Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΑΒΙΣΤΑ - ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ

           Έτσι θα πορευθούμε πια. Φωνάξαμε πολύ τόσο καιρό για το οικογενειακό κλίμα, για το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας δεκαετίας κι οτι το τσεκούρι του πολέμου έχει καταχωνιαστεί σε κάποιο αλώνι της Αλγερίας. Ήρθε και το θαύμα της Αυστραλίας και ο πρώτος τίτλος, και τρόμαξαν οι αντίπαλοι. Ο Μαρινάκης ανααγκάστηκε να κάνει 14 μεταγραφές και να αναλάβει πρόεδρος της διοργανώτριας, ο Πατέρας κρύφτηκε, ο Βγενόπουλος τόριξε στην δουλειά με τα γάλατα, ο Κούπερ ανασκουμπώθηκε κι ο Ζαγοράκης εξαναγκάστηκε να πάρει τον Ελ Ζαρ. Όλα αυτά διότι μας ξέφυγαν τα προτερήματα μας.
           Οπότε, σαν κίνηση τακτικής, έγινε το συμβούλιο της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, κι απεφασίσθη ομοφώνως να αλλάξουμε ρότα και να τους την φέρουμε στα ξαφνικά και στα μουλωχτά. Οι εμφανίσεις μας οι τελευταίες μόνο αυτό μπορούν να φέρουν στο μυαλό μου σαν σκέψη. Παρ' όλο που δεν μπορέσαμε να κρύψουμε τις μεταγραφές του Πάτσα και του Νασούτι που υπερπλήρωσαν το ήδη πλήρες υλικό μας.
         Όμως η ατυχία μας έπληξε πάλι: Ο ανέτοιμος ( 3 μήνες μόνο προετοιμασία κάνει ) Νταντόμο χτύπησε. Ο Γεωργέας δεν προλαβαίνει λόγω τραυματισμού, ο Μανωλάς έχει θλάση ( στην ηλικία αυτή κάτι στην εκγύμναση φταίει - ο Δορλής εφαρμόζει τακτική του έπους του 40 ), ο Δέλλας χτύπησε στην κολυμπήθρα, ο Αργυρίου δεν είναι έτοιμος κι ο Πάτσα ( που αμέσως έγινε πολυεργαλείο- σέντερ μπακ έπαιξε )  έχει ένα διάστρεμμα. ΚΟΙΤΑΧΤΕ: Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΟΣΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.
          Το δράμα ξέρετε ποιό είναι; ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ - που δεν σας αρέσει - ΠΟΥ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΡΥΠΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. Και που προφανώς, πουθενά δεν μπορεί να παίξει καλά. Εν τω μεταξύ τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και στην εθνική Βοσνίας, που καλείται ανελλιπώς.
         Κι αν όλα αυτά έχουν συμβεί με το μεγαθήριο Dundee, τον Θρασύβουλο και τις υψηλότατης έντασης προπονήσεις, φοβάμαι πολύ τα επίσημα παιχνίδια. Όχι τους αντιπάλους, μην γελιέστε. Το κακό χόρτο των γηπέδων, τον κακό φωτισμό, την απαράδεκτη διαιτησία, τον κακομοίρη Νικητιάδη που του έδεσε τα χέρια ο Μπάγιεβιτς ( "... λόγω αθωότητος " - έτσι δήλωσε ), ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΤΑΡΙΣΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ. Επίσης διότι ο πρόεδρος δεν μπορεί να ασχοληθεί με την ομάδα πια, μια ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ORIGINAL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΩΝ ( πιο καλά ματαιόδοξων ) ΣΕΡΡΩΝ.
         Αλλά επειδή είμαστε ΑΕΚ, πρέπει να ζούμε με την ατυχία, και την ευθυγράμμιση όλων των ποδοσφαιρικών πλανητών, κομητών, αστεροειδών και ψυχολογικών συμπλεγμάτων κι είμαι σίγουρος οτι θα κατευθυνθούμε προς τον Σείριο που ανήκουμε. Με τον Χρήστο πλάγιο μπακ ( δεν σε περιορίζω σε μεριά ) και τον Θωμά επιτέλους αστροναύτη. Υπόσχομαι να κρατάω το ημερολόγιο του δικέφαλου αεροσκάφους που τα μέχρι τώρα έκανε αρκετό κακό στον βιοτεχνολογικό δικέφαλο διότι ήταν προορισμένο για πιο προχωρημένα σκάφη. Τύπου 76 με μπαλάρα ( ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΥΘΗ Ο ΦΑΝΤΡΟΚ ) Ή ΤΟΥ 92-94. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ.
        Τι κακό έκανα; ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
           Μετά την προηγούμενη ανάρτηση με τα υστερόγραφα, η διοίκηση αντέδρασε ακαριαία με λεπτομέρειες σε όλες τις εφημερίδες:
   Α.  Η BDO κάθε μέρα προσέρχεται στα γραφεία κι ο έλεγχος συνεχίζεται κανονικά. Θέλει ένα δίμηνο ακόμα το αποτέλεσμα βέβαια, αλλά τι είναι η στιγμή μπροστά στην αιωνιότητα;
  Β.  Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα λάβουν 2 δωρεάν προσκλήσεις για το ντέρμπυ με την Ξάνθη σαν αποζημίωση.
  Γ.  Ο Νταντόμο χρησιμοποιήθηκε αμέσως.
             ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ BLOG. ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΠΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΣΑΒΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΧΑΤΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
      ΥΓ1. Για τα οικονομικά στοιχεία δεν εδόθη κάποια απάντηση, αλλά δεν χρειάζεται. Και φίλους οικονομολόγους έχουμε, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ.
      ΥΓ2. ΚΟΥΙΖ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ; ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙΤΕ. ( Βοήθημα: Ο ΟΠΑΠ είναι το πρώτο μαγαζί της χώρας. Ο τύπος ΔΕΝ είναι ποδοσφαιρικός παράγων κι έχει καλλιτεχνικό ταλέντο ).      

19 σχόλια:

  1. Ο ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΕΙΣ:
    ...Πίστευε ότι αν δεν ζητούσε την ποινική δίωξη κανενός στην ουσία θα καταλάγιαζε το πάθος. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Αν ζητούσε την ποινική δίωξη επί τόπου μπορούσαν να συλληφθούν και να πάνε στο αυτόφωρο κάποιοι άνθρωποι και επί τόπου να έχουμε μια διαφορετική κατάσταση. Εξ αυτού του λόγου σήμερα σχηματίζεται δικογραφία και οι κύριοι αυτοί θα οδηγηθούν εκεί που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Χαράλαμπο: Έχω αγωνία για να γράψω εδώ μέσα τους υπεύθυνους κι όχι να ξυπνήσω. Να κοιμηθώ πιο βαθειά σαν τον Billy. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ BLOGS ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ: ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ; ΕΞ ΑΓΧΥΣΤΕΙΑΣ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ; ΩΡΕ ΓΕΛΙΑ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μην νομιζετε πως ειμαστε οι μονοι(ΑΕΚ...).Απο το 2002 εχουν να ελεγχθουν φορολογικα τα ΕΛΠΕ,και τωρα προχωραει σε επενδυση 1,5δις ευρω.Ετσι αποφασισε το 33,3%,ετσι εγινε,τελος....Γιατι ο "Λεβιαθαν",βαζει φωτια στον κωλο ολων,και ειδικα τωρα ειναι μια ευκαιρια να καθαρισουν με τον Λιβανο μια και καλη.Και ο Ταγιπ,θελει να μπει απο Κυπρο σαν φουνταριστος κυνηγος,με βοηθεια απ`τα χαφ της Αιγυπτου.Οι Ισραηλιτες,επειδη το oil ειναι στα θαλασσια συνορα,εκλεισαν ξενο προπονητη,ΝΟΡΒΗΓΟ,και για τεχνικο διευθυντη στην ομαδα πηραν Αμερικανο.Νορβηγο προπονητη εχουν και οι Τουρκοι,και βλεπω να γινεται μυλος η κατασταση,χωρια που ο γιος της μαμας εχει μπλεξει τα μπουτια του μετα την προταση των Εβραιων για να φτιαξουν αγωγο.Δεν ειναι για τα δυσκολα αυτος ο ανθρωπος,τι του ζαλιζουν τον ερωτα.Ερχεται και ο Πουτιν παλι σαν σεντερ-φορ,και βλεπω το ΑΙΓΑΙΟ να το κανουν πισινα και να μην χωραμε στο τελος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς monegascos: και μόλις τέλειωσα ένα κείμενο για τη ΜΟΣΑΝΤΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΤΟΝ ΔΜ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΔΡΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 12% ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ 8%. ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΛΕΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ Η ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ. ΓΚΕ-ΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Steven
    Καληνύχτα λοιπών,πάω και γω για ..ξύπνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για αυτο την νυχτα γινονται οι καλες δουλειες,και τα πρωινα παει το δουλεμα συννεφο...Και μην ξεχναμε οτι το 33,3%,ειναι απο τις μεγαλυτερες πιστοεπενδυτικες του κοσμου.Στην καθομιλουμενη λεγεται αλλιως βεβαια...Και η familia οποτε ακουει για την παταξη,ξυνει τα απ`αυτα της γιατι ο "κνησμος" δεν υποφερεται με τιποτα.Μια καλη λυση θα ηταν παντως να νομιμοποιησουν το λαθρεμποριο,γιατι βλεπω στο τελος να συνοστιζονται σε καμια γωνια.Ξαπλωστρες στο Αιγαιο θα βαλουν,η να φερουμε απο το σπιτι μαζι με τα κουβαδακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. steven se oti afora ta oikonomika , vasi auton pou exoun dimosieusei oi idioi , eise gyrw sta 60
    xwris ti xrisi iouniou , ara gyrw sta 70

    xwria ta empire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την ΜΟΣΑΝΤΟ την μικροβιακη? Θα βαλεις και την DUPONT μεσα...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ARAGE AYTH H BDO, TI STO DIAOLO ELEGXEI EDO KAI 3 MHNES???
    TO KYPRIAKO NA EIXE ANALAVEI, THA THN EIXE VREI THN LYSH....
    EGO PANTOS AYTO POU VLEPO, EINAI OTI MAS ODIGOUNE ME MATHIMATIKI AKRIVEIA STHN APAKSIOSH KAI STO SIXTIRISMA, GIA NA DIALYSOUN TO MAGAZAKI ME THN HSYXIA TOUS...
    KRATONTAS AYTO TO SKIAXTRO STON PAGKO, MAZI ME OLA TA YPOLOIPA TA LOIMA POU EXEI MAZEPSEI, ENO H OMADA FAINETAI APO TO FEGGARI OTI DEN TRAVAEI, EINAI SAN NA MAS LENE, SAS GRAFOUME STA PAPARIA MAS, DEN MAS ENDIAFEREI H OMADA, APLA NA YPARXEI AYTOS, NA TROEI TA MPINELIKIA....
    EDO OI MPOUGATSADES EPANO, SE 25 MERES MESA, MOLIS EIDAN STA FILIKA OTI DEN TRAVAEI TO KAFENEIO TOUS, TON STEILANE SPITAKI TOU TON ITALO, KAI FERANE DERMITZAKI...
    EMAS MAS GLENTAEI OPOU MAS VRISKEI O THRASYVOULAS, KAI AKOMA TON KOITAME....
    ALLA THN KYRIAKH TO VRADAKY STHN RIZOUPOLH, THA EXEI MEGALA GLENTIA, APO THN MIA OI GRAMMES TOU TRENOU, APO THN ALLH TO NEKROTAFEIO, KAI APO THN ALLH H REMATIA...
    ENAS DROMOS YPARXEI...KAI AN GOUSTAROUN, AS SYNEXISOUN PROKLHTIKA, ME THN IDIA ADIAFORIA OLOI TOUS...
    APO TON VATRAXO, TOUS DIPLANOUS TOU, MEXRI KAI TA ALANIA TOUS PAIXTARADES MAS, POU THN EXOUN DEI ZIDANE.....
    AINTE ARKETA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΦΙΛΙΚΟ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΣΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ Κ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ..

    ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ,ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΠΑΛΙ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ,ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ..ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΧΟΡΗΓΩΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙ..ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΙΚΗ..
    ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Κ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΕΟΝ ΔΝΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ Κ ΛΙΓΟ..
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..
    ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΑ 2 ΓΗΠΕΔΑ..ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Κ ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΛΙ..
    ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Κ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ..ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ..
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΕΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΑΛΛΑ ''ΠΑΙΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ'' ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    Υ.Γ. ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ..
    Υ.Γ 2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΤΟΜΟ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΑ DVD ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ?Η' ΑΠΛΑ ΕΙΔΑΝ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ?
    Υ.Γ 3. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΩΣΑΜΕ Κ Η ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαραίτητα πρέπει να φύγει η ασπίδα της διοίκησης ώστε μετά να ασχοληθούμε σαν κόσμος της ΑΕΚ με τα πιο υψηλά κλιμάκια.Αδαμίδη και Παπά αν έχετε άντερα και επειδή ο κλοιός σφίγγει σοβαρευτείτε άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ανώνυμο: Σοβαρεύτηκαν. Έχουν συνάντηση σήμερα όλοι. Και θα φύγει η επιστολή παρόμοια με αυτήν του Τζίγγερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά σας, δε γνωρίζω από ποδόσφαιρο αλλά ήθελα να λάβω μέρος στο κουΐζ της ημέρας: κοίταξα λοιπόν τη φωτογραφία που βάλατε (για να βοηθήσετε, προφανώς, τους συμμετέχοντες), αλλά δεν μπόρεσα να βρω την απάντηση. Μπορείτε να βάλετε άλλη μία φωτογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ Ο ΡΑΛΙΣΤΑΣ. ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ..Η' ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ? ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ?
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ?
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΑΠΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Η ΑΕΚ ?
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ?
    ΣΤΗΒΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Κόκκαλης πούλησε,ο τζίγγερ χαρίζει εμείς πότε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Το πιάνεις καλά το θέμα. Δεν μπορώ να γράψω πολλά διότι είναι σαν προδοσία. Θα σου πω όμως τα εξής: δεν υπάρχουν άδειες του ΟΠΑΠ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΡΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ, επίσημες κρατικές ( 5 ). Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΓΙ ΑΥΤΟ. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ( αυτό είναι το επικίνδυνο ) ΘΑ ΦΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
    Ο SUGAR ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ. ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΙΣΣΟΣ: ΑΥΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ; ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΑΝ, Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή