Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ

          Το φετεινό πρωτάθλημα ξεκίνησε λοιπόν με τα Δαλούκεια. Είναι εκδηλώσεις που είχαν γίνει και πέρσι, όταν δεν είδε ο διεθνής διαιτητής την χεράρα του Μέλμπεργκ στο παιχνίδι μας με την δαφνοστεφανωμένη. Φέτος όμως είδε, την ανάσα του παίκτη του Άρη που χάϊδεψε τον αριστερό γλουτό του Βύντρα κι αυτός έπεσε σαν ώριμο σύκο. Μετά, στο ημίχρονο, του είπανε για το λάθος του κι άρχισε να σφυρίζει 80-20 υπέρ του Άρη. Άρα;
         Άρα, ήταν στημένος; ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ. ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. Ο στημένος δεν πάει να ρεφάρει ποτέ. Σε βάζει στο τραπέζι και σε τελειώνει. Μην ψάχνετε φαντάσματα. Τα ουρλιάζω απο πέρσι.
         Βγαίνει όμως ο Μαρινάκης, με τον οποίο συντάχτηκα και θα δείτε οτι θα δικαιωθώ, και λέει: " Να πάρουν το κεφάλι του Δαλούκα, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ." Διαφωνείτε; Αν ναι, δεν το καταλαβαίνω. Αν όχι, τότε πάμε καλά. Ό,τι όμως και να κάνετε, μιά πρέπει να είναι η ερώτηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; Οι άλλοι διαιτητές γενικώς και αορίστως; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΟΘΗ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΜΕΣΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Αν όχι ακόμα, τότε να σας πω οτι τα περσινά έργα Πατέρα είναι πασίγνωστα στον Μαρινάκη, αφού του τα διηγείτο με καμάρι όλη την χρονιά που συντρώγανε στα κότερα ή στο Νάμος.
        Κι επειδή ακόμα ίσως να υπάρχουν αμφιβολίες στο γιατί συντάχτηκα, να συμπληρώσω κάτι που ξέρετε: Ο Μαρινάκης έβαλε 100 μύρια. Ο Πατέρας τι έχει βάλει; Να μην είμαι με έναν επενδυτή που τρελαίνεται άμα του τα παίρνουν απο το παντελόνι κάτι λαμόγια που δήθεν επηρεάζουν τις καταστάσεις;  Και να είμαι με ποιόν;
         ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ; ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙ, Η ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΤΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ; Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ( εδώ θέλω να δουλεύει το μυαλό); Διότι αυτό δείχνει η δήλωση: " Προσελήφθη ο αρχηγός της παράγκας και κάποιοι μιλάνε για κάθαρση;". Όχι κύριε πρόεδρε. Πρώτον ο Γκαγκάτσης είναι καμένο χαρτί στην πιάτσα και δεύτερον πρέπει να πηγαίνεις με εκείνον που ρίχνει χρήμα για παίκτες και που τα μέχρι τώρα ζητάει ένα 50-50 ΕΝΩ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, και να επαναλάβει τα πράσινα περσινά.
         Και βέβαια καλά έκανε ο Αδαμίδης και φώναξε. Όχι οτι θα κερδίσει τίποτα ουσιαστικό απο την διαιτησία ή την καταγγελία. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΣΤΑΣΗ ΑΕΚ. ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ, ΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, διότι δεν τον έχω κόψει και τόσο κρύο αίμα. Εξ άλλου, σε ό,τι και να έχει πει ( θυμηθείτε ), έχει πέσει έξω. Και φυσικά θα ξαναπέσει έξω, αφού ο Μαρινάκης θα μείνει.
        Κι είπαμε για τον πυρηνικό πόλεμο που έρχεται. Και για την διαιτησία που ψάχνει πάντα να βρει προστάτη. Και για τις παράπλευρες απώλειες, που πια αρχίζουν και φαίνονται. Σαν τις δηλώσεις του φελλού: " έρχεται ο στρατηγικός επενδυτής". Κοινώς, ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ.
      ΥΓ1. Φέτος το ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ ειναι διπλό. Δεν ήταν ο Δαλούκας βαλτός, άλλος ήταν προειδοποιημένος.
      ΥΓ2. Ο Πατέρας δεν είναι κουμπάρος του Κόντη. Τον γιό του παράγοντα του Άρη, τον έχει βαφτίσει ο Γ. Ξυλάς.
       ΥΓ3. Οι παίκτες, αν πληρώνονται, να παίξουν τα λεφτά τους. Η έδρα είναι επιλογή άλλων. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ. ΚΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
       ΥΓ4. Χρόνια πολλά στο όνομα. ΤΟ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΠΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ. Συμβουλή είναι αυτό. Φυσικά, τράβηξες τον δρόμο σου. Κι όπως είπες, ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΤΑΘΕΙΑ. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΟΙ ΑΣΠΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ.

24 σχόλια:

  1. Κι επειδή ακόμα ίσως να υπάρχουν αμφιβολίες στο γιατί συντάχτηκα, να συμπληρώσω κάτι που ξέρετε: Ο Μαρινάκης έβαλε 100 μύρια.

    koimisou aggeloudi mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ανώνυμο: Ξέχασες την παύλα κάτω απο ό,τι έγραψα. Τα πουλάκια πιάνονται απο την μύτη.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΝ ΛΕΧΡΙΤΙΣΜΟΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ.
    Η Ο ΑΠΩΝ, που δεν θα τον φοβάσαι. Τότε θα είναι ο σιωπών. ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΟΤΕ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ο,ΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΜΗΤΟΙ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΦΑΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΛΛΟ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΡΒΟ.
    Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ. ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΓΙΟΥΠΙ ΝΤΟΥ, Η ΝΕΑ ΚΟΛΛΑ Η Η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ Η ΣΑΡΛΟΤ.
    ΕΤΩ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στηβεν Χρόνια σου πολλά και απο εδω . Με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xρόνια πολλά Στήβεν!

    Γουστάρω την φωτό με τις μπούρκες. H καλύτερη στολή για τους πεζοναύτες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Kαι αν τα χνώτα του Aρειανού ζέχναν σκόρδο;
    A;
    H σκορδίλα είναι σύμφωνη με την συνθήκη της Γενεύης;
    Όχι κύριοι, δεν ήτο ανίκανος ο κόραξ. Ήτο ανθρωπιστής ενάντια στην επέκταση της χρήσης χημικών όπλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους αλλά και σε σένα steven για την ονομαστική σου γιορτή.

    Επιστροφή από Χαλκιδική,στην πολύ σκληρή καθημερινότητα.

    "Δαλούκεια"!!! χαχαχαχα,πολύ ωραία λέξη και κατάσταση...
    Τι έγινε με τον Γκαγκάτση? Έχασα επεισόδιο?
    Τον προσέλαβε ο Μαρινάκης?

    Δε νομίζω ότι με τις φωνές του Αδαμίδη θα βγει τίποτα και δε νομίζω ότι υπάρχουν οπαδοί μας που να πιστεύουν το αντίθετο.
    Θα μας πετσοκόψουν, πριν καν στεγνώσει το μελάνι...
    Έργα και δράση χρειάζονται.
    Σε παρασκήνιο και προσκήνιο...
    Μελισσανίδειες καταστάσεις... και δεν εννοώ μόνο Μπάκα και καμικάζι διαιτητές,αλλά και πανέξυπνες κινήσεις αλά Έδεσσας.
    Αυτά περιμένουμε(τουλάχιστον εγώ),προς γνώση και συμμόρφωση και των υπολοίπων διαιτητών της λίστας ή ακόμα κι εκτός.
    Μας αρέσει δε μας αρέσει...
    Η διαιτησία είναι ήδη υπό κατοχή δύο φτερουγών δικέφαλου πτηνού(όχι του βυζαντινού) από χρόνια,δε χρειάζεται τρίτο προστάτη.
    Άσε που και να θέλει δε μπορεί να μπει άλλος,σαν τρίτο ισόνομο μέλος.
    Όλοι αυτοί οι σύγχρονοι διαιτητές επί επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αναρριχήθηκαν στα ψηλότερα επίπεδα,κατόπιν δικών τους εντολών.
    Ο Γενιτσαρισμός των διαιτητών συνεχίζει να δικαιώνει τους εφαρμοστές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα σε ολους.
    Χρονια πολλα και προπαντως καλα,αδερφε. Με υγεια σε εσενα και ολους εκει στο σπιτι.
    Οπως και στον προεδρο.Οτι και να γινει, με αυτην την ιστορια που εμπλεξε που λεγεται ΑΕΚ,μονο κερδισμενος μπορει να βγει.
    Τα "Δαλουκεια",ειναι η γιορτη των αναστεναριδων κορακιων.Ειναι μια γιορτη κι'αυτη.
    Στηνονται καρβουνα και πρεπει οι Δαλουκες ξυπολητοι να περασουν απο πανω και μαλιστα τραγουδωντας χαρουμενοι.
    Ουτε ψυλος στον κορφο τους φετος.
    Μεχρι περσι, γνωριζαν την κατευθυνση,γνωριζαν το αφεντικο και προς τα'κει γαυγιζαν. Φετος που τους τραβανε απο τρεις μεριες,να δω πως θα τα βγαλουν περα.
    Ειναι μια μαυρη χρονια. Εχει τις ευκαιριες της βεβαια,αλλα για τους περισσοτερους θα ειναι βασανιστικη. Θα σφυριζουν απο δω,θα τρωνε χαστουκι απο 'κει. Θα σφυριζουν απο 'κει, θα τρωνε χαστουκι απο 'δω. Μιλαμε για κολαση.
    Και στο τελος θα ευνοουν την ΑΕΚ, μια και ειναι ουδετερη ζωνη. Κατι σαν το ουδετερο εδαφος μεταξυ Αραβοισραηλινων.
    Η θα πεσουν απανω της με λυσσα και θα την πηδηξουν χωρις σαλιο.

    Αν στενος συγγενης η κολητος, η καλος φιλος,μιας εκ'των δυο, ηταν προεδρος στον Αστερα π.χ. η στις Σερρες η σε αλλη μικροτερη ομαδα,δεν θα θεωρουνταν αυτοματα και η ομαδα αυτη "δορυφορος" και "παραμαγαζο" της "μητρικης"; Ασφαλως. Κατι σαν το παο-οφη η το παο-παοκ περσι η το οσφπ-ξανθη κλπ.
    Και η απορια μου ειναι η εξης: μεταξυ των δυο καλων φιλων και προεδρων των δυο,παο-ασφπ, ποιος ειναι το παραρτημα και το παραμαγαζο και ποιος αυτος που δινει τις εντολες και οχι μονο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Όλους: Παιδιά ευχαριστώ. Η μεγάλη πλάκα είναι οτι άρχισα να δέχομαι τα "χρόνια πολλά" αφού έγινα 30 χρονών. Μέχρι τότε γιόρταζα του Αγίου Κωνσταντίνου ( το δεύτερο όνομα μου )που ακόμα και΄σήμερα τότε με γιορτάζει η οικογένεια και οι συμμαθητές μου ( τους έρχεται πιο οικονομικό μια και το κολλάνε με τα γενέθλια μου-26/5 ). Επίσης λόγω του Στήβεν γιορτάζω και των Αγίων Πάντων ( δεν ξέρω πότε πέφτει ) και σκέφτομαι και να ξαναβαφτισθώ και νάχω 5 ονόματα. ΟΕΟΕΟΕ
    @ Χρήστο: Αδερφέ, κάνε πιο λιανή την ερώτηση διότι νομίζω οτι τόχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΒΕΝ ..ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

    ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ( ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ, ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ )ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ..( ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΣ . ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.)
    ΑΠΛΑ Η ΑΕΚ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΒΕΝ
    ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. XRONIA POLLA, CAPTAIN.
    SYNEXISE TO RESITAL SOU.....
    TA YPOLOIPA, APO PEMPTH VRADY KAI META, ME TOUS KROATES, POU ERXONTAI AGRIEMENOI...
    OPOIOS THELEI NA VOITHISEI TO TMHMA PODOSFAIROU SALAS, NA KALYPSEI TA EKSODA THS XRONIAS, (GHPEDA, ROUXISMOS, METAKINISEIS, EKSODA AGONON), MPOREI NA PAREI ESTO APO 1 KARTA ENISXYSHS - DIARKEIAS TON 10 EURO.
    EYXARISTO POLY...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ STEVEN..ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ..ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ...ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΩΡΑ..ΕΙΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ..ΟΠΩΣ Π.Χ Η ΑΕΚ ΠΕΡΣΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ...ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ..ΚΑΒΑΛΑ...ΞΑΝΘΗ..ΑΡΗΣ...ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...ΑΠΟ ΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΗΡΕΣ 1 ΘΑΘΜΟ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ 12....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ...ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΑ..ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ..ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ..ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ..ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΚΟΜΠΛΕΞ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΑ 2 ΗΤΤΕΣ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??ΤΣΠ...ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΡΣΥ ΕΜΑΣ..ΑΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ..ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΑΕΙ ΕΝΝΟΩ ΠΑΕΙ...ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΜΟΙΑ 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ..ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΓΗΜΑ...2007...ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΟΜΩΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,,ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΣ...!!ΚΥΡΙΑΚΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς BLANCO21: Αδερφέ, κάπως να μιλήσουμε. Θέλω να πάρω τρεις κάρτες για την ενίσχυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εστω, λοιπόν Κων/νο και Σταυρο, δέξου τις ειλικρινείς μου ευχές.
    Να είσαι πάντα καλά STEVEN, γερός και όρθιος, όλα να σου έρχονται δεξιά (ή αριστερά) και να είσαι ευτυχής με την οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια πολλά όποτε και να γιορτάζεις(τώρα ή του Αγ.Κωνσταντίνου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συνεχίζει να γράφει ιστορία. Εκτός από πολυνίκης τεχνικός του ελληνικού ποδοσφαίρου με 12 τίτλους (8 Πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα) είναι κι αυτός με τα περισσότερα παιχνίδια στα Κύπελλα Ευρώπης.

    Με τα δύο που έδωσε ήδη η ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Νταντί Γιουνάιτεντ ο Σερβοέλληνας έφτασε τα 120. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελλάδα ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων της Ευρώπης. Δεν κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των τεχνικών της λίστας (οι 17 στους 20), αλλά δεν είναι και λίγο να φιγουράρει το όνομά του μεταξύ σπουδαίων ονομάτων, που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.
    Μόλις 20 τεχνικούς περιλαμβάνει ο πίνακας με όσους κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα των 100 αγώνων στα Κύπελλα Ευρώπης, ανάμεσά τους και σε περίοπτη θέση, στη 12η, βρίσκεται και ο Μπάγεβιτς.
    Ο Ντούσκο έχει τη δυνατότητα να σκαρφαλώσει στη 10άδα. Με τα 6 ματς που θα δώσει η ΑΕΚ στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ θα φτάσει τα 126. Θα ξεπεράσει τον Σβεν Γκόραν Ερικσον, ο οποίος δεν θα δώσει το φέτος το «παρών», αφού είναι υπεύθυνος της Ακτής Ελεφαντοστού. Αλλά θα αφήσει πίσω του και τον Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος κάθεται στο τιμόνι της εθνικής Αγγλίας.

    Ο Μπάγεβιτς έχει κοουτσάρει 4 ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Με την ΑΕΚ έχει 60 αγώνες, οι οποίοι μεταφράζονται σε 18 στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε 16 στο Πρωταθλητριών και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σε 4 στο Κυπελλούχων και σε 22 στο Γιουρόπα Λιγκ (ΟΥΕΦΑ).
    Με τον Ολυμπιακό μετείχε σε 36 αγώνες, σε 26 στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε 10 στο Γιουρόπα Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ έχει 12 ματς στο Γιουρόπα Λιγκ και 6 με τον Αρη στην ίδια διοργάνωση. Ο Ντούσκο έχει και 6 παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα, 4 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και 2 στο Γιουρόπα Λιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009

    Σχόλιο στο gazzetta.gr

    "o ντουσαν ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
    ΟΜΩΣ ακομα δεν εχει τη στηριξη ολου του κοσμου οπωσ του αρμοζει.
    ΣΕ ΕΝΑ εξαμηνο 50.000 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ θα σειουν το ολυμπιακο σταδιο με την κραυγη :
    NTOYΣΑΝ-ΝΤΟΥΣΑΝ-ΝΤΟΥΣΑΝ
    (χατζηχρηστακια σορρy αλλα πρεπει επιτελουσ να κανετε την τελικη σας επιλογη γιατι εφθασε το πληρωμα του χρονου:
    ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ... ΕΙΣΤΕ ΑΕΚ Η....ειστε οριτζιναλακια και ερμαια του μητσου)
    γιατι ειναι τεραστια ιεροσυλια ο καθε συνδεσμος ή γκρουπουσκολο τησ ΕΝΩΣΗΣ να φωναζει
    ΑΕΚ και μετα το προσωνυμιο του καθε γκρουπουσκουλου
    πχ σκεφτειτε να ακουμε στο γηπεδο:
    1. ΑΕΚ...ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
    2. ΑΕΚ...ORIGINAL κλπκλπκλπ
    3. ΑΕΚ...ΘΥΡΑ21 ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
    4. ΑΕΚ...ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΓΩΝΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
    5. ΑΕΚ...ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ

    ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΩΡΙΜΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΣΚΕΨΗ)"
    _______________________

    Προσέξτε ημερομηνία!Ακόμη περιμένω να ακούσω ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ απο έστω 50 άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάτσε ρε ανώνυμε,μη βιάζεσαι...
    Ακόμα δε παίξαμε στο ΟΑΚΑ...
    Οριοθέτησε ο σχολιαστής ένα εξάμηνο,αλλά ΟΑΚΑ δεν πήγες ακόμη.
    Αυτό σημαίνει να μη κάνουμε κανένας μας τόσο μακροπρόθεσμα σχέδια στην Ελλάδα.
    Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες.
    =============================================
    Σοβαρά τώρα.
    Κάθεσαι κι ασχολείσαι με πιτσιρικάδες...
    Είπαμε,καλός ο πρπονητής μας,αλλά όχι κι έτσι..
    Κι εμείς αγαπήσαμε, αλλά δε κάναμε έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Σεπτεμβρίου, 2010 17:54

    Χρόνια πολλά προσφυγάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι του έκανε του Πλατινί πιο πολύ εντύπωση στην συνάντηση που είχε με τους προέδρους; Το ότι ήταν όλοι αξύριστοι!
    Όπως πάμε εμείς στις αφρικανικές χώρες και βλέπουμε να φοράνε κρίκους μέχρι και στο πέος τους και μας κάνει εντύπωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. steven χρονια πολλα και απο μενα
    προς blanco θελω και γω 3 καρτες για το ποδοσφαιρο σαλας, συννενοησου με τον steven
    ερωτηση?
    ειναι εξαφανισμενος ο Δ. Χατζηχρηστος? οποιος ξερει κατι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς όλους: ΣΤΕΛΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΞΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΩ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΒΡΑΊΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΞΑΝΑ ΠΑΝΤΩΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    @ ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ, που προς το παρόν βάζει παρκετίνη σε κάτι ξύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς ανώνυμο: Είχα πάει να πιω καφέ εκεί με Αεκτζήδες. Στην βυζαντινή γωνιά. ΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
    ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ. ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΑΙ. ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΔΧ Ο ΠΑΠΑΣ. Η ΠΕΙΝΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ; ΜΑΛΑΚΑ, Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ. ΞΕΚΟΛΛΑ. ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΧ. ΟΣΑ ΕΙΠΕ , ΕΙΠΕ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ. ΘΕΣ ΜΑΖΙ Ή ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ok, tha kanoniso me Steven, sto email tou, kai sto tile, tha sas paro amesa.
    eyxaristoume poly gia tin stiriksi.
    Vamos AEKARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή