Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ

           Τι κλωτσοπατινάδα ήταν αυτή! Τι γήπεδο για ευρωπαϊκούς αγώνες! Τι ξυλίκι ! Τι ώραία σουβλάκια τυλιγμένα στα χαρτιά υγείας που μοίρασε πηγαία ο τύπος που λέγεται Κομπότης και φυσικά μετέχει στην σούπερ λίγδα και συμβάλει σαν κουμπάρος του Γκαγκάτση στην κάθαρση του ποδοσφαίρου. Τι αίσχος τηλεοπτικό θέαμα.
          Κούραση και αναμονή του ποιός θα κάνει την πιο μεγάλη μαλακία. Ο Γεωργέας ή ο Αγκάλι; Ο Τζιμπούρ ή ο πλαϊνός; Θα σκοράρει παίκτης ή η λακούβα του τεραίν; Και στο τουρλουμπούκι αυτό, να είναι και φραγμένο το παιχνίδι μια που τα πάντα τα είχε πάρει είδηση ο ΟΠΑΠ αλλά δεν μας έδωσε και την πληροφορία για να πάμε και να τα ξύσουμε σε κανά μπαρ με γυμνές. Να καυλώσουμε και λίγο τουλάχιστον μια που ούτε υποψία για ερεθισμό δεν σου πρόσφερε το "στημένο".
          Που απο ένα σημείο και μετά ξεδίπλωνε στο γήπεδο ΚΑΙ την διάθεση του προπονητικού τημ ( μόνο αυτό μπορεί να στήσει κάτι ) ΚΑΙ την ανικανότητα όλων των παικτών ΚΑΙ την άρρώστεια του Κομπότη ( του εύχομαι να γίνει κι αυτός σύμβουλος του Πατέρα σαν τον Μητρόπουλο για να πάρει κι αυτός πρωτάθλημα στην δεύτερη κατηγορία, όπως κι ο πρόεδρος της αλογοτροφής  )  ΚΑΙ τον καλύτερο παίκτη του Λεβαδειακού που ήταν ο κακομοίρης Κάκος.  Ένας καλός διαιτητής που γίνεται γελοίος με τους ασπασμούς του.
          Στους παίκτες της ΑΕΚ βγάζω το καπέλο. Διότι υπερασπίστηκαν την ιστορία της ομάδας μας. Και δεν χάσανε απο μια πλάκα του απόλυτου παρασκηνίου ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΒΑΛΝΕΡ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, κι ας λένε όσοι δεν ξέρουν οτι φταίει η Καλαμαριά. Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΑΙΓΑΛΕΩ.
          Φυσικά έχω πολλά παράπονα απο την ΑΕΚ. Διότι πρέπει να καταλάβει την διαφορά της ταβέρνας με το υπαίθριο σουβλατζήδικο που στήνεται πρόχειρα για προσωρινό κερδισμό με αφορμή κάποιο γεγονός. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.
        Και τα λέω αυτά, διότι είχα πολύ καιρό να ακούσω το σύνθημα " ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ", που φυσικά ενώ πέρασε απο την τηλεόραση, ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΚΑΚΟΣ για να διακόψει το ματς ( βάσει κανονισμών), ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΟΘΩΜΑΝΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΦΑΤΣΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΦΑΛΑΚΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΟΥ ΤΟΥ, ΚΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΜΗΣΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΩΖΕΤΑΙ.
         ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 100% Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ. ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
            Για το παιχνίδι τα είπαμε όλα; Σχεδόν. Κορυφαίο είδα τον άχρηστο σε πάσες Γκέντζογλου, τον αόρατο Μάκο και τον Καφέ. Πιστεύω οτι ο Νέμεθ σωστά παίζει στην ΑΕΚ κι όχι στη Λίβερπουλ ( καταλαβαίνετε ) και για πολλοστή φορά ο άνθρωπος που μου έσπασε τα νεύρα ήταν ο Τζιμπούρ. Αλλά ήταν τυχερός τότε που βρήκε τον Σκόκο στα αποδυτήρια κι όχι εμένα. Για να του πω δυο φωνήεντα Μακεδονίτικα. ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΛΟΓΩ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΝΩ ΠΡΟΟΔΕΥΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Η ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
          ΥΓ1. Κύριε Χήνα, έμαθα οτι παρακολουθείτε το blog κι είστε αξιόλογος άνθρωπος. Το να πηγαίνετε στη Λειβαδιά για υποστήριξη της ομάδας ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, σεβαστόν είναι, αλλά χωρίς καμία ουσιαστική προσφορά. Η ομάδα θέλει να σας βλέπει. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΟ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, αν δεν κάνω λάθος. ΚΑΛΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ.
          ΥΓ2. ΟΧΙ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ.
       

19 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Απριλίου, 2010 23:20

    Χμμμ...με καλύπτεις στο περίπου.
    Κοίτα, μία μικρή ομάδα με παρασκηνιακές πλάτες είναι να πέσει κατηγορία στο Γιουνάν μπεηλίκ. Τι κάνουμε?
    1. Βάζουμε τον Κάκκο να κάνει το παιχνίδι ρόιδο. Εντάξει, δεν έφτασε και σε επίπεδα Ξάνθης που είναι κατόρθωμα. Αλλά σε κάτι σημεία το υπέρμετρα δυνατό παιχνίδι των σουβλατζήδων το επέτρεψε. Φοβερή η φάση του φάουλ στον Λαγό, που το άφησε -και καλά- πλεονέκτημα....για σεμινάρια ΦΙΦΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ Ξ-Α-Ν-Α-Σ-Φ-Υ-Ρ-Ι-Ξ-Ε-Ι? Το πάρτυ εκεί ΔΕΝ τελείωσε?
    2. Αφήνουμε το γήπεδο μας να είναι σε κατάσταση λες και όλα τα γουρούνια της λειβαδιάς κοιλιόντουσαν επί 10 ημέρες. Τι χάλι ήταν αυτό! Το μοναδικό ουσιαστικό ελαφρυντικό για τους παίκτες της ΑΕΚ...
    3. Κάνουμε "ατμόσφαιρα". Όπως τα λες, ακούσαμε ξανά το παλιό κι αγαπημένο σύνθημα. Δίνει δε δίνει μπουθ, φιλάει τους παίκτες και λοιπά όμορφα δεκαετίας 80.

    Στα καθ' ημάς: Εντάξει, τα παιδιά δεν το πουλήσαν...αλλά κατ' εμέ η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε τελειώματα και τελικές δείχνει ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ. 1-3 θα είχε λήξει με κανονική ΑΕΚ...
    Επίσης, είναι πασιφανές ότι αυτή η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης προέρχεται και από κάθε λογής μανατζαραίους, έναν πρόεδρο-μαυρογιαλούρο, τις Ψ-Ώρες και τους σκώρους και, φυσικά, από τις...διοικητικές αερολογίες με τις λαϊκές βάσεις και τους τίγρηδες που έρχονται σαν το ταξίδι στα Κύθηρα.
    Πολύ κακό για το τίποτα και άντε να τους κρατήσεις τα λουριά εκεί μέσα...
    Ο νερετβίτης έστησε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ την ομάδα αρχικά, αλλά ευτυχώς δεν κοιμήθηκε στον πάγκο και άλλαξε τη διάταξη -και τη ροή του αγώνα.
    Από παίκτες (κι εδώ τα βλέπω αλλιώς από σένα), Μανωλάς-αραούχο-σάχα οι καλύτεροι, με το μικρό να ζορίζεται από τον Αγκάλι στο 2ο μισό του 1ου, αλλά αυτά είναι εμπειρίες που θα τον βελτιώσουν...
    Γεωργέας λες και είχε καταναλώσει πολλά τοπικά προϊόντα, Σουηδός αλλου γι αλλού. ευτυχώς του έδωσε τον Αγκάλι στο 2ο και είχε κάτι να ασχολείται.
    Μάκος ΟΚ, Γκέντζο ΟΚ, αλλά πρέπει να απλοποιήσει το παιχνίδι του. Μαντούκα μοναδικός διασωθείς του 1ου (μαζί με Σάχα). Μου άρεσε, αλλά μετά το 60 δεν είχε δυνάμεις πάλι. Καφές απλά μέτριος (όπως πάντα) και Τζεμπούρ στη γκοσμάρα του (όπως πάντα).
    Όσον αφορά το Νέμεθ, δεν είδα τίποτα ενδιαφέρον, αλλά τον δικαιολογώ διότι έρχεται από χρόνιο τραυματισμό και τον έβαλε σε αυτή το σκοτώστρα. Προσωπικά θα προτιμούσα Παυλή.
    Άσε που δεν έχει ρυθμό.
    Ίδωμεν με τα πλέη οφ.
    Γενικά, όλοι κοιτάν εκεί και με τις μαλακίες τους θα μπουν με 3 βαθμούς διαφορά από τη δαφνοστεφανωμένη!
    Να δω πως θα βγουν 2οι έτσι...
    Όλο λόγια είναι, αλλά από συγκέντρωση στις κρίσιμες στιγμές τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την Παρασκευή ήμουνα στην ευρύτερη περιοχή της Λεβαδιάς των πάλε ποτέ ωραίων σουβλακίων και ένα παλικάρι από τα σαράντα μου σφύριξε ότι το γήπεδο επίτηδες το καταντήσανε έτσι…και ο νοών νοείτω
    Εν αρχή ο κομπότης και μετά ο πανόπουλος. Τρίτο αφήνω τον πιλαδάκη.

    ΥΓ: Το φιλί του πατέρα στον γιαννακόπουλο το είδατε; Νονός κανονικός σε Ελληνική έκδοση. Και μετά εμείς θα πάμε να πάρουμε την δεύτερη θέση από τον άλλο νονό του ποδοσφαίρου μας και μάλιστα με -3 βαθμούς διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο το γηπεδο,εχει σιγουρα χορταρι κατω και δεν ειναι βαμενο πρασινο ηφεστειακο πετρωμα;
    Παρτε την ομαδα και το γηπεδο και τραβατε στην Β' Εθνικη.Και θα συνεχισουμε να ερχομαστε για κανενα σουβλακι.
    Ο αορατος προπονητης δεν χρησημοποιησε τους δυο Αργεντινους.Ηταν αρρωστοι,τραυματιες,τιμωριμενοι,τι ακριβως,δεν ξερω. Μπορει ο Σερβος να τους "φοβηθηκε" για το συγκεκρινμενο ματς.

    Συγχαριτηρια στο θαλασσινο τριφυλλι για το προκαθορισμενο απο τα περυσι πρωταθλημα. Μπορουν να μας πουν για του χρονου;Ποιος θα το παρει; Να παιξουμε κανενα στοιχημα σε καμια ξενη εταιρεια,επιτελους, αφου το μονοπωλιο του οπαπ θα τελειωσει.
    -- " Η ομοσπονδια για πεντε χρονια με εστελνε στις καλυτερες σχολες,στα καλυτερα σεμιναρια με τους καλυτερους προπονητες. Ηρθα ετοιμος στον παναθηναικο." ειπε το Νιοπλι, με τα μονιμα γουρλωμενα ματια σαν να βλεπει το παπαρι του Σκοτ συνερχως μπροστα του.Νομιζεις οτι ζει μια μονιμη εκπληξη.Αντε και του χρονου κανονικος προπονητης σου ευχομαι.
    Ολα τα λεφτα,το φιλι-μη χεσω- του Πατερα στον Γιαννακοπουλο.Το ηφος του κοντου το ειδατε; Εμοιαζε σαν να του ψιθυρισαν στο αυτι: "δυστυχως πτωχευσες".Μονο ετσι δικαιολογειται αυτη η μουτσουνα.
    Βρε τι χαρα και ομονοια ειναι αυτη.
    Το αλλο φιλι,του Βγενοπουλου,το ειδατε κι'αυτο. Στον Πατερα, ο οποιος προσεχοντας προφανως το ματριξ του γηπεδου και οτι τους "τραβα" η καμερα, τον δειχνει με το χερι του στον δικηγορο,προειδοποιοντας τον για το τι θα πει και τι θα ξεστομισει,μη τυχον και εκτεθει η πολυμετοχικοτητα.
    Τετοια υποκρισια, ουτε σε φιλανθρωπικο γκαλα.
    Οι Αντουανετες ολες, στη γιορτη του αισχους.

    Steven,θα βρεθεις την Τριτη; Να μας τα πεις ομως μετα.Να τα απλωσεις.Κανε μας να γελασουμε.
    Να μας εξηγησεις τι ακουσες,τι ειδες.Τι προτασεις επεσαν απο τους πεφωτισμενους για το πως η παραγκα του καραγκιοζη θα αντιμετωπισει το Σαραι. Κλεβοντας ρεβυθια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Απριλίου, 2010 23:47

    (Και) από αυτό το παιχνίδι, εγώ βλέπω πόσο έχουμε μικρύνει πια...μας αποκαλεί αεκάκι το σουβλατζήδικο και τα "αστέρια" μας κοιμόντουσαν στην τελική προσπάθεια, καίτοι πληρωμένα...
    Αυτές τις παλλακίδες της τρούμπας και του παλατιού τις είχαμε για 3ρα. Και τώρα, αφού μας κόστησαν και πρωταθλημα στα χαρτιά, μιλάνε κιόλας...
    Αλλά τι λέω, εδώ κουνιόταν και ο νιόνιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xαράλαμπε, μπορούμε και δε θα μας αφήσουν λες?
    Άντε και την παίρνουμε τη θέση,τι να την κάνουμε? Μόνο οι μέτοχοι θα βάλουν χρήματα στη τσέπη. Όλα τα τα άλλα για κλάματα.
    Πάντως σήμερα, δεν ξέρω αν είμαι επηρεασμένη από τις φήμες,έβλεπα κρατημένους τους παίκτες. Αυτά δε τα τακουνάκια του τρελού, σαν δεκάποντο να σου έρχεται στο κεφάλι.
    Αεκάκικαι βρισιές ο Κομπότης και ο υιός του...εκεί μας έφτασαν.Ο κ.πρόεδρος θα αντιδράσει ή είναι απασχολημένος με τη σύμβαση του προπονητικού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα
    και την δευτερη θεση να παρουμε τι θα γινει? ασχετα που δεν θα σε αφησουν, κλαυτερα η ομαδα ν αρχισει τις υποχρεωσεις της απο τον αυγουστο και να δουλεψει η ομαδα το καλοκαιρι και μετα βλεπουμε.
    σκοκο τζιμπουρ πρεπει να φυγουν να ηρεμησει η ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Δειξε λιγο ελεος ρε Στηβεν! Προσπαθουμε να χασουμε μια σουβλα κοκορετσι και μισο αρνι,και μου μοστραρεις κατι σουβλακια....Ελεος..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο: Οι πληροφορίες μου λένε οτι ο κύριος Χήνας είναι πολύ αξιόλογος κι ενδιφέρων και τεράστιος Αεκτζής. Είπαμε να βρεθούμε με την διαμεσολάβηση κορυφαίου φίλου μου, για να δω τα πλάνα της λαίκής βάσης. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ. Τα πάντα θα ανακοινώνονται εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ12 Απριλίου, 2010 17:11

    XΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΑΒΕΒΣΚΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΗ ΤΗΝ ΛΑΛΙΑ ΤΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Απριλίου, 2010 20:15

    Steven, περιμένω την ανάρτηση σου περί του σημερινού επεισοδίου του ΔΡΑΜΑΤΟΣ και θα τοποθετηθώ κατόπιν. Άνοιξε τα φύλλα σου προσφυγοκοζανίτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Γιώργη: Φίλε, δεν άκουσα την συνέντευξη άρα δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα διαβάσω αύριο, θα μάθω τα σωστά απο τους σωστούς, και θα τα πούμε. Εξ άλλου δεν φεύγουμε απο την επικαιρότητα. Σήμερα θα ανοίξουμε το βιβλίο το λαϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Απριλίου, 2010 21:51

    Το...λαϊκόν...ΔΡΑΜΑ δεν τελειώνει άλλωστε...άσε που όλα αλληλένδετα είναι...fire on...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Αδαμίδι,Χατζιχριστο
    τζακ ποτ στο τζόκερ 15.000.0000 ευρώ,άντε να παίξετε κανένα δελτίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς Χαράλαμπο: Δεν πιστεύεις να έχεις παράπονο απο εμένα εδώ. Ο σκόκο κάνει 7 μύρια κατά το ζιζάνιο ( πρέπει να το γράφει ο κανελλόπουλος που είχε αποτιμήσει την ΑΕΚ 200) . Τώρα αν δεν έρθει τέτοια πρόταση, θα μας μείνει; ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΜΕ 2. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ 4. ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ; ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ; ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ; ΣΤΟ ΒΗΜΑ; ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ; ΠΕΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Steven
    Α παπα που λέει ο γεωργίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα 10000 διαρκείας που θα τα βρούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χαράλαμπο: Θα γράφουν μαλακίες τα blogs κι οι εφημερίδες του τάλληρου. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΟΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ. ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Steven
    Αλήθεια, που εξαφανίστηκε ο Τόλης,ο Μπίκο ο Μικες και όλοι οι υπερασπιστές της οργάνωσης;
    Τους βολεύει τώρα η κατάσταση και δεν βγάζουν λαλιά οι ιδεολόγοι του κώλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χαράλαμπο: δηλαδή σου λείψανε; άσε ρε τα παιδιά να είναι καλά. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ. ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΞΙΦΑΣΚΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΑΕΚ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ.
    ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΡΓΟ. ΤΡΟΜΑΞΑΝΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΧ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΕΡΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΥΡΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή