλέφωνα που του γίναν από πρεσβείες, κέντρα, καλοθελητές κλπ κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Dimi. Εχει καλως. Οπως και να εχει ομως,δεν παει καρδια σε κανενα να "σκοτωσει" την ΑΕΚ.
    Και δυστυχως ειναι κατι που ΠΡΕΠΕΙ να γινει.
    Ας μη το κανουμε εμεις. Ας το κανουν, η ας το παθουν αυτοι που φταινε.
    Μα αμα δεν παει κανεις,θα κλεισει"
    Αυτο αποκλειεται. Απο κοσμο δεν πασχει η ΑΕΚ. Απο την διαθεση του πασχει να ειναι διπλα.
    Ειναι αναμενομενη η αποχη. Η η σπανια παρουσια στην εξεδρα.
    Αλλα ειτε ετσι,ειτε αλλιως, κοσμο διπλα της θα εχει.
    Τα 10.000 διαρκειας,κατι τα τηλεοπτικα συμβολαια,κατι οι μικροχοργιες,κατι ψηλα απο τον Πλατινι,κατι απο τον ΟΠΑΠ,κατι χαντρες,κατι κομπλογια,κατι μπλουζες, θα βγει η χρονια. Και η επομενη.
    Απλα θα εναρμονηστουν και τα εξοα και το μπατζετ και το ροστερ και αρα η δυναμικη της.
    Και αφου πανω κατω ολοι βραζουν στο ιδιο καζανι και εχουν τις ιδιες δυσκολιες αναλογικα,τοτε και η θεση της ΑΕΚ στον ποδοσφαιρικο χαρτη,δεν αλλαζει και δραματικα. Με εξαιρεση τον γαυρο, που και αυτος θα κανει "συντηρηση".

    Αρα λοιπον η ΑΕΚ δεν θα πεθανει εξ'αιτιας του κοσμου. Εαν πεθανει,θα πρεπει να της κανουν ευθανασια εκεινοι που πρεπει.
    Εαν θελουμε ολοι να υπαρξει επαναδιαπραγματευση χρεους των επονειδιστων και ολικη επαναφορα καποιας συγκυβερνσης με προοπτικη (ειναι και επικαιροι οι οροι)

    Για μενα, η αποχη μου απο τα της ΑΕΚ δεν ειναι τοσο θεμα καποιας λογικης επεξεργασιας,παρα αποτελεσμα απογοητευσης.
    Ισως να μην ειναιτο καλυτερο. Αλλα με ενοχλουν και με κουραζουν αυτα που θα δω και στο χορτο και κυριως στην εξεδρα.

    Βεβαια οταν αυτη νικαει,ειτε την βλεπω,ειτε το μαθαινω κατοπιν ασφαλως και χαιρομαι.
    Και εδω να βαλουμε την απαραιτητη διαβαθμηση. Την οποια ισως την προβαλεις υπερβολικα: Δεν χορπηδησε κανεις και ουτε πανηγυρισε τρελα.με εμια νικη εναντι καποιου "Ατρομητου" η "Χαλκιδονας". Απλα χαρηκαμε. Δεν νιωσαμε ασχημα. Δεν ηταν αδιαφορο. Ηταν κατι θετικο. Πως αλλιως να το πουμε.

    Οταν η παλια ΑΕΚαρα,νικουσε τις Δραμες και τις Σερρες και την Κορινθο,τι καναμε; Κλαιγαμε που δεν υπαρχουν μεγαλυτεροι αντιπαλοι να γαμισουμε; Αυτοι ηταν,με αυτους παιζαμε. Δεν παιζεις καθε χρονο με την ΚΠΡ (την παλια) η την Ιντερ και την Μιλαν.

    Τελος παντων. Οπως και να εχει,για τον εναν η τον αλλο λογο, η αποχη,-μερικη η ολικη-ειναι γεγονος. Μαλλον περναμε σε ενα σταδιο αποστασιοποιησης γενικα.
    Και δεν με φοβιζει η γηπεδικη απομακρηνση, οσο η πολιτικη με την ευρυτερη εννοια και αρα κοινωνικη.

    Ακομα και σημερα, με τους "παντες" (ενας λογος ειναι) στα καγκελα,ηρθαν εκλογες και κει που νομιζε κανεις οτι θα πανε ολοι με πλοια και τραινα στην καλπη,τελικα ο ενας στους τρεις ειπε "δεν γαμιεται".

    Οπως τα κομματα εμειναν ερημα απο οπαδους και η αποχη ειναι κοντα στο 40% και σε πιθανες νεες εκλογες θα φτασει το 60%.

    Και ακομα και στα ποσοστα-εναρμονησμενα και αυτα στο κλιμα των καιρων-ειναι προφανης αυτος ο γενικος επαναπροσδιορισμος.
    Κουρευτικαν και εριξαν τα κυβικα τους.
    Ο πρωτος εχει κατω απο 20%
    Τελος στους μεντορες,στις ευφυιες,τους οδηγητες και μπροσταριδες.
    Η καλο ειναι η κακο. Η ο κοσμος βαρεθηκε τον απομακρυσμενα πρωτο, η εγκαθιδρυεται η χρυση μετριοτητα. (μετριοτητες ολου του κοσμου,ελατε κοντα μου. ειμαι ο αρχηγος σας" Σαλιερι)

    Αυτος ο γαυρος μονο χαλαει την σουπα. Πως ξεφυγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προσωπικά από εμένα ουδέποτε έχει κατηγορηθεί κάποιος που δεν πήρε εισιτήρια ή που δεν πηγαίνει στο γήπεδο. Όπως δεν έχει κατηγορηθεί φυσικά κι αυτός που πηγαίνει. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Και φυσικά έχει δικαίωμα στο να χαίρεται σε νίκες ή να λυπάται σε ήττες ή ακόμα και σε ισοπαλίες. Κι είναι πολύ σημαντικό επίσης να κρατάς και παιδιά με κιτρινόμαυρα φρονήματα. Με αυτό που προσφέρεται σήμερα δυστυχώς.
    Εγώ πάντως, και παλιότερα με την τεράστια ομάδα του Φάντροκ, που δεν πήρε ποτέ πρωτάθλημα και σβερκωνόταν από τους άλλους του ΠΟΚ, όταν ρίχναμε τεσσάρες και πεντάρες στις Καλαμάτες κλπ, χαιρόμουνα. Αν στενοχωριέμαι σε νίκη της ΑΕΚ, σαν Αεκτζής οφείλω να πάρω χάπια για μανιοκατάθλιψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Γιωργη: Γιατι τωρα δεν θα το εχεις; Εκανε τα παντα ο γερολακες.
    Και τι αλαλγη. Τι μεταμορφωση. Τι "Φρανκενσταιν" κοσμος. Το βδελυρο,αποκομα, η συνιστωσα της αριστερας, με τους ανταρσιες και τα γιλεκα,να αδιαφορει για τα κενα μυαλα και τις οξυδωμενες ιδεες και αντιληψεις,και το κυριοτερο να μη βλεπει καν τις αντιεθνικες αποψεις περι συνορων ΦΥΡΟΜ, ΑΟΖ,λαθρο, κλπ και να δινει ενα 30% στους τυπους που μεχρι χθες δεν γυρναγε κανεις να τους κοιταξει οταν επαιζαν στις ειδησεις.

    Οι ειδησεις ομως επαιζαν. Οπως και τους αλλους. Επεμεναν. Και αιφνης ο γιγαντας "ανακαλυψε" οτι "απεναντι" υπαρχουν καποιοι στος οποιους μπορει να αποθεσει το αναθεμα. Να στραφει η καταδικη των μεγαλων που ψηφιζε στη σακουλα του μικρου.

    Κατι το οποιο ανεμεναν οι μεγαλοι αφου γνωριζαν στο πετσι και στο δρμα τος απο τα γιαουρτωματα οτι το εργο τους να περασουν την χωρα ολοκληρη ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ στα χερια των εξω (εις το ονομα καποιοας Ευρωπαικης ομοσπονδιας...ξυσε τα αρχιδια σου δηλαδη)

    Και ποιος καλυτερος χωρος ωστε ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ "ΟΡΑΜΑ" ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΠΙΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΣΧΗΣΜΑΤΙΣΜΕΝΟ-ΕΣΚΕΜΕΝΑ-ΚΚΕ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ; Μια αριστερη ΚΑΡΓΑ συνιστωσα. Με τους Τατσοπουλους και τις Ρεπουσες.
    Ηρεμα και ταπεινα-οπως λεει και καποιος-παω με αυτον που θα παρει το πρωταθλημα της μη εξοδου.

    Οχι μονο δεν θα μας βγαλει απο την Ευρωπη ο Συριζα. Θα μας παραχωσει ακομα παραμεσα. Μεχρι να μη φαινονται ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΣΣΑΛΟΙ.

    Μεχρι που να κοιταζει κανεις τον χαρτη και να λεει, "εδω κατι λειπει".

    Οι διεθνιστες κεφαλαιοκρατες, καλουν τους διεθνιστες αριστερους να ενωσουν τους πολους τους.Ενς ασυρματος που σιγουσε επιφανιακα και ηταν σε πληρη λειτουργια υπογειως.

    Ενα εργο που φανταζει-νομιζουν- οτι φτανει στο τελος του. Ποιος καλυτερος να παραδωσει το εθνος-κρατος στον μεγαλο πατερα,τον διεθνισμο.
    Και κεφαλαιουχοι και "εργατες" να φιλιθουν σταυρωτα. Το χαμενο παιδι απο την Χαζαρια φερμενου και εις την Δυση "αναθρεμενου" κομουνισμου, που θα σφυξει το χερι του ετεροθαλη αδερφου,καπιταλα, υπο τον νονο και των δυο,τον διεθνισμο.
    Στον οποιο παντα πιστευε και εις το ονομα του δημιουργηθηκε το παραμυθι της αριστερας.

    Αντε και στον πανεθνισμο.
    Και μετα στον μη εθνισμο. Δηλαδη στον αφανισμο.
    Αυτοι οι "ισμοι" ειναι οντως φοβεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρηστο για να σκοτωσεις κατι πρεπει να ειναι ζωντανο.

    Εδω λοιπον εχεις μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τι χρωσταει.
    Αν πας στο μπακαλιστικο θα πεις μια κατοσταρα.
    Αν πας σε αυτα που οι ιδιοι λενε, και για οσα λενε δηλαδη χωρις το ενα χωρις το αλλο κλπ κλπ εισαι στα 65.
    Βαλε και ποσα μπηκε φετος μεσα.
    Να πουμε 80 συνολο?

    Παμε στο επομενο. Η ΑΕΚ σαν ΟΜΑΔΑ αυτη τη στιγμη εχει ενα ΜΑΛΑΚΑ στο παγκο, μαζι με τον Αλεξοπουλο...
    Γιατι? Γιατι ο ενας ειναι ματαιοδοξος και ΑΚΟΥΕΙ (ο νοων νοειτω) και ο αλλοςκατιμεταξυ φτηνος και δεν ειχε κατι καλυτερο να ασχοληθει.
    Στο ροστερ (το πιο??) εχεις το Αραμπατζη το Μακο και το Κοντοε..
    Αντε και 2-3 Κοντοεδες ακομη.

    Αυτη ειναι η αξια σου στον αγωνιστικο χωρο.

    Αρα θες ενα σοβαρο προπονητη που να προπονει και οχι να αναμενει οδηγιες στο ημιχρονο, ουτε να τρεχει στα μοναστηρια και στα κομποσχοινια. Καλη η πλακα αλλα φτανει.

    Θες ενα τεχνικο διευθυντη και ενα προπονητικο team.
    Για τον Αρναρ δε νομιζω να χρειαζεται κουβεντα.
    Τωρα team που μου εχει 18-20 χρονων παιδια και μου λεει οτι δε μπορουν να βγαλουν 1 ωρα μπαλλα γιατι κουραζωνται!!!!! καταλαβαινεις τι επιπεδο εχει και τι προπονηση κανει..
    Και μιλαμε για ελληνικο τεμπο ετσι?

    Οχι για εκεινο το διαολεμενο που ειδαμε στο τελικο του Ουεφα προχτες. Δε θα σε παω σε επιπεδα Τσελσυ, Μπαρτσα, Μπαγερν κλπ.

    Στο ελληνικο τεμπο λοιπον που αναβεις τσιγαρο, πινεις 2 τζουρες καφε και τρως και μια χουφτα πατατακια μεχρι η μπαλλα να παει απο την αμυνα στην επιθεση..ο Κεζος δε μπορει να κανει ενα επαγγελματια ποδοσφαιρηστη στη ΔΕΥΤΕΡΗ σαιζον του στην ομαδα 18 χρονων να αντεξει 1 ωρα μπαλλα!!!

    Και αντι να ανοιξει κανα λαγουμι το παπαδοπαιδι να κρυφτει ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ!!!!

    Παμε στο 'ροστερ'
    Τι χρειαζεσαι? Να πουμε καλυτερα το ΔΕΝ χρειαζεσαι?

    ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΥΜΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑ 15ΑΡΙ συνολο ολα μαζι?

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ 20-25 αλλα 15.

    Ο Βαγγελας για να καταλαβεις αρνηθηκε 5 εκκ για τον Τζιμπουρ. Θελει 6..
    Ε εμεις εχουμε τον Σιαλμα...

    80+15= 95εκκ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ

    Για να ερθει ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ θελει μια κατοσταρα. Εταιρικα και αγωνιστικα.

    Για να μπορει καποιος που παιρνει διαρκειας να μπαινει στο γηπεδο και οχι να ριχνει ζαρια καθε 15 αν θα ειναι σφραγισμενες οι θυρες η οχι.

    Για να μπορεις οπως σωστα λες Κορινθους Χαλκηδωνες και Οφηδες να τους εχεις στο τριμπαλο στη καλυτερη. Οχι να τα κανεις ντερμπυ και να παλευεις για χηναρια και ασους εντος εδρας με το ζορι.

    Οπως λοιπον εσυ απογοητευμενα απεχεις ετσι απεχουν αλλοι δυνητικα 50-60-80 χιλιαδες που πανε εναλλαξ στο γηπεδο.

    Οταν λοιπον απεχεις ξερεις τι αλλο κανεις?

    Διωχνεις χορηγους για παραδειγμα. Ποιος θα παει να βαλει τη σταμπα του στη φανελλα να τη δουν 4000 νοματαιοι?
    Η SAMSUNG η τα σουβλακια ο Μπαμπης?

    Ποσες φανελες του Σιαλμα θα πουλησεις? Ποσες του Σκοκο?

    Ποσες διαφημησεις θα εχεις και τι λεφτα θα σου δωσει η καθε Nova?

    Ποσο θα προχωρησεις στην Ευρωπη, ποσα ματς θα παιξεις?

    ξερω υψηλα νοηματα αυτα. το μαλακα αλλωστε η ευρωπη δεν τον ενδιαφερει.
    εριξε το βαρος στην ελλαδα και εμεινε ΜΟΝΟ 25 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.

    Αστο μεγαλη πικρα.

    Να ξερεις οτι ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

    Και η ΑΕΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. Που εχει επιλεξει ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ να γυρισει τη πλατη σε παπαδοπαιδια, Λυμπεροπαπαρες, Δημητρελους κλπ κλπ.

    Ολα τα μαγαζια του κοσμου ΟΛΑ ΟΜΩΣ πρωτα φερνουν εμπορευμα, πρωτα στηνουν το καταστημα, πρωτα βαζουν υπαλληλους-πωλητες-service (πες το οπως θες) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ.

    Το δωστε να σας φτιαξουμε μαγαζι ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ.

    Οπως πειτε μας τι ΑΕΚ θελετε.

    Ε ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ.

    ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?

    ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ. ΜΕ ΤΟΥΣ 4000 ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΚΟΛ.

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.

    ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ

    ΑΝΤΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν λεμε κατι αλλο. Θα ζει συμφωνα με τις εισροες και τις δυνατοτητες της οικονομικα.
    Περιπτωση υποβιβασμου δεν παιζει,αφου μετα θα παιζει και ο Βαγγελας σε ενα πρωταθλημα μοναχος του. Και δεν το θελει.Ειναι που ειναι.

    Πιστευω οτι θα βρεθει κοινη λυση για ΑΕΚ-Παο.
    Η μαλλον ταυτοχρονη,για να ειμαι ακριβης.
    Δεν θα εξαφανιστει κανεις.
    Αυτα εχουμε εδω. Φετα,ελιες,θαλασσα και ΠΟΚ.

    Οποτε,παμε ετσι και ο θεος να βαλει το χερι του. Με πιστη για αλλους ("η Παναγια μαζι μας") με θεληση για καποιους αλλους ("φιλοτιμο δεν εχετε ρε";) με ορεξη ("παμε παιδια")η με απειλες ("γαμω την παναγια σας",ας πουμε).

    Καπου θα κατσει η μπιλια πολιτικα,θα ηρεμησουν και τα πολυ αναστατωμενα και ανησυχα "τζακια" αλλα και οι αλλοι οι self-made και τελικα κατι θα γινει και με την ομαδα.
    -------------------
    Μετα τον Γλεζο, μετακομησε και ο Μικης στον Αλεξη.
    Ωρα ειναι να τα μαζευει και η κουκουβαγια του Περισσου. Να κατεβασει και τα ρολα. Και μη ξεχασει να παρει μαζι της και τα αρχεια.
    Για να μη δουμε ποτε ουτε τα ρουβλια,ουτε τα δολλαρια,ουτε τα ευρω.
    Αυτο θα πει εθνισμος. Απο ολα τα νομισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε λες να αλλαξει και το σφυροδρεπανο?
    Λες να τους σφυριξε κανενας οτι επεσε η Σοβιετικη Ενωση?

    -Συντροφισσα Αλεκα εχω ασχημα νεα
    -Τι εγινε συντροφισα Λιανα? Σεισμος στην Εκαλη? Το σπιτι ενταξει?
    -Οχι συντροφισσα
    -Τι εγινε αλλο? Εκλεισαν το Κολλεγιο? Μη μου πεις οτι τα μαζεψε και η Αμερικανιλη πρεσβεια?? Και που θα κανω πορειες εγω?
    -Οχι συντροφισσα ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ
    -Πες μου ντε θα με σκασεις. Διαλυθηκε το ΠΑΜΕ? Μας πηραν χαμπαρι με το deal του Γερμανου?
    -Οχι ΕΠΕΣΕ Ο ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ!!

    -Ο Γκορμπατσωφ? Ποιος ειναι αυτος συντροφισσα? Βοηθος του αρχισυντροφου Μπρεζνιεφ?

    -Ποιος Μπρεζνιεφ καλε? Αυτος πεθανε τη δεκαετια του 80. Ο γκορμπατσωφ λεμε. Περεστρικα?? δε εχεις ακουσει?

    -Περε τι? Πεθανε ο Μπρεζνιεφ? Ποτε? Και εγω 30 χρονια με ποιον μιλαγα στο κοκκινο τηλεφωνο?

    -Καλα ρε συντροφισα εσυ νομιζες οτι το κοκκινο τηλεφωνο καλει Μοσχα?

    -Γιατι τι καλει?

    -Ρε Αλεκα hot line ειναι, το βαζουμε εδω ολες οι αγαμητες με τη τριχα στη μασχαλη καγκελο μπας και φτιαχτουμε λιγο.

    - Hot τι? Δε το πιστευω. Και τωρα?

    - Αστα συντροφισσα πρεπει να αλλαξουμε σημα. Μολις πληροφορηθηκα οτι το σφυροδρεπανο δε παιζει πια.

    -Ρε Λιανα δε κοβεις τη πλακα? Ωρες ειναι να μου πεις τωρα οτι θα βγει και η Χ.Α στη βουλη.

    -Α καλα. Αστο συντροφισσα, ζει ο Μπρεζνιεφ. Τον εχουν και κοιμαται στη κοκκινη πλατεια μαζι με τα αλλα παιδια ξερεις τον Ιωσηφ κλπ

    - αααααχχχ ο Ιωσηφ. Ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε!! Οποτε περνω και τον ζηταω βαζει τα γελια μια αντρικη φωνη και το κλεινει. Παντα ντροπαλο αυτο το παιδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Για να "μαλακωσουμε" λιγο,ας καταπιαστουμε με λιγο σινεμα. Γιατι δεν ειναι ολα πολιτικη κουζινα, η μαλλον για να πουμε οτι σχεδον ολα ειναι θρησκυτικη κουζινα.

    Θα δουμε δυο ταινιες οι οποιες καταπιανονται με την Αρχαια Ελλαδα. Συχνα συμβαινει αυτο.
    Η μια λοιπον αφορα εναν "μυθο" που ηταν καποτε ιστορια και η αλλη μια ιστορια που τελικα εφτασε στα ορια του μυθου.

    Η πρωτη ειναι το siquel της σχετικα αποτυχημενης "Τιττανομαχιας". Ονομαζεται "Η οργη των Τιττανων". Η οποια εχει ηδη προβληθει.
    Πιο προσεγμενη.Πιο πλουσια. Αμερικανια βεβαια που στοχευει στο ταμειο. Αλλα αλλο λεμε εδω.

    Το κυριο,δεν ειναι η "διαστρεβλωση" κυριων η επιμερους γεγονοτων,σε σχεση με τους αρχαιους μας ιστορικους. Ενταξει.Αυτα γινονται. Οταν διαχειριζεσαι τεοια θεματολογια,ευκολα κανεις μαλακιες. Και ειναι και μεσα στο προγραμμα.Ακομα και ηθελημενες.

    Αλλα το οτι "Οι Τιττανες" περνανε σε πρωτο πλανο.
    "Η Οργη" τους. Το μενος τους. Που για καποιο λογο,τα εχουν παρει στο μεγαλο τους κρανιο.
    Τα φωτα δηλαδη του τιτλου,αλλα και της πλοκης πεφτουν στην μερια των Τιττανων.Ο θεατης να προσεξει την τσαντιλα τους.
    Οπως ας πουμε σε μια αστυνομικη ταινια αναλογη, ο τιτλος θα ηταν " Οι οργισμενοι κλεφτες".
    Σκηνοθετης της "Τιττανομαχιας" ενας Ισραηλινος,ο Jonathan Liebesman ο οποιος μεχρι χθες εκανε κατι βιντεο-κλιπ. Κατι σαν τον Ζακ Σναιντερ δηλαδη,πριν κανει τους "300" και μετα ξαναβυθιστει στην μετριοτητα.

    Συνηθως οι σκηνοθετες αυτων των γρηγορων και πλεον πολυ πλουσιων σε εφε βιντεο-κλιπ. θεωρουνται ικανοι ωστε να μεταφερουν στο πανι ενα βιντεο-κλιπ 2 ωρων. Δηλαδη μια ταινια μαχης-καταστροφης κλπ. Και οχι αδικα.

    Η αλλη,ειναι το siquel η κατα αλλους το prequel των "300". Και τιτλος ειναι "The batle of Artemisia". Παραφραση του Αρτεμισου; Οχι "Η μαχη του Αρτεμισιου", η γνωστη,που εγινε την ιδια μερα με αυτη των Θερμοπυλων. Οχι. Η Αρτεμισια-κατα το σεναριο της ταινιας-ειναι γυναικα. Ειναι η γυναικα του Ξερξη(Αχασβερός κατα την Π.Δ.).

    Και η μαχη που δινει,ειναι να πεισει τον Ξερξη να εκστρατευσει εναντιων των Ελληνων. Πραγμα που εκεινος δεν πολυηθελε. Αλλα οπως γνωριζουμε,-για κακο του κεφαλιου του και οχι μονο-επεισθει.
    Ηταν υπαρκτο προσωπο αυτη η Αρτεμισια; Ηταν οντως η γυναικα του "Ζερκσις"; Οχι ,ακριβως.

    Συζυγος του Ξερξη,κατα την διαρκεια της 3χρονης προετοιμασιας του για το ντου στην Ελλαδα, ηταν η...Εσθηρ. Ναι, η γνωστη,της Π.Διαθηκης.

    Ευλογα θα αναρωτιεται κανεις "τι δουλεια εχει";.Εχει και παραεχει. Γυροφερνε στα δωματια της αυλης, με "παραστατη" της τον ξαδερφο Μαρδοχαιο.Ηδη αυλοκολακα και σφογγοκωλαριο πρωτης γραμμης.(ονομα προερχομενο απο τον "Μαρντουκ" θεο των Βαβυλωνιων). Το οτι μας εμαθαν οτι ηθελαν ειναι αλλο θεμα.
    Ως που-σαν καλος προαγωγος- λοιπον την εφτασε την Εσθηρ,να διπλαρωσει τον Γκζερξη.
    Ο ενας υψηλοβαθμος αυλικος του και η αλλη στο κρεβατι του. Ελπιδα καμια δηλαδη!

    Η οποια λοιπον καθε βραδυ εψηνε τον μαλακα τον Ξερξη να εισβαλει κατα δω. Τι μαγια,τι ονειρα,τι ξορκια,τι λογια κλπ. Στενος μαρκαρισμα. Θα ειχε το λογο της το κοριτσι.
    Σημ: ΣΤον Ηροδοτο, ο οποιος περιγραφει τα της εποχης,παρ'ολο που σε κανενα σημειο δεν ανφερετε διεξωδικα σε ονειρα,παρα μονο μερικες λεξεις,στα συγκεκριμενα ονειρα του Ξερξη,τα οποια τον ταλανιζαν, αφιερωνει 146 στοιχους! Πραγμα παραξενο για μια λεπτομερια. Αν ειναι τετοια.
    Τελος παντων.

    Σκηνοθετης λοιπον ΚΑΙ εδω,ενας Ισραηλινος.Ο Noam Murro. Και εδω λοιπον ο τιτλος της ταινιας δωσμενος απ'την αναποδη. Οχι ας πουμε "Περσικοι Πολεμοι". Ουτε "η μαχη του Αρτεμισιου". Απο την "αλλη" πλευρα δωσμενος ο τιτλος και εδω. Απο αυτον της "Αρτεμησιας". Η οποια δεν καταλαβαινω γιατι της αλλαζουν το ονομα.Εφ'οσον πλεον δεν μιλαμε για μυθικο αλλα για ιστορικο προσωπο.
    Θα μπορουσε να λεγεται "The batle of Esther".
    Ενας "θεος" ξερει.
    Αυτα.
    Αμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Βγαίνει λοιπόν ο Fitch και λέει το αυτονόητο.
    Αν βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη,τότε και άλλες χώρες της κινδυνεύουν με υποβάθμιση.ΔΕν είναι τόσο απλό το θέμα.
    Μπορεί ο ΣΑΚΑΤΗΣ και ο Ρεν να μας κουνάνε το δάκτυλο,αλλά η ψυχούλα τους το ξέρει.
    Γαλλία,Ιταλία, Ισπανία,Βέλγιο,Πορτογαλία έπονται μετά απο εμάς.
    Και έχει και συνέχεια το έργο,αφού θα έθετε όλη την ευρωζώνη υπό παρακολούθηση.
    Τα πουλητάρια τα δικά μας, φυσικά συνεχίζουν να παίζουν τον ρόλο τους....

    DIMI εγώ λέω ότι η ομάδα δεν είναι απλώς ένα μαγαζί.
    Δεν είναι ένα everest στην γειτονιά που μπαίνει μέσα και πρέπει να κλείσει.Αυτή είναι μια ψυχρή λογική,αμερικανιά θα την έλεγα.
    Η ΑΕΚ είναι και κατι άλλο.Είναι αγάπη,συναίσθημα.
    Είναι η πρώτη σου φορά!Και παντοτινή! Δεν υπάρχει ψυχρή λογική σε αυτό. Και τον Ατρόμητο Ανεμότιας να κερδίζει εγώ θα χαίρομαι.
    Ας είναι και η μάρα και η σάρα στην διοίκηση.Με τον Ψωμιάδη όταν κερδίζαμε δεν χαιρόμασταν;
    Γι αυτό κριτική μπορεί να γίνεται αλλά όχι και να μην χαιρόμαστε!
    Και συμφωνώ με την άποψη του Χοτζέα ότι ακόμη και ο κοντός που φταίει για την τωρινή κατάσταση της ομάδας,αν είχε πάρει κανένα δυο πρωταθλήματα,θα ήταν ακόμη μέσα στα πράγματα ΑΝΕΤΑ.
    Και εσύ θα έλεγες this is ΑΕΚ, όπως έλεγες παλιά.
    Ναι ρε φίλε,χαρά που κερδίσαμε την Χαλκηδόνα. Δεν υπάρχει τελειότητα σε αυτόν τον κόσμο! Φρέσκα ψάρια φίλε!
    Ο δικός σου ήταν πρώτος σκόρερ στα 25του χρόνια. Τώρα έφτασε 29.
    Ο Λύμπε ρουφιάνος μπορεί να είναι,δεν ξέρω.Στην ομάδα μας έχει προσφέρει.
    Δηλαδή εσύ μπαλλαδώρο θέλεις από το κατηχητικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χαραλαμπε
    Το οτι στεναχωρηθηκα που κερδισαμε ειναι ενα αυθαιρετο συμπερασμα που βγηκε ετσι απλα και κολλησε πριν 2-3 μερες.
    Χτες μεσα στη στεναχωρια μου εγινα και εγωιστης!
    Σημερα δε με παροτρυνουν να παρω και χαπια για τη μανιοκαταθλιψη!!!

    Μιλαμε εχει κοψει αλυσιδα η... κριτικη.

    Ειναι δε επιπεδου Κιατο και σας γαμαει ο αρχηγος σε επιπεδο επιχηρηματος..

    Δεν μπαινω καν στο κοπο να απαντησω, και αυτο που κανω τωρα ειναι γιατι μου το λες εσυ για το θεμα χαρας.

    Φυσικα ουδεποτε ειπα οτι στεναχωρηθηκα που κερδισε η ΑΕΚ..
    Οπως ουδεποτε εχω παρει κατι παραπανω απο Depon αναβραζων στα 1000mg.

    Οπως και κανενας δεν ειναι δικος μου και δικος σου.
    Εμενα με νοιαζει να γινεται η δουλεια οσο πιο σωστα γινεται και φυσικα να πληρωνεται αυτος που τη κανει.

    Στα 28 του τον εδιωξες λοιπον και καλυτερα μη πιασουμε τις ηλικιες γιατι ο χοντρουλης ειναι 34, και ο πολυτιμος 37.

    Επιτηδες λεω συνεχεια 72 χωρις τριπλα. Δε το πηρα να μου κανει τριπλες ουτε το ζογκλερ. Το πηρα να βαζει γκολ και το εκανε ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.

    Οπως και ο Σορεντινο τουλαχιστον 4 φορες ειχε σταματησει τον Ινζαγκι στο ΑΕΚ-ΜΙΛΑΝ για παραδειγμα. Γι αυτο τον πηρα και ηταν πολυ καλος.

    Οπως και ο γερο ζηκος με το γερο εμερσον εκαναν παρτυ στο κεντρο οποτε επαιζαν μαζι.

    Τωρα αμα αρχισουμε τα ΑΝ και ΑΜΑ μπορω και εγω νασου γραψω 10 σεναρια.
    Αν ειχες παρει 1 ποντακι τοτε οχι μονο πρωταθλημα θα ειχες αλλα θα εισουν και στους 16 του ch.l.

    Αν δεν επαιζε στοιχημα τοτε μπορει να νικαγες και τον Ιωνικο.

    Τι να πω? Αν ο Τζιπρας ειχε ακομη ενα μηνα θα επαιρνε 40%.

    Ξερω γω? Δε ξερω και δε νρεπωμαι να το πω. Το αλαθητο το εχουν αλλοι, εγω οχι.

    Για πιο μπαλαδορο μιλας ακριβως? Γιατι μπαλαδορος στο δικο μου μυαλο ειναι ο Σκοκο, ο Ντρογμπα, ο Σναιντερ, ο Χατζηπαναγης, ο Μεσι, ο Ριμπερι, ο Ρομπεν, ο Ζεεντορφ, ο αρδιζογλου, τετοιοι τυποι.

    Μπαλαδορο να παιζει πλατη το τερμα!!! να σουταρει με το τσαρουχι (ρε μανια να μη μπορει να πλασαρει αυτο το παιδι) και να βαζει 1 στα 10 δεν εχω δει ποτε. Μπαλαδορος ολη τη σαιζον να εχει 7+2 γκολ επισης δεν εχω δει.
    Βεβαια βαζει μερικα θεαματικα γκολ αλλα και εγω στα 10 ενα θα το πετυχω που θα μου παει?
    Μπαλαδορο που να ειναι πιο αργος και απο νταλικα με τρακτορα στα 0-100 επισης δεν εχω δει ποτε μου.

    Και οπως ειπα. Απο παντου τον σουταρανε. Ατιτλος εχωντας παιξει σε ΠΑΟ και ΑΕΚ 15 ΧΡΟΝΙΑ. Ενα κυπελλο και αυτο με τον Ατρομητο.

    Στη εθνικη του εφαγε τη θεση ο Ζησης Βρυζας που στις καλες κοντρολαρε με το καλαμι. Ο Ζησης που εχει βαλει 2 γκολ ενα με την Αρσεναλ στο παλιο Χαιμπουρι και ενα με τη Ρωσσια.
    Αυτο ειναι το χαιλαιτ της καριερρας του Ζηση.

    Φαντασου οτι μεχρι και το γκοντο ΚΟΥΤΣΑΥΛΟ και με ενεσεις στη μεση ειχε θεση στην Εθνικη και ο μπαλαδορος οχι...

    Βεβαια εκτιμηθηκαν ιδιαιτερα και οι εξω-αγωνιστικες δραστηριοτητες του κλικακια.. Οπως και του Γεωργατου και του Ζηκου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Οσο για την ευρωζωνη το θεμα ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ

    ΟΥΔΕΙΣ-ΚΑΝΕΝΑΣ-ΝΙΕΤ-ΝΑDA-NONE ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ..
    ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

    Απλα αν γινει κατι τετοιο και παμε απατοι, μπορει ο Σοιμπλε να αρχισει να σβηνει τα χρεη απο μονος του για ΟΥΚ ΛΑΒΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΩΝΤΩΣ..

    Τα χθεσινα 4,2 ας πουμε ΔΕΝ θα τα επαιρνε πισω.

    Και σε αυτα ειναι μη γινει η αρχη βεβαια.
    Και σωστα λες στη σειρα ειναι και αλλοι Ιταλία, Ισπανία,Πορτογαλία.

    Ουρα δε διαδρομο απογειωσης θυμιζει.

    Βαστα μη φυγει το πρωτο..

    Θα μεινουν οι Φριτς με τους Ολλανδους και τους Δανους μαζι με τους Φιλανδους να κοιτανε τα excel με τα χρεη στα pc...

    Αρχιζει αλλο τροπαριο μετα. Μπαινουν και Sengen μεσα κλπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η κριτική έχει γίνει μια χαρά εδώ μέσα προς όλους και προς όλα. Δεν έχει χαρισθεί ούτε σε συμπαθητικούς. Τα ίδια να λέμε κάθε μέρα για την κατοστάρα και τα 18 μπάνια; Αυτός που κάθε μέρα λέει οτι είναι ο Ναπολέων, κάνει παρέα με κύριους που φοράνε άσπρα, βλέπει παντού εχθρούς ( αυτοπάθεια λέγεται αυτό στην ψυχιατρική ), αυξάνει τις παρεμβάσεις ενώ έχει δηλώσει οτι θα τις περιορίσει ( ανακολουθία στην καθομιλουμένη ) και φυσικά τα αντιπυρετικά δεν έχουν αποτέλεσμα. ΖΑΝΑΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς όλους ολα και πάντα θα προσθέσω.
    Ποιος Πάπας και αλάθητο;;

    Τα περάσαμε αυτα καιρο τώρα..
    Και με 127.000 επισκέψεις το δευτερολεπτο αλλα σταθερούς 10;; Σχολιαστές
    Οι άλλοι 126990 απλα διαβάζουν για να περνούν γραμμή.

    Και με γνώσεις ψυχιατρικής μετα απο Προπονητική, Πολιτική, διαπαιδαγώγηση και οικονομικά ( καλα εκει μας φεύγει κανα δις αλλα σιγα τώρα).

    Και φυσικα αεκαρας πάνω απο όλους !! Και όλα βεβαίως βεβαίως

    Όντως έκανα λάθος. Κωστενογλου αξίζει και μόνο.
    Πέμπτος -25 και φτιαγμένος που κερδίζει η ΑΕΚ 3-2 τη χαλκηδονα με το προπονητη να εκτελεί τις εντολές που έλαβε στο ημίχρονο κατα γράμμα.

    Άντε και τελικό όπως με τη μπιλμπαο..

    Προσοχή τα τριμπαλλα μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τελειωσαν και οι "διερευνητικες".
    Ταχυρυθμα εκμαθησης κοινοβουλευτικης δημαγωγιας Αποικιοκρατικου τυπου, εκανε ο φρεσκοελλην.
    Φτανει. Νισαφι. Σαββατοκυριακο ερχεται.Να ηρεμησουμε λιγο. Να μας δει ο ηλιος. Να δουμε κανενα πατο.Να παιξουμε κανεναν στοιχηματακι μπας και βαλουμε κανενα ευρω στην τσεπη.
    Και απο Δευτερα παλι.Αχ να'ταν η ζωη μας Σαββατοβραδο.

    "οποιος δεν θελει να μεινει,μπορει να αποχωρισει απο το club. Με την οικια φρασεολογια που χαρακτηριζει και τον ιδιο, ο παιδεραστης Μπαροζο,ειπε οτι μπορουμε να φυγουμε ελευθερα απο το χαμαιτυπειο.
    Επεισης και ο αυτοκινουμενος σακατης,τα ιδια. Εαν δεν θελετε,να φυγετε. Εχουμε φτιαξει τους μηχανισμους αντοχης."
    Σφυξε τις βιδες στις ροδες, τροχοφορε.

    Μεχρι χθες μας απειλουσαν οτι θα μας διωξουν,απο σημερα και τουδε (μου αρεσει αυτο) θα μας απειλουν οτι θα μας κρατησουν.
    Ηθελα να ηξερα,-εκτος απο τους "γνωστες" του συστηματος και τους πληρωμενους λακεδες- εαν υπαρχει εστω και μισος Ελληνας που να γνωριζει, δια ποιον λογον ακριβως χωθηκε στο club,τι ακριβως κανει εκει μεσα και δια ποιον ακριβως λογο θα πρεπει να μεινει η να φυγει.
    Αναθεμα και αν υπαρχει ενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το βρωμικο σκεπτικο τους ΣΕ ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις,ειναι το εξης: ΣΤεκονται μπροστα στην πορτα της "ελευθεριας σου και σου λενε αν περασεις απο εδω,θα πεσεις και θα τσακιστεις.
    Οταν δηλαδη το τροχοσπιτο ο Σοιμπλε λεει "θα σας διωξουμε" να εχει κανεις στο μυαλο του οτι εαν φυγεις, θα τον γαμισεις.
    Οταν παλι λεει η πουστρα του Φαρο, ο Μπαροζο "να ξερετε οτι ειστε ελευθεροι να φυγετε" να ξερεις οτι πρεπει να μεινεις για να τους γαμησεις.

    "μα τωρα ποκερ θα παιξουμε";
    Γιατι ρε μαλακα,αυτοι τι κανουν; Αυγα τηγανιζουν;
    Συνηθως,τις χωρες που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ την δυνατοτητα αυτοστηριξης,δηλαδη τις χωρες-ερημους, που δεν εχουν τα προς το ζειν,ωστε να αυτοσυντηρηθουν,τις εκβιαζουν μονοχνωτα. Με την ιδια επωδο."ειμστε η σωτηρια σου.Χρονια."

    Τις χωρες ομως που ΕΧΟΥΝ την δυνατοτητα αυτοσυτηρησης και αυτοπροστασιας,επαρκειας δηλαδη,οπως η Ελλαδα, τις εκβιαζουν χρισηοποιωντας ενα παλμαρε απο εκβιαστικα δηλλιματα,τα οποια μπορει να αντιρκουονται μεταξυ τους εαν τα βαλεις ταυτοχρονα απεναντι.
    Επειδη ομως εχουν φροντισει-η τουλαχιστον το προσπαθουν στον μεγιστο βαθμο-να κρατανε τις πουλημενες και δοτες κυβερνησεις τους απο τις κωλοτριχες,τοτε,αυτα τα καταβαση παιδιαστικα και πολυ χοντροκομενα εκβιαστικα διλληματα, περνοντας τα μεσα απο τους μηχανισμους πλυσης (βλεπε βαρωνια)και γνωριζοντας οτι κατα βαση απευθυνονται σε οχι και υψηλους νοες-για να μη πω τιποτα χειροτερο-τοτε μπορουν να αντιστοιχιζουν το "αναλογο" εκβιαστικο διλλημα" και να το ταιριαζουν με τις τρεχουσες αναγκες.

    Γνωριζοντας οτι το προβατο,δεν εχει την δυνατοτητα να "διερευνησει",να οσμιστει, να συγκρινει την εκπληκτικη απλοτητα και επαλληλια αναντιστοιχων εκβιασμων,που αν τα βαλει "στη σειρα",τοτε θα τους παρει με τις πετρες.
    Γιατι πολυ απλα,ειναι αγκυστρωμενο απο τις τρεχουσες αμεσες αναγκες του,οι οποιες φανταζουν στα ματακια του σαν ΤΟ μετρο συγκρισης και ΤΟ καστρο το οποιο πρεπει να προστατευσει.

    Σαν δηλαδη,καποιον που ενω την μια βρεχει και την μια κανει ηλιο,αντι να κοιτα πρωτα τον καιρο,εκεινος ντυνεται "χειμωνιατικα" το "καλοκαιρι" και ¨καλοκαιριατικα" τον "χειμωνα".
    Οταν μπερδευτει δε πληρως, φοραει βατραχοπεδιλα και κραταει αλεξικεραυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΜΟΓΚΑΝΤΟΝ, ΠΡΟΖΕΚ ΚΑΙ ΒΑΛΙΟΥΜ. ΚΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ Ή ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ GREEKLISH. TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ STO GOOGLE ANALYTICS, φυσικά και δεν οφείλονται σε μένα, ΔΕΝ ΚΟΝΟΜΑΩ ΑΠΟ ΕΔΩ, η δουλειά μου είναι γνωστή, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΝΟΜΙΖΕΙ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΟΡΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ. ΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΑ, αν υπάρχουν. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ BLOG. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ " όλοι σας και μόνος μου ". ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ο σκατιάρης. ΜΟΓΚΑΝΤΟΝ, ΠΡΟΖΑΚ ΚΛΠ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΓΚΑΣ, τα καινούργια, ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ. ΠΡΟΖΑΚ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ. ΘΕΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ. ΤΥΠΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΒΑΛΙΟΥΜ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ ΠΙΑ Ο ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ. ΤΥΠΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ. ΖΑΝΑΞ.
    ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΑΛΛΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ. ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ. ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ; ΒΑΛΙΟΥΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. EYTYXΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

    "Μια πολύ σημαντική παγίδα υποκρύπτει το ενδεχόμενο να στηθούν πάλι κάλπες τον Ιούνιο. Αν η χώρα οδηγηθεί σε νέες εκλογές, αυτό ισοδυναμεί αυτομάτως με αθώωση του Γιώργου Παπανδρέου, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και των λοιπών μνημονιακών υπουργών που οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στο χείλος της απόλυτης καταστροφής. Εστω και η μία και μοναδική ημέρα που θα ανοίξει η Βουλή για την ορκωμοσία των νέων βουλευτών θα θεωρηθεί, σύμφωνα με το Σύνταγμα, βουλευτική περίοδος που θα οδηγήσει στην παραγραφή. Αυτό αποτελεί εκ των πραγμάτων έναν μείζονα λόγο που επηρεάζει τις διεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης και την αποφυγή νέας προσφυγής σε εκλογές.



    Σύμφωνα με το Σύνταγμα και το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών, η Βουλή μπορεί να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης ή υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως νόμος ορίζει μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου, που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος. Ως βουλευτική περίοδος, ωστόσο, βάσει Συντάγματος θεωρείται η περίοδος από τη μία διεξαγωγή εκλογών μέχρι την επόμενη. Με απλά λόγια, σήμερα η Βουλή έχει τη δυνατότητα να ασκήσει δίωξη σε υπουργό του ΠΑΣΟΚ μέχρι τις επόμενες εκλογές. Αν αυτές γίνουν στις 17 Ιουνίου, εκεί εκπνέει και η δυνατότητα της κυβέρνησης, καθώς επέρχεται η χρονική παραγραφή για αρκετά αδικήματα, όπως για παράδειγμα η δωροδοκία ή η απιστία κατά του Δημοσίου.



    Υπήρξαν πάντως χθες και κάποιοι συνταγματολόγοι που υποστήριξαν ότι μπορεί να δοθεί διασταλτική ερμηνεία στο Σύνταγμα για τη μη παραγραφή, στηριζόμενη στο εδάφιο που κάνει λόγο για δύο συνόδους (σύνοδος θεωρείται η περίοδος από καλοκαίρι σε καλοκαίρι), οι οποίες στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα διεξαχθούν. Η άποψη αυτή πάντως δεν φαίνεται να έχει μεγάλη βάση, καθώς αυτό που φαίνεται ότι υπερισχύει είναι η ξεκάθαρη διατύπωση του Συντάγματος περί «επόμενης περιόδου».



    Οπως προκύπτει από τα παραπάνω, οι Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος οι οποίοι τα προηγούμενα δύο χρόνια εξαπέλυαν βαρύτατες κατηγορίες με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά των Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, βρίσκονται πλέον ενώπιον οριακών αποφάσεων. Κι αυτό γιατί αν οδηγηθεί η χώρα σε νέες εκλογές, θα έχει επισφραγιστεί και η «αθώωση» του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, χωρίς καν να εξετάσουν τα γεγονότα και τα σημαντικά στοιχεία που έχουν προκύψει από την πρώτη Εξεταστική. Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Αντ. Σαμαράς έχει δεσμευτεί ότι η Ν.Δ. θα προχωρήσει στη συγκρότηση μίας και μόνης εξεταστικής επιτροπής, αναφορικά με την οικονομία και το πώς οδηγήθηκε η χώρα στο Μνημόνιο.



    Οπως και να ’χει, η Βουλή θα ανοίξει κανονικά τις πύλες της στις 17 Μαΐου για την ορκωμοσία των βουλευτών που εξελέγησαν από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Το πρωί της επομένης μάλιστα θα προχωρήσει κανονικά και σε εκλογή νέου προεδρείου. Αν μέχρι τότε έχει σχηματιστεί κυβέρνηση, το απόγευμα της 18ης Μαΐου θα αρχίσει η τριήμερη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης με την ομιλία του πρωθυπουργού. Η συζήτηση θα λήξει το βράδυ της Κυριακής 20 Μαΐου, με την ψηφοφορία εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση. Αν, ωστόσο, δεν έχει επιτευχθεί σχετική συμφωνία για σχηματισμό κυβέρνησης, η νέα Βουλή διαλύεται και προκηρύσσονται νέες εκλογές."

    dimokratianews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ : ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΒΕΝ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΑ, ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ, ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ.
    ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΠΑ. ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΖΑΝΑΞ, ΜΟΓΚΑΝΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΖΑΚ. Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ . ΚΙ Η ΜΠΙΛΜΠΑΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ. ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΖΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πω πω παραλήρημα!!!
    Άντε καλο βόλι καλη συνέχεια και επιστρέφω όλη τη συνταγογραφια.
    Για να τα λες κάτι ξέρεις.....
    Ήθελες και συνεργασίες... Κάτι ήξερα και κράταγα αποστάσεις.
    Αιντε τα λέμε και ευχαριστω τα οποία παιδια είχα κουβέντα.

    Το να κάθομαι να σε βρίζω απλα με κατεβάζει στο επίπεδο σου.
    Του παντογνώστη γαμηκου. Κατουρα και λίγο μόνο μη παθεις κάτι..,

    Και άμα σου ξαναφευγει κανα δις απο τα τσεκαρισμενα μην αγχωνεσαι.

    Απο τη μια σε λυπάμαι πραγματικα παντογνώστη
    . Απο την άλλη χαίρομαι που εδειξες το πραγματικό σου πρόσωπο στο πρώτο που σου Πήγε κόντρα

    Δημοκράτη της δεκαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ : ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Οντως μπορει να χρησιμοπιηθει το τεχνασμα. Αλλα πραγματικα Τακη πιστευεις οτι το "μη κυνηγι" εχει να κανει με το οτι "εμποδιζονται απο διαταξεις";
    Η οτι τα κορακια δεν αλληλοτυφλωνονται;
    Το δευτερο ασφαλως.
    Το αναποδο απο αυτο εκανε ο μπουροκωλος πριν τις εκλογες,θυμασαι. Που εκλεισε το "μπουρδελο" (δικα του λογια) και παρεγραφισαν ολα.
    Αν ομως υποθετουμε-σε μια εξωγαλαξιακη ζωη- οτι θα ηθελαν καποιοι πραγματικα να κυνηγισουν καποιους,αναστελεις διαταξεις,τροποποιεις τα αναλογα, επαναφερεις οτι να΄ναι.Επι εσχατι προδοσια. Εκει δεν υπαρχει τιποτα.
    Ολα αυτα,ειπαμε,σε εναν αλλο,μαγικο κοσμο.

    Ολοι ειχαν αιχμηρους χαρακτηρισμους για ψηφοθηρικους λογους,αλλα μετα το κλεισιμο της καλπης και το καταμετρημα των κουκιων,αλλαξαν φρασεολογια και το "δοσιλογοι" εγινε "παρελθον" το "οι συμφοιτητες" εγινε "οι πρωην αρχηγοι" και το "ουτε νεκρος" εγινε "να το δουμε".
    Οτι θελει ο πελατης.

    Δοκιμαζουν τα ορια του. Το ποσο-εχοντας υπόψην τους βεβαια την οψιμη "τσαντιλα"του μακρυα μπορουν να το πανε και ποσο μπορουν να τα γυρισουν.
    Τελευταια δοκιμασια ηταν το ηξης-αφηξης του κουνελογερου της "Τομαρ". Κατι εφτασε να πει για συγκυβερνηση με τους δυο αλλους,πηραν φωτια τα fax και τα email και τα τηλεφωνα εκει στο απο-κομμα,και εκανε πισω. "δεν μας παιρνει σου λεει. Οι κατσαριδες ειναι οντως νευριασμενες. Και ψαχνουν αλλους τροπους να πρακαμψουν.
    Στην αναγκη ας βγαλουν τις ερπιστριες. Την Χρυση Αυγη,τι την εχουν εκει μεσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ, και με αποκάλυψες, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΕΠΑΘΑ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΖΩ ΑΠΟ ΤΟ BLOG, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.
    ΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ. ΖΑΝΑΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

    ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ : Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΦΤΩΧΟΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ Ή ΨΗΦΙΑΚΗ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΩ ΕΓΩ.
    ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΔΩ. ΚΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. XΡΗΣΤΟ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ.
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.
    'Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΣΩΣΤΑ.

    ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ
    ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΙΡΙΠΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ),
    ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ,
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ...

    -ΜΠΟΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΤΡΕΛΛΟ
    ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Σ'ΑΓΑΠΩ-
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΙΛΗΣ Ο ΚΑΡΡΑΣ(ΑΣΧΕΤΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή