Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΤΑ ΨΙΛΑ ΤΗΣ BDO

         Άστε, να κάνουν την συνάντηση. Ο ένας για τα μέχρι του 2009 κι ο άλλος για την περίοδο Αδαμίδη. Μπας και βρεθεί λύση στις 23/05. Μπας και κοπεί στη μέση το καρπούζι. Εμείς με εξαίρεση τα οικονομικά συνεχίζουμε στο μοτίβο του pregame της συνέλευσης, που ξεκίνησε την Τρίτη. Ήρεμα και με γραπτά στοιχεία. Κι ακόμα δεν με θεωρώ ψηφοφόρο της ΝΔ, για να έχω κιόλας ξεχάσει, την δήλωση Αντώνη : " Αν δεν πάρω αυτοδυναμία στις εκλογές, τότε θα πάμε σε εκλογές." Που έγινε απλά : " Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω κυβέρνηση." Πήρε αυτοδυναμία;
       Κι οπότε, πάντα με στοιχεία, κρατείστε την τριλογία ή τετραλογία μου περί συνέλευσης για να έχετε σε μια κόλλα αναφοράς τα διάφορα που υποσημείωσε η BDO.
       - Σελίς 4. Εκεί αναφέρεται, όπως και στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ, μια κατάθεση ενός μύριου από τον Νοτιά, ενώ από τα λογιστικά βιβλία υπάρχει η αιτιολογία οτι το ποσό ήταν από τον Γκίκα Γκούμα. Υπάρχει κι άλλη περίπτωη με κατάθεση 999999 ευρώ από τον Αθήνη, ενώ στα λογιστικά βιβλία φαίνεται οτι η κατάθεση έγινε από τον Παπά.
      - Χριστούγεννα 2006 και στις 19/12 ο Ντέμης καταθέτει 5,2 μύρια στην τράπεζα Aspis με αιτιολογία για κάποια ΑΜΚ. Στις 21/12 - μόλις δυό μέρες αργότερα - ο κοντός σωτήρας εισπράττει από την ΠΑΕ το ίδιο ποσό με αιτιολογία " επιστροφή κατάθεσης υπέρ ΑΜΚ." Τι σκόπελος ξεπεράστηκε; Παράνομης λειτουργίας της εταιρείας λόγω αλλοίωσης της καθαρής θέσης. Για δυό μερούλες. 5,2. Μάλιστα. Ο άνθρωπος που είχε βάλει λόγω βαλάντιου μόνο 300 χήνες. Μπορεί να του τα είχαν δώσει βέβαια οι άλλοι, οκ, αλλά εγώ μιλάω για την εταιρεία.
   - Αναρωτιέται η BDO, πώς γίνεται μεταγραφές άνω των 100 χιλιάδων ευρώ να διεκπεραιώνονται από τον Ρόκα, τον Σταυρόπουλο και τον Γρηγορίου ( γιατί έχει κόντρα αυτός με τον Οικονομόπουλο ; ); Δηλαδή από παράγοντες που δεν είχαν εξουσιοδότηση από το διοικητικό συμβούλιο. Θα μείνει με την απορία η BDO;  Όχι αδέρφια. Το ελεγκτικό συνέδριο - που το προκαλούν κάποιοι να μπει στην εταιρεία ( ποιοί το κάνουν αυτό και ποιός θα είναι η τροχοπέδη, αν δεν μπορείτε να το απαντήσετε, προσεχώς και συγκεκριμένα την Τρίτη ) θα βεβαιώσει ένα καραπρόστιμο επειδή δεν υπήρχαν νόμιμες εξουσιοδοτήσεις αλλά ούτε και ενυπόγραφες εντολές προς τους εκπροσώπους του διοικητικού συμβουλίου, οπότε τα βιβλία - ας πούμε τα συγκεκριμένα με τις αποφάσεις των συνεδρίων - καταπίπτουν βεβαιώνοντας οτι η ΠΑΕ ΑΕΚ ουδέποτε ήταν σωστή, ουσιαστικά, τυπικά αλλά και νομικά, ΣΕ ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ. Έγκειται σε άλλη δύναμη, αν γενικώς τα υπόλοιπα βιβλία της εταιρείας, στέκουν. Και δεν μιλάω για τις δυό εξαφανισμένες χρήσεις.
       - Μην κουράζεστε με άρθρα. Αλλά απλά για την πληρότητα της κουβέντας, να αναφέρω το 13 παράγραφο 6 του ΝΔ 2238/94. Αυτό τέλος πάντων μιλάει για αμοιβές ή αποζημιώσεις εταιρειών, εργαζομένων ή συνεργαζομένων ( managers ) που όμως έχουν φορολογική έδρα εκτός Ελλάδας. Όλοι αυτοί λοιπόν, ποτέ δεν πληρώνονταν μέσω τραπεζών, αλλά απλά με επιταγές. Γιατί; Ελάτε τώρα. Με το αντίστοιχο εκδοθέν παραστατικό από τους δικαιούντες, θα έπρεπε να γίνεται παρακράτηση φόρου 20% κατά το άρθρο. Υπέρ ελληνικού δημοσίου. Να μην τον αποφύγουμε; Να μην  μοιραστούμε κάπως τα λεφτά; Έλα μωρέ, μικροποσά. Να πω δύο; Καψής και Μπορντώ. Δυό επιταγές, 900 και 380 χιλιάρικα. Ο ποδοσφαιριστής ( 76 χιλιάδες ) δεν με ενδιαφέρει καθότι μπορεί και να αγνοεί το νόμο. Ο manager Τραυλός ( αυτός που βρέθηκε με τα μύρια κατά την διάρκεια της κάθαρσης για τα στημένα παιχνίδια, αλλά μυστηριωδώς εξαφανίστηκε μετά ) όμως έχει το μεγάλο ποσό. Κάντε εσείς τον πολλαπλασιασμό κι επίσης ψάχτε μόνοι σας τι έχει γίνει με τον Πελετιέρι αλλά και τις 85 συνολικά μεταγραφές του σωτήρα.
        - Τον Κρασά τον θυμάστε; Από τη Λεμεσσό. Τα κυπριακά βιβλία μιλάνε για 104 χιλιάρικα αλλά τα δικά μας  για 177. Θα μου πείτε να μην εμπιστεύομαι Κυπρίους. Δηλώνουν λιγότερα έσοδα για πιο λίγο φόρο. Να εμπιστευτώ Έλληνες; Κάνουν οι Έλληνες υπερτιμολόγηση; Όχι . Την έκανε η Siemens μόνη της. Ένας βέβαια από τους δυό είναι τίμιος. Σχετικά παραστατικά υπάρχουν; Σε μας πάντως όχι.
       - Και πάνω στο προηγούμενο, πέραν των βιβλίων των δυό χρήσεων, υπάρχουν κι επί μέρους χαμένα παραστατικά : Σελίς 22- 1,469 μύριο. Σελίς 38 - 1 μύριο. Σελίς 26 - 90 χιλιάρικα. Στο τελευαταίο μάλλον θα μπλέχτηκε μικρολαμόγιο. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ OTAN ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΙ ΑΡΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΑΛΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ.
         Μην τα πούμε κι όλα, διότι ωραίο είναι το φαγητό αλλά αν το τρως σε μεγάλες ποσότητες, ΚΑΙ το βαριέσαι αλλά ΚΑΙ προκαλεί βαρυστομαχιά. Κι έχουμε καιρό μέχρι τις μαλακίες που θα ακουστούν για την πλάτη του κόσμου, την ακυβερνησία και την μοναδική προσπάθεια που υφίσταται για την σωτηρία της ΑΕΚ. Και ξαναλέω μια κουβέντα που την έχω γράψει εδώ : ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ. Και δεν κάνω κάποιον πόλεμο. Μια ενημέρωση κάνω, κι όποιος διαφωνεί περιμένω τα στοιχεία του, ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΑ ΨΙΛΑ ΤΗΣ BDO. Επιχείρημα οτι επί Ντέμη είδα κι έναν καλό παίκτη, δεν παίζει εδώ. Γιατί; Διότι και την γέφυρα Ρίου - Αντίρριου είδα, αλλά μια χαρά πέρναγα και με τα πλοία. Και μια χαρά ήμουν χωρίς ολυμπιάδα εδώ. Μια τρομάρα μου έλειπε πάντα . Οτι δεν είχα υγεία και παιδεία, διότι τα λεφτά πηγαίνανε λάθος. Αλλά πάντα σε σωστές τσέπες.
       Υγ. Κι επειδή ακούτε για αρχικό ποσό εκ κοντού. Είναι 2,5 μύρια ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ 44, ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ 137 ΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΧΡΕΩΘΟΥΜΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. Γιατί δεν ήταν ο Αδαμίδης; Ήταν μέσω εκπροσώπου. Κι οι δυό αγωνίζονται όπως ο κόρακας που δεν βγάζει μάτι κοράκου. Είναι πολύ αστείο να βλέπεις έναν δικηγόρο κι έναν ποδοσφαιριστή που πλέον εμπορεύεται σάρκα, να μιλάνε για οικονομικά στοιχεία και για business plan.

53 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ; ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.
    ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
    ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ: ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΓΕ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ. Που απλά δεν υπάρχει. Η ανίερη συμμαχία, είναι για τα μπάζα και χάλασε την μαγιά το υπηρεσιακό. Όσο ισχυρή είναι η κυβέρνηση, άλλο τόσο είναι κι ο front man που θα μιλήσει. Τι θα πει; Τίποτα. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΕΡΙΟΠΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΟΠΗΝ.
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, όταν υπάρχει αστάθεια, δεν μιλούν. Τα λαμόγια θέλουν σταθερότητα. Η κατοχή αλλά και η χούντα ήταν μια σταθερότητα.
    Το ποδόσφαιρο τι είναι; Έχει σταθερότητα για λαμόγια; Ναι, αλλά με μικρούς λογαριασμούς και πάντα στο μυαλό οτι μέσα είναι όλοι, τύπου Άκη, ενώ οι ταμίες των κομμάτων είναι έξω εξυπηρετώντας εκλογές. Δηλαδή τα κόμματα είανι έξω.
    Σωστά. Τα επιδόματα δίνονταν σωστά σε αυτούς που δεν τα δικαιούνταν. Αυτοί πιάστηκαν. Οι άλλοι που τα δίνανε, τι γίνεται;
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.
    ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ La Mikrou: Είχα δίκιο. Διαλύεις τα πάντα. Πού είναι η Αφροδίτη, η Εύα, η Χριστίνα, το Μαράκι; Μόνο facebook; Κρίμα να υπάρχουν άνθρωποι κι όχι φωνές. Να πω κι άλλες; Σωτηρία, Κατερίνα, Φραγκούλα, Βάσω ή Ευριδίκη; ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ. ΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.
    Ο ΦΟΒΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.
    ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 15 ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 00:48

    Πολυ ενδιαφερουσα και κατατοπιστικη η αναρτηση- και μαλιστα σε ωρα που χρειαζομασταν μια ανασα απο τα του πολιτκου βοθρου
    ΑΛλα θα μου επιτρψει ο Steven αλλα και οι φιλοι να κανω μια παρενθεση στην παρενθεση,γιατι βλεπουμε μερικα λαμπιονια στο βαθος τυο δρομου:

    Ο Παπαδημουλης στον Αλφα,αυτην την ωρα,δειχνει το "δρομο".
    Κατα την διαρκεια εκομπης οπου καταδειχθηκε η προθεση του οψιμα και για λιγο αγανακτησμενου.

    Το καναλι του ασφαλιστη λοιπον,-που το "πουλησε" για να το "ξανααγορασει" απο εκεινους που το "εδωσε"-εδειξε "δημοσκοπηση" οπου ανατρεπει τα εως και μεχρι χθες "εντυπωσιακα" νεα δειγματα που υπηρχαν οπου ο Αλεξης ειχε 27, η Ν.Δ 16 το ΠΑΣΟΚ πιος το γαμει κλπ. Ολα αυτα εως σημερα.
    Μεσα σε τρεις μερες λοιπον,η Ν.Δ ανκεαμψε νετυπωσιακα και πηρε κεφαλι με 27 (αρπαξε το ποσοστο του "Ξυριζα" δηλαδη) το οποιο Ξυριζα επεσε απο το "ψευδες" 27 στο 22% Το δε ΠΑΣΟΚ ποιος το γαμει κλπ.

    Προσεξτε τωρα: Ο ιδιος ο Παπαδημουλης (ολα τα επωνυμα ειναι αντιπροσωπευτικα) βλεποντας αυτα τα ποσοστα,οχι μονο δεν τα αμφισβητησε αλλα Υπερθεματισε αυτων. Ειπε χαρουμενος: "Νομιζω οτι οντως τα ποσοστα μας δεν ηταν τα πραγματικα. Ηταν ο "αφρος". Δεν μπορει ο κοσμος να ηρθε σε εμας σε τοσο συντομο χρονικο διασημα,εντος 3 ημερων και απο το 17 πηγαμε στο 22 και μετα 27%..."

    Νομιζω οτι ολοι καταλαβαινουμε προς τα που γερνει η βαρκα.
    Εδω να σημιωσουμε τοι ο πρωην αρχηγος της νεολεας ΕΠΟΝ και νυν "δημοκρατης" Βοριδης (την γνωστης οικογενειας) φαινοταν,παριστανε δηλαδη την μετανοουσα Μαγδαλινη. Δεν φαινοταν δηλαδη καποιος που χαιροταν για τα χαρμοσυνα νεα του κομματος,αλα ενοιωθε την συντριβη απο την τιμωρια του κοσμου, ο οποιος πλεον ξεθυμανε,ξεοργηστικε και εδειξε τον δρομο της συκγυβερνσης. Με χαμηλωμενο βλεμα και με ησυχο τονο,αυτος ο κατεξοχην και γνησιος φασιστας, εδειχνε με αυτον τον τροπο οτι "εμαθε το μαθημα του" "τοσο αυτος οσο και η παραταξη" και "πρεπει να παμε ενωμενοι μαζι στην Ευρωπη"

    Το Παπαδημουλη,Υπερθεματιζε της πολυ βολικης αυτης "δημοσκοπησης" και μαλιστα ειπε "...μα οι μονοι που εχουμε ενα σχεδιο και παρουσιαζουμε ενα προγραμμα εδω περα,ειμαστε εμεις και η Ν.Δ. Δεν βλεπω καποιον αλλο να εχει κατι συγκεκριμενο..."

    Μα θα πει καποιος, οτι "ειναι κατασκευασμενες οι δημοσκοπησεις...κλπ" Ασφαλως ειναι.
    Οι καθεστωτικοι και τα καναλια τους παιζουν το παιχνιδι του "ανεβαινουμε,υπαρχουμε,ειμαστε ακμαιοι,βελτιωνομαστε κλπ" Σωστα.Αλλο θελω να πω:
    Ο αλλος ο ρουλης ο μικρουλης παπαδημουλης,γιατι εδεχθει με τοση ανακουφηση την αποτομη ανοδο των "δεξιων" και εως χθες "αντιπαλων" που "προδοσαν τον κοσμο"; Γιατι;
    Μα για τον ιδιο λογο που απεχθεις και δυσειδης Συριζαιοι βγαινουν και προκαλουν αλγινη εντυπωση απο μονοι τους. Για τον ιδιο λογο που ο Γλεζος λεει "θα σας τα παρουμε". Για τον ιδιο λογο που ο αλλος λεει "θα σας παρουμε τις καταθεσεις. Για τον ιδιο λογο που ενω ο καλος ΑΛεξης μιλα για αντροπες και "Ελληνιδες-Ελληνες", τα στελεχη του μοιαζουν σαν παγωτατζιδες στο Λουτρακι.
    Εσκεμενα. Ωστε να πιστωνεται εκεινος το 100% του οφελους αλλα ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ το κομμα.
    Το "πηδαλιο" λεει- Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΛΕΙ- συγκυβερνηση ΝΔ-Συριζα. Η να το πω ακριβεστερα: Ν.Δ.-Τσιπρα.

    Δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν: Η εχουν αντιληφθει οντως πραγματικη ανοδο του Συριζα η οποια ηταν μεν προγραμματισμενη, η αναμενομενη μια τετοια αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να εκτροχιαζει την σειρα των πραγματων,και παρουσιαζουν με την συνενοχη και σναινεση των Συριζαιων χαλκευμενα γκαλοπ, Η οτι οντως ο κοσμακης "τιμωρησε" "ανακουφηστικε", "ξεφουσκωσε" σαν μπαλονι η διαθεση του να παλεψει-ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΕΙ ΗΘΕΛΕ (ΜΗ ΜΕ ΓΑΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΕΓΝΑ.ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ)"

    Οπως και να εχει,γινεται προσπαθεια,το βλακομετρο να γινει πρωθυπουργος. Με την αρωγη απαντων.
    Νομιζω να εχει αρχισει να φαινεται μια ακτη στην αχλη του λυκοφωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός κυβερνάει αυτό το τόπο να΄ούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ντεμάκος τώρα με την εξαφάνιση τού ΜΠΑΤΣΟΚ θα προσχωρήσει κι αυτός στην "αριστερά"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σούπερ πλάκα είναι το πώς αντιμετωπίζονται οι ΠΑΣΟΚοι αντιπρόσωποι στα πάνελ τής Τιβι.
    Στο μπούλο τούς έχουνε όλοι. Να΄σαι δηλαδή τόσες δεκαετίες στα πράματα, να΄σαι ο γαμάω και δέρνω, να΄σαι η "μεγάλη δημοκρατική παράταξη" (ε, ρε, σότο) και να μεταβάλεσσαι σέ Εργοτέλη και σε Δόξα Δράμας μέσα σε 2 χρονάκια.
    Απ΄τα ελάχιστα θετικά τού όλου σκηνικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ : " ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ; ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ." ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ." ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ.
    ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 01:12

    Και να διορθωσω κατι απο το παραπανω: Ο Τσιπρας θα πηδηξει,απο το καραβι του Συριζα,η ο Συριζα θα αλλαξει ονομα "πατρος και μητρος",οταν ερθει η ωρα,ωστε να γινει το νεο ΠΑΣΟΚ. Γιατι ετσι,με αυτους τους αντιπαθητικους,αντιτουριστικους,και αναχρονιστικους τυπους εκει μεσα,δεν προκειται να δει εξουσια. Εκτος και αν κανει ανακαινηση.
    Με τροπο ομως.

    -------------------
    Τι ονοματα ειναι αυτα που ακουω;Γυναικες φουλ.
    Οσο για το οτι δεν γραφει ο κοσμος,πραγματικα ειναι στεναχωρο. Ενταξει "απο κοντα" δεν μπορεις, η δεν σου δινεται η δυνατοτητα.
    Αλλα ρε πουστη μου,δεν νοιωθουν την αναγκη να ξεσπασουν;

    "Και τι θα βγει". Πιθανον τιποτα.Τι θες να βγει; Το πιο πιθανο ειναι να βγει μια καλη παρεα για ουζο, η και μια καλη φιλια. Λιγο ειναι; Τι αλλο θες να βγει;
    Αντε και να βρεις και μια αλλη αποψη απο ενα νομισμα που δεν ειχες δει. Να μαθεις. Η να γινει αφορμη να ψαχνεις κατι.

    Μα κυριως θεραπευτικοι ειναι οι λογοι που απλωνουμε το "χαρτι".Το πληκτρολογιο στην συγκεκριμενη περιπτωση.
    Βγαζεις πραμα. Ξεφορτωνεις. Πως μπορει κανεις να μενει σιωπηλος με οτι γινεται;Πως μπορει να ειναι λαλιστατος στα chat και να μη βρισκει λογο να γραψει δυο κουβεντες για οτι του αρεσουν και του τα ασχημαινουν. Για οτι αγαπα και του το πληγωνουν. Για οτι θα ηθελε να προσθεσει, η να αφαιρεσει απο καπου και δεν μπορει να το "πλησιασει" αλλιως.
    Για την ΑΕΚ κυρια,μιας και ειναι κιτρινομαυρο το βlog,αλλα και γενικα.
    Γραφεις οτι θες. Καταθεση κανεις.
    Πρεπει να μοιαζουμε στον Παπαδιαμαντη;
    Γιατι δηλαδη να μεγαλωνουμε και να υποκρινομαστε τους ενηλικες; Επειδη το θελει ο Βενιζελος η ο Αδαμιδης;
    Ρε γραψτε. Και "γραψτε" τους μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως τα ονόματα πού αναφέρει ο Στήβεν πρέπει να είναι σε περίοδο πού εγώ τουλάχιστον δεν υπήρχα εδώ. Δηλαδή πριν τουλάχιστον 1.5 χρόνο? Η κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 01:29

    Προς Albert_AEKstein: Τον τοπο τον κυβερνα μια εταιρεια που εχει εδρα στο Ψυχικο. Και λεγεται-η ειναι γνωστο ως- "Αμερικανικο Κολεγιο".
    Ο Steven ψιλοδιαφωνει βεβαια. Ενταξει. Γνωμες ειναι αυτες.
    Η για να τα λεμε σωστα,οι γονοι του κολεγιου,εχουν την αντιπροσωπια. Την επινοικιαση. την ψιλη κυριοτητα την εχουν οι "γνωστοι-αγνωσοι" μη κουκουλοφοροι. Ροτσιλντ Ροκφερερ Schiff, Kuhn, Loeb, Ουόλεμπεργκ κλπ.
    Η Μεγαλη Στοα.
    "Ανανταμ παπανταμ".(παλαιωθεν δηλαδη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο τόπος γενικώς ειδικεύεται στην παραγωγή υπάλλήλων. Κι ουχί κυβερνώντων με την ουσιαστική έννοια τού όρου.
    Τον στήβεν πάντως τον θυμάμαι όχι να ψιλοδιαφωνεί αλλά να διαφωνεί εντόνως, θυμώμενος τήν μεταξύ σας κουβέντα.
    Προσωπικά, και θεωρώντας ότι ο καπιταλισμός είναι μιά πιάτσα, λέω ότι έτσι λειτουργεί και στίς κατα τόπους αγορές.
    Δηλαδή ναί, οι άνθρωποι πού επιλέγονται δεν είναι τυχαίοι. Πρέπει να έχουν τα κατάλληλα διαπιστευτήρια τα οποία συχνά είναι μέσω τής (πολύ) ιδιωτικής "παιδείας". Συχνά ούτε κι αυτό φτάνει. Πρέπει να΄χεις κι άλλα...παράσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 02:10

    Προς ALbert_AEKstein.
    Ισως ναι,να διαφωνει εντονως. Τι να κανω; Να μη το πω;
    Και να νομιζει κανεις εδω οτι περναμε "γραμμες";

    Δεν το αναφερω σαν "αγανακτισμενος" που βρηκε την αιτια των κακων του.Οχι.Ουτε βρηκα 2 ονοματα στο σορο.
    Ειναι απτη,πασιφανης,ορατη,ξεκαθαρη πραγματικοτητα.Αρκει κανεις να ψαξει λιγο.Πολυ λιγο.
    Benιζελοι ιδρυσαν και το Κολεγιο των Αθηνων και το Ανατολια" στην Θεσσαλονικη.
    Φυσικα "δια την αρτιοτερα καταρτηση των παιδων διοτι η ιδιωτικη εκπαιδευσης,παρεχει ελευθεριας ερευνιτικας και αλλας δραστηριοτητας,και εκαλιεργουν (ο τονος στο "ε")την ευστροφιαν, δυνατοτης η οποια τα οποια δεν παρεχεται (διατι αραγε;) στα δημοσια και αγουν τους σπουδαστας εις ενα ανταγωνιστικοτερο και αρα απδοτικοτερο επιπεδο..."
    Και οι παπαδες, κατι για την σωτηρια της ψυχης μας λενε.

    Ας αναζητησει κανεις το ποθεν του τραπεζικο-πολιτικοκομματικο- ενημερωτικου δυκτιου,το οποιο αρχει και δυναστευει στον τοπο τα τελευταια 60-70 χρονια και μαλιστα με ολο και αυξημενη αντιπροσωπια στα "κοινα",στα δημοσια πραγματα.

    Απο Λαμπρακιδες με το Ελευθερο Βημα (το οποιο κουτσαθηκε στην κατοχη και εγινε σκετο"Βημα,γιατι αραγε;) εως Καψιδες Πρετεντεριδες και απο Σαλες,Προβοπουλους και Παπαδημους εως τους γονους των παντοτινων νταβατζιδων Βαρδινολατσοτετοιους.

    Και κοντα σε αυτους οι παντα απαραιτητοι συμαθητες-γλυφτες,οι σφογγοκωλαριοι,η μελλοντικη "αυλη" των κακομαθημενων γονων που στο μονο που "εκπαιδευονται" ειναι στο να βλεπουν την χωρα σαν κληρονομια τους .Και να μη κανουν "κακες παρεες".

    Το μονο "κοινο" που βλεπουν,ειναι οι κοινες γνωριμιες και τα "κοινα",τα δημοσια του μαλακα που ειναι προς εκμεταλευση ("κοινα" εργα κονδυλια,προγραμματα,ταμεια,κλπ) σε σημειο πλεον που ισως ο χωρος δεν χωρα αλλους απ'εξω. Ειναι πληρης το μαγαζι "Ελλας"ΑΕ.

    Θα διαπιστωσει οτι το Κολεγιο,με αυτην την εξωφρενικη ποσοστωση επιτυχουντων εισακταιων στο δημοσιο βιο και κορβανα,θα επρεπε να κατατασεται αναμεσα στα καλυτερα και πιο επιτυχημενα ιδρυματα παγκοσμιως.
    Αλλα δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα σχολειο της Γκραβας απο πλευρας αποδοσης.
    Τι συμβαινει;
    Ευκολο: ΕΚΕΙ "ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΤΥΧΕΡΟ" ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΑΠΛΟ!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ "GASTONE-SCHOOL".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 02:27

    Επισης απο ΓΑΠοΣαμαραδες εως παιδια "ανωτερων" Κομμουνιστωνεκει μεσα "χριζονται".

    Οχι,δεν μαθαινουν τιποτα. Τι να χρειαστει να μαθεις οταν απλα περιμενεις να περασει ο καιρος και να λαβεις την περιουσια του πατερα, η οποια ειναι ειτε το κομμα,δηλαδη η πολιτικη εξουσια,ειτε η εταιρεια,δηλαδη η δημοσια εργολαβια,ειτε να αναλαβεις την "ενημερωση",δηλαδη τα δημοσιες και αρπαγμενες συχνοτητες; Μαλακιες κουβεντιαζουμε;
    Ο χρονος περιμενεις να περασει.
    Αν ειναι για σπουδες,πανε εξω. Τι να μαθουν στο εδω μπουρδελο;. Στο μπουρδελο,μαθαινεις να γαμας.

    Απλα ,"Πρεπει" να περασουν απο εκει.
    Οπως ο σκυλος περνα απο τα φρυγανα και τα κατουρά για να σιγουρευτουν οι "οικιοι" και να προειδοποιηθουν οι γυρω.

    Δεν υπαρχει τιποτα φιλε.
    "Ελευθεροι Πολιορκημενοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 02:38

    Ελπιζω να εχεις υποψιαστει την αιτιαν του διατι η "επιχειρηματικη ασφυξια στην Ελλαδα ειναι εντονη εως αποπνυκτικη,μη αφηνοντας χωρον δια αλλους, διατι τα κομματα δεν "αναννεωνονται αρκουντως οπως θα ητο το αναμενομενον σε μια "δημοκρατικη χωρα" και διατι τα καναλια δεν ανοιγοκλεινουν,παρα εχουν κατσικωθει, με παρουσιαστες που εχουν καταντησει σαν μουστογριες.

    Ειναι μοιρασμενα τα φιλετα και οι αρμοδιοτητες.
    Τωρα,αυτες τις μερες υπαρχει μια μικρα θα το ελεγα ανησυχιαν, δια τους σκοπους των μεγαλων αφεντικων,αλλα με διεπει ενας αηρ αισιοδοξιας οτι εις μιαν ετι φοραν θα αρθωμεν εις το υψος των περιστασεων.
    Ο "θεος" ειναι μαζι μας.
    Αληλουια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο γαρατζέος18 Μαΐου, 2012 10:24

    @LaMikrou: Πραγματικά σου εύχομαι από καρδιάς ταχύτατη και πληρέστατη ανάρρωση για την κόρη σου. Αυτά είναι τα σημαντικά.
    Κι εμείς αποχωρούμε τον Ιούλιο. Για Γηραιά Αλβιώνα με τους ναϊτες. Χέσε μέσα.
    Εσείς σε ποιό μέρος του χάρτη βάλατε την καρφίτσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ευχές.
      Εμείς θα πάμε προς Μπελζίκ μεριά για αρχή αφού από εκεί είμαι και γνωρίζουμε τα κατατόπια. Να πάνε όλα καλά στη μετακόμιση Γιώργη καθώς και στην προσαρμογή σας και των παιδιών εύχομαι. Δε μου λες, με μεταφορική θα πατε; θα πάρετε έπιπλα κλπ; Πάρε αν θέλεις το email μου από Στήβεν και πες πως οργανωθήκατε, έχω σκάσει με τα λεφτά που ζητάνε.

      Διαγραφή
    2. Γιώργης ο γαρατζέος18 Μαΐου, 2012 13:16

      Θα σου στείλω τις 4-5 που βρήκα. Ένα διχίλιαρο, δυομισάρι το πολύ θα μου πάει για αγγλία.

      Διαγραφή
  17. Γιώργης ο γαρατζέος18 Μαΐου, 2012 10:33

    "Συναγερμός στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της υπηρεσιακής κυβέρνησης
    Κραυγή αγωνίας εξέπεμψε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του υπουργικού Συμβουλίου της υπηρεσιακής κυβέρνησης.
    Ειδικότερα, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο και τους συναδέλφους του ότι τα ταμειακά διαθέσιμα για την πληρωμή συντάξεων επαρκούν έως και τον Ιούνιο.

    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε επισημάνθηκε το γεγονός ότι μια πρόσκαιρη λύση θα ήταν να δοθεί το ένα δισεκατομμύριο που παρακρατήθηκε από τη τελευταία δόση.
    Από τη δική του πλευρά ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να σταλούν αμέσως τα ενημερωτικά σημειώματα σε όλους τους φορολογούμενους για την πληρωμή του Ειδικού Τέλους Ακινήτων για τα έτη 2009 και 2010.

    Πηγή: iefimerida"

    ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΕΑΖΑΚΙΑ (και εκλογική βάση των 2 δοσιλογικών μαντριών) ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Δ.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Λενα (Lamikrou) Δεν εχω παρει χαμπαρι το προβλημα υγειας. Ευχομαι να μην ειναι σοβαρο και να ξεπεραστει γρηγορα. Ολα τα αλα που λεμε εδω,ειναι μαλακιες,σε σχεση με το μεγα δωρο της υγειας.
    Αναχωρειτε; Προσχεδιασμενα η σαν προσφυγες του ΓΑΠ;

    Προς Γιωργη: Και εσυ εξω; Ρε σεις, ποιος θα μεινει εδω να πληρωνει τα χαρατσια;
    Οσο για την κατατρομοκρατηση,ειναι αναμενομενη. Αλλωστε δεν εχει σταματησει βασικα εδω και 100 χρονια. Τα τελευταια δη 3 συστηματικα και πανταχωθεν που λενε και οι γραμματιζουμενοι.

    Αυτο που δεν εχουμε σταμπιλαρει, ειναι εαν τρομοκρατουν για να ανεβασουν τον Σαμαρα, η για να κανουν πρωτο κομμα το ηδη πρωτο-αθελα του-Συριζα.
    Μαλλον το πρωτο,αφου και οι ιδιοι οι Συριζαιοι τραβανε τα σεντονια μονοι τους,και αποκαλυπτονται εσκεμενα προχειροι και πτωχοι. Οπως μια γκομενα, "κατα λαθος" αφηνει να δουν το βρακι της.

    Η 1η και 2η θεση που οδηγουν στο C.L,ειναι καπαρωμενες. Το θεμα ειναι η τελικη καταταξη.
    Μενει να κανουν και μια στση πληρωμων στους τρομαγμενους ποντικους μισθωτους και συνταξιουχους.
    Το οποιο αυτο φαρμακο,θα επιφερει καποια ανακουφηση μεν αλλα δεν ξερω αν εχουν υπολογισει σωστα της πιθανες ισχυροτερες παρενεργειες απο αυτες που αναγραφονται εσωθεν της συσκευασιας.
    Δοκιμες κανουμε αλλωστε. Εχουμε μπλεξει με γιατρους. Με λευκες μπλουζες. Οχι τωρα. Χρονια. "Πειραματα" γινονται.
    Τα λενε και οι ιδιοι.
    Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Ευτυχως" που εχουμε προεκλογικη περιοδο και τα παντα εχουν σταματησει και οι τροικανοι δεν ερχοναι και βεβαια ευτυχως που "σταματησαν" και οι υπουργικες πραξεις μεταβιβασης της δημοσιας περιουσιας στο Ταμειο "
    Αξιοποιησης". Δηλαδη στους τοκογλυφους.

    Μερικες μερες μονο πριν τις εκλογες,πριν δηλαδη το μπουρδελο κλεισει,αποφασισαν οι πουτανες του, Σαχινιδιδες,Διαμαντοπολες,Γερουλανες,Βοριδες, Κουτρουμανες,να δωσουν οτι προκαμαν.

    Μεταβιβάζονται λοιπόν στο «Ταμείο
    Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» τα εξής:
    51% απο τον ΟΛΠ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε)
    51% του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
    65 % της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε.
    34 % της ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε
    34 % της ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
    13,697% του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε
    81% της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.
    25% της ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.
    17% της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
    34% του ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.
    92% της ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
    100% του ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.
    και τέλος 55% της ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΡΚΟ Α.Ε.

    Τα παντα ¨"ολα"; Οχι εχει πραμα ακομα. Αυτη η κατα τα αλλα "δυστυχη" και "φτωχη" χωρα.
    Το κυριοτερο στον παραπανω καταλογο του αισχους,ειναι το : Αγροτικη Τραπεζα 92%.
    Δηλαδη μεταφραση: το 1/3 της Ελληνικης καλλιεργησιμης γης. Μιλαμε για τερατουργημα. Για εγκλημα καθοσιωσεως. Μιλαμε για κρεμαλες.

    Και ο αλλος ο μαλακας κοιτα μηπως και δεν παρει στο σωστο χρονο τον ξεφτυλισμενο πλεον μισθο η συνταξη απο το ΑΤΜ.

    Μιλαμε για πολυ προβατα. Τα οποια σερνουν στο "Πασχα" και τα παιδια τους και τα εγγονια και τα δισεγγονα.
    Μια λυση. Την εχει πει και ο Χιος: Κλειδωστε τους στα σπιτια και ριξτε τα κλειδια σε καποια στερνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ18 Μαΐου, 2012 12:17

    Η ανάρτηση πολύ σαφής και κατατοπιστική για το πάρτι που έγινε από το 2004 και μετά.
    Βέβαια αυτό το πάρτι ήταν συνέχεια του προηγούμενου και του πιο προηγούμενου. Απλά τότε παίρναμε και κανένα πρωτάθλημα και δεν μας ένοιαζε αν κάποιοι τότε έγιναν πλούσιοι σε βάρος της ΑΕΚ.Αυτή είναι η διαφορά κατ εμέ.Και σίγουρα είδαμε και μπαλλάρα!Κάτι που το έχουμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια!
    Περί πολιτικών και τις εμφανίσεις που κάνουν στα κανάλια θα κάνω μια αναφορά.
    Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για μένα είναι τόσο αποκρουστικά εμφανισιακά όσο είναι και του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και ειδικά του ΚΚΕ. Απλά του ΣΥΡΙΖΑ φαίνονται αυτό που είναι,δηλαδή άνθρωποι απλοί,κάποιοι διανοούμενοι ή ακαδημαϊκοί,πάντως όχι πολιτικοί.Με διαφορετικές απόψεις που μπορείς να το πεις πολυφωνία.Θες να σε κυβερνήσουν αυτοί; Μεγάλη συζήτηση.
    ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οι περισσότεροι λαμόγια πολιτικοί επαγγελματίες με γαμψά νύχια έτοιμα να τα χώσουν στην σάρκα της εξουσίας.Η πολιτική τους τόσα χρόνια μας έφτασε εδώ που είμαστε.
    Θες να σε κυβερνούν αυτοί; Το ίδιο με το πιο πάνω.
    ΚΚΕ.Η προσωποποίηση της μιζέριας.Απο την ΓΓ του κόμματος άμα δεις καταλαβαίνεις. Μακριά και αγαπημένοι.Εποχής Σπουτνικ!
    θες να σε κυβερνήσουν αυτοί; Με τίποτα!
    Για τα άλλα κόμματα απλά αναφέρω αυτούς της Χρυσής Αυγής.Ρε παιδιά τι τα φοράτε τα κουστουμάκια;Αφού σας χαλάνε!
    Δημαρ, θυμίζουν Αμερικάνους αριστερούς που ντρέπονται να το πουν,με λίγο λετσοσύνη μαζί λόγο Ψαριανού!
    Τελικά μας ενδιαφέρει η εμφάνιση ή τα προσόντα;
    Προγνωστικά εκλογών:
    1ος Ο Αντωνάκης,είναι πολλά τα λεφτά για να τα θυσιάσουμε μόνο και μόνο για να τηρήσουμε αυτά που λέγαμε πριν λίγες μέρες.Ο κωλοτούμπας.
    2ος Ο Αλέξης,θέλω αλλά δεν μπορώ τώρα!Γιατί να φθαρώ τώρα;Άσε να περάσουν δυο χρονάκια καταγγέλλοντας και μετά θα έρθει σηκωτός πρώτος.
    3ος και καταϊδρωμένος ο Βενιζέλος,λόγο πάχους και λόγο έλλειψης επιχειρημάτων.
    4η η Μπρέζνιεφ Παπαρήγα,καλά είμαστε εκεί,λεφτά έχουμε,όχι σε όλα λέμε συνέχεια,τι τα θες τα μπλεξίματα με την διακυβέρνηση τώρα!
    5ος Μιχαλολιάκος-χάιλ.
    6ος και αυτός καταϊδρωμένος,Καμένος.Τιμωρήσαμε την ΝΔ αλλά τώρα τέλος.Οι μαλακίες πληρώνονται.
    7ος Κουβέλης,αγαπητέ με το καλαμάκι θα σε ρουφήξει σαν το φραπέ ο Αλέξης...
    Τον 6ο και τον 7ο τους βλέπω να δίνουν μάχη για να μπουν στην Βουλή.
    Αυτά,και θα πω και το εξής κλείνοντας.
    Το να γράψει κάτι κάποιος εδώ δεν είναι απλώς ξέσπασμα.Είναι και κάτι παραπάνω.
    Συν το ότι υπάρχουν και κάποιοι καταπληκτικοί αρθρογράφοι και χειριστές της Ελληνικής γλώσσας(εγώ δεν είμαι)που αμέσως γίνεται η σύγκριση μαζί τους.Αυτό άλλες φορές λειτουργεί θετικά και άλλες όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Χαράλαμπε, ίδια κατάσταση με της ΑΕΚ δεν είναι και της χώρας σήμερα; παλιά πολλοί έγιναν πλούσιοι εις βάρος άλλων αλλά δε μας ένοιαζε στην τελική γιατί κάπου κουτσοβολεύονταν και οι υπόλοιποι. Η πλειοψηφία δηλαδή. Να το βύσμα για το φανταριλίκι, για τη θέση, για την εξυπηρέτηση εδώ και κει κλπ. Τώρα που δεν πολυπαίζουν πια αυτά το παρτι ξεψύχισε και καλούμαστε όλοι να καθαρίσουμε τα σπασμένα. Μαζί με τα χλωρά και τα ξερά, μαζί με τους βολεμένους και αυτοί που δεν είδαν ποτέ βολεψιά.

    @Χρήστο, απαραίτητη μεν εγχείρηση, ρουτίνας δε. Τέλος καλά, όλα καλά..τώρα αναρρώνει. Ευχαριστώ!
    Προσχεδιασμένο ως ενα σημείο ήταν πάντα θα έλεγα. Υπήρχε ως σκέψη στο μυαλό μας ανέκαθεν απλά τώρα γίνεται πιο γρήγορα από ο,τι υπολογίζαμε άρα μάλλον μπορείς να μας πεις και πρόσφυγες του ΓΑΠ. Δεν μπορούμε να βρούμε δουλειές εδώ και τα λεφτά μας τελειώνουν. Θα πάμε λοιπόν εκεί που έχει δουλειά. Απλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο γαρατζέος18 Μαΐου, 2012 13:19

    Είδες που σκεφτόμαστε σε αρμονία? Όταν με ρωτάνε τι θα είμαστε ΔΕΝ λέω "μετανάστες", αλλά "οικονομικοί πρόσφυγες". Άλλο πράγμα είναι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ18 Μαΐου, 2012 13:50

      Θα περιμένεις τουλάχιστον να κάνουμε το ουζάκι μας;
      Θα είναι αφιερωμένο στους αποχωρούντες....

      Διαγραφή
    2. Γιώργης ο γαρατζέος18 Μαΐου, 2012 14:02

      Εξαρτάται από πότε σχεδιάζεται το συμπόσιο. Φεύγω 3/7 και σάββατα βράδυ δουλεύω μέχρι 16/6. Να το παλέψουμε, όμως. Εδώ ο γκοντό βρήκε τα "χαμένα" βιβλία της ΠΑΕ, δε θα τα καταφέρουμε εμείς.

      Διαγραφή
  23. "Μικρα" νεα:
    Οι της Χ.Α. τσακωθηκαν με τους του ΛΑΟΣ για το που θακαθησουν οι μεν και που οι δε. Μη βιαζεστε.Σε λιγο δεν θα χρειαστει να καθησει κανεις.
    Ο Χατζινικολαου, ο αντιστασιακος και αντιμνημονιακος του ΔΟΛ,συνεφαγε μαζι με τον Γερμενο βλαξ.Τον Καλαματιανο.
    Οπως ειχε συνφαγει ο ΓΑΠ πριν αναλαβει,με τον Μπομπολα.
    Τι αλλαξε; Μα ο ενας καλεσμενος. Ο πολιτικος υπαλληλος. Ο προηγουμενος ηταν καραφλος χωρις γυαλια,ο τωρινος εχει μαλια,γυαλια και κωλο φινιστρινι.Η αλλη παρεα,ειναι η ιδια."Μπετον".

    Και πιο κατω:
    Η μαιμου ο "Σημιτης",δηλωσε απο το Πεκινο,οτι "οι πολιτικες δυναμεις στην Ελλαδα ξεκινησαν με ενα ηχηρο "οχι" για να καταληξουν σε ενα δειλο "ναι". Αυτον να τον ακουμε. Μιλαει απο την καρδια του "κτηνους"
    Αλλωστε αυτο βλεπουμε να γινεται. Με τυρακι κατι κωλομετρα που ισως παγωσουν ξεπουλιουνται τα παντα και μπαινουν υπο την αρπαγη του Αγγλικου δικαιου. Κατα τα αλλα, "επαναδιαπραγματευση".
    Οταν θα ξυπνησουν και θα δουν τους συμβολαιογραφους και τους τοκογλυφους στις πορτες των διαμερισματων τους και στα χωραφια τους,αν δουμε για πιο "μισθο" θα μιλανε.

    Και ακομα πιο κατω:
    "Ασκησσεις" σωριδον στην Περιοχη γυρω απο το Ιραν. Απαντες ειναι εκει.Μηνες τωρα. Με τους Ρωσσους να ειναι με το μαχαιρι στο στομα.Η περιοχη απο τον Καυκασο εως τα παραλια του Ισραηλ,μυριζει-κυριολεκτικα πλεον-μπαρουτι. Και οταν λεμε "ασκησεις" εννουμε κεκκαλυμενη μεταφορα δυναμεων στο κεντρο πλεον του ενδιαφεροντος για την "αποφυγη" του αναποφευκτου.

    Και πιο κατω: Ειμαστε ετοιμοι επιχειρισιακα με ολα τα σεναρια,για πολεμικη επιχειρηση στο Ιραν. Η επιχειρισιακη μηχανη ειναι στην διαθεση του προεδρου".Δηλωσε καποιος λελες εκπροσωπος απο τον Λευκο Οικο του μαυρου ενοικου. (οταν λεμε "προεδρου",εννοουμε τους γνωστους "κουκουλοφορους με τα μυστρια και τους χαρακες)

    Και ακομα πιο κατω.Με τον πιο επισημο τροπο,η Ρωσσια απειλησε δετους και λυμενους,οσο αφορα στο Ιραν. Ο Μεντβεντεφ ειπε"Εαν οι ΗΠΑ κανουν ντου στο Ιραν,θα ειναι σαν να το κανουν στην Ρωσσια.Και-δεν θελω να σας τρομαξω-αυτο ισως σημανει και γενικευμενη συραξη στην περιοχη με χρηση ακομα και πυρινικων"

    Εχει και πιο κατω. Κατω απ'το χωμα.
    Ρε ολα λιμπα λεμε, μπας και φυγει απο δω περα το σκοπευτρο που μας εχει βαλει ο ΓΑΠ με τον μουνοδουλο τον Στρος Καν.
    Ρε ολα μπουρδελο λεμε,μπας και ο κοσμος αρχισει να βλεπει τους πραγματικους "κουκουλοφορους".
    Καποια στιγμη η πουτανα η ψειρα χορταινει και βγαινει τσαρκα στο γιακα.

    Ρε μιλαμε οι "οικολογοι" και οι "προστατες" του περιβαλλοντος,θα το λυσουν το προβλημα.
    Οι ανησυχουντες με τις ακαθαρσιες του κοσμου, που εκεινος ευθυνεται για την "υπερθερμανση" και την μολυνση.Ο αγοραζων τα σκουπιδια Και οχι οι εταιρειες εκεινων, που τα κατασκευαζουν και τα προωθουν και μαλιστα με δανεικα.
    Ρε σταχτη και μπουρμπερη λεμε,γυφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φεύγει κόσμος. Η κοπελιά πού δεν ξέρω, κι ο Γιώργης, κι όχι μόνο.
    20.000 Εληνες έχουν έρθει στην Γςερμανία τα τελευταία 2 χρόνια διάβαζα σήμερα. Οχι βέβαια ότι δεν το έβλεπα (το νύμερο δεν ήξερα) αφού ζω εδώ. Κι ακούω ιστορίες ανατριχιαστικές, ιστορίες εκμετάλευσης.
    Οχι από Γερμανούς σε Ελληνες. Απο Ελληνες σε Ελληνες. Απο Ελληνες δηλαδή πού έχουν μαγαζιά κυρίως εδώ και πού εκμεταλεύονται στη ψύχρα καινούργιους Ελληνες μετανάστες πού τώρα έρχονται, στυγνά και στεγνά.
    Μαθαίνω επίσης ότι κάποιες απ΄αυτές τίς ιστορίες έχουν γλινει ήδη θέμα σε κάποια ελληνικά Μ.Μ.Ε.
    Προσωπικά το όλο θέμα δεν μού προξενεί καμία έκπληξη, δυστυχώς, αλλά άλλη κουβέντα αυτό.
    Μακάρι να πάνε όλα καλά και για τον Γιώργη και για την LaMikrou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α, και κάτι άλλο. Αν ψήφιζαν οι Ελληνες τής Γερμανίας η Χ.Α θα χτύπαγε χαλαρότατα πάνω από 10%. Κι έχω πολύ βάσιμους λόγους να πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για άλλους Ελληνες τού εξωτερικού.
    Δεν προλαβαίνω να μετράω ψήφους χρυσαυγιτών εδω πέρα, από ανθρώπους πού ούτε καν πήγαινε το μυαλό σου.
    Σε κάποιους έχω κόψει ήδη και τη καλημέρα, με κάποιους άλλους προσπαθώ να το συζητήσω για να καταλάβω τι παίζεται στο κεφάλι τους.
    Σαν τι να παίζεται δηλαδή? Οχι και πολλά.
    Μιά απέραντη τρικυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ, πιστεύω να γνωρίζεις οτι η γυναίκα του Ολάντ, είναι πρώτη ξαφέρφη του Στρος Καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κοιτα. Μαλλον η "Γερμανικη" κυβερνηση,εχοντας κατα νου την περασμενη εμπειρια της γρηγορης μεν ανασυγκροτησης με χερια θυματων της,αλλα μεταπολεμικης,κατοπιν δηλαδη το μπομπαρδισμα που εφαγε,αυτη τη φορα προνοει και τους δεχεται ΕΝ ΜΕΣΩ του πολεμου.

    Ωστε μετα την οσονουπω αλλη μια καταστροφα που θα φαει στην κεφαλα,να ειναι γρηγοροτερα ετοιμη,για τον επομενο πολεμο που θα σκαρωσουν οι δεσμωτες του Γερμανικου εθνους για λογαριασμο του οπως παντα θα τον αποδοσουν-οπως και τους δυο προηγουμενους στον γερμανικο λαο.

    Απλα δεν ξερω το "οπλο". Τα δυο πρωτα ηταν μπομπες.Αλλα δεν εγινε καλη "δουλεια". Το τωρινο ειναι ο δανεισμος. Και αυτο- οπως εχουμε ηδη αρχισει να βλκεπουμε-ειναι ακομα χλωμοτερο. Δικες θα εχουμε παλι σε δυο-τρια χρονια. Κυνηγιτα. Ενταλματα. Σαφαρι.
    Απλα να αλλαξει η πολη που θα διεξαχθει. Οχι παλι στην Νυρεμβεργη. Ας γινει στο Ντορτμουτ. Μιας και η ομαδα εκει ειναι στα πανω της.
    (αυτος ο σακατης πως θα τρεξει;)

    Το επομενο ισως να ειναι πιο γρηγορο και "αποτελεσματικο" γιατι εδω που τα λεμε.ολα εχουν και ενα οριο. Μπορει να ειναι καμια πανδημια. Μικροβιακα. Μια και εξω. Εχουν εξαντληθει και οι υπομονες τους:
    "Μια...δυο...τρεις...ε αντε και γαμηθειτε".

    Προς το παρον ομως, εμπρος ολοι μαζι παιδια. Παμε στα βαγονια.
    Αφειστε τον ηλιο και τραβατε στις λασπες.
    Αφου σε μερικα χρονια παρακαλετοι στα γονατα θα πεσουν ξανα. Τι πατε εκει πανω; Αφου εδω θα ξαναρθετε παλι.
    Αυτες τις προσφυγικες βολτες δεν τις καταλαβαινω.
    Εκτος και αν ειναι κεκαλυμενες διακοπες αγνωστου διαμονης.

    Αλλα παλι,γιατι δεν παιρνεις ενα σακιδιο να πας κατα την Τοσκανη η την Μαλτα, η το Τολεδο;
    Δεν σας καταλαβαινω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 20:16

    Καλα με αυητον τον κλοουν τον Ολαντ θα ριξουμε πολυ γελιο.
    ΤΥφλα να εχει ο Λουι ντε Φινες.
    Μιλαμε για μεγαλο θεατρο. Για δουλο.
    Οι Γαλλοι εχουν αρχισει ηδη να δαγκωνονται,για την σοφη και ηδη προετοιμασενη απο αλλους "επιλογη" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Χρήστο: Μα δεν υπάρχουν πολιτικοί πλέον. Όλοι τους είναι άνθρωποι των αγορών. Κι απλά, μετά από συμβουλή του Στρος, έπρεπε να πάρει ο τίποτας γυναίκα δημοσιογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στήβεν, πάντα ηταν άνθρωποι τών αγορών. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο παράδειγμα πού να δείχνει το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΕΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, δείχνει μεν πανικό, ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ. ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΣΦΑΙΡΕΣ.
    Αλλά για τους παλιότερους, είναι γνωστή η νοθεία ενός απλού ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Πάναπλο. Η αριστερά δεν έχει λόγους να βγάζει ανακοινώσεις σαν να είναι αυτή σε πανικό. Η Μέρκελ πρέπει να μείνει σε αυτόν τον υποτιθέμενο πανικό. 1 τρις για μας και βάλτε και πόσα για Ιταλία και Ισπανία, είναι πολλά λεφτά για τον homus nordicus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: Αδερφέ, πάντα υπήρχαν συμφέροντα. ΟΚ. Αλλά τον Ντε Γκολ, τον Κωλ, τον Στάλιν ή τον Τίτο, δεν θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε " ανθρώπους των αγορών ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρήστο,
    να πάς με το σακίδιο σε Μάλτες και Τοσκάνες και Τολεδα?
    Επειδη έχει ήλιο?
    Δεν τρώγεται ο ήλιος.
    Παράγει βέβαια βιταμίνη D. Στην ανάγκη την αγοράζεις σε σκεύασμα.
    Ασε πού η Τοσκάνη είναι κλειστο κλάμπ. Δεν δεχεται "οικονομικούς επισκέπτες".
    Η δε Μάλτα είναι η μόνη χώρα πού έχω δεί εντός "δυτικής" (με την πολιτική έννοια) ευρώπης πού είναι σε ακόμα πιο μπουρδελέ κατάσταση απ΄ότι η ελλάδα. Και το Τολέδο? Ε, έχει κάτι μουσεία. Πόσους υπάλληλους να πάρουν εκεί.
    Οπότε?
    Στα γνωστά μαγαζιά. Αγγλίες, Γερμανίες, Γαλλίες, και για τούς πιό σκληρούς Σκανδιναβίες (αν αντέχεις 6 μήνες νύχτα κι εξι μέρα και γκαγκανάτο χειμώνα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 22:17

    Προς Albert_AEKstein:

    Ο ηλιος τρωγεται και παρατρωγεται.Γενιες και γενιες εχει θρεψει.Και θα συνεχισει να το κανει. Και το αυτο επιθυμπουν και πολλοι αλλοι που ζουν στα "μεσσογεια".

    "αυτοματα" μεγαλωναν τα παιδια. Με ενα μικρο "σπρωξιμο".
    Χωρις να σκαβουν στα χιονια για να βρουν βολβους οι γονεις και χωρις να ψαχνουν για δωλωματα κατα μεσης παγωμενων λιμωνν μπας και ψαρεψουν καμια φωκια για το μεσημερι.

    Μη κοροιδεεις τον εαυτο σου.
    Αν ο ηλιος δεν εδινε φαι,δηλαδη χρονο ελευθερο για σκεψη, οι πολιτισμοι θα ξεκιναγαν την κατοικηση της ηπειρου μας απο την Νορβηγια και τα παγοδρομια του Ρηνου. Και οχι απο την ζωοδοτρα δυναμη που γεννησε και εθρεψε αυτοκρατοριες.
    Και παντου στον πλανητη,αυτος ειναι ο νομος. Οι "παλιοι" λαμβανουν τα φιλετα και οι "νεοι" ειναι στην "καλιοππη".

    Οι κεντροευρωπαιοι ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΕΣΤΡΙΨΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ "ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΙΣΟΥΜΕ" Η ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ;
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΗΤΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ. ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ.
    ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙΜΟΣ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ
    ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ 100. ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ 40 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    Η ΙΔΙΑ ΒΙΟΛΑ.

    ΡΕ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ.
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ. ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΛΙΑ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ.
    ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κι αυτοί οι 4 πού αναφέρεις Στήβεν άνθρωποι τών αγορών ήταν. Δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι άλλο εφόσον κι αυτοί σε καπιταλισμό λειτουργούσαν είτε "απ΄εξω" αλλά ΜΕ αυτόν είτε από μέσα.
    Κι αλλο βέβαια η μεταπολεμική περίοδος όσον αφορά στούς δυτικούς πολιτικούς κι άλλο η περίοδος απ΄τα 80ς και δώθε όταν άρχισε να διαφαίνεται ότι καταρρέει η Σοβιετία.
    Απλώς, τότε, αυτό πού γινόταν με προσχήματα και μανδύες έγινε άμεσο: απο δώ και μπρός σάς την λέμε στεγνά, κυβερνάνε οι αγορές και κομμένα τα παραμυθάκια.
    Στην ουσία όμως, ακόμα κι ο Στάλιν η ο Μάο άνθρωποι τών αγορών ήταν. "Αλλων" αγορών, άλλου είδους, αλλά αγορών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλώς Χρήστο. Μόλις ισοπέδωσες καμιά 800αριά χιλιάδες Ελληνες πού είναι γκράντ μαλάκες και αντι να την σακουλευτούν ότι ο ήλιος τρώγεται στραπατσάρουν λαμαρίνες.
    Οκέι.
    Ακούγεται όντως πολύ λογικό.
    Εσύ ήλιο τρώς?
    Κι αφού είναι τόσο....απλά τα πράματα, πρός τί η διαμαρτυρία?
    Εγώ με τη σειρά μου δεν σε καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 22:30

    Tι ακριβως παραγει ο βορας εκτος απο λαμαρινες και πλαστικα;
    Μπορεις να μου πεις τι θα γινει εαν η Ιταλια, η Γαλλια η Ισπανια,η Ελλαδα, ηΤουρκια,η Ρουμανια κοψουν την τροφοδοσια στο φαι και ο Πουτιν κοψει την τροφοδοσια σε ενεργεια,τι θα γινει;

    Να σου πω εγω: Θα ψοφισουν ολοι ειτε απο πεινα ειτε απο κρυο.Ουτε ενα κουβα πετρελαιο δεν παραγουν. Ουτε ενα ζαρζαβατικο.

    Με μπυρες και λουκανικα,δεν πας πουθενα. Το πολυ-πολυ η να πεθανεις απο χολιστερινη,η να καταντησεις μεθυστακας και να πας απο κυρωση ηππατος.

    Εκτος και αν πρεπει να τους κανουν κανενα εμπαργκο ολοι μαζι, και να πρεπει να δινουν μια Μερσεντες για ενα τελαρο ντοματες και εναν ντενεκε λαδι.

    Εζησε ποτε κανεις για πανω απο ενα μηνα τρωγοντας τοκους και χαρτονομισματα;

    Ελα, με τους "ντενεκεδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τι θα γίνει αν τούς τα κόψουν αυτά?
    Μαζί σου.
    Τότε γιατί δεν τούς τα κόβουν?
    Απλά δεν λές ότι είναι τα πράματα?
    Βούρ ρε παιδί μου. Τώρα!!! Ποιός ο λόγος να περιμένουμε?
    Κόφτε τούς τίς ντομάτες να μάθουνε να΄ουμε.
    Καλά πλάκα κάνουμε η μιλάμε με τη λογική τού τι θα γινόταν αν η γιαγιά μου είχε μανιβέλα στο κρανίο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 22:42

    Οι "800 χιλιαδες" δεν ηρθαν απο επιλογη. Αλλα απο αναγκη.
    Εκτος βεβαια απο ενα μικρο ποσοστο οι οποιοι απαντονται παντου στον κοσμο οι οποιοι εχουν την δυνατοτητα να μεταφερονται ασφαλως λογω οικονομικης ανεσης και κουλτουρας το υπολοιπο 98% αναγκαζεται να μετακομισει.

    θυματα ειναι.Αποτελεσματα εξανδραποδισμου. Και ουχι λατρεις της "ευκαριας" της λατζας.

    Προσφυγες εχετε.Οχι μεταναστες. Και αλλου. Στην Αυστραλια και στις στοες της κεντρικης Ευρωπης,γιατι πηγαιναν;
    Για να δουν τα τουνελ η για να κυνηγισουν κοαλα;

    Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της "πατριωτικης" και πολυ "Ελληνικης" πολιτικης που εχουμε.Της πουλημενης δηλαδη και δοτης.
    Ειναι οι ανταλλαγες του Καραμανλη που υποσχεθηκε σιωπη στο θεμα των αποζημιωσεων. Οι ανθρωποι εκει Εξωθηθηκαν. Δεν ρωτας κανενα το γιατι ηρθε; Απο χαρα;
    Εχεις δει μετανασευτικα ρευματα Αμερικανων για Ελλαδα; Η Νορβηγων για Ιταλια;
    Γιατι; Γιατι ΔΕΝ χρειαστικε.

    Αιχμαλωτοι, η καλυτερα ανταλλαγματα πολεμικα ειναι εκει που εισαι. Και αλλαχου Οχι εθελοντες που αγαπησαν τα χιονια.

    Μη μπερδευεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 22:48

    Eγω σου αναφερω το που και πως συντηρουνται.
    Το οτι δεν θα συμβει ποτε αυτο-στο συνολο του-το ξερεις.
    Αλλα η αληθεια αυτη ειναι. Αν σταματησει να πραγει ο Νοτος θα ψοφησετε σαν κατσαριδες.

    Οσο για το γιατι διαμαρτυρομαι,ειναι απλο και θα επρεπε να το εχεις δει απο την αρχη.
    Με τους Νοτιους τα εχω. Οχι με τους Ουνους.
    Ρε ξυπνατε ρε και γαμιστε τους τα πρεκια. Που κοιτατε κατι χαρτια με "χρεη".
    Ρε καντε μια ενωση δικη σας,βαλτε και την Ρωσσια μεσα και αστους να σπανε παγους και να τρωνε βιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καταρχήν αυτό το "πρόσφυγες έχετε" δεν το΄πιασα.
    Δεν ξέρω αλλά μάλλον χρειάζεται να το διευκρινίσω.
    Δεν ειμαι Γερμανός.
    Πάμε άλλη μία για σιγουριά.
    Δεν είμαι Γερμανός.
    Το διευκρινίζω δις γιατί συχνά με αντιμετωπίζεις έτσι στις ισοπεδωτικές σου φλασιές κι έχω αρχίσει να το βαριέμαι αυτό. Εχει κι η υπομονή τα όρια της. Κι έχω αρκετή αλλά όχι τόση.
    Πάμε παρακάτω.
    Το μαθηματάκι το πατροναριστικό περί "ανάγκης" καλό είναι αλλά θεωρείς ότι χρειάζομαι τέτιο?
    Λές δηλαδή να μην έχω υποψιαστεί ότι λόγω ανάγκης να μεταναστεύει πιθανόν κάποιος?
    Αν με θεωρείς ΤΟΣΟ μαλάκα η ερώτηση είναι απλή ρε Χρήστο: ποιός ο λόγος να ξοδεύεις φαιά ουσία? Αμαρτία δεν είναι?
    Κατά τα άλλα, στα περί ήλιου πού τρώγεται, σού είπα, εγώ μαζί σου.
    Θα περιμένω υπομνονετικά να δώ αν πείσεις έστω κι έναν.
    Και θα χειροκροτήσω αν το κάνεις, ειλικρινά.
    Μην μπερδέευσαι.
    Αλλού είν΄ο οκτρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 22:54

    Γι να σκεφτουμε και λιγο λογικα. Γιατι σε λιγο,θα τα χασουμε με δ'αυτους:
    "μεσα η εξω απο το Ευρω";
    Μιλαμε για μεγαλη πλακα:

    "η μαγισσα"
    "Ο στόχος της γερμανικής ηγεσίας είχε επιτευχθεί. Είχε κατορθώσει και είχε προκαλέσει τη γερμανική υστερία απέναντι στην Ελλάδα. Η πρωτοφανούς εντάσεως και εξόχως βίαιη "στοχοποίηση" της Ελλάδας από τη Γερμανία είχε "τρομάξει" ολόκληρη την Ευρώπη. Το πρώτο βήμα είχε γίνει. Η "μάγισσα" είχε εντοπιστεί και την είχαν δει όλοι οι Ευρωπαίοι όλων των δογμάτων. Κανένας από αυτούς δεν θα ήθελε να μπει στη θέση της "μάγισσας". Ο "πόνος" της Ελλάδας έδινε ισχύ στη Μέρκελ, η οποία έδειχνε με το "δάχτυλο" την "αμαρτωλή" κι αναζητούσε με το βλοσυρό της "βλέμμα" όλους τους υπόπτους ανάμεσα στους υπόλοιπους.
    Η Ελλάδα ήταν πλέον το απόλυτο αντιπρότυπο της Ευρώπης ...Αυτή, η οποία δικαίως θα τιμωρούνταν και με τον "πόνο" της θα "δίδασκε" τους υπολοίπους. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Ελλάδα θα έμενε μόνιμα στο "κάδρο" της δημοσιότητας, για να μην ξεχνάνε οι υπόλοιποι τη "μάγισσα"


    Πραγματικός στόχος των προτεσταντών είναι ο πλούσιος Καθολικός Κόσμος της Ευρώπης. Την Ελλάδα θέλουν να την "καταστρέψουν" απλά προς γνώση, τρομοκρατία και συμμόρφωση αυτών που στοχεύουν να λεηλατήσουν και είναι ο Καθολικός Κόσμος της Ευρώπης. Κατά "σύμπτωση" όλα τα "αμαρτωλά" κράτη της Ευρώπης είναι μη προτεσταντικά. Προτεστάντες είναι μόνον αυτοί, οι οποίοι ακολουθούν τη Μέρκελ και δείχνουν κι αυτοί με το "δάκτυλο" τους "αμαρτωλούς".

    Η Ευρώπη σήμερα, δηλαδή, είναι "παγωμένη" από τον τρόμο που προκαλούν οι προτεστάντες με την εσκεμμένη και επιτηδευμένη "υστερία" τους. Η "μάγισσα" Ελλάδα έχει σχεδόν "παλουκωθεί" και οι πάντες γύρω της έχουν έναν συγκεκριμένο ρόλο. Τα προτεσταντικά κράτη παριστάνουν τους δήθεν εξοργισμένους, που αναζητούν όχι μόνον την παραδειγματική τιμωρία της "μάγισσας", αλλά και την αναζήτηση όλων των πιθανών ομοίων της. Εκτός από τη "μάγισσα" αναζητούνται και οι "κρυπτοαμαρτωλοί", ώστε να γίνουν "πακέτο" και να στοχοποιηθούν όποιοι αμφισβητούν την επιβεβλημένη γερμανική πολιτική.

    Η Ελλάδα όλους αυτούς τους προκαλούσε. Ήταν μικρή αλλά πλούσια και αυτό δεν το ανέχονταν οι με κόπο και πόνο "ευκατάστατοι" του Βορρά. Οι πολίτες της Ελλάδας ήταν χαρούμενοι και πολύ κοινωνικοί και αυτό από μόνο του είναι πολύ "ύποπτο" για τους βλοσυρούς και ακοινώνητους οπαδούς του Λούθηρου. Η περίεργη "γενναιοδωρία" της λειτουργούσε ως στοιχείο καχυποψίας για τους φτωχούς πολίτες του Βορρά ...Κάτι "αμαρτωλό" θα απολάμβαναν οι Έλληνες, για να χαίρονται τόσο πολύ τη ζωή τους.

    Όμως, το απόλυτο όμως χαρακτηριστικό της Ελλάδας, που την έκανε μοναδική για τον ρόλο τής υποψήφιας "μάγισσας", ήταν άλλο. Ήταν απόλυτα διάσημη. Απίστευτα διάσημη και απείρως όμορφη. Το πιο διάσημο μικρό κράτος στον κόσμο. Γιατί αυτή η διασημότητα ήταν ζητούμενο; Γιατί μόνον ένα τόσο διάσημο θύμα θα μπορούσε να διατηρήσει το ενδιαφέρον του κόσμου σε ένα τόσο μεγάλο "σήριαλ" ύβρεων και προσβολών. Απλά πράγματα. Είναι άλλο πράγμα να κάνεις σήριαλ με ένα "ροζ" DVD μιας διάσημης Celebrity και άλλο να διακινείς το DVD με τις περιπέτειες της άγνωστης γειτόνισσας. Η Ελλάδα ήταν διάσημη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και πολλοί είχαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν το "πάθημά" της. Πολλών το ενδιαφέρον θα κινούσε μια πανέμορφη "Ιφιγένεια" στην πυρά με την κατηγορία της "μαγείας".

    (συνεχεια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 22:56

    Κανένα άλλο κράτος της Ευρώπης δεν είχε τόσο μικρή οικονομία, ώστε να είναι του "χεριού" τους και τόσο μεγάλο "όνομα" ώστε να τους δίνει τη δυνατότητα να παίζουν τόσο μεγάλα παιχνίδια προπαγάνδας με όλα τα διεθνή ΜΜΕ. Κανένα άλλο κράτος δεν θα προξενούσε το ενδιαφέρον των πάντων με την κακή του τύχη. Καμία ορθόδοξη Βουλγαρία ή Ρουμανία δεν θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Μετά τα πρώτα δημοσιεύματα θα χανόταν το ενδιαφέρον των πάντων και άρα θα έπαυε να λειτουργεί με τον επιθυμητό τρομοκρατικό τρόπο. Η Ελλάδα ήταν η τέλεια υποψήφια για τον ρόλο της "Ιφιγένειας" που θυσιάζεται, για να ξεκινήσει ένας μεγάλος πόλεμος.

    Η ειρωνεία είναι πως, για ό,τι κατηγορούν οι προτεστάντες Γερμανοί τη "μάγισσα" Ελλάδα και τους υπόλοιπους καθολικούς "υπόπτους", ευθύνονται οι ίδιοι. Αν θεωρούν "αρρώστια" τον υπερδανεισμό, τότε όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Γερμανοί είναι αυτοί, οι οποίοι φορτώθηκαν τα υπέρογκα δάνεια για την ενοποίησή τους μέσω της εξαγοράς τής Ανατολικής Γερμανίας από την μέχρι τότε κάτοχό της Ρωσία. Αν δηλαδή κάποιος έφερε, μέσω της "αρρώστιάς" του, την "επιδημία" τού χρέους στην Ευρώπη, τότε αυτοί είναι οι Γερμανοί και όχι οι Έλληνες. Αν η "επιδημία" αυτή είναι απόδειξη της συνεργασίας κάποιου "αμαρτωλού" με τον "διάολο", τότε οι Γερμανοί είναι αυτοί, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον "διάολο", που προσπάθησε να "μολύνει" την Ευρώπη.

    Ρωτάμε λοιπόν όλους αυτούς τους λάτρεις της λογιστικής. Πόσες εκατοντάδες δισεκατομμύρια αξίζει μια ναυτική βάση στη μέση του Αιγαίου; Πόσες εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ απολαμβάνουν οι Ευρωπαίοι, επειδή τα "βάζει" και για τη δική τους άμυνα η Ελλάδα; Ποιος είναι "τζαμπατζής"; Η Ελλάδα, που βάζει τα "αεροπλανοφόρα" της ή η Ολλανδία, που βάζει μερικές κάσες μπύρες για την κοινή άμυνα; Απλά πράγματα. Μέχρι τώρα οι Ευρωπαίοι μόνον τους πονηρούς κάνουν στο "τζάμπα". Γνωρίζουν ότι οι Έλληνες θα προστατεύσουν τα συμφέροντά τους μέχρι θανάτου και κρύβονται και οι ίδιοι πίσω από τα ελληνικά συμφέροντα, για να τους βγαίνει "τζάμπα". Τι θα γίνει όμως, αν οι Έλληνες τους μιμηθούν; Αν οι Έλληνες, για να τους βγει "τζάμπα", κρυφτούν πίσω από τα ρωσικά συμφέροντα, τα οποία από τη φύση τους είναι αντιευρωπαϊκά;

    Τα παιχνίδια έχουν κάποια όρια. Οι φωνές, οι προσβολές και οι απειλές έχουν νόημα για όσο διάστημα έχουν αποτέλεσμα. Ας προσέχουν λοιπόν αυτοί, οι οποίοι απειλούν και βρίζουν την Ελλάδα καθημερινά ...Ειδικά οι Γερμανοί προτεστάντες, οι οποίοι έχουν ζωτική ανάγκη την πρόσβαση στα ενεργειακά αποθέματα της Μέσης Ανατολής ...Αυτοί, οι οποίοι εξαρτούν τη δήθεν τεράστια ανταγωνιστικότητά τους από την ασφάλεια στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ...Αυτοί, οι οποίοι τη βγάζουν "τζάμπα", εξαιτίας του πατριωτισμού των Ελλήνων ...Αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν ούτε ένα μπετόνι με πετρέλαιο, για να στηρίξουν τη βιομηχανία τους και ως λαός ζεσταίνονται με φυσικό αέριο, που παίρνουν από τη Ρωσία. Το "δούλεμα" πρέπει να τελειώνει. Μέχρι τώρα οι προτεστάντες για την άμυνά τους όχι μόνον δεν έβαζαν χρήματα, αλλά έβγαζαν χρήματα, εφόσον υποχρέωναν την Ελλάδα να αγοράζει με τα δικά της χρήματα αυτά, τα οποία και οι ίδιοι χρειάζονταν για τη δική τους ασφάλεια...

    (ligo akoma...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 22:57

    Ας εξηγήσουν κάποιοι στους "ανταγωνιστικούς" και αφηνιασμένους προτεστάντες τι θα γίνει, αν η Ελλάδα τούς ακούσει κι αρχίσει να πουλάει τα νησιά της. Τι συνέπειες θα έχει για τις πατρίδες τους, για τις δουλειές τους και για τις ζωές τους, αν η Ελλάδα αρχίσει να εγκαταλείπει τα ευρωπαϊκά "χαρακώματα"; Αν "χάσουν" την ελληνική γραμμή άμυνας; Αν χάσουν την Ελλάδα με έναν από τους πιο αξιόμαχους στόλους της συμμαχίας; Αν χάσουν την Ελλάδα με μια από τις πιο αξιόμαχες αεροπορίες της συμμαχίας; Τι θα γίνει αν αναγκαστούν όχι μόνον να χάσουν τον "μεγαλοπελάτη" τους, αλλά και να επιχειρήσουν ν' αντικαταστήσουν με δικά τους μέσα και ανθρώπινο δυναμικό το συμμαχικό του "έργο";

    Κάνουν έγκλημα κατά της Ευρώπης, όταν στέλνουν λογιστές τύπου Ράιχενμπαχ να αλυσοδέσουν έναν από τους πιο σημαντικούς "φύλακες" της Ευρώπης. Κάνουν έγκλημα κατά της Ευρώπης, όταν με τους "Καλλικράτες" και τα "Παρατηρητήρια" μεθοδεύουν τη "χαλάρωση" του ελληνικού κορμού. Η Ελλάδα είναι πολύ πολύτιμη γι' αυτούς, για να τη διατηρούν αδύναμη και χαλαρή ...Η Ελλάδα είναι το απολύτως θωρακισμένο άκρο της Ευρώπης, που "ακουμπάει" το Ισλάμ.

    Στα ταραγμένα νερά της ανατολικής Μεσογείου δίνεται καθημερινά η μάχη της Ευρώπης και όχι στα ήσυχα κανάλια του Άμστερνταμ. Μπορεί ο οξύθυμος "ροζ" υπουργός οικονομικών της Ολλανδίας, ο οποίος μέσα σε μια ασφαλή Ευρώπη ασκεί τον ιμπεριαλισμό του τυριού και της μπύρας, να υπολογίσει πόσο θα κοστίσει στην Ολλανδία ως κράτος ένα "υποκατάστατο" της Ελλάδας στην "άμυνα" της Ευρώπης; Μπορεί η αναμαλλιασμένη κυράτσα, που "μαλώνει" τους Έλληνες και παριστάνει την υπουργό οικονομικών της Αυστρίας, να υπολογίσει πόσο θα κοστίσει στην άοπλη Αυστρία η κατάρρευση της πανάκριβης ελληνικής άμυνας; Θα ξαναβάλουν οι Ολλανδοί ή οι Αυστριακοί πολίτες ξένες σημαιούλες στα νησιά του Αιγαίου; Θα έχουν εργασία, για να επισκεφτούν ποτέ ξανά το Αιγαίο;

    Αν οι Ευρωπαίοι συνθλίψουν οικονομικά την Ελλάδα, απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη. Αν καταρρεύσει ο αμυντικός οργανισμός της Ελλάδας, το Ισραήλ δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα στα εδάφη του Ισλάμ. Αν υποχωρήσουν τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή των Βαλκανίων, οι Τούρκοι θα "παίζουν" έξω από τη Βιέννη. Τις ήσυχες βραδιές τα βιεννέζικα βιολιά "ακούγονται" στο αιματοβαμμένο Κόσοβο. Η Ελλάδα τούς κρατάει όλους αυτούς μακριά από την "πόρτα" των "πολιτισμένων".

    Η Ελλάδα είναι μια "βόμβα" και τις βόμβες δεν τις σκαλίζεις με τα "κατσαβίδια" των προσβολών και των απειλών. Ας προσέχουν, γιατί, για να είναι ασφαλής ο σχεδιασμός τους, θα πρέπει η "μάγισσα" να είναι μόνη κι αβοήθητη στην "πυρά". Ας προσέχουν, γιατί, για να είναι ασφαλείς οι ίδιοι, θα πρέπει η "μάγισσα" να είναι και λίγο μαζόχα, για να καθίσει οικειοθελώς να "καεί" και να μην τα παρατήσει και τους αφήσει με τα "κάρβουνα" στο χέρι. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις οπωσδήποτε την Ελλάδα στις "τάξεις" σου και ταυτόχρονα να την "καις", για να κερδοσκοπείς εις βάρος της.

    ..Την "πάτησαν" όπως ο Χότζας, που, μόλις "εκπαίδευσε" τον γάιδαρό του να μην τρώει ...αυτός πέθανε από την πείνα. Αυτό έκαναν κι αυτοί. Αφού "αποστέωσαν" την Ευρώπη, αφαιρώντας της κάθε πλούτο, θα "πεθάνει" στα χέρια τους. Αφού την "κατέκτησαν" με τα χρήματά τους, θα την χάσουν, επειδή απλά δεν μπορούν να την κρατήσουν "ζωντανή". "Τέλειο" το σχέδιο, αλλά το "υποζύγιο" πέθανε και μαζί του αυτοκτόνησαν χιλιάδες άνθρωποι.

    Για ένα πράγμα πρέπει να είναι σίγουροι όλοι αυτοί. Δεν ξεμπέρδεψαν με την ιστορία ...Δεν ξεμπέρδεψαν με τους Έλληνες ...Τις "μάγισσες" δεν τις κυνηγάς τόσο απερίσκεπτα ...γιατί μπορεί να είναι πραγματικές "μάγισσες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρηστος Χοντζεας18 Μαΐου, 2012 23:04

    Παρεξηγησες. Το ξερω οτι δεν εισαι. Μην επαναλαμβανεις.
    Το "εχετε" παει στον τοπο που διαμενεις,εργαζεσαι,τρως,κοιμασσαι και αποδιδεις φορους.
    Δεν σε "Γερμανοποιησα".

    Αλλωστε το κυριο "προβλημα" δεν ειναι οι Γερμανοι.
    Ειναι αυτοι που εχουν καθυποβαλει τους Γεμανους και εν καιρο ειρηνης τους χωνουν στα εργοστασια με τα κατσαβιδια και εν καιρο πολεμου τους στελνουν να γεμισουν χαντακια και ρεματιες με τα κορμια τους.
    Μιλαμε για τον πιο υποδουλο λαο της Ευρωπης.
    Γυρισε ολα τα βιβλια "αναποδα",για να καταληξει εκει που ηταν. ΖΕρο.
    Μια τρυπα στο νερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν νομίζω ότι παρεξήγησα. Παρανόηση θα υπήρχε, από μέρους μου, αν είχε συμβεί μιά φορά.
    Αλλά έχει συμβεί πολλάκις.
    Και δεν είναι, δεν θα ήταν, καθόλου θέμα αν εγώ ο ίδιος έδινα το πάτημα για να με αντιμετωπίζει κάποιος έτσι, μιλώντας μου δηλαδή σαν να είμαι Γερμανός (όχι ότι αυτό θα ήταν κακό από μόνο του) αλλά έτσι μού προσδίδεις μιά ιδιότητα πού όχι μόνο δεν έχω αλλά και πού δεν επιδιώκω να έχω.
    Και λέω ξανά, το έχεις κάνει πολλές φορές ρε φίλε και το έχω προσπεράσει τίς περισσότερες.
    Ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχω εδώ για να την πώ σε κάποιον και πολύ περισσότερο για να τσακωθώ (όσον αυτό ειναι δυνατόν τέλος πάντων).
    Υπάρχω εδώ για να πώ τη μαλακία μου, να ακούσω τι έχει να πεί κάποιος άλλος, να το συζητήσουμε να διαφωνήσουμε, οκέι.
    Αλλά (με μιά μοναδική εξαίρεση πριν ένα μήνα) προσπαθώ όσο μπορώ να μην προσβάλλω τον άλλο ρε Χρήστο, όσο ζόρι κι αν τραβάω, κι όση σύφφιλη κι αν έχω.
    Γιατί αν το κάνω αυτό θα τινακτεί η οποιαδήποτε κουβέντα στον αέρα.
    Και μπορώ να το κάνω, δεν είναι εκεί η δυσκολία.
    Τέλος πάντων, θεωρώ, και στο έχω ξαναπεί με όσο πιο πολύ σεβασμό μπορούσα, ότι συχνά ισοπεδώνεις και ότι μέσα στον ισοπεδωτισμό αυτό αναπόφευκτα προσβάλλεις.
    Και πυροβολείς σε λάθος κατευθύνσεις και σε λάθος ανθρώπους.
    Οκέι. Μιά γνώμη λέω κι ας πάει στο πηγάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τελικα,αλλαζουν οι οροι του μνημονιου η οχι? Εδω σε λιγο οι ιδιοι οι "συντακτες" θα αλλαξουν το συμφωνο σταθεροτητας,στο μνημονιο θα κολλησουν????
    Πριν ο Τσιπρας λαλλησει τρις,ηδη αρχισαν τα περι "αναθεωρησεως" απο τους "ειδικους" της Ευρωπης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΗΦΑΚΗ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ


    ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ - SUPER3 ATHENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ALBERT_AEKSTEIN: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ, αφότου γύρισα από τις Τζιτζιφιές, ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, και πετάγεται ο άλλος και γαμάει ανεμιγκάστρικα. " ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ." ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ. ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΡΗΣ, που δεν συμμετέχει πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή