Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

           Πού να έγινε το λάθος;  Το ότι ιδρυθήκαμε πριν 86 χρόνια με ημερομηνία 13; Άρα είμαστε κωλόγεροι; Οτι κουβαλήσαμε σαν σύμβολο τις χαμένες πατρίδες; Οτι μαζέψαμε τόσο κόσμο, που χάρηκε το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο στο μπάσκετ και το καλύτερο ποδοσφαιρικό θέαμα επι Μπάρλου κι επι Μελισσανίδη; ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΗ.
           Τα λάθη είναι μετά. Τα ξέρετε όλοι πολύ καλά και δεν χρειάζεται να τα ξαναπούμε. Επίσης δεν χρειάζεται να τσακωθούμε ξανά, αφού ακόμα και για τα καραμπινάτα λάθη, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Δεν μας απασχολούν αυτά. Ξέρετε, στο μπάσκετ παλιά - ίσως και σήμερα- υπήρχε ένα σύνθημα ειρωνικό προς την ομάδα που έχανε : ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ. Δηλαδή μην μας τα πολυπρήζετε. Κοιτάχτε το σκορ.
          Γιατί το λέω αυτό; Για τον εξής λόγο: Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΣ, ΕΙΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΔΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΕΚ ΚΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ. Τα έχουμε πει όλα εδώ για τα οικονομικά, για την πώληση του Σκόκο και για την απομάκρυνση του προπονητή.
           Επομένως η συνέντευξη του Αδαμίδη, δεν είχε κανένα νέο. Ήταν όλα γνωστά. Το μόνο που ενδιέφερε ήταν ο τρόπος λανσαρίσματος. Κι αν μη τι άλλο ήταν ειλικρινέστατος, πράγμα πολύ σημαντικό σε αυτή την ομάδα, που όπως ακριβώς και στην Ελλάδα, δεν φταίει κανείς. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΦΑΝΦΑΡΟΝΙΚΑ, λέω να τον στηρίξω με μια προϋπόθεση: ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004. Κι είναι ακριβώς και στο πεδίο δράσης του. Εγώ χαρίζω μια σαιζόν για να συλληφθούν οι απατεώνες.
        Δεν με ξένισαν αυτά που διάβασα. Θα με ξένιζαν πράματα που θα ωραιοποιούσαν την τραγική κατάσταση της εταιρείας. Όπως με ξενίζει, το γιατί δεν πάει πρόεδρος ο ίδιος ο μέτοχος που θα χρηματοδοτήσει και στέλνει έναν υπάλληλο του. Μήπως επειδή θα την κάνει λος πούλος; Μάλλον λέω εγώ. Όλα λοιπόν καλά τα διάβαζα κι είναι ωραία τα σενάρια για αύξηση των εσόδων και μείωση των εξόδων. Διότι είναι γοητευτική η θεωρία και μπορείς να την αποστηθίσεις . Γι αυτό και τα θεωρητικά μαθήματα είναι πανεύκολα. Στα πρακτικά  μαθήματα όμως δεν φτάνει να ξέρεις παπαγαλιά το θεώρημα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ. ΚΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, οφείλω να πω,  ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ.
         Διότι το να κάνεις ένα έξοδο, δεν είναι υποχρεωτικό να το βλέπεις στυγνά έτσι. Μπορεί και να σου φέρει έσοδο, είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα. Το να πάρεις όμως τον 35άρη Νικόλα, τι θα σου φέρει; Πολλά διαρκείας τώρα, ή τιμή μεταπώλησης μεθαύριο;  Επίσης ο Μπάγιεβιτς βρίσκεται μέσα στα ακριβά συμβόλαια που ούτως ή άλλως πάνε για περικοπή. Τα μπαράζ είναι απλά μια τυπική διαδικασία, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΧΑΜΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΓΕΝΙΚΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ Η MARFIN; Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ 10000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 18000;
          Nα μην συνεχίσω όμως. Επιγραμματικά θα αναφέρω τα πολύ συγκεκριμένα "λάθος κοντρόλ" :
    -    " Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ".
    -    " ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ "
    -    " Δεν με επιρρεάζει ο ΔΧ. Μόνο οι συνεργάτες μου στα πλαίσια του διοικητικού συμβουλίου".
          ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΔΧ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ 23% ΠΛΕΟΝ; ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;
    -    Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ, ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ; 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, Η ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΤΕ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ; ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
     -  " Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" . Κύριε πρόεδρε, δεν ασχολούμαι με την ειρωνική απάντηση του Τσακίρη ή του Κιντή προς εσάς, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΥΤΟ , ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ.
         ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ;
      ΥΓ1. Ο ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ.  ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.
      ΥΓ2. ΔΧ ΕΦΑ: " Η ΟΜΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΑΖΙ". ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΡΧΗΓΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ;
      ΥΓ3. Για τον αρχιμαλάκα τον Σκόκο, θα κάνω ειδική ανάλυση. Για τη λαϊκή βάση έχουμε χρόνο. Εξ άλλου, αντί για γήπεδο πια, θα συνομιλούμε τις ώρες των αγώνων.
       ΥΓ4. ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ.
          ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΖΕΣΤΕ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ Ο ΣΚΟΚΟ ΚΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΔΧ. ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

43 σχόλια:

  1. Την αναγκη φιλοτιμο εκανε ο Αδαμιδης.Μεχρι και τα ψεμματα τελειωσανε στην ΑΕΚ,εκτος απο τα λεφτα.Δεν ειπε βεβαια και τιποτα καινουργιο,απλα ειπε την αληθεια που την ξερει ολος ο κοσμος,οτι το μαγαζι δεν εχει να παρει ουτε τσιγαρα...Συμφωνω οτι ειπε την αληθεια,αλλα την ειπε πρωτον μιση και δευτερον οπως τον βολευε κρινοντας τις καταστασεις.Γιατι αλλιως ειχε αυτοπαρουσιαστει πριν καιρο,κι αλλιως κουνιεται τωρα.Σαν δικηγορος που ειναι,να βαλει μπροστα τον διαχειριστικο ελεγχο ΤΩΡΑ,και να μαζεψει οσα λειπουν απο την ΠΑΕ,και να σταματησει να κανει τον καμποσο,να τον κανει αν εχει αρχιδια στα αφεντικα του.Ενας απλος υπαλληλακος ειναι που καταδεχτηκε να τον βαλουν να κανει τον προεδρο,σαν τον νταβατζη που βγαζει την πουτανα στον δρομο για να του τα φερνει.Ειναι ακομα ενας που καθεται στην καρεκλα στην ΑΕΚ,μονο και μονο για να παιρνει ενα μισθο σιγουρο και εγγυημενο απο καποιους που τους ενδιαφερει να δεσμευσουν την ΑΕΚ για καποια χρονια για το προπονητικο,εχοντας σιγουρο ενα 700αρι χιλιαρικα τον χρονο,γιατι καποιοι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ τον επιασαν ΜΑΛΑΚΑ.Αλλα ετσι ειναι κυριε Νοτια,οταν διοικεις εκ του ασφαλους θα σε πιασουν οχι μια αλλα τρεις φορες μαλακα.Και ερχεται τωρα ο Αδαμιδης και το παιζει ειλικρινης,γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως.Γιατι θελει (τα αφεντικα του...)να διωξει τον Μπαγιεβιτς,και να περικοψει οσα μπορει απο τα εξοδα για να τους μειωθει η χασουρα.Να πουληθει ο Σκοκο,και ο Σουηδος,και ο Μπλανκο,συμφωνω και το εχω πει εδω και καιρο.Αλλα ρε αρχιμαλακα Αδαμιδη,ξεκινα παραλληλα και τους ελεγχους για να μαθει και ο κοσμος ΓΙΑΤΙ τους πουλας,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα σταματησει η ΑΕΚ να κατρακυλαει οδευοντας ολοταχως να γινει Ξανθη,Αστερας Τριπολης καιμ ξερω γω τι αλλο.Αυτα μπορεις να τα κανεις? Αν οχι αει γαμησου εσυ και το συναφι σου,και μην ξεχασετε να παρετε μαζι τον Ντεμη και το μαμοθρεφτο τον Καννελοπουλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλωστε και τα προβατα κανουνε λαθη.Βελαζουν ας πουμε την λαθος στιγμη.
    Θα μπορουσε ολα αυτα να τα πει μετα τα play-off. Ετσι εκανε τον "στοχο της δευτερης θεσης" λιγοτερο εφικτο.Εκτος κι'αν αυτος ειναι ο στοχος.Ετσι,πετυχε.
    Η με το να λεει "εγω αποφασιζω". Δεν ειναι ντροπη να πει οτι ειναι μπροστινος καποιου που "δεν εχει χρονο" οπως λεει. Αλλωστε απαιτησεις απ'αυτον δεν εχουμε.Απο αλλους, ναι.
    Με την αποπομπη Μπαγεβιτς το πουλημα Σκοκο σε αντιπαλη ομαδα,το σουταρισμα Τζεμπουρ,ισως και Μαιστρο, θα ερθουν τα 10.000 διαρκειας;Θα τα φερει ο Λυμπεροπουλος;Θα κανει το θαυμα των 5 ψαριων και 2 αρτων ο Καλαματιανος;
    Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι η ομαδα ειναι στην ξενη για αυτην και αγνωστη θεση να υπερασπιζεται τα αυτονοητα.Και αυτο γιατι ειναι εκτος στοχων,εκτος πρωταθλητισμου,εκτος συναγωνισμου κυριολεκτικα και πρεπει πια να "παλευει" καθε δυο Κυριακες να αποδεικνυει οτι δεν ειναι ελεφαντας.Ποτε με τον παο,ποτε με τον παοκ,ποτε με τον κομποτη να παιζει για "να κλεισει στοματα" και εμεις να παρακαλαμε να μην ερθει το ατυχο αποτελεσμα που θα στιγματισει την ομαδα και αντε μετα να το μαζεψεις.
    Ενα πρωταθλημα γεματο εμποδια ανυπολυψιας που ευτυχως τα εχει περασει ολα και δεν εχει δωσει δικαιωμα στους υπολοιπους να αρθρωσουν σοβαρη θεση.
    Αλλα τι να το κανεις; Αυτο θα τραβαμε καθε χρονο;Τετοια ΑΕΚ ετοιμαζουν;Θα ειμαστε "ρυθμιστες" στην καλυτερη περιπτωση του πρωταθληματος και στην χειροτερη,η ομαδα του κουπονιου και τουυ παρασκνιου;
    Με τον καθε παραγοντισκο των υπολοιπων ομαδων που θα συμπληρωνουν την βαθμολογια να πεταει πατσαβουρες και να πρεπει να τις σηκωσουμε;
    Πανο ντροπης και αισχους.Δηλωσεις απο λαμογια γεματες ειρωνεια.Στην ΕΠΟ να καγχαζουν και στην διαιτησια να πιανουν τα παπαρια τους.Και φυλλαδες να ψαχνουν το ευρω του ΑΕΚτζη πουλωντας σοτο,για φυλλα, η ξενη εκδουλευση.
    Να μην αναφερεσαι ως κατι πρωτοπορο και κορυφαιο,αλλα σαν τσοντα,γεμιζοντας τηλεοπτικο χρονο και γωνιες στις σελιδες των εφημεριδων.
    Να μας το πουν,αν ειναι να απαιτησουμε να κατεβει ο δικεφαλος και να βαλουν οτι αλλο θελουν.Δυο παπιες,ενα σαλαχι,μια βακτριανη καμηλα,οτι θελουν.
    Τον δικεφαλο να τον φερουν πισω.Κατι αλλο αξιολογο θα βρουμε για να σκεπαζει με τα φτερα του. Και οχι συνεχως πουστιες και κλεψιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύγε για την ανάρτηση κι ας χρησιμοποιείτε ακόμα αυτή την σκληρή γλώσσα.Ευχαριστώ.

    Υ.Γ.Φίλε monegascos, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Χρηστο,αυτο ειναι η ΑΕΚ,μια ΤΣΟΝΤΑ...Απο το 95 και δω ειναι μια σαβουρογαμημενη πουτανιτσα που την βγαζουν στο πεζοδρομιο τα εκαστοτε αφεντικα της με την συνενοχη σταση των οργανωμενων του σιχαματος.Απλα ο Αδαμιδης,ειναι ο νεωτερος νταβατζης-υπαλληλος,του (...το "προπονητικο να νοικιασω"...)Νοτια,του (12χιλιαρικα τον μηνα...)Θανοπουλου,του (..."μπες μπροστα και εγω απο πισω"...)Παππα.Η ENIK ωχρια μπροστα τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε Καζαμια,(ανταποδιδω...),εισαι σε θεση να μου πεις το....ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ? η μιλαμε ετσι αοριστα για να μιλαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Απριλίου, 2010 10:30

    Περί ειλικρίνειας ο λόγος:
    Θα την ακούσω λαϊκά τώρα...
    Χέστηκε η Φατιμέ στο Γκιουλ μπαξέ για τη συνέντευξη λέω...
    Ειλικρινής? Σοου γουάτ? Τι σημαίνει ειλικρινής? Εντάξει η κατάσταση είναι οικονομικά ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ.
    Εγώ καταλαβαίνω ότι πρέπει να μειωθούν τα συμβόλαια πολλών. Έτσι είναι η αγορά -και όχι μόνο στη μπαλα, όπως ξέρει η καμπούρα μας. Στο κάτω κάτω, ας πάνε να βρουν αλλού καλύτερα. Ο Λαγός δηλαδή θα βρει αλλού 500 το χρόνο? Ας πάει...ο Μαίστρο 800? Ας πάει...Ο Μαντούκα 500? Ας πάει...Ο γκαμηλιέρης 800? Ας πάει...ΧΕΣΤΗΚΑ ΡΕ. Στο κάτω κάτω ο ΑΕΚτσής στήριξε την ΑΕΚ των μπουρμποκρασάδων. Αλλά το ερώτημα μου προς το αδαμίδι είναι πως θα ξανακερδίσει ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ. Ναι ναι ξέρω....με λαϊκές βάσεις, με κολλητηλήκια με τον καισαρόπαπα, με το κάψιμο του Ιούδα και, φυσικά, με την έλευση του 35χρονου αιωνίου έφηβου των γηπέδων από τη Γερμανία. Στον οποίο προσφέρει, λέει, και 550 το χρόνο. Ακριβοί στα πίτουρα φτηνοί στ' αλεύρι.
    Το "μείωση εξόδων-αύξηση εσόδων" το ξέρει κι ο περιπτεράς της γειτονιάς μου. Δε χρειάζεται να πίνεις καφέ στο Moscow Road για να το μάθεις αυτό.

    Δηλαδή όταν ο προηγούμενος πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος κι αυτός μπήκε εκεί "με το ζόρι και δεν ήθελε" έλεγε "Και ποιός είμαι εγώ ρε να τη μπω στον Κοζώνη" (που είναι σωστό) ή "Έχει υπάρξει κακοδιαχείριση"....Ναι το έχουμε ακούσει αυτό ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!!!! θυμάστε τη συνέντευξη του? Μιά χαρά τα λεγε, μιά χαρά, αλλά η ΠΑΕ ξέφραγο αμπέλι. Εγώ επιμένω ότι από ειλικρίνεια δεν έχουμε ξεμείνει, ούτε καν με τον Κανελλόπουλο, που το παιδί στη γκαπούρα μας έμαθε. Δε μπειράζει.
    Εγώ θέλω να δω κεφάλια στον τορβά. Αυτών που φάγανε τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, με τα εισητήρια, τα διαρκείας και τα μπολυζάκια Ρίμπο που αγοραζ-Α-με εδώ και 5 χρόνια.
    Τον Ιούδα τον καίμε κάθε χρόνο, αλλά το θείον δράμα επαναλαμβάνεται ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ούτως ή άλλως....
    Δε μου λέει τίποτα αυτό, είναι απλόν δρώμενο.
    Κι ας ευθύνεται ΚΙ ΑΥΤΟΣ με τους μάκους και τους λεό που μας φόρτωσε.
    Αλλά ο διαχειρστικός έλεγχος παραμένει μία ΘΟΛΗ ΜΑΚΡΥΝΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στα λεγόμενα του προέδρου. Αν ξεκίναγε τη συνέντευξη με αυτό, λέγοντας ξεκάθαρα. Την επομένη των play offs, η χρονιά τελείωσε και το πρωί μπαίνουν οι λογιστάδες για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ και όχι αυτό το φρουϊ-ζελέ της BDO, που είδαμε πριν από λίγους μήνες.
    Κάνε το Μάη το Διαχιειριστικό σου αγόρι μου, τέλειωσε τον ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ, βγες μέσα Ιουλίου και πες ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
    "Τόσο μέσα είμαστε. 5 δρχ ξοδεύτηκαν γι αυτό τον παίκτη με απόφαση -ποινού άλλου?- του γκοντό και 2 δρχ πήγαν στο μανατζερ φλοφλό και 3 στο παιχτούρι, το οποίο μας απέφερε ένα αδαμίδι κι ένα μύδι κατά τη μεταγραφή του. 4 δρχ εδώ, με απόφαση του τάδε στις τσέπες του δείνα....στο μπάτο του report έχεις ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ του μάνατζερ κλο κλο από τις μπίζνες με τη this is aek, καθώς και πόσα μπικικίνια αποφάσισε ο φούφουτος να ξοδευτούν.".
    Τα στοιχεία του διαχειριστικού διαβιβάζονται στον εισαγγλέα, το ΣΔΟΕ, ενώ αρχίζεις τις μηνύσεις κι εσύ σε όλους και όλα. Δικηγόρος είσαι.
    Δίνεις ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ της κατάστασης και καλείς σε συστράτευση, αφού ξεκαθαρίσεις ότι ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    Εγώ δεν άκουσα τίποτα περι ΚΑΘΑΡΣΗΣ, αλλά μόνο τις γνωστές καραμέλες του καισαρόπαπα που δε μου λένε μία.
    Πάντως ψέματα δεν είπες Αδαμίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Απριλίου, 2010 10:48

    Και μπαίνω στο άλλο ¨φλέγον" θέμα.
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΕΚτσής...από όλα που συμβαίνουν αγχώνεται για ποιόν? για τον Σκοοοοοοοοοοοοοκοοοοοοοοο! Τι μας λες?
    Αυτό καίει το ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΚτσή. Και σε αυτό διαφοροποιείται και το παρόν blog -εξού και η συμμετοχή μου- που θέτει αυτό το θέμα στην πραγματική του διάσταση.
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΕΚτσής, λοιπόν, ο οποίος ενίοτε εργάζεται και ως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, αγχώνεται ότι αυτή η "ΠΑΙΧΤΑΑΑΑΑΡΑ" θα πάει στη τρούμπα ή το παλάτι.
    φυσικά εδώ το Αδαμίδι τα έχει κάνει μαντάρα. Με τα play offs μπροστά, πάει και σκαλίζει στο ποδοσφαιρικό τμήμα θέματα (συμβόλαια, μεταγγραφές) που σκαλίζονται ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Θα έχει άδικο μετά ο Ιούδας να σου πει "ρε ζουλάπι, εσύ δε μπλέκεσαι στα πόδια μου? Πως να μας βγάλω 1ους στα Play off έτσι που έρχεσαι και μου τα ξεσηκώνεις τα κωλόπαιδα?" Θα έχει άδικο? Δε νομίζω...

    Επιστρέφω στο Σκόκο...Να μου πει και ο Κετσεντζόγλου (sic) και όλοι οι συνδεσμίτες που πολύ αγχώνονται πότε έπαιξε 60 λεπτά μπάλα τελευταία φορά ο Σκόκος. Τελευταίο κατόρθωμα είναι, κατόπιν εξαφάνισης επί 92 λεπτά, το γκολ-φάουλ με τον Πανιώνιο. Αυτά. Εδώ και 1 χρόνο γκρίνια γκρίνια γκρίνια το σκοκόπαιδο....και με ΑΝΟΧΗ της διοίκησης, όπως και με το Γκαμηλιέρη. Πωλείται? Δεν είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ το άγχος Αδαμίδι. Γιατί θα έχεις μετά το ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΚτσή να αποπροσανατολίζεται. Εκτός αν, σύμφωνα με τις επιταγές και του καισαρόπαπα, που όλο τουμπεκί κάνει, ΑΥΤΟ ΘΕΣ.
    Πιάσε τους μανατζαραίους του, βάλε μία ΤΙΜΗ, η οποία είναι διαφορετική για έξω και διαφορετική για βαζελόγαυρους, μιάς και σύμφωνα με τους νόμους της αγοράς, πρέπει να αποζημιωθούμε και για τον πόρο που χάνουμε από άμεσα ανταγωνιστές.
    Ο άλλος σου δίνει 1,5 και τον Πετρόπουλο ρε....
    Μας κοροιδεύουνε ρεεεεεεε!
    Και πάλι όλα αυτά ΜΕΤΑ τα play offs. Και όποιος μπορεί να καλύψει την ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ καλώς να έρθει.
    Όσον αφορά το σκοκόπαιδο. άστο να τρέξει ΑΥΤΟ. Αφού θέλει να φύγει, ας φέρει αυτό προσφορές. Να δούμε και πόσα πιάνει. 2 εκ από το Θείο? Μένεις εδώ αγόρι μου και αν δε σου αρέσει στην ΕΞΕΔΡΑ και προπονήσεις μόνος σου μη χαλάς και το κλίμα, όπως τότε με το Γκαμηλιέρη.
    Αλλά είπαμε, ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ΑΕΚτσής, αγχώνεται, δείχνει αντανακλαστικά σε ένα κωλοπαίδιμ ένα θέμα το οποίο, απλά, αποτελεί ΒΛΑΚΩΔΗ χειρισμό ενός υπαλλήλου που μαθαίνει στου Κασσίδη το κεφάλι, αντί να κοιτάξει ΤΟ ΔΑΣΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Απριλίου, 2010 10:56

    ...και το κάθε Σκοκόπαιδο και οι μανατζαραίοι του ξέρουν βέβαια ότι, από τη μία έχεις το ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΚτσή να διαρηγνύει τα ιμάτια του, μη χάσουμε τη σημαία και από την άλλη τον ΑΠΕΙΡΟ πρόεδρο, ο οποίος δεν ξέρει ΜΙΑ από χειρισμό τέτοιων θεμάτων...
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΟ? 2 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ. ΑΥΤΟ. ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ 4-5 ΟΜΟΡΦΕΣ- ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ- ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΧΕΙ? ΜΠΑΑΑΑΑ....ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ, ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ....
    2 γκολ στο γαύρο? ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ε-Κ-Ε-Ι-Ν-Ο ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΡΙΝ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Π-Ρ-Ω-Τ-Α-Θ-Λ-Η-Μ-Α (Σκόκο, ξέρεις τι είναι αυτό?) ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΠΩΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗΣ?
    ...αλλά είπαμε, ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΕΚτσής θίχτηκε, λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργη, και λίγα λες. Για δύο γκολ και μερικές τρίπλες θέλει τον ουρανό με τ'άστρα.
    Ας μη σταθούμε εμπόδιο στην ευτυχία του. Ευαίσθητοι άνθρωποι είμαστε οι Αεκτζήδες. Ένα τηλεφώνημα στο Ριβάλντο, στέλνουμε και την κασέτα, τόσες ομάδες υπάρχουν Βορειοανατολικά.
    Κάποια θα θέλει να κάνει το σκοκόπανο ευτυχισμένο.Άσε που λόγω κρύου θα τρέχει στο γήπεδο και θα βελτιωθεί η φυσική του κατάσταση.
    Μπερδεύτηκα λιγάκι με τα γραφόμενα του αγαπητού Καζαμία. Υπάρχει σχέδιο σωτηρίας της ομάδας or not? Διαβάζοντας το κείμενο, μου ήρθε στο μυαλό ένα παλαιόν άσμα, στο οποίο ο καλλιτέχνης με μεγάλο πόνο έλεγε ότι τη σκότωσε γιατί την αγαπούσε....συγγνώμη λάθος, για να μην ενοχληθούν κάποιοι.
    Καλημέρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα παιδια.
    Χωρις αντικειμενο το νταβαντουρι για τον Σκοκο.Λενε "ναι,και σε Ελληνικη ομαδα" γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει καποια αλλη αξιολογη προταση απ'εξω.Αρα,τι πουλανε; Παικτη 3.5 λεπτων συμμετοχης.Και αυτο οι ομαδες δεν το τρωνε.Οι εξω. Οι εδω το μασανε το παραμυθι.Οποτε,δωσ'τον.
    Αλλωστε επιχειρηματικα εινα ορθο.Ειναι κερδος. Τον παιρνεις 1 τον πουλας 2-3. Τι θελουν δηλαδη; Να εχουμε Δωνηδες και Φερερ στην πλατη μας; Η πωλειται μηπως η "σημαια" της ομαδος που μας εκανε να ανατριχιασουμε και να ειμαστε περιφανοι; Μπουρδες. Δωστε το το αρχιδι να ησυχασουμε.Αρκει να υπαρχει κερδος.
    Απο τη μια φωναζουν για την κακοδιαχειρηση και απο την αλλη προσπαθουν να αποτρεψουν μια κερδοφορα πωληση.Και μαλιστα ενος παικτη που ο ιδιος φωναζει ενα χρονο τωρα οτι δεν μπορει αλλο στην ΑΕΚ.Δεν θελει να μεινει στην ομαδα και οι "φιλοι της" απαιτουν να μεινει.Σηκωνουν τον αρνητη τους στα χερια δηλαδη. Ελληναριο του κερατα.
    Σε αυτο που εχει δικιο βεβαια ο κοσμος ειναι οτι με αποδυναμωση εμψυχου υλικου,περικοπες,ψαλιδισματα,φτηνιαρικες "λυσεις", δεν διεκδικεις τιποτα,γιατι δεν μπορεις. Απλα συμμετεχεις.Φυτοζωεις.Και πωλησεις πρωτοκλασατων και συνεχη ροη παικτων με αυξανουσα αξια μπορεις να εχεις μονο οταν εχεις και αναλογα τμηματα σκαουτινγκ αλλα και ακαδημιων. Και στη δικη μας περιπτωση κατι τετοιο βεβαια δεν υφισταται. Δεν πουλαμε για να αναπληρωσουμε,αλλα για να επιβιωσουμε.
    Το σημαντικο ειναι,το συλαλλητηριο που ετοιμαζεται για την Κυριακη να μην καπελωθει απο την υποθεση Σκοκο, και τελικα περασει το ατυχες μηνυμα και οχι το κυριο και ζωοποιο που λενε και οι παπαδες,δηλαδη του ιδιοκτησιακου καθεστωτος και της μεταβασης σε ασφαλη χερια.Να μη κλεψει την παρασταση το διχως νοημα κλαψομουνιασμα για τον Σκοκο δηλαδη, αλλα κεντρικη ιδεα να ειναι το παρον και το μελλον της ομαδας και η απαιτηση για ριζικη λυση. Ολα τα πανο και ολα τα συνθηματα να αφορουν ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Καζαμία: Αγαπητέ σας διαβεβαιώ οτι η ανάρτηση είχε γραφτεί το πρωϊ και χωρίς να έχω διαβάσει τα σχόλια σας τα χθεσινά΄. Αυτά τα είδα τώρα και σας απάντησα ( στην προηγούμενη ανάρτηση ). Διαπιστώνω οτι συμφωνούμε μέχρι κεραίας. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΓΩ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Θεωμας Μαυρος-οπως περιμενα-εριξε χυλοπιτα στην "προταση" για εμπλοκη του στην σημερινη "διοικηση". "...αισθανομαι οτι η ΑΕΚ δεν βρισκεται σε χερια ΑΕΚτζιδων" ειπε.Πιο ευστοχη δηλωση,δεν εχω ακουσει.
    Ας ελαφρυνουμε λιγο.
    "σε θελω μαζι μου στην νεα ΑΕΚ" ειχε πει ο Αδαμιδης στον Ενσαλιβα. Την επομενη μερα ακριβως,αυτος μετεγγραφει εις την περιφημη Λιλεστρομ,αντι του ιλιγγιωδους ποσου των 40.000 ευρω. (σαραντα χιλιαδες ευρω,ολογραφως).Του το ειχε πει και η μαγισσα του χωριου του.:"Απο κιτρινομαυρη θα φυγεις,σε κιτρινομαυρη θα πας".
    Δεν πηγε με αεροπλανο οπως ακουσα,αλλα με λεοφορειο ως το Βελγιο.Απο κει με καρο αγροτη ως την βορεια Γαλλια.Με κανο περασε την Μαγχη.Περιπλανηθηκε στους αγρους της Αγγλιας,αφησε εγκυο μια χωριατοπουλα που τωρα τον ψαχνει,και με ελκυθρο κατευθυνθηκε στο παγωμενο Lillestrom.
    "...σε θελω κοντα μου στην νεα ΑΕΚ..." ειπε παλι αργοτερα στον Ταχτσιδη.Αυτος μετα τρακαρε,χωρισε,και αναχωρει για την Τζενοα για 200.000 γιουρω.Να πληρωθουν το νερο και το ρευμα στη Γραμμου και στους Θρακομακεδονες.Και αγορα καινουριας καφετιερας.
    Φοβαμαι για τους νεους που τους καλεσε στα γραφεια και τους ζητησε να πρωτοστατησουν στην δημιουργια μιας νεας-παλι- και Ελληνικης αυτη τη φορα ΑΕΚ.Μηπως παρουν μεταγραφη αλλος για τα νησια Φιτζι,αλλος για την Πολυνησια κλπ. Τρεμω.
    Τον δε Νικολα, που του διαμηνυει οτι ειναι ο φυσικος αρχηγος και μαζι θα κλεισουν την καριερα του στην ΑΕΚ,φοβαμαι οτι θα καταληξει στα Πρασινα πουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για όσους είχαν την απορία που είναι η οργάνωση.
    Ιδού.

    «Όταν ο βάτραχος είναι ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ και ΑΣΥΜΕΤΡΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ τα όρια του δεν σταματάνε πουθενά! Και όσο η ...πλάτη δεν έρχεται και ο κύκλος τούτος τελειώνει, τόσο θα προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανός και ας βουλιάξει όλη την Α.Ε.Κ. στην λάσπη που κυλά μαζί του.

    Αποκλειστικές δηλώσεις από τις εποχές που ήταν παλαίμαχος του Γαύρου: «Ξέρετε τι σημαίνει για εμάς ο Ολυμπιακός. Τι σημαίνει για τον κόσμο μας. Έχει τεράστια ιστορία και πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι. Σημαίνει πολλά για εμάς. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει επιτυχίες και αποτυχίες. Ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι μας. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνουν τα πράγματα καλύτερα».

    Έτσι για να μην ξεχνάμε ότι για τα λεφτά κάποιοι πουλάνε πατρίδα, ομάδα και ότι άλλο προκύψει! Και τώρα μπορείτε να κάνετε όσα συλλαλητήρια θέλετε για να τον σώσετε, μέχρι και κατάληψη! Και ΟΛΟΙ εσείς που αναρωτιέστε που είναι η ORIGINAL όταν αποφασίσετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά και δεν λιποψυχάτε θα την δείτε.

    Ο λογαριασμός για την Α.Ε.Κ. της Καρδιάς συνεχίζει να είναι ανοικτός. Στο Χάντμπολ πάμε για Ντάμπλ, έστω και αν είναι όνειρο και χωρίς φράγκο στην τσέπη. Οι γυναίκες πόσο μόνες θα νιώθουν πάλι το Σάββατο, η Βασίλισα περιμένει τα αμερικάνικα όνειρα και η μήνυση ακόμα βαραίνει την πλάτη του Αρχηγού και όσο η ...Πλάτη δεν έρχεται απο τον πολυλατρεμένο σας που φροντίζετε κάποιοι μεθοδικά να τον εκθέτετε, αφού ο ίδιος δεν θέλει αλλά και δεν μπορεί να πάρει την ομάδα, η μόνη ζημιωμένη παραμένει η Α.Ε.Κ. που κάποιοι για να πουλήσουν 5 φύλλα παραπάνω, κάποιοι άλλοι για να ανεβάσουν τα διαδικτυακά τους χιτ και κάποιοι ακόμη να γίνουν αρχηγοί των οργανωμένων συντονίζονται για το καλό το ...δικό τους!

    Όσο για τον Σκόκο, ξέρουμε, ξέρουμε, τον βάτραχο και τον εαυτούλη σας να σώσετε και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γ.....!

    ΥΓ: Γειά σου βρε Αγγελικούλα με τα συγκυριακά τραπεζώματα χωρίς δημοσιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαζεμενη η ΑΕΚ στο τραπεζι χθες. Νεστοριδης,Παπαιωανου,Σεραφιδης,Ιντζογλου,Μανωλας,Μπαγεβιτς,Μαυρος κλπ. Ενα ζωντανο μουσειο.
    Τυχεροι οσοι προλαβαν.Και ατυχα τα νεα παιδια που τρωνε νεροβραστη σουπα.Και ζουν με αναμνησεις αλλων.Με φωτογραφιες.Με τρομαζει η αποσταση του χρονου.Το ξεμακρεμα των ωραιων εποχων.Που φευγουν τοσο μακρυα.Ακομα και οι σχετικα κοντινες εποχες της ΑΕΚ της δεκαετιας του '90 ειναι τοσο μακρυνες,που σε πιανει θληψη.
    Για ολους μας ειναι τοσο εντονα εκεινα τα χρονια και ομως υπαρχουν τοσα πολλα παιδια που αναφερονται σε αυτα σαν να μιλανε για τους Μυδικους πολεμους.
    Ακουσα νεο παιδι που ελεγε σε φιλους του."ξερετε τι εχει προσφερει ο Μπαγεβιτσς;Να σας φερω φωτογραφιες αν δεν ξερετε να δειτε. Ξερετε τι ομαδα ειχαμε τοτε; Αν οχι,ρωτηστε και θα μαθετε..."(!!!)
    Με επιασε συγκρυο. Τρομαξα με το τεραστιο κενο.
    Να αγαπαμε την ΑΕΚ μουσειακα;
    Και τα παιδια ως ποτε θα τρωνε το παραμυθι;
    Τελικα η ΑΕΚ γινεται η ιδια η καταβολη της. Μια ιστορια μεσα σε μια αλλη.Ζει με τον μαρμαρωμενο βασιλια ,την δικη της καποτε Βασιλευουσα,τα ενδοξα χρονια της και αγαπιεται αυτοματα σαν κατι ονειρικο,απομακρο,αχρονο.
    Φυσουν την σκονη πανω απ'τις πλακες τα παιδια για να δουν το ενδοξο παρλελθον, που ενω για μας ειναι τοσο εντονο σαν να ειναι χθες,αυτα μας υπενθυμιζουν τον τοσο χρονο που περασε.
    Αρκετος για σε μετατρεψει σε μακρυνη αναμνηση και παραμυθι. "...παλι με χρονια με καιρους..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου Αννα. Που ξεθαφτηκαν αυτοι;
    Ερχεται ο Τζεπετο με την μεγγενη.
    Η λεξη που ταιριαζει ειναι: ΜΟΝΑΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βαρέθηκα να κάνω υπομονή. Βαρέθηκα τους Μάλμπασα, τους Κόντηδες, τους Κρασάδες, τους Παοτάσο. ¨Όλους τους άμπαλους.
    Βαρέθηκα τους τρέντυ Ντέμηδες, τις αδερφές στιχουργούς, τα τραγούδια τους τραγουδισμένα από πορτογάλους , ρώσους και κάθε άλλης φυλής που μαζεύτηκε στην ΑΕΚ.
    Βαρέθηκα τους Θανόπουλους που προσπαθούν να μας πείσουν για την υγιή οικονομικά ομάδα μας.Τους Κανελλόπουλους που χαρίζουν υποθηκευμένες μετοχές. Βαρέθηκα τους κατά καιρούς δικηγόρους να το παίζουν πρόεδροι.
    Βαρέθηκα τους Κωστέτσους στις κερκίδες, τις Σάσες που νομίζουν ότι είναι κάτι παραπάνω από την βραδινή φαντασίωση εκσπερμάτωσης κάποιων.
    Βαρέθηκα να βλέπω την ομάδα μας να την διαλύουν κάποιοι για προσωπικό όφελος
    ΤΕΛΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΤΗΣ ORIGINAL ΝΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Άννα
    Τον τελευταίο καιρό έχω μια διαίσθηση.
    MONEY TALKS. Αυτοί που μιλάνε αυτήν την γλώσσα τα υπολογίζουν με άλλη βαρύτητα και δεν τα χαρίζουν έτσι εύκολα. Έτσι Στήβεν;
    Διάβασε και Καζαμία και θα καταλάβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Καν'τε ενα βημα μπροστα". Δωσ'τε κανενα φραγκο στο γυναικειο βολευ.Συνηθως οι "ιδεολογοι" ειναι και απενταροι.Συντηρουνται απο αλλους.Για να συνεχισουν να βριζουν με τα λεφτα των αλλων.
    Δωστε και "σωσ'τε".Καινουρια πιονια χρειαζονται στο σκακι που μεσουρανει. Επισης βατραχοπεδιλα στο τμημα ψαροντουφεκου με λαστιχο.
    Συμβαλεται γαιδουρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Απριλίου, 2010 16:31

    Ούλοι λέγαν "που 'ναι η οργάνωση...βρε που είναι τα παιδιά..." και η οργάνωση τι να πει? Για τον Ιούδα πάλι. Είπαμε, ΧΩΡΙΣ ΙΟΥΔΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...τι να πούλαγε ο πάπας, χωρίς διάβολο?
    Αυτοί της ψ@#$%ς τους το χαβά.
    Εδώ ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται...
    Είπαμε, βρήκαμε τον εβραίο μας τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρήστο, η μέγγενη αναφέρεται ως ...πλάτη. Το δις, τρις, τετράκις, ουκ ανδρός σοφού.Μια στιβαρή διοίκηση, κάτι τέτοια παιδάκια τα καθαρίζει σαν αυγά. Στην αναμπουμπούλα όμως ο λύκος χαίρεται.
    Χαράλαμπε, συμφωνώ μαζί σου για τη γλώσσα του χρήματος. Αυτό όμως έχει ως προυπόθεση ότι δεν τα εμπιστεύονται και έτσι εύκολα. Εκτός αν η εμπιστοσύνη εξαρτάται από τα φεγγάρια.Με σελήνη στον Κριό τα εμπιστεύομαι, αλλά όταν είναι στον Καρκίνο δεν τα χαρίζω εύκολα.
    Δουλευόμαστε βρε παιδιά?
    Αναφέρεις τον Καζαμία. Πες μου σε παρακαλώ τι καταλαβαίνεις απ'αυτό.
    Είχε δοθεί μια υπόσχεση παλαιότερα,ότι η ΑΕΚ πρέπει και θα κρατηθεί μεγάλη.Η υπόσχεση αυτή ισχύει κι ας χρειάζεται να περάσει από την πλήρη απαξίωση και να πληγωθεί ο εγωισμός μας.
    Keep discrediting....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Αννα
    Αννούλα μου όπως έχει γράψει και παλαιότερα ο Στήβεν τα Αμερικανάκια δεν είναι αμερικανάκια.
    Και στην περιπτωση μας πέρα των συνεσθηματικών έχει πέσει χρήμα και δεν πιστεύω ότι θα το ξεγράψει έτσι εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕν υπαρχει αλλο προβλημα.Ειναι λυμενα ολα και το κυριο ειναι ο τεμπελοαργεντινος.

    "δεν θα πουληθει ο Σκοκο σε Ολυμπιακο η Παναθηναικο." ειπε ο ιμαμης. Και ζητα καπελωμα του συλαλλητηριου με κυριαρχο θεμα την μη πωληση ενος παικτη που δεν θελει να ειναι στην ομαδα της καρδιας. Και στο τελος πεταξε την συνηθησμενη ζητιανια για προσκληση του κοσμου-εκτος απο συλαλλητηρια-να συμετασχει και στον ανενδοτο της Ερασιτεχνικης εναντιον του Σερβου...συγνωμη να συμβαλει και στα υπολοιπα τμηματα που σαν να γεννηθηκαν στην Αιθιοπια,ειναι συνεχως πεινασμενα και δυστυχα. Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εχουμε δυο λαικες βασεις; μια της "ενωσης 1924" και μια αλλη του Τακη; Εξαπλωνομαστε. Αμερικη του ψυχρου πολεμου.Βασεις παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μίμης Παπαϊωάννου: «Οι μετοχές είναι αλλού...»

    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=7658720

    τι εννοει ο Μιμαρος;

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ;
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Γιώργη: Φίλε, καλά τα λες. ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΙ ΑΠΙΘΑΝΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Χρήστο: αδερφέ, θα γίνουν υπερευρωπαϊκά πράματα. Σούπερ δυναμικά. Ας πάμε στον σωστό δρόμο αυτήν την στιγμή. Η ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΡΑΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Άννα: Μην κουράζεσαι με ανύπαρκτους. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΦΩΝΗ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ. ΗΔΗ ΤΟ "ΣΚΟΡ" ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ. ΑΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Χαράλαμπο: Δεν θα σε χάσουμε τώρα. Τον μηχανισμό πάμε να ξηλώσουμε. Βαρέθηκες, όπως όλοι. ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΝΤΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς dimitris: ΑΕΚ = ΕΛΛΑΔΑ. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΣΧΕΤΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Απριλίου, 2010 22:29

    Ρε φίλε, σου έχω εμπιστοσύνη...μακάρι να ζήσουμε όλοι εδώ παρέα και τα όμορφα....γιατί γνωριστήκαμε όλοι εδώ στα πικρά ποτήρια. Αλλά έτσι φτιάχνονται και οι καλές φιλίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Απριλίου, 2010 22:34

    Μία ακόμα παρατήρηση: Στην οργανωσούλα φαίνεται το χάνουν σιγά σιγά....μεγάλη μαλακία η σημερινή ανάρτηση για τον Ιούδα. Δηλαδή αντιπαραβάλονται τα παιδιά ΑΝΟΙΧΤΑ πια όχι μόνο με το νερετβίτη και την ψ-ώρα και τους υποστηρικτές τους, αλλά με το να του τη μπαίνουν, ενώ ταυτόχρονα άνθρωποι όπως ο Θεωμάς και ο Παπαϊωάννου ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΜΙΛΗΣΑΝ, τους θέτουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ! ΗΜΑΡΤΟΝ! Δηλαδή ο πάπας και το κάθε παπαδοπαίδι ξέρουν καλύτερα το καλό της ΑΕΚ από...τον Παπαϊωάννου, το Νεστορίδη και το Νικολούδη....τόσο αλάθητο νομίζουν ότι έχουν πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργη, πήραν το λουκουμάκι τους. Ο πρόεδρος πληρώνει τις επιταγές που έταξε.
    Η ΠΑΕ και η Ερασιτεχνική είναι πολύ κοντά στο να τα βρουν όσαν αφορά το ποσοστό από τα εισιτήρια.
    Τέτοια επίθεση στον μέχρι πρότινος αόρατο και μάλιστα μετά τη συνέντευξη...δείχνει μεγάλο παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ14 Απριλίου, 2010 23:16

    Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΕΤΩΝ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΕΚ.ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΗΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ,ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣΚΟΦΟΡΑ ΧΑΠΑΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ-ΣΤΙΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΟΣΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΤΛΟΥΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΝΟΝ.ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΗΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΨΗΧΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΕΚ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαραλαμπε,Αννα,τα γαιδουρια φωναζουν περισσοτερο απο ποτε λιγο πριν πεθανουν...Καπως ετσι ειναι και οι οργανωμενοι του σιχαματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φιλε Καζαμια,θα ηθελα,αν ειναι εφικτο ενα σχολιο σας για την ανακοινωση των οργανωμενων του σιχαματος για τον Μπαγιεβιτς.Μην παραβλεπουμε οτι αποτελουν εκτος του 23%,και ενα κομματι της ΑΕΚ.Με την εφεση που εχετε στα οικονομικα,θεωρειτε οτι συμβαλουν η οχι στην αναπτυξη της ΑΕΚ? Αν δεν καταλαβατε ποιο ειναι το σιχαμα,που δεν το νομιζω,διαβαστε την ανακοινωση τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Γιώργη: Οργάνωση; Ποιά οργάνωση; Στην Ελλάδα βρέθηκαν κάποιοι κι οργανώθηκαν; Θα πεις κι άλλα με τον Τοτώ; Κενό βρήκαν και μπήκαν. Πάνε τα παιδιά στην Δόξα Βύρωνα. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. ΚΙ Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @Steven
    Δεν είπα ότι φεύγω, τους βαρέθηκε η ψυχή μου είπα.
    Δεν θα τους κάνω την χάρη. Εδώ να τους τα χώνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Άννα: ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ΤΕΛΟΣ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΧ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Άννα: ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΤΑ ΔΙΠΟΛΑ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Στουρνάρα Θανάση: ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ, ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΑΝ. ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΘΗΚΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ; ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΕΣΤΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Χαράλαμπο: Τώρα τα λες καλά. ΤΟ ΧΏΣΙΜΟ ΘΕΛΕΙ ΣΤΥΛ. ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ. Η ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ. Η ΜΕΣΑΙΑ ΖΗΤΑΕΙ. ΟΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Γιώργη: Γουστάρεις να παίρνεις μάτι; ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΝΝΟΩ, ΠΩΣ ΤΑ ΠΙΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Απριλίου, 2010 01:20

    Να παίρνω μάτι δεν το συνηθίζω και δη κόσμο που πίνει τσίπουρο. Χωρίς γλυνάνισο φυσικά. Προτιμώ, εφόσον βρίσκομαι σε απόσταση βολής, να μπουκάρω. Άλλωστε η καλή παρέα το γλυκαίνει και η καλή κουβέντα επιμηκύνει την καμπύλη επήρρειας...
    Αλλά αφού βρίσκομαι εκτός ακτίνας βολής, προχώρα προφυγοκοζανίτη κι εγώ μαζί σου, έστω και νοερώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή