Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ

            Είχα πει να συμβάλω κι εγώ στο καλο κλίμα. Και προσπάθησα να κάνω την αγρανάπαυση μου , να πάρω ξανά τα εισιτήρια και να τα ξύνω διαβάζοντας για τρομακτική πορεία στα ξένα. Να μην με πιάνουν τα δαιμόνια που δεν έχουμε πλάγιους ή χάφαρο κι οτι η ομάδα πετάει με τους κολοσσούς τόσο σε όνομα όσο και σε ηλικία. Μπορώ να πω οτι γενικά είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Κι ήμουν έτοιμος να πάρω τα παιδιά και να πάω στο γήπεδο, χώρια που μετά τους είχα τάξει και αυθεντικό ντονέρ. Όμως ΚΛΕΙΣΤΟΝ.
          Τώρα εγώ φταίω; Πρώτα η Καλλιθέα κι οι σφαλιάρες. Που δήθεν τα έκανε η οργάνωση. Το βίντεο με την κραυγή " Πέσε κάτω" και την δήλωση Αδαμίδη " συνωμοσία εκ των έσω". Φυσικά όλοι οι αγνοί ( δεν ανήκω σε αυτούς ) καταδίκασαν και περιμένουν ακόμα τις μηνύσεις. ΕΝΩ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ, ΕΦΕΥΓΕ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ. Και συνδυάστε την δήλωση του Μπάγιεβιτς " Δεν ήθελα να φύγει αλλά Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ". Και ρωτάω εγώ: ΜΟΝΟ ΘΕΣΜΙΚΑ; Και ξαναρωτάω: ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΘΑ ΦΎΓΕΙ ΝΟΡΜΑΛ Η ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΑΛΙ; Για να ξέρουμε τι μας γίνεται τελικά.
        Πάμε παραπέρα: ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ; ΝΑΙ. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ; ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ. Βάλτε κάτω τα στοιχειώδη μαθηματικά που ξέρετε και τρέξτε το φετεινό budget. Βάλτε την αποφυγή των εξόδων, βάλτε τους χορηγούς ( Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ) , τα λεφτά των ομίλων, τα εισιτήρια και λοιπά, ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΡΩΤΕΙΣΤΕ: Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ; ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Θα μου πείτε οτι δεν είναι χρήσιμοι; Είναι, αλλά υπάρχουν και καλύτεροι και πιο Αεκτζήδες και κύρια μπορούν και να πάρουν και μια απόφαση. Επιχειρηματικού τύπου και προσέλκυσης πελατείας. ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΗ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΜΠΤΗ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΙΡΩ  ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
        Τέλος για το γήπεδο και το ματς με τις φούστες, για να μην γίνω κουραστικός μια που τις λεπτομέρειες τις ξέρετε, θα πω ένα: ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. Η ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΑΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΧΑΣΟΥΡΑΣ 4-5 ΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.Και θα κρυφτεί η διοίκηση πίσω απο τις φούστες του ελληνικού κράτους για το ΟΑΚΑ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ; Ο ΝΟΙΚΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;
        Δηλαδή άμα χαλάσει το πάτωμα του σπιτιού που νοικιάζω, θα κάθομαι στα χαλάσματα μέχρι να καυλώσει ο ιδιοκτήτης να φωνάξει τον τεχνίτη; ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΕΙ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. Άσχετα αν εδώ είχαμε και κάποια τύχη, διότι μια που οι αντλίες είχαν χαλάσει, σκεφθείτε τι θα γινόταν στο παιχνίδι μας ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΚΟΠΤΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ
        Επομένως: Η ομάδα απροστάτευτη αγωνιστικά με λειψό ρόστερ, εκβιαζόμενη να δώσει παίκτη ή να ψηφίσει υποψήφιο, χωρίς χρηματοδότηση και με λάθος χειρισμούς ΚΑΙ για τους παίκτες ΚΑΙ για τον κόσμο  που ξαναξεσπιτώνονται, ΤΙ ΣΟΪ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚΑΚΙΑ; ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 10% ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
                                        ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ .
      ΥΓ1. ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ; Η ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΝΤΙΑ;
      ΥΓ2. ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΔΙΑΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ; ΔΙΟΤΙ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ.
      ΥΓ3. ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ;
      ΥΓ4. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ ΡΙΞΑΜΕ ΛΕΥΚΟ;
      ΥΓ5. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;
     ΥΓ6. ΝΟΤΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ. ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ; Η ΑΕΚ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;
    ΥΓ7. ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΙ ΟΧΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ 600 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΥΓ8. ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΓΚΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΣΕ ΡΟΣΤΕΡ.
    ΥΓ9. Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΣΑ ΓΙΝΑΝΕ ΒΑΣΙΚΟΙ. ΤΟΣΟ ΠΛΗΡΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ;
    ΥΓ10. ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Ο ΜΑΡΕΣΚΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ;
    ΥΓ11. Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΣ. ΜΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΚΗΠΕΡ ΚΑΙ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΦ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ.
    ΥΓ12. ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΡΡΕΣ, ΧΑΙΝΤΟΥΚ, ΑΣΤΕΡΑ, ΒΟΛΟ, ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΖΕΝΙΤ. ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ BUDGET. ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 5Χ3, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 4Χ3 + ΚΡΟΑΤΙΑ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ. ( ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΝΙΤ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ).
    ΥΓ13. ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΛΙΝΕΝ Η ΛΑΘΟΣ ΕΜΑΘΑ; Η ΕΠΟΧΗ ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΗΡΘΕ ΚΙΟΛΑΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
    ΥΓ14. ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ. ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

28 σχόλια:

  1. Ημουν -πιστευω- ξεκαθαρος στο σχολιο μου.Μπορει εγω να το πηρα λαθος,και ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ...
    Δεν σε κατηγορησα,ετσι πιστευω τουλαχιστον,και δεν εχω προβλημα να ζητησω συγνωμη, αν παρερμηνευσα κατι,οπως και το εκανα.
    Λεκτικη διαμαρτυρια για την περιπτωση της ΑΕΚ,ειναι πολυ light αντιδραση.Οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες απατεωνες.Και παω στοιχημα οτι το προπονητικο δεν θα ειναι ετοιμο ουτε τον Οκτωβρη.
    Ποσο μεγαλο δικιο ειχε ο Χατζηδακης.Οι περισσοτεροι ξεκινησαν απο "ρηγαδες" λογω μοδας και για να ριξουν καμια γκομενιτσα,και μετα το γυρισαν σε "νταμες" βγαζοντας στην φορα τον πραγματικο τους χαρακτηρα.
    Σκατοφλωροι του κερατα ειναι,ουτε το σθενος να πουνε οτι πνιγουν το κουνελι δεν εχουν.Και ο Χατζηδακης ηταν πιο αντρας απο ολους αυτους.Γιατι εχω γνωρισει ανθρωπους,που στην ψυχη ηταν φουστες κλαρωτες,που ευχαριστως θα γαμιοντουσαν με τον πρωτο τσιγκελωτο τσοπανη,μονο και μονο για να γλειψουν τα αρχιδια του αφεντικου τους.Ξεφυγαμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς monegascos:ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΩ Η ΤΟΥ ΣΦΙΓΓΩ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΣ Η ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΟΥΣΤΗΔΕςΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που δεν προκειται να την πουνε ποτε.Ποτε δεν θα παραδεχτουν οτι δεν εχουν λογο,τιμη,μπεσα.Για αυτο ανακαλυφθηκαν τα συμβολαια και το χαρτομανι.Πεντε σελιδες χρειαζονται για ενα "ναι",οταν κανονικα χρειαζονταν πεντε λεπτα της ωρας....Για αυτο ανακαλυψαν και την διπλωματια,καλυψη της πουστιας ειναι.Αλλα ειπαμε,ο δυνατος καθεται απεναντι στον δυνατο και μιλαει.Ενω ο "δυνατος" καθεται στα γονατα του δυνατου και κανει το αμορτισερ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πολλα-και δικαιολογημενα -Υστερογραφα στην αναρτηση ειναι η αποδειξη του τι ρολο παιζει ετουτη η διοικηση.
    Ολα τα σοβαρα θεματα ειναι στην παντα και κατα τα αλλα να σχολουμαστε με τον Ντουσαν,τις σφαλιαρες,το θαυμα της Αυστραλιας,τα προβληματα με τα γηπεδα κλπ. Και με puma-empire, Morgan γηπεδικο,διαχειρηστικο,παπαλα. Ολα κατω απ'το χαλι.
    Την λυση ομως για το 10% στην μανα απο την κορη την βρηκε αμεσως μολις ανεβηκε στο παπι ο Σταυρακας. "να ταισουμε τους "κοντινους" και τους αλλους ποιος τους γαμει"; Σωστος.

    "να μη φυγει κανεις αλλα και να μην μεινει κανεις" Οχι,λαθος.sorry. "να μη ερθει κανεις,αλλα και να μη φυγει κανεις" Ελα ομως που ΚΑΙ εφυγαν αλλα ΚΑΙ ηρθαν; Τωρα; Μπα,δεν τρεχει καστανο. "αφου η διοικηση ειναι πιο δυνατη απο μενα" Τι λες μωρε; Και τι επρεπε να ηταν; Πιο αδυνατη; Ολοι να σου κανουν πιπες στην ΠΑΕ και ο προεδρος να σου δενει τα κορδονια; Τι νοοτροπια ειναι τουτη ρε πουστη μου.
    Τελος παντων αν και "το ροστερ ειναι πληρες" τωρα με την προσθηκη των δυο θα γινεται φανταζομαι "υπερπληρες".Σαν το παχυ αγελαδινο γαλα.
    Και μετα την προετοιμασια θα ακολουθησει και δευτερη προετοιμασια,αφου φανταζομαι θα εχει ληφθει υπ'οψην και η 15ημερη διακοπη. Κατι τετοιο δεν ειχε συμβει και περυσι, η με γελαει ο νους μου;
    Τελος παντων ξανα. Αρκει να δεσουν ακομα περισσοτερο. Και σας παρακαλουμε,αν ειναι να δωσετε φιλικα, πηγαινετε στο εξωτερικο,μπας και δουμε λιγη μπαλα αλλα και λιγα διαρκειας παραπανω.Οπου ν'αναι,αλλα κτος Ελλαδας.
    Και τωρα μου δινετε μια ιδεα που ισως ετσι λυσουν το προβλημα δια παντως. Και οχι μονο. Ακουστε:
    Να παει η ομαδα να παιξει στη Κυπρο. Και στην απο δω και στην απο κει μερια. Αν παιξει το ιδιο ασχημα οπως και στην μητερα ελλαδα,θα πει οτι ολο το νησι ειναι Ελληνικο. Αν παιξει ασχημα μονο στην Ν.Κυπρο και στα κατεχομενα "κεντισει",τοτε - τι συμφορα- θα καταδειχθει το δικαιον των Τουρκων και το νομιμο της κατοχης των. Οπως και να εχει,θα λυσει μια για παντα ενα προβλημα που χρονια ταλανιζει την περιοχη και φερει τοσες εριδες.Βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να παιξει πολυ καλα και στην Ελλ. και στην κατεχομενη Κυπρο,οποτε υπαρχει κινδυνος να χαθει ολοκληρο το νησι. Αλλα οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μας.
    Και στο τελος-τελος :
    "...φιλος Πλατων,φιλος Σωκρατης,φιλτερα δ'απαντων η αληθεια..."
    Και μαλιστα λεω να το προωθησει-υπο την αιγιδα πια του ΟΗΕ -και σε αλλες αντιμαχομενες και αλληλοσπαρασομενες περιοχες,οπως η Αραβικη χερσονησσος, τα συνορα του Λιβανου, Ν. και Β. Κορεα,ακομα και Ισπανια,Μεξικο,Λαος,Νιγηρια,Γουατεμαλα κλπ. Ολος ο κοσμος ειναι μια πληγη.Ας προσφερουμε το θειο αυτο δωρο.
    Αυτη δεν θα ειναι απλως ποδοσφαιρικη ομαδα πια.Θα ειναι "ποδοσφαιρικος οιωνοσκοπος" με εμβλημα ενα δικεφαλο αετο.
    Και να μεταφερθει η εδρα στους Δελφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. steven
    μαλλον εγραψες το αρθρο σε νορμαλ κατασταση και οχι εν θερμω
    το προβλημα το περιγραφεις οπως ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Σεπτεμβρίου, 2010 12:36

    Έτσι. Το πρόβλημα είναι ότι Ο-Λ-Ο-Ι στην ΠΑΕ γίνονται...μέρος του προβλήματος. Ο υπάλληλος-πρόεδρος με τις διαστημικές παπαριές του σε πολλά θέματα με τελευταία αυτό το ρουφιανιλίκι του γηπέδου, το καραγκιοζιλίκι της...μη προσφυγής, το καλαμπαλίκι των ψιλών στην Καλλιθέα, το τσατσιλίκι του προπονητικού το ΔΙΑΡΚΕΣ πουστριλίκι του διαχειριστικού (ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...). Όλα αυτά σε διάστημα 20 ημερών και έπονται και άλλα πεδία δόξης λαμπρά.
    Ο προπονητής-υπάλληλος με τις μαλακίες του εντός αγωνιστικού χώρου, την αδυναμία πειθαρχίας και επικοινωνίας με τους υφισταμένους του (τις ΤΙΤΙΚΕΣ) και τη συγκάλυψη του προϊσταμένου του (αδαμίδι)...και άλλα πολλά.
    Οι παίκτες-υφιστάμενοι με τα παιχνίδια τους σαν ΤΙΤΙΚΕΣ, οι οποίοι κάθονται στα συμβολαιάκια τους και ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ο Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α-Σ ΑΕΚτσής, δηλάδή ο πελάτης (που έχει πάντα δίκιο) ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΚΑΙ -ΕΜΜΕΣΩΣ- ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. Άλλες χορηγίες φέρνει λχ ο νιόνιος με λαό 300 άτομα πέριξ της πλατείας και 20 λούγκρες κάτω στη συγγρού και άλλες ο λαός της ΑΕΚ (που παραμένει ακόμα κοντά στο 1 μύριο)...Πέραν των προαναφερθέντων οι ΤΙΤΙΚΕΣ θέλουν να φάνε-εκθέτοντας με την απόδοση τους- το προϊστάμενο τους (προπονητής) και να υποχρεώσουν τον προϊστάμενο του να τους ξεφορτωθεί ΤΣΑΜΠΑ (φάση μαϊστρο, χωρίς ο ίδιος να το έχει προκαλέσει με δόλο).
    ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ...όπως ορθά είπες steven, τις ψιλές τις έχει φάει ο προπονητής, άντε να σκάσουν και τα λάστιχα της CLK καμιάς ΤΙΤΙΚΑΣ, οπότε ποιοί μένουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο μπολονι απολυθηκε μετα απο 3 μηνες παρουσιας στην ομαδα που ηταν αρα μπορει να του κανουμε ενα τηλεφωνημα να ερθει στην αεκ γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν είχαμε διοικηση θα είχε ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον Μπολόνι και ο βάτραχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. IFFHS

    Η συγκεκριμένη Ομοσπονδία κατά περιόδους αναδεικνύει τις κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως

    1. (1.) FC Internazionale Milano Italia/4 293,0
    2. (1.) FC Barcelona España/4 283,0
    3. (3.) FC Bayern München Deutschland/4 253,0
    4. (4.) Chelsea FC London England/4 232,0
    5. (26.) Liverpool FC England/4 231,0
    6. (20.) RSC Anderlecht Belgique/3 230,0
    7. (7.) Club Atlético de Madrid España/4 221,0
    8. (4.) SV Werder Bremen Deutschland/4 220,0
    9. (12.) Club Estudiantes de La Plata Argentina/4 217,0

    (29.) SC Internacional Porto Alegre Brasil/4 217,0
    11. (10.) Manchester United FC England/4 215,0
    12. (16.) Sevilla FC España/4 212,0
    13. (18.) AFC Ajax Amsterdam Nederland/3 208,0

    (4.) AS Roma Italia/4 208,0
    15. (41.) Juventus FC Torino Italia/4 202,0

    (9.) Fulham FC England/4 202,0
    17. (15.) FC Girondins de Bordeaux France/4 201,0
    18. (20.) Real Madrid CF España/4 200,0
    19. (22.) CA Vélez Sarsfield Argentina/4 199,0
    20. (19.) Club Libertad Asunción Paraguay/3 197,5
    36. (30.) Panathinaikos AO Athens Greece/3 171,5
    57. (27.) PAE Olympiakos SFP Pireas Greece/3 149,5
    127. (196.) Aris Saloniki Greece/3 109,5
    142. (171.) PAOK Saloniki Greece/3 104,5
    190. (196.) AEK Athens Greece/3 90,0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς dimitri: Αυτό με την Κέρκυρα, μου ήταν και μου είναι αχώνευτο. Πρώτο ματς με κατακίτρινο ουδέτερο γήπεδο και να βλέπω τον πανικό; Και μετά όλοι γιούρια μπροστά; Και να ακούω "ψυχραιμία πρεμιέρα είναι". ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΕΝ ΘΕΡΜΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Mike21hlk: ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΙ Ο ΑΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Γιώργη: Μα ο προσανατολισμός μας πρέπει να είναι στην κεφαλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Σεπτεμβρίου, 2010 15:35

    ...την πάνω φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΠΑΔΟΙ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟΣΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ Κ ΛΕΜΕ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟ 2004.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΜΕΤΑ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Κ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ - ΕΛΕΓΚΤΕΣ.
    ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ..
    ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Κ ΓΕΩΠΟΝΟΙ..
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Τώρα που θα αρχίσει η ανοδική διαστημική μας πορεία, θα γίνεις κι αστροναύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. hahahaah

    thymaste ti teleutaia maketa pou eixe deiksei o kontos stous supporters ?

    sa diastimoploio itan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νομιζω οτι αυτο θα ειναι στα υπερ μας Θωμα.
    Η εξειδικευση εχει παιθανει,αφου η πιθανοτητα να κανει κανεις την ιδια δουλεια για δεκαετιες,δεν υπαρχει.
    Αρα,θα πρεπει να προετοιμαζεται και να καταρτιζεται με εγκυκλοπαιδικη μορφωση και σφαιρικες γνωσεις,για να ειναι ετοιμος να ενταχθει σε οποιδηποτε εργασιακο περιβαλον του ζητηθει.
    Ευχαριστουμε τα ΙΕΚ Γραμμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ?

    ΣΤΑ ΙΕΚ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΟ Κ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Σεπτεμβρίου, 2010 17:37

    Χέσε μπας και πιάσει το γρασίιιιδι, αδαμίιιιδι, αδαμί ι δι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΞΩ ΡΕ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κωστας-Φλωρινα03 Σεπτεμβρίου, 2010 19:20

    Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...
    Χέσε μπας και πιάσει το γρασίιιιδι, αδαμίιιιδι, αδαμί ι δι....
    Δεν μπορει σημερα ρε.Θα ειναι ο κοντος στους U2 με τη Ντεπυ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Ρότζερ Γκερέιρο είναι ξανά στην αποστολή της ΑΕΚ, έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Ο μέσος του δικεφάλου... πετάει στα σύννεφα μετά την απόφαση διοίκησης και προπονητή να του δώσουν το δικαίωμα να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι ο Γκερέιρο πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι, κάνοντας μόνος του προπονήσεις και νιώθοντας ξένο σώμα στην ΑΕΚ. Τώρα όμως δείχνει ευτυχισμένος κάνοντας μία νέα καινούργια αρχή στην καριέρα του στην Ένωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος, μιλώντας στους συμπαίκτες του, ευχαρίστησε τον Μπάγεβιτς για την ευκαιρία που του δίνει να αγωνιστεί στο φιλικό με το Θρασύβουλο, ενώ από την άλλη εμφανιζόταν πανευτυχής για την θετική ανταπόκριση του κόσμου προς το πρόσωπό του σε αυτή την ιστορία.

    Ο προπονητής μάλιστα καλωσόρισε προσωπικά πίσω στην ομάδα τον Πολωνό ζητώντας του να δουλέψει σκληρά από εδώ και πέρα. Η αλήθεια είναι ότι ο Γκερέιρο δείχνει αποφασισμένος να παλέψει σκληρά για μία θέση ξανά στην αποστολή και τα λόγια του Μπάγεβιτς του δίνουν... δύναμη. Εξάλλου όπως ξεκαθαρίζει ο ίδιος σε συζητήσεις του, το μεγάλο βήμα έγινε και τη δουλειά που θα κάνει πλέον θα την ελέγχει ο Μπάγεβιτς, παρακολουθώντας τον από κοντά στις προπονήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τοροσιδης δεξι χαφ?
    2 κοντοι μπροστα?
    Σαμαρας κεντρικο χαφ?
    Σαντος ο προπονηταρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαραλαμπε, τωρα αυτη η ειδηση που παρουσιασες,αφορα τον Γκερειρο η τον Μπαγεβιτς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Χρήστο και Χαράλαμπο: Νομίζω οτι ο Γκερέϊρο ήταν απο αυτούς που χτύπησαν τον Μπάγιεβιτς κι υπήρχε μια ανταπόδωση. Επίσης δεικνύει οτι είχε μόνος του αποχωρήσει απο την ομάδα και γυρνάει σαν το άσωτο δεκάρι. Φιλεύσπλαχνα ο πατήρ, έσφαξε την απόφαση του την σιτευτή να προπονείται μόνος ο παίκτης ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    Να σας πω ποιός φταίει; Ταπεινά και ήρεμα δέχομαι την αλήθεια. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ, ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Χρήστο
    Αφορά τις μαλακίες της διοίκησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φυσικά ξανάρχησε να προπονήται διότι θα πάρει τα 100χιλ που δεν του δίνανε και ο Μπάγιεβιτς θα πάρει τα υπόλοιπα 500 γι αυτό τον δέχτηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή