Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ στην Ριζούπολη

           Εγκαίνεια και για μένα και για τα παιδιά σήμερα. Θυμήθηκα τα παλιά. Αναχώρηση μιάμιση ώρα πριν, με τον φόβο του παρκαρίσματος ( να δείτε πού και πώς πάρακαρα ) και με την μαζική τοποθέτηση μας στην θύρα 1. Ήθελα να βρω κι όσο το δυνατόν καλύτερη θέση, αλλά και να δουν τα παιδιά και πώς είναι εκτός ΟΑΚΑ.
        Κι ήταν όλα ωραία. Παρά τον πολύ κόσμο, άνετα είδαμε το ματσάκι σαν ντιπρμπουσόν. Μία πάνω μία κάτω. Σε ένα γήπεδο, που όμως δεν ήταν γεμάτο και δεν είχε και τον παλμό που περίμενα. Αν η ΑΕΚ δεν μπορεί πια να γεμίσει και μια Ριζούπολη...
        Το πέταλο με τον ρυθμό του κι όλοι οι διπλανοί μου με τρομερό άγχος. " Άντε να το βάλουμε", " σφύρα καλά πουτάνας γιέ" , " έ, βγάλε τον πούστη τον Σκόκο έξω επιτέλους ". Τον κόσμο τον είδα πολύ φορτισμένο και φορτωμένο. Σαν να μην τον νοιάζει πια το θέαμα, παρά μόνο η νίκη. Κι αυτή να έρθει με όποιον τρόπο θέλει.
      Τέλος πάντων, μην λέμε κι άλλα περιφερειακά. Όταν ο Τζιμπούρ κι ο Σκόκο είναι εκτός τόπου και χρόνου, δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε τίποτε παραπάνω απο την ομάδα αυτή. Που δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η επιμονή στο σύστημα αυτό. Που έδωσε μια επαγγελματική νίκη απέναντι σε μια ομάδα πολύ λίγη, τουλάχιστον σήμερα.
      Και τα προσχήματα σώθηκαν με την καλή αμυντική γραμμή, που ήταν ακριβώς το ανάποδο από όσα παιζόντουσαν όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Ο Λαγός έφαγε μερικές ντρίπλες, αλλά στην συνέχεια μαζί με τον Γιάχιτς κράτησαν τις θέσεις τους. Δεν πάθαμε και κάποια ζημιά απο την αστάθεια του Αραμπατζή ή τα διωξίματα του, ούτε και τις υπερβολικές πρωτοβουλίες του Μανωλά, με τον Δέλλα να είναι κορυφαίος και να προσπαθεί να κάνει μέχρι και τον οργανωτή.
      Αγωνιστικότητα υπήρχε, δεν πρέπει να υπάρχει παράπονο. Χωρίς υψηλά επίπεδα ποιότητας, όλοι παίζανε για τον εαυτό τους μπας και σωθούν κάπως σε περίπτωση που κάτι θα πήγαινε στραβά. Κι αρκετές ευκαιρίες μπροστά που κάνουν το σκορ αρκετά μικρό. Παρήγορα πράματα δηλαδή, αφού είναι φανερό οτι ακόμα καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη και μπορεί να γίνει δουλειά και στην προπόνηση. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΧΗΜΕΙΑ.
       Δυο πράματα μου έκαναν εντύπωση. Ο εντυπωσιακός για τα κυβικά του Λυμπερόπουλος, που όμως δεν ξέρω πόσο θα αντέξει. Αυτός ήταν και ο καλύτερος για μένα.
       Το δεύτερο είναι η διαιτησία. Δεν μπόρεσα να μάθω το όνομα του διαιτητή. Όμως ο άνθρωπος είναι ακατάλληλος ακόμα και για σχολικό πρωτάθλημα κι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Δεν γίνεται να είσαι στην έδρα της ΑΕΚ, το ματς να πηγαίνει πολύ ομαλά και ξαφνικά να αποφασίζεις λες και σε τσίμπησε μύγα τσε τσε. Μπροστά στα μάτια σου. Όπως κι ο επόπτης ο προς εμένα, που μάλλον τα off-sight τα είχε εκτός ύλης.
       ΥΓ1. Αν ο Μαρινάκης εννοεί αυτά που είπε - τα βρήκα πολύ αντρίκια για τον Δαλούκα και για κάθε Δαλούκα - εγώ προσωπικά τάσσομαι μαζί του. Αλλοιώς βλέπω στο μέλλον να χρειαζόμαστε 6 διαιτητές μέσα στο γήπεδο μπας και βγάλουν απόφαση ή τον κόσμο να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.
     ΥΓ2. ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ λέγεται τελικά το σημερινό νούμερο. Και μόνο απο το όνομα καταλαβαίνετε.  

26 σχόλια:

  1. Στην "ολυμπιακη κυριακη" της Νετ, στα διαλειματα της μισαωρης συνεντευξης του Ριερα δειχνει και φασεις απο τα σημερινα παιχνιδια. Οποιος δεν τα ειδε, μπορει-αν εχει υπομονη και χαπια μαζι του-να τα δει εκει.
    Και γλυτωσαμε ταχα απο του πουρουπουπουδες και τις αγελαδες αλλα πεσαμε σε περισσοτερο εκλεπτισμενους αυλοκολακες-και οτι τους παραπανω τους ειχε παρει χαμπαρι ο κοσμος και με τα πολλα τους εδιωξαν.Και εφεραν κατι χαρτογιακαδες,κατι φλουφλιδες εναν γκριζο σοβαροφανη που νομιζει οτι βρισκεται στο BBC, και μια αλλη αδερφουλα, μικροτερη με ωραια χειλακια για πιπες. Η οποια αδερφη,θελοντας να πιασει τον ταυρο της ενημερωσης απο τα κερατα και να πουλησει και την εκδουλευση του στο νεο αφεντικο του, μετεδωσε διχως κανεναν εδνοιασμο και χωρις περιστροφες,απολυτως σιγουρος: "...και θα δουμε σε λιγο της θλιβερες εικονες απο την ριζουπολη, με τον κο Μπαγεβιτς να αποχωρει,μη αντεχοντας τους φιλαθλους που τον εβριζαν συνεχεια και θα τον δουμε να αποχωρει ενω τον εβριζε ολο το γηπεδο..."
    Μετα απο 20 λεπτα βγηκε με ζωντανο ο ρεπορτερ της εκπομπης απο Ριζουπολη και εξεηγησε το γεγονος πως εχει (οτι δηλαδη απεβληθει και καθολου δεν υπηρχαν αποδοκιμασιες για τον ιδιο, παρουσιαστικαν και οι δηλωσεις του ιδιου του Μπαγεβιτς να εξηγει γιατι τον απεβαλε ο Αρπακωλης,αλλα η αδερφη αταραχη και αμετανοητη και ανοητη. Κουβεντα δεν ειπε,τιποτα δεν αρθρωσε για να διορθωσει το λαθος του,για την λαθος πληροφορια που μετεδωσε. Σα να μη το ειπε ποτε. "Συγνωμη για την λαθος ειδηση που μετεφερα,αλλιως εχουν τα πραγματα,ζητω συγνωμη απο τους(μαλακες) τηλεθεατες. Μπα. Τιποτα. Αταραχη η Ζοζεφινα,συνεχισε να κανει εκπομπη. Αυτη ειναι η ευκολια του να μην εισαι αντρας.(γιατι εδω που τα λεμε,αυτο εχει ενα κοστος.Η και περισσοτερα).
    Οποτε,γινεσαι αδερφη και καθαριζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηταν μια εύκολη νίκη με μια καλή εμφάνιση κατά διαστήματα πολύ καλή.Ο κόσμος χάρηκε την νίκη της ομάδας μας βλέποντας και καλή μπαλίτσα.Το σκορ έπρεπε βάση ευκαιρίων να είναι 4-0.
    Η ατμόσφαιρα θύμισε άλλες εποχές που δεν είχες που να κατουρίσεις στο γήπεδο,να παρκάρεις κανά χιλιόμετρο μακριά και να σε πιάνουν τα ΄΄λιβάνια'' στις κερκίδες.Βλέπετε με πολυ δυσκολία βρέθηκε ένα εισητήριο από φίλο και αυτό κοντά στο περιθόριο της οργάνωσης που ήταν άψογη στην συμπεριφορά της εκτος από κάποιες ψιλές που δώσανε μεταξύ τους,άγνωστο γιατί.Μπορεί να ήταν οι χατζηχρηστεοικοί με τους μη.Ποιος ξέρει,μαλακυνση εγκεφάλου.
    Ο μαλάκας διαιτητής κατάφερε το ακατόρθωτο με συμπαραστάτες τους βοηθούς του,να εκνεβρίσει το γήπεδο χωρίς λόγο.Πρέπει να είσαι πολύ Αρμπάκολης για να τα κάνεις αυτά!
    Μετα μεγάλης δυσκολίας δραπετεύσαμε τελικά από την ριζούπολη και αν και δεν κερδίσαμε κανένα ντέρμπυ η εμφάνιση αφήνει υποσχέσεις.Αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεσες ακρες καλα τα πηγαμε. Με,ανυπαρκτο αντιπαλο και με τρομερη πιεση στα παιδια με τα σορτσακια, αλλα και στη κερκιδα,οπως λεει και ο αυτοπτης μαρτυς απο πανω.
    Δεν στραβωσε το παινχιδι,οπως πολυ θα περιμεναν η και θα ηθελαν.
    Γιατι αλλο να θεωρεις πιθανη μια ακομα αποτυχια η και ασχημες παραπερα εκβασεις και αλλο να την περιμενεις με λαχταρα.Να την θελεις.
    Γιατι υπαρχουν και οι μαλακες που περιμενουν να πεσει το σπιτι τους και να τους πλακωσει,μονο και μονο γιατι δεν γουσταρουν τον υπηρετη που προσελαβε ο ιδιοκτητης.
    Αν ειναι να συμβει αυτο,ας συμβει.Αλλα με αμεσε και ολικες συνεπειες. Να γυρισουν ΟΛΑ τουμπα και οχι απλα να φυγει ο Μπαγεβιτς.
    Αν ειναι ετσι να γινει-δηλαδη να ερθουν κολητα ασχημα αποτελεσματα και αρα και δρομολογησεις στο θεμα προπονητη και να αλλαξει μονο αυτο και τιποτα αλλο,τοτε να μη γινει ποτε. Ακομα και με δεκα ηττες κολητες.
    Να ελπιζω να κανει στραβοπατηματα η ομαδα που- υποτηθεται- αγαπω ακολουθω,υποστηριζω,για να φυγει ο προπονητης που αντιπαθω; Δηλαδη να γινει το κεφι μου και να περασει το δικο μου απλα; Θα βαλω δηλαδη την παρτη μου και τα συμπλεγματα μου πανω απο το συλογο;
    Να ελπιζω να χασει -αν γινεται- και την τελευταια αγωνιστικη το πρωταθλημα,μονο και μονο να μη δω να σηκωνει κουπα αυτος που αντιπαθω; Και η ομαδα; Στα παπαρια μας αυτη. Καλως.
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΙΣ. Δηλαδη πληρης αλλαγη και γκρεμισμα. Αλλα με επερχομενες προοπτικες.Και προεργασια. Και οραμα. Και με καλυτερες συνθηκες.Δηλαδη τι να κανουμε; Να γινουμε και εμεις σαν αλλοι Γρανιτσες; Να γκρεμισουμε πρωτα, πρωτου παρουμε τις αδειες και πρωτου βρουμε τα λεφτα για την ανοικοδομηση;
    Τι θα πει ρε "ανωνυμοι" και "περιωνυμοι" "να φυγει ο βατραχος"; Αντε και εφυγε. Και λοιπον; Θα ξανακανετε την ΑΕΚ μεγαλη; Η μηπως θα ξαναγινει δικη σας,ενω τωρα σας ανηκει η μιση;
    Γιατι δεν ειναι εκει το προβλημα. Δηλαδη στο προπονητη.
    Ειναι στο διοικητικο ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Εκτος και αν εννοουμε "να φυγει αυτος που ειναι ασπιδα στην διοικηση και ετσι με αυτον τον τροπο θα αναγκαστουν να βγουν μπροστα και να εχουν την εκθεση, η τελος παντων με αυτον τον τροπο θα δρομολογηθουν με καποιον τροπο εξελιξεις." Αυτο εχει βαση.
    Αλλα να θελω χασει, η να χανει συχνα η ομαδα ΜΟΥ,για να αναγκαστει να φυγει αυτος που με προδωσε(εδω γελανε) αυτο ειναι-εκτος απο μια μαλακια και μιση,αλλα και παιδιαστικο καπριτσιο- μια απολυτως προδοτικη αντιληψη προς την ιδια την ομαδα ΜΟΥ,πια. Και εδω δεν γελανε καθολου.
    Τελος παντων.Πηγαιναμε για το 5χ5 αλλα χασαμε την ρεζερβα. Και ετσι αναγκαστηκαμε να παμε για το 4χ4. Τον πρωτο τροχο τον πηραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. merikoi pextes symfwna me to sentragoal zhthsan na exoume edra thn rizoupolh λείνοντας είπε ότι οι παίκτες του ζήτησαν να παραμείνει η Ενωση στη Ριζούπολη: «Μερικοί παίκτες μου είπαν ότι θέλουν να παίζουμε εδώ. Πιστεύω ότι είναι ένα γήπεδο που μπορεί να μας βοηθήσει αν δεν μπορούμε να παίξουμε στο ΟΑΚΑ».

    makari n TOUS AKOUSOUN

    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μια και το'φερε η κουβεντα, γιατι η αγαπητη οργανωση-δηλαδη ο Δ.Χ.- ζηταει συνεχεια "να φυγει" καποιος; Δεν λεει ποτε "να ερθει ο ταδε". "να ερθει εκεινος". Μπα. Μονο η μια μερια της πλακας παιζει: "να φυγει ο μεν" " να φυγει ο δε".
    Ειναι γνωστο, οτι για να προτεινεις καποιον,θα πρεπει να εχεις και μια οψη. Μια αρχη και ενα τελος. Εναν ειρμο. Μια εικονα πληρη. Και ακρες. Και εμπιστη εικονα. Και απλωμενο δυκτιο. Και "προσωπο στην αγορα" που λενε και οι επαγγελματιες.Και για να εχεις και προτασεις ο ιδιος. Η να γινεσαι δεκτης προτασεων λογω του "υψους" σου, η του πρεστιζ σου. Πως αλλιως δηλαδη;
    Χρονια τωρα η ιδια βιολα. "να φυγει ο Τροχανας" να φυγει η Ενικ. Και να παρει μαζι της και τον Κομνηνο". "να φυγει ο πουρακιας" "να φυγει ο Νικολαιδης", "να φυγει ο Φιλιππου" "να παρει ποδι ο Καραμανλης", "να παει στα τσακιδια ο Μπαγεβιτς" κλπ.
    Ολα αυτα βεβαια αφ'οτου εχουμε σφιξει τα χερια με ολους τους παραπανω πριν,εχουμε φαει και εχουμε πιει,εχουμε σηκωσει στα χερια,εχουμε βγαλει φωτογραφιες,εχουμε συνυπογραψει χαρτια κλπ.
    Και μετα τον πουλο.
    "μα αφου διαπιστωσαμε οτι κανουν κακο στην ομαδα".Σωστα. Αλλα...
    Και ποτε το ειδατε ρε παιδια; στο '90; Στις καθυστερισεις; Τοτε το βλεπω και εγω. Τι παριστανετε, τους τζαμπα επαναστατες;
    Ποτε να φυγει ο "ταδε"; "Οταν δεν κανει πραξη της δεσμευσεις του προς την μανα; Οταν δεν ριχνει τα φραγκα που ειπε στην αρχη; Οταν δεν κανει τα κεφια μας; Οταν η γραμμη του ειναι αλλη απο αυτην που χαραξε στην αρχη και πια δεν μας διευκολυνει; Ποτε;
    Θα δωσω μονος μου την απαντηση.(αφου και την "δημοκρατια" την γραφω κανονικα): Κανει κατι αλλο το κουκουε απο τα φωναζει; "να φυγουν οι κλεφτες". "Να φυγουν αυτοι που μας κυβερνουν". "Να φυγουν οι φταιχτες" "να φυγει ο Αντρεας"."να φυγει ο Μιτσοτακης", "να φυγει ο Σιμιτης" "να φυγει ο Καραμανλης" και προσφατως: "να φυγει και ο Γιωργος". Μεχρι τον επομενο...και τον επομενο. Και τελικα αυτη που μενει και μαλιστα επιδοτουμενη για να φωναζει στους αλλους να φυγουν,ειναι η αριστερα.
    Η στριγγλιαρα σπιτονοικοκυρα που γκρινιαζει για τα παντα. Και με τα χρονια και αφου οι αγοραστες ολοενα και αλλαζουν ερχονται και φευγουν,της εχει δωθει η εντυπωση οτι τελικα αυτη ειναι η κυρια ιδιοκτητρια.
    Και δεν της περνα απο το μυαλο οτι ΙΣΩΣ,λεμε ισως απο τις αγριοφωναρες της,τα γκαρισματα της,την τσαπατσουλια της και την γυφτια της,δεν αφηνει κανεναν της προκοπης να ερθει και να σουλουπωσει καπως το ερειπιο.
    Και απλα γκαριζει μονιμως,για να μη καθεται κανεις τοσο, ωστε να αποκτησει το δικαιωμα της χρησηκτησιας.
    Και τα αποτελεσματα τα βλεπετε και στο πολιτικο και στο ΑΕΚτζιδικο τοπιο. Ερημια και απογνωση. Και οσοι βλεπουμε τις αγαπημενες ασπρομαυρες ταινιες,θα εχουμε δει τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις: Γερνα η γρια πια,συνεχιζει να σερνεται μεν με την ψαθινη σκουπα στην αυλη και να τα βαζει με ολους,αλλα η αποφαση για την κατεδαφηση του ερειπιου ειναι αναποφευκτη.
    Και θα ακουσει αργα η γρηγορα την πορτα να ανοιγει αναγγελελοντας της πως "πρεπει να φυγετε. Το ριχνουμε. Θα γινει πολυκατοικια."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ γουσταρα τον τροπο πανιγυρισμου του τρομοκρατη. Που δειχνει να ειναι σε φορμα. Προσομοιασε με το χερι του το πεταγμα της πετρας με σφεντονα. Και αν για μας η σφεντονα θυμιζει ενα παιδικο παιχνιδι,στα μερη του-και οχι μονο,αλλα στην ευρυτερη Ανατολη,ειναι ενα ιερο κα τρομερο οπλο.
    Και με πηγε κατέυθειαν σε μερη αγρια και αγονα με αψεις ανθρωπους και αγριους. Πανιγυρισμος φερμενος απο την ερημο. Σαν να βλεπω βεδουινο να κυνηγα αγριο ζωο που πλησιασε στην σκηνη του.
    Ωραιος.

    Μιλησε και ο Αδαμιδης για την διαιτησια. Τι διαολο θα πεις. Θα εμενε αμετοχος; Ολοι κατι ειπαν αυτο το Σαββατοκυριακο.Θα εμενε ετσι ο "προεδρος της ΑΕΚ";
    Ειπε και αυτος διαφορα βαρια λογια που ζυγιζουν οσο τα φερα ενος κολυμπρι. Και ειναι γνωστο οτι τα λογια μετρανε οσο και μια κλανια.
    Οι πραξεις μετρανε και μονο αυτες.
    Αλλα θεωρησε οτι "ως ΑΕΚ" δεν ειναι σωστο να μεινουμε πισω στις εξελιξεις. Ουτε και να παρουσιαζομαστε-τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα- ισοτιμοι και ισοδυναμοι με τους "αλλους δυο".
    Να παιρνει ο καθενας την μεριδα του στα πρωτοσελιδα και στον θαυμασμο του κοσμου "για τον μαγκα τον προεδρο που δεν μασα τα λογια του και ταρακουνησε το συστημα".Και ο ενας να φαινεται λιγο διαφορετικος στα ματια του αλλου. Η στα ματια του κοσμου.
    Ειναι και αυτος ενας τροπος.
    Υπαρχουν ζωα στη φυση που αλλαζουν χρωματα και φουσκωνουν τους λαιμους τους για να ξεγελασουν τον διωκτη τους και να φανουν απειλητικοτερα.
    Αλλα παλι,κανουν τα νεκρα-οπως ο κοριος ας πουμε. Αλλα παριστανουν τα αρρωστα,αρα και ακαταλληλα προς βρωση.
    Υπαρχουν και ζωα ομως,που δεν κανουν τιποτα απο αυτα. Απλα βολταρουν αμεριμνα και τα υπολοιπα κρυβονται. Ο καρχαριας ας πουμε η το λιονταρι, που τα γραφουν ολα στα αρχιδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ..ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ...ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑ...ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ..ΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ...ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ..ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ 25 ΚΑΤΣΑΝΕ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΟΣ...ΛΥΜΠΕ...ΔΕΛΛΑΣ..ΚΑΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ..ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΠΕΡΝΣ....ΚΑΙ ΛΑΓΟ...ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ..ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΙΘΑΝΟ..ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΜ...Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ...ΟΦΣΑΙΝΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ..Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ...ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ..ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ..Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 50 - 50...50 ΣΤΟΝ gay-ro 50 ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ...ΤΕΛΟΣ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ..Η ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΝΤΟΥ...ΠΡΟΕΔΡΟ....ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ...ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΤΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ...ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ STEVEN??ΚΥΡΙΑΚΟΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η ομοαδα καλη ηταν χτες, με κυκλοφορια και αυτοματισμους
    καμμια σχεση με περυσι, αρχη ειναι ακομη και θα βελτιωθει πολυ περισσοτερο
    ο σκοκο συνεχιζει να ειναι ανυπαρκτος και ο μπερνς ειναι light

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,

    ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ Η ΑΕΚ ,ΑΛΛΑ ΦΑΣΕΙΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ..ΑΠΛΑ ΧΘΕΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..
    ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΚΟΚΟ..ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ,ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΠΑΓΚΟ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΩΣΕΙ..Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟΣ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΝΤΙΟΠ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ..ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΓΚΟ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Ο ΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΕΤΟΣ..
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΗΒΕΝ..ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ .. ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ..
    Ο ΛΑΓΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ Κ ΕΙΧΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ..
    Ο ΜΠΕΡΝΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΥΑΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΓΟ..
    Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ..ΚΑΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟΣ..

    ΑΔΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΤΟ Κ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ..ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΧΕ ΗΘΟΣ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ..

    ΣΤΗΒΕΝ ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΟΘΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ..
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΠΕΡΣΙ
    ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ Κ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ..ΕΙΠΑΜΕ 50-50 ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ..
    ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΟΣΦΠ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΣΦΑΧΤΗΚΕ Ο ΑΡΗΣ..ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ? ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ...

    ΤΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ..Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ..
    Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΜΥΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΑΠΟΧΤΗΣΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ..ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ 2 ΦΟΡ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ.

    ΟΣΟ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ..ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΟΥΒΙ Κ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ...ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ..Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Κ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ..

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΣΑΝ ΕΔΡΑ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ 12000 ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΣ..

    ΑΥΤΑ..ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ..

    Υ.Γ. ΜΕ ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καιρο ειχα να δω την ΑΕΚΑΡΑ και να μην σχολιασω τις μαλακιες των παιχτων μας...ειδικα στο πρωτο μισαωρο ειχα μεινει αφωνος απο την αγωνιστηκοτιτα αλλα οχι και απο την αποτελεσματικοτητα...κατι τετοια ματς πρεπει να τα καθαριζεις απο το 20λεπτο.Ο ΛΥΜΠΕ ηταν οαση...πραγματικος μαχητης με πολλα κιλα αρχιδια.Καφες-Σκοκο εκτος τοπου και χρονου και τον προπονητη μας παλι παραλιγο να τον παρει ο υπνος....ευτυχως που εγινε το σκινηκο και θυμηθηκε οτι επρεπε να κανει αλλαγες....και αυτες που εκανε λανθασμενες....2-0 το σκορ βγαζεις ΛΥΜΠΕ.....την εκανε την δουλεια του,αφου δεν τον εβαλες στον 1-0 τον Ντιοπ...δεν τον βαζεις καθολου,εβγαλε τον Μπερνς γτ δεν εβαλε τον Λεο?φοβηθηκε την ανατροπη?λεω εγω τωρα.Τεσπα καποιοι την του την ειχαν στημενη και περιμεναν πως και πως την στραβη αλλα και αυτος ψαχνετε ωρες ωρες....αυτο μου δειχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα σε ολους.
    Μια καλη λυση-για το γηπεδικο- θα ηταν να δηλωσουν και τις δυο εδρες,κατι που νομιζω οτι επιτρεπεται.
    Στα δυο τρια ντερμπυ,καθως και στα οσα Ευρωπαικα, να δηλωθει το ΟΑΚΑ και στα υπολοιπα παιχνιδια η Ριζουπολη.
    Και μεγαλες απωλειες οικονομικες δεν θα υπαρχουν-καθολου κατα ην γνωμη μου-αλλα και θα αισθανονται πιο κοντα τις εξεδρες,τοσο οι δικοι μας οσο και οι αντιπαλοι.
    Και τα πρωταθληματα δεν χανονται στα ντερμπυ,αλλα στα παιχνιδακια με τις λεγομενες "μικρες". Οι- οποιοι- χαμενοι βαθμοι στα ντρμπυ,πανω-κατω ειναι στο προγραμμα και υπολογισμενοι. Οι απωλειες οι υπολοιπες ομως δεν ειναι και κοστιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΡΗΣΤΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΟΒΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥΣ..
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΕΣ..
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΟΥΒΙ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ..
    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ..

    ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ Κ ΣΗΚΩΜΑ ΑΛΛΩΝ ΕΞΕΔΡΩΝ ?
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΛΔ 30000 ΘΕΣΕΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τασος Θεσσαλονίκη13 Σεπτεμβρίου, 2010 12:41

    Καλημέρα σε όλους να πω και εγω την άποψη μου για το ματς . Η Ομάδα ήταν σαφώς πιεσμένη και αγχωμένη και αυτό φάνηκε απο τον εκνευρισμό και του ίδιου το προπονητή ενώ το ματς είχε "κριθεί" . Για αγχωμένη ομάδα και σε κακής ποιότητας γήπεδο το θέαμα ήταν καλό ..είδαμε όμορφες κινήσεις και κάποιους αυτοματισμούς που αμφιβάλλαμε οτι υπήρχαν..
    Αυτό που δεν κατάλαβα διαβάζοντας το Χρήστο είναι το εξής ...."κατηγορείς" τον Αδαμίδη γιατί βγήκε και τα είπε και δεν έκανε πράξεις ...δηλ τι ήθελες να κάνει για να νιώσεις ικανοποιημένος να δείρει τον Δαλούκα η μόλις μάθει για το γεύμα να παει ακάλεστος ; Ο Μαριδάκης τι εκανε δηλ είπε μερικές μπαρούφες που γράφτηκαν στις φυλλάδες του ...το ίδιο και ο Γιαγκούλας του Βάζελου ... το ίδιο έκανε και ο δικός μας και αυτά που είπε και όπως τα είπε είναι ξεκάθαρες κουβέντες και καθαρές .Η ΑΕΚ δεν μας έχει συνηθίσει σε γεύματα και ξέρουμε πως είναι αυτή που βάλετε απο την παράγκα εδω και χρόνια ...και εγώ θα ήθελα να είναι Λιοντάρι η Καρχαρίας ...αλλά εδω φίλε μου δεν έχουμε γήπεδο να παίξουμε και εσύ ζητάς ωκεανούς να κολυμπάμε αμέριμνοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Κυριάκο: Αδερφέ συμφωνώ με όλα όσα έγραψες. Εμένα ο Τζιμπούρ δεν μου άρεσε πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρήστο θα συμφωνούσα μαζί σου για το δυο έδρες.
    Και δεν είναι θέμα μεγάλης ομάδας ή όχι που λέει ο Τόμας.Ο αντίπαλος πρέπει να έχει χάσει πριν καν μπει στο γήπεδο,μόνο απο την βοή που ακούγεται κάτω από της εξέδρες.Τόμας ρώτα κανένα αθλητή να σου πεί.Στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν συμβαίνει αυτό.
    Τώρα για τον Αδαμίδι καλός πιστεύω έκανε τις δηλώσεις,συμφωνώ με τον Τάσο.Μερικά πράγματα πρέπει να γίνονται ασχέτου αποτελέσματος.Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πρέπει να κάνει παρόμοιες καταγγελίες και ενέργειες όχι να είναι σοφτ σαν το βιταμ τύπου Θανόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουίζ για όσους ήταν στο γήπεδο:
    Για ποιο λόγο πλακώθηκαν μεταξύ τους τα μέλη της οργάνωσης στο ημίχρονο του αγώνα,εκεί στο πέταλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Τασο: Καλημερα σου.
    Θα σου πω τι εννοω-αν και νομιζω ειναι προφανες.
    Ασφαλως και καλως τις εκανε τις δηλωσεις του ο Αδαμιδης. Μονο που δεν νομιζω οτι μπορει να κανει κατι παραπανω. Και γιαυτο κανει και δηλωσεις.
    Περσι ενα χρονο που εγινε Το σφαγειο δεν τον ειδαμε πουθενα. Μηπως απο φετος η ΑΕΚ ξεκινησε να πηγαινει για πρωταθλημα ενω περσι ηταν μια δοκιμαστικη χρονια;Η μηπως εκεινο το πρωταθλημα επρεπε να τελειωσει,ενω το φετινο οχι;
    Και βεβαια εχω απαιτηση σαν ΑΕΚ εναν καρχαρια, ενα λιονταρι, η καποιο αλλο αιλουροειδες τελος παντων. Τα Γκριφον δεν μου κανουν.
    Εκτος και αν διαμαρτυρομαι σαν Κερκυρα,ΠΑΣ Γιαννενα,η Εργοτελης και οχι σαν ΑΕΚ. Τοτε να το καταλαβω. Και να κανω δηλωσεις καθε Κυριακη. Αλλωστε τζαμπα ειναι.
    Αυτο που θα πρεπει να περιμενουμε απο τον Αδαμιδη αφου απειλει οτι "δεν θα τελειωσει το πρωταθλημα" στο πρωτο-και σοβαρο και καταφανεστατο-στραβο σφυριγμα απο καποιο κορακι-να παρει την ομαδα και να φυγει. Και με την δευτερη να φυγει και απο το κωλοπρωταθλημα τους. Και να γινει ντορος και ξεφτυλα η λιγδα παντου. Και να τρεξει στην ουεφα για ξενους διαιτητες. Και να καταγγειλει δημοσια σε ολα τα μεσα την παραγκουπολη.
    Περιμενω.
    Φανταζεσαι τον Μελισσανιδη να καλει τα καναλια και να κανει εκκλησεις και να προειδοποιει τους Αρμπακιωληδες; Και να λεει "την επομενη φορα αν..."; Η θα τον επιανε πριβε και απο τοτε ο Αρπακωλης διαιτητης θα εβαζε βενζινη μονο απο AEGEAN
    Ειμαστε με τα καλα μας;
    Προτιμω τα "κοκκινα σωβρακα" του Μπακα, απο τις "οξειες παρατηρισεις" του Αδαμιδη.
    Και δεν τον κατηγορω για τιποτα,καθ'οτι ειναι απλα υπαλληλος. Και θελησε απλα να ακολουθησει στις δηλωσεις τους αλλους δυο,μονο και μονο για να μην ειναι πολυ πισω. Πολυ απλα,να πουλισει μουρη. Οπως και με την ενσταση για το ματς με την Κερκυρα,που τελικα δεν εκανε λογω "ανωτεροτητος".
    Αμα δεν εχεις να δωσεις λεφτα,κινητρα και οραματα,δινεις συνεντευξεις και κανεις ανακοινωσεις. Γνωστα αυτα.
    Αλλα εμενα η γκρινια το παραπονο και τα λοιπα,δεν μου αρκουν. Και μαλιστα κατόπιν εορτης. Γιατι Γκαγκατσης, "Δαλουκες" και "Αρμπακιωλιδες" υπαρχουν χρονια εδω περα. Τωρα τους ειδαν ολοι και κανουν τους τιμιτες; Πριν μαλλον δεν τους επαιρνε καθ'οτι ο "θειος" ηταν ενας "ανασχετικος παραγων" για την εκφραση ελευθερης αποψης και γνωμης.
    "Δρυος πεσουσης,πας ανηρ ξυλευεται" λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΟΜΑΔΑ..
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ..ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ , ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΥΒΙ,ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΟΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα προσπαθησω να απαντησω σωστα Μπαμπη.
    Μηπως γιατι, μερικα παιδια εκει μεσα,βλεποντας μια σταλα μπαλιτσα,χειροκροτησαν λιγο παραπανω απο το εποτρεπομενο και εφαγαν τις φαπες τους;
    Πιθανον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς χαραλαμπο
    δεν ξερεις γιατι τσακωθηκαν? απλα ειναι μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΝΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΧΑΡΜΑΝΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. OK,θέλεις ομάδα όμως και η ψυχολόγία μετράει.Και η αλήθεια είναι ότι χτες οι δικοί μας είχαν την ψυχολογία του νικητή που κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχει να κάνει με το γήπεδο και την επιστροφή στην ''γειτονιά''.Βλέπεις κάποια στιγμή παίζαμε και με 8!!!Έλληνες στην εντεκάδα.
    Όντως τα πρωταθλήματα κρίνονται στα μικρά παιχνίδια και ειδικά αυτά που έχεις στην έδρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @dimitri
    Αγαπητέ αυτό που λες είναι δεδομένο έτσι και αλλιώς εξού και η ιαχή που ακούστηκε την στιγμή αυτή στο γήπεδο:είστε μαλάκες!
    @Χρήστο αυτό θα μπορούσε πράγματι να συμβαίνει,δεν θα μου έκανε εντύπωση,χτες ήταν άλλος ο λόγος
    @Τομας τα τρίφυλα κυκλοφορούσαν μια χαρά χτες οπότε δεν υπήρχε λόγος τσακωμού γι αυτό.
    Για να μην σας κουράσω θα σας πω το εξής και είναι πιο σοβαρο απ ότι φαίνεται.Και έχει σχέση με το γιατί η ίδια η οργάνωση δεν μπορεί να αποκλείσει τους ανθρώπους αυτούς που κάνουν τα επεισόδια κάθε φορά.
    Χτες λοιπών τα φυντάνια τσακωθήκανε μέσα στο γήπεδο για ιδεολογοκικούς λόγους!Από την μια η ομάδα με τους ''αναρχικούς''ΑΕΚτζήδες και από την άλλη οι λεγόμενοι ''φασίστες''.Και το αντικείμενο ο τρόπος δράσης για την συνέχεια.Φυσικά η όλη κατάσταση δεν έχει να κάνει μόνο με το χτες είναι και άλλα στην μέση,παιχνίδια εξουσίας πχ.
    Χρες που δεν υπήρχε λόγος να δράσουν όπως ήταν σχεδιασμένο σε περίπτωση που κάτι στράβωνε,αρχίσανε να δέρνονται μεταξύ τους.Και άμα έχεις μπαλάκια μπες να τους χωρίσεις.
    Ο ευρών κερδίσε ένα λουκούμι.Ευχαριστώ ήταν ωραίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. STEVEN ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ....ΤΑΧΥΤΗΤΑ...ΝΤΡΙΠΛΑ...ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥΤ...ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ...ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΛΥΜΠΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΕΞΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΠΑΔΕΣ...ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ 9 ΓΚΟΛ Ο ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ..Η ΑΕΚ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΙΑ...ΑΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ..ΤΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΙΑ..ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ..ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΨΩΝΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ Δ.Μ..ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ..ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ..ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΑΣ ΦΥΓΕΙ..ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΑΚΙ ΚΡΕΜΑΜΣΕΝΟ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΚΑΝΕΝΑΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ..Η ΑΕΚ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ(?) ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ..ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ..ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΟΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΣΟ ΝΑ΄'ΝΑΙ..ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ...ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΤΟΥΜΠΑ..ΧΑΡΙΛΑΟΥ..ΚΛΠ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ??ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΕΛΠΙΔΕΣ(?) ΤΗΣ ΑΕΚ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΗ...ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ..ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΠΑΡΑΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΦΤΑΚΙ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ..ΚΑΛΗ ΠΑΣΑ...ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΤΥΛ..ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΜΠΑΛΑΣ..ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΗΣ..ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ..ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ..ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΣ 10 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11 ΠΑΙΧΤΕΣ..ΠΧ..ΚΥΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΕΤΑΛΙΔΙ..ΚΛΠ..ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΙΣ..ΑΣ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΧ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..?ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ?ΣΕ ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΚΥΡΙΑΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τασος Θεσσαλονίκη13 Σεπτεμβρίου, 2010 15:38

    Προς Χρήστο : Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες λέγοντας καρχαρία και λιοντάρι ... εγώ πίστευα πως εννοούσες η ομάδα να έχει πνεύμα και τσαμπουκά ....εσυ γυρεύεις πρόεδρο Τίγρη !
    Τώρα τα παίρνω την ομάδα απο το πρωτάθλημα και ξένους διαιτητές κτλ τα διαβάζω και χαμογελώ και δεν θεωρώ πως είναι λογικές κινήσεις επιχειρηματία να αποσύρει την εταιρία του οικειοθελώς απο το ταμπλό του "χρηματιστηρίου" την περίοδο ιδικά που μπαίνουν χρήματα στα ταμεία επειδή ο Δαλούκας έδωσε 2 πόντους στον Βάζελο.
    Η ΑΕΚ αν δεν κάνει μαγαζί δικό της (γήπεδο)μην περιμένεις προκοπή και κανείς δεν θα την δει σοβαρά ποτέ ως επένδυση ...άλλωστε όσοι επενδύουν σήμερα στο ποδόσφαιρο στο σύνολο τους είναι μέσα για να ξεπλύνουν η για να κάνουν αρπαχτές ...Κάνε υπομονή όταν με το καλό μαζέψει και ο όποιος τίγρης η καρχαρίας που ζητάς πολλά άπλυτα να δεις πόσο πολύ αγάπη θα δείξει στην ομάδα που Αγαπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Όλους: Σήμερα σπάστηκε κάθε ρεκόρ. Τα κακά νέα είναι οτι όλες αυτές οι επισκέψεις δεν γράψανε κάτι. Τα καλά νέα είναι οτι πάμε το βράδυ σε παρασκήνιο κι αναμένουμε. Τι;
    Μα τη λίμνη του ιστοχώρου να μεγαλώνει.
    ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ:
    ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΦΕΤΟΣ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ; Η ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ - ΠΑΛΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΤΗΚΕ; ΚΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΒΓ-ΝΠ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ; ΧΩΧΩ ΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή