Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ

            Αυτό ήταν παλιά το ποδόσφαιρο. Που ακολούθησε τη μοίρα του σαν πρώτο απο όλα τα φαινόμενα παρουσίασης ενός ταλέντου ή εκτόνωσης ενός παιδικού κορμιού. Και βασιλιάς έγινε διότι μελετήθηκε καλά απο τους επικοινωνιολόγους της εδώ μεριάς του Ατλαντικού και τοποθετήθηκε έμβολο στον άξονα της μηχανής του άρτου που τροφοδοτείται απο το θέαμα. Κι απο την άλλη ακτή τα ίδια ισχύουν βέβαια, αλλά επειδή είναι πιο σοβαρές οι εταιρείες που πληρώνουν τα χάπατα, που κατά κόσμον λέγονται αθλητές του πρωταθλητισμού, έβαλαν άλλα σπορ μπροστά.
           Και φροντίζουν να τροφοδοτούν με νέα σάρκα το αδηφάγο μάτι της γκόμενας ή του συστήματος γενικότερα. ΟΠΩΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΓΙΑ ΝΕΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. Τον είδες τον Πρέκα τόσες φορές ή την Μενεγάκη ή την τάδε. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ; ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Η ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΥΖΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΒΑΣΕΙ ΗΛΙΚΙΑΣ; ΝΕΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΝΕΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ, ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
         Να μην ξεφύγουμε όμως πολύ. Εξ άλλου με αφορμή το ποδόσφαιρο, κι εμείς λέμε κάποια πράματα. Που σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι. Κανείς δεν ασχολείται με το ήθος ή την οικονομική ανεξαρτησία του χώρου αυτού που αρνείται πεισματικά τον χρηματισμό μέσω των μηνιαίων κλικ του φορέα ή τις σταθερές διαθέσεις για μόνιμα μπάνερ. ΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ , ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;
         Η άποψη μου είναι το αποτέλεσμα που βλέπετε και που σαν επισκεψιμότητα, έχει ξεπεράσει φυλλάδες που κρέμονται στα περίπτερα κι εισπράττουν ακόμα και κρατικές διαφημίσεις. Όχι επειδή το σύστημα φοβάται τους αναγνώστες. ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΚΑΜΙΑ ΚΑΣΕΤΑ. Και βέβαια μετά, το κοινό μην πάρει τις τσαπς και τσι αξίνς και φαγωθεί μεταξύ του. Διότι κανείς ιδιοκτήτης δεν φοβαται το απο κάτω επίπεδο. ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥ.
         Και στην ΑΕΚ πια, έχουμε ένα ποδοσφαιρικό προθάλαμο του ΠΙΚΠΑ ή του γηροκομείου Τραχανοπλαγιάς. Έχουμε τα τελευταία ένσημα κάποιων μεγάλων ονομάτων, που όχι μόνο πεινασμένα δεν είναι , αλλά μου θυμίζουν κάποιους απόστρατους που ξαφνικά πείσθηκαν να ξαναπαίξουν. Ο Δέλλας που προσπαθούσε να λύσει το διπλό πρόβλημα υγείας της γυναίακας του. Ο  Λυμπερόπουλος που πλέον δεν είχε θέση στα μεταλλεία. Ο Καφές που πάντα ήθελε να είναι τερματοφύλακας  και τώρα είναι διασκεδαστής του κέντρου. Ο Ντιοπ που έχει να παίξει απο τον Ιανουάριο στην ομαδάρα της γηραιάς Αλβιώνος και ο Πάτσα που δεν έκανε ούτε για την ομάδα του Λεμονή. Αν σε αυτούς τους παίκτες προσσθέσω και τους τρεις ελεύθερους ή ανελεύθερους, τι έχω να περιμένω σαν επικοινωνιακή πολιτική ή καινούργιο στοιχείο;
          Τίποτα, αφού τα ξέρω όλα, αλλά κι αν δεν τα ξέρω, ο πάγκος έχει έναν ίδιο που τα ίδια λέει και στα ίδια επιμένει. Κι αυτός, ένα βήμα πριν την σύνταξη. Και μπορεί αυτά που λέει να είναι σωστά, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΩΜΑΣ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΣ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ( κυριολεκτώ ) ΑΝ ΠΙΑΝΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΑ.
          Είναι αστείο να βλέπεις Βαρδινογιάννη ή Κορεάτες ( Τετάρτη το ραντεβού ) και Μαρινάκη, κι εσύ να λες οτι η δύναμη είναι ο Μπάγιεβιτς. Που μπορεί και να ήταν, αν υπήρχαν παίκτες ή διοίκηση ή αποφασισμένο σύστημα γι' αυτόν. Τύπου Νικητιάδη ή Σαμαρά ή αρχιδιαιτητή. ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΚΟΚ(Τ)ΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ. ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΚΩΣ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΑΠΩΘΟΥΝΤΑΙ.
          Δεν πειράζει όμως. Υπάρχει και το αύριο. Που θα κρατήσει εμάς ενωμένους. ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΜΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ. ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ: ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΟΞΑ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ. ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ.       

34 σχόλια:

  1. ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΎΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ, ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΣΤΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗ ΧΕΣΤΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ;

    Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ "ΜΟΝΤΕΛΟ" ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ "ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤH ΜΑΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΨΥΧΗ, ΤΟΤΕ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΑΔΑΡΟ ΚΟΥΡΑΔΟΕΚΤΡΩΜΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.
    "ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ" ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΙΣ. ΚΑΥΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΧΤΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΠΕΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΤΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τους κατεδαφισουμε να τελειωνουμε,γιατι αρκετα κουρασε το εργο,και ο κοσμος αρχιζει να βαριεται.Ολα τα εργα καποτε εχουν κι ενα τελος,αυτο με την ΑΕΚ ποτε.Τις προαλες εκανα ζαππιγκ κι επεσα στους ΦΟΡΕΣΤΕΡ,ΡΙΤΣ κτλ,και τρελλαθηκα.Απο το `87 το θυμαμαι να παιζεται...Ε,καπως ετσι ειναι και η ΑΕΚ...Α`ι` σιχτιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα.Να σηκωθούν να ξεκουμπιστούν όλοι τους αφού δεν έχουν την δύναμη ,θέληση ή ότι στο διάλο θέλετε πέστε το.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.
    υγ: Τα μάγια που ζήτησε απο τους ''γνωστούς''στην αφρική ο Ντούμπα Ντιόπ για βροχή πιάσανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω μια απορία στο κεφάλι και με τρώει...
    Πόσο χειρότερη θα ήταν η ομάδα χωρίς τους Αργεντίνους που έχουμε μαζέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαραλαμπε,δεν φταινε οι Αργεντινοι,ουτε οι Ουρουγουανοι,ουτε οι 12 φυλες του Ισραηλ...Η ανοχη μας φταιει,που καθομαστε κι ασχολουμαστε με μια ΑΕΚ πεθαμενη,και που παντα ζητανε απο μενα,απο σενα,απ`ολους μας να την αναστησουμε.Δουλεια που ειναι των αφεντικων της,των προεδρων της,την φορτωνουν στον κοσμο και αυτοι καθονται και εισπρατουν την βοηθεια του καθενος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο χειρότερη θα ήταν η ΑΕΚ χωρίς προπονητή?Χωρίς καθόλου προπονητή εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφου οι αδειες θα ειναι πεντε,οι τρεις ειναι καπαρωμενες,η τεταρτη παιζεται και ειναι "ορφανη" η πεμπτη.Την μια την "εχει" ο Κοκκαλης (ladbrokes),την αλλη ο Βαρδινογιαννης (bwin),και την τριτη ο Κοντομηνας (william hill).Η τεταρτη βρισκεται στην εξωπορτα του Μπομπολα και χτυπαει το κουδουνι.Η πεμπτη τωρα,ειναι το θεμα που θα καταληξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορεις ομως να μην αναγνωρισεις οτι η Οικογενεια ειναι χιλιομετρα μπροστα...Ηρθε,ηρθε το πραγμα,και τωρα ειναι μονα-ζυγα δικα τους στον Παο.Με το ΝΑΙ του Βγενοπουλου,απεγκλωβιζετε νομικα για την αδεια,με το ΟΧΙ τους ΕΚΘΕΤΕΙ ανεπανορθωτα στα ματια των παναθηναικων.Χωρια που με το ΝΑΙ,ξεφορτωνεται και την ΠΑΕ,το γηπεδικο της προβλημα,την "εκθεση" της Deloite...Ας μηνπαραξενευονται και οι γαυροι απο την αποφαση του παππου να δωσει την ομαδα στον Μαρινακη,νομικο ηταν το προβλημα για να παρει την αδεια.Αν εμπλακει και ο δικος μας σ`αυτα,ξεχαστε τον για την ΑΕΚ.ΕΚΤΟΣ,και εαν...ξερω γω? Ειναι δυνατον να εισαι ποτε σιγουρος με τον Μελισσανιδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οχι,δεν ηταν δακτυλος των τραπεζων,αφου ουτε καν το ειχαν σκεφτει!!!! Το καλο και υπακουο παιδι,ο Μιχαλης,πηγε στο υπουργειο που ηταν το κακο κοριτσι,η ανυπακουη Λουκα....Α!!!,η Μπατζελη τελικα κριθηκε ως η μοναδικη ανικανη για υπουργειο,ενω ολοι οι αλλοι,ησαν τοσο ικανοι,που θα πανε και σε αλλα υπουργεια να τα ορθοποδησουν...Μια βρεγμενη πατσαβουρα που εχω να την παραδωσω ο ιδιος η να την στειλω με courier....????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποσο χειροτερη θα ηταν η αεκ χωρις την original?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. toso xeiroteri, pou gai na pigaineis aytes tis epoxes sto ghpedo na deis tin AEK, tha xreiazotan na metamfiesteis se gayro h' vazela....
    asta ta paramythia....
    to provlima tis AEK, edo kai xronia den einai h R
    to provlima einai oti ola ta lamogia gia na paroun thesi sta koina tis AEK, metoxes - proedreio, xrisimopoioun thn R kai kathe dynato syndesmo, gia na kanoun ayto pou goustaroun, n afane na pioune, na ginoun magkes, kai na egkataleipsoun, kathe fora kai se xeirotero idioktiti...
    EKEI EINAI TO MEGALO PROVLIMA THS AEK
    apla tora o kouaks, vrike tin eykaireia, se anyparksia dioikitiki, na kanei ta koumanta tou, kai tou kefaliou tou....
    ego pantos, an imoun dimosiografos, kai eixa tin dynatotita na tou kano mia erotisi tha itan h eksis:
    GIATI RE MAGKA EFYGES TO '96 EPI TROXANA, TOTE POU KAI KALA DEN MPROOUSES ALLO NA SYNERGASTEIS ME THN DIOIKHSH, KAI TORA, POU EIMASTE SE XEIROTERA SKATA, KATHESAI KAI TOUS ANEXESAI????
    DLD, O THANOPOULOS, ITAN KALYTEROS TOU TROXANA????
    ARA, PAPATZIDIKH H DIKAIOLOGIA PERI TROXANA..
    THA MAS TRELLANEI ENTELOS????
    AINTE STO KALO.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ωραιος ο παραπανω ερωτα και απαντα μονος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. poso xeiroteri tha itan n AEK xwris tin zografio sxoli?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς monegascos: ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΦΤΑ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΚΟ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΕΠΩ Η ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΦΙΑ Κ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΑΒΕΦΣΚΙ,ΝΕΟΥΣ ΜΠΑΤΙΣΤΕΣ Κ ΝΕΟΥΣ ΜΑΝΩΛΑΔΕΣ..

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΦΕΤΟΣ Κ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΘΕΙΑ,ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ Κ ΨΕΥΤΟΒΕΝΤΕΤΙΣΜΟ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΠΙΘΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΠΑΙΧΤΕΣ .ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΝΤΗΛΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΕΚ..
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η' ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ STEVEN ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ..ΤΗΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΠΟΥ "ΔΕΝ" ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ,ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ..Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ..ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ BACK ΜΕΤΑ ΚΑΣΑΠΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ BAKEVIC,ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΛΛΑ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ,ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΠΙΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ 1-4 ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΓΕΣ ΤΗΣ SEVILLE ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ..!!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΙ..ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΛΑΝΤΑ..ΒΑΣΛΟΥΙ..ΝΤΑΝΤΙ..ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΚΛΠ ΡΙΧΝΑΜΕ 3 ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ 5 ΕΝΤΟΣ..ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ Χ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΙΚΗ ΕΝΤΟΣ..ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!ΤΕΤΑΡΤΟ???ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΠΙΑ??ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ???ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ??ΠΑΟ ΚΑΙ GAY-ROS ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΕΞΩ..ΑΝΤΕ ΙΣΩΣ..ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΕΔΩ..ΘΕΕ ΜΟΥ..!ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ..ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΕΩ..ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΚ...ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..ΛΕΦΤΑ..ΔΥΝΑΜΙΚΗ..ΛΟΓΟ..ΙΣΤΟΡΙΑ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ!!!ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΑΙΔΙΑ..Υ.Γ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ??ΚΑΝΕΝΑΣ??ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ 0-2 3-2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ!! ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξεκινάνε ξανά οι επαφές με τους τρεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.Εκτίμηση για το ποιός θα ανανεώσει;
    Κανένας.Πέντε μηνάκια μείνανε και μετά υπογράφει όπου θέλει ο καθένας τους με μικρό κόστος από την μεριά της ομάδας που τον αποκτά.
    700 το χρόνο ζητάει ο Μπλάνκο και 1 εκατ η ΑΕΚ σύνολο 1700εκ ενώ τώρα μόνο 500-600 πάει ελεύθερος όπου γουστάρει πχ Πάοκ.
    4εκατ ζητάει για τον Σκόκο η ΑΕΚ,εσείς εαν δεν είσαστε έμπορος ναρκωτικών ή πετρελαίου θα τα δίνατε;Με 800-900χιλ τον Ιανουάριο θα φοράει άλλη ριγέ φανέλα,με άλλα χρώματα όμως.
    Για τον Τζιμπούρ που είναι απρόβλεπτος και με ποδοσφαιρικές ικανότητες σαφώς καλύτερες του Μπλάνκο οι ευκαιρίες για καλύτερη πρόταση από την ευρωπαική αγορά είναι καλύτερες.Όμως την τύχη του την δοκίμασε με τα γνωστα αποτελέσματα.
    Σαν ελεύθερος θα βρει άνετα ομάδα στην Γαλλία.
    Οι προτάσεις γίνονται πολύ πιο πριν φτάσουμε στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων.Αλλά ποιός θα τα κάνει αυτά,ο Θανόπουλος ή Κανελλόπουλος;Εχουν σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων αυτοί;Και τι μάθανε,τα ικανά στελέχη των εταιρειών τα αφήνουμε στην τύχη τους ή τους δένουμε με διάφορους τρόπους;
    Και κάνουν προτάσεις τώρα με λεφτά που δεν υπάρχουν μήπως τσιμπίσει κανείς και ανανεώσει και βγάλουμε κανένα φράγκο εαν τους πουλήσουμε κάποια στιγμή
    Οπότε -3 του χρόνου κατά τα φαινόμενα, για τον Τζιμπούρ με νοιάζει να φύγει, για τους άλλους δεν χαλιέμαι,ειδικά αν πάρουν φεύγοντας και τον Σάχα για παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ,Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ, Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ..
    ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 500 ΧΙΛ. ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ..
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΩΣ Η΄ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ Κ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ..ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ..
    ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ Κ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΛΕΑΧΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ..
    Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΛΟΓΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΠΑΟΚ Κ ΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..
    Ο ΣΚΟΚΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ..
    ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ..
    ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΛΑ,ΛΥΜΠΕ,ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΚΑΦΕ,ΝΑΣΟΥΤΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?
    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μήπως είναι και καλύτερα καάποια στιγμή να παίξουν μόνο αυτοί που γουστάρουν ΑΕΚ;
    Και πιτσιρίκια ας είναι.Και μιλάω φυσικά μέχρι να αποφασίσει ο Τίγρης να την πάρει την ατιμη...
    Δεν ταιριάζει στη ΑΕΚ ο ανταγωνισμός με ΑΡΗ και Καβάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΝΟΗΜΑ.

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΛΕΦΤΑ .ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗ.
    ΑΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙΣ ΣΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ Κ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΙΓΜΑ ΙΚΑΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ Κ ΝΙΑΤΩΝ..

    ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΕΚ? ΠΟΙΟΙ ΔΛΔ? Ο ΚΑΦΕΣ ? Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ ? Ο ΜΑΚΟΣ? Ο ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ? Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ? ΑΥΤΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΕΚ..ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ Κ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Κ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΦΑΝΕΛΑ ΦΟΡΑΕΙ..ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ..
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΕΩΣ ΤΟ 2013..ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ..ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..

    3 ΕΚΑΤ. ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. 600 ΧΙΛ. ΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 4.8 ΜΥΡΙΑ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5,5 ΜΥΡΙΑ..

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Σεπτεμβρίου, 2010 16:07

    Θωμά από ΑΕΚτσήδες που μας γαμήσανε άλλο τίποτα...άσε...
    Ανθρώπους που ΣΕΒΟΝΤΑΙ το ψωμί τους θέλω κι επαγγελματίες, όχι σκόκους. Ο τοροσίδης λχ το ξέρεις ότι είναι φόλα ΑΕΚτσής? Πως έγινε σημαία της δαφνοστεφανωμένης?
    Δηλαδή οι δικές μας σημαίες και παίκτες που προσέφεραν σε αυτό που λέμε εμείς ΑΕΚΑΡΑ (και όχι το αεκάκι των αμετόχων και του γκοντό) ήταν όλοι ΑΕΚ από τα γενοφάσκια τους?
    Μπα...
    Δε θέλω να μου πουλάνε οπαδιλίκι γαμώ τη μπουτάνα μου.
    ΣΕΒΑΣΜΟ θέλω και ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ του που είναι τα παιδιά.
    Και όποιος δε μπορεί να τη σηκώνει τη φανέλα, να το λέει...αλλά που θα βρουν καλύτερα συμβόλαια? (τα ¨καλά" του γκοντό και του θανόπουλου...). Αντ' αυτού έχουμε ΤΙΤΙΚΕΣ που το μόνο που τις νοιάζει είναι ο τραπεζικός λογαριασμός...
    Να σου πω και τ' άλλο?
    Από καθαρά επαγγελματική άποψη (και ασχέτως αντικειμένου εργασίας), ΠΟΣΟΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ? (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ). Να σου πω εγώ? Ο...λύμπε, ο παπασταθό, ο αραμπατζής, ο κατσουρ προ μπεμφίκα και ο μόρας (εκτός ΑΕΚ αυτός)...(για γκέντζο μανωλά είναι ακόμα πολύ νωρίς να πούμε. Του παραχρόνου ίσως). Άντε και ο μπλάνκο στις αρχές πέρυσι που προσπάθησε να μάθει και καμιά σέντρα, αλλά απέτυχε...
    Εγώ αυτούς βλέπω.
    Από ξένους, ποιός βελτιώθηκε? Ο...σκόκο ή ο γκαμηλιέρης με τις μπούκες τους? Οι μόνοι που μας είδαν σωστά ήταν το ντουέτο του σάντος (άλβες-ασουνσάο). Ο γκαμάρα ήταν φτασμένος.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ Η ΤΙΤΙΚΕΣ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Σεπτεμβρίου, 2010 16:08

    Θωμά στο γκαμηλιέρη πιαστήκαμε -πάλι- κώτσοι...δεν τα παίρναμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ακόμα κι αν έφευγε φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Σεπτεμβρίου, 2010 16:11

    Δηλαδή σε 80+ παίκτες που είδαμε στην ΑΕΚ τα τελευταίαα 7-8 χρόνια, βία ένα 10% λειτούργησε, έστω και για την πάρτη του, επαγγελματικά...θλιβερό ποσοστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Σεπτεμβρίου, 2010 17:07

    Αν ο γκαμηλιέρης είχε βάλει 2 γκολ στο μουντιάλ, μπορεί να πιανε η "εξυπνάδα" του γκοντό. Έκατσε ασόδυο όμως και μας εμεινε μπουκάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. pera apo ti dioikisi pou prepei na fugei xtes , thes kai kana proponiti

    o aggelaras , pire tous teleiomenous apo dw pera aloneuti-okka-kostadinou klp kai pige kai xtypise tous portogalous

    exei kinitro diladi o okkas kai oxi o blanco?

    exei kinitro o mpalafosorlenomalezas kai oxi o scocos?>

    ekleise 2 xronia o servos kai akoma psaxnei ti 5ada pou thelei na dioksei apo persu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Thomas,΄Γιώργη
    Να δούμε και τι ρήτρα του βάλανε στην συμφωνία.Και εγώ συμφωνώ οτι θα προσπαθήσσουν να τον πουλήσουν.Πάντως θα μπορούσε σε 5 μήνες να υπέγραφε όπου ήθελε.Κάτι λέει ότι συμφώνησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΓΙΩΡΓΗ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ Κ Ο ΣΑΒΕΦΣΚΙ , ΠΑΡΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΕΚΑΡΕΣ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΟΙ...
    ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΕΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ..

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ..ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΜΗΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..ΟΥΤΕ ΤΟ 1/3 ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΟΔΕΨΕ..ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Χαράλαμπο: Η ρήτρα θα είναι περί τα 2,2 με την συμφωνία να συζητηθεί σοβαρά οποιαδήποτε πρόταση του εξωτερικού. Κανονικά η ρήτρα θα έπρεπε να ήταν η αξία κτήσεως με βάση την προσφορά του ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Steven
    Σωστά,αλλά στην προοπτική να χαθεί τσάμπα είναι κάτι καλό.
    Να σου πω και ένα μυστικό,υπάρχει ένας αργεντίνος στην ομάδα που όχι μόνο δεν θα δει την παρέλαση στις 28 του οκτώβρη αλλά μπορεί μέχρι του Τιμίου Σταυρού να είναι μέλος της ομάδας 5Χ5 του Αραούχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Χαράλαμπο: Τα συγχαρητήρια μου τα έδωσα στην ανάρτηση μου. ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΟΜΩΣ. Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ THS ORIGINAL ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΟΧΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΑ 14, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΣΤΑ 50. Η ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ ΤΣΟΝΤΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ( παγειωμένη άποψη μου ).
    Δεν πάει να γαμηθεί κι ο Σάχα; ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Steven
    Δεν τον πέτυχες τον Αργεντίνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Χαράλαμπο: Μια χαρά τον πέτυχα, εκτός αν πάνε δυο. Αλλά αυτοί θα παίζουν εκεί. Ομοσπονδία ποδοβόλλεϋ δεν υπάρχει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. na tous paro tous argentinous sto futsal tis AEK kalytera??
    h' kai ekei den tha exoun tyxi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή