Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ - ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ

          Αντιπρόεδρος της σούπερ λίγδας για ευνόητους λόγους, κι εκπρόσωπος της Τριπολιτσάς με προπονητή τον αντιπαθέστατο Βλάχο στον πάγκο. Το ίδιο σίχαμα με τον Γεωργαμλή. Αν αυτά βγάζουν οι ακαδημίες της ΑΕΚ, καλύτερα να καταργηθούν. Και να βλέπουμε τις αλογοτροφές όπως πρέπει. Μέχρι και κάτι πουτάνες σαν την Καψάλη τους είχαν πάρει χαμπάρι.
         Και πήγα με τόσο καλή διάθεση. Μέχρι και τις λάμπες του σπιτιού είχα αλλάξει με προθυμία, αφού καρτέραγα τη νίκη. Βλέπετε είχα πάρει στα σοβαρά την δήλωση " σε κάθε ματς θα γινόμαστε καλύτεροι." Συνεχώς λάθη κάνω γαμώτο. Επίστευα ας πούμε, οτι περί τα 60 η μαλακία κόβεται. Αμ δε.
       Όταν είδα στο κέντρο τον Γκέντζογλου, πάγωσα. Όταν συνειδητοποίησα και τις τόσες αλλαγές ταυτόχρονα, σκέφτηκα πώς είναι δυνατόν κάποιοι ξένοι μεταξύ τους να ανταπεξέλθουν. Σαν χημεία, σαν σύστημα, σαν ομάδα. Παρηγορήθηκα όμως διότι κι απο τον Αστέρα ( Τρίπολης όχι Βελιγραδίου ) θα λείπανε 7 βασικοί. Ε, να μην κερδίσουμε τα δεύτερα του Βλάχου; Οπότε ηρέμησα.
      Που λέει ο λόγος. Διότι δίπλα μου τυγχάνει τύπος που μιλάει συνεχώς και είναι ο ίδιος ο Φερέρ. Φαλακρούλης, περί τα 65, με μουστακάκι και γυαλάκι. Κι ακούει και ραδιόφωνο διαρκώς για να μας κρατάει ενήμερους. Στο 0-1 άλλαξα θέση γιατί είναι ωραία τα τούμπανα αλλά όχι όταν τα αισθάνεσαι μέσα στο σορτσάκι. Ναι με τέτοιο πήγα σήμερα κι είμαι σίγουρος οτι θα ήμουν καλύτερος απο τον Μπλάνκο. Που αφού του κόψανε τα πόδια κι αφού τον έχουν στον κάλαθο των αχρήστων, σήμερα τον βάλανε για να κάνει το ρόλο του Λυμπερόπουλου ( ! ).
          Που έπρεπε να πάρει ανάσες και ξαφνικά τον ρίξανε στην αρένα για την ανατροπή. Ήθελα να τον ρωτήσω αν νοιώθει ξεκούραστος σήμερα. Σε αυτό το σύστημα, που απο ότι φαίνεται δεν το γνωρίζει κανένας, παρά μόνο ο Καφές που δεν νομίζω να έπαιζε σήμερα για να πάρει κι αυτός μερικές αναπνοές. Ε, τι νομίζετε, οτι είναι δύσκολο το ποδόσφαιρο; Είναι σαν το play-station. Όποιον και να βάλεις παίζει το ίδιο.
       Κι είδατε τι δίκαιος είμαι και τι μαλακός. Διότι πια μιλάμε για καρτούν. Προσοχή, δεν φταίει ο προπονητής. Τι να κάνει; Υπάρχει και διοίκηση και "όλοι θα κριθούν στο τέλος". Και φυσικά φταίει ο Κουκουλάκης που δεν έδωσε το ξεκάθαρο πέναλτυ και κάλυψε τους πάντες και τα πάντα. Τον κόσμο που δεν ήρθε κι ήταν λιγότερος απο το παιχνίδι με την Χάϊντουκ. Τους ανευθυνοϋπεύθυνους που κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν τον Αστέρα και νάχουν μόνο μια γκέλα στα τρία παιχνίδια. Ακόμα και τον κορυφαίο Τζιμπούρ ή τον σοβαρότατο παίκτη, Νασούτι, που ήθελα να ήξερα γιατί ήρθε στον γάμο του Καραγκιόζη. Και τον αγωνιστικότατο Μανωλά. Όλοι οι υπόλοιποι μια χαρά μπορούν να μπουν στην φανέλλα του διαιτητή.( Ο πρόεδρος είπε οτι δεν θα ξανασφυρίξει. Ρε ό,τι λέει αυτός βγαίνει. Για να δούμε.)
      Όπως και η τακτική όλου του αγώνα ( 4-2-3-1 ) κι όχι μόνο μετά την αλλαγή του Λαγού ( 3- 3-3-1 ) ή όλοι μπροστά κι έχει ο θεός, που είναι καλοδουλεμένα στην προπόνηση. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΙ Ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.
       ΥΓ. ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΓΕΛΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
                          ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
                           ΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΝΩ ΚΑΙ Η ΚΑΤΩ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ. ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ. ΚΙ ΟΣΟ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ - πώς να φτιαχτεί τόσο γρήγορα - ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ.

108 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ.ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΟΥΝΕ.ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΥΡ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΑΜΑ ΕΧΩ ΑΣΠΙΔΑ,ΤΙ ΝΑ ΤΗ ΓΚΑΝΩ ΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΥΡ ΝΟΤΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑ ΕΧΩ ΣΠΑΤΑ,ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡ ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ.ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΛΑΕ.ΜΕΣΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ.ΟΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ.ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ.ΤΟ ΧΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑ.ΟΜΟΨΥΧΙΑ.

    ΥΓ. ΤΟ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΙΡΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΟΜΑΔΑ, ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΝ ΕΙΧΑ ΓΗΠΕΔΟ,ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΜΟΨΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eleipe o gereiro

    afou de ton pire sti proetoimasia kai de tou elege kalimera , simera katalave oti tou leipei

    kai einai kai to 4o? symvolaio stin omada

    12.000 eisitiria kai katevainei o prigipaqs tou podonifti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι ρε μάγκες αφού η ομάδα σπέρνει.Συσπειρωθείτε γύρω απο τη διοίκηση και τον πρίγκηπα γιατί μας πολεμάει το σάπιο κατεστημένο!

    Οι αδύναμοι φωνάζουν.Οι αλλοι απλά κάνουν τα κουμάντα τους.Εμείς όμως δεν κάνουμε ούτε τα αυτονόητα.Οι 5.000 που θα μείνουν στο ΟΑΚΑ απο Οκτώβρη είναι απόδειξη για το ότι κάτι δεν πάει καλά(δεν εννοώ μόνο το βάτραχο φυσικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντι για 9,εχεις 4 βαθμους.

    ο,τι αλλο λεγεται ή γραφεται,

    ειναι δικαιολογιες για μικρες ομαδες και μικρους προπονητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα. Η μαλλον καλημερα,τετοια ωρα.
    Η καλυτερα, καληνυχτα...και καλη τυχη.
    Χαθηκε και η αλλη ροδα. Και το 5χ5,εγινε 5χ4 και τωρα 5χ3.
    Και τσουλαμε ακομα,σαν τα Citroen με τους τρεις τροχους σε περιπτωση αναγκης.
    Μεγαλο πραγμα η τεχνολογια.
    Μια και δεν υπαρχουν χαφ πια-η και αν υπαρχουν πρεπει να τα ακριβοπληρωσεις- αναγκαστικα η ομας κατεβαινει με το ευφυες συστημα 5-5. Πεντε μπρος που κανουν οτι τους κατεβει και οτι φαση βγει,βγηκε και πεντε πισω που κουτουλανε μεταξυ τους και τρεχουν δεξια αριστερα να μαζεψουν τις αντιπαλες επιθεσεις που transit και διχως αντισταση περνανε απο το κεντρο που ειναι αδειο και φτανουν μπροστα τους.
    Και τι να κανει ο Μανωλας και ποσο να εκτεθει ο Νασουτι και ποσο ο Αραμπατζης. Και ποσο να τρεξει ο τελειωμενος Πατσατζογλου και ποσο ο γεροΔελλας(δεν μιλαω μονο για τον σημερινο αγωνα.)
    Αλλωστε σε ολους, το ιδιο παιζουμε. Απλα εξαρταται απο τον αντιπαλο πια η αποδοση και το σκορ,στην κυριολεξια. Αν ειναι "αγνος", ανοικτος προσχαρος και ελευθερος σαν τους Κροατες η τις Σερρες,παει καλα, παιζουμε "Αυστραλιανα". Αν ειναι ψιλιασμενος, στεινει διπλες αμυνες και εχει διαβασει το παιχνιδι της ΑΕΚ (δηλαδη απλα εχει δει και καταλαβει οτι δεν υπαρχει συστημα) και αν αυτη μαζευτει σαν ακορντεον,τοτε η προσφυγοπουλα τριγυριζει εξω απο το σπιτι και σκουζει για τον καθε Κουκουλακη.
    Η ΑΕΚ χρειαζεται τον Κουκουλακη; Μπορει να τις στερισει κατι ο καθε Κουκουλακης; Και αν ναι, με τον...Αστερα του Βλαχου;
    Βρε αντε γαμηθειτε. Και δεν στελνω την ευχη στους παικτες, καθ'οτι αυτοι ειναι,τοσο μπορουν,τιποτα καλυτερο δεν μπορουν και απαιτησεις μεγαλες δεν εχουμε. Αντεχουμε και τα ντερμπυ με τους Αστερες.
    Η ευχη παει στην διοικηση που "κρινει" και "κρινεται".
    Αδαμιδη,πρωταθλημα με τον κρινο δεν παιρνεις. Μια φορα εγινε τετοια τεκνοποιηση. Δευτερη δεν εχει.
    Και ας πουν επιτελους την αληθεια. : "Δεν εχουμε μεγαλες δυνατοτητες,δεν μπορουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι και απλα ευχομαστε και οι αλλοι δυο να εχουν και τα χαλια τα δικα μας,μπας και η ψαλιδα η βαθμολογικη κρυψει την φτωχη και μιζερη πραγματικοτητα μας"
    Πραγμα το οποιο-ειναι αληθεια- οτι συμβαινει. Και οι αλλοι δυο εχουν τα χαλια τους και εχουν περισσοτερους λογους να ειναι περισσοτερο δυσαρεστημενοι. Αρα εχουμε -απο σποντα -ενα λογο να ειμαστε λιγοτερο δυσαρεστημενοι εμεις. Ρε τι παρανοια ζουμε;
    Και "ευτυχως" που η μαυριλα κουκουλωνεται με τους Κουκουλακηδες και τις κραυγες του δικηγορου που εχει βγει στη γυρα και ψαχνει για νταβατζη.
    Γιατι,φανταστειτε να ειχαν οι αλλοι "δυο", η και "τρεις" απο 9 βαθμους και εμεις στους 4. Δηλαδη 5 ποντους διαφορα,ηδη απο την τριτη αγωνιστικη.
    Με αυτην την εννοια, "ειμαστε ανταγωνιστικοι" και "παιζουμε γερα φετος σαν φαβορι".
    Με αυτην την εννοια, το μπουρδελοπρωταθλημα της μπουρδελοελλαδας,μας ευνοει και μας χαιρετα.
    Με αυτην την εννοια,το μικρημα της ομαδας γινεται πιο δυσδιακριτο και ευκολοτερα καλυπτομενο πισω απο δικαολογιες της πλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΓ. ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΜΙΛΑ ΕΣΥ ΟΣΟ ΘΕΣ. ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ.
    Η ΜΠΑΛΑ ΠΗΡΕ ΦΑΛΤΣΟ Ή ΟΧΙ? Ο ΣΚΟΚΟ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΩΡΑ Ή ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ? Ο ΠΡΙΓΚΗΠΟΒΑΤΡΑΧΟΣ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ? ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΛΑΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. edw de mporoume na steiloume to palaimaxou tou gavrou pou dialuei systimatika tin omada ,ki esu thes na to proxorisoume kiolas ???

    tha pame me opoion mas pei n Aggelikoula , telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τινος ειναι ετουτο το μεγαλοφυες σχεδιο; "αφου δεν μπορουμε να δυναμωσουμε εμεις,θα αποδυναμωσουμε τους αντιπαλους";
    Ν'αναι του Αδαμιδη; Αυτο εννοουσε με το "το παρτι τελειωνει"; Γι'αυτο και λεει συνεχως "το πρωταθλημα δεν θα τελειωσει"; Μπα. Κατι αλλο θα εννοει ο Τειρεσιας. Μηπως προβλεπει την πτωχευση και την καταρευση του κρατους και αρα ολων των υπηρεσιων του και αρα αναστολη και παυση καθε δραστηριοττας που θα μπορουσε να δυσχερανει ακομα περισσοτερο τα οικονομικα χαλια,αν λαβουμε υπ'οψην τις καμπανες της ΟΥΕΦΑ απο τα επερχομενα Ευρωπαικα παιχνιδια των -πολλων ειναι αληθεια- ομαδων μας που συμμετεχουν φετος στις διοργανωσεις της; Πιο λογικοφανες και πιθανο μου ακουγεται.
    Ν'αναι του προπονητη; "παικτες μου επαιξαν καλα σημερα" Μπα. Αμα δεν μπορεις να βαρεσεις,τοτε χαιδεψε, λενε. Αλλωστε ξερει οτι "ολα τα ματια ειναι πανω του" Αρα και των αντιπαλων. Και στηνοντας λαθος την ομαδα,χανει μεν μερικους βαθμους αυτη,αλλα η ζημια που επιφερει στους αντιπαλους κατασκοπους ειναι πολλαπλασια. Πιθανον.
    Ν'άναι οι παικτες μας, με τον περιπλοκο συναισθηματικο κοσμο και την τοσο ευθραυστη ψυχολογια;Και ετσι να μπερδευουν τον αντιπαλο μη ξεροντας αυτος την ενεστωσα συναισθηματικη τους κατασταση και κατ'επεκταση και το συστημα που θα επιλεχθει την συγκεκριμενη μερα και ωρα; Μπα. Ας μη τα συγχεουμε αυτα τα δυο.Αυτο ειναι δειγμα υγειας. Τι θελετε δηλαδη; Να ειναι αναισθητοι; Σοβαρευτειτε.
    Ν'αναι η επιμονη να παιζουμε στο οακα,μονο και μονο να τρομαζουν οι αντιπαλοι απο τις αχανεις εξεδρες και τα θεορατα τοξα του Καλατραβα; Μπα. Μαλλον ο κοσμος εχει βαλθει να εκθεσει τους υπευθυνους για το διχως λογο 70 χιλιαδων καθησματων σταδιο που εφτιαξαν. Μπα. Ειχαν προβλεψει την τελετη εναρξης των Ολυμπιακων του '04 καθως και την συναυλια των U2 φετος. Αυτο θα πει προγραμματισμος και διορατικοτητα
    Μηπως ειναι ο Κεζος, που σαν αλλος Δουρειος Ιππος εσταλει απο τον πολυμηχανο δικηγορο στο στρατοπαιδο της αλογοτροφης και τους εκανε μανταρα; Μπα. Αλλωστε και σε μας ηταν εδω περσι, αλλα το πρωταθλημα εχαθει απο την σφαγιαστικη διαιτησια των πρωτων αγωνιστικων. Πραγμα το οποιο συνεχιζεται και φετος. Και εν τι απουσια πια του μεγιστου γυμναστη.
    Τιποτα απο αυτα.
    Το σχεδιο ειναι του Αβραμιδη. Ναι, καλα διαβαζετε. Αυτος ο πανουργος τυπος φταιει για ολα. Με αυτο το ριμαδοblog,την στηλη του στην εφημεριδα,τα μεταμεσονυχτια τηλεφωνα του, τις γνωριμιες του,τα κονε του,τις μηχανοραφιες του,τραβαει στους πεντε ανεμους την προσοχη των Πατεροβγενοπουλομαρινακιδων και δεν αφηνει ανθρωπο να συγκεντρωθει,διαδιδοντας πληροφοριες αδιασταρυωτες,σπερνοντας ερριδες στα αντιπαλα στρατοπεδα,επιφεροντας συγχυση και αποπροσανατολισμο απο τους στοχους τους.
    Σε καταλαβαμε πια και μη κρυβεσαι,ουτε απο φοβο αλλα ουτε και απο ταπεινοτητα.
    Μεγαλες οι υπηρεσιες σου παμεγιστε και διαβολικε ανθρωπε.
    Που για να κρατισεις στον αφρο την ναυαγουσα ΑΕΚ,καταβυθιζεις συστηματικα τις ναυαρχιδες του Ελληνικου ποδοσφαιρου.
    Μεγαλες οι υπηρεσιες σου στον συλλογο αλλα αμφιλεγομενη η προσφορα σου στο ποδοσφαιρο εν γενει,διαβολικε ανθρωπε.
    Ρασπουτιν της Λιγκας.
    Δεν μπορουμε να σε κρινουμε εμεις, καθ'οτι μας διατρεχει κονη αγαπη και ανησυχια για την ομαδα μας και αδυνατουμε να σε δουμε με την πρεπουσα αντικειμενικοτητα.
    Θα σε κρινει η ιστορια,αλλα και ο Αδαμιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ..ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ..
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Κ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΧΘΕΣ..ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΣ : ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.Η' ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ? ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3 ΠΕΝΑΛΝΤΙ Κ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ..ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ Η ΑΕΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ Κ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΑΙΞΑΜΕ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΨΑΝΕ..
    ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ?ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?ΜΕ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ?ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ?ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΧΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ?ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΜΟΜΙΜΩΣ ΜΕ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΧΑΙΛΑΙΤ?
    ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ..
    ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ..ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟ 21 Η ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ..ΜΠΟΡΕΙ Κ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΙΑΖΕΙ..ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΑ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ Κ ΕΣΥ ΠΙΛΑΒΙΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΑ 2 ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ Κ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΑΘΑΥΤΟΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΑΨΕΙ...
    ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ Κ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΕΤΣΙ?ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ? ΤΟΝ ΠΑΠΑ?ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΟΙ...
    ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θωμά. μαζί σου. Από πότε πρέπει να παίζεις μπαλάρα κάθε Κυριακή για να κερδίζεις? Και ποια ομάδα είναι έτοιμη μέσα Σεπτέμβρη?
    Steven, τι θα πει σφάζονται οι ντουλάπες για το σε ποια θα κρεμάσουμε τις φανέλες?
    Τυχαίο, που αποκαλούμε την ομάδα αρρώστια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα σε ολους.
    Θωμα τις καταρες σου τις βρισκω υπερβολικες. Ενταξει,αδικηθηκαμεν, αλλα για ποδοσφαιρο μιλαμε. Να μη ξεχνιομαστε.
    Και μαλλον δεν χρειαζεται να τα βαζουμε με τον Κουκουλακη-αυτη τη φορα-παρα μονο με τον Αδαμιδη,ο οποιος αν δεν ελεγε τις μπουρδες που ειπε την περασμενη αγωνιστικη,ενα πεναλτακι τουλαχιστον χθες θα το περναμε.
    Και δεν εννοω "να μη μιλαγε για να μη τους αγριεψει",αλλα για να μην τους ψιλιασει.
    Οταν εχεις πει αυτα που εχεις πει και εισαι ΑΕΚ,δηλαδη ανυπαρκτη παρασκηνιακα και εισαι και Αδαμιδης,δηλαδη τιποτα, περιμενεις να παρεις ...πεναλτι και κοκκινες την επομενη αγωνιστικη; Μαλακιες λεμε τωρα; Δεν κανεις το σταυρο σου που δεν εκαναν τιποτα φασεις στην μικρη περιοχη οι του Αστερα και θα σ'ουλεγα μετα τι θα γραφανε οι φυλλαδες την αλλη μερα και αν θα ξυριζε το μουσακι ο Σταυρος η οχι.

    Η εικονα του Σταυρου,της ΑΕΚ γενικοτερα και η σταση της στο διαιτητικο προβλημα, θυμιζει ταινια far west. Οι μονομαχοι εχουν βγει απ'το μπαρ στο δρομο και με μισανοιχτα ποδια ο ενας απεναντι στον αλλον,κοιτιονται στα ματια. Ελαφρο αερακι σηκωνει κατι θυσανους στο δρομο,ενα πεινασμενο σκυλι γρυλιζει,προβλεποντας αλλο ενα φονικο στην πολη.
    Ο νεκροθαφτης με την μεζουρα στον ωμμο κλαιει με λυγμους στον ωμμο του κατατρομαγμενου σεριφη για την επερχομενη απωλεια και ο γερο Τζον (αυτη ειναι η ΑΕΚ) πανω στο αναπηρικο καροτσακι του,εχει πιασει θεση διπλα απ΄την πορτα του μπαρ,ετοιμος να πανιγυρισει για αυτον που θα μεινει τελικα ορθιος.
    Μερικα ακομα σκληρα λεπτα περνουν και επειτα οι κανες περνουν φωτια. Μα μονο η μια. Ο Γουιλ στεκει ακινητος,ορθιος με το οπλο στο χερι,οχι και πολυ περιφανος που αναγκαστικε να συρθει σε μονομαχια και να σκοτωσει με το ιδιο του το χερι τον καλο φιλο Σμιθ.
    Αλλα δεν γινοταν αλλιως. Νομοι της φυσης. Και η φυση ειναι σκληρη. Η νεα φλεβα μαυρου χρσου που βρεθηκε στα συνορευοντα κτηματα τους,ωθησε την ανθρωπινη μοιρα να ξεγυμνωθει μπρος στα συμφεροντα.
    Ο γερο Τζον σαστιζει,μη θυμομενος αν πρεπει να πανιγυρισει για τον ορθιο η για τον ξαπλωμενο.
    Περνει την αποφαση της ζωης του και τελικα πρατει το σωστο για τα υπολοιπα αθλια χρονια του.
    - Μπραβο Γουιλ.... επιτελους ξεβρωμισαμε απο αυτο το καθαρμα. λεει,ξεχνοντας απο την ηλιθια βιασυνη του την βαθια φιλια των δυο. Ο Γουιλ τον κοιταζει αγρια και στρεφει σιγα-σιγα την κανη προς το αδειο κεφαλι του γερου. Με μια τελευταια εκλαμψη που του σωζει την ζωη, συμπληρωνει ο ανυμπορος αναπηρος:
    - Επιτελους ξεβρωμισαμε απο το αθλιο αυτο σκυλι του μπαρμαν. Βρωμαγε απαισια και μου δαγκωνε τις ροδες. Ελπιζω να μη χρειαστει να παρει καποιο αλλο...
    Καποιοι χαμογελουν βιαστικα,μα ειναι αρκετο αυτο για να σπασει ο νεκρικος παγος ολων στο δρομο.
    Ο Γουιλ ειναι αγελαστος αλλα και πιο ηρεμος. Πλησιαζει στο μπαρ,περνα διπλα απο τον γερο Τζον τον οποιο και ακουμπα στον ωμμο. Του δινει ενα δολαριο και κατευθυνεται προς το μοτελ.
    Ξετρελαμενος ο γερος,σηκωνει στη μια ροδα το αμαξιδιο του προκειμενου να χωθει στο μπαρ φοβουμενος μη τελειωσει το ουισκι.
    - Σαμ- λεει με δυνατη φωνη,-φερε μια μποτιλια. Και διωξε αυτο το κοπροσκυλο που μου δαγκωνει συνεχεια τις ροδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΘΟΛΩΜΕΝΟΣ ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΜΕ?ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ..ΤΟΣΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΛΑΘΗ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΙΚΕΣ ,ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΗΤΤΕΣ..ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ 15 ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ Κ 4 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΕΔΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..
    ΑΛΛΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..
    ΑΛΛΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΣΣΟ Κ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ..(ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ).
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΥΡΗΤΤΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ Κ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ?
    ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ?ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?
    KAI ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Κ ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΠΛΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ?
    ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ..ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Κ ΠΕΡΥΣΙ..

    ΕΙΠΑΜΕ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ,Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ,ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟ Κ ΤΟ ΓΑΜΩΒΑΖΕΛΟ Κ ΛΕΣ : ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..ΕΓΩ ΒΓΑΖΩ Κ 5-10 ΦΑΣΕΙΣ ,ΕΣΤΩ Κ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ..ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΛΟΥΚΕΙΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ..
    ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΜΕ ΔΥΟ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΩΛΟ ΣΑΝ ΠΗΓΑΔΙ Κ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ..

    ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ Κ ΜΠΑΛΑ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ 50 ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ..

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ: ΟΣΟ ΧΑΛΙΑ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ,ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΡΙΧΝΩ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΔΙΑ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ ΜΠΟΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ Κ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΒΑΛΟ ΕΞΥΓΙΑΝΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Σεπτεμβρίου, 2010 10:54

    Θωμά, συμφωνώ (πάλι.
    Το θέμα είναι ότι πάει να γίνει η ίδια δουλειά με πέρυσι. Και φέτος δε χρειάζονται ντέρμπυ για τα χειρουργεία, απλά αστέρες και ποιντικονήσια.
    Η ομάδα είναι επιθετικά παραγωγικότερη, αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ στερείται ΔΙΑΡΚΟΥΣ αυτοσυγκέντρωσης, στησίματος και ψυχολογίας. Οργίζομαι όταν παίκτες που εγώ θεωρώ ιδιαίτερα ελπιδοφόρους και ταλαντούχους παίζουν σαν ψωλοβρόντηδες (δες γκέντζο-άρα χθες).
    Τα σημάδια ήταν εκεί, ακόμα και στις νίκες και τα επισημάναμε και τότε (και αποκαλούμασταν γκρινίαρηδες). Από τη μέση και πίσω τα ίδια...οι αντίπαλοι αλωνίζουν μπροστά από τη μεγάλη περιοχή μας, ελλείψη χαφ που να αμύνονται και η ζημιά γίνεται φυσικά.
    Φυσικά ο μέγας ψωλοβρόντης είναι ο πρόεδρος-αδαμίδι, ο οποίος θα βγάλει πάλι τις ανακοινωσούλες του για τη διαιτησία, θα γλείψει τώρα τον γκώλο του δαφνοστεφανωμένου χοντρολεφτά και όλα θα λυθούν...
    ΑΠΛΑ Ο-Λ-Ο-Ι ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ...
    Κάποιες μονάδες ποδοσφαιριστών υπάρχουν, αλλά δε φτάνεουν.
    Μα καλά δεν είναι κατάντια να περιμένουμε από 2 35χρονους και τον 32χρονο υπέρβαρο πάπα-τουλούμπα να μας σώσουν?
    ΥΓ: Μοναδικοί διασωθέντες μανωλάς-γκαμηλιέρης και σκόκο (μπράβο του για χεθς κι ας του τα χώνω, έτσι πρέπει να παίζει)
    ΥΓ2: Μπερνς αγόρι μου, ΠΛΑΣΑΡΟΥΜΕ που και που (μπας και πάει εκεί που πρέπει), όχι όλα μύτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Σεπτεμβρίου, 2010 10:57

    ΥΓ3: ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΡΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟ ΝΤΑΒΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΩΡΓΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ..
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΙΑΞΕΥΔΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΕΠΑΙΖΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΓΟΣ, ΕΛΕΓΑ ΑΣ ΦΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΓΚΟ,ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΙΟΥΕΛ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙΟΥΕΛ Κ ΛΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ..ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ..
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΝΤΙΟΠ ΚΑΙ ΜΑΚΟ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΜΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΜ.ΧΑΦ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Κ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ 3 ΣΤΙΣ 4 ΠΑΣΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΑ..
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ Κ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΑΣΕΙΣ..ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ..
    ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ Κ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ Κ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΙΣΟΠΑΛΟ ΘΕΛΩΝΤΑΣ Κ ΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Κ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΑΙΤΙΟ..ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΛΔ?2-2 ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΑΤΣ..ΟΧΙ 0-3..ΑΝ ΗΤΑΝ 0-3 ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΣΤΟ 2-2 ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΕΒΑΛΕ 2 ΓΚΟΛ..ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2..

    Υ.Γ Ο ΜΠΕΡΝΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΘΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΑΣΕ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ..
    Υ.Γ Ο ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΑΛΛΟΝ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ VILLA MERCEDES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Σεπτεμβρίου, 2010 12:00

    Εμένα παραπάνω με πόνεσε η ανικανότητα των νέων παικτών (που πιστεύω σε αυτούς) να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στην ΑΕΚ, παρά η κουκουλάκαινα. Αυτή ήταν γνωστή από πριν και το χειρουργείο αναμενόμενο, λαμβάνοντας υπ' όψην και την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ διοίκηση, που μόνο να βγάζει ανακοινώσεις ξέρει. Διοίκηση, προπονητής-υπάλληλος (άσε με αυτόν πια...μπλάνκο στη θέση λύμπε...) και η λούγκρα με τα κόκκινα δε με απογοήτευσαν, διότι δεν περιμένω τίποτα παραπάνω από αυτούς. Οι παίκτες όμως με πόνεσαν παραπάνω. Δε βλέπω φως στο τούνελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Σεπτεμβρίου, 2010 12:02

    ΥΓ: Εγώ κοιτάω ότι έφαγα 2 στη έδρα μου, και καθαρά (είχαν και δοκάρι). Από τα θεμέλια (αμυντική λειτουργία) ξεκινάει το σπίτι, όχι από τα κεραμίδια (επίθεση)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΜΕΝΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ..
    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ Κ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ?
    Ο ΜΠΕΡΝΣ ΕΠΑΙΖΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ..
    Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ..ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΠΕΡΥΣΙ..
    Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ..

    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥΣ?ΤΟ ΒΛΕΠΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ..

    Ο ΝΤΙΟΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ 800 ΧΙΛ.
    Ο ΝΤΑΤΟΜΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..
    ΠΟΙΟΣ? Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΔΕΚΑΡΙ?

    ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΛΗΞΕ 2-2 .. ΑΘΛΙΟΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ,ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΘΕΣΕΩΝ,Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ, Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ,ΠΑΡΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΟΥΜΕ ΗΡΘΑΜΕ 2-2 ΜΕ 3 ΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ..
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ Κ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΤΟ 0-2 ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ Κ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑΣ-ΗΤΤΑΣ..

    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ,ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥΠΕΡ..
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΕ ΑΘΛΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ,ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ..
    ΤΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.( ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ )
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ..
    ΦΑΓΑΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ..ΓΙΑ ΧΑΙΛΑΙΤ..ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ...

    ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επαναλαμβανω,ειναι ποδοσφαιρο και μονο.
    Ναι,το ποδοσφαιρο ειναι μεσα στη ζωη,αλλα δεν ειναι η ιδια,ουτε την κυβερναει.
    Μιλαμε για δευτερευοσα και τριτευουσα δραστηριοτητα. Χομπυ πολεει και ο υπηρετης των σειχηδων. ΚΑι οκαθενας το κανει οπως μπορει.
    Και δεν κινδυνευει απο κανεναν "Κουκουλακη" η ΑΕΚ.
    Οι δεκαδες φυλλαδες και τα δεκαδες ραδιοφωνα,ασχολουνται με το αντικειμενο "τιποτα".
    Και πισω αλλα και περα απο αυτους υπαρχει μια ελαχιστη ομαδα ανθρωπων-παντα σε σχεση με το ποσους απασχολει το ποδοσφαιρο αμεσα η εμεσα-που χοντροκονομανε.
    Και εγω τι να κανω τωρα; Να εκδωσω μανιφεστο,να μοιρασω φυλλαδια,να ανεβω στην Ακροπολη και να απειλω οτι θα πεσω αν δεν με ακροαστει ο πρωθυπουργος, η να κανω κανενα πραξικοπημα;
    Το πολυ-πολυ να ριξω κανενα γαμοσταυριδι η μια μουτζα την ωρα του αγωνα. Και αν ειμαι και στο γηπεδο ακομα καλυτερα,αφου αυτο λειτουργει και νευροκατασταλτικα.
    Αλλα περα απο αυτα,το μονο που χρειαζεται ειναι να δουμε τα "εντος μας" και αναφερομαι στα της ΑΕΚ.Κανενας αλλος δεν μας σωζει. Και ουτε θελει. Και ουτε εχει διαθεση.Και ουτε εχει συμφερον απο αυτο. Και ουτε γουσταρει στο κατω-κατω. Οταν αυτη ειναι δυνατη,δεν καταλαβαινει χριστο. Και δυνατοτερος δεν γινεσαι ουτε παρακαλωντας τους υπευθυνους της Λιγδας,ουτε ωθωντας τον Μααρινακη σε υπερασπηση σου,ουτε γκρινιαζοντας τοσο και ετσι,ωστε να φαινεται σαν απειλη. Αυτα, για τους αδαεις.
    Οταν εισαι μετριος,οταν μικραινεις,αρχιζουν οι φωνες,α παραπονα, τα χαρτια, οι διαμαρτυριες κλπ. Γιναμε Ξανθη και δεν το ξερουμε;
    "Μα τι να κανουμε" θα πεις. "παρε την ομαδα και φυγε. Ευκαιρεια ειναι ετσι οπως εινα μαλιστα. Δεν διακυβευεται τιποτα στην ουσια,τα λεφτα απο διαρκειας, τηλεοπτικα και Ευρωπη τα παντελονιασαν,να πανε να γαμηθουνε λοιπον. Τι σε εμποδιζει; Τα διαφυγοντα κερδη απο τους 3 χιλιαδες κοσμο που ερχεται παραπανω;Η δεν θα δουλεψουν οι καντινες στο οακα;
    Γυρνατα ολα τουμπα. Τι δηλωσεις μου κανεις καθε τοσο σαν κλαιουσα χηρα;
    Οι "κουκουλακιδες" ειναι θερμομετρο για να μετραμε το χαμηλο βαρομετρικο στο οποιο εχουμε πεσει εδω και χρονια.
    Ασφαλως και επρεπε να εχουμε τουλαχιστον ενα πεναλτι,αρα πιθανον να ηταν αλλη η μοιρα του αγωνα, κλπ-κλπ.
    Ναι αλλα ξεχναμε μια λεπτομερια. Δεν ειναι ντερμπυ. Δεν επαιζαν ισαξιες και ισσοδυναμες ομαδες,ωσε να μετρα και η λεπτομερια.
    Εκτος και αν ειμαστε σε κοντινη μοιρα και ση θεση-απο καθε αποψη πια- με τις Σερρες,τους Αστρες και τις Καβαλες.
    Για το-δεδομενο πλεον- μικρημα της ΑΕΚ δεν φταιει κανενας Κουκουλακης.
    Μονοι μας εβγαζουμε τα ματια μας.
    "ΑΕΚ πηδα, ολη την σουπερ λιγδα" φωναζει σωστα ο κοσμος στο γηπεδο. Ναι αλλα πως; Αγωνιστικα; Χλωμο. Και οταν ξυπνησουν και οι αλλοι δυο τοτε χαθηκες.
    Αρα; Αρα πηδατα ολα κανονικα,μπας και στρωσει τιποτα στα χρονια που ερχονται. Μπας και ταρακουνηθει τιποτα.Δεν εχειςνα χασεις
    απολυτως τιποτα. Ο κοσμος ολος σιωπηλα και μη, η ασχολουμενος με ποδοσφαιρο και μη,θα ειναι μαζι σου. Παρτα ολα σβαρνα. Αφου δεν μπορεις αγωνιστικα,καντο εξωαγωνιστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Σεπτεμβρίου, 2010 13:21

    Κοίτα...
    Κάναν 3 ευκαιρίες και βάλαν 2 γκολ. Κάναμε 10 και βάλαμε 2. Πέστο κωλοφαρδία, πέστο (αν)ικανότητα, τα ίδια πάθαμε και από την Κέρκυρα.
    Δηλαδή η κουκουλάκαινα έπιασε το πόδι του μπερνς στο δοκάρι? Ή έσπρωξε τον Άρα στο 1ο που φάγαμε?
    Απλά τότε βάλαμε 1 (και δε μας δώσαν και 1 πέναλτυ τότε).
    Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΑΙΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑ ΚΑΙ -ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ- ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΖΑΡΤΙΕΡΑΣ 1-2 ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΑΙΝΩΝ ΕΤΗΣΙΩΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.
    Χθες ήταν κατώτερη αυτής της ΑΕΚ.
    Απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Σεπτεμβρίου, 2010 13:25

    ΥΓ: Πόσοι ήταν συνολικά στο ΟΑΚΑ? Σε 2-3 αγωνσιτικές πόσοι θα είναι? Μήπως χωράνε, τελικά, στου Απόλλωνα?
    ΒΛΑΚΑ ΑΔΑΜΙΔΙ, ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ (2-3.000 εισητήρια) ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ (προστασία ομάδας, προοπτική CL με πολλαπλάσια μαρούλια, που στο ΟΑΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)
    ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ!!!!!!
    ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. προς Γιωργη γαρατζεο
    γιατι αποκαλεις τον Μπαγιεβιτς προπονητη-υπαλληλο?
    δεν ξερω κανενα προπονητη ιδιοκτητη ομαδος
    αν μπορεις να μας διαφωτησεις
    προς thomas
    οι αναλυσεις σου ειναι πολυ καλες σημερα, οταν τα βλεπεις ποιο ρεαλιστικα γραφονται πολυ καλυτερα
    προς blanco
    επικοινωνησες με τον steven?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΡΗΣΤΟ,ΓΙΩΡΓΗ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ..ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ..ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ Κ ΤΡΩΩ ΚΡΑΞΙΜΟ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Κ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΟΥ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ..ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ Η' ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ..ΑΛΛΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Κ ΑΣ ΞΥΝΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ..(ΒΛΕΠΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΕΤΙΑΣ)

    ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΩΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Κ ΑΛΛΩΤΕ ΧΑΝΟΝΤΑΙ, ΛΑΘΗ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ..
    ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
    ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ Κ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ,ΕΞΕΔΡΑ ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ..
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ..
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ Κ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..
    ΟΧΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΦΑΝΕΛΑ..

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ 4 ΚΑΘΑΡΑ ΓΚΟΛ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ 25 ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ..ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ...

    ΗΜΑΣΤΕ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΤΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΕΔΙΖΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.
    ΠΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το οτι εχει δικιο,εχει. Το οτι δικαιουται να φωναξει,ασφαλως και ναι.
    Αλλα το θεμα ειναι πως. Σαν ΑΕΚ, η σαν "Αεκ";
    Θα κανουμε τον Αδαμιδη ηρωα; Τζαμπα;
    Ε, οχι. Παει πολυ.
    Αυτα, στον Κετσετζογλου και στην "ωρα για σκορ"
    Αφου δεν εχουν ουτε τα παπαρια,ουτε τα μεσα, ουτε τη δυναμη για τομες, να μεινουν και να φωναζουν μονο.
    Γιατι πολυ απλα, ειναι ανυμποροι οι πολυ-πολυ-πολυ μετριοι παικτες που φορανε τα κιτρινομαυρα.
    Οταν εχεις ομαδα πραγματικη,εχεις και την δυναμη-ατα πανε μαζι-αλλα και καθε δικαιωμα να πεις και να κανεις ΟΤΙΔΕΙΠΟΤΕ.
    Τωρα ετσι οπως ειναι,μεσα στη μετριοτητα, τι να μου πει και η αποπομπη του Κουκουλακη και τι οι ανακοινωσεις της πλακας;
    Βρηκαμε αλλο παραμυθι τωρα, να κρυψουμε την γυμνια;
    Δεν βλεπω; Μαλακας ειμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΗΜΗΤΡΗ,

    ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ..ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ Κ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ..
    ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ..
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΙΔΕΑΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..
    ΑΣ ΧΑΣΩ 0-2 ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ..
    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Όλους: Διαβάζω πολύ προσεκτικά ό,τι λέτε. Δεν απαντώ διότι θέλω να μαζέψω τα λάθη ( +, ας πούμε ), τα εναντίον μας σφυρίγματα ( -, ας πούμε), να βγάλω τη σούμα και να εξηγήσω την οπτική μου γωνία.
    Πάντως εκεί στη θύρα 7 χθες που κάθομαι πια, μόνο εγώ φώναζα για το πέναλτυ στο Μανωλά. Όλοι οι διπλανοί μου φύγαν με την αίσθηση οτι δεν έγινε κανένα ( 0 ) πέναλτυ.
    @ Χρήστο: Αδερφέ ξέχασες και τις άκρες που έχω στην διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΧΙ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ..ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΔΑΜΙΔΗ? ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΩΡΑ Κ Ο ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΦΩΝΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΣΑΝ ΑΕΚ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ? ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΛΑΤΗ ? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ...

    Η ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ..ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ Κ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ..

    Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ..
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ..
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ..

    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ Κ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ..
    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΞΑΝΑΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΛΔ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτες οι κολοεφημεριδες κανουν μεγαλο κακο στην ομαδα,ειδικα αυτη η ¨ωρα¨μου εχει κατσει στο λαιμο.Για το παιχνιδι εχω να πω μονο οτι γινανε πολλες αλλαγες κ αυτο μας εστειλε αδιαβαστους-Μπλανκο/τελος ρε δεν μπορεις....σταματα το ποδοσφαιρο καλητερα,αντε κ γαμισου.Ο Ντουσαν βγαζει την ενδεκαδα η οι δημοσιογραφοι?κουκουλακη μπορεις κ εσυ να πας να γαμηθεις μαζι με τον δαλουκα?

    THOMAS SILYLWIZARD εχεις ¨γραψει¨στο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σωστα Θωμα και φτασαμε στο ζουμι.
    Ποιος να προστατευσει την ΑΕΚ απο τα κραυγαλεα πλεον σφυριγματα κατα της; Εγω; Η ο Καπετανακης; Η ο Δ.Χ. που ειναι και αφαντος;
    Ο Αμανατιδης σηκωσε ΚΑΙ πετσινα πρωταθληματα. Και χωρις μπαλα. Αλλα ειχε πισω του τον "κροκους".
    Μα δεν θελω αυτο. Να χασω χιλιες φορες. Αλλα οταν με κλεβεις,θα σου δωσω την σφυριχτρα να τη φας.
    Και ποιος να το κανει αυτο; Οι supporters; Η ο Παππας που "εχει μεινει μονος του";
    Αλλο ενα δυο φαλτσοσφυριγμτα υπερ μου,για να παρω ενα παιχνιδι που δεν μπορω και αλλο δυο-τρια φαλτσοσφυριγματα κατα για να μη παρω ενα παιχνιδι που μπορω.
    Αλλα και εδω ακομα ειναι πικρη η διαπιστωση της αγωνιστικης αδυναμιας.
    Δηλαδη: Πολυ θα γουσταρα χθες,να μην σφυριζε 5 πεναλτι,να μας αφηνε με 10, να ειχε προηγηθει ο Αστερας, και στο τελος να τους εβαζαν στα δυχτια και το σκορ να ελεγε 3-1, η 4-1
    Και να βγεις και να πεις οτι θες μετα. "σας γαμαμε και ετσι και αλλιως. Οπως γουσταρετε. Σε οποια σταση θελετε. Με διαιτητες μαζι. Και εποπτες. Και τριτους και παρατηρητες. Κανετε πιππες στο δικεφαλο,παλιοαδερφες πουλημενες"
    Αλλα τωρα τι να πεις; Οτι 'μου στερησε βαθμο η βαθμους ο Κουκουλακης με το ...αστρο της Τριπολιτσας και μαλιστα εντος εδρας";
    Ποσο να φωναξεις; Κατανταει και αυτοπροσβολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ Η΄ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ..ΙΣΩΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Κ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ..

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΒΥΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ,ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ Κ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟ..ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ Η ΑΕΚ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ..
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΤΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ..

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Κ ΜΟΝΟ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΝΑΙ. Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΑ..
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΖΑΜΕ Κ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 92 ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ..
    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Η' ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ..
    ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ,ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΛΟΙΠΟΟΟΟΝ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΚΑΤΙ..Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΓΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..4 ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΧΑΡΟΣ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ..ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ..ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ...ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΥ..ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ..ΤΕΛΕΙΑ...ΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 1-0 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..ΚΑΙ ΑΣ ΝΙΚΑΓΑΜΕ...ΚΑΙ ΣΗΕΜΡΑ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ..ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΜΕ..ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ..ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΑΓΑΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ..ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ 4 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ..ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΙ ΛΑΙΤΣ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΔΛΔ...ΑΝ ΕΧΑΝΑ 0-2 ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...2-2 ΗΡΘΑΜΕ...ΝΑΙ..ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..+ ΤΑ 4 ΠΕΝΑΛΝΤΥ..+ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ...ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΑΓΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ..(ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ)..ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ..Ο ΠΑΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΡΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ??ΟΧΙ...ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ..ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΡΙΕΡΑ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΨΑΝΕ ΜΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΝΙΚΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ..ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ....ΕΙΠΑΝ 50-50..ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...50 Ο ΓΑΥΡΟΣ 50 Ο ΠΑΟ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ..ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ..ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ..ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΑΝΕ..ΜΕ ΓΑΜΗΣΑΝΕ..ΓΙΑΥΤΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ..ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΟΘΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΔΙΚΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ???ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΑ..ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΡΙΣΤΙΚΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ...ΤΣΠ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ...ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΥΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ..ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ..ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΕΛΕΣ...ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ..ΦΕΡΝΕΙ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΤΑΙ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ..ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ..ΜΕΙΟΝ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΣΟΥΤΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ..ΠΑΤΣΑ...ΜΕΙΟΝ...ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..ΜΕΙΟΝ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΘ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΕΤΙΝΟ..ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..ΜΑΚΟΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΜΠΕΡΝΣ..ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ...ΜΠΛΑΝΚΟ...ΕΤΡΕΞΕ ΠΟΛΥ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ..ΠΑΛΕΨΕ...ΤΖΙΜΠΟΥΡ..ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΣΚΟΚΟ..ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ...Υ.Γ 1...ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΜΦΣΒΙΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 35..ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ...Υ.Γ 2...ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ...ΤΕΛΟΣ...Υ.Γ 3...ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ..ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "να διασφαλιστει η αξιοπιστια..." ειπε ο Βαγγελας. Που σημαινει οτι εχει αρχισει ηδη να την βλεπει και απλα παρακινει ολους προς την διασφαλση της. Και σωστα. Αισχη εγιναν στις Σερρες και δεν εχει βγει αχνα απο τα μεσα. Ολοι πανω "στη φουκαριαρα την ΑΕΚ που αδικειται ρε γαμωτο"
    Και περιμενουν απο τον Ευαγγελο Μαρινακη να πραξει τα δεοντα.
    Δηλαδη,τι; Να φωναξει και να πει: "ντροπη,ειναι μια μαυρη νυχτα για την Ελλαδα. Η προσφυγικη ομας ΑΕΚ αδικηθηκε καταφανως και προφανως και της στερησαν τους βαθμους με τους οποιους θα ητο τωρα συγκατοικος και ισοβαθμος με την δικου μου ομαδα της οποιας εχω την τιμη να προισταμαι"
    Και τι ειναι εδω περα; Η γη της Επαγγελιας,η η γη της "Ευαγγελιας";
    Σε μοναστικο κοινοβιο στις οχθες της Ερυθρας Θαλασσας ζουμε, η στη θαλασσα του Ατλαντικου που τα ψαρια κοιτουν το ενα το αλλο με απεραντη...αγαπη και τρυφεροτητα;
    Ιδιοκτητης ομαδας με πρωταγωνιστικες βλεψεις θα συρθει σε αγωνα για την προστασια των συμφεροντων των ανταγωνιστων του;
    Εχουμε πεθανει και δεν το ξερουμε; Ακουω τα Χερουβιμ και βλεπω μια μεταλλικη πορτα με εναν καλοσυνατο γεροντα να με καλοσοριζει στον υπεροχο και απαραμιλο παραδεισο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. sunopsizontas

    gia na kerdisei o vatraxos tous 3 pou tha sfaxtoune gia ti pesada (+2 kafeneia europaika) ,xreiazete:

    a)edra klouvi
    b)paraskinio kai mafia gia na sunetizei ta korakia kai na xoun kati na fovounte
    c)2-3 metagrafes aerodromiou
    d)1 metagrafi apo autes pou peftoun ta tsimenta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. to sxedio den einai na sfaksoune tin AEK oi korakes

    to sxedio einai na meinei o vatraxos kai na katastrepsei tin AEK

    mexri ki o marinakis dinei agwna gi auto to skopo
    kai fysika olos o syfertos ton mme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ti diaolo re pousti mou ,
    kai persy tetoia epoxi , akrivos to idio ergo mas paiksane

    toso polu mas arese kai mas to paizoune kai fetos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΒΑΛΟΥ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΑ..
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ Κ Ο ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟ 2008..

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΒΟΥΒΑΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΑΤΕΝΙΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΣ ..

    ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Κ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ..

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΑΕΚ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΦΑΠΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ,ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΛΕΒΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΠΟΥ ΧΑΖΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΙΡΙΜΠΑ Κ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ..


    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕ ΓΜΤ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. sunopsizontas

    gia na kerdisei o vatraxos tous 3 pou tha sfaxtoune gia ti pesada (+2 kafeneia europaika) ,xreiazete:

    a)edra klouvi
    b)paraskinio kai mafia gia na sunetizei ta korakia kai na xoun kati na fovounte
    c)2-3 metagrafes aerodromiou
    d)1 metagrafi apo autes pou peftoun ta tsimenta
    -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-...

    Οκ,πάω εγώ προπονητής με τέτοια αβάντα και σου φέρνω γαλαξιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οκ,πάω εγώ προπονητής με τέτοια αβάντα και σου φέρνω γαλαξιακό.

    --------------

    tetoia efodia exei o mpampis o tennes kai o vagelis o vlaxos me to papakosta kai to souli papadopoulo

    o kokotovits mono ti patise pou eide ta xalia kai ti psonise pos tha valei 3 mpalakia ki anoixtike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θωμα, συμφωνουμε στο δικαιωμα της αντιδρασης και στο οτι ασφαλως και στην αδικια δεν σιωπας.
    Το θεμα ειναι πως; Αυτο ειναι στο οποιο διαφωνω. Οχι με σενα,αλλα με την κατασταση ως εχει.
    "Και τι αλλο να κανουμε"; θα πει καποιος. "αυτες ειναι οι δυναμεις τωρα". Ενταξει το βλεπω και εγω. Αυτο δεν σημαινει οτι μου αρεσει η οτι μου αρκει.
    Δεν θελω διαμαρτηρια. Θελω πραξεις.
    Γενικα δεν τα παω καλα με ανθρωπους που συνεχεια διαμαρτυρονται.Γκρινιαζουν. Δεν τους μπορω. Δειχνει μικροψυχια,νανισμο.
    Και αυτο συμβαινει και τωρα στην ΑΕΚ. Ενταξει,το βλεπουμε ολοι.
    Αλλα να σκουζω γιατι δεν μου εδωσαν πεναλτι με τον Αστερα εντος και να χανω στο 80' με 2-0 και τελικα να περνω το χ με δυο φασεις απο το πουθενα; Τι να μου πει ο διαιτητης; οτι "εισαι που εισαι ανικανος,θα σε ξεκανω τελειως" Αφου το βλεπω.
    Και τα "4 πεναλτι" που λεγονται,δεν σημαινει αυτοματα και 4 γκολ. Να μη τρελαθουμε. Ενα θα εδινε μονο και απο κει και περα παπαλα. "Βγαλτα περα μονος σου με τον Γκετζογλου,τον Μακο,τον Λεοναρντο τον ημιθανη Λυμπε κλπ".
    Ειπε κανεις οτι θα κερδιζαμε οποσδηποτε;
    Η προστασια της ομαδας δεν ερχεται με φιρμανια.Ουτε προειδοποιοντας τα κορακια. Ουτε με παρακλησεις προς τους υπευθυνους. Που ειμαστε; Στην Ελλαδα ειμαστε.
    Φοβο και τρομο θελουνε. Και ποιος να τον παραξει,παναθεμα, με αυτους τους φλουφλιδες που μπλεξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ελα ρε ανωνυμε που κεντραρισες το προβλημα για αλλη μια φορα.
    Ημαρτον με αυτη τη καραμελα. Νισαφι.
    Δεν θα σε εσφαζαν συνεχεια,αν ειχες τον Κουπερ;
    Η εκεινος θα πουλαγε την περιουσια του για να πας εσυ στο αεροδρομιο για να δεις την μεταγραφη;
    Η θα εβαζε τον Δον Κιχωτη να σε φιλαει απο τα κορακια;
    Τον παλαβο κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κουκουλάκης χωρίς σχόλια:

    «Παρά τις οδηγίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που απαγορεύουν τις δηλώσεις διαιτητών, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου και την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας, για τις σοβαρά λάθος εκτιμήσεις μου στο χθεσινό παιχνίδι, οι οποίες και οδήγησαν την ΑΕΚ σε απώλεια βαθμών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χρηστος είπε...
    Ελα ρε ανωνυμε που κεντραρισες το προβλημα για αλλη μια φορα.
    Ημαρτον με αυτη τη καραμελα. Νισαφι.
    Δεν θα σε εσφαζαν συνεχεια,αν ειχες τον Κουπερ;
    Η εκεινος θα πουλαγε την περιουσια του για να πας εσυ στο αεροδρομιο για να δεις την μεταγραφη;
    Η θα εβαζε τον Δον Κιχωτη να σε φιλαει απο τα κορακια;
    Τον παλαβο κανεις

    ------------------

    koita na deis

    den imouna egw autos pou den elega kalimera sto gereiro , de ton pira mazi sti proetoimasia kai xtes dilosa pos ton perimenw na erthei pos kai pos

    den evala egw to getzoglou na kanei ton makelele sto kentro kai de vaftisa to blanco zizou

    ki ena soro alla lathi

    xtes mpikes sto paixnidi xari stin atomiki poiotita pou diathetei o tzimpouris (to kako paidi more pou valame persy ola ta mme na ton vgaloun trelo -aprosarmosto-skatoxaraktira-ramazanoplikto klp) kai o skokos

    twra an esu nomizeis oti den ypirxe allos tropos na kerdiseis tov vagelaki to vlaxo ,akoma ki an de sou dwse 2 penalty , ti na pw , vlepoume allios to podosfairo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πάλι χωρίς σχόλια:

    Ελεύθερος αφέθη ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, μετά την κατάθεση που έδωσε στην αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κ. Πούλιου, καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος του ΕΠΑΡΚΗ στοιχεία. Ο κ. Κομπότης κρατείτο στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων μετά την καταγγελία για δωροδοκία του τερματοφύλακα των Τρικάλων, Χρήστου Πουρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ? ΟΛΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ .. ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙΣ Κ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ..ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΥΤΟ.
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΔΕΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ? ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ..
    ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ?

    ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ? ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΟΔΙ ? 2 ΔΑΧΤΥΛΑ? ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΙ Κ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ?
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ?

    ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ? ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ 40000 ΚΟΣΜΟ ΕΠΙ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ 20000 ΚΟΣΜΟ Κ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ?
    ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ 50-60 ΕΥΡΩ?

    ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΧΡΗΣΤΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ..
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ Κ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ 2 ΦΑΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΣΕΙΣ ..2 ΞΕΡΑ ΣΟΥΤ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 0-0 Κ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΣΤΟ 1-0 ..ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ..
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΙΔΖΑΜΕ ΑΦΟΥ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ..ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΑ Κ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΓΑΜΕ 4.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ 1 ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 5.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΡΘΕ 2-2 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ 3 ΠΕΝΑΛΝΤΙ..ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΙΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο βλάχος γέμισε το κέντρο και εμείς το αδιάσαμε
    Ο γκέντζογλου δεν μπορεί να γίνει ο ηγέτης στο κέντρο
    Ο Μάκος κόβει δεν ράβει
    Ο Μπλάνκο δεν είναι δεκάρι όπως φυσικά ούτε δεξί χάφ-μπάκ
    Ο Τζιμπούρ χρειάζεται κάποιος να τον τροφοδοτεί
    Ο σκόκο παίζει 20-30 λεπτά σε κάθε αγώνα
    Ο μπέρνς δεν κάνει για κλειστές άμυνες γιατί βασικό χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητα σε ανοικτούς χώρους
    Ο λεονάρντο είναι αναιμικό
    Ο Λυμπερόπουλος πρέπει να βγαίνει αφού εξασφαλίζουμε σκόρ ασφαλείας

    Αυτά είναι γνωστά γι'αυτο φταίει ένας .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. o ntamplouxos niomplias etoimazete gia sout kai o vatraxos kaiei akoma ta kausima tou 93'....


    de ginonte auta ta pragmata pouthena sto kosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Κ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ..ΑΜΦΙΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ? ΚΑΙ ΜΟΝΟ 38 ΧΡΟΝΩΝ..ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ..
    ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Κ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ 10 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΑΝΕΤΑ ΣΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ Κ ΜΠΛΑΝΚΟ..
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΝ ΘΡΥΝΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Κ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ..ΑΜΦΙΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ? ΚΑΙ ΜΟΝΟ 38 ΧΡΟΝΩΝ..ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ..
    ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Κ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ 10 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΑΝΕΤΑ ΣΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ Κ ΜΠΛΑΝΚΟ..
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΝ ΘΡΥΝΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..

    ---------------

    ase pou tha ksefortonotane kai to stock n EMPIRE A.E.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ( ΡΙΒΑΛΝΤΟ ) ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΜΑΖΙ Κ ΤΟΝ ΡΑΜΟΣ ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. re to pousti to koukoulaki kako pou mas ekane

    apo ti mia bgikan oi ierapostoloi - sfougokolarioi kai kathagiasane to vatraxo , apo tin alli vgainei o adamidis kai dilonei :

    "Στην ΑΕΚ επενδύουμε λεφτά, είμαστε μια διοίκηση με νέους ανθρώπους, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε συνέχεια το ίδιο κατεστημένο."

    kai pernaei aparatirito

    stravoi koutsoi ston agio panteleimona (ton ofthalmiatro)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. diladi o vatraxos einai o mourinios pou ton gamane theoi kai daimones kai o mprostinos ypallilos diaxeirizete roster ekatomurion kai skalonei se astathmitous paragontes


    paw aerodromio na ypodextw ton ....Zonas , kernaw cafe s'opoion akolouthisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς ανωνυμο: Που ειδες κατ'αρχην στα σχολια μου οτι πιστευω με τα μη δωθεντα πεναλτι να αλοιωθηκε η εικονα της ΑΕΚ; (και οχι του αποτελεσματος.Αυτο δεν πορουμε να το ξερουμε πλεον) Τοση ωρα το αντιθετο λεω. Το δηλαδη δεν πρεπει να περιμενω τον Κουκουλακη να εδεησει να σφυριξει για να παρω τον Αστερα. Το ιδιο λεμε.
    Απλα λεω οτι δεν ειναι μονο ο προπονητης που φταιει. Κανει και τις μαλακιες του και αυτος. Αλλα να πω οτι εξαιτιας του δεν νικαω; Μαλακιες θα λεμε τωρα;
    Φταιει αυτος που ο Γκετζογλου ειναι τοσος; Που ο Μακος μονο κοβει-και αν κοβει- και δεν ραβει; Που ο Λεοναρντο ειναι σκατοριξια;
    Που ο Σκοκος παιζει 20 λεπτα σε καθε παιχνιδι; Που ο Μπλανκο δεν ειναι δεξι χαφ;
    "μα αυτους ζητησε" θα μου πεις. Και ποιους να ζηταγε δηλαδη χωρις λεφτα στο ταμειο; Τον Ριμπερι; Τον Φορλαν;
    Οχι αυτους. Ουτε καν διαπραγματευση για παικτες δευτερης διαλογης απο ξενα καλα πρωταθληματα δεν μπορεσαν να κανουν. Ουτε ενα παικτη ενγνωσμενο και ετοιμο δεν μπορεσαν να του εξασφαλισουν. Και τα ψωνια γινονται αναγκαστικα απο τα πανερια.
    Τι σου φταιει λοιπον μονο αυτος; Δεν μπορεσε να παρει το 100% απο αυτους; ο.κ. Δεν εχει καταφερει να φτιαξει αυτοματισμους που θα ηθεκες και θα θελαμε ολοι να βλεπουμε. ο.κ και εδω.
    Αλλα με ποιους ρε αδερφε; Κοροιδευομαστε; Τι φαγητο να φτιαξεις με πεταμενα πραματα;
    "και γιατι δεν σηκωνεται να φυγει" θα μου πεις παλι. Σωστα. Αλλα να φυγει απο πριν αφου δεν βλεπει φως και να πει " με σαπακια και λοιμα δεν δουλευω. Εδω χρειαζονται το μινιμουμ "τοσα" λεφτα,αν δεν τα διαθετετε,παιρνω το καπελο μου και φευγω.
    Αλλα να τον κατηγορω γιατι δεν βλεπω καλη μπαλα, η γιατι ακομα και τα "εξασφαλισμενα" αποτελεσματα με τις λεγομενες μικρες ομαδες δεν τα παιρνει γιατι φταιει αποκλειστικα ο ιδιος με τις μαλακιες που κανει,ε οχι.
    Δεν θα αθωωσω την μετριοτητα και την ποδοσφαιρικη ανικανοτητα των παικτων,επειδη δε γουσταρω τον προπονητη.
    Ειναι ανυπαρκτοι ποδοσφαιρικα. Ειναι λιγοι. Τοσο μπορουν. Αυτο μπορουν. Δεν ειναι ικανοι για κατι πολυ καλυτερο.
    Πως να το κανουμε.
    Και αφου δεν υπαρχει φραγγο στα ταμεια,ποιους ηθελες να σου παρει; Να κανει θαυματα; Δεν γινονται.
    Ακομα και το '90 δεν εγινε κανενα θαυμα. Μαζι με τους μετριους ποδοσφαιρικα-αλλα και διψασμενους για διακρισεις προσωπικα- Κοπιτσιδες,Σταματιδες,Κλοπες,Πατικες,Αγορογιαννηδες κλπ. ειχες Σαμπα,ειχες Μανωλα, ειχες Οκονσκι,ειχες Μπατιστα, ειχες Σαβεβσκι,ειχες Τσιαρτα κλπ.
    Ακοα και εγω να ειμουν στον παγκο τα ιδια πρωτααθληματα θα επαιρνα.
    Η ΑΕΚ δεν ηταν ποτε ομαδα του προπονητη. Ηταν ομαδα των παικτων.
    Μετα απο εκεινα τα χρονια,παντα ψαχνουμε καποιον να κατσει στον παγκο,να ξορκισει το φαντασμα του Μπαγεβιτς.
    Μαλακιες.
    Φερε διοικηση σοβαρη και παιχτες αξιας,και σου λεω εγω που παει το πρωταθλημα. Σιγα την Μπαρτσελωνα και την Ρεαλ που εχουμε εδω περα για αντιπαλους.
    Τιποτα δεν γινεται στην τυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. e pios ftaiei mwre ?

    egw ?

    egw kouvalisa tous leonardous edw pera ?

    n' mipos me ta fraga pou eskase gia mako kai leonardo den evriske kaluterous ?

    n' mipos de tous ekane duo (2) proetoimasies ?

    lefta den yparxoun kai oi ametoxoi gamiounte gia mia pasta (kata tas grafas) alla re pousti mou , epekses me ta 3 kafeneia pou tha sfaxtoune gia ti pesada kai den edeikses to paramikro

    kai de ftanei auto alla .......kourastike kai n misi sou 11ada ki ekanes ....rottation (POU TO MATHES AUTO RE VATRAXOMOURH ? EIXATE KAI STO MOSTAR TETOIO?)

    e de to dexome re file auto , pos na to kanoume

    opos leei o steven pos tha epeze kalutera apo to blanco xtes(kai to pisteuw),
    etsi kai o "opoios na nai oe oe oe" tha kerdize ta lima tis superleage diaxeirizomenos auto to yliko pou exei n AEK kai ekmetaleuomenos kai to metalo tis fanelas


    se teliki as kanei sti mpanta n aspida na proxorisoume kai pio mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ola ta alla pou perigrafeis , einai to allothi tou gia na mi kerdisei ti zenit ,ton apogono tou stolou ki auto pou trwne ta geladia

    pou thewritika exoun kalutero budget ,prostasia klp

    alla se kamia periptwsi den einai allothi gia na mi kerdizei tis kerkures kai tis tripolitses kai autous pou psareuoun kavouria sti voreia thalassa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. kai se teliki ta "meres 90"
    "stoxos to prwtathlima kai to kupelo"
    "veltiosi se kathe agona " ,

    DEN TA EIPA EGW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς Steven: Εχεις δικιο. Ξεχασα να αναφερω τις υπογειες σαν τα καλωδια του οτε διασυνδεσεις σου με τον κοσμο των κορακιων καθως και την επιρροη σου σε αυτα.
    Ποια επιρροη; Αφου εσυ οριζεις τους πινακες.
    Εισαι-εκτος απο δικηγορος,αρχιτεκτων,οικονομολογος και γεοπονος προσφατως- μεγας αρχιερεας και κτηστης της περιωνυμης παραγκας.
    Ελευθεροτεκτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Προς Ανώνυμο: Το πιστεύεις οτι για τις δηλώσεις Αδαμίδη έγραφα τώρα; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. Άσε το άλλο με τον δόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Το πιστεύεις οτι για τις δηλώσεις Αδαμίδη έγραφα τώρα; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. Άσε το άλλο με τον δόλο.

    -------------------

    e gi aauto eimaste edw kai goustaroume

    ola ta alla blogs-radia-site-fullades, kathestotika kai mn ,apo xtes paizoun to ergo o vatraxos mourinio kai o adamidis mpostinos tou morati

    kai tha xasw kai ti ptisi tou Zonas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΕΚΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ
    ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
    ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΝΑ Τ ΑΚΟΥΤΕ
    ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΘΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ayto to redikolo o ksekoliaris o mikehlk21 pali Ανώνυμος grafi.
    re to noumero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τελος παντων, ας συμφωνησουμε οτι ειναι μερος του προβληματος και οχι ΤΟ προβλημα.
    Και αυτο, οχι γιατι αδυνατουμε να επιρηψουμε ευθυνες λογω "ονοματος" ουτε λογω προσφορας ουτε τιποτα τετοιο.
    Απλα,αν κανομε κατι τετοιο,εθελοτυφλουμε και προσφερουμε χωρο ασυλιας στους πραγματικους φταιχτες.
    Και ξερουμε ολοι ποιοι ειναι.
    Τωρα για τις "μερες '90" αυτα τ ακουμε βερεσε.
    Και να πουμε επισης οτι ειναι αρχη του πρωτααθληματος. Και με αρκετη τυχη μπορω να πω,αφου και οι αλλοι δυο με καλυτερες συνθηκες, "ακρες", περισσοτερα λεφτα,δειχνουν ως τωρα σε χειροτερη κατασταση απο εμας. Καλυτερο υλικο,δεν πιστευω οτι εχουν. Αυτο εναι επικοινωνιακο φουσκωμα. Ολα φαινονται στο χορταρι.
    Αρα εχουμε ενα πρωταθλημα της πλακας,με την χειροτερη ομαδα ολων,τον Ηρακλη, να ηγειται στην κουρσα των μουλαριων!
    Ασε να δουμε στην πορεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. xwro asulias stous pragmatikous ftaixtes aderfe , prosferei autos kai mono

    otan emeis oi ap'eksw antilamvanomaste pos to pragma den exei mellon ki autos pou einai mesa mas leei pame gia koupa , tote pera apo axristos proponitis ,ton exei varesei kai n gerontoania kai de mporei na ektimisei swsta mia katastasi
    opos kai na xei , 2.5 sezon meta , DEN EXOUME DEI TO PARAMIKRO

    oute psigma agonistikotitas gia na mi pw kali mpala

    to ase na doume sti poreia , simainei oti ksimerwnei 17 xronia xwris koupa

    aalloi krithikane sti proetoimasia (bereta) ,alloi sto prwto episimo ki autos exei 2+ xronia asylia

    nisafi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προς ΄Χρήστο και Ανώνυμο: Όλα τα λάθη κατ' εμέ αλλά και κατ' εσάς που τα λέτε ολόσωστα, τα μάζεψα στην βραδυνή ανάρτηση.
    Φυσικά υπέυθυνη για τα πάντα είναι η διοίκηση, δεν το συζητώ. ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΧΕΣΜΕΝΗ. ΘΑ ΕΦΕΡΝΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΥΣΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΟΥ Η ΤΗΝ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ, ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΧΑΛΙ Ο ΠΑΠΑΣ, ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ.
    ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ. Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ. ΓΚΑΡΑΝΤΙ ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ.
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΣΠΙΔΕΣ ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ, Η ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ. ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ; Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ. ΤΙ ΝΑΚΑΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΑΡΑ; ΑΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΩ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΣΧΕΔΙΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ki afou o vatraxos einai aplirotos 1.5 xrono (ara prepei na ton ypostoume) ,pios plerwnei tin agelikoula pou afise ti thesara tis sto faliro kai pios ravei ta koustoumia tou xodrokaila? (me 2 kainouria exei parousiastei fetos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η μετακυλιση ευθυνων και ο στρουθοκαμηλισμος θα επρεπε να εχουν πανεπιστημιακη εδρα εδω στο μπουρδελο,ειναι αληθεια.
    Αλλα τυπικα μονο ειναι νουμερο 2 ο προπονητης.
    Ειναι πανω απο του νουμερο ενα που υποτιθεται ειναι ο Αδαμιδης.
    Και αν εννοεις νουμερο ενα τον Δημητριαδη, ο οποιος ειναι προισταμενος του προπονητη,αυτο και αν ειναι για πλακα,οντως.
    Πανω και απο τον χοντρομπιλ,πανω και απο τον Αδαμιδη, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ειναι ο προπονητης.
    Και αφου δεχθηκε να επιστρεψει και το κυριοτερο να καθησει με τετοιες αθλοιες-απο καθε αποψη- συνθηκες, ειναι συνυπευθυνος.
    Προπονητικα δεν με ενδιαφερει. Δεν περιμενουμε και πολλα, αφου ουτε υλικο εχει,αλλα ουτε και ο ιδιος να βοηθησει, η να εμπνευσει μπορει. Οποτε δεν τον κρινω ετσι.
    Τον Μπαγεβιτς δεν τον θεωρω προπονητη αυτη τη στιγμη στην ΑΕΚ.
    Και μη βιαστουν καποιοι να πουν οτι αμφησβητω τις προπονητικες του ικανοτητες και τετοιες μπουρδες,αφου ολα αυτα πια εχουν φανει και ολα εχουν το ταβανι τους.
    Εννοω οτι οφειλει να δικαιολογισει τα μεγαλα λογια,τις μεγαλες προσδοκιες και να τα συγκρινει με τα τα κουφια-μεχρι τωρα-αποτελεσματα.
    Και κυρια να μας πει τι ακριβως ρολο βαραει,εκτος απο το να βγαινει χαμηλοβλεπης και με σερναμενη φωνη και να δικαιολογει τα παντα.
    Ο Steven απο πανω,τον θεωρει σαν "σχεδιαζοντα τα παντα".Ισως υπερβολικο. Ισως και να μην ειναι μακρυα απο την πραγματικοτητα,αφου ολη η ΑΕΚ Σερβοκρατειται. Σε ολες τις παντες. Εκτος απο μια. Την διοικηση.Εκει υπαρχει ενα κενο.
    Η σειρα ειναι λοιπον: Μπαγεβιτς- διοικηση - Μπαγεβιτς. Και στο τελος...Μπαγεβιτς.
    Και με με την διοικηση τι "παιζει"; Εκει τι ειναι; Αντιπαλος; Δεν εχει εισχωρισει ακομα; Παριστανει την ασπιδα,αλλα σκαβει κανενα λακο;
    Θα εχει-κι'αλλες -επιπτωσεις αυτο στην ομαδα;
    Προετοιμαζει εδαφος; Κραταει καποιους απο το να μη λακισουν;Ειναι εκει μονο και μονο για να μη μπουν αλλοι;
    Ποιος πιστευει οτι ειναι μονο προπονητης εκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς Χρήστο: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. ΑΘΩΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΘΩΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΥΤΟ. ΚΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ. ΜΕ ΤΙ ΟΠΛΑ; ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ. ΤΙ ΠΗΡΑΝ ; ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
    ΤΟΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΛΟΙΠΟΝ- μετά την θητεία κάτω που έμαθε τα πάντα - ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΓΝΟ ΚΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟ.
    ΑΝ ΕΥΝΟΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ. ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΕΝΑΛΤΥ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΠΑΝΤΩΣ, αν με το ζόρι πρέπει το συμφέρον να αποτελεί κάποιον κρίκο συνωμοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ton mixanismo (katastolis kai aspidas) ton exei

    kai einai oti perase apo ti misthodosia tou grafeiou typou tis pae AEK ta 90's

    ton allo mixanismo (pou fernei koupes) den ton eixe autos
    ton eixe o allos pou pire koupa me 3 diaforetikous proponites se mia sezon
    kai petakse sa stimeni lemonokoupa ton malaka ,o opoios malakas ksanapige

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. entometaksy etoimazete ki alli mavri selida stin istoria tis AEK methaurio

    oxi sti mpala auti ti fora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς Ανώνυμο: Στο μπάσκετ; Για πες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. nai

    pas gia 20-0 sto kupelo methayrio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. entwmetaksy steven yparxei mia xrysi eukaireia na strwsei ligo to pragma kai de mporoume na kanoume tipota giati eimaste anuparktoi ..

    o kyrgiakou mallon tin kanei apo dw kai menoun amanati mesa sto kentro ena swro egatastaseis ,idanikes gia na megalosei o SYLLOGOS

    alla pou mualo gia tetoia
    edw kolisame sto koukoulaki ,to vatraxo kai sti dikia tou AEK pou exei ftiaksei o kathenas gia ti party tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Την συνομοσιολογια δεν την πιστευω και δεν την μπορω γενικα ,σαν ευκολη διεξοδο απο τις γερες αμφιβολιες.
    Αλλωστε για να υπαρξει τετοια,θα πρεπει μια ομαδα ανθρωπων των οποιων τα συμφεροντα συμπλεουν, να ακολουθουν κοινους κανονες με ακρα μυστικοτητα,για μεγαλο διαστημα.
    Στην Ελλαδα της τυχαιοτητας και δει στη Ελληνικη Λιγδα,να πιστεψουμε οτι υπαρχουν "στοες";
    Παπαρια. Τιποτα δεν υπαρχει και ο καθενας κανει οτι του καπνισει,με βασει το ποσο τον παιρνει( τον Παιρνει: το ποσο τον βολευει εννοω. Αλλα και το οτι μπορει να τον παιρνει κανονικα,δεν ειναι προβλημα,καθε αλλο)
    Μαλλον ο ιδιος υπερπεκτιμα τις ικανοτητες του και την δυναμη της παρουσιας του.
    Τα πραγματα αλλαζουν. Και ο χρονος περνα. ΚΑι οι εμμονες μεγαλωνουν.
    Ισως εχει πειστει-μονος του- οτι μπορει να τα βαλει με ολους και στο τελος να παρει τον τιτλο,εναντι ολων των αντιξοοτητων.
    Και στο τελος-τελος- εμενα αυτο λιγο με πειραζει. Τι να ηταν αυτος, τι καποιο αλλο πειραμα,τι καποια αλλη ασπιδα,το πρωταθλημα-οσο και αν ακουγεται παραξενο-δεν ειναι το θεμα. Δεν ειναι ο αυτοσκοπος.
    Η αλλαγη ιδιοκτησιακου καθεστωτος και η αναληψη της διοικησης απο ικανα χερια,που θα δωσουν οραμα,θα γεννησουν ελπιδες,που θα συσπειρωσουν τον κοσμο και θα τον ξεκολησουν απο τους καναπεδες του. Και βεβαια το κυνηγι και η τιμωρια των ενοχων που εφτασαν σε αυτο το χαλι την ομαδα. Γιατι ευθυνονται ανθρωποι. Δεν ηταν φυσικο φαινομενο.
    Αυτο ειναι το ζητουμενο.
    Το τι κανει ο Μπαγεβιτς και αν θα παρει τιτλο μοναχος, η με βοηθεια,η αν θα παρει τα παπαρια του,δεν με απασχολει και τοσο.
    Αυτοι που τον προτειναν και εν τελει τον εφεραν στην ομαδα ξανα,εχουν φυγει ηδη προ πολλου. Κανελοπουλος-Κουλης.
    Και εφυγαν μετα κι'αλλοι. Και εμεινε ο παππας "μονος" του οπως λεει χαρακτηριστικα. Και στηριζει τον Ντουσαν-τουλαχιστον ετσι λεει ανοιχτα. Και ερχεται και ο Αδαμιδης,ανθρωπος του Παππα και πρωτου αναλαβει,θετει ορο την απομακρυνση του συγκεκριμενου πρππονητη. Και αντ'αυτου,στεκεται διπλα του σε χαρες και λυπες(κυριως) και ο προπονητης αντι να φυγει, δενει την παρουσια του στην ομαδα με ολοκληρο κομβοι δικων του ανθρωπων. Ποιος επετρεψε την τρικλοποδια αυτη;
    Μπερδευτικατε; Λογικο ειναι. Οταν λες ψεματα,οχι μονο στους συνεργατες σου,στους συμμετοχους,αλλα και στους "φιλους" σου,τοτε εισαι ικανος ανετα να πεις ψεματα και στον καθρεφτη σου. no problem.
    Και οταν ο καιρος αλλαζει, οι νοτιαδες και οι βοριαδες αλλαζον κατευθυνση,τοτε κανεις οτι μπορεις να σταθεις στη σχεδια,μεχρι να σου φεξει απο απεναντι ο φαρος.
    Μεσα σε ολον αυτον τον αχταρμα,λογικο ειναι να υπαρχει και καποιος που να πιστευει οτι μπορει να ισοροπισει και να βρει ακρια,αφου τιποτα σταθερο δεν υπαρχει απεναντι του. Θα πετυχει. Δυσκολο.
    Αλλα ειπαμε. Δεν μας νοιαζει. Εμενα προσωπικα.
    Αλλου ειναι το κυριαρχο θεμα και η πηγη των προβληματων. Μη λεμε τα ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. fetos den yparxei thema sinomosias (orato toulaxiston)

    egwismos kai malakia yparxei

    kai oi vlakes pou vazoune tin AEK katw apo ton egoismo enos mpine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ο ανωνυμος λετε να ειναι ο χατζηχρηστος? αλλα δεν νομιζω γιατι ο ΔΧ ειναι λιγοτερο χαζος σαν και αυτον τον βλακα
    πως να παει αυτη η ομαδα μπροστα? ευτυχως ανελαβαν την ερασιτεχνικη και πεταει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΜΠΡΑΒΟ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΦΤΑΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΜΑΥΡΩΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΜΕΝΟΣ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ.ΕΥΓΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. to dimitri einai to kalitexniko tis aggelikis ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Προς Χρήστο: Έτσι είναι. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ.
    ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΜΠΑΘΗΣ ΘΑΚΑΝΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ. ΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ , όπως είπε η διοίκηση. ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΖΙΖΑΝΙΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ; ΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΡΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ; ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΠΑΙΚΤΗ ΚΙ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕΧΡΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Προς όλους: ΑΛΛΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣΑΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΑΠ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ.
    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 4 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ; ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Προς Όλους: ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ: ΛΥΘΗΚΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΑΕ ΚΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΚΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ( απο του χρόνου νομίζω ). ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΝΔΗ. ΤΩΡΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Προς Ανώνυμο: malon o anwnymos me ta kefalaia einai me to kallitehniko ayto. Ton dimitri ton gnwrizw proswpika.( Συγνώμη για την ανορθογραφία ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ahahhahahaha

    auta den eixane kopei meta ti kalithea?

    ti egine? vrethikan ta kaka paidia kai eipane de tha to ksanakanoun ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Κουκουλακης: «Παρά τις οδηγίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που απαγορεύουν τις δηλώσεις διαιτητών, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου και την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας, για τις σοβαρά λάθος εκτιμήσεις μου στο χθεσινό παιχνίδι, οι οποίες και οδήγησαν την ΑΕΚ σε απώλεια βαθμών".
    Μα απο δω και περα μπορουν να μιλανε ολοι βρε.
    Επαναληψη του αγωνα. Αλλιως, κανε 1000 επαναληπτικες αυτομαστιγωσεις με βοιδοπουτσα.

    KEΔ :«Αταλάντευτη θέση της ΚΕΔ είναι να τιμωρούνται αυστηρά και δίκαια διαιτητές..."(πως γινεται να τιμωρειται καποιος και "αυστηρα" και "δικαια"; μπρει το δικαιο π.χ. σε μια περιπτωση να ειναι μια ελαφρια ποινη. Τι μαλακιες λεω τωρα; Πως αλλιως θα πουλησουν μουρη οι δεμενοι χειροποδαρα;) "... και βοηθοί που υποπίπτουν σε εσφαλμένες αποφάσεις. Η ανοχή της Επιτροπής είναι μηδενική και αυτό το γνώριζαν όλοι οι διαιτητές και βοηθοί όλων των κατηγοριών πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων. (και βεβαια το γνωριζουν. Η ανοχη υπαρχει μοννο στους "οικους")
    Οι οδηγίες που έλαβαν και οι οποίες συνεχίζουν να παρέχονται σε τακτική βάση είναι σαφείς και έχουν το καθήκον και την υποχρέωση να τις εφαρμόσουν.
    Η πορεία που έχει χαραχτεί είναι μονόδρομος( το 50-50 που ακουμε ειναι αυτο) και σ' αυτόν θα συνεχίσουν μόνο αυτοί που μπορούν. Όσοι παρουσιάζουν αδυναμίες να τον ακολουθήσουν έχουν επιλογή: την υποβολή της παραίτησής τους». ( εδω μου φαινεται υπαρχει φως στο τουνελ. Αν αποχωρουν δυο-τρεις καθε Κυριακη,υπαρχει ελπιδα να φερουν διαιτητες απ'εξω. Που θα παει.θα τελειωσουν οι πουστηδες. Ποσοι μπορει να ειναι ακομα;)

    Παππας(με δυο "π" γιατι υπαρχει και ο Παπας Βενεδικτος) προς Αδαμιδη: "Κανε αυτο που πρεπει".
    Δυο κουβεντες. Σταρατες και μετρημενες που δεν χρηζουν επεξηγησης. Αυτο ειναι. Και εμεις νομιζαμε οτι μετα τα Καλλιθεωτικα δεν θα ξανασχοληθει. Αλα ευτυχως δεν το εκανε πραξη και επανηλθε δυναμικα. Μπρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Προς Ανώνυμο: Οι σφαλιάρες δεν πέσανε απο την οργάνωση ( αυτό έχω γράψει ). ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Προς Χρήστο: Τώρα έγραφα για τον πυρηνικό πόλεμο ( Τετάρτη ελπίζω ) διότι κάποιοι ακόμα είναι στο νηπιαγωγείο.
    Πάντως αν τιμωρηθούν όλοι, εύκολα επανέρχεται ο Δαλούκας.
    Έχει μπει στη μέση ο Αδαμίδης και δεν ξέρει ποιόν να πρωτοακούσει. Της πουτάνας σου λέω. ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ;
    Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΕ Η ΚΥΡΑ;ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ;ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ;ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΟΥΓΚΑΡ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ.ΑΝΤΕ ΠΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αλλος Καζαμιας μας βρηκε. Εκεινος ελεγε "ελπιζω να μη χρειαστει να επανελθω".
    Ετουτος εδω μας προειδοποιει οτι θα επεμβει ξανα οποσδηποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Προς Ανώνυμο: ΑΝΩΝΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΕΒΡΙΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΚΥΡΑ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΜΟΥ ΘΕΟΚΟΝΤΗ ΚΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΚΑΖΑΜΙΟΑΓΓΕΛΩ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΕ ΠΟΤΑΚΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ. Α, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΒΑΛΤΟ ΕΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ Η ΛΙΜΠΙΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Προς Χρήστο: Αυτός είναι ή μάλλον αυτή είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αν ειναι ο ιδιος(α), τοτε διακρινουμε μια νευρικοτητα. Και αποφασηστικοτητα ασφαλως αφου απο το αβεβαιο "ισως επανελθω" πηγαμε στο "θα επεμβω ξανα".
    Πρεπει στα παιδικα του χρονια να ανεχτηκε την υπαλληλικη εργασια. Και να του αφησε τραυματα.
    Ισως ας πουμε να ηταν σερβιτορος.
    - Αποφασησατε;
    - Οχι ακομα..- καλα.Θα ερθω ξανα αργοτερα.
    Περνανε 10 λεπτα. Ο σερβιτορος ξανα πανω απο το τραπεζι.:
    -Λοιπον;
    - Τι να σας πω. Δεν ξερουμε ακομα. Περιμενουμε και παρεα...
    - Α! Ε, πειτε μου ετσι λοιπον. Θα επανελθω αργοτερα
    Περναει αλλη μιση ωρα. Αρχιζει να χανει την υπομονη του.
    -Αφεντικο αυτοι δεν εχουν αποφασισει ακομα...τι να κανω;
    -Πηγαινε και πες'τους οτι το τραπεζι ειναι κλεισμενο. Να αποφασησουν αμεσως,γιατι θα το χασουν
    - Σωστα. Ελπιζω να πιασει το κολπο και να μη χρειαστει να επανελθω.
    Παει στο τραπεζι:
    - Πειτε μου οτι εχετε διαλεξει απο το μενου αυτο που θελετε...
    -Δυστυχως οχι. Η γυναικα μου ειναι εγκυος και αλλαζει συνεχως γνωμες. Και περιμενουμε και τους υπολοιπους.
    Γυριζει αμιλητος και πολυ νευριασμενος και πηγαινει στην κουζινα
    -Μαγειρα. Μια μακαρονια,μια κεφτεδες,μια σλατα εποχης και ενα σαγανακι στο 8
    -Μα δεν μας εχει δωθει τετοια παραγγελια.
    -Αυτο που σου λεω.Ελπιζω να μη χρειαστει να επανελθω.
    Δεν προλαβαινει να τελειωσει τη φραση και τρωει μια τιγανια στο κεφαλι απο τον εξαλο μαγειρα.
    -Αι στο διαολο αρχιδι που θα μου πεις τι να κανω" του λεει
    -Α...νομιζω οτι πρεπει να επεμβει το αφεντικο,λεει κρατωντας την κεφαλα του ο ατυχος σερβιτορος
    -Μα μολις εφυγε.Να,τωρα μπαινει στο αυτοκινητο του. Τον προλαβαινεις.
    Τρεχει σκασμενος και κραταει την πορτα.
    - το 8 δεν παραγγελνει με τιποτα.
    - Τους το ειπες;
    -Ναι
    - Τι να σου πω. Μηπως πρεπει να επεμβεις δραστικα.
    -Δηλαδη; Εννοεις να...;
    - Ναι.Αρπαξε τους απο τα πετα και πετα τους εξω.
    - Εσυ που πας;
    - Λογαριασμο θα σου δωσω ρε; του λεει. Κλεινει την πορτα,βαζει μπροστα και γινεται καπνος.
    Γυριζει αποφασισμενος πλεον και γεματος αυτοπεποιθηση στο τραπεζι 8
    -Συγνωμη που επανηλθα,αλλα αυτη ειναι η τελεταια σας εκαιρια. Πρεπει να παραγγειλετε αμεσως.
    -Και γιατι αμεσως ρε "γιατρε";
    - Αλλιως θα χρειαστει να επεμβω τελειωτικα.
    - Δηλαδη;
    Κανει να τον αρπαξει απο τα πετα ο ατυχος και βλακας σερβιτορος και ο αλλος του βγαζει ενα κουμπουρι. Αγαλμα ο υπαλληλος.
    Εκεινη την ωρα πλησιαζει ενας πιο παλιος συναδελφος του και λει στο τραπεζι 8 αταραχος απο την σκηνη που βλεπει.
    - Αφεντικο,τελικα θα φατε εδω, η θα καθησετε εξω; λεει.
    - Εξω. Και παρτε απο μπροστα μου αυτο το μαλακισμενο.
    Σχεδον κατουρημενος απ'τον φοβο του στεκεται μετα βιας ορθιος σε μια γωνια.
    - Ρε Γιανη" λεει στον παλιο συναδελφο "ποιος ειναι αυτος; ποιο "αφεντικο"; Και ο "αλλος" ο κοντος;
    - Τρεξε να τον πιασεις βλακα.
    -Αυτο θα κανω,λεει ξανααποφασισμενος για αλλη μια φορα,παλι. "πρεπει να επεμβω. Ε... μη φυγεις. Θα επανελθω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Προς Χρήστο: ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΠΕΡΣΙ; ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΣΜΟ; ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ; ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΕΨΑΞΕ;
    ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ Η ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ; ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ; ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ; ΕΔΩ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ( αυτό ήταν κι απειλή μην μου χαλάει το κοινωνικό προφίλ ). ΠΟΤΕ ΕΓΡΑΦΕ; ΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΡΓΑ. ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΥΧΤΑ; Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Η ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ( εντάξει και μαιευτήρας ). ΠΟΤΕ ΑΠΕΡΡΙΨΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ; ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΣ;
    ΑΝ ΟΧΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ... ΜΟΡΜΟΝΟΣ. ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ, ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΩΡΙΣ. ΚΙ ΕΛΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΚΙ ΕΛΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΕΡΣΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ; ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΑ; ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΠΑΡΙΑ. ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ¨Η ΤΖΟΥΦΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΖΙΖΑΝΙΟ! ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΚΗΡΥΞΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΜΕΤΟΧΟΣ Η ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ; ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΑΣΤΑ. ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ. Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Οι σφαλιάρες δεν πέσανε απο την οργάνωση ( αυτό έχω γράψει ). ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ;

    ----------------

    sumfwnw
    alla me aformi tis fapes tou vatraxou an thymame kala , eixe vgei o adamidis kai eixe pei pos kleinei n kanoula gia tin erasitexniki ?

    ti mesolavise ?
    pera apo ti metakinisi sti 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ.ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ,ΚΟΥΤΟΥΛΑΝΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΤΡΙΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑΠΑΡΚ.ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ.ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΑΝ ΑΕΚ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΣ.ΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣΜ ΜΕ ΡΟΛΟ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΑ, ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΠΕΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΡΙΟΥ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ.ΘΥΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Το ερωτημα βεβαια ειναι το εξης: Αν καποιος εχει χασει λεφτα απο μια επενδυση του, η μια δραστηριοττα του,γιατι δεν πηγαινει στο β' στρατοπαιδο εκει οπου ζητανε να βρεθει η ακρη και παραμενει στο α',εκει δηλαδη που του τα εφαγαν;
    Ειναι πιο "ισχυροι" οι δεσμοι ακομα και μετα απο "φιλικο"φακγωμα στη τσεπη, η δεν εχει χασει τιποτα,παρα μονο ειναι κερδισμενος κατω απ'το τραπεζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Τι λες τωρα; Εδω το πανε το θεμα καροτσι. Δεν το αφηνουν,λεει.
    Θα προσφυγουν στην Ευελπιδων και θα κανουν αγωγες σε ΚΕΔ, ΕΠΟ και στον Κουκουλακη-λεει- για διαφυγοντα κερδη και ηθικη βλαβη. Στο τελος της χρονιας βεβαια. Για τα διαφυγοντα κερδη μιλαω. Γιατι μπορει τελικα να μη διαφυγουν αλλα να σηκωσουμε την κουπα. Αλλα αν δεν την σηκωσουμε,θα παμε για αποζημιωση. Οση θα ειναι και η πριμοδοτηση απο την εδνεχομενως χαμενη εισοδο στους ομιλου του C.L.
    Oσο για την ηθικη βλαβη,αυτη δεν ξερω αν μπορει να περιμενει. Ισως και αυτη καλο ειναι να παρελθει χρονος αφου μπορουν να επικαλεστουν την "επι μακρον χρονον και αδιαλειπτως ασελγεια,εις το πτωμα και την ανηκεστου βλαβης ζημια που επηλθε εις τα ενδοτερα των φυλλοκαρδιων μας καθως και της σκυλευσης και περιφορας κατ'απαραδεκτον τροπο του ονοματος και του εμβληματος του συλλογου"
    Αρθρον 421-267/4367/1976 του νομου ΦΚΜ*&_+@#ΝΡΒΜ*(_)(#%# περι κορακοφαλτσοσφυριγματων και λοιπον επιζημιων πραξεων ολων των πτηνων ανοικτης στεπας περιλαμβανομενου και του καραφλοαετου,καθως και του γυπα του σιφωνολαιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Δείτε ξανά αυτό:
    http://www.vathmologia.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Προς Ανώνυμο: Αδερφέ συμφωνούμε λοιπόν. ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ. ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ; ΚΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ -αυτός ο αθώος σέρβος - ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
    ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ: ΕΞΩ ΤΑ ΔΙΠΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ: ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΙ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (που λέει ο λόγος ) ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΠΙ. ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ Ή ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΛΟΥΖΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ 2; ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΑΙ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. 50 ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. synedrio metriotitas aderfe

    apo oles tis apopseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Προς ΟΡΓΟΥΕΛ: ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ. ΣΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ 2004 ( τα έχω γράψει εδώ- πρώτος καβγάς με τον Μιχάλη ), ΝΑΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΒΑΡΟΥΧΕΙΑ; ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΗΜΑ. ΒΡΕ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ( Πετράλωνα 2005 του Αγίου Γαβριήλ, ταβέρνα η Άννα ). ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΣΤΗΝ Α! ΑΘΗΝΩΝ.
    - ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝ; ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ.
    - ΕΧΕΙΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ;
    - Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
    - ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΜΟΜΟΙΞΙΕΣ;
    - ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;
    - ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ Η ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ;
    - ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΘΕΙΞΑ.
    - ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ; ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ;
    - ΝΟΜΙΖΑ...
    - ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ. ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΗΜΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ, ΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ( Πέτρου Ράλλη, τεχνητό χόρτο ), ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    ΕΚΕΙ ΖΗΛΕΨΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ MOLTO ΕΚΕΙ. ΕΠΩΝΥΜΑ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ, ΨΑΧΝΕΙ.
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Τι ειναι αυτο ρε Μπαμπη; Και πως ο ΠΑΟΚ πρωτος; Λογω υπερομαδας; Και ο Αστερας απο 7ος 12ος με μειον τρεις βαθμους απο οσους εχει τωρα; Και η ΑΕΚ σταθερα με 4 βαθμους αλλα 2η; Πως γινεται;
    Και οι Σερρες ακομα τελευταιες και στις δυο βαθμολογιες,ενω επρεπε να εχουν 2 βαθμους τουλαχιστον;
    Πως προκυπτουν ολα αυτα;
    Μεθυσμενοι γραφουν εκει μεσα; Η παιδακια;
    Εγω βλεπω την κανονικη που λεει: ΑΕΚ: 3 αγωνες, 4 βαθμοι 1ν-1ισ.-1ηττ., 5-4 τα γκολ
    Τα αλλα ειναι αχρειαστα και για τους "Νικολακοπουλους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Προς Ανώνυμο: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ- ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ - ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.
    ΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝΟΙΧΤΑ. Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ 5000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ: ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. @Χρήστο
    Βαθμολογία όπως θα έπρεπε να είναι χωρίς τα ''κατά λάθος΄΄ λάθη των πουστιδων διαιτητών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Προς Χρήστο: Πόσος αγώνας να γίνει τελικά, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑΔΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΕΡ. ΑΕΚΤΖΗΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ Ο, ΜΑΛΑΚΑΣ. 7-30-118.
    ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ, ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΣ.
    ΚΑΖΑΜΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ; Η ΤΑ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΗ.
    ΑΡΚΑΔΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗ. ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ. ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ.
    ΑΡΚΑΔΙ, ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ. ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΦΙΛΤΡΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΤΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΠΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ; ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Η μαλακια ειναι παντος καιρου. Παει παντου.
    Ειδικα σε "επιπεδου" τυπους, δηλαδη αυτους με στειρα αποκτηθεισα γνωση πθανον μετα απο γονεικη παροτρυνση "για να γινει κατι το παιδι".
    Και οντως γινεται "κατι". Ενα "πραγμα" δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Steven . ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΑΠΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΤΖΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ? ΤΟ ΤάΓΚΟ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΜΑΘΕ ΣΤΗΣ ΜΠΟΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗ ΣΠΑΡΑΖΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΟΙ ΨΑΛΙΔΟΚΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΚΕΨΑΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ. ΠΟΙΟ ΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΤΑΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣΑΣ? ΑΠΟ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ? Ο ΝΙΚΑΙΩΤΗΣ ΞΕΡΕΙ. ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΙΔΗ ΤΗ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΖΕΙ.ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΖΑΡΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΡΝΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΤΑΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. mono pou yparxei kai kati allo se ola auta

    akouei AEK kai ksunei t'arxeidia tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή