Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ

            Κανένα σκοπό και στόχο δεν είχα να γράψω για το παιχνίδι του Καραϊσκάκη. Που κάθισα κι εγώ σαν φίλαθλος ή οπαδός, ή έστω χειρότερος απο τις " δυο κορυφαίες ομάδες της χώρας" για να απολαύσω κάποια ποδοσφαιρική προσφορά. ΠΡΟΣΕΧΤΕ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΟΧΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
            Και ρε πούστη μου, με έπνιξε το σχοινί. ΜΠΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΜΠΗΚΑΝ ΔΥΟ ΤΙΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΝΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΗΚΑΝΕ ΔΥΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ. ΜΠΗΚΑΝ ΔΥΟ ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
      ΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ; ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ Ή ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ; ΝΑ ΑΥΤΟΓΑΜΗΘΕΙ; ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟΣ; ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ, που είχε ανησυχήσει κι η τρούμπα του Πειραιά, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ.
        Και τελειώνω τον εξάψαλμο. Τελειώνω τον παρορμητισμό κι ό,τι άλλο θέλετε να κατεβάσετε στο κεφάλι σας. Όπως τελειώνω την αλληλουχία των κειμένων. Θα πηγαίναμε πολιτικά μέχρι την κριτική του παιχνιδιού της ΑΕΚ.
         ΑΛΛΑ . ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥΡΛΕΝΕΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ NET ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΠΟΡ.
         ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ Ή ΓΙΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ;   ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ;  ΜΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ; Η, ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΑ; ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ;
           ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ. ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΣΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΟΜΙΧΛΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ.
       ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΒΙΝΙΣΜΟ ΣΟΥ . ΚΙ ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ,  ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ.
         ΔΙΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΛΟΓΩ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ.
         ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
                                                 ΚΑΡΑΚΟΤΑΡΕΣ.
         ΧΕΣΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ; ΚΑΤΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΙΝΗ, ΤΥΠΟΥ ΣΙΣΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ, που στα αρχίδια μου και μένα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.
       ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΛΟΓΩ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1-1 ΚΑΙ ΣΤΟ 80. ΕΔΩ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΣΙΣΕ, ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΑΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΜΑΖΙ, ΣΕ ΠΑΛΟΥΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΔΟΣΗΣ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΞΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
                              ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.
                  ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΟΝΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.

            ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ; ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ. ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ. ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
             ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ: ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ Ή ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΑΡΑ.
                                   ΖΗΤΩ Η ΠΟΥΣΤΙΑ, ΖΗΤΩ Ο ΒΑΛΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΚΙ ΕΝΩ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ.
        ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΣ , ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ;
        ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΒΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ;
       ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΡΚΕΙ . ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ; ΚΙ ΗΡΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ SUGAR. ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ.
         ΥΓ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΕΝΑΣ ΜΠΑ-ΛΕΤΟ ΤΗΝ ΠΗΡΕ.

                               ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
     




32 σχόλια:

  1. Εγω,το ξαναλεω,δεν ειδα καμια διαμαρτυρια για το ακυρωθεν γκολ.Σαν κατι κυριουλες στο τσαι των 6 εκαναν που το τσαι τους ηταν λιγο πιο χλιαρο απο το συνηθισμενο....Αλλα γουσταρησα που αυτος ο αλητης ο Τοροσιδης την πατησε στο τελος σαν μαλακας απο τον ινδιανο με την χαιτη.Τουλαχιστον οι παναθηναικοι αν εχουν λιγο τσιπα απανω τους θα πρεπει να αναγκασουν τον Καλοπουλο να εμφανιστει σε κανα μεσημεριαναδικο και να δειχνει κι αυτος τους μωλοπες κατω απο το κοκκινο στριγγακι αλα Μπακας....Εκτος,κι αν συνεχισουν το τσαι τους,και δεχτουν την κατωτεροτητα απο τον ομιλο φιλων των κωλομπαραδων με εδρα την τρουμπα,με τον πολλα βαρυ κουραδομαγκα εξυγιαντη προεδρο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς έγινε αυτό που δεν ήθελα μα γίνει.Eχω στεναχωρηθεί όσο ποτέ άλλοτε.Καλύτερα να χάναμε.Πάλι θα το παίρναμε το πρωτάθλημα γιατί είμαστε καλύτεροι από όλους τους άλλους.Εγώ είδα(και θα ήθελα την γνώμη σου Στήβεν,αλλά και άλλων φίλων της ΑΕΚ) ότι μόνο εμείς προσπαθούσαμε να παίξουμε μπάλλα,ενώ οι βάζελοι απλά μάρκαραν και προσπαθούσαν να καταστρεψουν το παιχνίδι του αντιπάλου.Οι βάζελοι δεν έβγαλαν την αμυνά τους ποτέ από την περιοχή τους με αποτέλεσμα-επειδή λείπαν έτσι παίκτες από την επίθεσή τους-να κατεβάζουν την μπάλλα προς την περιοχή μας μόνο με σέντρες-γιόμες(κυρίως του Λέτο).Και εκέι ήρθαν τα δώρα από τον Παρντο.Δεν μιλάω για το γκολ-φαουλ αλλά κυρίως για την αντίδραση στο ακυρωθέν γκόλ.Η μπάλλα πάει σε μια τυπική εκτέλεση κόρνερ στο πίσω δοκάρι και αν δεν μπορείς να την μπλοκαρης κύριε ανύπαρκτε τότε την δίώχνεις ξανά κόρνερ ή προς τα πίσω ,ποτέ όμως μέσα στην μικρή περιοχή.Και γίνονται έτσι ήρωεες οι ανύπαρκτοι κατσαπλιάδες του άτακτου στρατού του χθεσινού βάζελου.Έχω άδικο ή έβλεπα άλλο μάτς;
    ΝΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα αίσχη που έγιναν στο τέλος αισθάνομαι ντροπή και αγανάκτηση.Δεν θέλω ρε μαλάκες να μου κάνετε την ομάδα μου ΠΑΟΚ.Αι σιχτίρ σούργελα.Για τον Μαρινάκη
    Εχω να πω ότι κάνει κακό στο μέγεθος και το εκτόπισμα του συλλόγου με αυτά που κάνει.Δεν γίνεται ρε φίλε ο πρέοδρος του Θρύλου να λειτουργεί σαν πατσαβούρας γαμώ την πουτάνα μου...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti megethos kai ektopisma exei o gavros mwre

    mia xara einai o marinakis kai oti prepei gia to mpourdelo tis troumpas

    ante na didakseis allou "ithos" ki esy

    sixamenoi pou thelete ki epivevewsi,kseftyles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. terastios paixtis o zilberto , ena 50-lepto epeze olomonaxos ekei mesa me ligi voitheia apo leto

    oi gavroi komodia kai o valverde apoduknuete ligos kai proponitis tou apotelesmatos
    se mikri omada xwris prostasia ,pithanon na ton pernage kai o donis ...

    oso gia to koraka , ta lathi den itan auto pou lene anthropina , stimenos itan o poustaras kai sumfwnw me to monegasco
    ama exoune tsipa oi vazeles , as vgaloun video pou tou patane to kefali katw gia to kalo tou ellinikou podosfairou
    oxi oti einai kai gia lipisi oi vazeles , n xounta tou Ringo de ksexniete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=B8iPiAK42aM

    oi duo sixamenes xountes pou ferane tin ellada edw pou tin ferane
    n xounta tou gavrou kai n xounta tou pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Φεβρουαρίου, 2011 11:55

    @Mike21hlk. Όσο με άφησε ο γιός μου, που πρόκαμε να χεστεί στο τέλος και το ριξε στο φαϊ στο ενδιάμεσο, τα ίδια είδα. Τι σύμπτωση, και ο καλόπουλος ακριβώς τα ίδια έκανε χθες.
    Ο Ζιλμπέρτο δεν είναι τυχαίος ρε φίλε, βασικός εθνική βραζιλίας παίζει, έστω και στα τελειώματα του. Χθες, πάντως, τα βαζέλια δε μπαίξαν σα χεζμένοι.
    Απορία περί σισέ: Αν με το τρομερό στήσιμο που τους κάναμε εμείς με τα 40" του καρνέζη ένοιωθε ότι τον πηδήξαν και έβαλε και φούστα, μετά από χθες τι πρέπει να κάνει? Να οδηγεί το ροζ πόρσε της τζούλιας και να κυκλοφορεί στην πλατεία κουμουντούρου κρώζοντας "Φτερά, φτεράααααα"....Έτσι, τα χρόνια του καπετανάτου εδώ πληρώνονται.
    @artrock heaven: Επειδή μιλάς με στοιχειώδη ελληνικά και όχι με μουγκανίσματα και κραυγές, πράμα σπάνιο για γαύρο σε ερωτώ ευγενικά: Δηλαδή όταν το 2008 το παίρνατε στα χαρτιά (μετά από το 4μπαλο και ένα παιχνίδι στην καλαμαριά που δεν κάνατε 1 ευκαιρία!) δεν ένοιωσες τίποτα. Θρύλε θεέ μου ολυμπιακέ μου, Τζώρτζεβιτς 12-ΑΕΚ 11 κλπ. Και τότε το πήρατε πάλι το πρωτάθλημα και...νοιώσατε και καλύτεροι.
    Ναι, ξέρω, διατηρήθηκε η νομιμότης, μην πω και οι φυσικοί νόμοι.
    Τέσπα, κάτσε εκεί με το βαγγέλα το γκάφρο με τα μύρια και τους "άντρες" τους χρηματοδοτούμενους. Όλα καλά, ένα ακόμα πρωτάθλημα δικό σας. Μπράβο. Νοιώθουμε όλοι μικροί στο μεγαλείο της ΔΕΚΟ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o zilberto fanike kai me mas sto paixnidi pou pigan na gyrisoun tin prokrisi oi lagoi

    terastia mpala to palikari

    oso gia ti karafli poutana pou proskunane oi apogonoi tou stolou , ta leei kai o colgate analytika
    http://www.youtube.com/watch?v=9e2JcPTcItM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ART ROCK HEAVEN: ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΟΣΦΠ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΙΝΗ. Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΞΥΛΟ.
    Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ 100%.
    ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΊΛΕ @Mike21hlk είσαι αλλΟυ γ'αλλού.Γράφε πρώτα ελληΝικά για να σε καταλάβουμε.Οσο για σένα Γαρανζέο ποιός σου είπε ότι γούσταρα εκείνο το πρωτάθλημα.Είμαστε άρρωστοι με την ομάδα μας οπως και εσείς αλλά δεν είμαστε και μαλάκες.Οσο για το μέγεθος του ΟΛυμιακού στην ΕΛΛΆΔΑ δεν χρειαζετε να το συζητήσουμε αν έχουμε την στοιχειώση λογική.Αυτα και τελος!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. toso terastio megethos pou mpikes se blog tis AEK na zitiseis epiveveosi meta apo allo ena istoriko aisxos

    sa de ntrepese ligaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TO BLOG ΑΣΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ-ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ .ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ...........
    ΑRT ROCK ΕΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to megaleio tis mpalas einai to eksis:

    oti o xeiroetros mporei na kerdisei ton kalutero

    oti oi erasitexnes pou kai pou kerdizoune tous epagelmaties

    oti mia mikri xwra mporei na ferei pagosmia diakrisi

    den einai basket - volley pou to roster 99% kerdizei

    kai to simaxeno mpourdelo tou peiraia , edw kai 16 xronia katastrefei to idio to podosfairo kai to megaleio tou, pairnontas ti skutalli apo tis lagokotes.
    katastrefei auto pou perimenei o allos na dei me anipomonisia , ton pio adunato na ksevrakonei ton theoritika isxyro

    oi gavroi exoun vgalei auto to komati apo ti mpala , exoun katargisei tin ekpliksi

    kai poulane kai pneuma meta, imouna kaluteros kai o korakas me kapelose dinontas mou penalty ,akironontas goal tou antipalou klp
    gi auto kai legonte kai epistimones

    epistimones tis poustias ,tis apatis ,tou tsironi kai paei legontas

    ante gamitheite mounopana , ki seis kai oi alloi

    oute gia internetikoi tsampa kalimera den aksizete , mpourdela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος είπε...
    TO BLOG ΑΣΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ-ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ .ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ...........
    -----------------

    to blog prota apo ola t'alla , einai kata tis poustias
    kai meta einai AEK

    ki esu kathese kai grafeis katw apo ena keimeno me titlo "lexrites" nomizontas oti vrexei kai de paei n roxala sunnefo

    ante na prolaveis to gavro prin eksantlithei ap'ta periptera meta apo tetoia pantelonati niki kai vour gia mikrolimano, na analuseis ekei to poso megalo somateio einai to koladiko tis troumpas , edw de se pairnei.

    opos de pairnei kai kamia vazela na mpei edw mesa kai na zitisei lipisi kai sumparastasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΔΩ 5-6 ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΟΔΙΟΥ Η΄ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..

    ΤΙ ΛΕΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.ΤΙ ΔΥΣΩΔΙΑ.ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ..ΤΟ 90% ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΤΜΑΝ..

    ΚΑΙ ΝΑ΄ΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ..ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ..

    ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΣΕ ΑΝΤΙΖΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ? ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ..ΤΟΤΕ ΚΡΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ..ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΚΑΤΟΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..

    ΤΙΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΟΥ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ..ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..

    ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΤΜΑΝ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΣΕ Κ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΧΟΝΤΡΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΟΡΕΣΙΑ..

    ΖΩΑ..ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΛΗ..Ο ΚΑΤΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΑΡΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χτες φάνηκε που είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο στην ευρώπη.Στον ΠΕΡΑΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΑΣ.Μιλάμε για πολύ μεγαλείο,τι να πω...
    Με τον κουράδα που έχει για πρόεδρο που όσα έργα τέχνης και να αγοράσει ,ένας άξεστος ήταν είναι και θα είναι.
    Η πιο σιχαμερή ομάδα της ελλάδας, και οχι μόνο, έχει καταντήσει ο γαυρος.Μιλάω για νοωτροπία.
    Αισχος και αηδία είναι και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί.Ένα σίχαμα που δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από βαλτούς πρωταθλητές τύπου γαυρου φέτος,και βάζελο πέρυσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ: ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ; ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ;
    Ο ART ROCK HEAVEN , ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΕ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ; ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2008, για τον οποίο είμαι σιγουρος οτι κι εμεις θα κάναμε ένσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.newscode.gr/naytilia/story/mparaz-agwgwn-apo-mikrometochoys-antimetwpizei-h-aegean-marine-petroleum.
    ειναι αλήθεια αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΤΣΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΕΤΣΙ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΠΑΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ Β ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ.

    ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ, ΕΣΥ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΤΟ...

    ΥΓ. Συμφωνώ με το Στήβεν ότι το 08 κι εμείς θα κάναμε ένσταση. Με τα εκατομμύρια δεν παίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς berry Kampiotis: Αλήθεια είναι αλλά χωρίς καμιά ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ20 Φεβρουαρίου, 2011 16:01

    ΣΤΗΒΕΝ ΕΤΣΙ ΝΟΙΟΘΩ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΕΤΣΙ.ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΙΧΑΜΑ.ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΘΛΗΜΑ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΠΕΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΔΕΙΤΑΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΠΑΡΤΣΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙ,ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΤΑΧΕΤΑΙ ΓΑΜΗΣΗ ΟΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ MR KEUNER: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΥΣΑΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΕΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΓΑΜΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 32 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΟΡΘΟΤΑΤΑ. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ.
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, να μην κλάσω, ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ: ΤΟΙΑΥΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΙΟΥΤΟΝ ΧΩΡΟΝ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ. ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΜΙΑ, ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΔΥΟ, Ε, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΠΑΝΈΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.ΑΝ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΔΙΚΑΙΑ:ΔΗΛ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΝΕΙ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΔΡΕΣ ΜΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΛΠ(ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΗΛ.ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ).ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΑΜΑ ΤΟΥ 2008 ΜΟΝΟ ΜΕΤΟΧΟΣ -ΚΑΙ ΑΝ-ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ή ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ.ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΗΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.αμα ηταν ετσι η αεκ που εχει να παρει πρωταθλημα τοσο χρόνια θα Ήταν ενα τιποτα και τα μεταξυ μας παιχνιδια θα ηταν διαδικαστικου χαρακτηρα.ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΠΛΑΚΑΣ-ΚΑΖΟΥΡΑΣ ΚΛΠ,ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.
    ΝΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ART ROCK HEAVEN: ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ:
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΠΑΔΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΥΦΛΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΑΔΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
    ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ: " ΛΕΧΡΙΤΕΣ" ΟΝΟΜΑΖΩ ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ, και καταδίκασες κι εσύ εξ άλλου. ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΚΑΤΕΣΦΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑ.
    Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΙΚΡΥΝΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
    ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ, ΤΟΣΟ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΚΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΤΕΜΗ ΠΑΛΙΑ.
    ΤΙ ΛΕΩ; ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΔΕΡΦΕ. ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ: ΑΨΟΓΗ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ανεξάρτητος ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΜΠΡΑΒΟΥΣ, ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ.
    ΚΑΙ ΣΥ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Art Rock όπως λέει ο Στήβεν τα πάντα είναι θέμα παιδείας, συμβατικής και αθλητικής. Δυστυχώς και οι δύο λείπουν από τους ποδοσφαιροπαράγοντες και περιέργως η δεύτερη λείπει και από τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι ως ελληνικός και ως φίλαθλος ελληνικός λαός, παίρνουμε αυτά που μας αξίζουν στους αντίστοιχους τομείς. Όταν λείπει η παιδεία τότε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα χωρίς καμιά ηθική αναστολή. Έτσι δημιουργείται η παράγκα την οποία οποιαδήποτε ομάδα είχε τη δυνατότητα να διαχειριστεί θα το έκανε, εφόσον είναι Ανώνυμη Εταιρία και το πρώτο πράγμα που τη νοιάζει είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. steven είπε...
    ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ: ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ; ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ;
    Ο ART ROCK HEAVEN , ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΕ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ; ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2008, για τον οποίο είμαι σιγουρος οτι κι εμεις θα κάναμε ένσταση.
    --------------

    to xeirotero eidos einai auto steven

    katadikase ti xtesini niki milontas parallila gia to megethos kai to megaleio tou mpourdelou

    diladi , poutses mple se eleutheri metafrasi

    gia pio megaleio milaei diladi?
    egw eimai 35 kai gnwrisa koskota saliareli kokalli marinaki kai pasok

    pos megalose to mpourdelo gia to opoio dilonei arrostos ?
    me poustia
    ara milame gia poustiko megaleio

    otan tha thesei ta pragmata sti swsti tous vasi kai de psaxnei malakes na tou poune oti exei kaluteri omada , ta ksanaleme me ton mpaglama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. oso gia tin enstasi tou 2008 pou les steven , de kserw gia allous alla egw de goustara na parei prwtathlima n nootropia nikolaidi

    xari mas kanane pou pirane to prwtathlima tis kseftulas, auto to metraw sta kala tou gavrou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στηβεν +1000 σ'αυτα που λες. Μετα την χθεσινη παρωδια και βλεποντας τα διαφορα blog και forum ειναι ισως η πρώτη φορά που βλέπω και μερικους υγειως σκεπτόμενους φιλάθλους της δαφνοστεφανομένης να αναγνωρίζουν τη μαλακια που δέρνει την ομάδα τους και ποσο εχουν καταστρέψει το πρωταθλημα οι δυο αιώνιοι μαλάκες... Σήμερα το πρωί ελαβα mail απο πολύ καλό μου φιλο ολυμπιακό εδω και 40 χρονια και νομίζω οτι τα λέει ολα. το παραθέτω αυτούσιο ....
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

    Μετά από κοντά 40 χρόνια δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, και μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, κάνω δημόσια δήλωση ότι δεν θέλω να είμαι πια οπαδός αυτής της ομάδας.
    Δεν θέλω να είμαι αυτός ο Ολυμπιακός γιατί ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ:

    -να κερδίζω άδικα και με καταφανή βοήθεια από τη διαιτησία, μία θεωρητικά κατώτερη ομάδα που πάλεψε όμως στα ίσια μέσα στο Καραϊσκάκης.
    -να κερδίζω πρωταθλήματα χωρίς να παίζω αδιαμφισβήτητα την καλύτερη μπάλα
    να έχω ένα πρόεδρο που νομίζει ότι η ομάδα του κέρδισε δίκαια και ότι η φιλοξενία του στον αντίπαλο ήταν άποψη!
    -να έχω ένα γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους, που ενώ βλέπουν την ομάδα τους να καταρρέει στο 2ο ημίχρονο από ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο, οι μισοί να να γιουχάρουν την ομάδα τους και τους άλλους μισούς να πανηγυρίζουν με ένα πιθανώς άκυρο γκολ και κάποιους τρελαμένους ηλίθιους να μπουκάρουν και να δέρνουν και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας
    -να έχω έναν αρχηγό ομάδας που είναι κατώτερος των περιστάσεων, προκλητικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ανίκανος να διαχειριστεί τη σοβαρότητα του παιχνιδού και ανήμπορος να διαχειριστεί τα νεύρα του. Όχι μόνο αποβάλλεται δίκαια, αλλά περιμένει και το Λέτο στη φυσούνα για να του επιτεθεί ακόμα μία φορά
    -να έχω μία διοίκηση ομάδας που δεν μπορεί να αναλογιστεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και την κατάντια του ελληνικού πρωταθλήματος, για την οποία βέβαια ευθύνεται πρώτιστα ο Ολυμπιακός. Μία διοίκηση που βλέπει κοντόφθαλαμα, το δέντρο και όχι το δάσος, που αρνείται να καταλάβει ότι σε λίγο θα ασχολούνται μαζί τους μόνο οι μίζεροι. Μία διοίκηση που και μέσω της προεδρίας της Super League υποτίθεται ότι θα έφερνε νέα ήθος και ύφος και άλλα πρότυπα. Ο άνθρωπος αυτός αποδεικνύεται όχι μόνο λίγος αλλά και επικίνδυνος. Δεν μπορώ να συσχετιστώ με έναν πρόεδρο που μαλώνει, βρίζει και επιτίθεται σε αντιπάλους σαν ένας κοινός αλήτης του δρόμου
    -να έχω διευθυντή ομάδας έναν κατά κοινή ομολογία "τσογλαναρά" που πλακώνεται στο ξύλο και σκορπά απειλές σε όλους (ανττιπάλους, δημοσιογράφους, κοκ) μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
    -να έχω έναν προπονητή -που στάθηκε κατώτερος της σημαντικότητας του αγώνα- να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Αλλά νομίζω μόνο το κενό του βλέμμα μετά το τέλος του αγώνα τα λέει όλα από μόνο του. Χωρίς λόγια...
    -να έχω ένα πρόεδρο που βρίζει προκλητικά το κόσμημα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ίσως το μεγαλύτερο ξένο παίκτη σε αξία, ήθος και προσφορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος
    να έχω ένα μάτσο "πληρωμένους" δημοσιογράφους που γράφουν για την τεράστια εμφάνιση του Ολυμπιακού και το πόσο άξια θα στεφθεί πρωταθλητής
    -να με βρίζουν οι φίλοι μου για τα στημένα πρωταθλήματα
    να βλέπω ένα ελληνικό πρωτάθλημα που πάει από το κακό στο χειρότερο και κανείς να μην κάνει κάτι ουσιαστικό για να αλλάξει κάτι (κυβέρνηση, αντιπολίτευση, ΕΠΟ, ομάδες, οργανωμένοι και μη φίλαθλοι). Ελλάς το μεγαλείο σου...
    -Αρκετά ασχολήθηκα. Δεν μου ταιριάζει αυτή η κατάντια. Από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα αισθητικής. Βαρέθηκα να βλέπω βραδυκίνητους, ακριβοπληρωμένους μπάσταρδους με κοντά παντελονάκια και μεγαλοπροέδρους να μου πουλάνε οπαδηλίκι και να με κοροϊδεύουν μέσα κι έξω από το γήπεδο. Θα παρακολουθώ πλέον μόνο ξένα πρωταθλήματα για να βλέπω τουλάχιστον και λίγο μπάλα της προκοπής.

    Σας χαιρετώ (και σας ζητώ συγνώμη εκ μέρους όλων των συνειδητοποιημένων, προβληματισμένων και απηυδισμένων "πρώην" Ολυμπιακών)

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ COSTAS ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ. ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @steven. συμφωνω. Παντα ομως ετσι γίνεται. οι κάφροι μενουν και οι υγιείς φεύγουν δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή