Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ;

           Παραθέτω τα γεγονότα. Η οργάνωση για να είναι καλυμμένη, επισκέφθηκε τον κύριο Φιλίππου - αυτόν που παλιά τον είχε εξαναγκάσει να φύγει μετά απο ένα πρωτάθλημα κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο και μια πλήρη οικονομική εξυγίανση απέναντι σε θηρία - και μετά απο άλλο ένα συγνώμη, του ζήτησε να αναλάβει το μπάσκετ ξανά. Αυτός αρνήθηκε. Δεν ξέρω αν την δέχτηκε στο γραφείο του ή τα είπανε στο τηλέφωνο.
         Κατόπιν η οργάνωση του παρουσίασε ένα μνημόνιο - δηλαδή ένα κωλόχαρτο - με σχεδιασμένο ένα γήπεδο 22000 θέσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και οτι μαζί του, βρίσκεται κι ένας παλιός Εβραίος μπασκετμπολίστας που έχει κάποια χρήματα και μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή γηπέδων.  Ο Φιλίππου σφύριξε αδιάφορα και μάλλον ευχήθηκε καλή επιτυχία σαν γνήσια ευγενής άνθρωπος. Μετά ίσως και να σκέφθηκε οτι πρέπει να πάει να εμβολιασθεί για την νέα γρίππη.
         Ο Παπαδημητρίου και ο διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του νοσοκομείου της Βούλας ( που ανήκει στην ομάδα του), ενημέρωσαν την Φλώριδα κι αυτή ματαίωσε το ραντεβού με το Νοτιά. Οι πτήσεις απο Νέα Υόρκη προς Μαϊάμι γινόντουσαν κανονικά χθες. Η υπογραφή του προσύμφωνου απο τη μεριά Κοζώνη πραγματι έχει γίνει, αλλά δεν υπάρχει καμία δέσμευση διότι δεν υπάρχουν ρήτρες για καμιά εμπλεκόμενη μεριά.
             Αν οι μέτοχοι δίνανε στον Κοζώνη την εγγυητική των 5 εκατομμυρίων, ο Κοζώνης θα έσπρωχνε 300000 στην ερασιτεχνική. Δεν έγινε τίποτα. Όμως ο Θανόπουλος έδωσε 50000 απο τα ταμεία της ΑΕΚ ή τα χρήματα των μετόχων έναντι. Δηλαδή σαν να έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Φάουλ του Θανόπουλου αυτό. Η οργάνωση αφού περίμενε εύλογο χρονικό διάστημα και δεν έπαιρνε τίποτα, αποφάσισε να αρχίσει να χλευάζει την πλευρά Κοζώνη και να κάνει την επόμενη κίνηση της σε αυτήν την βρωμερή σκακιέρα.
       Όλα αυτά πιθανώς να τα ξέρετε. Τα δικά μου συμπεράσματα:
- Η ομάδα Κοζώνη ποντάρει στο γήπεδο και καλά κάνει. Το θέλουμε. Χρήματα όμως για να πέσουν αφειδώς, ξεχάστε τα. Επίσης το αεκτζήδικο συναίσθημα δεν είναι πηγαίο.
- Η οργάνωση θέλει λύση πρωτοδικείου, διότι αυτόματα γίνεται και κυβερνήτης της εταιρείας. Κι αύριο βλέπουμε. Πιστεύω το μπάσκετ να βλέπετε πού είναι.
- Η οπισθοχώρηση Κοζώνη δεν είναι οριστική. Απλά αρχίζει και βλέπει, οτι δεν του παραδίδεται κάτι ενωμένο κι οτι υπάρχει ήδη μια πλευρά που δεν πολυγουστάρει στιβαρή διοίκηση. Να ποιοί του κάνανε τα τηλέφωνα για να τον αποτρέψουν. Και του λέγανε οτι η ΑΕΚ είναι γεμάτη λαμόγια, υπονοώντας Χατζηιωάννου, Παπά, Κανελλόπουλο, Νοτιά κλπ (ΓΕΛΆΣΤΕ), ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
- Η οργάνωση απο τη μεριά της νομίζει και πιστεύει οτι πράττει το σωστό. Σε αυτό το σημείο θέλω να είμαι δίκαιος. Αν εξαιρέσω τα χρήματα που δεν εισέπραξε, βλέπει τις ΑΔΙΚΙΟΛΟΓΗΤΕΣ καθυστερήσεις των συζητήσεων και τον κίνδυνο των προσφυγών, και μπαίνει μπροστά. Προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο οτι δεν υπάρχει τίποτα.
- Η οργάνωση αυτό το μυαλό κουβαλάει. Η βιασύνη της δείχνει κατ' αρχάς οτι πραγματικά θέλει να πάρει και την ΠΑΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΔΗΛΩΝΑΝ ΑΚΕΦΙΑ.
- Η οργάνωση δεν έχει πλέον υπομονή, γιατί άραγε; Εμείς είμαστε τα κορόϊδα που υπομένουμε. Κι όταν αδειάσουμε το γήπεδο, θα γίνεται έρανος ή παράκληση για να γυρίσουμε, με ταυτόχρονη απαξίωση προς όλους τους Αεκτζήδες ( " πού είναι ο κόσμος της ΑΕΚ; ) και προσωπικό αυτοσαρκασμό του αρχηγού ( " δεν έπρεπε να είμαι πρόεδρος της ερασιτεχνικής εγώ"). Τα εντός παρενθέσεως είναι δηλώσεις του αρχηγού της οργάνωσης.
- ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ. ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΩ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΕΚΡΗ.
- ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ: ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΥΜΕΝΑ. ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΒΑΖΕΛΑ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΕΚ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ( κι αυτή η δήλωση του υπάρχει, μπείτε στο blog των Κερκυραίων μέχρι να την ξηλώσουν).
-  Μην σας φαίνεται αστεία η ανάλυση. Αυτή είναι η αλήθεια και τι να πω; Μακάρι ο Παπαδημητρίου, που λέει οτι μέχρι την Κυριακή θα έχουμε την υπογραφή, να είναι σωστός και πλέον η Κοζώνια πλευρά να ξέρει τι πρέπει να κάνει με την οργάνωση.
    Έγινε κάτι; Ναι. Επιτέλους στρηπτίζ φίλοι και φίλες και βλέπω το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου να γίνεται και πάλι εχθρικό.
    ΥΓ. Για άλλη μια φορά, ο Μελισσανίδης μου είπε όχι.

16 σχόλια:

  1. ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΗ ΔΗΛΩΣΕ Η ΔΙΑΩΑΣΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΡΤ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΧ ΣΤΟ ΡΑΔΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΟΖΩΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ανώνυμο: ΟΧΙ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΡΑΦΙΚΕΣ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΣΧΙΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ. ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ7 ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΦΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O PIO PANW EIMAI K XEXASA NA YPOGRAPSW KIOLAS .DIAVAZONTAS AYTA POY EIPES K AYTA POY EIPE O DX MOY DEINETAI SHMERA H ENTYPVSH OTI KAPOIOS TRITOS PAIZEI PAIXNIDIA STHN PLATH THS AEK.DEN XERW TI NA PISTEPSW PIA.
    OSO GIA TO BASKET EXEIS DIKIO.
    E.M h M.E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H πρεμουρα της οργανωσης(του Δ.Χ θα πρεπει να λεμε καλυτερα,γιατι ποιος αλλος εκει μεσα θα μπορουσε να εκφρασει ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ απο αυτη της ποντικομαμης;Ποσο μαλλον να εκφρασει μια ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ)...αστεια πραγματα. Και βεβαια πιστευω οτι πολλα παιδια απο εκει 'μεσα' δεν ειναι τετοιας παστας και αξιζουν καλυτερη μεταχειρηση και αντιμετωπηση απο αυτην που τοσα χρονια επιβαλλει ο Ποντικοδεινοσαυρος.Ας το δουν και αλλιως: δεν μπορει καποιος που οδηγει"αναποδα' την Κηφισιας,να πεισει πλεον οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ.Αφου εισαι μονος σου,ρε!!!
    Τον ρολο τον παιδικο,Steven,στην διαπλαση του χαρακτηρα και τα συμβαντα που τον "σημαδευουν" τον ανεφεραμε σε προηγουμενα σχολια μας.Σε κανεναν δεν φαινεται αστεια η"πηγη"του κακου που ανεφερες για τον Δ.Χ.
    που να βρεθει η υπομονη;του τρελου και του δ.Χ. ειναι μη τους "ταξεις"
    "οταν χορτασει η ψειρα,βγαινει στο γιακα" λεει μια σοφη ρηση.
    Ακομα και πιστους στη οργανωση-διαβαζω διαφορους ιστοτοπους-εχει αρχισει-πια-να ενοχλει αυτη η "τακτικη Δ.Χ." Πεφτουν οι μασκες.ο κοσμος δεν ειναι μαλακας,απλα ειναι πονεμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. STHN ANAKOINWSH TOU KANEI MEGALH TOUMPA GIA TO GHPRDO.MAKARI NA THN EIXE KANEI NWRITERA
    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς ανωνυμο: "μακαρι να την ειχε κανει νωριτερα"; Αστειευεσαι; Αυτον Θα τον ζηλευε και εκπεδευμενο δελφινι ενυδρειου. Προκειται για τον "Αρτεμη Ματσα" της ΑΕΚ. Τελευταια ατακα του- η μαλλον προτελευταια ηταν το : "ειναι φιλοι μας οι...Αμερικανοι".
    Η τελευταια του(μεχρι την επομενη) ειναι:"...οχι στο 'Αγια Σοφια',ναι στο 'ναο του Σολωμοντα'."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO EIPA MPAS K EIXE KATAFEREI NA KANEI KATI O KONTOS STA LIOSA OXI GIA TIPOTA ALLO
    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Δεκεμβρίου, 2009 23:00

    Δεχόμενοι ότι ο μπασκετμπολίστας γιός της Σιών και τα συμφέροντα υπάρχουν. Κι επειδή έχω τρομερή πίστη στην ικανότητα αυτής της ράτσας στο ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΤΕ (παρά μόνο από τους ίδιους - δες Μαντωφ). Που πας ρε καρά-μορδεχαίο? Δεν έχει κάτσει να δει με ποιούς περιμένει να στήσει επένδυση? Δε ρωτάει τους προηγούμενους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τωρα μαλιστα... αλλος 'δελφινος" αυτος. Θυμασαι τι ελεγε στις αρχες;:"το γηπεδο θα γινει ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΙΣ ΑΕΚ...ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ 20000 ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΚΙΓΚ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ..."
    και λιγο καιρο αργοτερα-αφου και αυτη η ψειρα χορτασε και βγηκε στο γιακα ελεγε με υφακι: "..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ(παει το "φιλοι")ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΑΥΤΗ..." προφανως εννοουσε οτι δουλεια των οπαδων-μαλακων,ειναι να ειναι 'πελατες'-υπηκοοι του κοντου Βουδα.
    Οχι γηπεδο δεν θα σου εφτιαχνε στα Λιοσια αλλα ουτε τσαντιρι.Γιατι απλα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Γιωργη: Γεωργιε καλησπερα. Ποια 'επενδυση' να εστηνε και να προστατευε;Απλως ηθελε να υπαναχωρισουν και με καποιο 'τερτιπι' να καρπωνοταν το καπαρο των 150000 ευρω.Να βγαλει τουλαχιστον τη μιση χασουρα απο τα 300000 χιλ. που κλαιει απ'τον Κοζωνη.
    Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας 'τριτος' στην υποθεση. Απλα ειναι λαιμαργος και βλακας.του στησανε το παραμυθι και εκθετος τωρα παριστανει την Πυθεια :"...ηξεις αφηξεις ου,στο ταμειο θα τα αφησεις."
    Ελα ομως που τυλιχτηκε σαν γαρδουμπα και δεν μπορει να ξεμπλεξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Δεκεμβρίου, 2009 23:57

    @ Χρήστο: Σιγά μην έτρωγε τα 150.000 από τους γάτους της Σιών. 3-4 φαλάφελ με μπόλικο κρομμύδι ίσως...Πάντως είναι ενδιαφέρον ότι από τη μία, όπως λέει ο steven, οι "εκπρόσωποι" του Μπομπ του μάστορα προσπαθούν να προσεταιριστούν το "Μέγα Μάγιστρο" της σκεπαστής και από την άλλη, όλως τυχαίως, προκύπτει λαγός kosher από το καπέλο...Τελικά αποδεικνύεται πόσο θέλουν το πρωτοδικείο. Σου λέει ο μούτσος "Ας ρίξω το καράβι στα βράχια, να πνιγούν όλοι μπας και γίνω καπετάνιος". This is AEK...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. STHN SENTRAGOAL EXEI TO ONOMA TOU MPASKETBOLISTA
    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eίμαστε κάτι ξεχαρβαλωμένες κιθάρες.
    Ο άνεμος όταν περνάει
    στίχους, ήχους παράφωνους ξυπνάει
    στις χορδές που κρέμονται σαν καδένες.

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν και νομιζω οτι αν φερθει εξυπνα μπορει να το "σωσει" το πραγμα.Να πει δηλαδη.:" κοιταχτε να δειτε,αυτον τον τυπο-τον ελιαχαβ πως τον λενε-τον γνωριζω εκατονταετιες...να,ναι,μη σας κανει εντυπωση.Και τον ψαχνω τον πουστη μεσα στα χρονια και καθε φορα μου ξεφευγει αλλαζοντας ονομα καικυκλοφορωντας μεταμφιεσμενος.ειναι μεγαλη ιστορια. κυνηγιομαστε απο το 146μ.χ. μου ειχε "ταξει" μια δουλεια με τους ρωμαιους(εισπραξη φορων)στην Καπερναουμ οπου ζουσα σαν τοκογλυφος.το πραγματικο του ονομα ειναι Μπασ-κετ Αλιλ.Αφηστε τα...μεγαλος απαταιωνας.Και που δεν μου κρυφτηκε.Στην Γκιζα,στα Καρπαθια,στο Χανι της Γραβιας.αλλα επιτελους,πανω που τον βρηκα τον καριολη,μου τον διωξατε...".
    Λετε να τον πιστεψουν στην οργανωση;Μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστη σε βρισκω Αννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς όλους: Φυσικά θα βρεθούμε όλοι αύριο και θα πάμε παραπέρα. Και όλοι θα απολαύσουμε την στιγμή. Αλά έχω να σας πω κάτι. Γεννήθηκα ΑΕΚ και θα πεθάνω ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή