Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

        Τα ίδια έκανε σε όλη την Ισπανία ο Φράνκο. Προσπάθησε να προωθήσει τα καστιγιάνικα απαγορεύοντας κάθε τοπική διάλεκτο. Θεώρησε οτι κατ' αυτόν τον τρόπο θα ισπανοποιούσε την χώρα. Έτσι λοιπόν επενέβη και στην χώρα των Βάσκων κι άλλαξε μέχρι και το όνομα της Μπιλμπάο από Αθλέτικ σε Ατλέτικο. Πέτυχε κάτι; Ό,τι και στην Καταλούνια.
        Στην χώρα των Βάσκων λοιπόν, σε αυτήν την περιοχή της βορειανατολικής Ισπανίας με τα τρία μύρια κατοίκους, γεννήθηκε η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το κομμάτι γης αυτό με όχημα τον Βισκαϊκό κόλπο, γνώρισε μέρες ευπορίας στις αρχές του προηγούμενου αιώνα λόγω χαλυβουργίας, χημικής βιομηχανίας και ναυπηγίας. Προσέλκυσε λοιπόν μπόλικους μετανάστες από τον βορρά κι από την Μεγάλη Βρεττανία, που φέρανε και το μικρόβιο του ποδοσφαίρου. Έτσι δημιουργήθηκε αυτός ο σύλλογος ή το 1898 ( επίσημη εκδοχή ) ή το 1901 ή το 1903.
         Δεν ήταν όμως μόνο για να βλέπει μπάλα το φιλοθέαμον κοινό. Μέσα της έκλεισε την παράδοση και την ταυτότητα των ανθρώπων της χώρας και κύρια την διαρκή τάση για αυτονόμηση, όπως αντίστοιχα κάνει και η Μπαρτσελόνα για την Καταλωνία. Ένας ξεχωριστός σύλλογος εκεί πάνω, που αρνείται ακόμα και σήμερα να βάλει στην φανέλα της το λογότυπο της ισπανικής ομοσπονδίας ενώ επιμένει να χρησιμοποιεί μόνο ντόπιους ποδοσφαιριστές. Σαν εταιρεία είναι λαϊκής βάσης όπως και η Μπαρτσελόνα και  η Ρεάλ Μαδρίτης ( οι τρεις αδερφές του ισπανικού ποδοσφαίρου ) και η Οσασούνα. Καμία από τις αδερφές δεν έχει υποβιβαστεί μέχρι σήμερα, όπως είναι γνωστό.
            Κι αυτή η εταιρεία, όπως και η Μπάρτσα, αρνείτο πεισματικά να βάλει σπόνσορα στην φανέλλα της. Μέχρι το 2008 που διαφήμισε την βάσκικη πετρελαϊκή εταιρεία Petronor για 6 μύρια ευρώ ετησίως. Αυτό ήταν και το τέλος του τότε προέδρου Φερνάντο Μακούα, αφού στις εκλογές αντικαταστάθηκε από τον επί 17 χρόνια ποδοσφαιριστή της ομάδας Χόσου Ουρούτια. Που μια χαρά έπαιξε το επικοινωνιακό παιχνίδι κρατώντας την εμμονή των Βάσκων στην φυλετική τους καθαρότητα και στην άρνηση της ξενοφοβίας, ισχυροποιώντας ιδανικά την περίφημη "cantera". Δηλαδή , κάπου στη μέση βρίσκεται η ισορροπία. Εξ άλλου το μοντέλο συντήρησης κι ανάπτυξης των δυό άλλων αδερφών, απέκλειε τον μονολιθισμό.
            Αυτή η cantera λοιπόν, μεταφραζόμενη κυριολεκτικά, σημαίνει λατομείο. Πρακτικά σημαίνει τα φυτώρια της ομάδας πάνω στα οποία θα έπρεπε να στηρίζεται η πρώτη ομάδα. Άρα το ρητό που κυριαρχεί είναι το " δεν λέμε όχι στους ξένους αλλά το ναι στους παίκτες της cantera." Βόλεψε αυτό, όπως βόλεψε οτι ο μόνος ξένος που αγωνίστηκε στην ομάδα ήταν ο Λιζαραζού αλλά ανακαλύφθηκαν βάσκικες ρίζες. Κι όπως δεν υπάρχει πρόβλημα με την εθνικότητα του εκάστοτε προπονητή που αναδεικνύει την cantera. Είπαμε οτι παντού θα βρίσκεις ελαττώματα, ειδικά όταν φεύγει η Σανγκρία κι έρχεται το globalization.
           O σημερινός προπονητής λέγεται Μαρσέλο Μπιέλσα κι είναι Αργεντίνος. Χαριτωμένα τον λένε El loco ( τρελός ) επειδή δείχνει μια διαφορετικότητα στα σχήματα των ομάδων που κατεβάζει. Η Μπιλμπάο εφαρμόζει ένα 3-3-1-3 που σημαίνει κατά μέτωπο επίθεση - ασυνήθιστο για Ισπανία - και που σε αυτό οφείλεται η σοβαρή διακύμανση της απόδοσης της από αγώνα σε αγώνα λόγω κόπωσης. Δεν τρέχει τίποτα όμως. Οι Βάσκοι διατηρούν το βρεττανικό τους στυλ με τις αντεπιθέσεις και την πίεση ψηλά στην αντίπαλη άμυνα.
           Έδρα της Μπιλμπάο είναι το περίφημο Σαν Μαμές. Από το όνομα ενός αγίου της ορθόδοξης εκκλησίας, του αγίου Μάμαντα, που περί τα μέσα του 3ου αιώνα μαρτύρησε επί αυτοκράτορος Αυρηλιανού. Τότε, λέει ο θρύλος, ένα λιοντάρι πήγε και τον προστάτεψε. Κοντά λοιπόν στο ναό του άγιου χτίστηκε το γήπεδο κι έτσι πήρε το όνομα του αλλά και το υποκοριστικό " ο λάκος των λεόντων." Μια πολύ γερή έδρα και για την ακρίβεια το παλαιότερο γήπεδο της Ισπανίας. Από το 1913. Γήπεδο που θα αντικατασταθεί το 2013 από καινούργιο, στον χώρο της διεθνούς έκθεσης εμπορίου ( δεν έχει λόγο ύπαρξης αυτή πια ) προϋπολογισμού 160 μύριων. Γήπεδο, που όπως θα θυμούνται οι αρχικοί αναγνώστες του blog, είχα προτείνει για πρότυπο της ΑΕΚ.
                 Σήμερα λοιπόν παίζει η μάνα και η κόρη ! Η Ατλέτικο Μαδρίτης ιδρύθηκε από τρεις Βάσκους φοιτητές το 1903 με σκοπό να αποτελεί το φυτώριο της Μπιλμπάο. Εξ ου και τα κοινά χρώματα. Κι οι δυό ομάδες φορούν κόκκινα άσπρα σε αντικατάσταση των μπλε της Μπλάκμπερν που φόραγαν μέχρι το 1911. Όμως σε ένα ταξίδι στην Αγγλία για να αγοραστούν νέες μπλε φανέλλες, αυτές δεν βρέθηκαν κι έτσι οι δυό ομάδες κατέληξαν με τα χρώματα της Σάντερλαντ . Δυό ομάδες που χώρισαν τα τσανάκια τους το 1921, όταν οι αυθεντικοί Βάσκοι νίκησαν στον τελικό του κυπέλλου με 4-1. Δυό σύλλογοι που το 1929 ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ισπανικού πρωταθλήματος. Και στατιστικά, στις 150 φορές που βρέθηκαν αντίπαλοι, η Μαδρίτη προηγείται με 64-59 σε νίκες. Οψόμεθα σήμερα.
               Κι είναι μια ομάδα που πάντα μου κινούσε την περιέργεια, όταν βγήκα από το κιτρινόμαυρο καβούκι μου και φυσικά ο χαρακτήρας μου με ώθούσε όχι σε μέλη της λίγκας των G, αλλά σε αντίστοιχα μονοπάτια με την ΑΕΚ μας.  Κι ας έχει να πάρει πρωτάθλημα η Μπιλμπάο ( κατσαρόλι κατά κάποιους ) από το 1984. Και δεν είχα την τύχη - λόγω κλήρωσης - να την αντιμετωπίσω σαν ΑΕΚ το 1977 αντί της Γιουβεντους, ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Όπως αντιμετωπίζω την φανέλλα μας σαν τεράστια, έτσι βλέπω και της Μπιλμπάο που εκφράζει την φιλοσοφία των Βάσκων που προτιμούν να δουν την ομάδα τους σε χαμηλότερη κατηγορία παρά να προδώσουν την cantera.
              Και φυσικά τα μάτια θα είναι καρφωμένα σε όλη την ομάδα σήμερα αλλά και στον Φερνάντο Γιορέντε Τόρες, τον γνήσιο απόγονο του Τέλμο Θάρα με τα 252 γκολ ( εξακολουθεί να παραμένει ο πρώτος σκόρερ όλων των ισπανικών πρωταθλημάτων, 40-50 ) ή του Αρανθάντι με τα 200 τέρματα σε 170 παιχνίδια  στην δεκαετία 1911-21, που ακόμα η Marca έχει έπαθλο ( Πιτσίτσι - μικρή πάπια ) για τον εκάστοτε πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Γιατί στον Γιορέντε; Μα τον θέλει η Μπαρτσελόνα για να τον αναδείξει.
            Πολυλόγησα αλλά δεν πειράζει. Τελικός εξ άλλου είναι σήμερα και γνωριμία ακόμα καλύτερη για μας. Η ομάδα δεν είναι απλά τεχνοκρατισμός κι οτι θα έπρεπε να έχει ακόμα και ολυμπιακούς να την οδηγούν, αρκεί αυτοί να είναι ικανοί. Διότι με αυτήν την λογική κακώς γίνονται εδώ μέσα εκλογές και κακώς δεν παραδίσουμε τα κλειδιά της χώρας σε Γερμανούς κι αν μας προσλάβουν, έχει καλώς. Ο αγώνας, παρά την έντονη κριτική, είναι στόχος και κουβέντα του Κομφούκιου: " Η συνεχής προσαρμογή με σκοπό να ταιριάζουμε στις επιθυμίες των άλλων, σκοτώνει την τελειότητα. " Την προσωπική που μπορεί να γίνει δυάδα, τριάδα κι οι τρεις κι οι δεκατρείς μπορούν να γίνουν χίλιοι δεκατρείς. Αλλοιώς, ήρεμα και ταπεινά, πάω με εκείνον που νικά. Κι όταν έρθει ξανά η σειρά μου, ειδικά όταν έχω και τον Μπερλουσκόνι, το παίζω φανέλα. ΟΧΙ ΡΕ. ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ . ΟΡΜΑ ΡΕ ΑΘΛΕΤΙΚ.

69 σχόλια:

  1. Αν εχετε ορεξη να σχολιασουμε κατι πραγματακια για τα πολιτικα,πεστε το να συνεχισουμε.Γιατι την παπαρια που ειπε ο Σαμαρας πως ο "λογιστικος ελεγχος του χρεους οδηγει την χωρα εκτος ευρω",πολλοι ετοιμαζονται να του την γυρισουν καταμουτρα σαν γιαουρτι μαζι με την τσανακα....
    Dimi,απο πιεση πως πας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για το βλακομετρο και τα αναμασηματα τα οποια του δινουν στο στομα τα αφεντικα και μαζι και σοτυς ποουστιδες των καναλιων,ενταξει. Μαλλον ξεδοντιαστικε ο δρακος του "φυγε απο το ευρω" και "δεν θα παρουμε την δοση". Ας βρεθει κατι αλλο.
    Η παγιδευση του Τσιπρα που επιχειρειται ειναι φανερη. Οι κυριοι υπευθυνοι, θα δειξουν με το δαχτυλο τον κυριο υπευθυνο της κατρακυλας και θα καταδειχθει περιτρανα οτι "το αντιμνημονιακο μετωπο ειναι μιοα ουτοπια και οτι ο ρεαλισμος των μεχρι χθες "σωτηρων" ειναι η πλεον μοναδικη λυση.

    Και αρα οι "δημοκρατιες" σας και τα ανεξοδα συστηματα σας,πλεον,δεν εχουν αντικρυσμα και εμεις ειμαστε οι μοναδικοι και ικανοι διαχειριστες. Και παρτε τους Κανονικους "Μοντι" δια βιου για να εχετε να πορευεστε.

    Ελπιζω να μη πεσει. Εχει μοναδικη ευκαιρια και βρισκεται σε θεση τετοια που θα την ζηλευε καθε πολιτικος αρχηγος.
    Και ειναι κριμα απο τοσο νωρις να καψει μια και εξω το πολιτικο μελλον και να μετατραπει στον "μουτζουρη" της υποθεσης.

    Φυσικα ολα αυτα που αντιπροτινε,δεν θα τα κανουν δεκτα οι Τουρκογλου και Σαμαρας. Αν και τους εχω ικανους-εφόσον βεβαια θα παρουν και το ο.κ. απο τους εξω,να το κανουν.
    Και παλι θα ειναι μαλακας ομως εαν δεχθει να φορτωθει το "χρεος" και τα δεινα των αλητων,συγκυβερνοντας εστω και με μη παρουσια τους στην κυβερνηση. Ειναι τραγικο το να συμπρατει πλεον κανεις μαζι τους,ακομα και σε επιπεδο πεζοδρομιου. Ουτε ταξιτζης δεν πρεπει να τους δεχεται για κουρσα. Ειναι μολυσματικοι παραγοντες.

    Δεν ξερω που και πως θα καταληξει το ολο παραμυθι. Απλα λεω τι ΔΕΝ πρεπει με τιποτα να κανει. Ποτε των ποτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γνωρίζει όλα αυτά...
      Κι έχει και αρκετούς κωλοπετσωμένους γύρω του...

      Διαγραφή
    2. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαΐου, 2012 01:08

      Για το καλό όλων μας, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, πρέπει να το πάει ως το τέρμα. Μακάρι να μην τον διπλαρώσουν σε καμιά τζούφια συγκυβέρνηση ή σε καμιά ροζ αναδίπλωση στο όνομα της ευρωπαϊκής αριστερής ειρήνης και αγάπης με πεταλούδες και σουπλήν.

      Διαγραφή
    3. Θα το πάει σε εκλογές.
      ΞΕΡΕΙ οτι σε νέα εκλογική διαδικασία θα δυναμώσει, ενώ οι άλλοι θα τσακιστούν.

      Διαγραφή
  3. Χρήστος_new09 Μαΐου, 2012 00:59

    Όμορφη ανάλυση Στήβεν,πιστεύω οι ΑΕΚτζήδες θα είναι με την Μπιλμπάο,σωστός,όρμα ρε Αθλέτικ...
    conpater δώσε...(σε ότι με αφορά)
    προς Χρήστο,δεν νομίζω να είναι τόσο μαλάκας(ή να ζαλιστεί από τα ...φώτα)και να καεί τόσο νωρίς.Πάντως το χάρηκα το σημερινό,που τους έπαιξε,όσο μπορούσε, τους πουλημένους Σαμαρομπένυδες .Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το χάρηκα.
      Άκουσα, επιτέλους μιά αντρίκια φωνή, απο κάποιον που δείχνει να φορά παντελόνια. Είχε λείψει.
      Οι Σαμαρομπένυδες, το θλιβερό σινάφι τους, οι προσκυνημένοι γερμανοτσολιάδες και τα σιχαμένα παπαγαλάκια τους είναι γραβατωμένοι, που, όμως, έχουν αφήσει το παντελόνι στο σπίτι....
      Πίεση, αντίσταση, κέρδος χρόνου, μπάλα στην κερκίδα: Παράταση ζωής (έτσι παίζει διαχρονικά η Ελλάδα)...

      Διαγραφή
  4. ΠΡΟΣ CONPATER: ΠΙΕΣΗ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΠΗΣ Ή ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ. Ε, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΙ.
    ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΞΑΔΕΡΦΕ;
    ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΑΦΕΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαΐου, 2012 01:05

      Προσπαθείς να μας πεις ότι ο τζήμερος είναι faux self made?

      Διαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαΐου, 2012 01:04

    Conpater προχώρα, πες τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OK οποτε προφανως να μη μιλαμε για να μη τυχον και στεναχωρησουμε.
    Να φωναζουμε γκολ και ας ειμαστε αμπαλοι. γκολ να μπει μονο.
    Να κατσω να περιμενω η να τρεχω να φωναζω? ξερω εγω?
    Σε φτιαχνει να φωναζεις γκολ με τους τυχαιους? Μπραβο σου
    πρεπει να το κανω και εγω για να ειμαι αρεστος? η πειραζει που οταν εχω δει αλλη ΑΕΚ αυτη μου προκαλει θλιψη?
    οταν εσυ δε πηγαινες επι ντεμη στεναχωριωσουν οταν κερδιζαμε?
    δεν φωναζες γκολ?
    τα παιδια σου δεν ηταν αεκ?
    θα αλλαξω αποψη αν ο special (παπαρας) παρει αυριο 3 κουπες? με γεια του με χαρα του. η μηπως δεν θα πουλησει τη ρεαλ για να παει στους αραβες και στους ρωσους οπως πουλησε ολους τους αλλους πιο πριν?
    ο λογος ενος αντρα μετραει και τηρηται αν δινεται μονο προς ελληνες? προς κυπριους δε μετραει? η δεν ειναι λογος? η αντρας?

    θα μαθει μπαλλα ο σιαλμας αν κανει χατ τρυκ με τον ατρομητο?
    η θα γινει προπονητης το νουμερο αν βγει πρωτος?
    σε μια νορμαλ ΑΕΚ ο προπονητης ο σημερινος θα κουβαλαγε τις μπαλες μετα τη προπονηση?
    αν ο μανολο ειχε 22 ποντους σε 16 ματς θα ηταν προπονητης μας?
    η θα τον περναγαμε γεννες 14?

    νομιζεις οτι με ενδιαφερει αν κανω γκαλοπ το αποτελεσμα? οπως και εσυ ΑΔΙΑΦΟΡΟ μου ειναι.

    στο στοιχημα που θα εχανες? στο οσφπ-αεκ ασος ημιχρονο ασος τελικο? στο γκολ του μεπλμπεργκ? η στη μπαρτσα που εχει ταισει (εστω με 1.20-1.40) κοσμο?
    μηπως θα εχανες προχτες τον ασο του μπαοκ?
    θα εχανες στο ιδιο ματς στο κυπελο?

    η διαφορετικοτητα της αεκ τα τελευταια χρονια που ειναι? στο οτι χρωσταει φεσωνει και δε πληρωνει? σε τι διαφερει απο τον μπαοκ το γαυρο επι κοσκωτα και τον αρη?

    κερδισε η αεκ την αλογοτροφη και τι εγινε? ειπα να μη χαρεις? ειπα οτι δεν ηθελα?
    οχι και να πανυγηριζω που ο μπουγαιδης ειναι καλυτερος απο τον γιουρκα! το ξερω αυτο, εχω περασει το level της original σε σκεψη..

    πειραζει που μιλαμε η πρεπει να παμε στο γηπεδο για να εχουμε αποψη?

    δικαιουνται να μιλανε οι 4000-5000? οι αλλοι μουγκα? η μηπως να συμφωνουμε σε ολα?

    μια φορα πηγαμε κοντρα και πεσατε να με φατε. χαιρωμαι πολυ και ΑΔΙΑΦΟΡΟ μου ειναι.

    οπως και εσυ ΟΥΤΕ ΒΓΑΖΩ ΚΑΤΙ ουτε με ενδιαφερει.

    Και αφου ενοχλησε τοσο πολυ σημαινει οτι κατι χτυπησε.

    στη τελικη δεν ξαναμιλαμε κιολας και ολοι φιλοι ειμαστε.

    η αμα ξαναμιλησουμε να γραφουμε κατα πως ειναι η αντισταση η να κανουμε συνομοσιολογια για να περναμε ολοι καλα.

    αλλιως να γραφουμε για ζωδια και τη τζουλια.

    οτι να ναι. αρκει να μη πειραζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι αυτο ακριβως που αναφερει ο Χρηστος.
    Προσπαθουν να τον εγκλωβισουν σε μια κατασταση,που τον οδηγει στον γκρεμο.Το "ειμαστε μαζι σου" που του λενε,θυμιζει κατι σε "προχωρα,σε καλυπτω εγω",και με το που βγαινεις σε γραφουν στα αρχιδια τους και μαζευεις ολες τις σφαιρες των απεναντι...
    Στην ουσια,ο λογιστικος ελεγχος που ζηταει δεν ειναι τιποτα αλλο παρα η ουσια του προβληματος του χρεους.Και ειναι παρα πολλοι αυτοι που εμπλεκονται,μεσα και η τραπεζα της Ελλαδος.Χωρια,που "ξυπναει" καιαλλες χωρες οπως η Ισπανια πουειναι ετοιμη να σκασει.
    Βαλθηκανε ολοι να υποστηριξουν μια κυβερνηση που ξερουν οτι δεν θα σταθει,κατα την γνωμη τους, με τα μετρα να εχουν υογραφτει απο αλλους,με τα εκκαθαριστικα να ειναι στο δρομο,με το κοψιμο των συνταξεων και των μισθων να ειναι ετοιμες.
    Και θα ζητησουν τον λογο απο τον Τσιπρα και για ολα αυτα αλλα και για τις "δυσκολιες" που θα φερουν οι Γερμανοι στην επαναδιαπραγματευση του χρεους.Και ρωταω εγω τωρα,ποσο αδικο ειχε ο Μιχαλολιακος οταν αποκαλεσε αλητες και ρουφιανους τους δημοσιογραφους.Γιατι βαλθηκαν ΟΛΟΙ,να πεισουν τον κοσμο πως αν γινουν νεες εκλογες θα οφειλεται στην ακαμψια του Τσιπρα.
    Εχουν και το αβανταρισμα των Σοιμπλε και σια,που με τις δηλωσεις τους παλι τρομοκρατουν,οποτε εχει μπερδευτει το πραγμα.
    Ο Τσιπρας ζηταει κατι πολυ απλο,μην το πουμε και αυτονοητο.Αφου θες κυβερνηση κυριε Σαμαρα και Βενιζελο,υπογραψε το χαρτι οτι δεν ισχυουν οτι εχετε υπογραψει και παμε στην Ευρωπη μαζι και μπαινω εγω μπροστα.Λυσσαξανε με την συνταγματικοτητα της προτασης εμπιστοσυνης του Τσιπρα γιατι ξερουν οτι θα ειναι πολλες οι διαρροες.Τοσες,ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ,που ανετα μαζευονται 160 βουλευτες υπο του Τσιπρα και κανουν κυβερνηση,και χωρις το ΚΚΕ,το οποιο βλεπει να εξαφανιζεται αν παει καλα ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο κοσμος στηριξε ΣΥΡΙΖΑ,εστω και σαν αντιδραση στους δυο αλλους,κατι που παραδεχτηκε ο Τσιπρας,και εριξε στα ταρταρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Ουτε αυτο μπορουν να το χωνεψουν,και η μαχη "καψιματος" θα ειναι μεγαλη και υπουλη.
    Οταν εγραφα για 35% ΗΞΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΛΕΓΑ.Ουτε αυτο δεν επιασαν,που 45%.....
    Αλλα τους χαλασε την μανεστρα και η Χρυση Αυγη και το 19% που δεν μπηκε στην βουλη.Μια Χρυση Αυγη που αυτοι την εβαλαν στην βουλη.Ασχετα αν ο κοσμος την ψηφισε γιατι ουτε ηξεραν τι ψηφιζαν.Ανεργος ειμαι,δουλεια δεν βρισκω,κωλος ειναι ολη η κατασταση,ας την ριξω εκει...Μηπως ειναι και για καλο για να σφιξουν οι κωλοι μεσα στην βουλη.
    Με τον Βενιζελο θα παιχτει χοντρο παιχνιδι,ετσι νομιζει αυτος τουλαχιστον.Με τις δηλωσεις περι "αντιμνημονιακου" θα παει στον Τσιπρα,αλλα ας μην υποτιμουμε το γεγονος οτι ο "μικρος" εχει ενσημα στο "κολλεγιο"..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαΐου, 2012 01:30

      Απογοητευτικότατο το ΚΚΕ, τώρα που "καίει η μπάλα", αυτοί νοιάζονται για ιδεολογικές καθαρότητες και -βασικά- για την πρωτοκαθεδρία του αριστερού χώρου, που είναι πιο μακρινό όνειρο και από το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ. Ντροπή τους.

      «Με τις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα δεν καταργούνται το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση. Παρόλα αυτά παρουσίασε ως φιλολαϊκή διέξοδο ορισμένες που συγκαλύπτουν τη γενικευμένη αντιλαϊκή επίθεση των μονοπωλίων και των κομμάτων τους, τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, όπως είναι η «Στρατηγική ΕΕ 2020», πολιτικές που είναι ενσωματωμένες και στο μνημόνιο και στη δανειακή σύμβαση»

      Δηλαδή ο μικρός τι πρέπει να κάνει πέρα από αυτά που κάνει 2 όλες κι όλες γαμημένες μέρες από το εκλογικό διτσίμπουκο και με ευρώπη και αμερική να σκούζουν ότι θα μας μαμήσουν. Αντί να παραμερίσουν τις ανέφικτες απαιτήσεις τους και να τον καλύψουν, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΕ 2Η ΦΑΣΗ, τον δίνουν στεγνά. ΚΚΕ, το κόμμα του ΧΑΦΙΕ. Πάλι.
      Διότι, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ (που πιστεύω ότι πιθανότατα είναι), Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΗ.

      Διαγραφή
  9. Οικουμενική αρχηγό ποιον; Σύμφωνα με το Σύνταγμα -που το επικαλούνται ότε αν τους συμφέρει- αν επιστρέψουν όλοι την εντολή αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Άρειου Πάγου. Δηλαδή η Ρένα Ασημακοπούλου. Θα αποκτείσει και η Ελλάς την Μέρκελ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να οδηγηθεί στον γκρεμό ο Τσίπρας δεν χρειάζεται τις ίντριγκες του ηλίθιου και του Μπενίτο, του αρκεί ο Στρατούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαΐου, 2012 01:33

      Καλά, αυτός τα έχει κάνει μαντάρα...έχει δουλέψει κανονικά μιά μέρα στη ζωή του? Για πανεπιστημιακός μου φαίνεται.

      Διαγραφή
  11. ο Μπερλουσκονι το παιζει φανελα! μαλιστα
    ισως επειδη για να το παιξει καλυτερα την πηρε απο τη Β εθνικη...
    και την εκανε τη μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη.
    βλακας. επρεπε να το παιξει αντισταση να βγανει τετρατος και να κανει 20 χρονια να δει κουπα (οχι κατσαρολι) α ρε κοροιοδο ντουτσε

    και φυσικα ο καθε γιορεντε κοιταει τη μπαρτσα. που να κοιταει δηλαδη? τη ναπολι τη σετουμπαλ η τη κιλμαρνοκ ροβερς?

    πειραζει που ειμαι με τη μπαρστα?
    η μηπως δεν ειναι αντισταση αρκετα?
    πειραζει που αμα χασω δεν με νοιαζει? η να φωναξω γκολ?
    πειραζει που δε με πειραξε που εχασε η liverpool προχτες? η επρεπε να στεναχωρηθω?


    ΦΙΛΕ (οχι αδελφε ουτε ξαδελφε) conpater MIA XΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ

    ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΛΑΝ του Μπερλουσκονι να ξεκιναω με -12 μπας και παρει κουπα ο special.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ DIMI: ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΣ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ Ο ΠΕΠ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΜΠΑΛΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΚΙ ΕΦΥΓΕ; ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΥ;
    ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, αφού τα ξέρουμε κι όλα, ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ.
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ.
    ΟΙ " ΓΝΗΣΙΟΙ " ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΛΑΝΟΒΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ DIMI: B' ΕΘΝΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ; ΤΥΧΑΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ. ΚΙ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ ΣΑΝ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ. ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΤΑ; ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΚΑΤΙ. ΓΑΜΩ ΤΑΙΣ ΦΑΝΕΛΑΙΣ.
    ΜΗΝ ΓΑΜΑΤΕ ΠΟΛΥ ΤΑ G ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ.
    ΡΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΠΙΛΜΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα σχολια πλεον θα ειναι λιγοστα και για θεματα που δεν ενοχλουν.
    μη παμε και κοντρα και στεναχωρουμε κοσμο..

    για την υπερθερμανση του πλανητη, το νεο προγραμμα του ant1 αντε και κανα πολιτικο αλλα με προσοχη και παντα κατα τη ροη του προγραμματος.

    μη θιξουμε κανα 'γνησιο' εμεις οι ιμιτασιον.
    οι 'γνησιοι' να ναι καλα να μεγαλουργουμε
    και προπαντων μη τυχον και τους θιξουμε.

    τωρα δε που εφυγε και ο διαολος μπορει να ξεχαρμανιασει και ο special.
    θα γλυτωσει τουλαχιστον τα ρεζιλικια με τις πενταρες στο φρανκογηπεδο. και αμα δε κατσει και κανας μπατσουμπερ απεναντι μεχρι και ch.l παιρνει.

    και για να μπαινουμε στο πνευμα:

    τι καιρο λετε να κανει αυριο? ελπιζω να μην ενοχλει η ερωτηση..

    αν ειναι να την αλλαξω. συνεφφια λεει θα εχει. να παρω μπουφαν?

    καλα ειναι?

    αν ενοχλω να ρωτησω τιποτε αλλο μονο ενημερωστε με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΑΜΩ ΤΑΙΣ ΦΑΝΕΛΑΙΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΤΑ;

    Τιποτα δε καναμε. Απλα ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ οτι βρισκαμε μπροστα μας.

    Οχι μικρα ομως τυπου μπιλπαο, μη μας πανε και μεσα..

    επειδη βαριεμαι να γραφω

    http://www.acmilan.com/en/club/palmares

    ενοχλησα το ξερω αλλα με ρωτησες. αν ειναι για το καιρο μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ΚΚΕ βλεπει εντρομο την ιστορια με το ΠΑΣΟΚ να επαναλαμβανεται.Αν στηριξει μια κυβερνηση αριστερας,ξερει πως στις επομενες εκλογες θα ειναι κατω απο 5%.Δεν λεω οτι εχει αδικο σε αυτα που λεει.Συμφωνω στην "βαση της συζητησεως που θελει ξηλωμα". Αλλα ρε Αλεκα,δεν γινεται απ`την μια στιγμη στην αλλη.
    Εχει δυο μερες τωρα ο Τσιπρας που δεν βαδιζει στον δρομο.Λακουβες πηδαει συνεχεια.Ξερει,πως κυβερνηση ειναι δυσκολο να φτιαξει.Αλλα αυτο που εχει κατα νου,ισως αξιζει πολυ περισσοτερο απο μια προσκαιρη κυβερνητικη παρεα.
    Το μονο που θελει,ειναι να ξεμπροστιασει ΤΕΛΕΙΩΣ τους αλλους δυο.
    Το "υπογραψε" που ειπε στον Σαμαρα,θα το πει και στον Βενιζελο.Ξερει οτι δεν "παιζει" η απαντηση του Σαμαρα,που θα ειναι και του Βενιζελου.Το "εξω απο το ευρω",και "θα κοψουν τα λεφτα",ειναι κατι που δεν γινεται να υπαρξει.Γιατι δεν συμφερει την Γερμανια.Ειναι κατι ομως που συμφερει πολλες αλλες ευρωπαικες χωρες,και αυτος ειναι ο φοβος των Γερμανων,οι οποιοι εχουν ελλειμα 85%,που ειναι παραπανω απο το 60% που εχει οριστει.
    Μεχρι τις επομενες εκλογες,το θεμα δεν ειναι να αντεξει ο Τσιπρας,αυτο ερχεται δευτερο.Πρωτα,πρεπει να αντεξει ο κοσμος στις τρομοκρατικες πιεσεις που θα του ασκηθουν μεσα κι εξω απο την χωρα.Δυο μερες τωρα,εχουν βαλθει ολοι να τον στηριξουν,μεχρι και ο - μη εχων επιχειρηση - Δασκαλοπουλος προεδρος του ΣΕΒ τον στηριζει .Ειναι αυτος που ηταν αντιθετος στις μειωσεις,και την περασμενη βδομαδα καταγγειλε τις συλλογικες συμβασεις!!!!!
    Αγαπητε Στηβεν,οι Αριστεροι εφτιαχναν εταιρειες οντως.Οτι εκαναν οι δεξιοι εκαναν κι αυτοι.Φυσικα,οι σημερινοι δεξιοι ειναι της σφαλιαρας μπροστα στο ενδοξο παρελθον τους.Οπως ειναι της πλακας να πιστεψουμε πως ενας Τσιπρας ειναι ικανος να τα βαλει με την σφηκοφωλια του οικονομικου κατεστημενου.Μονο καποιος ηλιθιος θα μπορουσε να το υποστηριξει αυτο.
    Αξιζει ομως,να κανουμε πραξη τις θεωρειες μας για σπασιμο του διπολου υποστηριζοντας οχι τον Τσιπρα,αλλα αυτα που θελει να -βαλει την βαση -καταφερει.Καποια στιγμη,πρεπει να γινει η αρχη δεν νομιζεις?
    Το ζητουμενο του ειναι να κανει ρομπα σε ολο τους Ελληνες,Σαμαρα και Βενιζελο.Δυσκολο,ηδη οι μηχανισμοι τους εχουν παρει μπροστα,με πρωτους τους δημοσιογραφους.Θα ακολουθησει ομοβροντια επιθεσεων με προσχημα τα λεφτα της Ευρωπης,την ακυβερνησια της χωρας και οτι αλλο μπορει να τρομοκρατησει τα ζωντανα και βολεμενα οντα της Ελλας. Το να "ακυρωνουμε" και τον Τσιπρα και τον Καμμενο,ειναι σαν να απαξιωνουμε τον ιδιο τον εαυτον μας οταν λεγαμε για κρεμμαλες και αγχωνες στο συνταγμα..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να μην υπαρχει παρεξηγηση....
    Δεν λεω,πως οτι υποστηριζει ο Τσιπρας ειναι και σωστο.Γιατι υπαρχουν και "θεματακια", τα οποια εμενα προσωπικα με ενοχλουν.Οπως το θεμα των Σκοπιων,το μεταναστευτικο,και καποια αλλα...
    Λεω,πως αφου πηρε κεφαλι σπαζοντας προς το παρον το διπολο,ας του δοθει η ευκαιρια να αποδειξει πως οτι ελεγε τοσα χρονια μπορει και να τα κανει.Αν αποδειχθει "φελλος" με τα δικα μου κριτηρια κι οχι μεσω καναλιων,τοτε θα πω εκανα μια προσπαθεια να μην του βαζω εμποδια και παμε για αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το να το πεις μια φορα,και να κανεις πατατα ειναι καπως δικαιολογημενο.Αμα καθεσαι σε μια καρεκλα και ξυνεσαι συνεχεια αυτα παθαινεις.Να σου σφυριξουν ομως το τι εχει συμβει και συ να συνεχιζεις την ιδια μαλακια,αυτο το ερμηνευει οπως θελει ο καθενας.
    Θα ακουσατε για την εκπληξη πολλων δημοσιογραφων για το ποσοστο της Χ.Α σε Διστομο και Καλαβρυτα.Ποσοστο ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ειδικα για αυτες τις δυο περιοχες.Και ανεφεραν μαλιστα δημοσιογραφοι πως ειναι δυνατον να αξιωνουμε πολεμικες αποζημιωσεις και μπλα..μπλα...
    Στο Διστομο λοιπον ψηφιζουν και οι κατοικοι αλλων χωριων οπως η Αραχωβα και τα Ασπρα Σπιτια.Ειδικα στο δευτερο με την Αλουμινα να εχει μαζεψει κοσμο απο ολη την Ελλαδα,φυσικο ειναι να υπαρχουν και ψηφοφοροι της Χ.Α,οπως και στην Αραχωβα και σε κανα δυο αλλα χωρια.Το ιδιο ακριβως συνεβη και στα Καλαβρυτα,με 66 χωρια να εχουν γινει "ενα" λογω Καλλικρατη.Και ερχεσαι και λες,ρε ΜΑΛΑΚΑ,ΑΣΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ,αφου αναρωτιεσαι για ενα τετοιο γεγονος,γιατι αφου σου εξηγουν τι εχει συμβει δεν αποκαθιστας την αληθεια on air,οπως πεταξες την μαλακια σου? Γιατι αφηνεις και αιωρειτε μια χειριστου ειδους μομφη που λογω αγνοιας την ετεδωσες στο πανελληνιο? Εχει αδικο μετα ο ΚΑΙΣΑΡΑΣ-Μιχαλολιακος να σας λεει ρουφιανους του κατεστημενου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ποιος χρηματοδοτει την Χρυση Αυγη ειναι ευκολο να το καταλαβει κανεις.Αναλογα ποιον συμφερει να "εμφανιζεται" απο το πουθενα.Και οι δυο μεγαλοι εχουν δωσει λεφτα και μαλιστα πολλα,εδω και παρα πολλα χρονια.Και απο την ΟΝΝΕΔ,και απο την ΠΑΣΚΕ,εννοω απ`τα ταμεια τους μεσω ΜΚΟ.Και ειναι γνωστες οι δηλωσεις πρωην ταμια της οργανωσης,ο οποιος αφου καταλαβε σε τι εχει μπλεξει,εκοψε ροδα μυρωμενα.Ετσι δεν ειναι Στηβεν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και για να κλεισω...
    Ποσο αδικο εχει ο Τσιπρας που ζηταει ελεγχο στα ταμεια των τραπεζων,οταν τα δις μπαινουν με τα τσουβαλια και οι τραπεζιτες ειναι στην θεση τους? Και ποσο μ..... ειναι ο Σαμαρας,οταν απανταει πως αυτο δεν γινεται πουθενα στον κοσμο,να επανακρατικοποιειτε μια τραπεζα.Ρε βλακα,στην ΑΜΕΡΙΚΗ το κανε ενας μαυρουκος και βγαινανε με βραχιολια απ`τα γραφεια τους.Και on air μαλιστα.Εσυ και το φασιστοειδες γουρουνακι τι φοβοσαστε? Να σου πω εγω,τιποτα δεν φοβαστε.Απλα οι εντολες που εχετε ειναι να μην κανετε τιποτα.Που ειναι πολυ χειρωτερο απο το να φοβοσαστε...Για αυτο σας λενε δοσιλογους,τσιρακια,και για αγχωνες στο Συνταγμα.Θα ξηλωθει ολος ο κοσμος 100 δις,για να κανει ο Σαλλας και ο καθε Σαλλας τις πρεμουρες του.Βγαλτε τωρα τις λιστες της Blackrock να γελασει και το παρδαλο κατσικι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστος_new09 Μαΐου, 2012 09:48

      Όχι όλοι,αλλά αρκετοί πλέον,έχουν πάρει πρέφα πως παίζει το παιχνίδι,με τις απειλές από τους Σόιμπλε κλπ και πως το προωθούν και τα πουλητάρια οι δημοσιογράφοι.Για τον ψηφοφόρο μιλάω.Οπότε όσο κρατάει η αντίσταση του Τσίπρα και συνεχίζει να βγάζει στη σέντρα Σαμαρομπένυδες,θα ανεβάζει και τα ποσοστά του.

      Διαγραφή
  21. Γιώργης ο γαρατζέος09 Μαΐου, 2012 09:59

    Conpater, στις παραπάνω 3 αναρτήσεις σου ήταν σα να πήρες την άποψη μου από το μυαλό μου και να έκανες copy-paste. Τι να πω μετά...συμφωνώ 200% στα πάντα όλα.
    Με λυπεί ότι από αριστερά και δεξιά, 2 μέρες σκάρτες τρέχει ο άλλος (ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΣΑ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Δ.Υ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ) και όλοι θέλουν να αποτύχει. Ναι, ακόμα και αντιμνημονιακοί! Και ψηφοφόροι του σύριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο γαρατζέος09 Μαΐου, 2012 10:02

    Πλάκα πλάκα, ο μπουλούκος ο καμμένος δε μιλάει δε λαλάει. Τουλάχιστον δεν του τραβάει το χαλί του μικρού. Σουστόοοοοοος.
    Εδώ να προσθέσω ότι η σύμπραξη με ΔΗΜΑΡΑ ήταν ΤΡΕΛΟ change agent. Και μεγάλο χαρτί (που σκοπίμως ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ) που μπορεί να λειτουργεί και ως γέφυρα με τα αριστερά και το κέντρο του αντιμνημονιακού χώρου. Μεγάλη υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημερα
    Να αναφερουμε ειδησεις επιτρεπεται ελπιζω. Δε θα πανυγηρισω βεβαια γιατι εγω 'γνησιος' δεν ειμαι απλα λεω τι εμαθα.

    Εγινε το 'θαυμα' και ο Βαργκας ειναι μια χαρα. Και προπονηση εκανε κανονικα και τελικα δεν ειχε 'ενοχλησεις'.

    Ολα καλα. Μπραβο το παιδι, αξιο θαυμασμου πως ξεπερασε σε 24 ωρες τις 'ενοχλησεις'.

    Μαλλον θα εφαγε μπολικο ΣΑΝΟ το προηγουμενο βραδυ. Ειχαν ετοιμασει οι 'γνησιοι' ειδικο γευμα για την αποθεραπεια.

    Αντε καλημερα.

    Τελικα δε εχει συννεφια σημερα, το εχασα και αυτο το στοιχημα.
    δε πειραζει το επομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ conpater ο Σαλλας (δηλαδη ο Βαρδης) εχει παθει τρελλο γλεντι.
    Σκαλωσαν ξαφνικα πολλες δουλειες.

    Δεν λεω χαθηκαν αλλα σκαλωσαν χοντρα.

    Μια η τρελλη προσφορα των 700εκκ (οταν εχει δανειστει 2 δις) για την ΑΤΕ και το ΤΤ που αποριφθηκε. Φυσικα τραπεζες αγοραζω και εγω ετσι. Και εσυ και ο καθενας.

    Δυο η φρουτοπια που εμεινε κολλημενη. Σε μια χωρα που ο τζογος ηταν ΝΟ1 στην Ευρωπη ανα GDP, δεν υπαρχει ευρω για αυγο.

    Τρια η χρηματοδοτηση του ομιλου που πηρε και το δικτυο της shell μεν αλλα εχει πτωση κινησης κοντα 40% με τις τιμες στο θεο. Βεβαια ο ΦΠΑ να ειναι καλα και οι εξαγωγες.

    Τεσσερα ο business man της οικογενειας ΚΑΤΑΦΕΡΕ (γιατι μονο κατορθωμα ειναι) μετα το γυμναστηριο και τη Genesis να παει φουντο και το Βαζελο. Οταν του δινανε τα 100 στο χερι το επαιζε δυσκολος.
    Τωρα παρκαρε και αυτος τις μετοχες αλλα με το 51,8% και τα χρεη ΑΝΩ ΤΩΝ 100 + τις ρητρες του Βωβου στα σχεδον 150, ΟΥΔΕΙΣ ακουμπαει τη πατατα.
    Και μπορει να παρκαρει για το ποπολο οτι θελει αλλα νομικα το ποσοστο ειναι δικο του οπως και η ΓΗΠΕΛ. Οσο κρατιεται ο κ.Μπαμπης εκτος καλα ειναι. Αμα μπουν μπροστα οι ρητρες θα πεσει γελιο ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ 20-35%.
    Αλλη μια επιτυχια του business man.. μεγαλο κεφαλι, σα το θειο του.
    Ρε να μη παρει κανενας απο το πατερα τους αυτα τα παιδια.
    ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ..


    Δεν εγραψα για την ΑΕΚ ουτε για 'γνησιους' ελπιζω να περασει ευκολα το σχολιο, χωρις βροντες και αστραπες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάντως, έχει φοβερή πλάκα που οι Ελληνικές φυλλάδες μιλάνε για "εμφύλιο" τελικό, την στιγμή που οι Βάσκοι ούτε ζωγραφιστούς δεν θέλουν να βλέπουν τους Ισπανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. thomas sillywizard09 Μαΐου, 2012 13:00

    συμφωνω 1000% με τον conpater !! αλλωστε εδω κ καιρο εχει τελειωσει στην Ελλαδα το πολιτευμα της δημοκρατιας..ζουμε το πολιτευμα της τρομοκρατιας..στα παντα..στην πιο απλη κινηση..

    μακαρι να αντεξει στα δοκανα που θα του στησουν ο Τσιπρας..εχει καλο επιτελειο και αρκετους οικονομολογους που δεν τρωνε κουτοχορτο..καλο ειναι βεβαια να ζητησει σε μερικους να ελλατωσουν τις εμφανισεις τους..ο Στρατουλης π.χ δεν ειχε αδικο στο νοημα οσων ειπε..απλα πρεπει να προσεχει το πως το παρουσιαζει ειδικα τωρα που ο ευπλαστος κοσμος που ψηφισε συριζα ψαχνει μια αφορμη για να γυρισει μετανιωμενος στα παλια του λημερια..


    Αντε γαμησου Σαμαρα , αντε γαμησου Βενιζελε..που παρεχετε στηριξη βασισμενη στα λογια και με τις αβαντες των μεγαλοσταθμων..αρση της υπογραφης σας αλλιως το μπουλο..
    αντεξε ρε κοσμακη στην τρομοκρατια που σου πασαρουν..μην ψαρωσεις..και στην τελικη ας κανεις κ λαθος..τοσα χρονια που εκανες το ιδιο λαθος κ περιμενες καλυτερο αποτελεσμα τι καταλαβες?να χρωσταει 50χιλ το καθε αγεννητο..
    αντε γαμησου κ εσυ παπαρηγα..που το 89 συνεργαστηκε ο λυκος με το αρνι αλλα τωρα εχεις στηλωσει τα ποδια..δεν ειναι μαλακας ο κοσμος και αφουγκραζεται..

    και κατι ακομα..πρωτα κομματα σχεδον σε ολη την επαρχια τα 2 γνωστα..ποσες επιδοτησεις ταξανε ( ή δωσανε )στα κρυφα ? αντε γαμηθειτε κ εσεις λοιπον..αγροτες με βιλες , κωλομπαρα και μερσεντικα..

    καλημερα σε ολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο γαρατζέος09 Μαΐου, 2012 13:30

    Και όπως τα είπες παραπάνω conpater, να πως εκτός εμού και του Thomas προσυπογράφει και μία εξαιρετική, ΣΤΑΘΕΡΗ φωνή:

    http://www.koutipandoras.gr/?p=19955

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Mε την σταση-την αυτονοητη- του Τσιπρα συμφωνω και εγω.Τα ειπαμε. Εαν θελει να εχει πολιτικο μελλον,ας τους παιξει το σωστο σκακι.

    Αλλα να παμε την κουβεντα και λιγο πιο περα,η λιγο πιο βαθεια.
    Ας ξεκινησουμε απο τον "παραξενο" και "αποτομο" αποκλεισμο του απο το καναλι του ΔΟΛ,δυο μηνες περιπου πριν τις εκλογες.
    Ας θυμηθουμε τις απανωτες δηλωσεις του Παγκαλου-και αλλων- οι οποιοι μιλουσαν για "οπαδους του Συριζα" σε καθε γιαουρτωμα η κλωτσια που επεφτε εδω και ενα χρονο σε πολιτικους,μερα παραμερα, λειτουργωντας ετσι ως αυξητικος παραγοντας στην ετσι κι'αλλιως δικαιολογημενη συμπεριφορα οποιων γιαουρτωναν. Τους "εσπρωχνε" δηλαδη, τους "καταλογιζε" στον Συριζα.
    "(αν ειχαμε τοσους πολλους,τοτε θα ειμασταν πρωτο κομμα ελεγε ο Αλεξης". Ε, ρε πλακα.)

    Ας θυμηυουν-η ας ψαξουν-οσοι δεν θυμουνται την παρουσια του "νεαρου αριστερου" που πρωτοπορει στα αριστερα φοιτητικα στεκια" 20χρονου Α.λ.Τσιπρα, ο οποιος εδινε συνεντευξεις στο στουντιο της Παναγιωταρεα,στο Μεγκα,στα μεσα της 10ετιας του '90.
    Μαλλον επροκειτο για διαβολικη συμπτωσης,εαν δεν πιστεψουμε τους "συνομοσιολαγνους" που πιστευον οτι οι εκλεκτοι διαλεγονται απο το σορο και στην τυχη.
    (οπως σωστα ειπε σε καποιο σχολιο του ο Π.Τραιανου (ΕΑΜ-Β Υδροχοος) "ενα παιδι γενιεται οταν βγαινει απο την μητρα της μανας του και οχι οταν το "δει" η γειτονια)

    Ολα αυτα με την εξης-αλλη-παραξενη επιλογη του να γινουν εκλογες,τωρα.
    Μια χαρα μπορουσαν να πορευτουν με τον Παπαδημο μεχρι και την Ανοιξη του 2013. Ενα χρονο ακομα. ΤΑ γνωστα: "δια λογους εθνικης αναγκης", "ειμεθα σε μεγα ευνικο κινδυνο" "προ ενθικης καταστροφης" κλπ. 12 μηνακια ακομα την εβγαζαν.

    Για να φτασουμε ομως στην "αναγκη επιστρατευσης του Παπαδημου" επρεπε να καψουν το χαρτι Σαμαρα. Ενω επαιζε αντιμνημονιακα και πηγαινε το εργο,λιγους μηνες πριν τις εκλογες,τον αναγκαζουν,να υπογραψει με χερια και με ποδια,ενα ουτως η αλλως αχρηστο και αχρειαστο χαρτι. ΓΙΑΤΙ; Γιατι δεν τον κραταγαν "ζεστο" και "αντιμνημονιακο" εως σημερα,ωστε οταν θα γινονταν οι κλεογες (φετος η του χρονου) αυτος να εβγαινε με τα τσαρουχια και να εξασφαλιζε ακομα λιγο διαστημα στους τοκογλυφους. Μεχρι να επαναφορτιστει ο κοσμος και μεχρι να "ξανατυσαντιστει" θα εξασφαλιζαν ανετα τον απαραιτητο χρονο ωστε ολα να μπουν στο Ταμειο αποκρατικοποιησεων και με το Αγγλικο πλεον δικαιο σε πληρη εφασρμογη, να πετσοκοβουν "νομιμα" και "ηθικα" τα φιλετα.
    ΓΙΑΤΙ;
    Μια εξηγηση καποιων ειναι οτι το συστημα (οι γυπες και οι τοκογλυφοι δηλαδη σε συνδοιασμο με τους φασιστες Ανατολικογερμανους,τρομαξαν μηπως το σχεδιο βγει εξω (θα θυμαστε τα επεισοδια και τα τρεχαματα στο Συνταγμα με τον ΓΑΠ να ψαχνει πρωθυπουργο και τα τηλεφωνα να εχουν αρπαξει φωτια) και "εκαψαν" και το χαρτι Σαμαρα,μαζι με αυτο της ενεργοποιησης Βενιζελου. Σημ: αυτοι (τοκογλυφοι και φασιστες, θα ερθει η ημερα που θα στραφουν ο ενας εναντιων του αλλου-ελειψει τροφης-και θα αυτοκαταστραφουν.Οπως οι δεινοσαυροι)

    (συνεχεια στο παρακατω σεντονι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ισως ομως να μην ειναι και ετσι. Παραειναι απλουστευτικο για να ειναι αληθινο.
    Υπαρχει και το εξης σεναριο. Καταρχας,οτι πουμε ολα θα ειναι εχοντας ως δεδομενο οτι η Ελληνικη πολιτικη και παραπολιτικη σκηνη,ειναι πληρως ελεγχομενη απο εξω. Και μιλαμε για τις κεφαλες και τους εχοντες τις υπογραφες. Οι υπολοιποι απλα ειναι "Καιλιδες", "Ραπτιδες" και "Μπουμπουκοι",οι οποιοι απλα ειναι μονο απαραιτητοι για να συμπληρωθουν οι κωλοψηφοι στη Βουλη για να περνανε τρανσιτ τα νομοσχεδια.

    Εχοντας λοιπον ως δεδομενο την απολυτη υποταγη-με τον εναν η τον αλλο τροπο του πολιτικου υπηρετικου προσωπικου,του τωρινου, και του χθεσινου και του προχθεσινου (ειπαμε οτι ακομα εχουμε "Βενιζελους" "Καραμανλιδες" "ΠΑπανδρεου" "Μαρκεζινιδες" "Παπαλιγουρες "κλπ)οι οποιοι ειναι πληρως εκβιασιμοι οικογενειακα,απο την ριζα δηλαδη,ειναι πληρως παραδοξο το να προκαλεσαν εκλογες,υποτασομενοι στη μηνη του κοσμου και αιφνης δεν ειχαν προβλεψει την αναδειξη ενος "ασταθμητου" παραγοντα της Αριστερας που ακουει στο ονομα "Τσιπρας".
    Ελπιζω να διαβαζεται ολοι τα νεα: "Εκπληξη σε ολη την Ευρωπη" "Σοκαριστικαν στο Βερολινο" "Μουδιασαν στην Ουασιγκτον" με το ποσοστο του νεοανερχομενου Τσιπρα και με την καταδικαστικη αντιμνημονιακη ψηφο των Ελληνων".
    Μιλαμε για κομωδια. για θεατρο.
    Δηλαδη εαν ο κοσμος,ο οποιος ειναι στα καγκελα, ψηφηζε και εδινε απο ενα 30% στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ αυτο θα ηταν ενα απολυτως φυσιολογικο και απολυτα εναρνομισμενο με τα κοινωνικα μυνηματα αποτελεσμα. Μιλαμε για κουκλοθεατρο.

    Τι κανουν. Ανακατευουν την πολιτκη-κομματικη τραπουλα.
    Ο Steven ειπε σωστα και λακωνικα οτι "φτιαχνουν δυο κομματα,ενα χριστιανοδεξιο και ενα πρασινοαριστεροοικολογικο και διπλα σε αυτα τα νεα ακρα, οπως Χ. Α. και ενα μεταλλαγμενο ΚΚΕ (η Αλεκα ειναι παρελθον)

    Ηδη επεξεργαζονται αλλαγες στις ταμπελες. Οχι μονο δηλαδη στα σηματα. Απαληφη των λεξεων "Ν.Δ." και κυριως "ΠΑΣΟΚ". ΘΑ περασει στη ληθη Σαν ενα κακο ονειρο. Εκανε το εργο του και πλεον θα "πεθανει".

    (τελειωνω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανασυσταση των διασπασμενων μικροκομματιδιων τα οποια τα περισσοτερα προσφατως,λογων του μνημομιακου "σεισμου" αποσπαστηκαν εσκεμενα. ΝΤορες, Κουβελιδες,Δημιουργιες,Λαος,Οικολογοι,Συμμαχιες, κλπ, ολα θα ενσωματωθουν στα δυο νεα σωμματα, που θα ειναι η μεταλλαξη των εως τωρα κυριαρχων πολιτικων δυναμεων και θα συνεχισουν να καταδυναστευουν τον τοπο, με αλλους βεβαια "σερβιτορους",αλλα στην ΙΔΙΑ τοποθεσια και με τους ΙΔΙΟΥΣ ιδιοκτητες.

    Ο Καμμενος δεν ενοχλει προς το παρον τον Τσιπρα,γιατι πρεπει να τον αφησει να εδρεωθει. Να εγκαθιδρυθει.Και μενει μακρυα,ωστε να αποκτησει το ασφαλη αλλοθι της αποστασης,ωστε αυτο να χρησιμοποιηθει μετα, για τα επομενα 10-15 χρονια. Αναλαμβανοντας τον ρολο της Δεξιας αντιπολιτευσης. ΤΗς ΝΕας Νεας δημοκρατιας δηλαδη. Εναντια στο ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ.

    Αρα, ακομα 30 χρονακια τα εχουν εξασφαλισμενα, οι κυριαρχοι. Μετα βλεπουμε. Μετα ισως μια νεα "κριση" και ενα νεο "μνημονιο". (το οποιο ειναι αχρηστο ακομα και τωρα. Δεν ειναι αυτο το πραγματικο διακυβευμα. αλλου ειναι το χρυσομαλλο δερας και λεγεται ορυκτος πλουτος. Σιγα να μη περιμενουν τον Σαμαρα να υπογραψει,για να παρουν κατι που τους "ανηκει" απο το 1821. Γι'αυτο και οι υπογραφες που ζηταει να παρθουν πισω ο Τσιπρας,ειναι διχως αντικρυσμα. Θα παρθουν. Με καποιο τροπο. Και θα λαβει το τροπαιο του "μνημονιοφαγου" ωστε να γινει ενας νεος "Αντρεας". Αλλου τυπου βεβαια. Νεες εποχες,νεα ηθη.

    ΧΑλιφιδες στη θεση των Χαλιφιδων,σε ενα πληρως, απο καιρο και συνεχως υποταγμενο στα μεγεθη και στον καρο κρατος.
    Μα και τι περιμενεις πια" θα μου πεις.
    Κοιτατε.Ελευθερια δεν υπαρχει. Υπαρχουν μονο αξιοπρεπης και εξυπνες διαπραγματεσεις. Οι οποιες ειναι ικανες να κρατησουν ενα κρατος και τον πλυθησμο του ζωντανο και σχετικα σφαλη.
    Ο πληρης και ολοκληρωτικα εκβιασιμος ειναι το προβλημα. Ο ηδη πουλημενος. Ο ταμενος. Ο απο γεννησιμιου δοσμενος. Αυτος δεν πρεπει επ'ουδενει να εχει δυναμη υπογραφης.
    Οποιος αλλος,ναι. Ενας που να ξερει να "κλεβει" αποτελεσματα. Ενας που κινειται με εξυπναδα στους διαδρομους των αποφασεων. Ενας που μπορει να κομιζει κατι τις πισω στην χωρα του. Ενας που να μην ενδιαφερεται μονο για τον προσπορισμο της οικογενειας του.
    Ενας με ελαχιστο φιλοτιμο. Με λιγοτερο ευλυγιστη μεση. Ενας που να μη γελανε οι εξω. Οσο και αν επιθυμουν τετοιους. Ειναι και ευθυνη του κοσμου να απαγορευει την ανοδο των γελειων.
    Οι "ΓΑΠ" και οι "Παγκαλοι", οι "Παπακωνσταντινιδες",ειναι η μεγαλη τημωρια μας. Και οχι το μνημονιο.

    Τα λεφτα τα δινεις και τα παιρνεις.Κανονιζονται. Την δημοσια διαπομπευση ομως και τον ομαδικο διασυρμο στην "πλατεια" του κοσμου,πως να τον κρυψεις;Μιλαμε για μεγαλη τιμωρια.
    Alelouia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!
    ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΛΑΙΝΕ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ(ΤΙΣ ΠΟΙΕΣ;)
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΔΕΑ.
    ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ
    ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΥΠΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ...Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ
    ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΑΠΟ ΤΟ 1990!
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ.
    ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ...

    ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΟΡΙΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ
    ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ
    ΝΕΑ ΑΝΥΠΟΘΗΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 1.5%.

    ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ
    ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

    ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.
    ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
    ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ!
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΨΙΛΑ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σημ: Η Χ.Α. χρηματοδοτειται απο την Γεμανια.
    Η ανοδος της,δεν ειναι καθολου ενα αποτελεσμα του οτι απλα παρατησαν την ασφαλεια του κοσμου και ανελαβαν να κανουν την "αστυνομια" στις γειτονιες τα παιδια με τα μπρατσα.
    Ειναι παρακρατος,το οποιο ειτε δερνει με καδρονια και καιει,ειτε-οταν "χρειαστει"- βοηθαει γριουλες να πανε με σφαλεια μεχρι το ΑΤΜ για να παρουν την συνταξη.
    Δεν ειναι τυχαιο γεννημα του παρατημενου απο το κρατος χωρου. Εσκεμενα παρατηθηκαν στην λεηλασια οι "Αγιοι Παντελεημονες" ωστε να "μεγαλωσουν" και να λαβουν θεση στην βουλη οι Μιχαλολιακοι.

    Σημ 2: Θα πρεπει κανεις να "διαβαζει" το πισω μερος του σαπιου μυλαου των Πρετεντεριδων, η του Τραγκα σωστα,για να "βλεπει" τις ροπες και τις τασεις.
    Δεν αναφερομαι ασφαλως στον "δημοσιογραφο" Τραγκα η "Πρετεντερη. Αλλα στον Χαφιεδοπρετεντερη.Στον Χαφιεδοτραγκα.
    Ο πρωτος εκανε καθημερινη επιθεση και απεκλεισε τον Αλεξη. Με αποτελεσδμα να τον υποδειξει στον κοσμο σαν τον νο 1 αντιμνημονιακο.

    Ο αλλος,ηταν στο αλλο μπαλκονι.
    Ενω περασε και εξετραφει απο τα μεγαλα καναλια και εχει φαει ατελειωτο φαι απο τα "διαπλεκομενα", "αιφνης" -οπως και η αλλη η μαιμου ο Χατζινικολαου- "ξεβρασαν" στο πολυπαθο ALTER. Ποσο ηταν εκει; 2-3 χρονια. Φρεσκα πραγματα. Γιατι πηγαν;Γιατι ηταν αποφασισμενο να κλεισει. Για να λαβουν τα "αντιμνημονιακα" ενσημα. Για να εχουν το αλοθι του "αποκλεισμενου" και του "φιμωμενου" απο τα συγκροτηματα. Μιλαμε για παρωδια.

    Και εχουμε λοιπον.: Εναν ραδιοφωνικο σταθμο (real)που "ζει" με τραπεζικες διαφημησεις και τηλεφωνιες, ο οποιος τα "βαζει" εναντια στους τοκογλυφους! Μιλαμε για ΤΗΝ κωμωδια.
    Παμε παρακατω: Τοσο καιρο λοιπον,αυτος ο μεγας δολοπλοκος, "πιστευε"-λεει- τον Σαμαρα. Και εξεπλαγει που "υπεγραψε". Δεν τον ηξερε.Και απο τοτε τον "κεταρασθει".
    Δεν ηταν εδω οταν αυτομολουσε-με τις ευλογιες του Μητσοτακη ασφαλως-απο την κυβερνηση και την "εριξε" αφου πρωτα ο Δρακουλας ειχε εξασφαλισει στην διαπλοκη τις συχνοτητες των ΜΜΕ και την απαρχη των "ιδιωτικοποιησεων". κατοπιν ανελαβε ο "καταλληλοτερος" Σιμητης, με τον Κοκκαλη να ολοκληρωσουν το ξεσκισμα.)

    Που ηταν; Γιατι δεν λεει κουβεντα για τον μπουροκωλο Καραμανλη, που στηριξε εναν πεθαμενο του 13% Γιατι δεν λεει κουβεντα για το οτι παρατησε την χωρα του και κρυφτικε στη Ραφινα και μαλιστα μας τον παρουσιαζει σαν παραλιγο θυμα καποιας τρομοκρατικης επιθεσης; Γιατι απλα ειχε σε κυκλοφορια μια εφημεριδα που εκοβε 1000 φυλλα και ελαβε 3 εκατομμυρια σε κρατικες διαφημισεις.
    (συνεχεια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τον βριζει λοιπον σημερα. Και βεβαια ειναι με τον Καμενο και τον Τσιπρα. Με τον πρωτο ηταν αναφανδον στην αρχη αλλα μαλλον το παρακανε. Και αρχισε να παιζει πιο δυνατα ο Πανος απο τον Αλεξη.
    Και απο τοτε αρχισε να ειναι πιο "αυστηρος" απεναντι στον Πανο. Να μη ανεβουν τα ποσοστα δηλαδη πανω απο του Αλεξη. Μη μπλεχτουμε κιολας δηλαδη.

    Τωρα εχει στην "τεφροδοχο" οπως λεει τον Σαμαρα. Τον ΓΑΠ απο καιρο βεβαια. Ουτως η αλλως αυτοι εχουν ολκληρωσει το εργο. "Δρυος πεσουσης..." δηλαδη. Μιλαμε για μασκαρα.

    Και επισης προσφατως την πεφτει στον Βοριδη, ο οποιος ξιφουλκει για να αναλαβει την αρχηγια για την Νεα νεα δημοκρατια. "ο προεδρος της νεολεας ΕΠΕΝ" "αυτος με τα σφυρια" κλπ.
    Και εκεινον παλι τον "παιζουν" φουλ τα ΔΟΛια καναλια. Πληστηριασμος ασπονδυλων.

    Τι προσπαθει (μεχρι το κλιεσιμο της καλπης); Απλα να κρατησει δυνατα τον Πανο στο αντιπολιτευτικο καδρο το οποιο ετοιμαζουν οι εξω.
    Και οι εξω δεν τους νοιαζει το "ποιος".Τους νοιαζει το "πως".

    Ετρξε και επιασε στασιδι δεξια ο Πανος και ο Βοριδης απο μεσα απο την πλατεια, θελει να ψελνει. Και φωναζει για να δειξει την καλη φωνη και την προθεση.

    Σημ:3 Θα βλεπετε βεβαια την μεχρι χθες συγκυβερνηση να ειναι πλεον μπετον Συαντιπολιτευση. Ολοι εχουν πεσει πανω στον Αλεξη. Τοσο για να τον "νομημοποιησουν" σαν μελλοντικο αντιπαλο, οσο και γιατι κανουν πρωταθλητισμο σκυψηματος και εθελοδουλειας στους εξω.

    Εχουν κατσει οι εξω και παρακολουθουν εδω μεσα ενα απιστευτο ραλι. Ενα απιστευτο πρωταθλημα δοσιλογισμου και εθελουδουλειας.Στριμωχνονται οι εδω μεσα για να μπουν στο καδρο της επομενης 10ετιας. Διαγωνισμος για να χωρεσουν στα επομενα σχεδια τους.Τα οποια βεβαια υποσχονται πολυυυυ χρημα. Πολυυυυ επιταγη.
    Τα παντα δινουν.
    Και τα παιδια τους πουλανε. Και τη μανα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λύστε μου Μιανμάρ απορία. Αφού δεν τα βρήκε ο Σαμαράς με Τσίπρα και Βενιζέλο όταν είχε την εντολή και ούτε ο Τσιπρας με τους άλλους, ποιό το νόημα να ξαναδιερευνήσει αύριο με τους ίδιους ο Βενιζέλος; Ροκανίζουν τον χρόνο και τα νεύρα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "μια" έγραψα εγώ, "Μιανμάρ" τύπωσε το έξυπνο κινητό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΑΝωΝΥΜΟ: Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "Καθώς αναπτύσσουμε μεγαλύτερες χρηματοπιστωτικές και τεχνολογικές ικανότητες, θα κληθούμε να εμβαθύνουμε και να προσαρμόσουμε ανάλογα και τις δημοκρατίες μας, ώστε οι εξουσίες που ΔΩΣΑΜΕ στους πολίτες μας, να μην αποβούν συγκεντρωτικά εργαλεία κατάχρησης στα χέρια μιας μειονότητας".
    "ΔΩΣΑΜΕ".

    Αποσπασμα της ασκαρδαμυκτι ομιλιας του "χαζου" ΓΑΠ το 2010 κατα την Συνοδο Κορυφης του ΟΑΣΕ στην...Αστανα. (Οχι δεν ειναι χωριο στην Ηπειρο. Ειναι η πρωτευουσα του Καζακσταν. Η πρωτη πρωτευουσα που χτηστικε εξ'αρχης στον 21 πρωτο αιωνα. Αξιζει τον κοπο να διαβασετε αλλα και να δειτε φωτογραφιες της.ειναι πιθανον η πιο ομορφη και λειτουργικη πολη του κοσμου και δεν την ξερει κανεις).
    Δεν την εφτιαχναν εδω στην Αθηνα τουλαχιστον. Ας ηταν και το κεντρο των Τεκτονων. Δεν γαμιεται. Λιγη ομορφια και χαρη,δεν μας αξιζει; Πρεπει να ζουμε στον σκουπιδοτενεκε που καταφερε να "φτιαξει" ο πουστης ο φρυδιας;

    Τελος παντων. Μη γαμοσταυριζω μερες που ειναι. Αγιες. Μιας και εδω η διερευνητικη εντολη-Αγιο Φως μεταφερεται απο χερι σε χερι και περιμενουμε ασπρο η μαυρο καπνο.
    Και οι ταπεινοι προσκεκλημενοι της Στρογγυλης τραπεζας των "Αστανων" κρατανε τις παχιες κοιλιες τους απο τα γελια. Σαν "Σπιλμπεργκ" που βλεπουν το σκηνοθετημενο τους εργο σε avand premier.
    Oι αγωνιες μας και οι σκοτουρες μας για το ξυλο και τους φορους,τις πλατειες και τα γιαουρτια το αναθεμα και τις εκλογες,την αναληψη η μη του Τσιπρα,η το αν τελικα θα παρουμε την επομενη δοση, ολα αυτα μοιαζουν απλα σαν ενα μικρο "καρε" ενος πολυ απολαυστικου εργου.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Έκανε τούμπα. Θα την παραλάβει λέει την εντολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Η ΑΣΤΑΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. A, ξεχασα. "Λεπτομερια": Το ταμπελακι που ειχε μπρστα στην θεση του,στο τραπεζι εγραφε "TROICA-GREECE"

    Τελικα ο Τουρκογλου ειχε δικιο οταν -σε ασχετο χρονο-στην αναφορα του για την αναγκαιοτητα των εξελιξεων και των προκλησεων της νεας εποχης, οσο αφορα στην θεση της Ελλαδας ειπε οτι "...δεν προκειται απλα για ενα οικονομικο εγκλοβισμο, η ενα απλα πολθπλοκο οικονομικο ζητημα. Προκειται για το ονομα,το brand name της χωρας.

    "TROICA-GREECE"; Δεν ταιριαζει. Ισως μια συντμηση θα ηταν πιο ευηκοη. Ας πουμε: "TROIEECE". Φερνει λιγο για Γαλλικο.
    Η ισως "GROICA". Πιο αγριο. Μπρουταλ.Σαν τον ΓΑΠ.
    Στα βαφτισια να μας καλεσετε. Να βαλουμε και ενα Ματι. Να μη βασκαθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ε βεβαια θα την παραλαβει την εντολη. Γιατι δεν προκειται για την "εντολη" αυτην καθ'αυτην. Οχι. Εχει να κανει με το αν δεχεσαι το φυλλο που σου δινει η "μανα".
    Απ'εξω θα μεινει απ'την επομενη "χαρτωσια";

    Προς Seven: Ναι. Τωρα πως ακριβως ολα θα γινουν πουτανα και η Αστανα θα γλυτωσει και θα γινει μια κιβωτος, ενας "θεος" ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σε εκανα "Seven" απο Steven.
    No 7. Δεξι εξτρεμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ ΑΝωΝΥΜΟ: ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ. Κι άρα πάω για ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ε φυσικά Troika-Greece. Την δημόσια διοίκηση την εποπτεύουν οι Γάλλοι. Τη δημόσια περιουσία , το αγγλικό δίκαιο. Την οικονομία οι Γερμανοί, την άμυνα οι αμερικάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυριο ληγει ενα ομολογο-γιακι 6,5 δις..
    θα πληρωθει ΧΡΗΣΤΟ ? ΔΕΝ ειναι κουρεμενο.
    Υπαρχει μια εκταμιευση αλλα ΟΥΔΕΙΣ λεει αν εγινε η οχι.
    και ο ΟΛΑΝ και η Μερκελ δεν δεχωνται συναντηση με κανενα (βλεπε αλεξη) επειδη δεν ειναι πρωθυπουργος αλλα αρχηφος κομματος (και καλα)
    καταντια να κρεμωμαστε απο τον αλεξη. και να πηγαινουμε 'γνησια' αλλα τσαμπα μαγκες ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ.
    προσοχη δε λεω οτι πρεπει να πληρωθει αλλα οτι ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ πρεπει να μιλησει καποιος επιτελους
    η να το παμε στο φιλοτιμο?

    εγω ξερω οτι σημερα τριμηνη εγγυητικη την κανανε πασα ο ενας στον αλλον στη τραπεζα χωρις να τη βγαζουν .. και αυτο δεν ειχε να κανει με ελλειψη χρηματων
    και μιλαμε για ξενη τραπεζα οχι ελληνικη.

    ας κατσουμε να παιζουμε με την εντολη τα μηλα εμεις..

    ξεκιναμε ενα πολεμμο χωρις οπλα. γνησια ομως..

    ρε δε γαμιωμαστε που την ειδαμε επαναστατες σε μια νυχτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. DIMI το θέμα του ομόλογου είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αν το εξοφλήσει πλήρως η Ελλάδα θα μαζευτούν όλοι οι μεριδιούχοι που μετείχαν στο κούρεμα και θα ζητούν ίση μεταχείριση. Αν δηλώσει αδυναμία μάλλον θα ενεργοποιηθούν τα CDS. Πάντως κατά Γιουνκερ δεν καθιστά πιστωτικό γεγονός η μη πληρωμή.
    Όπως και νάχει , αφού το έχει αναλάβει ο Σαχινίδης, θα συμβεί το χειρότερο δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πάντως εγώ το απολαμβάνω. Η φυλή μας, η Μακαρία φυλή, έχει όλες τις άλλες, άσπρους μαύρους κόκκινους και κίτρινους, να ασχολούνται με την μακαριότητά μας. Το ποντίκι που βρυχάται, δεν καταλαβαίνει Χριστό. Μια ανακοινώνουμε δημοψηφίσματα, μια διερευνούμε εντολές. Γουστάρω την ιδέα πως ενώ μας έχουν πατήσει κάτω εμείς ασκούμε τους θεσμούς μας. Την ουσία του Συντάγματος την χέσαμε αλλά το τυπικό του μέρος το σεβόμαστε πλήρως. Έτσι κι ο Μπένυ, καταστρατήγησε πλήρως τα συνταγματικά άρθρα, αλλά όσον αφορά την διερευνητική, θυμήθηκε πως είναι συνταγματολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ που ανησυχούν: Η ΔΟΣΗ ΤΩΝ 5,8 ΔΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστος_new09 Μαΐου, 2012 22:32

      εμ δεν μπουρούσε να μην καταβληθεί,ο Πρετεντέρης τα πήρε άγρια στο δελτίο,τους τρόμαξε...

      Διαγραφή
  50. Και λοιπον που ληγει ενα ομολογο,τι εγινε; Χεστικε η φοραδα στο αλωνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς ANωNYMO: Ναι οντως. Ακολουθουμε το manual κανονικα οπως πρεπει να ακολουθει την διαδικασια ενας πιλοτος που το αεροπλανο πεφτει κατακορυφα.
    Πισω γινεται χαμος και εκεινος εχει βαλει τα γυαλια και ξεφυλλιζει το βιβλιο του κατασκευαστη.
    Αθανατοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @Στήβεν
    Και γιατί να ανησυχήσουμε; Μήπως καταστραφεί η χώρα;
    Η Ελλάδα τελείωσε προ Χριστού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΩ τι θα απαντησεις.
    με καλυψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ ΑΝωΝΥΜΟ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΞΑΔΕΡΦΕ. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΖΑΡΤΑ.
    ΧΩΡΑ; ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ. ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΖΗΪΝΟΥ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: "ΕΦΑ ", είπε ο Πυθαγόρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Θα σε "καλυψει" και ο Σοιμπλε με τα δανεικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτός που δεν έχει πάρει δάνειο θα σωθεί; Αμφιβάλλω αδελφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ ΑΝωΝΥΜΟ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΕΔΩ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΤΩΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΟΛΕΫ
    ( άλλος το κατέθεσε εδώ ) και των φαλακρών εναντίον της τρίχας. Όταν δεν την έχεις, τι να σου πει ο Σόϊμπλε; Εχθροί είναι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κριμα για την Μπιλμπαο. Και μπραβο ασφαλως στην αλλη Ατλετικο,αφου ηταν μακραν καλυτερη στο ματς.
    Αυτος ο Φαλκαο ειναι ολα τα λεφτα.

    Μαλλον η απειρη σε τελικους και "τελιωτικα" ματς Ατλ. Μπιλμπαο,δεν αντεξε. Νευρα πολλα, ακανονιστες επιθεσεις, σεντρα της αναμπουμπουλας κλπ.
    Οπως και να εχει,με αυτην την πορεια, υψωσε πολυ το ονομα της. Αυτο αλλωστε εχει σημασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή