Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

           Μέχρι να πείσω τον γιό μου να ψηφίσει για πρώτη φορά, Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, είδα κι έπαθα. Όλοι μαζί λοιπόν στον δρόμο για το εκλογικό κέντρο της Βουλιαγμένης με περίλυπο τον  μικρό που ήθελε να θεωρείται ενήλικας από τα 16 του, όπως Αμερική. Έτσι έλεγε και κουβέντα δεν σήκωνε όταν του λέγαμε οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλά μια ευχάριστη οικογενειακή παρέα, όσο κι αν μας λύπησε η είδηση για τον φίλο Κώστα που έφυγε σήμερα, μπήκε στο αυτοκίνητο κι έκανε το καθήκον της. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΕΤΑΝΕ ( δικαίωμα τους ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ή ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. Ή ο σκύλος χορτάτος ή η πίττα αφάγωτη. Στην λογική μου, κορώνες εκ του μακρόθεν, δεν χωράνε. Κι ακόμα έχουμε ειρήνη...
           Και πέφτει στο τραπέζι το exit poll στις 7 το απόγεμα. Την ώρα που τρέχουν συσκέψεις στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Όταν εμείς μαθαίνουμε τις προβλέψεις εκείνη την ώρα, οι ηγέτες τα ξέρουν καμιά ώρα πριν. Αλλοιώς, τι στο διάολο λέγανε; Τι, ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, θα τρώγανε το βράδυ την ώρα που θα βλέπανε εκλογικές καρτέλες; Όχι. Κάνανε και μερικά τηλέφωνα στο εξωτερικό και στους ουσιαστικούς δικτάτορες μας  - αφού δεν ψηφίσαμε εκείνους - και ρωτάγανε αν θα πάμε σε συγκυβέρνηση ή σε επανάληψη εκλογών. Ποιός να αποφασίσει; Ο σκατιάρης ή ο πολιτική άνοιξη με τα λεφτά του Κόκαλη; Το σημαντικό εκείνη την στιγμή είναι ο Πάνος Παναγιωτόπουλος - το καρανούμερο -, που ερωτάται αν συμφωνεί με την απόφαση Σαμαρά. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
             Κι  άλλη μια κωλοτούμπα του Σαμαρά και της ΝΔ - ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΖΩΑ - που " αν δεν πάρω αυτοδυναμία, θα κάνω επαναληπτικές εκλογές. " Πήρε αυτοδυναμία; ΟΧΙ. Γιατί ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ - τύπου Καμμένου - παρέα με το ΠΑΣΟΚ και κανά άλλο δεκανίκι επιπέδου ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΏΝ
- Ντόρα θα μπεις; - ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, που μόνο αυτό θα μας σώσει; Ποιός το λέει αυτό; Ο Σόιμπλε με την αναπηρία του ή η κοντή Σαρκοζί παρέα με τον Ομπάμα που ενδιαφέρεται να καλύψει φήμες; ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ αφού μιλάμε για πολιτίκή ανάλυση.
             Όμως η ώρα προχώραγε, χωρίς να με ενδιαφέρουν οι δημοκρατικές διαδικασίες που μάλλον είναι βαρύτατα ενδεχόμενα επιδοτούμενα από τον κρατικό προϋπολογισμό. Ψάχνοντας κι εγώ, την ψήφο του μαλάκα αλλά και την δικτατορία των ΜΜΕ, που ναι μεν δείχνουν την κόρη του τάδε αν πιάστηκε που έκανε ναρκωτικά ή ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΟΡΟΘΕΤΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΑ θα πρέπει να ξυπνήσουν οι διαφωνούντες και οι συμφωνούντες ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, που μάλλον οι Χρυσαυγίτες επέβαλαν την ψήφο τους και δεν δικαιούνται κάποιας προβολής. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Και τα λέω ακόμα και με κίνδυνο παρεξήγησης.  ΠΟΥ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ.
          Διότι αυτή είναι και ήταν η δημοκρατία που τρώγαμε. ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΡΩΣΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, δεξιά κι αριστερά, που για την πλάκα τους φάγανε κι άλλα λεφτά από εμάς, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΔΡΕΣ. Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΧΟΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
               Κι οι κωλοτούμπες να συνεχίζονται. Η λαγόχειλα Φώφη να λέει μαλακίες, ο Βενιζέλος να μιλάει για πρωτοβουλίες, ο Σαμαράς να περιμένει τον μαλάκα για να τον διπλαρώσει ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΕΞΩ, κι ο Κουβέλης να βάζει ρόλλεϋ μπας κι ισιώσει η ευθύνη του. Μια ευθύνη που έκανε την Κανέλλη να μιλάει σαν νικητής αφού δεν της δόθηκε και κάτι παραπάνω, που το ήθελε η τίποτα. Τώρα με τους μπακλαβάδες τυπου Καμμένου, θα γίνει κάτι;  ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ , ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ. 
               ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; ΑΜΕ. ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΝΙΤΣΕΡΑΔΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΜΟΥ.
            Αυτά που δεν έχει πλέον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ οι Τροϊκανοί έρχονται καθότι κοπέλλα της Εκάλης είναι ερωτευμένη με τον ανώμαλο Τόμσεν. Που παραιτείται αύριο μπας και γλυτώσει ο πατέρας της. ΡΕ ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.  Εύκολα είναι τα πάντα. Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ. Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.
       Υγ. Κι όταν είπα οτι ο Τσίπρας είναι το νέο ΠΑΣΟΚ, εννοούσα στην συγκυβέρνηση, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

38 σχόλια:

  1. Γιωργη, κανε ενα explanation......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεχρι τωρα λειπει ενα 0,7% για να γινει το 35% που γραψαμε χθες.Ισως και να το καταφερουν......
    Γιωργη,respect σε ποιον και γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Μαΐου, 2012 00:55

    για την σωστή μέχρι κεραίας πρόβλεψη σου του αθροίσματος μπατσοκονουδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηταν εγκυρες οι πληροφοριες,και εγινε σωστη εκτιμηση.
    Επαναλαμβανω,δεν ηταν "τυχαιες" οι δηλωσεις Σοιμπλε και Σια, που γινονταν κατα ριπας τις τελευταιες μερες.Το μονο οπλο που ειχε απομεινει στους "εξω" αλλα και στους "μεσα",ηταν η τρομοκρατια του κοσμου,που τελικα τους εγραψε κανονικα.
    Δεν θα μπω,τουλαχιστον σημερα,στο τριπακι του τι θα γινει με τις συνεργασιες,γιατι προς το παρον ακομα σφουγγαριζουν σε Ιπποκρατους και Συγγρου τα χοντρα και τα ψιλα που τους εφυγαν με τα αποτελεσματα.Κωλος μουνι γαρυφαλλο εγινε η κατασταση,με διπλη τουμπα απο Σαμαρα στο θεμα νεων εκλογων,με διπλο axel απο τον Βενιζελο που απετυχε και γεμισε η πιστα αντερα και σκατα.
    Και παρακαλανε το 2,9% του Καρατζαφερη να γινει επιτελους 3%,οπως και της Ντορας,μπας και κατορθωσουν να τα βρουν ΟΟΟΟΛΟΙ μεταξυ τους,γιατι αν γινουν παλι εκλογες ΞΕΡΟΥΝ πως απο οτι πηραν σημερα θα πρεπει να αφαιρεσουν γυρω στο 2-3%.Και νεες εκλογες θελει ΜΟΝΟ ο Βενιζελος,και αυτο ειναι καρατσεκαρισμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Μαΐου, 2012 01:46

      Κάτσε, γιατί θα κάνουν μπούκα οι-κωλόγοι....όσο νυχτώνει το 2,9% μεγαλώνει ελέω ενσωμάτωσης των οικολογικά ευαισθητοποιημένων Α και Β Αθηνών. Από την άλλη τη Ντόρα ξέχνα τη και τον καρατζαφύρερ δεν τον βλέπω...τώρα αν ο καφετζόπουλος και η άλλη η ποννντία από τη σαλόνικα το γυρίσουν επαναδιαπραγμάτευση για το καλό του τόπου τότε τι να κάνουμε (γιατί πολύ στο φιλοευρωπαϊκό πνέυμα συνεργασίας μου το γυρνάνε)...και ο γίοσκα το έκανε το λέλουδο μπόμπα με απεμπλουτισμένο στη νότια σλαβία...

      Διαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Μαΐου, 2012 01:22

    Μην πάθεις πλάκα άμα γίνουν νέες εκλογές και βγει ο τσίπρας 1ο κόμμα. Ξέρεις πόσοι θέλουν να του βάλουν στην πατούρα του αντωνάκι το 20ρι, που μας το παίζουν και 1ο κόμμα και πυλώνας τώρα? Τα αποτυχημένα χαμούρια? Στην TV όλοι τους μιλάνε λες και δε βγήκανε κυβέρνηση στο παρα '5. ΚΑΝΕΙΣ δεν τους λέει να βγάλουν το σκασμό, διότι τα ίδια πρακτικά σκατά με το μΠΑτΣΟΚ τα κάνανε.
    Που μου θέλαν και αυτοδυναμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εχετε κατα νου,πως ΗΔΗ εχουν αρχισει οι επαφες μεταξυ 11 βουλευτων της ΝΔ,και 6 του ΠΑΣΟΚ,με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΑΜΜΕΝΟ.Για να αποδειχτει πως οταν Τσιπρας και Καμμενος ελεγαν πως θα πανε στην βουλη για ψηφο εμπιστοσυνης ΗΞΕΡΑΝ τι ελεγαν.Και ακολουθουν κι αλλοι...
    Η εντολη στον Σαμαρα ειναι να φτιαξει κυβερνηση παση θυσια.
    Ο Βενιζελος καταλαβε πως μονο μεσα απο νεες εκλογες μπορει να σταθει στο Πασοκ,για να καθαρισει το τοπιο μεσα στην Ιπποκρατους.
    Και επειδη γνωριζουν για τις επαφες των στελεχων τους,εχουν χασει τον μπουσουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Μαΐου, 2012 01:35

      6 του ΠΑΣΟΚ με τΣΥΡΙΖΑ? Πόσοι θα του απομείνουν μπρε? Η Φώφη και η Μιλένα?

      Διαγραφή
  7. Ο τελειως μπερδεμενος και πολυ φοβισμενος λαος,φερθηκε σαν τον Ποντιο Πιλατο. "Αθωος απο το αιμα τουτου (εμου δηλαδη)φωναξε.
    ΠΑρτε την εντολη μου και βαλτε τη στον πατο σας.
    Μοιρασε απο ενα χαρτι στον καθενα και τους ειπε "καντε παιχνιδι."
    η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ πεθαναν,ζητω το "ΠΑΣΟΚ" και η Ν.Δ των Τσιπρα Καμενου.
    Ετσι ειναι. ΤΑ χρονια περνουν. Και οι πρωην πουτανες,στα μπουρδελα,γινονται τσατσαδες. Και ολες μαζι κανονιζουν να φερνουν τα λεφτα για λογαριασμο του νταβατζη. Αν αυτος ειναι ευχαριστιμενος,τι σημασια ποια θα πλενει σκαλες και ποια θα περνει τις πιπες; Τι σημασια εχουν τα ονοματα.
    Ολη η δημοκρατια που "απολαμβανουμε" εχει να κανει μονο με την διανομη των ρολων. Αυτο μονο ελεγχουμε. ΚΑνε τον "Καραμανλη" "Σαμαρα",τον "ΓΑΠ" "Βενιζελο",τον "Βενιζελο" "Τσιπρα" τον "Σαμαρα" "ΚΑμενο" κλπ.

    Τον τελευταιο τον συμπαθω,την αμαρτια μου την λεω.Εδω και χρονια.
    Ενταξει,ολοι με τα παιχνιδια τους και ουδεις αναμαρτητος.
    Αλλα μιλα οπως ακριβως πρεπει. Και εγω,στη θεση του ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
    Το οτι κανει την πλακα του με την πολιτικη,αφου δεν πειναει οικονομικα,δεν με νοιαζει. Δεν κινδυνευω απο τον χορτατο. Το πεινασμενο ζιβαγκο με τρομαζει.
    Το τι λες και το τι κανεις βεβαια,εχει πολλλες φορες μια "μικρη" αποκληση.
    Αλλα μεγαλες απαιτησεις απο γερικες πλεον δημοκρατιες σαν την δικη μας να μην εχουμε. 2.500 χρονια παει αυτη η δουλεια. ΚΑι με μεγαλη παυρη και αεργια ενδιαμεση για 2.000. Οσο να΄ναι,εχει μουδιασει.

    13-14% λοιπον το πρωην ΠΑΣΟΚ. Μια χαρα τα καταφερε ο Τουρκογλου.
    Και το βλακομετρο,μια χαρα τα πηγε. κοντα στο 20%. Εχει ακομα δρομο μεχρη να γινει ΠΟΛΑΝ,αλλα δεν τον φοβαμαι.

    Και το κυριο πλεον ολων οσων εχουν συμβει ειναι οι γνωστες τουμπες. Και οι μεν και οι δε,οι οποιοι ψαχνουν τα γεροπαπαρια του Παπουλια και διερευνουν τις εντολες του Συνταγματος το οποιο "φυλαει" και οτι ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ.
    Απο τον Τουρκογλου,εως την Τρεμη και τον ΠΑπαχελα.
    Απο αυριο ολοι θα ψαχνουμε ποιος πουστης ειναι αυτος που θελει το κωλομνημονιο. Η τουλαχιστον οπως ειναι.Και ποιος ειναι αυτος πο το ηεθελε εως χθες.
    ΘΑ ειναι της μοδας η αντισταση. Αυτα θελει να βλεπει ο μαλακας; Θα το εχει. Γιατι οχι; Χατηρια δεν χαλαμε.

    ΕΛπιζουμε να ζωντανεψει η Βουλη με τις εως χθες κοιμησμενες συνεδριασσεις της. Με Χρυση Αυγη,μεχρι που θα αγορασω διαρκειας στο πεταλο της. Το καντιλι και η φαπα θα παει συννεφο.
    Και μη φοβαστε. Δεν κινδυνευει η Δημοκρατια απο αυτους.
    Δεν πειραζουν κανεναν. Αν θελουμε να φαμε φαπες,παμε και διαμαρτυρομαστε "δημοκρατικα" σε μια πλατεια και τις τρωμε απο τα ΜΑΤ.Δημοκρατικα. Οπως γινεται εδω και χρονια.

    Υ.Γ Χορτασα τις μουρες τους αποψε.Απολαυση.Οσοι τολμισαν δηλαδη να βγουν. Οι πρωτοκλασσατοι,ξαφνικα εχασαν την αποψη τους.Η δεν ειχαν χρονο για την καμερα. Ρε αντε γαμηθειτε μουλοι.
    Οι δυο αρχηγοι ομως,ηταν μουρλια.
    Σαν να ηρθαν απο κηδεια.Ουτε φανφαρες,ουτε γελακια και ειρωνειες,ουτε πειραγματα,τιποτα. Μνημοσυνο. Και πολυ περισσοτερο, το οτι πολλους απο αυτους δεν θα τους τρωω στη μαπα,τουλαχιστον οχι καθε μερα, στα πουστοκαναλα τους. Ας κανουν μια παυση και ας πανε να φανε τα κλεμενα. Λιγο διακοπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μολις το`μαθα,να κανουμε και κουτσομπολιο στο διαλλειμα για τσιγαρο.
    Το μεγαλυτερο ποσοστο της η Χρυση Αυγη μεχρι τωρα το εχει παρει αμεσως μετα το αυλακι,σε επιπεδο νομου.Τελικα αυτη η περιοχη εχει μια αδυναμια με τα "μαυρα".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πηρα μια μεγαλη δοση εκλογικων αποτελεσματων και αποψεων και οφειλω να πω πως τετοιο γκρεμισμα του δικομματισμου δεν το περιμενα..Πιστευα οτι θα υπαρχει στο τελος συσπειρωση στα δυο πρωην μεγαλα κομματα.Μιλαμε για μεγαλη σφαλιαρα...Με σοκαρε παντως και αυτο που εγινε στη συνεντευξη της Χρυσης Αυγης.Δεν ειμαι υπερ των ακραιων φωνων, αλλα ελπιζω στην επομενη αποκαλυψη σκανδαλου να πεσουν και μερικες ψιλες..Κατα τα αλλα, αρχισαν ηδη τα σεναρια επαναληπτικων εκλογων,μεχρι και ημερομηνιες, 17/6. Ετσι ειναι. Δεν μας αρεσει το αποτελεσμα?ΞΑνα εκλογες! Ρεμαλια,εντος και εκτος ελλαδος,σεβαστειτε την δημοκρατικη αποφαση αυτου του λαου.
    ΥΓ. Σοιμπλε,τωρα τι θα κανεις?θα κατεβασεις τα παντσερ στη Γαλλια και θα στειλεις στουκας εδω?
    ΥΓ2.Ρε μπας και αρχισαμε να αλλαζουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενας στούς 2 ψηφίσαντες (λίαν επιεικώς) ψήφισε, κατ΄εμέ, συντηρητικά, βαρβάτη άνοδος τής ακροδεξιάς (φανερής και μή), Τσίπρας πού κουνάει σεντόνι αλλά μόνος του, Μπατσόκ-ΝΔ παραμάσχαλα με ένα ιστορικό πούλο (και πάλι πολύ πήραν) και η δημοκρατία...πού δεν έχει αδιέξοδα αλλά έλα πού έχει.
    Α, κι η αποχή πού δεν ήταν καθόλου χαμηλή.
    Το αναμενόμενο μπάχαλο στα νούμερα έγινε. Θα μπορούσε (κι έπρεπε) να είναι ακόμα...μπαχαλότερο αλλά είναι αυτό πού είναι.
    Και τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο γαρατζέος07 Μαΐου, 2012 10:25

      Πολλοί ετεροδημότες που ξέρω δεν είχαν λεφτά για βενζίνες και διόδια να παν να ψηφίσουν...και αρκετοί μπατσοκονουδου δεν πήγαν καν από ξενέρωμα.

      Διαγραφή
  11. Δοσιλογους τους ειπε ο Καμμενος χτες στις δηλωσεις του και πεσανε ολοι στον Αλφα να τον φανε.
    Μα δοσιλογος οπως βλεπω στο wiki και συμφωνει και ο Τζιμακος που ειναι τελειος χειριστης γλωσσας ειναι αυτος που συνεργαζεται με τον κατακτητη.Τι λενε λοιπον τα γιουσουφακια;Δεν τους αρεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ερωτηση.Με τα δανεια των κομματων που εχουν σαν υποθηκη τις κομματικες αποζημιωσεις σαν 1ο και 2ο κομμα που Θ Α εβγαιναν, τι θε γινει???Ε κυριε Βενιζελο??Ε κυριε Σαμαρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ mazhafo3
    Θα μπουν στο 44, σε δοσεις και δεν θα τα πληρωνουν.

    Μετα θα εμφανιστει ο πριγκηπας Al-Mpataxtzi-El-Lamogio και θα δανεισει ατοκα (με 6%) τον Μπενιζελο-Σαμαρα μεσω Παπαρηγα.
    Εξαλλου το ΚΚΕ ως γνωστον, λεφτα εχει μιας και ειναι με διαφορα το πλουσιοτερο κομμα. Και εχει και το Γερμανο του (το Πανο...)

    Παραλληλα θα ζητησουν λυση πρωτοδικειου μεσω (καμμενου-τσιπρα) η ακομη και αλλαγη ΑΦΜ μεσω συμπραξης. Η οποιες λυσεις, μονο νεκρος θα συνεργαστω κλπ, δεν τις θελουμε μεν-αλλα μη το δενουμε και κομπο οτι δε θα τις κανουμε. Ε οχι και να πεθανουμε κιολας.

    Οι ανεξαρτητοι ελληνες ιδρυσαν νεολαια: Τα ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

    ΕΓΕΡΘΗΤΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας07 Μαΐου, 2012 12:16

    Μερικα συμπερασματα.
    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πλεον ειναι Σπιναλογγες. Τελος. Δεν αρκει αλλαγη δαδας, η αρχηγου. ΤΕλος. Το κερακι τοσο ηταν (...προγαμματισμενο;)
    Οι εχοντες αναστολες στο να ψηφιζουν τα λεγομενα "μικρα κομματα" πλεον δεν εχουν καμια αναστολη. Και ψυχολογικα (λογω "χαμενης ψηφου" και πολιτικα-κομματικα (κατεπεσαν τα πρασινομπλε τειχη) δεν εχουν πλεον κανεναν ενδοιασμο να περασουν και αυτοι στο νεο ρευμα.Το οποιο ειναι το κυριαρχο. Και με τους πολλους πανε και οι πολλοι.

    Το οποιο ασφαλως-οπως γινεται παντα και παντου- το εφεραν οι νεοτερες ηλικιες,δηλαδη οι λιγοτερο η και καθολου βαμενοι και επιρεασμενοι και οι περισσοτερο ετοιμοι για αλλαγες και μετατροπες. Αν δεν υπηρχαν νεοι,θα ημασταν ακομα στις σπηλιες.

    Οι επαναληπτικες εκλογες ειναι αναποφευκτες. Και δεν ειναι κακο αυτο.
    Αφου γουσταρουν αυτοδυναμιες,θα τις εχουν. Θα αποροφησει πλεον σχεδον ολοκληρο το ΠΑΣΟΚ ο Τσιπρας και θα ολοκληρωθει ο ενταφιασμος.
    Ο δε Καμενος, θα αναλαβει την -ολοκληρωτικη πλεον-κατεδαφηση της δεξιας πολυκατοικιας, η οποια πλεον ειναι ριμαδι.

    Και λογω ενστικτωδους αντιδρασης,οι ακολουθουντες και παραδοσιακοι ψηφοφοροι,με μεγαλυτερη ανεση θα αλλαξουν καλπη.

    Ασφαλως καθαρα αποτελεσματα και απολυτες αλλαγες,δεν μπορουν να υπαρξουν απο την πρωτη μερα. Ηδη αυτη η αλλαγη,ειναι τρομερη σαν ποσοστο. 77-80% επαιρναν μαζι οι δυο νταβατζιδες και πριν τρια χρονια. Γκρεμιστικαν στο 33%. Ειναι οπωσδηποτε μεγαλη αλλαγη.(εξηγησαμε το γιατι. Απειχαν οι παραδοσιακοι ψηφοφοροι-πελατες του δικομματισμου και ταυτοχρονα ενεργοποιηθηκαν πολλοι νεοι οι οποιοι ειπαν στο διαλειμα του καφε στη πλατεια να περασουν και απο τα εκλογικα κεντρα. Και ετσι απλα,τα εκαναν πουτανα. Μπραβο τους).

    Τα κυρια σκατοκαναλα,περα αποτον διαχυτο εκνευρισμο,και μη γνωριζοντας ακομα τα τηλεφωνα των αφεντικων με τους εξω εξουσιαστες, ψαχνουν να βρουν τι παιζει. Μιλανε για συμαχιες. Για Εθνικες συκγυβερνησεις. Προσπαθουν να βολιδοσκοπησουν τις ανοχες στους ορους που εχουν θεσει οι κερδισμενοι της υποθεσης,Τσιπρα-Καμενος.
    Τα αρχιδια τους παιρνουν βεβαια. Και ειναι αναμενομενο.
    Θα ηταν καθαρη αυτοκτονια πολιτικη το να εχεις 5πλασιασει τα ποσοστα σου,(Τσιπρας) η εχεις φτασει απο το 0 στο 11% με κομμα-βρεφος τριων μηνων(Καμενος). Θα προχωρησουν ως εχουν. Ειναι ξεκαθαρο.
    Το θεμα ειναι οι αλλοι. Να τουμπαρουν και θα δουμε πολυ χαρουμενα πραγματα. Να μιλανε δοσιλογοι για αντιμνημονιο και επιδοτουμενοι γυμνοσαλιαγγες που εσκιζαν τα ρουχα τους και εκβιαζαν τπν κοσμο με την καθε φορα "επομενη δοση" να παριστανουν τους ΕΑΜιτες.
    Και γαμω τα γλεντια. Ξεβρακωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: - ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ...ΚΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΞΩ.

    - ...ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΜΩΣΑΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ,ΠΟΥ ....
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΒΑΖΟΥΝ ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑ
    Παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να βγει κυβέρνηση. Τουρλουμπούκι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωχ ωχ ερχεται νεο κομμα..

    Γιώργος Γρυσμπολάκης.. ο νεος γιγαντας που θα σαρωσει.Πολλα φραγκα για το μεγεθος του....Φωστηρα, και φυσικα ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ υπαλληλος..
    Ρε κακο να μη μπορει ενα ΑΦΕΝΤΙΚΟ να μπει σε αυτη την ομαδα και να διοικησει.

    Τι ειπε λοιπον ο νεος βαλτος?

    1) Θεωρώ ότι ο Ντέμης Νικολαϊδης είναι ο μοναδικός που μπορεί να δώσει στην ΑΕΚ όραμα, να συσπειρώσει ξανά τον κόσμο και να μας θυμίσει τα μεγαλεία που ζήσαμε στο παρελθόν.

    Να βγαλωαπο τωρα το κασκολ? Να γινω Ολυμπιακος επειδη θελω πρωταθλημα? Να χαιρωμαι εφημερα?
    Κανα βιβλιο χρησης θα αφησει ο μοναδικος στο λογιστηριο η θα ζησουμε το μεγαλειο σε ΟΛΗ τη διασταση?

    2)Μέχρι τώρα κάναμε τεράστια προσπάθεια για να μειώσουμε τα χρέη και θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και τις επόμενες εβδομάδες. Είναι μία διαδικασία εξαιρετικά σημαντική, η οποία θα κρίνει το μέλλον της ομάδας σε μεγάλο βαθμό. Τούτη τη στιγμή έχει καταρτιστεί ένα business plan όσο και το cash flow.

    Σιγουρα ειναι σημαντικη διαδικασια μεγαλε. ΜΕ 6% ΑΤΟΚΑ... μονο σε τοκογλυφους (ξερει ο μοναδικος) θα βρισκατε.
    Αφου υπαρχει business plan... και cash flow ΔΕ ΔΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ να τελειωνουμε?
    Η δεν το εχεις περασει στο ......business plan???
    Μηπως στο cash flow??

    3)Χρειάζονται 10 εκατ. ευρώ για να βγάλουμε τη χρονιά, 9,8 εκατ. ευρώ για την ακρίβεια. Επίσης χρειάζονται ακόμα 15 εκατ. ευρώ για την επόμενη σεζόν.

    Μιλαμε για cash flow με πολλα κιλα.... βαρος.Περπαταει και τα σερνει.
    Ειδικα αμα αναλογιστεις οτι ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΕΣΟΔΑ της επομενης χρονιας.
    Αλλα αφου το εχεις καταρτισει ρε Γρυσμπο-ΛΑΚΗ δε φοβαμαι. Στα στιβαρα σου χερια ως υπαλληλος νιωθω σιγουρος.

    4)Εάν υποθέσουμε ότι θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια ούτως ή άλλως λήγουν, το μπάτζετ θα περιοριστεί στα 4,5 εκατ. ευρώ.

    Οι οποιο παικτες βεβαια προφανως δεν χρειαζεται να αντικατασταθουν.
    Απλα θα φυγουν!! Θυμιζω οτι ο ΟΣΦΠ Βολου ΕΠΙ ΜΠΕΟΥ ειχε το ιδιο ακριβως budget, οσο ονειρευεται ο Γρυσμπο-ΛΑΚΗΣ.
    Η Καβαλα του Μακη ηταν παραπανω..

    5)Στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ ότι ο Νικολαϊδης είναι ο ειδικός.
    Ε ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ? 80 κομματια σε 4 χρονια κουβαλησε ο ...ειδικος.

    Ειπε και αλλα πολλα ο Γρυσμπο-ΛΑΚΗΣ.

    Μεγαλο κεφαλι και αυτος, σωτηρας..

    ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΛΕΜΕ..
    Τετοια μεγαλεια δηλαδη οχι αστεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ07 Μαΐου, 2012 15:09

    Πονάει περισσότερο αυτός που πέφτει από πιο ψηλά.
    Η Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι χαμηλά,πολύ χαμηλά.
    Γι αυτό τις απειλές τους οι σακάτηδες να τις βάλουν στον κώλο τους διότι αν βγει η χώρα μας από το ευρώ, αυτοί θα την καταλάβουν περισσότερο την διαφορά απ΄ότι εμείς.
    Για τις εκλογές δεν κάνω τον μετά χριστό προφήτη.
    Απλά ο κόσμος θέλει έναν τσοπάνο στην θέση του τσοπάνου.
    Τον βρήκε στο γλυκούτσικο προσωπάκι του Τσίπρα.
    Αφού άλλαξε αυτός και τον πολιτικό του λόγο,τον έφερε σε ''αυτό που θέλει να ακούσει ο λαός''πάει για την καρό σημαία.
    Τουλάχιστον να ξεφορτωθούμε όλες αυτές τις σκατόφατσες που διαλύσανε τον τόπο τόσα χρόνια τώρα.Να δούμε έναν νέο άνθρωπο ρε παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαραλαμπε ο Σακατης ΤΡΕΜΕΙ για πολλα

    Ενα, ειναι τα ΗΔΗ κουρεμενα ομολογα που κουβαλαει και αυτος και η Ολλανδια (το ξαδελφακι του)και τα Βελγιο-Λουξεμβουργα.

    Δυο, ειναι οι δουλειες με την Ελλαδα. ΜΙΖΕΝΣ, ΟΣΕ, ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, ΜΕΤΡΟ ειναι μερικα

    Τρια, ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ειναι το 2,5% του ΑΕΠ της Γερμανιας που ΑΠΟΡΟΦΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ!!. Αντιστοιχα οι εισαγωγες ειναι στο 10,5% του συνολου των ελληνικων!!!

    Με 3,629 ΤΡΙΣ (https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gm.html) ΑΕΠ το 2,5% ειναι ενα ΩΡΑΙΟ νουμερο δεν νομιζεις?
    Ξερεις δε αν αυριο ΚΟΠΕΙ αυτο το νουμερο ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ ΦΡΙΤΣ ΚΑΙ ΣΒΑΙΣΤΑΙΓΚΕΡ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΜW?
    Ξερεις που θα παει η ΑΝΕΡΓΙΑ? Ο εσωτερικος πληθωρισμος??

    Το δε χρεος που ειναι στο 81,5% επισημα?? Αληθεια εκει ο ...μηχανισμος γιατι δεν επεμβαινει μιας και ειναι πανω απο 60% το χρεος σε σχεση με το ΑΕΠ???
    Και μεσα στο 81,5% ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ που ο σακατης και η αγαμητη ΔΕΝ ΣΥΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:

    Το γερμανικό δημόσιο χρέος είναι πολύ υψηλότερο από ό,τι ανακοινώνεται επισήμως, ισχυρίζεται η Handelsblatt, επικαλούμενη υπολογισμούς του Bernd Raffelhueschen, καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Freiburg.

    Πέραν των 2 τρισ. ευρώ του δημοσίου χρέους, υπάρχουν και υποχρεώσεις άλλων 5 τρισ. ευρώ λόγω των ελλειμμάτων στα ασφαλιστικά ταμεία!!

    Eτσι ρε ΣΑΚΑΤΗ μεχρι και η ΑΕΚ κερδοφορα ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οχι μονο δεν θα βγει Μπαμπη, αλλα θα την κρατανε ωπα-ωπα. Μεχρι χθες αυτο συνεβαινε μονο με απειλες και εκβιασμους.
    Ισως απο αυριο,λιγο διαφορετικα.
    Λιγοτερο μισος και λιγοτερο σφυξιμο του χαλκα. Περι αυτου προκειται ρε παιδια. Και δε ειναι και λιγο.
    Ενταξει. Λιγοι και μικροι ειμαστε. Καποιες αναγκες εχουμε. Αλλα αναλογες να ειναι και οι ευθυνες μας. Οχι δηλαδη το μαυρο προβατο της Ευρωπης και η καταστροφη του κοσμου,τα 10 εκ. ιθαγενων. Μη τρελαθουμε.
    Ενταξει. Καντε το πλυντηριο,αλλα κρατειστε και λιγο τα προσχηματα.
    Κανεις δεν μπορει να δανειζεται και να υβριζεται ταυτοχρονα,για μεγαλο διαστημα. Καποια στιγμη θα σε διαολοστειλει.

    Ασε που εχουμε και καποιο κοσμο να ζησουμε. Αν ειναι να πεθανουν ολοι για το χατηρι των Ανατολικογερμανωαραδων φασιστων που "κυβερνανε" την Γερμανια,να παει να γαμηθει.

    Η πολιτικη της-φερομενης ως- λιτοτητας (της πεινας δηλαδη,γιατι η λιτοτητα ειναι ορθη συμπεριφορα)δεν βγαινει πουθενα. Λιγο πολυ αναλογα με το βαλαντιο και τα οικογενειακα αποθεματικα,το καταλαβαινουν ολο και περισσοτεροι σε ολο και περισστορες χωρες.
    Οταν τον αλλον τον καταστησεις πειναλαιο και να εξαρταται απο καποιο δανεικο σου η καποιο επιδο μα σου-το οποιο στο γυριζει τριπλο βεβαια-τοτε δεν εχει τι αλλο να αποκαμει,παρα να σου πει "αντε και γαμισου".
    Δεν ξερω δηλαδη αν εχουν κοιταξει καλα πισω απο τον καθρεφτη οι φασιστες.

    Η ονειρωδης κοινωνια ειναι βεβαια αυτη για αυτους. Επανερχονται καθε 50 χρονια και προσπαθουν να την φτιαξουν.
    Οι κηφινες κουασιμοδοι στην κορυφη,πιο κατω το συστημα ελεγχου και προπαγανδας, και παρακατω οι μουλοι-δουλοι.
    Βαλε τις ροδες στο κωλο σου πυροβολημενε απο Ανατολικογεμρανο,σακατη.

    "δεν θα παρετε την δοση" ειπαν μολις προτοεγινε γνωστο το αλλαλουμ. Λιγο ανευρα το ειπαν βεβαια,λιγο βιαστικα. Κατι βηξιματα ακουσαμε,κατι κλανιες.

    Ο βρεγμενος βεβαια τι αν την φοβηθει την βροχη των χαρατσιων; Τι να μη παρει δηλαδη; Την και γαμω συνταξη, η την μισθαρα που απολαμβανει
    Υπαρχουν βεβαια αρκετοι που απολαμβανουν ακομα κατι συνταξεις πανω απο 1200-1500(ειναι οι ακομα ακολουθοι του Σαμαρα,μπας και σωσουν την συνταξη η τον δημοσιο μισθο. Για τοσο μαλακες μιλαμε) αλλα και αυτοι θα επιστρεψουν στα 500.

    Οποτε,βαλτα στη κωλαρα σου καμπουρα.
    ---------------------
    Χρυση Αυγη: ΕΓΕΡΘΗΤΟΙ!
    Τρομεροι! Αντε ανυπομονουμε οντως να δημιουργηθει κυβερνηση να βλεπουμε τις "διεργασιες" στο κοινοβουλιο. Το τι χαστουκι και τι μπινελικι εχει να πεσει,δεν λεγεται.

    Η Κανελη λεει: να επεμβει η ΕΣΗΕΑ. Προσεξε μη ξεφυγεις απο το καθορισμενο απο την Αμερικανικη Πρεσβεια 8% εσυ και παθεις τιποτα.
    Το εγερθητοι" σε πειραξε.
    Το "κυψατε" δεν σε ενοχλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΙ ΑΝ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΕΣΗΕΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    Η ΕΣΗΕΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΤΩΡΑ; ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙ Η ΕΣΗΕΑ ΘΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αποσπασμα απο κειμενο ΠΡΙΝ τις εκλογες (3 ΜΑιου) απο τον Π. Τραιανου και την "αναγκη" να ψηφισει ο κοσμος Καμενο-Τσιπρα:

    "...Ο γράφων δεν εγγυάται τίποτε για κανέναν, γιατί δεν γνωρίζει κανέναν από αυτούς προσωπικά. Τούς προτείνει με απόλυτη ασφάλεια ως επιλογές, γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος να εγγυηθεί τίποτε γι' αυτούς. Οι χειρότεροι άνθρωποι να είναι, πρόβλημα δεν υπάρχει, εφόσον σήμερα το ζητούμενο είναι άλλο. Ο γράφων αυτό γνωρίζει και αυτό είναι που εγγυάται. Εγγυάται το κέρδος από αυτήν την επιλογή, το οποίο δεν έχει σχέση με την ποιότητα των προσώπων.

    Το κέρδος σε μια τέτοια περίπτωση είναι η δυσχέρεια που θα αντιμετωπίσουν οι δανειστές μας στη δρομολόγηση των σχεδίων τους. Έχουμε κέρδος αν δεν γνωρίζουν τους συνομιλητές τους και άρα αν δεν έχουν τη δυνατότητα του άμεσου εκβιασμού τους ...Αν δεν τους έχουν δει σε λίστες "ηρώων" της γνωστής πρεσβείας ...Αν δεν τους έχουν δει στις λίστες της Siemens ...Αν δεν τους έχουν δει καβάλα σε "στραβά" υποβρύχια.

    Έχουμε κέρδος αν χρειαστούν χρόνο να γνωριστούν μεταξύ τους, προκειμένου να δημιουργήσουν τα νέα πλαίσια των συμφερόντων τους. Έχουμε κέρδος αν δεν υπάρχει μια στιβαρή κυβέρνηση να μπορεί να αγνοεί τον κόσμο και να παίρνει σκληρά μέτρα.
    Στην κυριολεξία αυτό, το οποίο μπορεί να δώσει μια ελπίδα σωτηρίας σήμερα στην Ελλάδα, είναι η καθυστέρηση. Είναι αυτό, το οποίο λένε οι ποδοσφαιρόφιλοι ..."η μπάλα στην εξέδρα". Αυτό είναι το μόνο που μας συμφέρει.

    Μας συμφέρει να καθυστερούμε όσο μπορούμε, μέχρι να δημιουργηθεί πανευρωπαϊκό πρόβλημα με την οικονομία. Μας συμφέρει η καθυστέρηση. Μας συμφέρει να κωλυσιεργούμε απέναντι σε δανειστές, οι οποίοι βιάζονται να κλείσουν το θέμα μας εις βάρος μας. Τα νέα από τη Γαλλία ή την Ιταλία ή την Ισπανία είναι ενθαρρυντικά.

    ...Καταρρέουν οι οικονομίες τους και η ανεργία απειλεί να τινάξει τα πάντα στον "αέρα". Όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναγκαστεί να λύσει τα προβλήματα των μεγάλων, θα πρέπει η Ελλάδα να έχει επιβιώσει σε ένα στοιχειώδες επίπεδο ...Έστω και σε "κώμα", αλλά να είναι "ζωντανή" ...Να μην έχει λεηλατηθεί και αναγκαστικά αντιμετωπιστεί με τον ειδικό τρόπο που προβλέπεται για τις τριτοκοσμικές χώρες ...Να μην αντιμετωπιστεί με γνώμονα τα συμφέροντα κάποιων ξένων ιδιοκτητών της ...Να λυθούν τα προβλήματά της ως ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος και όχι σαν υπεραφρικανική αποικία της Γερμανίας. Ακόμα και η ακυβερνησία στη σημερινή εποχή είναι θετική.

    Δεν θα αφήσουν την ακυβερνησία να προκαλέσει κοινωνική έκρηξη. Ως εκ τούτου κερδίζεις χρόνο, όταν ο "δικαστικός κλητήρας" δεν βρίσκει τον υπεύθυνο να του κάνει την επίδοση του "λογαριασμού".
    Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων των πολιτών. Την επομένη των εκλογών πρέπει η Ελλάδα να έχει διαφορετικό "πρόσωπο" ...Διαφορετικούς ηγέτες και διαφορετικό πολιτικό προσωπικό. Ο Τόμσεν, όταν ξανάρθει στην Ελλάδα, θα πρέπει να αγωνιά πραγματικά γι' αυτό που θα έχει προκύψει από τις εκλογές και θα βρει μπροστά του.

    Το "κωλοσφούγγι" των τοκογλύφων να μην ξέρει αν οι ηγέτες της επόμενης ημέρας τον "ψάχνουν" για να του δώσουν το "χέρι" της συνεργασίας ή αν τον ψάχνουν για να τον αρχίσουν στις "κλωτσιές"...
    ..."Κλωτσιές" έτσι κι αλλιώς θα πέσουν. Αυτοί, που σήμερα βιάζουν την Ελλάδα, δεν θα τη γλιτώσουν ...απλά αυτό δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ...δοση οπως ξερεις παει σε ειδικο ταμειο απο το οποιο πληρωνεται ο δανεισμος..
    καμμια σχεση με μισθους και συνταξεις που μια χαρα πληρωνωνται απο το ΑΕΠ μας.
    δε θελετε να μας δωσετε τη δοση που θα παρετε πισω την αλλη μερα για τα δανεικα? Ε ΜΗ ΜΑΣ ΤΗ ΔΩΣΕΤΕ ρε παλικαρια.
    ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ και εμεις αναλογα μιας και ουκ λαβεις εκ του μη εχωντως και τελειωνει το παραμυθι.

    ΕΠΩΔΥΝΑ για εμας αλλα ακομη πιο επωδυνα για εσας...

    τιποτε απο ολα αυτα βεβαια δε θα γινει μιας και ο σακατης ειδε τι τραβανε οι Αγγλοι με τους Ισλανδους...
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια μπαινει φορος σε ακινητα στην Αγγλια περαν της χρησικτησιας (τυπικο-ενοικιο 99 ετων προς το στεμα,μιας και ολα ανηκουν σε αυτο..)

    Ειμαι παλιο μελος της Ν.Δ
    Εχω μια ωραια μονοκατοικια στην Εκαλη, αλλα σκαω με το smart να μη δινω στοχο
    Επι χρονια ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΚΑ απο τα megala καναλια για να περναω τη ...Γραμμη τους.
    Τωρα ειμαι κουμουνιστρια με αποψη και υφακι με τσιγαρο-τσαμπουκα ταχα μου.

    Ποια ειμαι?

    ΥΓ Opinions are like assholes: everybody's got one- Dirty Harry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο γαρατζέος07 Μαΐου, 2012 16:36

    Αν και είμαι ενάντια στα χρυσά αυτά απορώ: Η ΕΣΗΕΑ δεν έπρεπε να κληθεί να επέμβει στην συστηματική απόκρυψη των χρυσών αυγών και των μίκυ μάους υποψηφίων και απόψεων του από τα μέσα? Από τη στιγμή που είναι νόμιμο κόμμα, γιατί δεν καλούσαν ΠΟΥΘΕΝΑ κανέναν εκπρόσωπο του, ενώ φωνάζαν τον πάσα τυχαίο από τους άλλους? Ή είμαστε δημοκράτες σε όλα ή όχι. Δεν υπάρχει αλα καρτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @DIMI Αδερφε τα ομολογα τους,εστω και κουρεμενα,ειναι δεσμευμενα με εμπραγματες εγγυησεις πλεον (βλεπε psi+) και το δικαιο που τα διεπει δεν ειναι πλεον το ελληνικο,οποτε δεν νομιζω οτι τους νιαζει και τοσο πολυ οσο παλια πλεον αν εμεις καταρευσουμε.Αλλωστε το ειπε και ο ιδιος ο Σοιμπλε οτι δεν αποτελει πλεον τοσο μεγαλο κινδυνο η Ελλαδα για την ευρωζωνη.Ασχετα απο αυτο,προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι αν μια χωρα στου ευρω καταρρευσει σιγουρα θα συμπαρασσυρει και τις υπολοιπες(τις αδυναμες σε κεταρρευση και τις δυνατες σε δικη τους ομοσπονδια,αρα διαλυση και του ευρω) Οσο για τις εξαγωγες της Γερμανιας,αυτες προς τις ασιατικες χωρες ειναι πολλαπλασιες των δικων μας του 2,5% του ΑΕΠ για αυτη την περιοδο με ανοδικες τασεις,οποτε ουτε αυτο βλεπω να τους πολυνιαζει.Κατα τη γνωμη μου η σταση της Γερμανιας προς την Ελλαδα πηγαζει απο την ταση της τιμωριας της Ελλαδας προς παραδειγματισμο των υπολοιπων χωρων με δημοσιονομικα προβληματα και για να συμμαζευτουν αλλα και να μην υπαρξει ξανα παραδειγμα σαν της Ελλαδας.Αυτα βεβαια ειναι προσωπικες μου αποψεις,χωρις να απορριπτω τα παραπανω που εγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν τους νοιαζει λεει?
    ΚΑΙΓΩΝΤΑΙ κυριολεκτικα.Αν δεν τους ενοιαζε δεν θα εδιναν μιζες εκατονταδων εκκ ευρω και θα τρεχανε για να πουλανε σα τρελλοι.

    Ξερεις τι ειναι 80-90 δις το χρονο εξαγωγες? Κυρια σε συμβολαια και ανταλακτικα??

    Στην Ασια εχουν να αντιμετωπισουν τον Αμερικανο και το Ρωσσο δεν ειναι το ιδιο.

    Τωραγια το δικαιο ναι ειναι το αγγλικο αλλα οπως ειπα ΟΥΚ ΛΑΒΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΩΝΤΟΣ.

    Τι θα κανουν? Θα ερθουν να παρουν ΤΙ? Ειδικα απο μια χωρα που αν φτασουμε εκει- δηλαδη να μη τους πληρωνει τα κανονικα, θα τους δωσει φυσικους πορους μηπως?

    Ε ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ τι να πω

    Ξαναλεω οτι εχουν να χασουν περισσοτερα απο εμας (πολυ περισσοτερα) δεν θα το αφησουν καν να φτασει εκει.

    Εμεις χαμενοι ειμαστε, τι να χρωστας 10 τι 20 τι 50 τι 100.

    Εχουμε πιασει πατο, οποτε δεν βλεπω τι αλλο θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εμεινε και εκτος Βουλης ο ....Βουρος.
    Ουτε το Θεμελιο τον εσωσε
    Ουτε το γηπεδο και οι ρυθμισεις
    Ουτε καν τα fund... αχαριστοι Κινεζοι ενα συρμα να ριχνατε στους δικους σας θα ειχε βγει το παιδι
    Ουτε καν ο ΔΧ και η οργανωση που μας τα πρηξανε με εκεινη τη μακετα που θυμιζει το σαραι του καραγκιοζη..

    Αιντε Βουρο, ξεκινα επαφες για κανα σηριαλ-παρωδια απο αυτα που πρωταγωνιστεις με σεναριο Γιαγκο Δρακο και Σεληνη.

    Αυτα ντε που εχουν target group κατι γηροκομεια και μερικους καμμενους ακομη. Αυτα της Ακριτα (ααααααλλλληηη πρσωπικοτητα) και του Φωσκολου..

    Και αμα δε βρεις κανα ρολο σε επιπεδο Αλ Πατσινο, ζεψου το πηλοφορι.

    Ετσι οπως εισαι στη φατσα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΣ (sorry Βορειοηπειρωτης ηθελα να πω σα το Πυρο Δημα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βλέπω την εντολή του δανειστη τησ αγραμπελησ να γίνεται σαν τις ΑΜΚ της ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να ρωτησω κατι απλο; Αν υποθεσουμε οτι δεν τα "βρισκουν"-που αυτο θα γινει- και οι υποχρεωσεις εν τω μεταξυ των τοκογλυφων για τον Μαιο τρεχουν (οπως καθε μηνα) και συμβει τεχνιτα το εξης απλο: Συνεννοουνται οι μεν με τους δε (μεσα-εξω) και λενε το εξης: Δεν δινουμε λεφτα για μισθους και συνταξεις (παρ'ολο που υπαρχουν)αυτον τον μηνα γιατι ΔΕΝ εχουμε,γιατι πρεπει να δωθουν εξω. Καντε εκλογες απληρωτοι. ΤΟΤΕ-ΟΕΟ-ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΑΤΜ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    Θελω να πω οτι, αμεσως με αυτο το "τρυκ" μπορεις να επαναφερεις στην ταξη ενα μεγαλο μερος των "ψηφοφορων" (οπως λεμε κρανιοφορων) και τα ποσοστα σε ενα αρκετα "λειτουργικα ικανοποιητικο" επιπεδο. (sic)
    Eκει να δεις "συσπειρωση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Sto μουγκα τσανελ, εβαλαν στη μεση αυτον τον ολιγιστο Στρατουλη με την τρομαγμενη φωνη και τον πηδιξαν. Ευκολος αντιπαλος.Ανθρωπακι.
    Ακομα και για την Φωφη και τον Αβραμοπουλο,ηταν ευκολη λεια. Ακομα και για αυτους τους μετριοτατους,εμοιαζε με αρνι στη σουβλα.

    "πες τι θα κανεις εαν δεν παρθουν τα λεφτα για να πληρωσουμε αυτα αυτα και αυτα" του λεει η λαγοχειλου.
    Μοκο. Απαντησε αντ΄'αυτου ο...Πρετεντερης.
    Αφου πηρε λιγο θαρος απο αυτο ψελισε "κυρια ΓΕννηματα,λιγη ταπεινοτητα..ο λαος σας τιμωρησε απο το 44 στο 13. Σας παρακαλω." Γεια σου Στρατουλη,κουκια σπερνω.

    "ας υποθεσουμε οτι σαν δινουμε ψηφο ανοχης σε ολα αυτα που λετε...θελετε να κυβερνησετε τελος παντων"; του λεει ο διπλοσταροκουμπωμενος βλακας.
    Αναυδος ο Στρατουλης. Κατι ψελιζε μετα. "εσεις μας φερατε εδω...μη ξεχνατε τις ευθυνες σας...ο λαος σας τημωρισε..."

    Δεν τους γνωρισαμε τωρα. Στον ρολο τον ασκοπο και ακοπο καταγγελτικο τον αριστερο τους μαθαμε και ετσι τους ξερουμε. Πως να βγει αυτη η προβια απο πανω τους;
    Δεν ειναι οι ανθρωποι τιποτα σοβαρο. Μη βλεπει κανεις μεσα απο μεγενθυντικο φακο της λαικης ετοιμηγοριας.
    Ο δε Τσιπρας,καλα το παει,αλλα πολυ μηχανικα μιλαει.Σαν να μην εννοει τιποτα απο αυτα.
    Εκεινα τα ξερα "ακυρωση του μνημονιου που κατακυριευει τα φτωχα στρωματα" και "καταγγελια του μνημονιου για να εχουμε καλυτερες μερες με ασφαλεια και εμπιστοσυνη" ειναι τελειως light. Σαν λογια ειναι σωστα. Αλλα ειναι τοσο κενα. Τοσο αδεια απο ψυχη. Σαν να βγαινουν απο λαθος στομα.
    Σαν να εχεις απλωμενο μπροστα σε ενα παιδι,ενα πολυπλοκο αρχιτεκτονικο σχεδιο.

    Ειναι φανερο οτι δεν ηταν ετοιμοι για κατι τετοιο. Ο Κουβελης ηταν παρα ποδα και ετοιμος να παρει την εντολη και να την δωσει στον πρωτο τραπεζιτη τυχοντα,τελικα ο γιγαντας λαος εδωσε το οπλο στον Τσιπρα. Τι να το κανει; Να παει για σπουργιτια;

    Ο μονος που τους γραφει στα παπαρια του ειναι ο Καμενος. Δεν ειναι πουθενα. Πεντε λαχανιασμενοι μαλακες τρεχουν με μια εντολη σαν σκυταλη και την παραδιδουν ο ενας στον αλλον και ο αλλος καθεται και τρωει σουβλακια.
    Μια χαρα ξηγιεται.

    Α, και η Χρυση Αυγη.
    ΕΓΕΡΘΗΤΟΙ λεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλα,αυτο με την περιφημη "εντολη" πρεπει να ειναι το γεγονος των ημερων.
    Αναυδοι θα παρακολουθουν απο τα καφενεια,και τους καναπεδες, οι καθολου εκπεδευμενοι σε πολυπλοκες διεργασιες,αυτην την νεα αφιξη στην ζωη μας.

    Πολλες κατινες σχολιαζουν το θεμα αλαφιασμενες:
    - Προκειται για νεο σιριαλ στον Αλφα. "Ανατολη". λεει η μια.
    Σtα Τουρκικα λεγεται "En'toli" λεει η παραλη.
    "Αμ γιαυτοοοο. Και οι πολιτικοι τι σχεση εχουν μωρη, που την ερευνουν; Λες να εχουμε κανενα επεισοδιο;
    - Μονο ενα; 30 θα παιξουν.
    - Οχι μωρη. Λεω κανενα θερμο επεισοδιο στο Αιγαιο.
    - Τι λες μωρη. Αφου εχουμε δωσει να το φυλανε;Δεν ειδες πλοια και κακο εκει;
    - Εχεις δικιο.

    Στα καφενεια,αλλη κουβεντα. Σχετικη.
    - "ποια ειναι ρε μαλακα αυτη η Εntoli" Καμια πουτανα Γαλλιδα με aids; Την εχουν δειξει σε φωτογραφια; Γιατι εχω και κατι καουρες αναμεσα στα αρχιδια.Λες;
    - οχι ρε μαλακα. Τι λες. Ειναι καψονι που τους κανουν οι Χρυσαυγητες. Τους εχουν μαζεψει στο παρκο του ΠΡοεδρου. Εντολες δινουν,σαν λοχιες. Δεν πηγες στρατο; Εν-δυο κατω...πεσε και παιρνε...τετοια"
    - Ελα ρε μαλακα μου. Ρε αυτους επρεπε να βγαλουμε μονοκουκι"

    Μυλος.
    Ειδε κανεις την Εντολη; Που στο διαολο ειναι;
    Δηλαδη οι Ισραηλιτες ειναι πιο μαγκες που κουλαντρισαν 10 εστω και μετα απο ενα ατυχημα και εμεις εδω δεν κανουμε ζαφτι με μια; Ντροπη.

    Δωστε την την πουτανα. Η δεστε την και πηδατε τη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @DIMI Φιλε μου συμφωνω. Ομως στις εμπραγματες εγγυησεις δεν περιλαμβανεται μονο η κινητη και ακινητη περιουσια του κρατους και οι φυσικοι ποροι αλλα και κατι πραγματικα ανατριχιαστικο.Το μνημονιο 2 αναφερει οτι παντα προτεραιοτητα εχουν οι πληρωμες προς τους δανειστες (βλεπε συσταση ειδικου λογαριασμου) οπερ σημαινει οτι μπορει να σου τραβηξει η τροικα τα φορολογικα σου εσοδα για την αποπληρωμη των δανειστων ΑΜΕΣΑ με κατευθειαν φορολογηση υπερ αυτου του σκοπου.Αυτα πηγαν και ψηφισαν φιλε μου..και ποσα αλλα..θα βγαινουν σιγα σιγα.
    ΥΓ.Βλεπω να σχηματιζεται κυβερνηση Τσιπρας-Κουβελης-Καμμενος με την ψηφο ανοχης του πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πατήστε στο google , "Γιώργος Γερμενής" και δείτε την φωτογραφία του. Δείτε τι θα παρακολουθήσουμε στο tv - Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΓΕΡΘΗΤΟΙ ΟΛΟΙ.... Και οταν λεμε ολοι,εννοουμε ολοι....
    Και οι υπολοιποι 279 της βουλης οταν μπαινει ο αρχηγος.
    Αμα θες μην σηκωνεσαι μαλακα που τον εβαλες εκει μεσα.Θα του φιλησεις και το χερι σε λιγο.Ειχε 0,5%,και νομιζε πως ηταν ο Μεταξας του `36.Τωρα θα μπαινει με χλαμυδα και στεφανο στην βουλη,με τους εκατονταρχους απο διπλα.Εσεις τους βαλατε μαλακες στο μπουρδελο σας,φατε τον στην μαπα τωρα και καλα ξεμπερδεματα.Ενα καλο εχει μονο η ιστορια με τον "καισαρα".Θα καθονται ολοι σουζα οταν μιλαει,ειδικα ο προεδρος της βουλης αντε να του κλεισει κανα μικροφωνο...Ωραια θα`ναι,χρειαζοταν λιγη αλλαγη.Ολο στο μιλητο μαλωνανε εκει μεσα, καιρος για...πραξεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανωνυμε,μολις τον ειδα.
    Μαγκες,ο ανθρωπος ειναι ολα τα λεφτα.Θελω να ειμαι εκει οταν θα μπει στην βουλη για πρωτη φορα,και θα κοιταει ολους οσους ειναι μπροστα του...Θα βρωμαει η βουλη καμια βδομαδα απ`τα χοντρα και τα ψιλα που θα τους φυγουν.Μια καμερα πρεπει να ειναι μονιμως καρφωμενη στο προεδρειο οταν θα του πει ο προεδρος οτι τελειωσε ο χρονος του...Τι αμερικαν μπαρ και μαλακιες!!!
    Εδω καθε βδομαδα θα γινεται παρτυ,ολοι εκει στα θεωρεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @conpater
    Τι λες τώρα; Εγώ έχω πάρει ήδη διαρκείας για βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή