Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

           Είσαι σαν τον άνθρωπο μέσα στο νερό, που του έχουν κρεμάσει έναν βράχο στα πόδια. Κι όλο τραβιέσαι προς τον πάτο. Μπορείς να βελτιώσεις την άνωση ; Δεδομένη είναι αυτή. Κι όταν λοιπόν βρίσκεσαι στην άκρη του σύμπαντος και μόνιμα ακολουθείς εξελίξεις - θυμίσου την γνώμη που είχε ο εθνάρχης για την Ελλάδα -, είναι δυνατόν να πιστέψεις οτι από εδώ θα ξεκινήσουν τα βήματα για την ανάπτυξη; Κι οι χώρες με την βαρειά βιομηχανία και τις τόσες παραγωγές, γιατί δεν μπορούν να βγούν από την τανάλια; Γιατί είναι γονατιστές στις περίφημες αγορές;
           " Περιμένουν από εμάς ", θα πει ο πατριώτης. Τι ακριβώς; Αυτήν την φορά απέναντι μας δεν είναι κάτι χαβαλέδες μακαρονάδες στα χιόνια της Πίνδου. Τώρα ήρθε η κανονική πολεμική μηχανή που σφράγισε την τότε κατοχή μας και δεν χαρίζει κάστανα. Φταις, δεν φταις στην πλατεία και στο εκτελεστικό απόσπασμα. Για απλό παραδειγματισμό.
             Και μου τάχουν κάνει τούμπανα τα κομματικά θέατρα με τις κορώνες τους για την περίφημη ανάπτυξη. Οτι μόνο με αυτήν θα σωθούμε. Και ρωτάω : Τώρα ανακάλυψαν τον τροχό; Αυτή η
" ανάπτυξη " μάλλον είναι η λέξη που διαδέχτηκε στην φετεινή καμπάνια την " αλλαγή ", την
" επανίδρυση ", την " απαλλαγή " και την " επανεκκίνηση ". Και βουρ όλοι οι ψηφοφόροι των δύο μεγάλων κομμάτων - ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΠΟΣ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ ΘΑΛΠΩΡΗΣ - να τρέχουν και να θέλουν να αναπτυχθούν. Φυσικά γνωρίζετε το πώς. Το είπα άλλωστε. Ρε να ψηφίζω άλλο κόμμα και να θέλω να παραμείνω υπανάπτυκτος !
              Κι άντε κι έχουν δίκιο οι αναπτυγμένοι που θέλουν κι άλλη ανάπτυξη. Γνωρίζω οτι για την ανάπτυξη απαιτούνται λεφτά. Ποιός θα τα βάλει; Ο ιδιώτης, ο δημόσιος τομέας ή κάποιος ξένος; Φήμες οτι λεφτά έχουν κάποιοι εξωγήϊνοι δεν με συγκινούν ακόμα. Μάλλον λεφτά λοιπόν δεν υπάρχουν ή αυτά που υπάρχουν προτιμάται σήμερα αντί να επενδύονται σε υλικά καπιταλιστικά προϊόντα, να παρκάρονται σε άϋλα παράγωγα τζογαρίσματος για πιθανό φαλημέντο χωρών. Μόνος σου παίζεις από ένα τερματικό, άντε και μ' έναν σύμβουλο που θα πάρει μια προμήθεια κατόπιν βαρειών συμβουλών για την πιθανότητα του 50%.
              Άλλά άντε και βρέθηκε κάποιος να ρίξει τον οβολό του για επένδυση κι ανάπτυξη. Και παρήχθη κάτι. Ποιος είναι ο υποψήφιος αγοραστής; Με τι να το αγοράσει; Να αγοράσει ή να πληρώσει τα χαράτσια για να έχει τουλάχιστον το σπίτι του για λίγο ακόμα; Ήρεμα η καπιταλιστική σοφία περιμένει καταναλωτική μανία, αφού ο τάδε έχασε το σπίτι του μετά από τον απαραίτητο χρόνο κι άρα θα στραφεί στην αγορά του αναπτυξιακού αγαθού. Μιλάμε για ΤΗΝ, πλάκα.
             Μια πλάκα που δεν συμμετέχει ο Γερμανός. Που έχει λεφτά ακόμα κι είναι ήσυχος μια που το 25% των εξαγωγών του το αγοράζει η Κίνα.  Η οποία Κίνα με την κατευθυνόμενη κίτρινη υπομονή της τύπου " πού θα πάει, θα πέσει ο τεταρταίος πυρετός ", αγοράζει το γερμανικό προϊόν και δεν το κάνει φύλλο και φτερό με σκοπό να το αναπαράγει σε φθηνότερη τιμή. Είναι μαλάκας η Κίνα και ξύπνιος ο Γερμανός. Ούτε οι Παπούα δεν τα πιστεύουν αυτά. Και θυμηθείτε την πλάκα με κάποιους Κινέζους επιστήμονες που είχαν αποσταλεί στην Αμερική για να μάθουν την τεχνογνωσία κατασκευής κονσερβών. Η τεχνογνωσία αυτή, στην Κίνα απλά έφτειαξε όπλα.
               Καλά κανείς σημερινός ηγέτης δεν τα ξέρει αυτά; Φυσικά και τα ξέρει. Ο μαλάκας κατά τον λαό, έχει άμεση πληροφόρηση, αφού την ίδια  έχει ο λαός. Τι κάνει ο λαός; Ψηφίζει. Τι; Αυτούς που είναι εντολοδόχοι του καινούργιου καπιταλισμού και προφανώς εκτελούν εντολές. Αφού ο μηχανισμός διάσωσης ποτέ ιστορικά δεν έσωσε τίποτα σε καμία χώρα, να μηνν πάρει άλλη μια ευκαιρία κι εδώ; Αλλά κι αν αποτύχει, και τι να έχουμε να χάσουμε; ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑ;  Δεν πρέπει να ανησυχούμε όμως. Μπορεί η Γαλλία να δείξει μια αντίσταση - ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ - όπως κι ο Βασίλης με το " φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα... "
            Μην τρομάζετε. Ειδικά όταν κρατάτε ψήφο σημαδεμένη, ή έχετε σοβαρά επιχειρήματα για το δίκαιο της ισότητας της ψήφου. Ειδικά αν είστε από αυτούς που πρέπει να υποστηρίξετε κάποιο νόμισμα κι όχι εαυτούς,  κι ειδικά αν είστε τρομοκρατημένοι οτι δεν θα υπάρχουν συντάξεις  και δημόσιοι μισθοί, ενώ είστε ανεξάρτητοι επιχειρηματίες. Κι ακόμα είστε στα 45 αλλά θέλετε την συναλλαγή να γίνεται στο ευρώ μια που χαρά δεν τρόμαξε κανέναν συνταξιούχο ή ασθενέστερο μέσω ισοτιμίας. Και πραγματικά, η τσίχλα έπρεπε να κάνει 340 δραχμές αλλά και η πίτσα στο σπίτι ένα τριχίλιαρο. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΡΟΥΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
             Φοβερό το φόντο των εκλογών φέτος. Οι σύγχρονοι πολιτισμένοι, ξαναβγήκαν στα μπαλκόνια. Οι αλήτες σε καιρό κρίσης, στρώσανε χαλιά κι αγοράσανε σημαίες μαζί με την μεταφορά των ίδιων ηλίθιων οργανωμένων που κουνάνε σημαίες. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΙ ΑΦΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. Οι παλαιοπαράγοντες που αντί να βελτιώνουν κάτι, το χειροτερεύουν. ΤΕΤΟΙΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΑΛΛΆ ΚΙ ΑΣΤΟΧΕΥΣΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Θες ρε μαλάκα να μιλήσεις στον μαλάκα; Πλήρωσε ένα κανάλι και μίλα. ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΑ. ΕΚΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΧΑΛΙΑ ΚΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ; Στο λέω εγώ : ΔΙΌΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.
                  Πάντως 9805052 Έλληνες θα πάνε σε 20552 τμήματα να ψηφίσουν. 6487 άξιους ή γνωστούς από 32 κόμματα. Πολλοί σωτήρες μαζεύτηκαν για έναν εκλογικό νόμο με προίκα 50 έδρες στο πρώτο κόμμα. Και μετά με διαίρεση των 250 εδρών με το σύνολο του ποσοστού των κομμάτων που μπαίνουν στον σταβλο. Και μετά οι έδρες να υπολογίζονται με αυτό το σταθερό πηλίκο επί το ποσοστό του κάθε κόμματος ενδιαφέροντος. ΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ή ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ.
                 Όμως είναι κρίσιμες οι εκλογές; Σε καμμία περίπτωση. Το μνημόνιο θα προχωρήσει ακόμα και με Τσίπρα στην ύστατη ανάγκη. Χάθηκε το παιχνίδι πολλά χρόνια πριν από τον ηγέτη ή τον λαό που τον ψήφισε και κανείς δεν είδε την φούσκα του λαϊκού φεουδαρχικού καπιταλισμού που μεταλλάχτηκε σε έμπρακτη ελιτίστικη χρηματοπιστωτική μπούρδα με βλάκες που πιστεύουν οτι είναι κάτι επειδή κρατάνε μετοχές ή χαρτιά  αμοιβαίων κεφαλαίων, ενώ κρατάνε πυρηνικές κεφαλές ή το καβλί τους καλύτερα.
               Και πιο πολύ καθοριστική θα είναι η 17/05. Μέχρι την τελική εντολή και το ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο αν δεν βγαίνουν τα κουκιά της συγκυβέρνησης για να υπογράψουν όλοι. ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΔΊΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ   ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΣΗ. Φοβερό δεν είναι αυτό; ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, άσχετα ποιός βγήκε, ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ; ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ; ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ; Ή ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΞΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ;
                  Αυτά όμως είναι στα κόμματα.  Ο Έλληνας καταλαβάινει άλλα. Συγκεντρώσεις και πάνελ τηλεόρασης. Και στο παιδικό πάρτυ, κάποιος θα βρεθεί να φουσκώσει ένα μπαλόνι. Σιγά μην σκεφτεί πότε θα σκάσει αυτό , όταν το δει σαν καπιταλιστικό πρόβλημα. Σιγά μην καταλάβει οτι ζει στην Πομπηϊα και στα πρόποδα αγριεμένου Βεχούβιου. Σαν τον Ιταλό που πήρε τον πολιτισμό που πήρε από εδώ τον πολιτισμό κι ο Έλληνας είπε οτι τον μετέδωσε. ΑΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ.
                 ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΚΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΛΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ: Αφού μιλάς , γιατί δεν αναλαμβάνεις;
                  Έχω πάθει πλάκα.  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΗΦΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ; ΟΤΑΝ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, τότε συζητάμε.  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΕΛΑΜΕ. Ή κλαίμε.
                                  ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ.

55 σχόλια:

  1. Αν οχι ολοι,οι περισσοτεροι καταλαβαινουμε πως παιζεται το παιχνιδι.Ξερουμε τις πιεσεις,ξερουμε τι ακολουθει,ξερουμε τι θα γινει...λιγο-πολυ ξερουμε η μαλλον υπλογιζουμε τι γινεται.
    Και οι αλλοι ξερουν οτι ξερουμε,αυτα που δεν θα`πρεπε να ξερουμε,αλλα ειτε με κομψο ειτε με ακομψο τροπο μας λενε αυτα που τελικα ξερουμε η υπολογιζουμε πως θα λαβουν χωρα....
    Στο δια ταυτα λοιπον,"ταμειο" οπως ελεγε κι ο Καραγιαννιδης,δεν κανουμε τιποτα????
    Ερωτηση κρισεως ειναι....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ
    ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΟΥΛΑΡΙΑ.

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.
    ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΕΦΑΤΕΣ;ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ.
    ΕΙΧΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΥΠΝΟ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ;ΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ Ο ΛΑΟΣ.

    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ,ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ
    ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ,ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.

    ΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ "Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ","ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ","ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ",
    ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ,ΤΓΕ ΜΠΑΝΑΛ.
    ΠΛΕΟΝ Η ΛΕΞΗ ΘΕΟΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΓΟΡΕΣ.
    "ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ","ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ","ΘΕΛΗΜΑ ΑΓΟΡΩΝ".

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ(ΜΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ
    ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ)ΤΗ ΓΑΜΑΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
    ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΨΥΧΗ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ.

    "Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ,
    ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΟ ΚΙΤΑΠΙ,ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ"

    http://youtu.be/RqAw3Cbncl0

    ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως σινεφίλ σκέφτομαι ότι ζούμε ο καθένας σε ένα ατομικό Τρούμαν Σώου περιτυλιγμένο σε ένα συλλογικό Μάτριξ. Ως πολιτικό όν σκέφτομαι ότι για να αλλάξουμε την πραγματικότητα πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσουμε την οδυνηρή αλήθεια ότι η τωρινή πραγματικότητα είναι πέρα για πέρα πλαστή, σε όλες τίς εκφάνσεις της. Οτι γεννιόμαστε σε ένα ψέμα, ότι απ΄τα μικρά μας χρόνια ακόμα κι οι άνθρωποι πού μάς αγαπούν μάς λένε ψέμματα, ότι ακόμα κι οι δάσκαλοι πού μάς νοιάζονται προσθέτουν καινούργια ψέμματα, και μπαίνουμε σιγά-σιγά στην πίστα τού παιχνιδιού με τα σκόπιμα ψέμματα, το ένα μετά το άλλο, να προστίθενται ανελέητα, να στοιβάζονται μέσα στο κεφάλι μας.

    Κάποια απ΄αυτά, άλλα τυχαία, αλλά όχι, τα ανακαλύπτουμε, και κορδωνόμαστε, παίρνουμε μπόι, σάς πήρα χαμπάρι μουνόπανα, δεν θα με κοροιδέψετε εσείς εμένα, μέχρι πού έρχεται η επόμενη ανακάλυψη, ακόμα πιό φρικτή απ΄την προηγούμενη, να καταστρέψει ακόμα ένα κομματάκι απ΄αυτό πού αντιλαμβανόμασταν ως "αλήθεια". Ενα ατέλειωτο εγκεφαλικό νόκ-αουτ πού σε ξαπλώνει στην παλέστρα σιγά-σιγά, βασανιστικά.

    Κάποιοι απο μάς βρίσκουν το θάρρος να ψάξουν παραπέρα, να τραβήξουν ακόμα ένα πόντο την κουρτίνα, να σκουντήσουν τον διπλανό, κύττα, δεν υπάρχει τίποτα εκεί, για να εισπράξουν ακόμα ένα περιφρονητικό βλέμμα, σαν αυτό πού εισπράττει ο τρελλός τού γκούλαγκ, πού όμως δεν είναι τρελλός.
    Κι όμως προχωράμε, μέ ένα μισοδιαλυμένο ένστιγκτο αυτοσυντήρησης, αφού δεν είμαστε απόλυτα πεισμένοι τί νόημα έχει το ένστιγκτο αυτό. Κάποιες φορές ενστερνιζόμαστε τα ψέμματα, γιατί πρέπει να συνυπάρξουμε, να μπορούμε να πούμε μιά κουβέντα με τούς άλλους πού τα πιστεύουν, χαμογελάμε και βλέπουμε λίγο φώς όταν βρούμε κάποιον σύμμαχο πού "ξέρει" κι αυτός, καταλαβαίνουμε ότι είμαστε λίγοι, κι οι μέρες και τα χρόνια περνούν.

    Αυτά πού συνιστούν τον "κόσμο μας", για κάποιους από μας, καταρρέουν σάν τούς πύργους τής 11ης Σεπτέμβρη, μόνο πού στην δική μας περίπτωση ξέρουμε τούς αληθινούς ένοχους, χωρίς αυτό να αποτελεί παρηγοριά. Θρησκεία με μούφα θεούς, Ιστορία με μούφα ήρωες, ασθένειες πού δεν έχουμε αλλά παίρνουμε φάρμακα γι΄αυτές η καί άλλες πού νομίζουμε ότι έχουμε μέχρι πού τίς αποκτούμε, ιδεολογίες φυτευτές, χαρές ρηχές, διασκέδαση μέσα σε δάση από σκουπιδοτενεκέδες και μέσα σ΄αυτούς, το μάτς πού ήταν στημένο κι ο πρόεδρος πού΄φαγε τα λεφτά, το Οσκαρ, το Νομπελ, το Γκράμμυ, κι είκοσι χιλιάδες ακόμα βραβεία φτιαγμένα απέριττα από περιτώμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλά κι ελπίδες. Σωτηρία τής ψυχής, πού είναι πολύ μεγάλο πράμα μεν, αλλά οι φιλόσοφοι αναρωτιούνται αν η ψυχή υπάρχει δε. Οι 2-3 τέσσερις πέντε άνθρωποι πού αγαπάμε πού είναι τόσο απελπισμένοι όσο κι εμείς, κι αθροίζουμε τίς απελπισίες μας κάνοντας πλάκα με το μεγάλο φρενοκομείο τού "εθνάρχη" σε οποιοδήποτε "έθνος", οι χημικές αποδράσεις, ένα κρασί, ένα καλο μαγειρευτό φαγητό με φίλους, ένας μπάφος, κάτι πού να κινησει τίς ντοπαμίνες τού μυαλού για να αυτοκοροιδευτούμε, αιώνια κουλτούρα τού ανθρώπινου είδους. Ενίοτε σωτήρια.

    Κι αύριο, ψηφίζουν, επιλέγουν, τιμωρούν, αλλάζουν. Η και διατηρούν, ως συνήθως. Αυτή τη φορά θα τούς γαμήσουμε. Θα τούς δείξουμε εμείς!!! Τι θα τούς δείξουμε? Πώς? Χρησιμοποιώντας την...ψήφο? Εμάς μάς φοβούνται, ναι. Οχι την ψήφο μας. Στούς δρόμους φαίνεται ο φόβος τους, πάντα στούς δρόμους φαινόταν και πάντα στούς δρόμους θα φαίνεται. Δεν τούς έχεις δεί πώς χαμογελούν και χαίρονται την μέρα τών εκλογών? Σίγουροι είναι. Και πώς αμολάνε τα μαντρόσκυλα κατά χιλιάδες όταν βγείς έξω για να ξαναπάρεις την πραγματικότητα στα χέρια σου?

    Εντάξει, θα παικτεί κι η αυριανή παράσταση τών "εκλογών". Κι ακόμα κι αν γίνει κάνα μυστηριοπαράξενο μπράφ πάλι θα τσουλήσει το μαγαζί όπως "πρέπει" να τσουλήσει.

    Κι ίσως τελικά να είναι και θέμα τάιμιγκ. Σ΄αυτό τρέφω βάσιμες ελπίδες, στο τάιμιγκ. Οι βασιλιάδες φύγανε όταν ήρθε το πλήρωμα τού χρόνου, πού είναι αμείλικτο, σε όλα. Οι αλυσίδες, οι φυσικές, αντικαταστάθηκαν με εγκεφαλικές, όταν ηρθε το πλήρωμα τού χρόνου για τίς σιδερένιες. Τα φέουδα αντικαταστάθηκαν απο τον κορπορατισμό. Κι οι στρατιωτικές επεμβάσεις από τίς οικονομικές. Είναι καλύτερα έτσι? Οχι. Αλλά όλα έχουν ένα πλήρωμα χρόνου. Και χρειάζεται η επιμονή πού έχει ο αστρονόμος. Πού παρατηρεί δεκάδες κι εκατονταδες χρόνια μέχρι να συμπεράνει και να αλλάξει την μέχρι εκείνη την στιγμή "ισχύουσα" πραγματικότητα.
    Μα δεν θα ζούμε τότε. Μην το λές. Οι κβαντικοί φυσικοί διαφωνούν, και γι΄αυτό και δεν πολυ-ακούγονται.
    Κι ούτε κι έχει σημασία αν θα ζούμε η όχι.
    Το πλήρωμα τού χρόνου θα έρθει μουνόπανα, είτε γουσταρετε είτε όχι.
    Πρός το παρών, ως μουσικόφιλος, σάς χαρίζω λίγο Λέοναρντ Κοέν γιατί έτσι καβλώνω:
    "Everybody knows that the dice are loaded
    Everybody rolls with their fingers crossed
    Everybody knows that the war is over
    Everybody knows the good guys lost
    Everybody knows the fight was fixed
    The poor stay poor, the rich get rich
    That's how it goes
    Everybody knows

    Everybody knows that the boat is leaking
    Everybody knows that the captain lied
    Everybody got this broken feeling
    Like their father or their dog just died..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ : ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΦΩΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που φοβουνται, δηλαδη τον κοσμο στους δρομους θα τον δουν οταν μετα τις εκλογες,οποιοι και να εχουν σχηματισει κυβερνηση, ανακοινωσουν οτι δεν βγαινουν τα κουκια και παμε για 3ο μνημονιο.Τοτε θα καταλαβει ο ελληνας τι χοντρα ψεμματα τον ταισαν ολες αυτες τις μερες.ο ενας που θα μας βγαλει απο την κριση σε 3 χρονια και ο αλλος που θα μειωσει την ανεργια στο μισο.(600.000 θεσεις εργασιας ρε μεγαλε?τι θα κανεις?γκουλαγκ θα ανοιξεις?)και εχεις και τους στημενους να κουνανε τα σημαιακια και τον ακομα πιο στημενο πρωην προεδρο να χειροκροτει και να στηριζει και καλα (καντο λιγο πιο αυθορμητα ρε χοντρε,ενταξει,βαριεσαι αλλα για λιγο ξεκαρφωμα..)Ηθελα μα ξερα,αυτη η γιαγια που σε <> και σε αγκαλιαζε, ποσα της εχουν κοψει και τα ξεχασε σε μια στιγμη και σε βλεπει και σαν σωτηρα?Steven εχεις δικιο,πολυ ευστοχος ο παραλληλησμος σου με την ΑΕΚ.

      Διαγραφή
  6. Δηλαδή γιατί είναι λάθος αυτό που λέει ο κοντός,ότι δεν είναι ο ιδανικός;
    Αυτό δεν λέμε όλοι; Αυτό λέει και αυτός.Φυσικά και δεν κάνει αφού δεν έχει την κατάλληλη οικονομική δύναμη.Και που είναι αυτοί που την έχουν;
    Οι λεφτάδες όλοι έχουν μπει στα λαγούμια τους αυτή την ώρα που τους χρειάζεται η ομάδα και είναι ο μόνος που κάνει κινήσεις σωτηρίας για να μην πάμε Δ εθνική,κάτι που το θέλουν πολλοί''ΑΕΚτζήδες'',ή στο πρωτοδικείο.
    Με δανεικά μεν αλλά ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε τι πλάκα που έχουν τα δήθεν δυο μεγάλα κόμματα!
    Και καλά να μας πείσουν ο μεν χοντρός ότι αυτός δεν φταίει σε κάτι για το κατάντημα της χώρας,και ο αποστάτης ότι δεν φταίει που έχει μαζευτεί η σάρα και η μάρα και το κακό συναπάντημα όλης της Αλβανίας στην Ελλάδα...
    Αμ η άλλη η μίζερη έχει χεστεί από τον φόβο της μην γίνει καμιά στραβή σου λέει και πρέπει να παίρνω αποφάσεις αντί να λέω σε όλα όχι!
    Για τους υπόλοιπους αποφασιστικό βλέπω τον Τσίπρα-Ατρόμητο Αθηνών μου βγάζει-και δυναμικό τον Καμένο-πήρε δανεικούς παίχτες από τον πρωταθλητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: " ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΕΝΑ "
    ( ΔΧ ). ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε γαμωτο ειναι απιστευτο..Χθες βραδυ μετα το τελος της ομιλιας Βενιζελου, ο ΓΑΠ κατευθυνοταν στη Βουλη και γυρω του ο κοσμος του ελεγε κουραγιο, μπραβο προεδρε κτλ..Σε καποια στιγμη περναει ενας ποδηλατης που τον μουτζωνει και ο γυρω κοσμος πηγε να τον προπηλακισει,τον εβριζε χυδαια (ελα εδω ρε κωλοπαιδο!!!!,φασιστα!!!).Υπαρχει βιντεο,ακουγονται και φαινονται ολα.Ποιοι ειναι αυτοι ρε γαμωτο?ποιοι ειναι ολοι αυτοι?που ζουνε?ειναι δυνατον να ειμαστε τοοοοοοσοοοο μαλακες?Τι αλλο πρεπει να μας κανουν?αυτα εβλεπε ο ΓΑΠ και προχωρουσε.Αφου σου λεει οτι και να τους κανω αυτοι παλι με επεφημουν.Αυτα βλεπουν και οι υπολοιποι,θα δουν και αυριο τα ποσοστα τους και θα πουν, κανενα προβλημα,βαρατε τους.Φοβαμαι.Πραγματικα φοβαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαΐου, 2012 16:15

      Καλά, ΑΚΟΜΑ εκπλήσσεσαι? Ξεχνάς σε πόσους υγειέστατους και δοσιλόγους βγάλαν αντιστασιακή ή αναπηρική σύνταξη, πόσους ανίκανους χώσαν στο δημόσιο, σε πόσους ξηγήθηκαν επιδότηση με τις προβατοκεφαλές του διπλανού?
      Δε θα απομείνει ΚΑΝΕΙΣ από 35 χρόνια δημιουργίας πρασινοφρουρών της διπλανής πόρτας? Δύσκολο.

      Διαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαΐου, 2012 16:11

    Γι αυτό σας λέω...θα μιλήσει η επαρχιακή αδράνεια και τα γέρικα κοψοχέρικα αντανακλαστικά. Και αν όλα αυτά δε φτάσουν, είμαι βέβαιος ότι η singular έχει έτοιμους τους κώδικες και τους αλγορίθμους για να βγουν τα "απαραίτητα" αποτελέσματα, ωσάν τις παλιές καλές μέρες που ψηφίζαν και τα δέντρα ή το έριχνες ΟΧΙ και το πρωί το μετράγαν ΝΑΙ.
    Μαζί με τον μazhafo3 κι εγώ, που περιμένω την ΟΠΟΙΑ αλλαγή να έρθει με το ντιριντάχτα του 3ου μνημονίου.
    Προβλέπω και 4ο...
    Γιατί?
    1 μνημόνιο για κάθε ΚΠΣ, έτσι θα τα πάρουν πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαΐου, 2012 16:19

    Και επειδή το μΠΑτΣΟΚ κόπτεται για το μεταναστευτικό, ιδού πως λύνει 2 προβλήματα με τη 1:

    http://www.youtube.com/watch?v=52Xj2vxmBYI&feature=related

    φιδάκιααααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας05 Μαΐου, 2012 18:05

    Σας γραφω απο την "αδουλωτη Μανη". Την οποια προσπαθησε να "υποδουλωσει" ο Καποδιστριας,αλλα τον κανονισαν οι Μαυραραχνομιχαλαιοι.

    Εδω παιζει Χρυση Αυγη ο Καμενος και κοντα το βλακομετρο.
    Εδω η βαρκα γερνει παντα απο δεξια.
    Πολλοι ομως ειναι μαγκωμενοι που τα καμαρια τους,οι πολιτικοι τους,που αλληλοχρηματοδοτουνταν,τωρα πια αποδειχθηκε οτι ειναι μια φαρα,μια οικογενεια,και στη μεση,στη μεγγενη,οι πολλοι μαλακες με τα σημαιακια του 80 και του 90.
    Δυσκολο πραγμα να εισαι Ν.Δ. και κυριως ΠΑΣΟΚ και να κυκλοφορεις κανονικα στο δρομο. Σαν στιγματισμενοι ειναι. Σαν Μαγδαλινες.

    "φιδια" θα βγαλουν οι καλπες. Αλλα οτι και να βγει,της πουτανας προκειται να γινει "μεθαυριο".
    Και οχι γιατι το ποπολο ξυπνησε και ειδε καποιο φως,ουτε βεβαια μιλαω μονο για καμια Ελληνικη επανασταση που θα φιτιλιασει την Ευρωπη.

    Κυκλοι ειναι αυτοι. Που ανοιγουν και κλεινουν.
    Αλλοι κυκλοι κρατανε εως και 1000 χρονια (Βυζαντινη Αυτοκρατορια),αλλοι 400 αλλοι 200 (Αγγλικη Αυτοκρατορια) και αλλοι καμια 60αρια χρονια (νεοταξιτες).

    Οποιος βιαζεται σκονταφτει.

    Οποιο φως,θα προελεθει οχι απο τους κοιμωμονους παθοντες,αλλα απο τους βουλιμικους θυτες. Που δεν εχουν ουτε υπομονη,ουτε μακροσχεδια.
    ------------
    Τα περι "αναπτυξης" ειναι για γελια. Αφου ειναι γνωστο ακομα και σε μαθητες του δημοτικου, οτι αυτη ερχεται μεσα ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΧΡΗΜΑ. Και αφου τετοιο δεν προβλεπεται για το ποπολο,αρα θα υπαρξει αναπτυξη μονο της ελιτ.Σαν μπαλονι φουσκωνει. Μεχρι να σκασει και να πεταχτουν τα σκατα της στα εξων συνετεθην. Αληλουια.
    -------------------
    ειναι πραγματικα κωμικοκτραγικο και πολυ σουρεαλιστικο το να σου επιβαλουν λιτοτιτα αυτοι που μεχρι χθες σε μπουκωναν με τον υπερκαταναλωτισμο.
    Να σου μιλανε για την αναγκαιοτητα του μελανου ζωμου,αυτοι που σε μπουκωναν με πλαστικα πανακριβα παντεσπανια.
    Ητνα βλακες; Ναι. Κατα βαση. Εκοψαν χαρτονομισματα-χαρτοπετσετες με σκοπο να παρθει ο το κεφαλαιο. Γη,υδωρ,μαυρος χρυσος,αερια,περασματα,πορθμεια,λιμανια κλπ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
    Θα παρουν τα αριδια τους πισω βεβαια,αφου την γη του,το σπιτι του και το βιος του,δεν το δινει κανεις,επειδη κατι μαλακες τυπωσαν κατι χρωματιστα χαρτια.

    Πισω στην ερημο λεμε,γυφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτο που μου τη δινει πιο πολυ ειναι οτι ολοι αυτοι,η σχεδον ολοι, που φαινονται στο βιντεο με τον ΓΑΠ,θα ηταν και στις συγκεντρωσεις των αγανακτισμενων και θα μουτζωναν και αυτοι τη Βουλη και αυριο θα ειναι παλι στους δρομους οταν ερθει η λυπητερη και ας ψηφισουν οτι ψηφισουν αυριο.Αλλα περα απο ολα αυτα,οσο μαλακας λαος και αν ειμαστε,οσο και αν μας κυβερνανε αυτοι που μας αξιζουν,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ τον καθε φασιστα Σοιμπλε να βγαινει και να λεει οτι θα υποστει ο ελληνικος λαος τις συνεπειες της εκλογης μιας αρνητικης προς το μνημονιο κυβερνησης και να μη βγαινει ΚΑΝΕΙΣ να τον βαλει στη θεση του.Σε ποιον μιλας ρε μεγαλε?ουτε οι αποικιοκρατες δεν μιλουσαν ετσι στους ντοπιους κατακτημενους.Που ειναι γαμω το κερατο μου οι δημοκρατικες φωνες στην ΕΕ να πουν εστω κατι για τον κωλοανατολικογερμανο νεοναζι?Τι εχει να ζηλεψει απο τον Χιτλερ?Αλλα ακομα και αυτος δεν ειδα πουθενα να εχει πει κατι αναλογο.Τι θρασος ειναι αυτο ρε?Εκει εχουμε καταντησει?Που εισαι ρε Παπαδημο?Που εισαι ρε και καλα επαναστατη Παπουλια?Που ειστε κρυμμενοι ολοι?Που θα βγαινει το καθε τσουτσεκι και θα μιλαει σε λαο της ΕΕ σαν να μιλαει σε αιχμαλωτους πολεμου σε στρατοπεδα συγκεντρωσης..Η η αλλη,η Λαγκαρντ που σε ερωτηση τι θα γινει με την Ελλαδα απαντησε ¨Greece?oh yes..Greece.." με ενα υφος ειρωνικο λες και την ρωτησαν για κατι μη σοβαρο,για ενα τις πλακας θεμα,για τον τρελο του χωριου που δεν τον παιρνει κανεις στα σοβαρα,και απο κατω ολοι γελουσαν,πιανοντας τον τονο του σχολιασμου της.Τοσος ξεπεσμος ρε πουστη?Εκει φτασαμε?Και εχει και ακομα χειροτερα φοβαμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ mazhafo3: Αδερφέ, ξέρεις γιατί γίνονται όλα αυτά; Διότι ξοδεύτηκαν εκατομμύρια για να έχουμε πάλι τα ίδια αύριο. Γι΄αυτό ειρωνεύονται οι ξένοι.
    Τα δυό μεγάλα κόμματα βλέπω να παίρνουν από 35- 40 %, οπότε μ' ένα δεκανίκι ίσα που θα φτάσουν 165 βουλευτές. Έπαψα σήμερα να πιστεύω κάτι άλλο.
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προς mazhafo3: αυτοί που υπερασπίστηκαν τον ΓΑΠ εχθές ήταν Πασόκια που παρεβρίσκονταν στην προεκλογική συγκέντρωση του Βαγγέλα. Τι σε πτοεί αυτό; Λογικό μου φαίνεται εμένα. Χώρια που ήταν τρεις κι ο κούκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαΐου, 2012 19:17

    βγήκε μπρε...δεν το άκουσες? ο...αβραμόπουλος! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
    Μιλάμε μπορεί και να άλλαξε πάμπερς ο σόιμπλε. Χέστηκε πάνω του ο παλιοφρίτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαΐου, 2012 19:19

    @steven: Τι σε έκανε να πάψεις να πιστεύεις ότι μπορεί να πέσουν οι δύο δοτοί χαμηλότερα από 40%?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κι εγώ τους δίνω 38% μαζί. Δυστυχώς τα τετράποδα δεν γίνονται δίποδα παρά μόνο με γενετική μετάλλαξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Γιώργη: Προς στιγμήν ήλπισα ξεχνώντας το ρητό που λέει οτι η ελπίδα πάντα πεθαίνει πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ : ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ; ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαΐου, 2012 20:14

    Νεότερο από το δυτικό μέτωπο. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΟΥΔΟΥ! ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ). Σταθεροί ψηφοφόροι από εποχής ΕΡΕ, που φάγαν κυνήγι και φτύσιμο από μΠΑτΣΟΚ και για πρώτη φορά δεν τους πάει να το ρίξουν το κουκί...
    Τώρα μπαίνω σε σκέψεις...
    Γκρεμίζεται ο κόσμος όπως τον ήξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργο έχει τελικό κυπέλλου στο Λονδίνο σήμερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ- ΞΥΛΟΚΟΠΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ. ΜΗΝ ΕΠΙΡΡΕΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΤΟ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ STEVEN
    αυτα ειναι για αγγλο-αναθρεμενους.
    οι αλλοι δεν καταλαβαινουν, εξ ου και αναφερθηκα στο γιωργο.
    το χασαμε το κυπελο βεβαια αλλα μας δαγκωσε και το κορακι λιγο.
    δε πειραζει ειμαστε liverpool. μαζι με τη μιλαν και τη μπαρτσα οι 3 πιο βαριες φανελες στην ευρωπη. με τη μποκα 4 στο κοσμο.
    οι αλλοι ειναι απλα γατακια οτι και να νιουριζουν και οτι και να λενε

    υγ για το θεαμα: οταν παιζουν ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ οι αγγλοι ειναι οντως θεαμα..

    υγ2 τι εχουμε αυριο? ε και? θα αλλαξει κατι και δεν το ξερω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΗΡΕ ΚΑΙ Η ΤΣΕΛΣΥ ΚΑΤΙ, ΚΙ ΑΡΑ Η ΑΛΛΗ ΚΟΥΠΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαΐου, 2012 21:27

    Είδα καμπόσο, αλλά αυτή η liverpool δε βλέπεται ρε φίλε. Μιλάμε όχι απλά για ξυλοκόπους, ούτε για κωπηλάτες σε ρωμαϊκή γαλλέρα δεν κάνουν.
    Επίσης, μιλώντας για λονδίνο, με πονάς λίγο.
    Είμαι ενδιαμέσω ευαίσθητων διαπραγματεύσεων, θα το αναλύσουμε εντός των επόμενων εβδομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΑΛΙ. ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΡΕΑΛ Ή ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΣΠΑΣΙΑΛ ΦΑΠΑΣ κατά Ντίμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: Από τις λατρεμένες μου πόλεις το Λονδίνο. Που δεν έχει να κάνει τίποτα με το αγγλικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι σαν το ελληνικό στα πάντα, απλά μπερδεύει επειδή είναι σε fast forward.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ DIMI: ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΜΕ ΤΟ
    " ΕΛΛΗΝΙΚΟ ". ΘΕΑΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ. ΚΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΨΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΡΝΙΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ, ειδικά αν βλέπει μπάλα από την Μπάρτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΠΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ; ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΝ ΕΧΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΣΙΧΛΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΣΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ; ΟΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΡΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..." ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΙ ΛΕΝΕ; ΒΟΥΒΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΤΟ ΖΩΟ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΦΩΝΗ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ.
    ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ, ΝΤΕΜΗΣ ΟΛΕ. ΞΥΠΝΑ ΔΧ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. δεν ειπα οτι φταιει ειπα μας δαγκωσε το κορακι λιγο
    δυσκολη η φαση αν περασε η οχι η μπαλλα τη γραμμη, μπορει ναι μπορει οχι
    φυσικα δε βλεπεται η liverpool αυτος ο carol ουτε για μπετα δε κανει.
    αυτο δεν αναιρει τη φανελα

    αληθεια ο special νουμερο εκτος απο το πρωταθλημα τι αλλο εκανε? κυπελλο το εχασε το ch.l το εχασε το super cup το εχασε

    ναι αλλα στο special δουλεμα μια χαρα σας παει ολους. τωρα θα μου πεις εδω δεν βλεπουμε λαθη στον δικο μας το 'ρποπονητη μας' ντε ο ντολμας θα μας πειραζε?

    τωρα εγω που επελεξα μπαρστα ΣΑΝ CLUB ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ και οχι μονο σαν ομαδα, πηρα 13 κατσαρολια και μαζεψα και κατι τεσσαροπενταροεξαρες special παντα.
    για να φυγω ΚΥΡΙΟΣ και οχι special. δε γαμιεται.

    ας κρατησουν το special αυτοι που ψαχνουν θεους.. εγω μενω με τους ανθρωπους.

    ΥΓ Ειπα εγω οτι δεν προσφερει θεαμα το ελληνικο? ειδικα σε χαμηλα ματς δεκαδες φορες καλυτερο απο το δοξα-κερκυρα και το αστερας-οφη..
    απλα το ματσακι σημερα ειναι αυτο που λεμε physical game με το κλασικο γιομα-κεφαλια μεσα και μαρκαρισματα που τα σφυραμε μονο αμα βγαλει αιμα. με carol, belami, cole johnson και λοιπους ΧΤΙΣΤΕΣ μεσα..
    αυτο η σου αρεσει η οχι, δεν εχει ενδιαμεσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ DIMI: ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΕΣΙΑΛ - και κακώς κάνω και τον υπερασπίζομαι - ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013. ΗΔΗ Ο ΒΙΛΑΝΟΒΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ. 100 ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΟΛΟΙ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ... ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΤΒΛΑΚΙΑ ΕΝΝΟΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Διαβασατε τη συνεντευξη του ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΥ?
    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΑΛΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ να τα κρυψει, και μπερδευει τα νουμερα οσο μπορει..
    Τη μια λεει η ομαδα θελει 12 με 14 την αλλη 8 την αλλη με 5 τη βγαζουμε.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΛΤΟ, ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ

    ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ που ακομη και στα ψεμματα ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ..

    Ναι αλλα ειναι 'γνησιος'...

    κατα τα αλλα μας ειπε οτι τελικα το δανειο δεν ειναι ατοκο (σωωωωωππππαααααα....) αλλα με 6%..

    καλα ρε γκοντο ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΤΕ επιτελους τι ΣΩΤΟ θα πουλατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ 60, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 10 ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 25. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΚΑ, με το διπλανό blog , να μας λέει οτι ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΜΥΑΛΟ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕΣΩ ΚΑΛΠΗΣ; ΒΡΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ " μόνο αυτός προσπαθεί."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ BUSINESS UNITS. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ ΑΛΛΆ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Αν το κίνημα ενοχλούσε, απλά θα είχε σταματήσει. Μια χαρά πηγαίνει το τεχνητό κύμα στην πισίνα. Προσφέρει και υδρομασάζ. ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ. ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΕΣ.
    ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ Η ΔΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Υπαρχει μεγαλη μεριδα του κοσμου που νοιωθει πραγματικο μισος για τους γνωστους-αγνωστους με τις μπλε και πρασινες γραβατες.Και δει για τους πρωτοκλασατους. Δηλαδη αν βρεθουν ευκαιροι,με ανεση πεφτουν θυμα ξυλοδαρμου,ακομα και απο γυναικες, η γερους.

    Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ο κοσμος ξερει τι ακριβως τρεχει. Ουτε διαβασε,εμαθε,σκεφτηκε,εβαλε σε ταξη τον νου του και τελικα κατεληξε. Οχι βεβαια. Αυτο θελει χρονο και τροπο.
    Εννοω οτι εχει απλα το κυριο και αρχαιζον συναισθημα,αυτο της απεχθειεας,ειδικα προς τους "αγαπημενους" ΓΑΠ, Βενιζελο,Λοβερδο,Ραγκουση, Παγκαλο, Παπακωνσταντινου, Διαμαντοπουλου κλπ.

    Μα θα μου πεις,ολους αυτους, η καποιος απο αυτους, πολλοι απο τους τωρα εκνευρισμενους,δεν τους ψηφισαν; Μπορει ναι. Πιθανοτατα ναι.
    Αλλα και τι σημαινει αυτο; Δεν εχω δικαιωμα να διαμαρτηρηθω η να γυρισω το τραπεζι αναποδα σε ενα εστιατοριο το οποιο μεν εγω το επελεξα (με επελεξε ειναι ησωστη λεξη) αλλα μου σερβιρει κατσαριδες; Τι θα κανω; θα τις φαω;

    Οι ελαχιστοι και παντα πληρωμενοι χειροκροτητες που εχουν την αισχροτητα να πουλιουνται για 50-100 ευρω, η να προσβαλουν με την παρουσια τους κοντα στους "αρχιγους",ειναι γνωστη και η "καταγωγη" αυτων και η επιβιωση τους.
    Αυτοι που ακομα τρωνε καλα απο τον κομματισμο ειναι εκει. Και οι πιο ξευτιλισμενοι μαλιστα απο αυτους. Γιατι υπαρχουν και οι μικροι "Νταλαρες" οι οποιοι πολυ σοφα κανουν και κρυβονται.
    Μαλακες και αναισχυντοι,υπαρχουν παντου.

    ΤΑ μπινελικα που εφαγε ο ΓΑΠ,τα ακουσατε; Αν αυτοι οι τυποι-επαναλαμβανω- ξεφυγουν λιγο απο την συνεχη προστασια των μπραβων,των ασφαλιτων και του τοιχους προστασιας που τους περιβαλει και πλησιασουν μονοι τους τον κοσμο,ισα που θα δουμε εικονες απο μεση Ανατολη. Θα τους σερνουν στο δρομο ματωμενους.

    Ευχομαι και εγω τελος να μην φτασει στο 35-40-45% το ποσοστο των αλητων.
    Το σωστο και απολυτως αντιπροσωπευτικο-με βαση την εικονα του δρομου και των πλατειων αλαλ και των βουβων διαμερισματων,ειναι να λαβουν και οι δυο μαζι ενα ωραιοτατο 15%. Και πολυ λεω.
    Και απο ενα 30% οι Καμενος-Τσιπρας.
    Και τι θα γινει θα μου πεις; Μπορει και τιποτα.
    ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΞΑΝΑΔΩ;
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΡΔΕΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ;
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΑΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ,ΑΝΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ;
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΩ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ;
    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΦΤΑΝΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ" ΑΥΤΟ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.
    ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ. ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ. ΤΟΝ ΒΕΡΓΗ
    ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ...35%...παμε δυνατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ CONPATER : ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 43 %. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ δεν ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ EXIT POLL ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 7. ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Να`χαμε να λεγαμε....
    Θυμαστε τοτε που ελεγε η Ευρωπη να τα βρουν οι "κοινωνικοι εταιροι" για μισθους κτλ ? Και εβγαινε ο Κουτρουμανης κι ελεγε οτι παρακαλω τον Θεο να τα βρουν?
    Θα θυμαστε και τον Δασκαλοπουλο - πρωην της ΔΕΛΤΑ,πρωην των GOODYS,πρωην γενικως....- που φωναζε πως ειναι κατα των επιχειρησεων η μειωση των μισθων και πως ο ΣΕΒ δεν συμφωνει !!!!!
    Λοιπον,ο ΣΕΒ καταγγειλε τις κλαδικες συμβασεις προχθες.
    Ετσι ειναι,οταν μιλαει η ΠΟΡΔΗ και του δινεις σημασια,σε παιρνει η μποχα.Ειναι αυτος που πρωτος περιμενε στην ουρα για να σφιξει το χερι του ΓΑΠ στην Θεσ/νικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 9805052 Έλληνες θα πάνε σε 20552 τμήματα να ψηφίσουν
    τελικα τι πληθυσμο εχει η ελλαδα?
    9800000+παιδια κατω των 18 .ψηφιζουν και οι πακιστανοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ pbo : Τι πληθυσμό έχει η Ελλάδα; 15 μύρια ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=52Xj2vxmBYI

    αν ψηφιζουν λεει?
    μερικαματο βγαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Μαΐου, 2012 13:01

    Το αναπόσταρα παραπάνω, μόλις μου το πόσταρε φίλος στο FB(εχθες). Φαίνεται υπάρχει μεγάλη ποικιλία οπτικοακουστικού υλικού, λογικόν αφού φαίνεται να αξιοποιήθηκε μιά καραβιά κουρδομπαγκλαπάκηδων τουλάχιστον. Απορώ: Αυτούς ο κλουζοχοίδης θα τους μπουζουριάσει και βουρ για αμυγδαλέζα? Ή τους κατέβασε με ολιγόωρη από εκεί?
    Και μετά απορούν γιατί ο κοσμάκις ψηφίζει τους φασίστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Μαΐου, 2012 13:02

    Άλλη απορία: Οι ελλοχίμ πρασινοφρουροί που ήταν εκεί με τις σημαίες ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΑΝ? ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ? ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ? ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @steven
    Η Δ-Ι-Α-Φ-Ο-Ρ-Α του αχωνευτου μισθοφορου με τον σοβαρο ανθρωπο. Τα εχεις δει πουθενα αυτα στη special ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ καριερα?

    Οποιος θελει μπορει να μπει να δει 100,000 κοσμο να αποθεωνει το προπονητη που εφερε 13 κουπες, εβαλε ολο το πλανητη να δει πραγματικο ποδοσφαιρο
    (βοηθουμενος απο πολυ καλους παικτες που αυτος ανεδειξε) και ουδεποτε δεχτηκε να μιλησει Ισπανικα, ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ.

    Επισης αυτο που σου ελεγα και χτες, η διαφορα του CLUB και οτι αυτο φερνει πισω του, απο ενα παραρτημα ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΣΙΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΟ..

    Sandro Rosell was very pleased with how the Camp Nou said goodbye to Josep Guardiola
    “it’s important that our heroes can leave through the front door. We’ve matured as a Club and as supporters.”“He’ll come back through the front door”

    ΥΓ1 Ο πραγματικα καλυτερος παικτης του κοσμου ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ,εβαλε 4 και αποχαιρετησε με το 50ο του στο πρωταθλημα τον ανθρωπο που στα 24 του τον βοηθησε να γινει ο καλυτερος στο κοσμο..

    Η κομμωτρια της μαδριτης παραδοξως δε δηλωσε χτες οτι ειναι ο καλυτερος για 50879η φορα φετος..

    ΥΓ2 ΔΕΝ θα μιλήσω για στατιστικα, γιατι αυτα ειναι για να ντυνουν το γυμνο special βασιλια του ΕΝΟΣ πρωταθληματος..
    Οποιος θελει μπορει να ψαξει να βρει τα κατσαρολια, σιγα το πραγμα.
    Κατσαρολι εχει παρει και η Στεαουα Βουκουρεστιου.
    Κατσαρολι εχει παρει και ο Μπιγκον με το Σεγκουρα.
    Κατσαρολι εχει παρει και h ....Σελτικ και η....αστον βιλα!!!το 1982....
    Kατσαρολι εχει παρει η Μπιαλμπαο το 84 και η ...Μπετις.

    Μπορει να μην ειναι special κατσαρολια αλλα απλα τενεκεδια βεβαια.

    Το καλυτερο στατιστικο εινια 100,000 κοσμος να εχει σηκωσει το τεραστιο πανω και να χειροκροτει, μαζι με ολη τη διοικηση ΟΡΘΙΟΙ, τον ανθρωπο της ομαδας με ενα μικροφωνο να ευχαριστει απαντες στη σεντρα και τους παικτες να τον σηκωνουν στα χερια με το ΜΕΣΙ να μην μετεχει και απλα να κοιταει χαμογελωντας....

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.

    ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COP ΧΤΕΣ και ας παιζουμε με τον Καρολ και εχουμε 20 χρονια να παρουμε κουπα.
    και ας χασαμε ενα κυπελο. δε τρεχει τιποτα.
    Η πινακιδα This is Ainfield τα λεει ολα.

    Οπως τα λενε ολα στο Μιλανο τα δεκαδες τροπαια και οι δεκαδες φανελες των μεγαλυτερων παικτων που εχουν περασει κανωντας το συλλογο το ΠΡΩΤΟ στο κοσμο και φερνωντας παικτες οπως ο Ιμπραημοβιτς να κανεις να νοσταλγεις παλιοτερες στιγμες.. Αυτη ειναι η Μιλαν, να εχεις το Ζλαταν και να εισαι στεναχωρημενος.. Αμα εχεις δει Μαρκο πως να μην εισαι???

    Για το τι ειναι Μποκα και Μπομπονερα, τι ειναι να κρεμιεται απο τα καγκελα ο Ντιεγκο... οποιος παρακολουθει Αργεντινη ξερει..

    Οποιος δε καταλαβαινει τη διαφορα, προβλημα του.

    Οι υπολοιποι ας δουνε special ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΗΘΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιωργο καλημερα,δεν το ειδα και εμενα μου το εστειλαν και το εβαλα. Μπορει να ειναι και το ιδιο.
    Οι Pakis που λέγαμε και πανω μετα τα off license εχουν βρει το νεο επαγγελμα στην Ελλαδα.

    Ψηφοφοροι του Τουρκογλου.

    Στο Ισλαμαμπαντ και στο Δελχι εχει πεσει και το συρμα:
    Oι Ελληνες μας δινουν νεες δουλειες: κουνιστης σημαιας και ψηφοφορος λεγεται.
    Που να τρεχεις τωρα στο νησι να δουλευεις μεχρι τις 11 το βραδυ να πουλας μπυρες και πατατακια...
    Κανει και κρυο εκει πανω και υγρασια...

    ΥΓ Ολα τα λεφτα προς το τελος του βιντεο οπου και ο συντονιστης, τιμημενο γηρατειο-περηφανο νιατο φωναζει στους pakis: ελα κουναμε τωρα κουναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΡΟΣ DIMI: ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΙΛΜΠΑΟ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΕΙΕΣ ΦΑΝΕΛΛΕΣ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ G - 16, G - 8 ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αντιστοιχα η Μπιλμπαο ΤΙΜΑ την ιστορια της και η αποφαση της μα παιζει με βασκους ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ μια κινηση που δειχνει απλα ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ CLUB και ας μην κερδιζει..
    Ομολογω οτι ΔΕΝ την παρακολουθω, φετος αυτο που ειδα μου αρεσε πολυ. Ειδικα τα δυο κεντρικα χαφ ειναι μεγαλες μπαλαδοφατσες οπως και ο Γιορεντε, αν και με μια σαιζον δε μπορεις να βγαλεις συμπερασματα.

    Ο special ειναι ενας μαλακας και μισος που του αγοραζουν τα κατσαρολια.
    Με ΚΑΚΑ και Ιγκουαιν στο παγκο.. πρωταθλημα παιρνει και ο Τσιωλης μετα απο τεσσαρο-πενταρο-εξαρες. Σιγα το επιτευγμα με το μαλακα.

    Που τον απεκλεισε στα ισια ενας Μπαστρουμπερ και ενας Σβαισταιγκερ που ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του δεν τον εμπιστευεται και μια τον ξεκιναει μια το αφηνει εξω..

    Στα ισια οχι με ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ και αηδιες να παιζει στοπερ ο Μιλιτο και σεντερ μπακ ο Ντρογκμπα..
    Σε 2 ματς ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ο αμπαλος ο Μπαστρουμπερ και τα δικα του και της σχολης κομμωτικης που εχει ανοιξει με τις Ντι μαρια και τις σαμπουαν..

    Πηρε ΔΥΟ (2) ΚΟΥΠΕΣ απο τις 10 που επιχηρησε..
    (πρωταθλημα-κυπελο-supercup-champions league-continental cup ΟΛΑ Χ2).

    Αναμενω το αφιερωμα και φυσικα υπαρχουν club με ιστορια.
    Απλα ΓΙΑ ΜΕΝΑ αυτα τα 4 ειναι CLUB ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΜΑΔΕΣ.
    Λογω Αγγλιας πιο πολυ στον ορο ειναι η Liverpool, η καταλωνια εχει και εθνικιστικα κριτηρια μεσα.
    Η μποκα ειναι αλλη ιστορια.... οπως και η Μιλαν που εχει στοχο την Ευρωπη απο το scudeto ΠΑΝΤΑ. Πρωτιμα να βγει δευτερη στην Ιταλια και να παρει ενα ευρωπαικο τιτλο.

    ΥΓ Θεωρω οτι ο Μπιελσα αυτη τη στιγμη ειναι ο πιο καταλληλος ανθρωπος να ερθει στην ομαδα.Αλλωστε ο ιδιος ο ΠΕΠ εχει πει πολλες φορες οτι απο αυτον εμαθε και εκανε οτι εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Μαΐου, 2012 17:42

    Παιδιά, γύρισε ο τροχός! Όχι στο γιουνάν μπεηλίκ.
    Στην πρέμιερ έριξε δίμπαλο η γιαγιά στους geordies και ταμπουλέ marketing united. ΠΟΛΥ το χαίρομαι αυτό. Όποιος είδε και τα μεταξύ τους παιχνίδια κατάλαβε.
    Δε λέω ότι έχουμε δει καμιά μπαλάρα από τη City, αλλά τουλάχιστον δεν παίζουν μονίμως με καμινάδες. Τουναντίον.
    Ακρογωνιαίοι λίθοι, σίλβα και γιαγιάς. Και οι 2 αμπό μπάρτσα. Τυχαίο? Δε νομίζω.
    (και ΤΗΣ ΛΕΙΠΟΥΝ κιόλας, ειδικά με τη φετεινή λειψανδρία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Μαΐου, 2012 21:45

    Conpater, respect αγόρι μου, respect...

    ΑπάντησηΔιαγραφή