Κυριακή 11 Απριλίου 2010

... ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ...

          "... Με την τρελή που την λεν Ελλάδα.... αλαλούμ τουρλουμπούκι και χαβαλές κι όποιον πάρει ο χάρος..."  Τα λύσαμε όλα; Όλα είναι καλά και ρόδινα, και τώρα πάμε για καινούργια επεισόδια ξεχνώντας τα πάντα; ποιά είναι τα πάντα; Έλα τώρα ρε πονηρέ που τα βρήκες.
           - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΩΡΑ;
           - ΠΩΣ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΘΗ; ΠΟΙΟΣ ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ; ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ. ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΡΕΗ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ; ΠΟΙΟΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ;
          Ξέρω οτι δεν υπάρχει μνήμη στον Έλληνα. Ξέρω οτι είναι το πιο μαλακισμένο ον που κυκλοφορεί στον πλανήτη. Ξέρω οτι Έλληνας σημαίνει πολιτική στάση ζωής κι όχι αληθινή ζωή. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ.
           ΔΕΝ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ.  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ, ΟΣΟ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΟΟΠΑΠ ΠΟΥ ΕΦΡΑΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΛΙ; ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ Η ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
          Θα μου πείτε βέβαια οτι αυτό με ενδιαφέρει μόνο; Όχι μωρέ. Φωνάζω για να πάρουμε μια σειρά στα λογικά. Διότι πάμε να τρελαθούμε τελείως. Με τον κάθε μαλάκα που βγάζει αποδόσεις και μετά τις αποσύρει δήθεν για το καλό του κόσμου. Και για να υποστηρίξει το αδιάβλητο. ΠΟΙΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ; ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΚΙ ΑΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΙΖΑΝΕ  ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΣΤΗΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ. ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΥΕΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΦΡΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.
         Δεν μιλάμε για στημένη μαλακία, αλλά για φυσική. Που είναι και η πιο επικίνδυνη. Διότι η προσποιητή είναι στάση βιοπορισμού. Η άλλη είναι αθεράπευτη και ιδεχθώς επικίνδυνη καθότι αθεράπευτη. Και προφανέστατη για κάθε άνθρωπο που το ποδόσφαιρο το έχει διασκέδαση κι όχι κονόμα για κάτι λαμόγια που το παίζουν τζάκια ή άλλα έπιπλα του πλανήτη. Σιγά τα δισεκατομμύρια που παίζονται στα παιχνίδια εκτός κουπονιού ή στο άλλο που είναι φραγμένο. ΔΙΚΑΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΟΠΑΠ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΝΑ ΜΗΝΥΠΑΡΧΕΤΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.
                          ΑΕΚ   ΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΙ ΑΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΓΕΣ.
                       " ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΟΠΑΠ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΕΜΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ." ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΕΨΕΙ ΚΑΝΑ ΠΕΛΑΤΗ. ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ;
          ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ; ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΗΔΗ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΠΑΠ. 
        ΥΓ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ.

14 σχόλια:

  1. Αμα ξεκινησουν να ξηλωνουν προεδρους για τα υποπτα,μονο για αυτους της Β και Γ εθνικης θα χρειαστουν λεωφορειο.Να μαζεψουν και τρεις-τεσσερις απο την super leage,και να τους στειλουν ολους μαζι στα Βανουατου με τον Τζωρτζ Κουρουνη να μαζευουν ελαφροπετρες.Φυσικα ο Αχιλλεας θα την πληρωσει πρωτος και καλυτερος γιατι ειναι υπερ του δεοντος προκλητικος.Ο Τομ Κρουζ την γλιτωνει λογω εξυπναδας.Το προβλημα ειναι με κανα δυο παλικαρια που εχουν στενες σχεσεις με την κορυφη της λιγδας,αλλα μαλλον θα την γλυτωσουν και για πολιτικους λογους.Εδω,βγηκε ο Μητροπουλος καταφατσα στη Ζουγλα προχθες και διατυμπανιζε οτι ο Σπαθας ειναι ΚΑΘΑΡΟΣ και ολοι οι αλλοι καθονταν και τον κοιταγαν χαζογελοντας αντι να του ριξουν καμια πατσαβουρα στη μουρη.Και μιλαγε ο Καραγιαννιδης και τους επεφτε το σαγωνι στο πατωμα γιατι τους χαλαγε το κυριλικι...Ειδικα, αυτος ο "σουβλακερις",να γυρισουμε στο προηγουμενο,θελει ταξιδι αναψυχης στον Αμαζονιο να κανει τον οδοντιατρο στους κροκοδειλους.Τελικα βλεπω να την πληρωνει μονο ο Αχιλλεας,και οι αλλοι απλα με επιπληξη μεχρι νεωτερας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς monegascos: Κι άλλοι, αλλά θα φύγουν χωρίς κυρώσεις. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ. ΑΛΛΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΑ;
    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετοιμαζουνε τα ρατζα για την εθελοντικη αιμοδοσια.
    Λαικη βαση.Λαικη σκετη δηλαδη.Μαπες,μπαμιες,φασολακια κλπ.
    Και ο Τακης-λεει- δεν θα ειναι ξανα μπροστα με λεφτα δικα του στην ΠΑΕ, αφου δεν του δινει αλλα ο πατερας του για να παιξει-που δεν το λεει.
    Και αποφασησε να γινει φτοχωπαιδο του λαου. Να απομακρυνθει απο το τζακι γιατι τσουρουφληστικε ο κωλος του και να βγει στο πεζουλι.Για λιγο.
    Ο γαλαζοαιματος Βασιλακης Καιλας. "παρτε κυριε μετοχες"
    Αμ ο αλλος ο Σεραφινο,ο δικηγορος. Που απ'το Λονδινο στις αρχες-θυμαστε-διεμηνυε :το παρτι τελειωσε.
    Αυτος,δουλευε απ'εξω κανονικα.Τον εσπρωξαν μεσα στην εθουσα δεξιωσεων,ειδε τον κουκο στο ρολοι απεναντι στον τοιχο και λεει "αυτο ηταν" και χτυπα με τα χερια του καλωντας τους παρευρισκομενους να αποχωρισουν λογω του περασμενου της ωρας. "το παρτι τελειωσε". Γυριζουν,τον κοιταζουν,ριχνουν απο μια κλανια και συνεχιζουν τον χορο και την οινοποσια αμεριμνοι.
    Τον παιρνει παραμερα ο γκρουμ της αιθουσας,ο Πιλαβιος και του λεει:
    "τι επαθες ρε φιογκο; Παλαβωσες";
    "...μα κυριε, η ωρα ειναι περασμενες 12 τα μεσανυχτα" λεει με χαμηλωμενο βλεμα το χρυσο τεκνο της Ευελπιδων.
    "και λοιπον; Εδω ειναι Ελλαδα ρε. Τωρα βγαινουμε εμεις.Τωρα ξεκιναμε. Στο Λονδινο εισαι ακομα; Πηγαινε και καθησε εξω στην πορτα,εκει που εισουν και μη κουνισεις μεχρι να τελειωσει η βραδυα. Και να εσαι ευγενικος,οπως σου ειπα. Να καληνυχτιζεις με μικρο χαμογελο και να μην απλωνεις το καπελο.Δεν εισαι ζητιανος.Πορτιερης-παρκαδορος εισαι."

    Κανε βρε Δημοσθενη της κακιας ωρας μια μηνυση στον ΟΠΑΠ, αν εχεις αντερα και δεν τα εχεις δωσει για μαγειριτσα.
    Τι μου παιζεις χαρτοπολεμο με τον μανατζερ του Σκοκο βρε καμπανακι της εδρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χρήστο: Κι άλλα. πόσα παίρνει η ΑΕΚ απο τον ΟΠΑΠ απ'ευθείας και πόσα μέσω σούπερ λίγδας; ΤΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΤΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΟΜΕΝΕΙ; ΠΟΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ;
    ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΧ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ,,,,,,,,,, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΟΠΑΠ ΣΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΚΟΥΠΟΝΙ;
    ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ;
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ Η ΑΕΚ ΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙ. ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΟΛΑΒΙΕΣ.
    ΣΗΜΑ Ο ΔΧ; ΟΝΟΜΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑ ΛΑΟΣ. Α, ΡΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙΑ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ! ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΟΤΡΙΧΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ. ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΣΙΑ. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΒΑΡΕΛΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πανε στον Αλφα,στον Σαμοιλη,στο "Για λογαριασμο σας". Η μονη λυση.
    Να καθησουν στο μικρο τραπεσακι του σαλονιου με το συνθετο πισω τους για φοντο και το δικεφαλο και καμια φωτογραφια του "Ν. Γκουμας", να κλαφτουν,να πιαστουν αγκαλια και να κλαψουν,καθως ο παρουσιαστης θα τους αναλυει τα χρεη-οσα ξερει- και θα τα γραφει με μαρκαδορακι στον λευκο πινακα.
    Διαφορα: 10.000.000(Δωνης,Φερερ, μπογιες μαρκαδοροι πλαστελινες,δυο γομες,τρια μολιβια, πεντε τετραδια καλλιγραφιας κλπ.)
    Μακαρος 20 (δανικα κι'αγυριστα)
    Τραπεζες 10.000.000(αδιακανονιστα,ακομα)
    Εφορια:70.000.000(αδιακανονιστα)
    Αρθρο 44 :40.000.000
    Βραχυπροθεσμο ανοιγμα 30.000.000
    Μακροπροθεσμα χρεη: 100.000.000 (περιπου)

    Αν πουμε οτι ειμαστε 800.000 ΑΕΚτζιδες. Και οι "ενεργοι" ειναι 100.0000. Και απο αυτους οι δυναμενοι να βοηθησουν ειναι οι μισοι(50.000) εκ των οποιων θα συμφωνουν να συμβαλλουν σε αυτην την κινηση λιγοτερο απο το 1/3, δηλαδη 15.000 περιπου. Και-συν τω συντομω χρονω- θα συνεχιζουν να συμβαλλουν ολο και λιγοτεροι,δεδομενης της ανυπαρκτης δυναμικης.Αρα 5.000 το πολυ και με αισιοδοξια.
    30.000.000 γιουρω το χρονο-αν θελει να λεγεται ΑΕΚ-ειναι τα παγια εξοδα ολου του συλλογου.Τα εσοδα ειναι περιπου 10 και αισιοδοξα. τα υπολοιπα 20.000.000;
    Το βρηκαμε! Θα γινουμε Πανιωνιος. Οτι παει κι'οτι ερθει.Ισα βαρκα-ισα πανια και οτι περισσευει στη τσεπη μας.Και θα "φροντιζουμε" να περισσευει. ΑΕΚαρα μου σ'αγαπω.
    Ο "κοντος" εβλεπε μακρυα και ειχε δικιο.: Αν θελετε πρωταθληματα,να γινεται Ολυμπιακοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Απριλίου, 2010 10:21

    Χρήστο έχω πεθάνει στα γέλια με τις 2 τελευταίες αναρτήσεις σου. Κλαυσίγελος? Καυσήγελος ή Κλασίγελος?
    Στα δικά μας, για άλλη μία φορά αποδεικνύεται το ΑΕΚ = Ελλάς.
    Σα νέο Γιωργάκι και Λούκα, Χήνας και Κανελλό διατείνονται ότι "λεφτά υπάρχουν" και ότι "μπορούμε και μόνοι μας, εμείς ο λαός"...στο δρόμο ξεχνάμε ότι κάποιοι φάγανε ΠΟΛΛΑ και το ρίχνουμε στους καθ ύλην αρμόδιους (δε μπλεκόμαστε εμείς στα πόδια τη δικαιοσύνης και καλά...) και...στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ευθύνες..."τιμωρήθηκαν ΑΥΤΟΙ. Δεν είναι πρόεδροι πια"....αλλά τα μαρούλια στις τσέπες τους...κάπου στο δρόμο, η σκιά του ποδιού του ελέφαντα (χ-ρ-ε-η & έ-ξ-ο-δ-α) πέφτει πάνω σ' εμάς, τα μερμήγκια, ψάχνουμε στις καβάτζες μας και δεν έχουμε ούτε ψίχουλο...Τι κάνουμε?
    Το λύσαμε! "Δημόσια διαβούλευση". Ο Χήνας είπε επί λέξει: "Στη γενική συνέλευση λέμε να ιδρυθεί μια λαϊκή επιτροπή, ανοιχτή....".
    All right then! Το λύσαμε το πρόβλημααααα...θα μαζευόμαστε ούλοι και θα το....συζητάμε...
    "Έχουμε έλλειμα 100.000.000"...(Απάντηση λαού): "Μην ανησυχείς, θα χορτάσουμε με την αγάπη μας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Απριλίου, 2010 10:35

    steven, περιμένω νέα από την επιτροπή...είμαι βέβαιος ότι με αυτά που λέγονται εκεί μέσα γράφεται θεατρικό έργο...
    (Άσχετον): Χθες ήμουν λιώμα και φύρισαν νωρίς για Ρεάλ-Μπάρτσα. Αυτή είναι ΜΠΑΛΑ. Η Ρεάλ είναι για τα πανηγύρια. Τα χαφ της μπροτσά σε αυτά της Μπάρτσα αστεία, κακή ψυχολογία κι ένας Ρουνάλντου αχρηστευμένος από την έλλειψη χαφ και το στραβό του του κεφάλι. Όσον αφορά τη Μπάρτσα, κοουτσάρισμα για σεμινάριο, αν και θα ήθελα Ανρί μέσα. Ο Γκουαρντι είναι ΣΟΥΠΕΡ και είναι φανταστικό ότι οι πιο πολλοί παίκτες τους προέρχονται από τις ακαδημίες τους.
    Για εμένα ο Νο1 παικταράς εκεί μέσα δεν είναι ο Μέσι, αλλά ο XAVI! Και οι 4 φάσεις βγήκαν από πάσες του (φανταστικές!), τρέχει, μαρκάρει, πασάρει σωστά, κρατάει μπάλα. Απλά το τέλειο μοντέρνο, πλήρες χαφ...κι εμείς είπαμε "σκόκοοοοοοοοοοοοοο", λαϊκή βάση και ξηρόν ψουμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Γιώργη: Ναι, αυτήν την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τη λαϊκη συγκέντρωση της λαϊκής βάσης. Επίσης για τους τόπους που θα γίνουν λαϊκές αγορές. Το blog πλέον μεταμορφώνεται. Θα γίνει λαϊκής ανάρτησης. Στην κάθε ανάρτηση ο καθένας θα γράφει λέξεις ανάλογα με το εκκαθαριστικό της εφορίας του. Κι επειδή δεν είμαστε στον υπολογιστή όλοι την ίδια ώρα, θα συγκροτηθεί λαϊκη blogεπιτροπή για να προτείνει τις τεχνικές λύσεις. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Απριλίου, 2010 13:43

    ...κατά την ατάκα του αείμνηστου παμπερολήπτη: "Εγώ απλώς προεδρεύω"?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Γιώργη: Και θα υπάρξει και σπέσιαλ πληροφόρηση μετά την Τρίτη. Ας πούμε τι έλεγε ο ένας και τι ο άλλος και ΤΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ( απίστευτα κι όμως αληθινά ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μπορει να βγει ενας παιχτης και να πει:δεν θελουμε κυριε αδαμιδη πριμ για να κερδισουμε τα 40 παλικαρια!τι μας περασατε?αν ειναι δυνατον εγινε κ αυτο!παντως μου μυριζει οργανομενο σχεδιο για να πεσει ο Λεβαδειακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ανώνυμο: Και είναι για να σωθεί ο Πανόπουλος. Βέβαια δεν πέφτει και κανένας αξιόλογος. Ο κουμπάρος του Γκαγκάτση πέφτει. Και μακάρι η ΑΕΚ να προσφέρει υπηρεσία σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πω πω...τι όμορφο στρουθοκαμηλάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ανώνυμο: Μόνο όμορφα ακους εδώ. Τα άσχημα τα βλέπεις μόνος έξω στον περιβάλλοντα χώρο της Ελλάδας. Ή μήπως κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή