Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ

            Δεν ξέρω τι σόϊ ομάδα είναι αυτή η Χάϊντουκ. Το οτι είναι κροατική, κάτι βέβαια σημαίνει, που όμως δείχνει κι ένα συγκεκριμένο ταβάνι. Επίσης το στοιχηματικό κουπόνι, μας δίνει σούπερ φαβορί στο 1,55 με κόντρα το 5. Επομένως στην θεωρία πρέπει να νικήσουμε. Στην πράξη όμως τι γίνεται;
Θα το δούμε στο γήπεδο.
           Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι αυτό. Και πιστεύω οτι θα βγάλουμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα μας. Διότι μέχρι τώρα, η συμπεριφορά μας είναι αλλοπρόσαλλη. Σκίσαμε στην Αυστραλία, χαροπαλέψαμε με την σκωτσέζικη, φάγαμε το χαστούκι απο την Κέρκυρα και μετά... Μετά σκοτώσαμε τας Σέρρας και μεταμορφωθήκαμε σε ομάδα του 90 που έπαιξε σούπερ μπάλα, που είχε αυτοματισμούς κι οτι είμαστε ένα απο τα φαβορί για τον τίτλο ," αν μας αφήσει η διαιτησία".  Τώρα γιατί εγώ είδα την Κυριακή μόνο το Λυμπερόπουλο και τον Δέλλα, μάλλον θα πρέπει να μου ανεβαίνει η μυωπία και να μην το έχω πάρει χαμπάρι.
            Φυσικά όλοι μας θέλουμε τη νίκη με όποιον τρόπο και να έρθει. Για βαθμουλάκια και για χρήματα. Εντάξει και συμφωνώ. Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσουμε και τι μπορεί να καρτερούμε αργότερα. Αν κάτι που δουλεύεται στην προπόνηση βγαίνει και στο γήπεδο κι αν μπορούμε κάποια στιγμή να δούμε επιτέλους και λίγο μπάλα. Διότι κατά βαση, αυτό είναι που ζητάει ο γνήσιος Αεκτζής
κι αυτό είναι που τον διαφοροποιεί απο τον οπαδό των αιώνιων.
          Το ματς είναι αργά και δεν ξέρω πόσο θα δυσκολέψει τον κόσμο. Που πρέπει να έρθει στο γήπεδο. Δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας ούτε μυρίζει κάτι ύποπτο στην ατμόσφαιρα. Διότι την Ευρώπη την φοβούνται ή την σέβονται όλοι. Και δεν πολυκουνιέται κανείς. Ας πούμε το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα, είναι ψηλότερης επικινδυνότητας και μιλάω πάντα για την περίπτωση αγωνιστικής στραβής.  Που η στραβή συγχωρείται αν έπαιξες καλά. Αν ήσουν για τα μπάζα, τότε παίρνει δικαίους και αδίκους η μαυρομύτα.
        Κι επιμένω για τον κόσμο, διότι στη Ριζούπολη ψιλοτρόμαξα. Να μην μπορούμε ούτε αυτό το γήπεδο να γεμίσουμε; Είπαν, οτι πολλοί φοβήθηκαν ή οτι κάποιοι κάτοχοι διαρκείας δεν προσήλθαν. Εντάξει να το δεχτώ αυτό. Πάμε λοιπόν να δούμε, πόσος είναι ο ενεργός λαός σε ένα γήπεδο άνετο, που έχει φάει την παραμύθα του σερραϊκού ακανέ, σε πρεμιέρα για την Ευρώπη με μονόδρομο τη νίκη και που σε περίοδο κρίσης κι άρα δεν είναι δυνατόν κάποιος να πήγαινε και στα τρία ματς με αγοραίο εισιτήριο, αν θα έκανε κάποια επιλογή, θα ήταν μάλλον στο γκλάμουρ του διεθνούς αγώνος. Δεν περιμένω να γεμίσει φυσικά, αλλά γιατί να μην έχει ένα τριαντάρι ας πούμε; Όσοι μπορείτε λοιπόν, ελάτε να υποστηρίξουμε τον δικέφαλο μας.
      ΥΓ1. Αγαπητέ πρόεδρε, οι Αεκτζήδες δεν είναι 1,5 μύριο. Καμιά 800 χιλιάδες μπορεί.
      ΥΓ2. Επίσης η δήλωση " δεν μιλάω για την διαιτησία ΜΕΤΑ απο ήττα ", δεν είναι και πολύ σοβαρή ούτε και δείχνει κάποια ανωτερότητα. Δηλαδή άμα σε σφάξουν, θα το παίξεις μουγκός; Ανωτερότητα δείχνει να τον πηδήξεις τον διαιτητή ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ.
     ΥΓ3. Το Νικολάκη μην τον πολυακούς. Είδες που τον έκανε ο άλλος πέρα;
     YΓ4. Τελικά ο Μπλάνκο ήταν σημαία ή ένα κουρελόχαρτο; Κρίμα για τον συμβιβασμό του προπονητή. Άλλος είναι το κωλόπαιδο εκεί μέσα.
       YΓ5. Μην τρομάζετε. Και μην μασάτε. Ο απλός κόσμος έχει το δικαίωμα. ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.               

19 σχόλια:

  1. siga mi gemisei gipedo o vatraxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Όλους: μην φοβαστε. Ο επίδοξος γκάνγκστερ είναι ο Πατέρας. Όχι οτι ο άλλος είναι λιγότερος. Μιλάμε για την Ελλάδα. ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΩΝΑΣΗΣ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΑΕΚ; ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΠΟΙΑΝΟΥ; ΤΟΥ ΓΡΑΝΙΤΣΑ. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ. ΑΥΤΟ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ; ΕΓΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΑΜΑΤΖΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΧΟΧΟΧΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Ανώνυμο: ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ; ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΑΝΤΕ ΡΕ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΔΑΜΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ? ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΑΝΑ ΛΕΜΕ ΒΙΤΑΜ ΛΗΞΗ 5/12. ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΠΡΩΙ ΜΕΛΙ ΣΑΝΙΔΗ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. siga mi gemisei gipedo o vatraxos
    ___________

    Κάνεις λάθος αδερφέ.Όποτε ερχόταν σαν αντίπαλος με το μπουρδέλο του Πειραιά το γέμιζε ο μπινές!
    Αντίθετα σαν προπονητης της ΑΕΚ στη 2η και 3η θητεία του έχει "ιστορικά χαμηλά".Ακόμη και πριν το 96 η Φιλαδέλφεια γέμιζε μόνο στα μεγάλα ματς τίγκαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφαιρέστε ένα απο τα δύο ρήματα της τελευταίας γραμμής για να βγάζετε νόημα,σόρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ; ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΑΝΤΕ ΡΕ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ----------------------

    to basket akoma kai otan pire prwtathlima ,den gemise para mono sto teleutaio mats (kai pali eixe kena)

    to oaka, o santos kai o ferer to gemisan

    kanane sold-out kai katagrafike
    o enas me mpourmpo kai krasa sto mats me gavro, o allos me ti milan

    o vatraxos akoma DEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος είπε...

    Κάνεις λάθος αδερφέ.Όποτε ερχόταν σαν αντίπαλος με το μπουρδέλο του Πειραιά το γέμιζε ο μπινές!
    Αντίθετα σαν προπονητης της ΑΕΚ στη 2η και 3η θητεία του έχει "ιστορικά χαμηλά".Ακόμη και πριν το 96 η Φιλαδέλφεια γέμιζε μόνο στα μεγάλα ματς τίγκαρε.

    ------------------------

    einai gegonos oti o vatraxos se oles tis sezon pou einai sto pago meta ti prodosia , afinei ena megalo meros tou kosmou EKTOS gipedou enw dixazei tous ypoloipous pou pane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eντάξ' μωρέ, γιατί να μην πει ο Aδαμίδης ότι οι AEKτζήδες είναι και 2,5 εκατ. άμα λάχει;

    Eδώ ο Tσουκαλεύς έλεγε ότι οι Δαφνοστεφανωμένες είναι το 70% της Eλλάδος (ίσως και των Bαλκανίων) και ότι η Mακεδονία είναι Eλληνική και κατακόκκινη. (Θύρα 7 και στην Kουάλα Λουμπούρ της Mογγολίας ναούμ. Kαι εκεί κατακόκκινοι και μαλλιάδες).

    Θα μου πείτε βέβαια, ότι ο Tσουκαλεύς δεν ήτο πρόεδρος.
    Kαι ερωτώ: Ποια η διαφορά του Tσουκαλέως από τον Kρόκους (Kόκκαλη); Kαι οι δύο από το Στοίχημα κονομάνε.

    Διζ ιζ Xέλλας, μπορείς να λες ό,τι να 'ναι άνευ συνεπειών.

    Για το σημερινό ματσάκι αδυνατώ να κάνω πρόβλεψη διότι χάλασε η κρυστάλλινη σφαίρα μου. Ελπίζω οι Kροάτες να βγάλουν τον παραδοσιακό Nοτιοσλαβικό υπεροπτικό τσογλανισμό τους, που μπορεί να ακυρώσει το ταλέντο τους και να την πατήσουν από το γίγαντα Παντέλο τον οπαδό του Oσβάλντο Aρντίλες. (Στην εθνική Aργεντινής έπαιζε και αυτός με το Nο 1).

    ΠPOΣOXH!

    Aν θέλετε να βγάλετε το άχτι σας με το παλιόπαιδο τον Kόκκαλη που μας έκλεψε το πρωτάθλημα το 2008, τώρα θα τον βρείτε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ανωνυμε
    μαλλον εισαι μικρος στην ηλικια διοτι επι ιωαννιδη και ιβκοβιτς το γηπεδο γεμιζε στο μπασκετ δεν θα τα ειχες δει ισως, παρε dvd να τα δεις
    το σημερινο χαλι με τους 500 φιλαθλους δεν εχει ξαναγινει
    επι εποχης αγιασωτελη γεμιζε το ιωνικος νεας φιλαδελφειας με 1500 (sold out) φιλαθλους και μην πω νωριτερα στο παναθηναικο σταδιo στο κυπελλο με Παο και Οσφπ εποχης γιαννουζακου, γκεκου, πανταζη ειχε 15000
    για να τα γνωριζεις και να μην διεστραβλωνεις την πραγματικοτητα φιλαθλε της πλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Ανώνυμο: Αδερφέ εγώ την άποψη σου την ακούω. Όμως επιμένω οτι το γήπεδο ΔΕΝ γεμίζει όχι λόγω Μπάγιεβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dimitri είπε...
    ανωνυμε
    μαλλον εισαι μικρος στην ηλικια διοτι επι ιωαννιδη και ιβκοβιτς το γηπεδο γεμιζε στο μπασκετ δεν θα τα ειχες δει ισως, παρε dvd να τα δεις
    --------------

    esu pou eisai megalos kai fenese kai basketofatsa, fere mou ta dvd pou einai gemato oaka kai to galatsi na ksestravotho

    kai eksigise mou kai pou anaferotan oi dilwseis ioanidi gia mple kathismata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Αδερφέ εγώ την άποψη σου την ακούω. Όμως επιμένω οτι το γήπεδο ΔΕΝ γεμίζει όχι λόγω Μπάγιεβιτς

    ------------

    ola paizoun to rolo tous
    kai fysika kai n adamidios dioikisi me to didymo notia-pappa pou den exoun filodoksies

    alla yparxei kosmos pou den erxete apkleistika kai mono gia to vatraxo

    an paratiriseis eisitiria kai MO sto oaka ,tha katalaveis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ανώνυμο: Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που δεν έρχονται λόγω προπονητή ( ξέρω κάμποσους και δεν κάνω πλάκα ). Όμως ο κόσμος δεν έρχεται στον κύριο όγκο του διότι δεν υπάρχουν παίκτες, δεν υπάρχει ομάδα και θέαμα, υπάρχει φόβος για τους αντίπαλους με τα μύρια και τέλος διότι υπάρχει απογοήτευση και κούραση απο τα τόσα άτιτλα χρόνια και την ελάχιστη οικονομική συνδρομή της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pali Ανώνυμος vgainei to tsoglanaki o mikehlk21
    pou na vrei ta ar...ia na ginei antras


    zastr0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. zastr0 είπε...
    pali Ανώνυμος vgainei to tsoglanaki o mikehlk21
    pou na vrei ta ar...ia na ginei antras


    zastr0
    -----------------------------

    les na ntrepotan esena to malaka?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ(?) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ..ΤΟ ΕΙΞΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ...Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΟΜΑΔΩΝ..ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΑΕΚ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ 7ΤΙΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 2006 ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΘΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΙ..ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΑΡΤΗ...ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ...ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΔς ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ...ΑΛΛΑΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ EYROPA ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ...ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ CHAMPION LEAGUE ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ GROUP..ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ OVER ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ..ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ SEVILLE...ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΗΣΤΕΙΚΑΜΕ..ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΧΑΝΩ 2-0 ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΩ...ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΩ...ΦΑΓΑΜΕ 4!!ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΒΑΛΕ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΕΙ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΑΕΚ..(ΟΠΑΔΟΙ..ΠΑΙΧΤΕΣ..ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..ΔΙΟΙΚΗΣΗ..ΟΛΟΙ.) ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ..ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..ΛΕΕΙ..ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ...ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ 4 Η ΣΤΟΥΣ 8..ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ..ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ...ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ 3...ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ HAIDUK SPLIT..ΤΟΤΕ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..ΜΟΝΟ ΑΕΚ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ...ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΚΥΡΙΑΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Κυριάκο: Αγαπητέ συμφωνώ μαζί σου πέρα για πέρα. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ.
    ΣΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΟΒΟ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ.
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΝΕ ΚΑΝΑ ΘΑΥΜΑ. ΣΚΥΦΤΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΤΣΟΥΦΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΑΧΗ Η ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
    "ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ", ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ. ΕΓΩ, ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΑΡΑ Μ' ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, Η ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙ. ΚΙ ΕΛΕΓΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ;
    ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΡΙ ΤΑ 50, ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΕΛΑ ΠΟΥ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΔΕΣ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΟΒΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΩ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.
    Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΛΑΜΑ. ΒΟΥΛΗ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΚΙ ΑΕΚ ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ. ΣΩΠΑ ΡΕ. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΙ ΦΟΡΛΑΝ. ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΜΙΚΡΥΝΕ Η ΛΙΜΝΗ, ΜΙΚΡΥΝΕ ΚΙ Η ΨΥΧΗ;
    ( αυτό θέλει ανάρτηση ξεχωριστή και να σου πω πως πανηγύρισα στο τηγάνι το παλιό το 1971-2).
    9:20 ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ( τώρα γύρισα ), αλλά τα παιδιά είναι πια η δύναμη μου. ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κυριακο,ολη η ουσια ειναι αυτο που ειπες,κι αυτο που επισημανε ο Στηβεν περι φοβου.Και η νοοτροπια για να αλλαξει θελει χρονο.Χρονο,ειχαμε και μαλιστα πολυ,αλλο αν εμεις κοιταγαμε τ`αστερια.Δεν υπαρχει δυναμικη,σαν την βαρκα παει η ΑΕΚ,που τραβας 2-3 κουπιες και μετα παει μονη της μεχρι να ξανατραβηξεις.....
    Την αποψη μου για το παιχνιδι με την Χαιντουκ,στην επομενη αναρτηση αμα τη επιστροφη του Στηβεν απο το ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή