Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Η ΒΙΑ

          Θα θυμάστε βέβαια την συνάντηση της σούπερ λίγδας, με σκοπό την διαμαρτυρία κατά του Μπιτσαξή για την παύση των χορηγιών του ΟΠΑΠ προς τις ομάδες, λόγω των φαινομένων βίας. Επίσης θα θυμάσθε οτι οι εκπρόσωποι των ομάδων κατηγόρησαν την πολιτεία για καθυστέρηση της αξιολόγησης των προτάσεων που είχαν υποβάλει. Τέλος θα ξέρετε οτι στην λίγδα, συμμετέχουν και οι κύριοι Κομπότης, Πανόπουλος και Τσακίρης.
         Πάμε τώρα σε ένα ρητορικό όσο και φιλοσοφικό θέμα: Τι είναι βία; Μόνο το να παίζουν ξύλο κάποιοι οπαδοί είτε αυθόρμητα είτε κατευθυνόμενα; Αυτή είναι σίγουρα βία, αλλά δεν είναι και η μόνη. Υπάρχει κι άλλη, που παίζεται πάντα τις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων μας και είναι και χειρότερη. ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.
        Η Ξάνθη λοιπόν και ο Λεβαδειακός αλληλοκατηγορούνται για στήσιμο των παιχνιδιών τους. Στο παιχνίδι αναμείχθηκε και ο Ταραλίδης ( " τις τελευταίες αγωνιστικές το 70% παίζεται στο παρασκήνιο..." ) αλλά και ο Πανιώνιος ( " ... στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...", για την Ξάνθη αυτό). ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ - ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; - , ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΟ ΚΩΜΩΔΙΟΔΡΑΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
       Σύνολο λοιπόν, 6 ομάδες. ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΝΟΩ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ Η ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΟΠΑΠ ( αυτό το τελευταίο δεν έχει και τόση σημασία βέβαια).
       Όμως όταν ένα μυστικό, το γνωρίζουν παραπάνω απο δυο, παύει να είναι μυστικό και το ξέρουν κι άλλοι. Οι άλλοι δηλαδή που έπρεπε νωρίτερα να προστατέψουν τον κώλο τους για να μην βρεθούν σε κατάσταση πιθανού υποβιβασμού. Κι άρα είχαν κανονίσει κάτι κι αυτοί με άλλους σε προγενέστερες αγωνιστικές. Μέχρι τώρα, όλα ωραία και καλά.
       Ερωτώ όμως εγώ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ; ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ Η ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΝΑ ΣΤΕΊΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΑΚΕΛΛΟ; ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ; ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΜΠΟΧΑ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΗΧΤΕΣ; ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;
        Επίσης, όταν κάποια παιχνίδια είναι μιλημένα, αυτά δεν αποτελούν βία ή κι αν δεν αποτελούν, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΒΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑΙ. ΚΙ ΑΡΑ Ο ΓΓΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ, ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.
      Σαν πολύ δεν παρατράβηξε το αστείο; ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. ΚΙ ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
       ΥΓ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΕΝΟΧΟΥΣ", ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ; ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ; ΟΧΙ, ΑΠΛΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΡΕ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ. ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

11 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είχα διαβάσει κάπου και το συγκράτησα:

    Η εκμετάλλευση γεννά το αίσθημα της αδικίας .
    Η αδικία γεννά αντίδραση .
    Η αντίδραση τις περισσότερες φορές γεννά βία ,
    και η βία θα γεννήσει βία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kατ'αρχας να πουμε οτι τα παιχνιδια της Ξανθης και του Λεβαδειακου ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ηταν στο κουπονι του μονοπωλειου.
    Ελυσαν το προβλημα της βιας τελειως ελληνικα. "Αφου- σου λεει- γινεται τοσος ντορος με το να φραζουμε τα παιχνιδια και να τα βαζουν με εμας,δεν πανε να γαμηθουνε.Δεν τα βαζουμε καθολου τα βρωμοπαιχνιδα και καθαριζουμε.
    Τοσα αλλα εχουμε αλλωστε.Μηπως υπαρχουν και αλλα πρακτορεια να πανε να παιξουν οι μαλακες;Σε μας θα πεσουν παλι"
    Σωστοι.Και τους πριμοδοτουν και απο πανω. Και τους μπαζουν και τους βγαζουν απ'τα κουπονια κατα το δοκουν αφηνοντας πισω λασπη,υπονοιες,αλλα και εδαφος για ενταση και επισοδια"
    Και καλα οι μικρομεσαιοι.ετσι λειτουργουν χρονια.Το ξερουμε,το ξερει και ο "οργανισμος διεξαγωγης μονοπολειακου στοιχειματος"
    Αυτη η ΑΕΚ,τι κανει; Λεμε τωρα.Εχει βεβαια αλλα στην καμπουρα τους και σοβαροτερες σκοτουρες. ο.κ.. Και το στιγμα; Επειδη το αποτελεσμα στον αγωνα με τα "σουβλακια" δεν εκατσε στραβα,σημαινει "νο προβλεμ";
    ειδικα στις παρακατω κατηγοριες γινεται της πουτανας το μαγκαλι.Τραγελαφικες καταστασεις.
    Χρονια τωρα,ασχετοι με το χωρο,ανθρωποι της νυχτας,διακινητες σκονης,φυλλακοβιοι,μαυρα μητρωα,μαχαιροβγαλτες,σκατοφατσες,ιδιοκτητες μπουρδελων και τοσοι αλλοι "εραστες του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου' και της "χαρας του Σαββατοκυριακου" εχουν εισβαλει και τον εχουν μετατρεψει σε εναν τελειως δικο τους κοσμο.
    Στην συπερ Λιγδα γινονται σουπερ σκεπασμενα,δηλαδη σουπερ ξεδιαντροπα αλλα με σιγη ασυρματου.
    Αποδειξεις δεν χρειαζονται. Μαλακιες.αυτα ειναι για τα διακστηρια.Που και αυτα αν δουλευαν επαρκως και δεν αρκουνταν σε ποινες φουκαραδων και προσαγωγες Πακιστανων,αντε και καμια δικη για παμπερς, η 17Ν, ειναι κομενα τα χερια,τα ποδια και τα αρχιδια της απο την ριζα.Και εχουν την εντολη:μεινετε απ'εξω.μην επεμβαινετε.Τι θελετε τωρα,να βρεθειτε με καμια αποσπαση στο Καρπενησι,η στην Ανω Ραχουλα; Χωρος σας και χωρος μας.Και να πατε να γαμηθειτε."
    Η ατιμωρισια παραγει βια.Οχι μονο η βια σκετη.
    Η αισθηση του "γαμω και δερνω και δεν πληρωνω μια μαλακα" ειναι αυτη που σε φουντωνει και σε φτανει στα ακρα. Η αφορμες πολλες και δεν χρειαζεται να ψαξει πολυ καποιος που ειναι σε κοινωνικα-οικονομικα και οποια αλλα αδιεξοδα.
    και δεν θα βλεπει και μπροστα του.
    Και παλι καλα λεω εγω,που δεν εχουμε 1-2 νεκρους την εβδομαδα,με αυτην την απεραντη ελλειψη εστω και τυπικων ποινων.Για τα ματια του κοσμου.Δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα.
    Αφου δινουν το παραδειγμα και ειναι οι αφετες των επισοδιων.το λενε καθαρα χρονια τωρα: "γαμα,κλεψε,βουτα,σκορπα,κλωτσα σπασε,ειμαστε μαζι σου γιγαντα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδερφε,εχω την φρικιαστικη υποψια οτι οι κομμουνιστες που διατηρουν εργοστασια,μοναδες παραγωγης κλπ, ειναι κατι σαν Αριστεροι Μεγκελε.
    Αλλα με ποιο κοινωνικους σκοπους οι ερευνες και οι δοκιμες που κανουν.
    Ο αλλος, ο Γερμανος, δοκιμαζε τις ανθρωπινες αντοχες για ιατρικους και επιστημονικους σκοπους-οπως ελεγε. Ετουτοι,μαλλον διατηρουν εργατικο προσωπικο σε διαφορους τομεις και με διαφορετικο βαθμο δυσκολιας,για να διαπιστωνουν με εγκριτα τεστ,αντοχη στην πεινα,στην στερηση,τον βαθμο διαμαρτυριας, την κεφαλαιακη πιεση κλπ.
    Ειναι δηλαδη εκουσια πειραματοζωα για εξαγωγη μετρησιμων αποτελεσματων στην παραγωγη εργου υπο αυστηρα ελεγχομενες συνθηκες,ωστε να βγαινουν ασφαλη και χρησιμα συμπερασματα για την συγγραφη των μανιφεστων οσοα φορα στις κινητοποιησεις και στις απεργιες που θα οργανωσουν αργοτερα.
    Καθε απεργια δηλαδη που βλεπεις στον δρομο και την λοιδωρεις μεγαλε κεφαλαιοκρατη,εχει διεξοδικα και ενδελεχως διερευνηθει και δοκιμαστει.
    Οποτε ειναι ετοιμη προς χρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαριζει για πολλοστη φορα...( και εκει που περιμενω να διαβασω στην συνεχεια του κειμενου "...οτι δεν πωλειται ο Σκοκο...") ...οτι δεν εχει δεχθει προταση η αλλη ενοχληση απο αλλη ομαδα για τον π(ε)οδοσφαιριστη της Νατσο Σκοκο...".
    Δηλαδη στην ουσια υπενθυμιζουν ΚΑΙ στον ολυμπιακο,οτι εχει ξεχασει να κανει την προσφορα του επισημα και θα πρεπει παραυτα να ενεργησει τα δεοντα.
    Για "πολλοστη φορα" εισαστε λιγοι και νανοι.
    "...επιχειρουν να δημιουργισουν αναταραχη στην ομαδα( δεν πεσατε κατω απο τα γελια;) πριν απ'τα play-off..."
    "...καποιοι ανησυχουν για την δευτερη θεση και ψαχνουν τροπους να αποδυναμωσουν την ΑΕΚ." καταληγει το κειμενο-καταπελτης του Ζαν-Πωλ Μαρα.(εσφαχθει στο μπανιο του)
    "Και καποιοι αλλοι "μαλακες" ανησυχουν μηπως δεν υπαρχει ΑΕΚ για να διεκδικει θεσεις και να γραφονται ανουσιες και ηλιθιες ανα-κενωσεις", λεμε εμεις απο δω.

    "...πικρο το βραδυ φτανει..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Απριλίου, 2010 10:43

    8 εκατομμύρια του 'χει κοστίσει. Τι? 3 γήπεδα και 1 τριώροφο...Αφού δε μας μένει τίποτα και στο τέλος, φάση leasing, σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε και την αξία που θα έχει μετά 12 χρόνια. Να είναι, άιντε, τα μισά? Άρα 12 εκατομμύρια. Και τα λειτουργικά δικά μας...ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ Ε-Τ-Α-Ι-Ρ-Ι-Α Σ-Ο-Υ μαστίχα νεοϋορκέζικη?
    Και πήγαν τα χάπατα οι δημοσιοκάφροι και πανηγυρίζαν με το στόμα ανοιχτό...
    Για ένα τέτοιο κόσοτος για 3 γήπεδα κι ένα κτίριο, υπάρχουν τα ακόλουθα ενδεχόμενα:
    1. Σε πιάσαν κώτσο, οπότε τι σου φταίμε εμείς?
    2. Έχουν γίνει υπερτιμολογήσεις και πας να βγάλεις από την ομάδα όσα έχεις βάλει (πόσα?) και το κατιτίς παραπάνω.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΕΚΤΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΨΣΙΜΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΣ...
    Σε όλα αυτά βέβαια ερωτώ την προεδράρα μας "Το πάρτυ ΤΕΛΕΙΩΣΕ?". Άντε ρε φαφλατάδες και λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Απριλίου, 2010 16:02

    Τελικά του έχει κοστίσει 13 ΜΟΝΟ η 1η φάση...ΠΛΛΛΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ? Ε ρε ΑΕΚάρα, στη γκαμπούρα σου φορτώνουν όλοι τις αμαρτίες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα χρήματα που σήμερα καταβάλλονται από την ΑΕΚ για την μίσθωση, συντήρηση και κάλυψη των ανελαστικών δαπανών για γραφειακές και προπονητικές εγκαταστάσεις , που είναι παλαιές και διάσπαρτες στην Αττική ανέρχονται στο ποσό των 720.000 ευρώ ετησίως.
    Ειδικότερα σήμερα η ΑΕΚ καταβάλλει ως ετήσιο μίσθωμα για την γη έκτασης 25 στρεμμάτων που έχει μισθώσει στους Θρακομακεδόνες στην οποία κατασκεύασε με δικά της έξοδα τις πεπαιλαιωμένες πλέον εγκαταστάσεις της (αφορούν 2 γήπεδα κακής ποιότητας χωρίς σύστημα αποστράγγισης και φωτισμό και ενός προκατασκευασμένου μεταλλικού κτιρίου τύπου αποθήκης, επιφάνειας 700 τ.μ. κατά προσέγγιση) το ποσό των 233.000 ευρώ, πλέον 279.000 ευρώ ως έξοδα συντήρηση και ανελαστικές δαπάνες, ως ετήσιο μίσθωμα των γραφείων της στο Μαρούσι το ποσό των 127.000 ευρώ, πλέον 26.000 ευρώ ως λοιπά έξοδα συντήρησης και ανελαστικές δαπάνες και το ποσό των 55.000 ευρώ ως έξοδα και δαπάνες μετακίνησης των τμημάτων υποδομής της. Δηλαδή, συνολικά 720.000 ευρώ κατ'ελάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Oliver Cromwell: ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ.
    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;
    - ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ;
    - ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ: ΑΥΤΟΣ Ο ΔΧ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ; ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΕ ΚΑΤΙ; ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ. ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΕΣΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ;
    ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ. ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΙ. ΤΟ CROMWELL ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ; ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΣΤΙΣ 4;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το προπονητικο,μετα τα 12 χρονια θα ανηκει στην ΑΕΚ? Ναι η οχι? Κιαν αυριο-μεθαυριο,θελησω να δωρισω εγω 50 στρεμματα στην ΑΕΚ,και βρεθει καποιος να το φτιαξει,με κοστος 250.000 τον μηνα για 10χρονια,σπαει η συμβαση με την Μεσογαια η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι γίνεται βρε παιδιά?
    Ο Λόρδος Προστάτης, προσπαθεί να μας πείσει για το δίκαιον της υπογραφής!
    Βγαίνουμε και κερδισμένοι αποπάνω.. Μη μιλάτε, γιατί επέρχεται τιμωρία.
    Κυριολεκτικά τρελαίνομαι με το παράλογο της υπόθεσης...θα υπαγράψει ο υπάλληλός μου, πρόεδρος της εταιρείας μου, μαζί με μένα, σύμβαση υπέρ μου.
    Ο ορισμός του παραλόγου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή