Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΥΚΟΛΟ

            Μιλάω για την Ζενίτ. Δεν υπάρχει καμιά χασούρα. Και μιλάω σοβαρά. Η ήττα είναι αναμενόμενη. Οτιδήποτε άλλο είναι κέρδος, είτε για το στοίχημα, είτε για την ΑΕΚ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΕΣ.
         Και να μην ξεχνάμε οτι ταξίδευσε εκεί ο Ψαριανός. Και ψάχνω να βρω, τι δουλειά κάνει αυτός, και βάσει των εισοδημάτων του , ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, που έχει το αρνητικό ρεκόρ ομιλιών και παρεμβάσεων μέσα στο κοινοβούλιο; ΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΕΝΙΝΓΚΡΑΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ; ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ, ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ;
         Και γιατί ανακατέβεται με την ΑΕΚ; Όχι οτι απαγορεύεται δηλαδή, εδώ ανακατέβεται ο ΔΧ, αλλά δηλώσεις γιατί κάνει; Επειδή είναι βουλευτής, μέλος της Ενωσης 1924 ή παλαιός παράγων με έργο καταγεγραμμένο για την ομάδα μας; Είναι δηλαδή στιγμές, που ο Βούρος, έχει κάνει και κάποια προσπάθεια. Βέβαια κι οι δυο ηθοποιοί είναι, αλλά ο ένας είναι περισσότερο απο τον άλλον. ΚΙ ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
          ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΝΝΟΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΨΑΡΙΑΝΕ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ; ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΧΕΣ; ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ή ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ; ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; Ή ΜΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΚΡΕΑΣ ΩΜΟ ΚΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΣΑ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΒΡΕ; ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ Ή ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ PAY-ROLL; Ε, ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ.
         ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ( άντε αρχίστε να πονηρεύεστε διότι το τάβλι βγάζει ηττημένο-νικητή σε αυτό που ψάχνει. Τα άλλα είναι για το καφενείο. ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ).
         Αλλά το παιχνιδάκι σήμερα, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ: ΣΤΗ ΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ. ( ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ. ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΣ, ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ-κι ο νοών νοείτω ). ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
         ΓΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-2-3-1, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ.  ΚΙ ΟΣΟΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ( Μπουρουτζίκας έκανε την δουλειά ), ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ 3-5-2, ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ. ΛΟΓΩ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΛΟΓΩ ΡΟΣΤΕΡ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΜΕ ΤΟ BUDGET ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.
         ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΡΕΧΑΓΚΕΛ. Ή ΤΕΝΝΕ Ή ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ Ή ΤΣΙΩΛΗ . ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΙ ΑΠΛΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ Ή ΤΟΝ ΔΗΜΑΤΟ Ή ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΩ( όλοι κοντοί κατά σύμπτωση μάλλον - ή επίτηδες;) , ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΜΠΌΪ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΕΚΤΖΗ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ. ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ¨" ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ." ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ Ή ΄ΤΟΝ ΠΑΝΤΖΑ΄Ή  ΄ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΗ. Ή ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΒΛΑΧΟ ( ηθοποιός ) Ή ΤΟΝ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟ ( τραγουδιστής για όσους θυμούνται).
          ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΑ. ΕΞΩ Η ΠΤΩΜΑΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΦΟΡΜΟΛΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ, ΛΟΓΙΚΑ Ο ΣΚΟΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ. ΝΑ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΣ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
         ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΟΥ. ΑΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ.
       ΥΓ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ: Ή ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ Ή ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗ. ΑΡΑ Η ΜΠΑΛΑΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΑΝΕΛΛΑ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΩΜΑ.
       ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ;

27 σχόλια:

  1. Για τι πραγμα να σε πρωτομηνυσει; Για εξυβριση (για το "αρχιμαλακας" λεω αν και αυτο θα μπορουσε να ειναι ανωτατος βαθμος σε καποια ιεραρχια) για "συκο"-φαντικη δυσφημηση,για προσβολη γεννετησιας αξιοπρεπειας,για σπορα ψευδων ειδησεων,για σπορα "κοντων" ειδησεων,για φραστικη επιθεση σε εκλεγμενο εκπροσωπο του κυνοβουλιου,για τι πραγμα;
    Αλλα μην ανησυχεις,-οπως και δεν ανησυχεις.
    Δεν προκειται να κανει χρηση των δυναμεων του που απορρεουν απο την ιδιοτητα του ως βουλευτης.
    Ειναι ανθρωπος του λαου και κατανοει. Θα σου δωσει ασυλια. Εχει αρκετη απο αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ.ΔΥΟ ΤΡΙΠΛΕΣ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΩ.ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΧΕΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ. ΤΙ ΕΙΠΑ ΡΕ. Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστας-Φλωρινα30 Σεπτεμβρίου, 2010 07:33

    Ρε αδερφε....Ειναι τοσο μαζοχα ο Αεκτζης,που θα παει να μπλεξει σε μεγαλυτερα τρελλοκομεια,οπως ο Μπαοκ και η αλογοτροφη???Κατι παραπανω θα ξερεις σιγουρα,αλλα μου προκαλει εντυπωση.Να εχεις καβατζαρει τα 60,να χεις λεφτα,να χεις ονομα,να εχεις φαει ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ τα δυο τελευταια χρονια,και να μπλεξεις παλι??? Εγω στον Πηλαδακη θα πηγαινα...Καλημερα στα αετοπουλα.
    Τι ασχολεισαι ρε πατριδα με τον Ψαριανο?Εχει μπει και αυτος πλεον,στους γραφικους.Απλα με τον επαναστατικο-αναρχοκομμουνιστικο μανδυα,το σωζει για καποια προβατακια που τους αρεσει να ακουνε αυτα που θελουν.Ψωμι δεν ειχαμε,τυρι μας ηρθε,που λενε και οι γιαγιαδες στο χωριο μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ,ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΑΡΕΙ Κ ΤΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΕΚΤΖΗΣ..
    ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ..ΕΓΩ ΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΝ..
    ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ,ΔΟΞΑ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ..
    ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ..
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΛΗ ΤΟ 1996 ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ..ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ...
    ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Κ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οποιος πολεμαει καποιον που δεν ειναι στα πανω του ειναι λιγος σαν προσωπικοτητα γεματος κομπλεξ και χρηζει βοηθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Σεπτεμβρίου, 2010 11:01

    Χαλλλαρώστε.
    Στην παρέα του MG είναι ο άνθρωπος και ΣΤΑΘΕΡΑ ήταν εναντίον του (από το '96). Τουλάχιστον εδώ δεν είναι κωλοτούμπας (σε αυτό το θέμα).
    Μην εστιάζετε στο δέντρο, εχουμε ένα δάσος σαν το μέλανα δρυμο μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε.
    Παρατήρηση: Ευτυχώς, οι ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ προπονητές, με μηδενική πείρα καταλαβαίνουν ότι πρέπει να πάμε ή με 3 πίσω (3-5-2) ή με 3 αμυντικούς χαφ (4-3-3) μπας και συμμαζευτεί αμυντικά η φάση. Εύχομαι να φάμε κάτω απο 4 απόψε.
    Επίσης, εύχομαι το αδαμίδι να μη βάλει ταφόπλακα στην ομάδα και πάρει έναν αποτυχημένο προπονητή από τη Β' αγγλίας στην ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς Γιωργη
    ποιος ειναι ο MG???
    και μην ξεχνας κατι, οποιοι τον βριζουν απο το 96 και μετα τον ειχαν σαν θεο τους πριν το 96 και προπηλακιζαν οποιον διεκρινε λαθη στις αποφασεις του
    τα εχω ζησει και τα ξερω
    για να θυμομαστε την ιστορια και οχι να την ανατρεχουμε οταν μας συμφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΙΤΣ" ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ 11 ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ "ΒΛΗΤΑ" ΟΠΩΣ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ Η Ο ΣΚΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ ΘΑ ΧΑΝΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΜΟΝΟ.

    ΣΑΝΤΟΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

    ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 1-0

    ΓΙΝΑΜΕ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΕΣ

    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ.

    Ο ΣΑΝΤΟΣ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΑΡΕΣ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΣΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΙΜΟΥΡ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΘΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Η ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΦΩΣ".

    ΤΕΡΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΑΜΠΑΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ .

    ΑΡΑ Η' ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΝΟ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, Η΄ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΓΚΟ..

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ , ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ Κ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΨΕ..
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΩ ΓΙΩΡΓΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΦΑΝΩ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Α΄ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. 2-5-3-1 . ΟΠΟΥ 2 ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΑ-ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΑΡΕΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΝΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς THOMASA SILLYWIZARD: ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ; ΔΕΝ ΕΘΙΞΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα σε ολους.
    Θωμα καλως ηρθες.
    Δεν κατλαβαινω ουτε γιατι παρεξηγηθηκες, αλλα ουτε και γιατι ζητας συγνωμη. Για να ζητας συγνωμη,σημαινει οτι δεχεσαι οτι αυτος με τον οποιον παρεξηγηθηκες ειχε δικιο,αρα δεν επρεπε να αποχωρισεις. Αν παλι θεωρησες καλο να αποχωρισεις,-αρα κατ'εσε εχεις δικιο-για ποιο λογο ζητα συγνωμη ερχομενος πισω στην παρεα;
    Τελος παντων εννοω,αφου εν εθιξες καποιον προσωπικα και απλα λες τις αποψεις σου,ποιος ο λογος για ολα αυτα;
    Τελος παντων τι καθομαι και εγω και το αναλυω,αφου ειναι απλο.
    Ο καθενας μπορει να λεει οτι του γουσταρει και κρινεται απο αυτα. Αλλα ειναι ελευθερος να λεει οτι θελει.
    Οπως και ο Δελλας που λεει σαν αλλος Γ.Π.: "...ολοι μαζι θα παμε μπροστα..."
    Και ποιος σου ειπε οτι θελω να παω μπροστα ρε μεγαλε; Τραβα μονος σου.
    Μπορει το "μπροστα" να ειναι μια λακουβα με σκατα.
    Εκτος και αν ενοουσε: "ολοι μαζι θα παρουμε μπροστα..." Γιατι μεχρι τωρα βλεπουμε ενα τραχτερ κατα μεσης του λειβαδιου και του ηλιου να το σπρωχνουν. Εεε-ωωωπ.
    Και ο μπαρμπα Δελλας- που ειδατε ελπιζω την αποκαρδιωτικη εικονα απο το Βολο-στο 30' κι'ολας εσκυβε και επιανε τα γοναα του,σημαδι εξαντλησης,σαν να βλεπω μαραθωνοδρομο μετα την κορδελα τερματισμου.
    Μου θυμισε εκεινα τα φουκαριαρικα τα γαιδουρακια,καπου σε καποιο νησι του Αιγαιου,που λειωμενα απο τα ανηφορια,γερασμενα και σκασμενα στη διψα και την καψα του μεσημεριου,μηχανευονται τροπους αυτοκτονιας.
    Καποιο,λενε, εκανε να κρεμαστει απο την καμπανα καποιου ξωκλησιου,για να φυγει απο τον ματαιο τουτο γαιδουροκοσμο και αντι για αυτο,μαζεψε-απο τους ηχουν της καμπανας- τους εκθαμβους χωρικους,που μιλησαν για θαυμα και απο τοτε το κακομοιρο το χρησιμοποιουν για να μεταφερει τους προσκηνιτες στο πιο ψηλο σημειο του νησιου,σε καποιο απογκρεμο μοναστηρι.
    Εχω την εντυπωση οτι η επομενη γαιδουροαυτοχειρια του,θα ειναι με πτωση απο το βραχο,σαν αλλος Ζαχοπουλος. Αλλα και ετσι ακομα,τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Μπορει να πεσει πανω σε καμια τεντα απο καποιο μαναβικο που θα βρισκεται απο κατω και τελικα να το μαζεψει ο μπακαλης για μεταφορες στα απομερα του νησιου.
    Αμα δε σε θελει,γαματα.
    Ελπιζω ο Αδαμιδης να μη μαζεψει αυτον τον τσαρλατανο Πορτογαλο για τον παγκο. Για παγκο στην Βαρβακειο,μαλιστα. Ταμαμ ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Dimitri
    Αγαπητέ υπάρχουν τα παιδια και τα αποπαίδια!Εσένα δεν σου βγαίνει έτσι;
    Ήρθε η ώρα της αποκαθήλωσης,εδώ φυλακίσανε τον Κολωκοτρόνη,τι να πούμε τώρα.Μπορεί και να μην έχουν συμβεί όλα αυτά,το σκέφτεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΗΣΤΟ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ..Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ(30 ΕΤΩΝ) ΠΟΥ ΔΕΝ ''ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ'' ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΕΝΑ ''ΜΥΡΩΔΙΑΣ'' Η' ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ..ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ..
    Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΙΧΤΗΚΑΝ, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΚΙΟΛΑΣ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ..

    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ..
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2011..ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ,ΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,ΑΣ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΧΑΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ,ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Κ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Κ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ..
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ Κ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..
    ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΑΡΤΙΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ30 Σεπτεμβρίου, 2010 14:32

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΗΓΕ Ο Κ.ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ'ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΓΙΑ ΚΟΟΥΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΤΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΦΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ . Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ?
    ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ?ΒΡΗΚΕ ΚΙΝΗΣΗ ? ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ? ΕΒΑΛΕ ΒΕΤΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ ?
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ?

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. thomas
    ολες οι απαντησεις που σου εδωσα ηταν τεκμηριωμενες εαν δεν τις καταλαβες μπορεις να τις ξαναδιαβασεις και να σου εξηγησω οτι δεν μπορεσες να καταλαβεις
    δεν υπαρχει θεμα ηλικιας αλλα μ ενοχλει η διαστρεβλωση και το μισος που τυφλωνει την λογικη και την αποψη
    ολοι οι μεγαλοι ανδρες ειχαν τα ελαττωματα τους ειτε αρνητικα ειτε θετικα ο μπαγιεβιτς ηταν και ειναι μεγαλος στο χωρο του αθλητισμου αρα η κριση που θα κανω για εναν τετοιον θα ειναι προσεχτικη ιδιως οταν δεν γνωριζω απολυτα τι συμβαινει
    αυτο κανω ειτε λεγεται μπαγιεβιτς ειτε λεγεται σταλιν ειτε οποιον θελεις
    και οποιος προσπαθει να μειωσει οντοτητες σαν <> ειναι βλακας
    ο δευτερος θελει να φαινεται πρωτος και κανει τα παντα για να φανει πρωτος ενω αυτος που ειναι πρωτος δεν κανει τιποτε γιατι απλα ειναι πρωτος
    ο νοων νοειτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.

    ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ..ΛΕΣ Κ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Η΄ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ.ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ..

    ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΛΑΜΕ..ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάντως στην πρόσφατη συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της 26/9/2010 (φαντάζομαι στα πλαίσια της υποψηφιότητός του για την Περιφέρεια Αττικής), ο Ψαριανός τα είπε μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @dimitri
    Τι θες να μας πεις τώρα;οτι ξέρεις εσύ για τον (..σσσσσσ!) πιο πολλά απο τους supportes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Σεπτεμβρίου, 2010 15:41

    Δημήτρη:
    MG=μπαρ (σωστό) επί της οδού Σούτσου, 30 μέτρα από πλατεία Μαβίλη.
    Όσον αφορά τον Ψαριανό (καλή του η ώρα) δε γκζέρω τι έκανε πριν το '96. Πάντως και όταν ο γκοντό την είδε πάπας, αυτός και ο κιντής του την είπαν.
    Και αυτό δεν το ξεχνάω.
    Τώρα όσον αφορά τη γραφικότητα τους ή το τι κάνουν σήμερα, τι να σου πω...πάντως ο γρηγόρης τη βουλευτική σύνταξη του την έβγαλε και τώρα μπορεί απερίσπαστος μαζί με τον πάντζα να δώσει τις μάχες του με τους ανεμόμυλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Σεπτεμβρίου, 2010 15:50

    Κωνσταντίνε μιά χαρά τα είπε σε εκείνη τη συνέντευξη.
    Γενικά μιά χαρά τα λέει και τα χώνει και στο χώρο του αβέρτα. Το θέμα είναι ότι μιά ζωή μόνο ΤΑ ΛΕΕΙ. Δημοσιογράφος ήταν, δεν μπήκε ποτέ σε θέση λήψης αποφάσεων ή πράξεων. Επειδή τον έχω παρακολουθήσει από τις ραδιοφωνικές του εποχές ("εκείνος ο κλαψομούνης χανούμης" τον λέγαν οι βαζελόγαυροι γνωστοί μου), δεν τον έχω τσακώσει να κάνει ποτέ κωλοτούμπα.
    Έχεις δει εκείνο τον περσινό λόγο του στη βουλή, όταν πρωτόρθε το ΔΝΤ?
    Εκπληκτικός...
    Τέσπα, ας κοιτάξουμε το δάσος.
    Ανώνυμε με τα κεφαλαία παραπάνω:+++++++++++++++ και 1000 ++++++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χαραλαμπε
    ποιοι supporter? αυτοι κανουν μονο κριτικη στο μπαρ του σταδιου στο ημιχρονο.
    ειδες κανεναν απο αυτους να βοηθαει την ερασιτεχνικη? εκτος και αν το κανουν χωρις να το ξερει κανεις
    Γιωργη
    μιλας για το δασος ,εδω μεχρι προχθες ολοι κοιτουσαν το δενδρο( μπαγιεβιτς) για ποιο δασος μιλας τωρα
    για να καταλαβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Σεπτεμβρίου, 2010 16:34

    Όχι, ειδικά σε αυτό το forum η κριτική έχει απευθυνθεί σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως και δει στους αμετόχους/κερατάδες.
    Στο επόμενο ούζο θα σου εξηγήσω το πως βλέπω το θέμα του δέντρου του νερέτβα, αλλά ΜΟΝΟ για την 3η θητεία του.
    Για τα υπόλοιπα δεν έχω να σου πω τίποτα παραπάνω από αυτά που ξέρεις.
    Μιλώντας για δάσος...σε3,5 ώρες έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι και μιλάμε για ψαριανούς και νερετβίτες...και μάλιστα με κάνα Χ μπάινουμε γερά για πρόκριση...άσε που αν φάμε κάνα τάληρο θα γαμηθούμε σε καμιά ισοβαθμία λόγω διαφοράς τερμάτων (που σε ομίλους των 4 είναι πολύ πιθανό) και δε λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργο,
    Τον είχα δει το λόγο του στη Βουλή και είχα -προσώρας- θεωρήσει οτι κάτι θα γινόταν στον τόπο. Φρούδες ελπίδες, μάλλον.
    Δε νομίζω τελικά οτι στην ουσία μιλάμε για ψαριανούς και νερετβίτες. Για την πάρτη μας μιλάμε και χρησιμοποιούμε αυτούς σαν οχήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Σεπτεμβρίου, 2010 19:13

    Κωνσταντίνε,
    Μπα, εγώ δεν ήλπιζα σε τίποτα. Δεχόμενοι το αληθινό -ή αληθοφανές- του λόγου του, το θέμα είναι σε ποιούς απευθυνόταν. Στους γνωστούς 300...άστα.
    ΥΓ: Οι τελευταίες ενδοσκαφές σου είναι λακωνικότερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή