Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ;

         Καθόμουν άναυδος και διάβαζα την συνέντευξη του Κοσμάτου. Κάποιου απίθανου, τύπου Φώφης Γεννηματά, που έλαχε να καθίσει σε θώκο αντιπροέδρου στην ομάδα μας. Από κάποιο σημείο και μετά, συνέχισα την ανάγνωση κρατώντας σακούλα εμετού. Και συνέχισα διότι έκανα πειράματα με το μέγεθος της σακούλας. Που αφού πλημμύρισε, δεν ήξερα τι ακριβώς είχα κάνει λάθος . Στο μέγεθος του πλαστικού, στην κατανόηση των λόγων του κάργα τσουλοτουβλου ή στην ποσότητα τροφής που είχα ρίξει μέσα μου.
          Η Φώφη λοιπόν είπε : " Ο λαός άνετα κι εύκολα μπορεί να εκτιμήσει το έργο του ΠΑΣΟΚ." Ο Κοσμάτος είπε αντίστοιχα : " ...Ήμασταν η μόνη διοίκηση που πλήρωνε τις υποχρεώσεις της... " Αν ΑΕΚ = ΕΛΛΑΔΑ, τότε ΚΟΣΜΑΤΟΣ = ΦΩΦΗ. Μεταβατική ιδιότητα για τους γνώστες των μαθηματικών, βεβαιώ οτι δεν υφίσταται.
         Υφίστατο όμως μια διοίκηση. Που αφού διέλυσε αγωνιστικά μια ομάδα όπως το ΔΝΤ την χώρα, κι άρα προκάλεσε περισσότερη ύφεση κι απαξίωση στους φιλάθλους - οπαδούς, βγήκε ανερυθρίαστα και δήλωσε τα ανάποδα από τα γεγονότα. Τα πρόστιμα από την μη απόδοση του ΦΠΑ, τα πρόστιμα για τα μη δηλωθέντα εισιτήρια, την μη καταβολή της δόσης του άρθρου 44 αλλά και το νέο πρόστιμο για τις μαλακίες της θυγατρικής Empire, που θεωρητικά φέρνουν μέχρι και τον πρόεδρο του σε κίνδυνο προσωποκράτησης. ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.
           Τι στο διάολο πλήρωνε η διοίκηση μέλος της οποίας΄ήταν κι ο Κοσμάτος; Αφού τα πλήρωνε όλα, πώς τα βρίσκουν οι σημερινοί όλα απλήρωτα; Χαθήκανε τα παραστατικά από την εφορία ή δουλευόντουσαν οι διορισμένοι δοσίλογοι και μεταξύ τους; Δηλαδή ο Κοσμάτος είχε απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Αδαμίδη που του έλεγε οτι πλήρωσε τα πάντα; ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΗΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΗΣΧΟΛΕΙΤΟ. ΠΑΙΡΝΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΡΙΧΝΑΝΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ DINERS, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΕ Η ΦΩΦΗ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.
           Αλλά είμαστε στην Ελλάδα, που ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΤΙΡΙΟ. ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΣ ΘΡΑΣΥΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΣΜΑΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΑΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΟΥΛΟΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ Ο,ΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΑΡΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ.
            Βγαίνει ο Πασοκοσμάτος και θέλει να με δουλεύει μπροστά στα μάτια μου. Κι έχω και κάποιους κουκουέδες τύπου οργανωμένους στην ΑΕΚ, κι αντί να τον πλακώσουν στο ξύλο, τον αφήνουν στην θέση του. Να λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι χωρίς να έχει ασχοληθεί ποτέ με αυτό από το οποίο πληρωνόταν σαν αντιπροεδρικός υπάλληλος. Πάλι καλά που δεν μίλησε και για οικονομικό θαύμα εξυγίανσης η Φώφη, την ώρα που ούτε φορολογική ενημερότητα δεν υπάρχει. Την ώρα που παίζεται η επιβίωση της ομάδας, να δουλεύει κάποιον κόσμο για σπουδαίο έργο και σοβαρότατη κληρονομιά.
              ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ;  ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ. ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟ πόσο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
             Οι υπάλληλοι απλήρωτοι για τετράμηνο. Ο φάκελλος για την ΟΥΕΦΑ όχι συμπληρωμένος. Το άρθρο 44 κινδυνεύει με κατάρρευση. 10 μύρια απαιτούνται μέχρι τέλους Ιουνίου για να παίξει η ομάδα νέων του χρόνου. Κι η διοίκηση Κοσμάτου πλήρωνε. ΤΙ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ; Τους supporters και τα ΜΜΕ για να μην  μιλάνε;  ΜΕ ΤΙ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ; Με λεφτά πλήρωνες ή με κουμπιά; Κι αφού πλήρωνες, γιατί τρέχει τώρα μέχρι κι ο κοντός για να βρει λεφτά; Από την ΟΥΕΦΑ γιατί τιμωρούμαστε αφού πληρώνατε;
               ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ , που είναι ξεχασμένο σε κάποια συρτάρια. Κωλοκράτος που δεν τους βουτάς όλους αλλά προτιμάς να κόβεις συντάξεις . Κωλοκράτος που πρέπει να πεθάνεις αφού προτιμάς να ζήσουν χίλιοι απατεώνες παρά μερικά εκατομμύρια. Κωλοκράτος που θέλεις να ζεις προσωρινά και δεν βλέπεις μακροπρόθεσμα. Ρε μαλάκα τα ίδια θα βγάλεις σε βάθος χρόνου κι ήσυχα. Βούτα τώρα τον Κοσμάτο για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της δημοσίας αιδούς. Για προσβολή απλής νοημοσύνης. Τι κάνεις κράτος; Α, ξέχασα. Τώρα παίζεις το πουλί σου διότι έχεις εκλογές.
          Υγ1. Παρακαλώ να το διαβάσετε στην σωστή διάσταση του το κείμενο. Διότι είναι πολιτικό ξεκάθαρα κι αφιερώνεται σε όλους εκείνους , όχι που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, αλλά σε όλους εκείνους που κατεβαίνουν σαν υποψήφιοι με την πράσινη ληστοσυμμορία. Χαρίζεται επίσης και σε όλους εκείνους που για να διώξουν το ΠΑΣΟΚ θα φέρουν τον Σαμαρά, δηλαδή τον Ντέμη. Διότι ο Σαμαράς βρέθηκε στην θέση αυτή αφού ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.
            Υγ2. Ο ΘΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ.
            ΥΓ3. Λόγω εξελίξεων, θα πάμε πολιτικά για το ΣΚ.

6 σχόλια:

  1. H λαμογια και η κλεψια που εχει πεσει δεν εχει οριο, ειδικα τον τελευταιο χρονο.
    Παμε λοιπον μια γρηγορη και αυτα ειναι ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

    1) O αγαμιδης οντως ειχε ενα τυπικο μισθο στη ΠΑΕ ΑΕΚ. Οπως εχουν ολοι οι παικτες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    Ο πραγματικος του μισθος ΕΙΝΑΙ και λεω ΕΙΝΑΙ γιατι ακομη τρεχει, 250,000 USD ο οποιος καταβαλεται μεσω της Star Bulk ναυτιλιακη εταιρεια του ΠΑΠΑ, στην οποια και ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ με προσληψη για ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Η δε πληρωμη γινεται στο εξωτερικο για να αποφευγεται και η σχετικη εφορια.

    2) Ολο το 2011 και μεχρι την παραδοση της σκυταλης στον ΔΟΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ εχουν εισπραχθει: Α)μερος των δικαιωματων του europa league περιοδου 2010-2011 (2 δοσεις) περιπου 3 εκκ ευρω.
    Β) Ολα τα διακαιωματα της περιοδου 2011-2012 ανω των 5εκκ ευρω.
    Γ) εσοδα χονδρικα 3,5εκκ ευρω απο τα διαρκειας
    Δ) 1,4 ΕΚΚ ευρω απο την πωληση ΣΚΟΚΟ (2,5-700 ο παικτης -400 μανατζερ...)
    Ε) εσοδα απο τηλεοπτικα ΑΝΩ ΤΩΝ 2,5 ΕΚΚ ευρω
    Ζ) εσοδα απο απλα εισητηρια-χορηγιες-διαφημησεις κλπ
    Η) εσοδα απο ΟΠΑΠ μεσω φανελλας ΚΑΙ λιγκας.

    Συνολο χονδρικα 18-20 εκκ ευρω

    3) Η Empire ηταν ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΦΜ, ΑΛΛΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ.

    Μια απο τις δουλειες του αγαμιδη ηταν να ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ 8,5ΕΚΚ της Empire με την ΠΑΕ ΑΕΚ ΜΕΣΩ ΕΞΑΓΟΡΑΣ.

    Με λιγα λογια η ΑΕΚ συγχωνευθηκε με μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και φυσικα κληρονομησε 8,5 εκκ ευρω χρεη ΑΠΑΛΛΑΣΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΚΟΝΤΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ (ως βασικους μετοχους-γιατι ειναι και αλλοι μεσα) απο αυτα.
    Ο Κοσματος και ο καθε κοσματος μπορει να ΛΕΕΙ οτι θελει.
    Και ο Κουλης ειχε δηλωσει οτι ειχανε δωσει 5εκκ ευρω!!!! για ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ.
    Μετα στη πορεια το γκοντο το πηρε πανω του και ειπε οτι αυτα τα 5εκκ τελικα δωθηκαν χωρις παραστατικα γιατι ετσι γινωνται αυτες οι δουλειες στη λατινικη αμερικη...

    Και εγω δηλωνω επισημα οτι εκανα δωρεα 1 εκκ ευρω στο συλλογο και ειδα και τον steven με το χρηστο να δινουν αλλα 5 εκκ ευρω (ο καθενας). Απλα ξεχασαμε να παρουμε αποδειξεις...γιατι ειμαστε large και αγαπαμε την ομαδα.

    Αποδειξεις εχει ο Κοσματος για αυτα που λεει?
    Αλλιως ΑΝ ΕΧΕΙ λεει ψεμματα ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ και το ντεμοδανειο.
    Εδω ο αλλος εφυγε και βουτηξε ΤΡΙΑ LAPTOP ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ!! Ο Κωσταντινηδης ντε ο αλλος μεγας οικονομικος διαχειρηστης...


    Η ΠΑΕ ΑΕΚ κυριοι ΒΡΩΜΑΕΙ σα βοθρος. Εχει πεσει τετοιο ΞΕΠΛΥΜΑ και τοσο ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και πλεον πλησιαζει η ωρα του απολογισμου.

    Ο καθε Κοσματος προετοιμαζει το εδαφος μιας και το φεσι ειναι κοντα στα 100, απο τα 50-55 που το πηραν απο το γκοντο.

    Θα γινει πολεμος και ολοι ετοιμαζουν θεσεις για να κατηγορησουν ο ενας τον αλλον για παρτυ που αρχισαν-τελειωσαν και βουτες απο τα ταμεια..

    ΥΓ Ο Κοσματος τα εχει πει σχεδον μια εβδομαδα αυτα. Ο αγνος ΑΕΚαρας ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ που εχει στησει αντισκηνο στις εφοριες και τα ΙΚΑ στομα εχει και μιλια δεν εχει....
    Ετσι ειναι αμα εισαι 'γνησιος' οταν το αφεντικο σου λεει πηδα δε ρωτας γιατι. Μονο ποσο ψηλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας04 Μαΐου, 2012 17:35

    Προς spotless mind: Ασφαλως και φταιει και η πουτανα.
    Συγχωροχαρτι δεν υπαρχει. Απλα μιλαμε για την διαβαθμηση των ευθυνων. Εκτος και αν παμε στο πολυ βολικο "ολοι φταιμε" "ας αναλαβουμε τις ευθυνες μας" κλπ-κλπ.
    Αυτα ειναι για το κουκουλωμα.
    Πρωτα φταει ο πουστης που ξερει και ΔΕΝ πρατει αυτο που πρεπει και υστερα ο κολιγος-ψηφοφορος, που στο μικροβολεμα βλεπει μεν την προσκαιρη εξυπηρετηση,αλλα δεν βλεπει το σχοινι στο λαιμο του παιδιου του.

    Προς Albert_AEKstein: Ναι, η χαρακια απο την 400αρα των Τουρκων ειναι βαθια. Κληρονομια αυτης,δεν ειναι μονο ο μουσακας και τα γιουβαρλακια,αλλα και το βαθυ δαιδαλωδες κρατος,το κοτζαμπασιλικι,η "διατριβη" στο κονακι του αγα-βουλευτη,οπου οι χωριανοι περιμενουν στην ουρα με τις κοτες,τα αυγα και αλλα καλουδια στα χερια, προκειμενου να "γινει η δουλεια".
    Η τσαπατσουλια, η αδιφορια για τα δημοσια, ο γραψαρχιδισμος και κυριως η εχθρικη σταση απεναντι στο κρατος,το οποιο λογιζεται εσσαει σαν αντιπαλος.

    Αυτα ολα,δεν ειναι ασφαλως αποτοκα της στρεβλης-και εδω-σχεσης μας με τους Ευρωπαιους.
    Οχι. Ειναι ομως κατι προφανες για αυτους.Κατι που εχριζε επιδιορθωσης. Και το ηξεραν. Και οχι μονο δεν εβαλαν ποδι,αλλα τουναντιον ενθαριναν αυτες τις αρρωστημενες σχεσεις.
    Για τον απλουστατο λογο,αφου δανειζαν και εβαλαν στο χερι ολοκληρη την περιοχη, δεν ειχαν κανενα λογο να εκσυγχρονισουν το κρατος και αυτο μετα να αρχιζει να ρολαρει και να ξεφευγει πιθανον απο τα νυχια τους. Μαλακες δεν ειναι.

    Και βολευει πολυ,το ανατολιτικο αιμα, και συμπεριφορα στις βλεψεις και στα συμφεροντα των Δυτικων.

    Οσο κοπτεται για τον "εκδημοκρατισμο" των χωρων της μεσης Ανατολης η Αμερικη,αλλο τοσο και η Ευρωπη "πασχιζει" να φερει αερα και δομες Ευρωπαικες στην Ελλαδα. (και τις αλλες "Ελλαδες")

    "μα απο τους αλλους τα περιμενεις" θα πει καποιος.
    Γιατι ρε παιδια; Εαν ενας εχει,δεν πρεπει να δωσει και στον διπλα; Εαν ενας ξερει,δεν πρεπει να πληροφορει και τον γειτονα; Εαν ενας εχει τον τροπο,δεν πρεπει να τον πει και στον διπλανο,μπας και βοηθηθει; Και τουμπαλιν βεβαια.
    Αλλιως τι νοημα εχουν οι "ομοσπονδιες" και οι "συνεταιρισμοι" και οι "Ενωσεις";

    Βεβαια, η κανονικη απαντηση ειναι η εξης: "ενωση", η "ομοσπονδια" κρατων, σημαινει μπροστα η ατμομηχανη και απο πισω τα ντενεκεδακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. ΚΟΙΝΩΣ : ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ναι και τα νουμερακια ΠΑΝΤΑ στρογγυλα.
    10-25-συνολο 35 κλπ.
    Ουτε ενα 9 ενα 18 ενα 32 κατι λιγο πιο πιασιαρικο.
    Μια 35αρα ειναι ο στοχος του εγγυητη..

    Οπως ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ (μαντης ειμαι) εχει αρχισει πολεμος.
    Πληρωσαμε τα παντα μεχρι τον Γλαστρελο ανεκραξε το φερεφωνο.
    Εδωσα 2,5 και θελει αλλα 10 απαντα το γκοντο.
    Το ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ εχει πιει το 'γνησιο' αμιλητο νερο.. Ετσι ειναι αμα εισαι 'γνησιος' δε δαγκωνεις χερια.
    Ουτε αυτα ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ, ουτε αυτα ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    Κρατας πισινη, δε βγαζεις ΑΧΝΑ για καταγγελιες ΥΠΑΙΞΕΡΕΣΗΣ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, απο πρωην αντιπροεδρους και νυν σωτηρες και ολα καλα!!!!!

    ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ HIGHLIGHT ΤΗΣ ΓΚΟΝΤΗΣ:

    1) Επιπλέον, έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεσή τους για να αναλάβω τη διοίκηση και παράλληλα να επωμιστώ προσωπικά όλο τον κίνδυνο του σχεδίου αν και θεωρώ όπως προανέφερα ότι δεν αποτελώ την ιδανική λύση για την ομάδα μας.

    Ειπα δηλαδη σε αυτους που τους εξαφανισα μια 50αρα πριν 4 χρονια, δωστε μου ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΑΜΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    Και αυτοι (Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗΣ!!!) δεν μου τα εδωσαν..
    Ειναι πραγματικα να αναρωτιεται κανεις:ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

    2) Ο κ. Τάκης Κανελλόπουλος είναι ο μόνος που μέχρι στιγμής βοηθάει ουσιαστικά την όλη προσπάθεια.

    Ο οποιος Τακης ΑΚΟΜΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ!!!
    Μιλαμε για ......ουσιαστικη βοηθεια οχι μαλακιες τωρα..

    ΥΓ Είναι φυσικά αυτονόητο ότι η ΑΕΚ πρέπει να κρατήσει την ταυτότητα της. Δεν υπάρχει αύριο με διοίκηση Πρωτοδικείου ή με ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ.

    Καλα μεγαλε ΚΑΤΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΑΛΛΑ μη το κοβεις κιολας...

    Α ΡΕ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΓΚΟΝΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ..

    ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΜΠΕΣ ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ. ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΠΕΝΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΚΗ:

    ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βουβαμάρα και μούδιασμα στο κοινό τού ντεμοτεχνείου μετά την σημερινή ανακοίνωση τού γκοντό.
    Ενας θεός ξέρει τι περιμένανε τα έρμα βέβαια. Αν και μπορώ να φανταστώ.
    Παρ΄όλο πού η ανακοίνωση μοιάζει με πισωπεταλιά, νομίζω ότι μάλλον επικοινωνιακό τρικάκι είναι. Προετοιμάζοντας δηλαδή το έδαφος ρίχνοντας στα τάρταρα τίς προσδοκίες ώστε να ηρωοποιηθεί ακόμα περισσότερο η επάνοδος κι ας είναι και μέσω πρωτοδικείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιγαντα κοντε. Μπορει να μην εισαι η ιδανικη λυση. Εισαι ομως μια δανεικη λυση. Κατι ειναι και αυτο.
    Λεφτα δεν βαζει κανεις,παρ΄ολες τις εκλησεις του πρωην σουπερ επιτυχημενου προεδρου. ΨΑξε λιγο ακομα. Καποιους θα βρεις να "δαγκωσεις".

    Τραβα να κανεις καμια βολτα κατω απ'το τραπεζακι της κουζινας,που μου θες και καρεκλες παλι. Βενιζελο στο κοντο.Αντε στη τρυπα σου ποντικομουρη
    Μαμουχαλο. Αμα βρεθουν 10 μυρια σε ενα μηνα,μετα θα πρεπει να αναστησεις και το Λαζαρο. Αφου ολα θα ειναι εφικτα πλεον.
    Δεν προετοιμαζει καμια επανοδο. Απλα θετει το πρωτοδικειο σε θεση "Πολυτεχνειου". "εδω πρωτοδικειο...εδω πρωτοδικειο..."
    Ηρωικη εξοδο πριν κανει την ηρωικη επανεισοδο.

    Και κατευθειαν στο "ΑΕΚ365 μαλακιες" η δηλωση. Που λεει: δεν πειραζει που δεν βαζετε λεφτα. Εγω παντως προσπαθησα".
    Τζαμπα δαγκας.

    "Θελω" λεει "4 απο τον εναν" "3 απο τον αλλον" "1 απο τον παραλλον", "αλλα 2 απο τον ταδε" και παρολα αυτα "θα επωμισθω το μεγαλυτερο βαρος και την κυρια ευθυνη".
    Ρε δεν γαμιεσαι κατω απο εναν ευκαλυπτο λεω εγω.
    Παλιομασκαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή