Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΗΣ


            Να ξεκινήσω με τα σοβαρά νέα: Ο Σόλων χθες άφησε την τελευταία του πνοή. Η κηδεία είναι αύριο στις 12 κι όλο το λύκειο του σχολείου δεν θα έχει μάθημα. Την Παρασκευή, 8-8:30 το πρωϊ, θα έχει όλο το σχολείο καθιστική διαμαρτυρία στη λεωφόρο Κηφισιάς ( προσέξτε τον τόνο) για δημιουργία διάβασης ή αερογέφυρας. Ο οδηγός που τον σκότωσε, παρεδόθη αυτοβούλως, είπε οτι ήταν μεθυσμένος κι είναι έξω με εγγύηση έχοντας γλυτώσει το αυτόφωρο. Στο προηγούμενο φανάρι ( του Φάρου) παρά λίγο να χτυπήσει κι άλλον. Είχε παραβιάσει τρια κόκκινα, Ο ΣΟΛΩΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝ, ΕΚΑΝΕ ΕΛΙΓΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ, ΑΛΛΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΨΕΙ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ.


             Φυσικά συνεχίστηκαν οι κόντρες και σήμερα, με τις ανακοινώσεις του επίσημου Πανιώνιου και της ανεπίσημης ΑΕΚ. Και μόνο αυτό, λέει πολλά κι αν θέλετε καταλαβαίνετε κύριε Φίλη.
              Ποιός είναι αυτός; Ο καταγγέλων με. Εξηγούμαι για όσους δεν ξέρουν. Ο κύριος Φίλης έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Φίλαθλο σχετικά με την κυριακάτικη ανάρτηση μου για ΤΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.  Γιατί με φιλοξενεί η εφημερίδα και γιατί διαφημίζει το blog αυτό. Πώς γίνεται να υπάρχω σε μια εφημερίδα,της οποίας ήταν συνδρομητής, γράφοντας τόσο εμετικά κείμενα για την ιστορική ομάδα και τον κόσμο της. Και δηλώνει οτι δεν δύναται πλέον να συνδράμει την εφημερίδα. ΑΡΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ.  Ταυτόχρονα, στέλνει και το κείμενο μου ( ΟΧΙ ΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ )  για δημοσίευση, και ζητάει απο την εφημερίδα να με κάνει ντα. Η εφημερίδα φυσικά του απαντάει οτι το blog είναι ανεξάρτητο, άλλο μέσον επικοινωνίας, κι οτι ο Αβραμίδης δεν παίρνει γραμμή αλλά κι ούτε χαράζει και κάποιαν.
             ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ, ΑΦΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΦΙΛΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΑΝΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΛΙΓΌΤΕΡΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΙΚΡΟΝΟΥ.
                  Για την ΑΕΚ, το πανώ αυτό και η ανακοίνωση Τσακίρη, δείχνει τα πάντα. Μια ομάδα γειτονιάς, μια ομάδα με δυο κύπελλα απο το 1924 που ήρθε εδώ, δεν μπορεί να συγκριθεί με μια ναυαρχίδα κόσμου και τίτλων ( 11 πρωταθλήματα,13 κύπελλα, 2 σούπερ καπ κι ένα λιγκ καπ). Κι αν έκλεψε η ΑΕΚ κάποιον τίτλο απο τον τότε Πανώνιο- όπως λέτε κύριε Φίλη- και πάλι τα στοιχεία είναι για να πάτε να φάτε καμιά γλιστρίδα και να πάθετε μουγκαμάρα.
              Θυμίζω τον απατεώνα Σταματελάτο, τον Μοβσεσιάν, τον Μπέο κι όλους τους παλιούς ηγέτες σας. Θυμίζω τον ειδικό νόμο του Βενιζέλου για να σωθείτε. Θυμίζω τους παίκτες που κυνηγάγατε στις γειτονιές της Νέας Σμύρνης επειδή ήταν κοινά πουλητάρια. Θυμίζω την πτώση σας στην δεύτερη κατηγορία με σκοπό κάποιοι παίκτες σας να κάνουν προσφυγές και να πάνε στην ομάδα που σας χηματοδοτούσε και σας ανέβασε αμέσως. Θυμάμαι τον Σαλιαρέλη να σας ονομάζει ευρύτερο ολυμπιακό φάσμα και να στέλνει οπαδούς για το μπαράζ παραμονής σας στη Λάρισα.
             Σας θυμίζω οτι έχετε νεο ΑΦΜ και παίζετε σε δημοτικό γήπεδο με αμφίβολο ενοίκιο ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Και όσους παίκτες έχετε βγάλει, όλες οι ομάδες, σας τους έχουν χρυσοπληρώσει, με τελευταίο τον Τζιμπούρ. Ένα καλό φυτώριο είστε κι  η δουλειά του φυτώριου είναι να βγάζει φυτά, όχι λοιπόν και να πολυμιλάμε. Φυτά είστε σαν υποστηρικτές ,ειδικά τώρα που βάλατε και ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΡΟ.
             Θα μου πείτε για το 44 σαν τον Τσουκαλά. Και ποιός γνήσιος Αεκτζής το ήθελε; Αλλά αν είχαμε πέσει σε χαμηλότερη κατηγορία - που πέφτατε συχνά για αγωνιστικά θέματα - ποιός θα ζημιωνόταν τελικά; Το δημόσιο ή κάποιοιες ιδιωτικές εταιρείες που κάνανε ξέπλυμα χρήματος μέσω της ΑΕΚ;  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΝ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΟΧΟΝ ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΗ. ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΧΑΣΑΝΕ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
              Ενοχλήσατε κύριε Φίλη με το κατάπτυστο πανώ, που το είδανε όλοι. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ - ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ- ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ; ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ORIGINAL H PANTHERS;
              O Πανιώνιος ναι, ήταν και είναι προσφυγικό σωματείο. Είπαμε τίποτα; Τα σκατά τα δικά μας τα ξέρουμε. Εσείς με το πανώ τι θέλετε ακριβώς; Γιατί δεν ανατριχιάσατε αλλά διαμαρτύρεστε κιόλας;  Έγραψα συγχαρητήρια για τη νίκη και μπράβο και στον Εστογιανώφ για τις μπουνιές. Τέλος. Με τις μνήμες μας μην ασχολείστε που θα αναρτήσετε και μια σερβίέτα για δερβέναγες. Συμφωνώ οτι δεν είστε δερβέναγες όλοι οι Πανιώνιοι- οι περισσότεροι απλά γιουσουφάκια- αλλά θα έπρεπε τους τίποτες που γράψανε την μαλακία τους  να τους είχατε απομονώσει. Πιστεύω να γνωρίζεστε, δεν είστε και τόσοι πολλοί. Κι όλοι ξέρετε ποιοί είναι Πανιώνοι σκέτο - μάγκες- και ποιοί γίνονται Πανιώνιοι στον εκάστοτε αγώνα. Η μοίρα της γειτονιάς ή του χωριού.
            Κύριε Φίλη, έχετε κι ωραίο όνομα σαν το παλιό του τερματοφύλακα που ποτε δεν τα έπαιρνε, κάντε μας την χάρη. Απο αύριο να παίρνετε τον "Αρουραίο" του Μπέου που μάλλον σας εκφράζει και γι' αυτό διαλέχτηκε και το όνομα αυτό. Αλλά έκλεισε, απο οτι ξέρω και θα την βγάλετε με το blog αυτό. Αλήθεια , γιατί το επισκέφθεσθε; Μαζοχιστής είστε ή αργόσχολος; Ή μήπως και τα δυο; Δεν αποκλείω τίποτα. Και μιλάτε με μένα τώρα κι όχι με την ερασιτεχνική ΑΕΚ. Και δεν κάνω χατήρια σε κανέναν. ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΕΦΘΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ. ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΡΒΑΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΑΠΗ. ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΩ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ.
        ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ. Ο ΔΙΚΟΣ  ΣΑΣ  ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
         ΥΓ. Παιδιά πήγα στο πατρικό για τα χρόνια πολλά στην μάνα μου. Λασκάρεως 55, σε ένα ταβερνάκι που πάρκαρα, έπεσα φάτσα κάρτα με τον ΔΧ. Ωραία πράματα. Και τα παιδιά μαζί.
          ΥΓ. ΦΙΛΗ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΑΝΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ.  
             
           

104 σχόλια:

  1. ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα ηλικρινά,
    μα τόσο μαλάκας λαός είμαστε να οδηγάμε και να σκοτώνουμε κόσμο;
    Στήβεν μην ασχολείσαι με τους ΤΙΠΟΤΑ.Όυτε 2 τραπεζάκια στην πλατεία δεν γεμίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Δεκεμβρίου, 2009 23:53

    Εκεί ψηλά θα αποζημιωθεί γι' αυτά που δεν έζησε. Συλληπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Δεκεμβρίου, 2009 00:00

    Στα πιο ασήμαντα τώρα. Μπράβο στους καταληψίες (εφόσον δεν προκαλέσουν ζημιές) ακόμα και αν ανήκουν στην οργάνωση, στους illuminati ή τους πάνθηρες. Ελπιδοφόρο ότι είπαν ότι ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ. Αυτό δείχνει ότι κάποιοι θέλουν να πέσει φως στα χάλια μας για να προχωρήσουμε μπροστά. Μπει δε μπει ο Μπομπ, η ευαισθητοποίηση μεγάλου κομματιού του λαού της ΑΕΚ αποτελεί παρακαταθήκη για τη λύση.
    Πάντως κάποιος άλλος με τατουάζ στο μπράτσο κάνει τουμπεκί. Μάλλον δεν προλαβαίνει διότι η μπιγιονσέ θέλει απόλυτη αφοσίωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Δεκεμβρίου, 2009 00:03

    ΥΓ: Αυτό τον Δ.Χ. που τον χάνεις που τον βρίσκεις, όλο γύρω γύρω από την έδρα της ομάδας του παλατιού είναι...το ξύλο το έφαγε, αλλά φίανεται ότι τη πρασινάδα δεν την έκανε format από μέσα του όσο κι αν το παλεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στηβεν,τι εγινε με το σιχαμα? Ειχε κανα στανταρ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Μίλτο και Χαράλαμπο: Παιδιά, θα τυπώσω τα σχόλια και θα τα δώσω δτα παιδιά που θα πάνε αύριο στην κηδεία. Βεβαίως είμαστε μαλάκας λαός, αλλά κυρίως πούστικος λαός. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο 23 ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ.
    Εγώ έβρισα κι εκτονώθηκα. Τώρα ο Τσακίρης κι ο Φίλης σκαλίζουν τα κάρβουνα. Και δεν παίζω εγώ. Δεν μου μιλάνε οι στάχτες, ΟΙ ΚΩΛΟΠΑΝΙΩΝΙΟΙ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ. ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΗΣ; ΡΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΟΥΜΠΑ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΠΑΝΩ. ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΒΑΛΑΝΕ . ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ, ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ: ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΕΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΑΝΕ ΤΗ ΛΕΖΑΝΤΑ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Α Ρ Α Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΜΟΝΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Γιώργη: Μιλάμε για αλαλούμ. Της πουτάνας γίνεται. Σαν το πολυτεχνείο. Υπάρχει συντονιστική κατάληψης που λέει στην οργάνωση να μην ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και λοιπά περίγελα. Δικέ μου σου λέω τρομερά. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ COLGATE, κάνω κατάληψη και θέλω να μιλήσω με τον βασικό μέτοχο διότι δεν γουστάρω να πάω στην CREST. Φοβερά μυαλά, αλλά τα χρειαζόμαστε διότι όταν πέφτει κάτι όλοι πάνε να γεμίσουν ένα κενό. Μεγάλο μυαλό η οργάνωση. Οργανώθηκαν οι αγνοί πηγαία και πήγαν. Κι αν ο Νοτιάς πάρει τηλέφωνο, θα κάνουν teleconference όλοι αυτοί; Χάπατα δεν είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Μονεγάσκο: Φιληθήκαμε κι είπαμε τα γνωστά. Την γουστάρω την γκόμενα και θα πολεμήσουμε ποιός θα την πάρει. Φορούσε μπουφάν με σήμα , εγώ πήγα απο την δουλειά. Υπερτερούσε μέχρι που του έδειξα το τατουάζ πίσω απο τον δεξιό μου αστράγαλο. Και του είπα τη μαγική λέξη. Μπίκο. Γίναμε φίλοι.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπον,αυτος ο Φιλης που εγραψε στον ΦΙΛΑΘΛΟ,ειναι λιγο πονηρουλης...Γιατι για εξυπνο δεν τον κοβω! Αφου φτανει στο σημειο να τεμαχισει το ελληνικο στοιχειο που ηταν απλωμενο σε ολη την Τουρκια που ΒΡΕΧΕΤΕ απο θαλασσα,διαλεγει επιλεκτικα ποιοι εφυγαν πρωτοι και ποιοι μετα,για να καταδειξει και να αποδειξει τις μισες αληθειες που ειπε!!!Το ¨22 που εγινε η σφαγη της Σμυρνης,ολοι αυτοι που σωθηκαν και ηρθαν στην Ελλαδα ηταν προσφυγες.Ομως προσφυγες ηταν κι αυτοι που εκδιωχθηκαν απο την Πολη και το "53,και το "64,ασχετως αν η ελληνικη κυβερνηση το κανε τουμπεκι ψιλοκομμενο στα πλαισια ανταλαγης πληθυσμων.Ο παππους μου ηρθε το "22 στην Ελλαδα,18 χρονων,και τα αδερφια του ηρθαν το "64.Κατα τον κυριο Φιλη ο παππους μου ειναι προσφυγας ενω τα αδερφια του οχι....!!!!Δυστυχως,δεν ζει κανεις τους για να μαθει την πραγματικοτητα απο τον κυριο Φιλη....Πραγματι,και ο ΑΠΟΛΛΩΝ και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ υπηρχαν σαν συλλογοι,και ηρθαν ετσι το "22.Η ΑΕΚ,δεν υπηρχε σαν συλλογος στην Πολη,υπηρχε ομως το μητρικο σωματιο του ΠΕΡΑ.Οι ανθρωποι που ηρθαν ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ιδρυσαν την ΑΕΚ,ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ μεσα απο το ονομα ΑΕΚ,ολους και ολα εκεινα που αφησαν πισω διωγμενοι απο τους Τουρκους.Για αυτο και υπαρχει και το ΕΝΩΣΙΣ...Αυτη ειναι η αληθεια,η ΟΛΗ αληθεια,και οχι η μιση και επιλεκτικα διαλεγμενη απο εσας κυριε Φιλη.Και αναφερομαι σε εσας γιατι ξερω πως θα διαβασετε οτι υπαρξει σημερα γραμμενο στο blog,που αφορα τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.Αυτα προς το παρον σε πολυ χαλαρο τονο,γιατι αν συνεχισετε να παραποιειται την αληθεια,θα σε παρει και θα σε σηκωσει και θα εισαι ο μοναδικος προσφυγας που θα γινει με την θεληση του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Μονεγάσκο: Δεν θα συνεχίσω με τον Φίλη άλλο, διότι είναι μίνιμουμ μαλάκας κι άφωνος. Κατέθεσε το κείμενο μου στον Φίλαθλο κι απείλησε οτι δεν θα ξανασυνδράμει. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΑΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΣΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ.... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΧΘΕΙ ΤΣΑΚΙΡΙΚΑ. ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΡΕ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΔΩ, Η ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΕΓΩ ΚΙ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ, ΔΕΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΜ ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΚ. ΕΜΕΝΑ ΕΘΙΞΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΦΙΛΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ Η ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξενύχτης Νομικάριος10 Δεκεμβρίου, 2009 03:42

    Στίβεν σε συλλυπούμαι για τον οριστικό χαμό του παλικαριού.
    Άννα, χρόνια σου πολλά!
    (Η ζωή αλυσίδα από λύπες και χαρές, μάλλον βέβαια οι λύπες πολλές περισσότερες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ.Αβραμιδη,

    Αν και δυστυχως συνεχιζετε το παραληρημα σας,δεν θα μπω σε αδιεξοδη προσπαθεια διαλογου μαζι σας.
    Σας απαντω μονο και μονο επειδη αναφερθηκατε σε μενα προσωπικα.
    Το μπλογκ σας το πληροφορηθηκα μεσω του Φιλαθλου,μπηκα να ριξω μια ματια και διαβασα τις χυδαιοτητες που γραψατε για τους φιλαθλους του Πανιωνιου.
    Προφανως,μετα απο αυτες,δεν επιθυμω να ειμαι συνδρομητης σε μια εφημεριδα η οποια σας φιλοξενει.Που βρισκετε το παραλογο?
    Κατα τ'αλλα ουτε τον κ.Τσακιρη γνωριζω ουτε καμια σχεση εχω με τον επισημο Πανιωνιο.
    Κατι τελευταιο για την ταμπακιερα.
    Προσωπικα δεν συμφωνω με το πανο και δεν εχω επισης καμια σχεση με αυτους που το ανηρτησαν.
    Η αποψη μου ομως ειναι οτι αφ'ενος η ομαδα σας διαχρονικα ''πουλαει''προσφυγικο πατερναλισμο
    και αφ'ετερου ειναι συμμαχος Ολυμπιακου και Παναθηναικου απο το 1927-28 οταν και φτιαξατε το διαβοητο ΠΟΚ,το οποιο απο τοτε μεχρι σημερα ελεγχει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
    Οσο για τους προσωπικους χαρακτηρισμους,σας τους επιστρεφω,το δικο σας ποιον εξ'αλλου αποκαλυπτουν.

    Δημητρης Φιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κρίμα το παιδί και ότι και να κάνουν στον μεθυσμένο μαλάκα ΔΕΝ γυρίζει πίσω.

    Το κακό είναι ότι αν αφεθεί ελεύθερος αυτός, έχει να "προσφέρει" και άλλα τέτοια στην Ελληνική κοινωνία.

    ---------

    Όσο για τον ΠΓΣΣ και τις μαυρόγατες, από ανιστόρητους καραγκιόζηδες και καραγκιόζηδες σκέτο, γεμάτοι όλοι οι χώροι, ακόμα και ο δικός μας.

    Τους σωστούς, τους ντόμπρους, τους αντρίκιους, που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, τους ψάχνεις με το φανάρι του Διογένη.

    ------

    Δεν αντέχω άλλη Κοζωνολογία - Μπομπολογία. Επί του Μπόμπεως δηλώνω:

    Ζητείται Πορνοβοσκός (Δαβατζεύς στα Αρχαία) του Χελλένικ Πάμπλικ Σέκτορ για μαγαζί "γωνία". Πληροφορίαι εντός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν η ζωή σταματά στα 15, περισσεύει ο πόνος.
    Καταπίνεται δίχως νερό. Μια και κάτω.
    Αθετείται το όνειρο πριν εκπληρωθει.
    Καλό σου ταξίδι, Σόλωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Δημήτρη Φίλη: Αγαπητέ, την χυδαιότητα την ξεκίνησαν οι κάποιοι φίλαθλοι του Πανιώνιου. ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ. Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ.
    ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ. ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΣΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗ.
    ΑΠΟ ΤΟ 1971 ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΩΝ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΑΥΤΑΝΑΓΟΡΕΥΕΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΡΟ.
    ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΏΣ.
    ΥΓ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ. ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΆΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σολων,συγνωμη απ'ολους μας για την αναισχυντη παραγκουπολη που σκοτωνει τα παιδια της και λεγεται και "πρωτευουσα" αυτου οχετου του οποιου ειμαστε υπηκοοι-δουλοι και πολυ συχνα θυματα του.
    Θα πω αυτο που εχω ξαναπει.Κυνηγι και κρεμασμα στους ηθικους και πραγματικους αυτουργους του θανατου σου και τοσων αλλων αμετρητων.Και ολοι εμεις ας φτυσουμε τα μουτρα μας αφου δεν μπορουμε απευθειας να φτυσουμε στα μουτρα τους μεγαλονταβατζιδες του δημοσιου κινδυνου που οι λογαριασμοι τους ειναι βαμενοι με αιμα αθωων.
    Συγνωμη και στους γονεις σου,Σολων,που η αδιαφορια,ο ωχαδερφισμος και η παραληση μας, τους υποχρεωσε να δουν τετοιες εικονες και να υποστουν τετοια υπερανθρωπη και απανθρωπη δοκιμασια.
    Συγνωμη και απ'τους συμμαθητες σου που σε στερηθηκαν τοσο νωρις και με τετοιο τροπο.
    Συγνωμη απο ολους μας,γιατι ΕΜΕΙΣ σε σκοτωσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χρήστο: Είσαι σωστότατος. Και να σου πω οτι η συκεκριμένη διάβαση ( φανάρι Φιλοθέης) εξυπηρετεί εδώ και 50 χρόνια 4 σχολεία ( Κολλέγιο, Αρσάκειο, Μωραϊτης, Δημόσιο Παλαιού Ψυχικού), δηλαδή τουλάχιστον 6000 παιδιά. Τα φανάρια της είναι ασυντόνιστα. Ούτε αυτό δεν διορθώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν θελω να 'επεμβω" στη διενεξη καπου "φιλη" με τον Steven.
    Απλα πρεπει να πουμε οτι το θεμα δεν ειναι μεταξυ δυο ανθρωπων αλλα μεταξυ της αληθειας που δοκιμαζεται και του ψευδους που προστυχα παρουσιαζεται μπροστα της.
    Η ιστορια της ΑΕΚ,το γιγαντιο ιστορικο της υποβαθρο,οι καταβολες της και ολα οσα πρεσβευει ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ.Οταν οι καιροι ειναι πονηροι,το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ γινεται ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗΜΟ.Και παντα διεκδικουν οχι αυτοι που ΕΧΟΥΝ,αλλα εκεινοι που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
    Λαθος και της Ερασιτεχνικης που "απλωσε τοσο πολυ την απαντηση της προς το ΝΕΟ ΠΑΝΙ-ονιο.
    Χρειαζεται να αναφερεσαι στην Περα Κλουμπ, και στα λογια του Οικ.Πατριαρχη Βαρθολομαιου για να πεισεις την "πλατεια" ποια ειναι ηΑΕΚ;Ας πανε να βρουν τον ταφο του Κων/νου Παλαιολογου να τον ρωτησουν. Αρκουσε μονο να πεις οτι:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(γι'αυτο αλλωστε και ψαχνουν για καποια "ριζα").ΠΕΘΑΝΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΕΟ ΠΑΝΙ(και 'ωραιο" με τα χρεη του στην πλατη μας γραμμενα)νεο-ιδρυθεις το σωτηριον ετος 2001...δηλαδη πριν 8 χρονια.
    Οταν καποιος κανει πλακα με τους λεγομενους ιδρυτες του και τους χλευαζει με τετοια απανθρωπα-μιλω για την φωτο-αισχος-τοτε αιναι ετοιμος για τα παντα.
    σιγουρα στα σπλαχνα του ο-παλιος πλεον-πανιωνιος,εχει ανθρωπους που πονουν με αυτες τις χυδαιοτητες.Πρεπει ομως να το δεχθουμε: τα πραγματα ΑΛΛΑΞΑΝ με την ελευση της ΝΕΑΣ χιλιετειας.Τα παλια θαβονται και τα ΝΕΑ 'φυτρωνουν" και προσβαλουν ακομα και το ιδιο τους το παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς όλους: Οι εικόνες απο την κηδεία δεν περιγράφονται εύκολα. Το μόνο που θέλω να πω είναι οτι τουλάχιστον 2000 άτομα δεν κάνανε ούτε κιχ. Πολύ βαριά στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κ.Αβραμιδη,

    Ο τελευταιος που θα βαλει προσφυγομετρο ειμαι εγω.Πραγματικα η κουβεντα αυτη δεν με αφορα.
    Την αποψη μου την εγραψα σε δυο γραμμες,με ολα τα υπολοιπα δεν εχω καμια σχεση.

    υ.γ.Απεφυγα στο προηγουμενο σχολιο μου την οποιαδηποτε αναφορα στον εκλιποντα μονο και μονο απο σεβασμο και για να μην παρεξηγηθω τυχον απο καποιους.Λυπαμαι αν τελικα ηταν η σιωπη μου που παρεξηγηθηκε.
    Ειλικρινα συλληπητηρια,αντιλαμβανομαι οτι η οδυνη ειναι μεγαλη.

    Δημητρης Φιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Steven. Μενω κοντα στην Κατεχακη.Τα φαναρια τα γνωριζω.Περνω πολυ συχνα.Βλεπω τον κοσμο-μαθητες κατα κυριο λογο με τους γονεις τους- πρωι-μεσημερι,να "κρεμονται"στην κυριολεξια στα στενα πεζοδρομια και τα αυτοκινητα να τους "ξυριζουν" και τρεμει η ψυχη μου.Τρεμω οτι θα γινω μαρτυρας της επομενης σφαγης.Ειναι τρομερο.Αυτο ειναι το τιμημα που πρεπει να πληρωσει βρε αληταραδες η παιδεια;Αυτο εννοειτε μηπως,οταν λετε οτι οι μαθητες πρεπει να κανουν ΘΥΣΙΕΣ,για να πετυχουν;Η μηπως τα σκοτωνεται επιτηδες γιατι δεν φτανουν τα κονδυλια για ολους,βρε ανθρωποχασαπηδες;
    Καποια στιγμη-οταν τα βρουν στις μιζες-ειναι σιγουρο οτι η γεφυρα των στεναγμων και των δακρυων θα κατασκευαστει.
    Αλλα μεχρι τοτε,ποσους συμμαθητες ακομα θα δεχθει κοντα του ο Σολων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ .
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ 8Α ΑΛΛΛΑΞΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ
    Ε.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Κύριο Φίλη: Όλα καλοδεχούμενα και ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ για την άποψη σας, σας απάντησα. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Χρήστο: Στην Ελλάδα απο τύχη ζούμε. Πληρώνουμε μια ζωή σα σκασμένοι και δεν έχω πρόβλημα να κονομήσουν και οι πολιτικοί, αλλά να κάνουν και κάτι. Δηλαδή μια απλή σιδερένια αερογέφυρα και φυσικά άμεση κατάργηση των φαναριών απο κάτω, δεν θα παρείχε ασφάλεια στους πεζούς και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ; ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΣΙΔΕΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Ε.Μ. : Φίλε άστα. Γονείς, αδερφός ( με λοιμώδη μονοπυρήνωση), γιαγιάδες παπούδες, συμμαθητές; Όλοι ζόμπυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κ.Αβραμιδη,

    Ισως στο μελλον μπορεσουμε να ξεκινησουμε μια ψυχραιμη συζητηση η οποια θα σας δωσει να καταλαβετε την οπτικη των Πανιωνιων(και οχι μονο).Περα απο υβρεις και φανατισμους,οχι γιατι εκφραζω ''καθωσπρεπισμο''αλλα γιατι χανεται η μπαλα.
    Ολα αυτα ειναι φυσικα δευτερευοντα ζητηματα μπροστα στον πονο που βιωνετε γι'αυτο ειναι και χρεος μου να σταματησω εδω.
    Συλληπητηρια και παλι.

    Δ.Φιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Κύριο Φίλη: Αγαπητέ, ο Σόλων απαιτεί απο εμένα να συνεχίσω. Έχω δίπλα το ποτό μου απο τόσο νωρίς διότι με βοηθάει. Το Σάββατο, είτε εδώ είτε στον Φίλαθλο - μια που λόγω εμού δεν θα τον ξαναπάρετε- θα δείτε το κείμενο μου για το παιδί.
    Σας διαβεβαιώνω οτι γράφω πάντα με τεράστια ψυχραιμία. Επίσης δεν αμαυρώνω την ιστορία κανενός. Αντιθέτως σέβομαι ακόμα και τα άγραφα, αυτά που θα μου διηγηθούν και δεν τα έχω ακούσει ποτέ. Και την πολύ παλιά ιστορία του Πανιώνιου την τιμώ.
    Πάντα είμαι φίλα προσκείμενος προς τις προσφυγικές ομάδες κι ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΡΟΣΕΧΤΕ, ΜΟΝΑΔΙΑΙΑ.
    Όποτε θέλετε συζητάμε ακόμα και δια ζώσης.Οι απόψεις σας είναι ωραίο να βρεθούν εδώ για να σχολιασθούν κι απο άλλους επισκέπτες, που ίσως να έχετε βγάλει συμπεράσματα για την ποιότητα τους.
    Χρησιμοποιώ στοιχεία που γνωρίζω. Το πανώ ήταν κατάπτυστο - συμφωνήσατε-, η ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν με καλύπτει - σας το έγραψα - και η θέση του επίσημου Πανιώνιου δεν με κάλυψε. ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ (έχω την πείρα), Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΕ. ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ.
    Ευχαριστώ για τις "ευχές", δεν έχω πόνο διότι τι να πω για τους γονείς; Δεν θα υπάρχει λέξη γι' αυτούς. Οι βρισιές δεν είναι καθημερινή πρακτική μου, θα το έχετε διαπιστώσει απο τα κείμενα μου γενικώς. Και πιστεύω οτι ανεβάζω την ελληνική δημοσιογραφία και αμισθί. Ώρα καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Polsemannen: Αγαπητέ Κάρολε, πάγια αρχή μου είναι να μην ασχολούμαι με την ιστορία. Την θεωρώ μια μπαρούφα και μισή, γεμάτη ανακρίβειες, γραμμένη πάντα απο τον ισχυρό και τον νικητή ή τον χαμένο που θέλει να συντηρήσει κοπάδια. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. GEORGE BERNARD SHAW: Ο ΧΕΓΚΕΛ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλη,

    Πρέπει να παραδεχτώ ότι στο γράψιμο είσαι Α’ Εθνική, στον ανδρισμό όμως είσαι Γ’ Εθνική. Εξηγούμε: ρε προδότη άντρα, με το που σε κουτούπωσε λίγο ο Αβραμίδης άνοιξες τα πόδια και τόριξες στη φιλοσοφία. Όχι 1 αλλά 20 πανώ έπρεπε να τους είχαμε αναρτήσει. Τι σόι Πανιώνιος είσαι αφού δεν ταυτίζεσαι με την επίσημη ανακοίνωση του Τσακίρη και διαφωνείς με το πανώ? Σκατά τα έκανες.

    Σουγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Σουγη:

    Μάλλον εσύ έχεις γραμμένο τον ανδρισμό σου, κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία. Εξω από δω κοπρόσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Σουγή: Δεν απευθύνεσαι σε μένα βέβαια, αλλά επειδή χρησιμοποιείς τον χώρο αυτό, σου λέω οτι είσαι υπερβολικός. Άσε τον άνθρωπο και ξεκίνα να φτιάχνεις τα πανώ. Για του χρόνου βέβαια, διότι στον δεύτερο γύρο, επειδή θα δίνω μάχη για να μην υποβιβασθώ, δε νομίζω να έρθεις στο γήπεδο. Έχετε ομοψυχία κι εσείς πάντως. Ενωνόμαστε; Εσείς τον Τσακίρη, εμείς τον κόσμο κι εγώ τα πατατάκια. Και το γήπεδο εσείς. Πού να τρέχουμε τώρα; Σαν τον Ατρόμητο με την Χαλκηδόνα. Για συζητείστε το εκεί στους πάνθηρες. Θα έχετε τον δικέφαλο σήμα, χρώμα δικό μας και θα παίζουμε με μπλε-κόκκινα παπούτσια. Κι ο ΔΧ δεν πιστεύω να διαφωνεί. Αλλά και να διαφωνεί τι με νοιάζει; Αναλαμβάνεις εσύ. Πώς το βλέπεις; Δίκαιο ή να διαπραγματευτούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Sawas: Είσαι τίμιος κι αυτό θέλω να δει και ο Δημήτρης ( επιτρέπεται;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γραφω για τελευταια φορα αν και κατα βαθος χαιρομαι που αποκαλυπτεται οτι η συγχυση συνορα δεν γνωριζει.Τι σοι προσφυγες θα ημασταν αλλιως τελος παντων?
    κ.Αβραμιδη,μοναδιαια σεβομαι τον οπαδο καθε ομαδας,και της δικης σας φυσικα.Πολυ περισσοτερο ομως σεβομαι και τιμω την ιστορια του Πανιωνιου διαχρονικα.Οι μαυρες σελιδες οι οποιες υπηρξαν εχουν να κανουν με την επιβολη του αδυσωπητου νομου του ΠΟΚ,μερος του οποιου ειστε και εσεις.Και οι Πανιωνιοι τις εζησαν με πονο και τελικα καταφεραν να απαλλαγουν.
    Απο μαυρες σελιδες γνωριζετε αλλωστε πολυ καλα απο τα του οικου σας.
    Για το πανο τα ειπαμε,δεν συμφωνω,το βρισκω αχρειαστο και αντιλαμβανομαι οτι σας ενοχλησε,ωχρια ομως μπροστα στο λεξιλογιο που χρησιμοποιησατε προς πασα κατευθυνση,εμου συμπεριλαμβανομενου(και σε σχολια σας) και για το οποιο ουδεποτε ζητησατε συγνωμη.
    Αλλα το κεντρικο ζητημα δεν ειναι τα πανο.Το ζητημα ειναι οτι η ουσια αυτων που ειπε ο κ.Τσακιρης-ο οποιος προκληθηκε αγρια και προσωπικα απο την ερασιτεχνικη- σας ενοχλησε πολυ.
    Με την ουσια λοιπον της ανακοινωσης συντασσομαι,σας ειπα εξ'αλλου την αποψη μου λακωνικα και στο πρωτο μου σχολιο.
    Η συζητηση απο εδω και περα μοιαζει μαλλον αδυνατη.

    adios,ο γνωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε παιδιά τελικά πόσο μαλάκες είναι αυτοί οι Πανιώνιοι? Ρε χώστε τα στους πούστηδες τους Πανιώνιους που μας πουλάνε και μούρη οι παλιοαδελφές.

    Στα παπάρια μας ρε Φίλη αν συμφωνείς η όχι με το πανώ που αναρτήσατε. Άμα είσαι άντρας βγάλε επίσημη ανακοίνωση στις εφημερίδες ότι διαφωνείς.

    Πάντως την οπτική του Πανιωνίου μας την έδωσες και την καταλάβαμε πλήρως…. «μανούλες στην πουστιά».

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πρός Σουγή,

    Διάβασε προσεκτικά την παρακάτω γραμμή:
    ΠΡΟΣΕΧΕ τι γράφεις στο blog.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εγώ στην πρόταση για κυανέρυθρα παπούτσια θα πρότεινα να αρχίσετε κανέναν έρανο για να πάρετε εμφανίσεις και άλλων χρωμάτων γιατί του χρόνου με Αγ. Ιερόθεο αντίπαλο και αν ανέβει και ο Άρης Πετρουπόλεως η αεκ θα έχει μεγάλο πρόβλημα.
    Το πανώ έλεγε την αλήθεια,δηλαδή οτί καταχραστήκατε την έννοια προσφυγιά κάνοντας κολλητιλίκια με τους άλλους 2 του κέντρου.
    Ο Πανιώνιος πάντα σας πειράζει γιατί όσους πρόεδρους τσάτσους και να του φυτέψατε και όσα πουλητάρια και να δημιουργήσατε υπάρχει και θα υπάρχει και αυτό ενοχλεί πολύ.
    Τώρα όπως και οι οπαδοί του Πανιωνίου δεν μπορούν να εθελοτυφλούν για όσα έχουν κάνει διοικήσεις στο παρελθόν,εσείς αν θέλετε να εθελοτυφλείτε οτι μετά την καταστροφή της Σμύρνης,φτιάχτηκε το γνήσιο και μεγάλο σωματείο των προσφύγων από τα σπλάχνα μιας ομάδας που ακόμα υπάρχει στον χάρτη(Πέρα Κλούμπ),στο προσφυγικό κέντρο της Αθήνας από πρόσφυγες-εμπόρους και όχι στις κυριλέ πλατείες που λέει και η ανακοίνωση,ουδέν πρόβλημα.
    Φροντίστε να ρίξετε την Πέρα Κλούμπ καμία κατηγορία όπως έγινε και με τον Απόλλωνα,γιατί θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλους στο μέλλον με τους οπαδούς σας να μν ξέρουν ποιον να υποστηρίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Δεκεμβρίου, 2009 21:31

    Ρε Σουγή...
    Δηλαδή εκεί στην πλατεία και τους 3 δρόμους, το πόσο μάγκας ή άντρας είναι κάποιος μετράται ανάλογα με το βαθμό υπακοής στις εντολές του Πρόεδρα και της οργάνωσης (όχι ΤΗΣ οργανωσης...της άλλης με τα άγρια θηρία εννοώ...)? Δηλαδή αν το είπε ο Πρόεδρος είναι σωστό και τη γραμμή πρέπει να την υπερσαπιζόμαστε ανευ κριτικής ή διαφοροποίησης? Ρε μήπως είστε παράρτημα του Κ.Κ. εκεί στην πλατεία? Φάση Περισσός, Στάλιν, ξερονήσια, ριζοσπάστης κλπ κλπ? Δε σας φαινόταν, αλλά να που μαθαίνουμε αεί γηράσκοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Κύριο Φίλη: Δεκτή η απόφαση σας. Σεις προτείνατε μελλοντικό διάλογο, όχι εγώ. Σεις τα παίρνετε πίσω, προφανώς διότι σας έπεισε ο Σουγής. Και σας συνέταξε με το δόγμα. Απο την στιγμή που συντάσσεσθε με την ανακοίνωση του επίσημου Πανιώνιου μου αρκεί κι αυτό έλεγα απο την αρχή. Εγώ δεν θα συνταχθώ με κανέναν, αν δεν βλέπω υγεία και πεντακόσια κύπελλα να μου φέρουν. Σεις λέτε άλλα. Άρα σεις είστε σε σύγχυση που μάλλον έχει προκληθεί απο την αλλαγή του ΑΦΜ το 2001, που το προκάλεσα εγώ που είμαι το ΠΟΚ. Αλήθεια, ξέρετε πότε διαλύθηκε το ΠΟΚ; Δηλαδή το ΠΟΚ εξαφάνισε τον Πανιώνιο; Δηλαδή θυμάστε το γήπεδο σας ποτέ με 30000 ανθρώπους ή τους υποστηρικτές της να πνίγουν την Ελλάδα;
    Μας δουλεύετε κύριε Φίλη μας; Σε λίγο θα μας κατηγορήσετε και για την διάλυση του Απόλλωνα ή του ΠΑΟΚ. ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΡΜΑΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
    Η ερασιτεχνική δεν με καλύπτει το είπαμε. Ο πρόεδρος σας σε αυτήν απάντησε για να δείτε οτι πραγματικά αυτός σήκωσε το πανώ. Και να πάει να σφραγίσει τις επιταγές. Δεν θέλουμε χάρες απο παναθηναϊκούς. Γιατί νομίζετε οτι λέω οτι οι αλογοτροφές είναι η πιο μισητή ομάδα του πλανήτη; Αυτόν έχετε ηγέτη. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΤΑ 9 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Κύριο Φίλη: Ξέχασα να αναφέρω. Συγνώμη για τον χρόνο που έχασα μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Μπίκο: Πού ήσουνα εσύ; Το χέρι είναι εντάξει; Ο κύριος Φίλης δεν ανάρτησε το πανώ, διαφωνεί αλλά συντάσσεται με τον επίσημο Τσακίρη που πήδηξε απο την θύρα 13 στο κλέος του Πάνθηρα. Αν έχεις ηγέτη ιδεολογικά μπερδεμένο, σκέψου τι γίνεται απο κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Γιώργη: Μα δεν είδες την απίθανη προσωπική κωλοτούμπα; Στην αρχή διαμαρτυρία στην εφημερίδα να με κάνει ντα και μετά τα μπινελίκια- που τα γουστάρει ο Έλληνας- να θέλει διάλογο μετά ψυχραιμίας κι ανεμίας και να δω το πώς βλέπουν τα πράματα οι Πανιώνιοι για το ΠΟΚ και για μένα. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ. DNA σαν αυτό που λέει ο Μπίκο τελικά. Αλήθεια, ο Μπίκο είναι με το blog; Αυτομόλησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς ανώνυμο που λέει ΜΑΛΑΚΙΕΣ:
    ΟΜΑΔΑ που έχει κόσμο μην την φοβάσαι δεν πεθαίνει ποτέ..
    Ομαδα 100 ετών από Ιωνία μεριά που τώρα όμως αντιπροσωπεύει μια μικρή πλατεία με αλβανούς γυρω-γυρω να κατοικούν, και με λίγους απομείναντες Έλληνες, που αυτοί όπως ξέρετε καλά μαζέψανε υπογραφές να φύγει η ομάδα από 'κει,αυτή να φοβάσαι.
    ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ.
    Ο ΑΕΤΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ

    ΥΓ: ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΛΆΤΕ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΡΑΤΆΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ.
    ΟΛΌΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟ...
    ΡΕ ΑΙ ΣΥΧΤΗΡ ΑΠΟ ΔΩ ΛΕΓΑΝΕ ,
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Ανώνυμο: Πράγματι έχει πάρει φωτιά το blog σας και παρακολουθώ τις ασυναρτησίες που λέτε. Ο Σουγής είναι επίσημο όργανο σας ή είναι μόνος του; Για να ξέρω αν έχω φτάσει ψηλά ή μιλάω με την ανώνυμη πλέμπα. Με την οποία δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να ξέρει πού πατάει και τι πρεσβεύει. Διότι αν με πιάσει κι ο πνευματικός σνομπισμός μου, θα κατέβω στο πεζοδρόμιο και θα σας μάθω λεξούλες.
    Πάμε λοιπόν. Ποιόν πρόεδρο είχατε που σας τον φύτεψε η ΑΕΚ; Είχατε κόσμο και σας τον πήραμε; Θέλεις να σου μιλήσω για πρόσφυγες ρε χάπατο; Οι πρόσφυγες είναι μόνο της Σμύρνης; Όλος ο Πόντος ( το Φουντουκλί του πατέρα μου λ.χ) κι η Πόλη έπρεπε να γίνει Πανιώνιος κι φτιάχτηκε ένα παραμύθι; ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ, θα ήσουν ευχαριστημένος; 5 παίκτες απο κει παίζανε στην πρώτη ομάδα. Στα ονόματα κολλάς; Σε πειράζει το ΑΕΚ; Που προσδιορίζει και τοπικά, ενώ εσείς το παίζετε Ίωνες γενικά.
    Βρήκατε λεφτά, δε λέω, και λέτε τι θα γίνει με τους φιλαθλους μας. Φύγετε απο το δημοτικό, που το πληρώνω κι εγώ, φτιάχτε μεγαλύτερο και θα δούμε πόσοι θα μετακινηθούν και πόσοι θα είστε. Θαρθούν πολλοί στην γειτονιά, φεύγοντας απο το πανελλήνιο. Έτσι λέτε; Και θα πλουτίσει κι όλη η περιοχή, ετοιμάστε να πουλήσετε τα σπίτια σας.
    Για τον Άγιο Ιερόθεο - που τον γουστάρω- δεν ξέρω αγωνιστικά τι θα γίνει. Σεις καλύτερα που τον έχετε αντιμετωπίσει. Αν πιστεύεις οτι θα δεις την ΑΕΚ εκεί είσαι πολύ γελασμένος. Ο Απόλλων αν θυμάμαι καλά ήταν ομάδα της Σμύρνης. Εμείς τον ρίξαμε ή ο Αλαμάνος; Όταν συνέλθει η ΑΕΚ, πολύ σύντομα, θα φροντίσω προσωπικά να μείνετε, όπως μια ζωή, μεταξύ ζώνης υποβιβασμού και πέμπτης θέσης.Και ξέρε οτι το 70% της Ν. Σμύρνης είναι ΑΕΚ. Το υπόλοιπο αλογοτροφές ή δαφνοστεφανωμένες. Όταν δεν παίζει η ΑΕΚ στην Αθήνα κι εγώ με το Χαλάνδρι είμαι. Φιλάκια νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο ΑΕΤΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ
    Πρόσεχε μην σας κοπεί η καλούμπα και κλαιτε.
    Κόσμο χιλιάδες στις πλάτες αλλονών με προπαγάνδα από παππάδες μέχρι κωλοφυλλάδες πρέπει να μην ήταν και πολύ δύσκολο να φτιάξετε.
    Ζήστε το παραμυθάκι σας και τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μην τον πιάνετε στο στόμα σας αν δεν το πλένετε
    πρώτα.
    Η ΠΑΕ λέγεται ΠΓΣΣ και ούτε Νεος Πανιώνιος ούτε τίποτα.
    Πάντως πρέπει να έχει τρομερό εμπορικό σουξέ ο δικέφαλος της προσφυγιάς για να τον εκμεταλεύονται ως σήμα και άλλες εταιρίες...Ελπίζω να σας τον πάρει πίσω δώρο ο Κοζώνης για τα Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ενας Απολλωνιστής10 Δεκεμβρίου, 2009 22:40

    Προς Κύριο Φίλη,

    Δε μου λες ρε προσφυγάκι, μιλάς εσύ για ΠΟΚ? Το ΠΟΚ έριξε τον Απόλλωνα στην Β Εθνική? Επειδή πιθανόν να είσαι νεώτερος απο μένα (είμαι 52)κάτσε να σου το αισχρότερο γεγονός που εγώ τότε 14 χρονών παρακολούθησα και έμεινε για πάντα χαραγμένο στη ποδοσφαιρική μου μνήμη. Που λές Κύριε Φίλη, ο Απόλλωνας παρόλο που έπαιζε ωραία μπαλλίτσα έπρεπε να δώσει αγώνα το 1972 για την παραμονή του στην Α΄Εθνική. Εκείνη την ωραία εποχή ερχόντουσαν φίλαθλοι του ΠΟΚ (περισσότερι βέβαια Αεκτζήδες, Παναθηναικοί και μερικοί Ολυμπιακοί και πάντοτε ήταν υπέρ του Απόλλωνα. Δώσε προσοχή τώρα, που λές ήρθαν οπαδοί του ΠΟΚ και καμμά 200αρια φίλαθλοι του Πανιώνίου. Καθ΄ολη την διάρκεια του αγώνα οι Πανιώνιοι φώναζαν κατά του Απόλλωνα Εκεί εκεί στην Βήτα Εθνική Σαν παιδί τότε δεν κατάλαβα πως γινόταν υγιείς φίλαθλοι του ΠΟΚ να υποστηρίζουν τον Απόλλωνα και μία άρρωστη μερίδα προσφύγων Πανιωνίων να υποστηρίζουν τον Πιερικό. Τώρα Κύριε Φίλη κατάλαβα.
    Κύριε Φίλη,ένας πραγματικός φίλαθλος του Πανιωνίου πρώτα θα είχε κάνει επώνυμη καταγγελία κατά του χυδαίου πανό και μετά θα έκανε καταγγελία κατά του Κυρίου (με Κ κεφαλαίο) Στήβεν Αβραμίδη.

    ΥΓ. Ακόμα παρακολουθώ το Απολλωνάκι και κάθε φορά σκέφτομαι αν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου τότε είχαν υποστηρίξει τον Απόλλωνα πιθανόν ν να είμασταν ακόμα στην πρώτη Εθνική. Χάσαμε το παιχνίδι στο 88, 2-1
    Νοιώθω μία μεγάλη απέχθεια πλέον για τον κόσμο και την διοίκηση του Πανιωνίου. Η διαφορά μας Κύριε Φίλη είναι ότι ο Απόλλων ήρθε σαν πρόσφυγας, έζησε σαν πρόσφυγας και πέθανε σαν πρόσφυγας.

    Γ. Σοφτάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Χαράλαμπο: Εντάξει μωρέ τώρα. Τι ψάχνεις να βρεις; Θυμίσου στο ούζο, που μας έλεγε η Άννα, να πάμε στη Νέα Σμύρνη να δούμε το ματς διότι είναι συμπαθής ομάδα ο Πανιώνιος. Πράγματι είναι συμπαθής με την έννοια της αντιπάθειας. Θυμάμαι στο παλιό ΑΦΜ, τον χάϊτα να γκρεμίζει στα κάγκελα τον Τάσο. Θυμάμαι που μια ζωή κυνηγάγανε τα πουλητάρια τους στα στενά. Βλέπω σήμερα ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΡΙΟ ΔΕΔΕ - ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ -. ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η UEFA ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ.( ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΟΚ ΦΤΑΙΕΙ).
    ΑΚΟΥ ΥΜΝΟ: "ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕΣ" ( 2 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΕΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΕ). ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΡΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΑΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΙΝΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ. ΗΤΑΝ ΔΩΡΙΕΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς ανώνυμο: Κι αν κοπεί η καλούμπα το θα γίνει ακριβώς; Το πολύ πολύ να πέσει στο κεφάλι σου. Πριν το νεο ΑΦΜ, πώς λεγόταν; ΠΓΔΜ; Ασφαλώς και πλένουμε το στόμα μας. Με Κέτσαπ. Να το πλένετε κι εσείς όταν μιλάτε για την αυτοκρατόρισσα και να πηγαίνετε στη Σμύρνη κι όχι στην Πόλη που πάτε ομαδικώς. Κι εκεί στην πηγή της Αγιάς Σοφιάς, κι όταν περπατάτε στο Πέρα, να μπαίνετε και σε κανένα χαμάμ ( το Γαλατά Σαράϊ είναι το καλό, δίπλα στο Ζωγράφειο)μπας και πλυθείτε γενικώς. Στη Σμύρνη πεστε μου αξιοθέατα για να μην πάω. Αν θέλω αξιοθεάτα έρχομαι στη Νέα Σμύρνη και σας βλέπω. Τι να εκμεταλλευθείς απο το σήμα σας; Οτι έχετε τα ίδια χρώματα με την Μπαρτσελόνα; Κι εκεί κλέψατε; Ούτε κι εκεί δεν είχατε φαντασία; Ο Κοζώνης εσάς θα πάρει. Μου το είπε σήμερα. Θα έχει μεγαλύτερη προοπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Στήβεν,

    Εδώ είμαι ρε Στήωεν, αλλά το αριστερό χέρι δεν γράφει το ρημάδι.
    Πρός το παρόν όλα τα παπάκια είναι σε βραδυνή αποστολή,έχουν πάρει σβάρνα όλα τα εφημερεύοντα και ψάχνουν βαζελίνι γιατι θα πέσει πολύ γαμήσι κατά πλατεία μεριά.
    Αυτουνού του Φίλη γιατί του μιλάς τόσο ευγενικά? Γάμησε τον πούστη και χώστου τα μπινελίκια που του αξίζουν.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ομάδα που τη μια κλαίγεται για τα πρωταθλήματα που της παίρνουν στα χαρτιά και μετά πάει στο μπάσκετ και κάνει ενστάσεις και παίρνει με πρωτοφανή απόφαση το παιχνίδι στα χαρτιά,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ,είναι για τα γέλια.
    Άρθρο 44 στην μπάλα,άρθρο 99 στο μπάσκετ να τα κατοστήσετε εαν σας σώσουν και πουθενά αλλού.
    Ναι και η αλλαγή στο όνομα της ΠΑΕ Πανιώνιος ήταν λάθος.Τώρα τους φθόγγους πγδμ κτλ,άστα γράψε καμιά ASSEMBLY καλύτερα που σαι και ψαγμένος.
    Άμα ο Πανιώνιος δεν έχει προοπτική κάτω τα χέρια από τους παίχτες του,να παίζετε με τον Μάκο που ναι και αεκτζής και πληρώνει για να παίξει.
    Ο Πανιώνιος είναι το πιο ιστορικό σωματείο στην Ελλάδα και συ κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου.
    Μάλλον η κέτσαπ φταίει που σας τσούζει και σας καίει,καληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Γ. Σοφτά: Αγαπητέ κύριε, χαρακτηρισμούς για μένα με το Κ κεφαλαίο δεν σηκώνω. Πρώτα θα με γνωρίσετε και μετά θα πείτε οτι θέλετε. Την ιστορία που αναφέρετε δεν την ξέρω. Ίσως κατά λάθος, ίσως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα μου, που με πήγαινε στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. Δεν σας αμφισβητώ για ό,τι λέτε, αλλά πρέπει να το ψάξω διότι ο χώρος αυτός δεν λέει ανακρίβειες.
    Πάντως ο Απόλλων ήταν στα χέρια του Αλαμάνου, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ. Η ΑΕΚ, ίσως να φταίει που λόγω γειτνίασης και λόγω χαρακτήρα του Έλληνα, καπέλωσε την ομάδα σας. Πόσο κόσμο να έκλεψε η πουτάνα; Και στην Σμύρνη πιστέυω, δεν γνωρίζω, κάποια θα ήταν πιο μεγάλη ομάδα. Ε, όχι κι Ο Πανιώνιος μεγαλύτερη ομάδα απο την Τουρκία ολάκερη. Έλεος. Ακόμα και σήμερα, η Σμύρνη χωριό είναι μπροστά στην Πόλη. Άρα και οι ομάδες της γείτονος, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑ, ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΚΛΟΠΗ; Μπορεί να φταίει το ΠΟΚ. Το τουρκικό εννοώ. Θα το ψάξω όμως κι εν τέλει σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Κι εν τέλει οι Πανιώνιοι δεν έχουν δικό τους blog; Τι θέλουν εδώ μέσα; Άντα να γαμηθούν μπας και πιάσουν και ράτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ρε πανεξυπνίδη η Πέρα Κλουμπ σε ποιο πρωτάθλημα συμμετείχε?

    Ιωνία δεν είναι μόνο Σμύρνη

    Βλάκα εμείς δεν ασχοληθήκαμε και μπόρεσε η δραγουμάνα σας να προσελκύσει τους καταπιεσμένους πρόσφυγες τα πρώτα χρόνια.

    Άντε μάθε λίγο μπαλιτσα άμπαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Ανώνυμο που πάει για ύπνο: Με το μπάσκετ δεν ασχολούμαι όπως έχω γράψει και ΔΙΚΑΙΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΩ ΚΑΝΕΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ASSEMBLY ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ; ΗΣΟΥΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠ, ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ; ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΜΗΣΗ.
    ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ. Η ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΟΚ; ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΕΣΤΗ ΜΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ; ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ ΜΕ ΜΑΣ. ΚΙ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΕΓΩ ΚΕΤΣΑΠ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΑΚΟ,ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΑΕΚΤΖΗΣ- ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ- , ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΡΟΒΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΚΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΡΑΒΑΚΟ ΚΙ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΑΚΙ ΤΟ ΑΛΕΦΑΝΤΑΚΙ. ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ 45 ΠΟΝΤΟΙ
    ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ 3 ΜΠΑΛΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΛΩΡΟΙ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς Ανώνυμο
    Αρχικά θα ήθελα να τονίσω ότι για τον Νέο Πανιώνιο που μιλάμε είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μιλάμε για ντάμα. ΠΓΣΣ ποδόσφαιρο ΓΙΟΚ.
    ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΔΟΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΩΝΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΟΥΝΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΡΙΚ Ή ΓΚΡΙΧΕΝ;
    ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ;
    ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ Η ΑΕΚ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
    Όλοι εσείς καημένοι δεν θα μπορέσετε ΠΟΤΕ να συλλάβετε το μεγαλείο του να είσαι ΑΕΚ.
    Γι αυτο το λόγο πιστεύετε ότι ΑΕΚ είναι ο Κοζώνης και ο κάθε Κοζώνης.
    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ .

    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ
    ΟΙ ΧΟΜΟ-ΣΑΠΙΕΝΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΑ ΔΙΑΚΤΙΝΗΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.

    ΔΙΟΤΙ ΑΕΚ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΝΕΟΣ....μμμ χλωμό το βλέπω Αδερφέ.

    ΥΓ: Στήβεν πόσο πουστλέρι μπορεί να είναι κάποιος που έχει πρόβλημα με σένα και αντί να το λύσει μαζί σου ,προσπαθεί να στην φέρει από πίσω;

    Αλήθεια ,ένα τέτοιο ανθρωπίδιο το βράδυ κάνει τίποτα(ξέρεις) ή την ψάχνει αλλιώς την ΄΄δουλειά’’....

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλά πέστε κάτω σαν κοτόπουλα
    και ονειρέψου εσύ τον δικό σας άνθρωπου που έγινε δικός σας εφιάλτης.

    Η λίμνη σας μεγάλωσε πράγματι. Τόσα απόβλητα δεν έχω ξαναδει μαζεμένα.

    Original εξυπνάκηδες. Κάνατε το ΑΕΚάκι, ΑΕΚίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΛΑ ΡΕ ΑΕΚΑΚΙ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ. ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΤΟ ΦΟΒΗΤΡΟ. ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΡΕ ΑΠΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 120 χρόνια υπάρχουμε Χαραλάμπη,

    ό,τι κάνατε κάνατε

    τώρα με τον Παλαιολόγο πάλι

    και άσε τωρα τα Φιλαδέλφεια και τις Ιωνίες

    όσο σχέση έχει το Παγκράτι με το Ρέθυμνο έχει

    Πες τα σε κανένα πιτσιρικά αυτά.

    Μέρος του συστήματος ήσασταν πάντα και Καίλες
    κλαψιάρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ. ΑΣΤΕΓΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλησπερα σε ολους. το blog μας αν και ΑΕΚτσιδικο,εχει ολες τις ρατσες.Καλο αυτο. Κοσμος και κοσμος το παρακολουθει και περιμενει να αρπαχτει απο κατι-γιατι ρε γαμωτο,αυτη η συνεχης Κοζονολογια ειναι βαρετη.Ενω αν ειποθει κατι ποιο "γενικο" ολο και καποιος θιγεται,ολο και καποιος νομιζει οτι μιλαμε για κεινον και να'σου η παρεμβολη.Αλλωστε,εδω που τα λεμε,ειναι ωραιο να πληκτρολογεις αυτα που θες να πεις.ειναι ωραιο να βλεπεις "τυπωμενα" τα λεγομενα σου...δινει μια επισημοτητα βρε αδερφε.Νοιωθεις ας πουμε σαν τον Σταθη Ψαλτη στονν "Συμβολαιογραφο". Και ο διαλογος επισης που λογικα θα ακολουθησει-αναλογα απο αυτο που θα σκαρφιστεις εκεινη την ωρα βεβαια-ολοι μας μπορουμε να γραψουμε απο ψαγμενες αποψεις και καινουριες ιδεες μρχρι και ενα καρο μαλακιες και "σοφιστειες" της πλακας. Και παλι ομως-ετσι για να δουμε την αξια αυτου του blog-ερχεται η αντιπαραθεση και η "συγκρουση" των αποψεων,ωστε ο καθε κατεργαρης απο μας να καθισει στα κυβικα που πραγματικα εχει,χωρις παλι αυτο να σημαινει καποια "ηττα"-το αντιθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δεν θα κρίνω το πανό ή τις ανακοινώσεις κτλ. Έστω όμως ότι είναι εμετικά αυτά που έγραφε το πανό και οι ανακοινώσεις. Ο τρόπος που τουλάχιστον εδώ μέσα απαντάτε δείχνει ότι είστε καλύτεροι;

    Δικαιολογία στην δική μου τουλάχιστον λογική δεν αποτελεί ότι ο άλλος άρχισε.

    Λυπάμαι κύριοι για πολλά που διάβασα εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς Ανώνυμο: Δέχομαι την άποψη σου για την αμπαλοσύνη μου. Ίσως και να έχεις δίκιο. Σέντερ φορ είχες τον Θανάση τον Ιντζόγλου κι εγώ τον Μπάγιεβιτς. Είχες καλούς παίκτες μπροστά κι οτι εύρισκα ευκαιρία το αγόραζα. Πλήρωνα κιόλας, δεν σε έριχνα κατηγορία για να τους πάρω τζάμπα. Άρα ό,τι μπάλα έβλεπες, έβλεπα κι εγώ αλλά με ελαφρώς καλύτερους παίκτες σε άλλες γραμμές. Αυτήν έμαθα. Τα πρωταθλήματα της ΑΕΚ τα αμφισβητείς για το πώς τα πήρε; Τα έκλεψε απο κάποιον;
    Ο πατέρας ( 80) ακόμα λέει οτι είναι Ίωνας. Η Τουρκία μας λέει Γιουνανιστάν. Τι σημαίνει αυτό, ρε μαλάκα; Με λες και πανεξυπνίδη και βλάκα. Και τα δυο παίζουν στο μυαλό σου σαν τον πρόεδρο σου που δεν ξέρει τι ομάδα είναι κι ήθελε να φύγει πριν απο δυο μήνες; Διότι έχω άποψη για σένα και στην είπα πριν, χωρίς να προβληματίζομαι.
    Αλήθεια ρε, συμβούλιο κάνατε για το πώς να μου απαντήσετε. Τόσο φοβάστε ΕΝΑΝ Αεκτζή; Θα σας πάρει μόνος του δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς ΓΑΜΑΩ ΧΑΝΟΥΜΙΑ,

    Καλό το ποιηματάκι σου αλλά η τελευταία ομοιοκαταληξία σου είναι λάθος.

    Να σου πω φιλαράκι πως πάει:

    Οταν ήσουνα νινί
    η μάνα σου δεν σου έδινε μουνί
    τώρα που μεγάλωσες
    την πλήρωσες και την εγάμησες

    Βλέπεις τι ωραία κολάνε οι ομοιοκαταληξίες?

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΜΠΙΚΟ ΤΗΝ ΧΥΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΑ ΚΑΡΚΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς ΓΑΜΑΩ ΧΑΝΟΥΜΙΑ: ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΩΛΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς Νέους Πανιώνιους
    Αυτό να το συμπληρώσετε μόνοι σας πριν πάτε για ύπνο .
    Πνευματική εργασία


    ΑΕΚ VS ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
    Πρωταθλήματα:

    Κύπελλα :

    Σούπερ Καπ:

    Δικαίωμα στο όνειρο έχουν όλοι

    Γίνε και'συ μεγάλη ομάδα ΝΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς Ανώνυμο: Τι να κάνω, η Νέα Φιλαδέλφεια δεν μου έδωσε δημοτικό γήπεδο για να παίζω. Παίζω στο ΟΑΚΑ σου, ηλίθιε Έλληνα που το έφτιαξες για τους ολυμπιακούς αγώνες του κώλου σου, και το πληρώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πες μου για το πρωτάθλημα το 1970-71

    Τι προσπαθείς να αποδείξεις ρε Ντούζο?
    Ότι είστε καλύτεροι από τους άλλους 2?

    Και μιλάς εσύ για τον Τσακίρη που σας κάνει σκόντο τόσο καιρό? Τι μου κάνεις τώρα τον ξύπνιο ότι ξέρεις ότι ήταν βάζελος? Πότε δεν είναι αργά και για σένα. Μιλάς εσύ για τον Σταματελάτο,
    όταν έχουν περάσει Καρράς, Μελισσανίδης,
    Ψωμιάδης (Ντάνι Βρεϊνς σου λέει κάτι?),
    Ένικ και αμέτοχοι?

    Πλάκα κάνεις τώρα?

    Και μου αναφέρεις τώρα τον βάτραχο λες και τον βγάλατε εσέις?

    Έχεις πολύ πλάκα τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Στήβεν δεν λέμε και κανά σοβαρό θέμα.
    Αρκετά με τους ανύπαρκτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ναι ρε Στήβεν
    πως το βλέπεις το ματσάκι με την Λάρισα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προς "ανωνυμη": Δεν εχεις ονομα γλυκια μου;Πως σε λενε; ΝΕΟ βρασιδα,ΝΕΟ μενιο ΝΕΟ νωντα... τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Στήβεν εμφανίστηκε το πουστλέρι.
    Δωρεαν προσκλήσεις με την Λάρισσα να πάρετε λιγη μυρωδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προς Ανώνυμους: Καταλαβαίνω οτι τελείωσε η συνεδρίαση του blog σας με την συνδρομή - καταλαβαίνω τα έξοδα και πόσο σας δουλεύουν διότι το δικό μου είναι τζάμπα- πήρατε την γραμμή κι ορμήσατε στις Στυμφαλίδες όρνιθες. Καλά σας έγραψα οτι είστε Κούρδοι και Τσέτες. Φυσικά δεν είναι Πανιώνιοι όλοι αυτοί. Έχουν μπει τσουκαλάδες κυρίως ( πέστε κάτω) και βαράνε αλύπητα. Α, έχει μπει κι ένας ποιοτικός που λέει οτι αρκετά διάβασε κι αποσύρεται. Σώπα ρε. Δηλαδή ΄το επίπεδο το έριξα εγώ; Και τώρα τι θα κάνει; Και πού έμαθε την διεύθυνση αν δεν έχει πάρει γραμμή; Παιδάκια στο ΚΚ ήμουνα, ξέρω απο μάζεςκαι διαχείρηση τους. Νανάκι κι είπα και πριν. Καλά γαμήσια με την χούφτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ωραιοι ελληνες ειστε ρε μαγκες και οι 2. ο ενας βριζει τη μανα του αλλου μπραβο σας γι αυτο μας πηδανε μια ζωη οι τουρκοι.
    πανιωνιοι εχετε δικες σας σελιδες να πατε αφηστε αυτην εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ...γιατι,μετα το χειρουργειο του ΝΕΟΥ ΠΑΝ-ιονιου και την αλλαγη φυλλου,θα πρεπει να ακολουθησαν και αλλα...δεν μπορει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Προς ΓΑΜΑΩ ΧΑΝΟΥΜΙΑ: ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΡΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ; ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Γεμίσαμε κοκόρια απόψε.
    Κοκοράκια, πάρτε την καταγωγή σας, τις βρισιές σας και την ποδοσφαιρική σας ανυπαρξία και επιστρέψτε στο ..κοτέτσι σας. Μη σας φύγουν οι κότες
    ΑΡΚΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εγώ δεν έβρισα κανένα.

    Χουάν Μαρτίν Παρόντι με λένε φίλε.

    Συνδρομές φίλε Στήβ Ντούζο,
    δεν έχουμε εμείς.

    Ούτε οίκους, ούτε δωματιάκια συντηρούμε.

    Βλέπω ότι απαντάς σε αυτά που θες μόνο όμως.

    Για το επίπεδο άστο. Χειρότερο από την αμπαλίαση σου είναι.

    Τεσπά άντε καλά πρωταθλήματα και κύπελλα.

    Εμείς είμαστε άλλη φάση και ομολογώ ότι διασκέδασα στο blog σας με τον Ντούζο κυρίως.

    Στην Β΄ ελπίζω να μην αλλάξετε ομάδα μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. STEVEN ΕΧΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΜΟΥΛΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΛΕΓΕΣΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΛΩΡΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΤΖΙΝΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Προς έτερον ανώνυμο: Αν έχω πλάκα να με προτιμάς. Δεν έχω πρόβλημα. Με λες Ντούζο, λόγω του ονόματος μου; Το δικό σου το ανώνυμο γιατί δεν με αφήνεις να το χρησιμοποιήσω; Επειδή θα σε βρω απο το διαδίκτυο, άντρακλα; Για να μιλήσουμε εννοώ. Και να γίνεις εσύ βάζελος βέβαια και καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εγώ δεν αυτομολώ, ό,τι και να γίνει. Τι με νοιάζει ρε ο Τσακίρης; Ο Χατζηχρήστος του μιλάει κι αυτός απαντάει. Κι έχω και ραντεβού αύριο μαζί του για τα ποτά μας και για την πλάκα σας.
    Για ποιόν βάτραχο μίλησα; Για ποιόν Ψωμιάδη; Πότε; Διαβάζετε εδώ ή αλλού; Για τον Μελισσανίδη ναι μίλησα. Είπατε κάτι; Μπέος στον Βόλο, Σταματελάτος φυλακή, Μοβσεσιάν στα αζήτητα. Τι γίνεται με σας; Φαρμακομούνηδες είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Προς ΓΑΜΑΩ ΧΑΝΟΥΜΙΑ

    Σιγά με τις απειλές ρε γαμιά.
    Να σου βάλουμε μία φασολάδα να μας κλάσεις τα αρχίδια?

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. παιδάκια άντε πάρτε τα μικρα σας τσουτσουνια και δρόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Προς ΓΑΜΑΩ ΧΑΝΟΥΜΙΑ: ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΓΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΦΛΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
    ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ORIGINAL ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ, ΜΗ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ.
    ΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ; ΘΑΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ Η ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. θρυλος μια ζωη ρε μουνια πανιωνιοαεκτζηδες.
    τσακωνετε ο 4 με τον 7 α ρε νουμερα.
    ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΓΚΑΛΕΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Έλα ρε Στήβεν,

    Αν τον δεις πες του να αφήσει τα μανιφέστα και να την κάνει καλύτερα μπας και δείτε καμιά άσπρη μέρα.

    Γρανίτσας-Νικολαϊδης-Χατζηχρήστος είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας σας

    Με αυτό ασχοληθείτε και όχι με αυτό που θέλει αυτός να ασχολείστε

    Πανό έχετε βγάλει πολλά και χειρότερα

    Αλλα γίνατε gay ξαφνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Προς Παρόντι: Καλώς τον. Θα προλάβαινες εσύ να απαντήσεις; Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ; Ρώτα με για αμπαλοσύνη να μιλήσουμε. Συντηρώ εγώ οίκους; Για διάβασε προηγούμενες αναρτήσεις. Αν δεν σου αρέσει το επίπεδο, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ, πάτε στα δικά σας σαλόνια που είναι αυτοσυηντήρητα κι αυτο χρηματοδοτούμενα.
    Στην Β, αν πάμε, θα κρατήσουμε το ΑΕΚ και θα βάλουμε κι ένα ΝΕΟ μπροστά. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΡΩΤΑ. ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ; ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Οταν χορτασει η ψειρα,βγαινει τσαρκα στο γιακα.

    κουιζ:Αν ο Ηρακλης ειναι ο "γηραιος",βρειτε ποιος ειναι ο "νεανιας".( ο ευρων καιρδιζει ενα "πανο" γηπεδου που θα γραφει: "8 χρονια ιστοριας"

    Ειναι εξυπνο τελικα να εισαι ομαδα "μιας πλατειας".Ειναι βολικο ρε παιδι μου.Υπαρχει ενα προβλημα ας πουμε. Μαζευομαστε ΟΛΟΙ, σε ενα καφενειο και το λυνουμε σε 5 λεπτα. Ουτε κοσμος να μπλεκεται στα ποδια σου,ουτε φωνες, ουτε οχλαγωγια,τιποτα.Λυνεις τα προβληματα του συλλογου(!!!) σε χρον μηδεν.Πολυ βολικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Προς GALETI,

    Ρε Γκαλέτι ωραία τα μιλάς τα Ελληνικά, γρήγορα μαθαίνεις.Συγχαρητήρια και για την χθεσινή σας νίκη
    Ρε μουνί δεν πάς για ύπνο? Τα μωρά τέτοια ώρα κοιμούνται! Αντε μαλάκα.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο STEVEN ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΣΤΑ 47 ΜΟΥ ΜΕ 45 ΠΟΝΤΟΥΣ ΨΩΛΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 3 ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ 3 ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΣ ΣΑΣ STEVEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Προς Galeti: Κι εσύ παρακολουθάς τους μικρούς ή είσαι Πανιώνιος για δεύτερη ομάδα; Προτείνεις να αλλάξουμε ομάδα; Το έκανες στα δέκα πέτρινα σου χρόνια;
    Την Τρίτη το βράδυ, στο Χίλτον τρώγανε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Μπότος κι ο Βενγκέρ. Έτσι απλά το αναφέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Προς ανώνυμο: Διακρίνω μια διάθεση ανταλλαγής απόψεων ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΔΕΚΤΕΣ. Δεν έχεις άδικο για τα μανιφέστα, του μιλάω ανοιχτά και προσωπικά και δια μέσω του τύπου, με κυριότερο την φτηνή αντιπολίτευση σε εκείνες τις εκλογές.
    ΘΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ. ΑΝ Η ΑΕΚ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ - ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ- ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ ΠΡΟΥΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. ΕΣΤΩ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ GAYS. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ. ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΝΩΝΥΜΕ, ΜΕ ΒΑΡΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Προς Χαράλαμπο: Παίζουμε στη Λάρισα; Δεν ασχολούμαι με τον διπλανό μου, παρά μόνο αν με ενοχλήσει. Λες να αρχίσω να μπαίνω στα blog
    του Πανιώνιου; Έχει την διατησία φέτος, τα πάντα εξαρτώνται απο τον Ρέμμο. Πώς μου ήρθε; Άστο. Πού να ξέρουν τα μαλακισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Πεθαινει καποιος και πηγαινει στην κολαση.Τον αναλαβμανει ο υποτακτικος του διαβολου,για να του δειξει τα διαφορα τμηματα της κολασης και να διαλλεξει που θα ηθελε να παραμεινει ΑΙΩΝΙΩΣ.Περνουν απ'το πρωτο τμημα,οπου ενας αραπης πηδουσε στη σειρα τους αιωνιους αιχμαλωτους."οχι,οχι εδω...με τιποτα" απαντα. προχωρουν πιο κατω,σε εναν αλλο χωρο,οπου εκοβαν σε κομματια τους κακομοιρους τους φυλακισμενους του κατω κοσμου και τους ξαναεραβαν."α πα-πα...με τιποτα" του απαντα ξανα.Πλησιαζουν και στο τριτο τμημα,οπου εκει μια ομαδα απο εγκλειστους της κολασης,κολυμπουσαν σε μια λιμνη με σκατα ως το λαιμο και καπνιζοντας αριμανιως και ηρεμοι.Τρελαθηκε ο νεοφερμενος."Μια χαρα ειναι εδω σε σχεση με αλλου",σκεφτηκε."Εδω θελω να μεινω" λεει στον υποτακτικο του διαβολου."μπορω; η χρειαζεται μεσον;" "οχι",του απαντα εκεινος "ελευθερα".Πηδαει λοιπον αυτος στα σκατα,αναβει και ενα τσιγαρο και χαρουμενος ειπε στον εαυτο του: "ειμαι πολυ μαγκας".Μα δεν περνουν ουτε 5 λεπτα, οπου ακουγεται μια βροντερη φωνη. "το διαλλειμα τελειωσε...τα κεφαλια μεσα"

    Ας γελασουμε και λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Δεκεμβρίου, 2009 01:17

    Ανώνυμε καλά τα λες και ας μην είσαι ΑΕΚτσής.
    Ρε Μπίκο, κράτα τα 350 παπάκια στα γκαράζ, δε λέει η φάση. Καλύτερα όταν βρίζεις εμάς (τους ΑΕΚτσήδες εκτός οργάνωσης) Είσαι ευρηματικότερος....
    Προς Πανιώνιους: Κανείς εδώ δεν αμφισβήτησε τη νίκη σας στο γήπεδο. Η προκλητικότητα σας με 1 νίκη δείχνει και πόσο μικρή ομάδα και μικρόψυχοι είστε. Δυστυχώς. Πίστευα άλλα, αλλά με διαψεύσατε.
    Φυσικά σε βρισίδι μπορούμε να κοντραριστούμε, και σε αγριάδες (εδώ έχω το Μπικο να καθαρίζει για παρτη μου, δε φτουράω μία μπρος στα 350 παπάκια...), αλλά το θέμα είναι...ότι 850.000 ψυχές είναι ΑΕΚ, ότι ο δικέφαλος στο έμβλημα κάτι αντπροσωπεύει, το οποίο έχει απήχηση και σε εκατονταδες χιλιάδες ΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Ναι ρε φίλε, προσφυγικότατη η ΑΕΚ, αλλά η ιδέα, η μπάλα, η ικανότητα δεν ξέρει από σύνορα και τάξεις. ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΡΕ ΖΟΥΛΑΠΙΑ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ (ΟΠΩΣ Η ΑΕΚ) ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΕΛΟΣ. Μόνο με κόπο και αίμα, κερδίζονται όλα. Αλλά, τι λέω...Δεν έχω ΕΓΩ λόγο να ΣΑΣ αποδείξω τίποτα. Ειδικά σε αυτούς που δε σέβονται τις ίδιες τις ρίζες τους! με τις λεζάντες κάτω από φωτογραφίες από το γιαγκίνι (αμφιβάλλω άμα οι ΝΕΟΙ πανιώνιοι ξέρουν τι είναι αυτό). Δυστυχώς, από αυτά που λέτε εδώ, εγώ δε μπορώ να ασχολούμαι άλλο με συνοικιακές ομάδες. Γιατί αυτό είστε, και φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Προς Χρήστο: Εντάξει έβαλες το κερασάκι. Αλλά γιατί, πριν δεν γέλασες; Ρε Πανιώνιοι ήταν που ξεμπουμπούκιασαν μέσα στο καταχείμωνο. Άλλο λουλούδι αυτό της μετάλλαξης. Βγήκαν τα μαλακισμένα ανώνυμα απο την γραμμή και γράφανε ό,τι δεν είχαν πει στο μπαμπά τους που τα έκανε Πανιώνια διότι δεν τους έδωσε να φάνε. Ο δικός μας έφαγε ξύλο τουλάχιστον. Η μεγάλη οργάνωση θα είανι αύριο η original panthers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Προς Γιώργη: Το δε ωραιότερο είναι οτι μπήκανε όλοι μαζί και φύγανε κι όλοι μαζί. ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ INTERNET CORNER της πλατείας και γράφανε όλα τα στρουμφάκια, κι όταν ερχόταν κάποια απάντηση, το ένα σκούνταγε το άλλο κι έλεγε : Ρε μαλάκα, μου απάντησε ο μαλάκας, τι να πω;
    Δεν χρειάζεται να σέβεσαι τίποτα και να μην διαπιστώνεις λάθη. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΔΙΟΤΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ BLOG ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ. ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; ΚΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΒ ΝΤΟΥΖΟ; Η Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ. ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΩ ΣΤΡΑΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΠΩΣ ΖΗΣΑΝΕ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΟΥΡΔΟΥΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΟΤΣΑΛΑΝ. ΜΗΝ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΩ.
    Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΠΟΥ ΜΕΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΟ ( ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ)ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 1970 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΝΑΜΕ. ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΌΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ NAVIGATOR ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ SOLD OUT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Na sou pw egw epeidi den efyga,otan kaneis alli fora post sto onoma kapoiou apollwnisti me moufa stoixeia,na prosexeis ti grafeis:o Apollwnas ypovivastike otan exase apo ton Ethniko to 1972,stis 28-05 otan kai ypovivastike mathimatika.An o typas pou ta egrafe itan Apollwnas tha to thymotane kai den tha apokalouse tin omada tou Apollwnaki.
    Giati mallon den eimaste mono oi Paniwnioi edw mesa me polla pseudwnyma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Προς Ανώνυμο: Κι εγώ δεν έφυγα.Αν τα στοιχεία είναι μούφα, να στο πει ο ίδιος. Εγώ δεν μπορώ να ελέγχω τον κάθε επισκέπτη με τι όνομα μπαίνει. Δεν με ενδιαφέρουν τα στοιχεία σου, ούτε το πώς αποκαλεί ο καθένας την ομάδα του. Ψευδώνυμα; Το blog αυτό είναι επώνυμο. Ξέρεις πολλά;
    Το ύφος σου είναι τσαμπουκαλεμένο. Το γουστάρω. Σου έκαναν κάτι; Να σε βοηθήσω. Λες για την ΑΕΚ να χρησιμοποιούσα το παράρτημα του ΠΑΟ, τον Απόλλωνα; Γιατί λες οτι υπάρχουν Πανιώνιοι εδώ μέσα με ψευδώνυμα. Δεν σε καταλαβαίνω, αλλά όποια στιγμή θέλεις αποδέχομαι πρόσκληση απο Πανιώνιο, για κουβέντα απο κοντά. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΤΥΧΑΊΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ. ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΙς ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΤΟΣΕΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Το σύνδρομο της βίας είναι προιόν βίας. Μάλλον όλοι αυτοί οι καβλωμένοι καβαλλάρηδες που μαζευτήκανε απόψε εδώ τα τρώνε τα χαστουκάκια τους. Εχει όντως πλάκα , Στήβεν.Που ήταν όλοι αυτοί κρυμένοι? Μου φαίνεται το blog σου να γιγαντωνεται κι ας τους να λένε.Κάνε μου μιά χάρη. Το χαρτί που τυπώνεται ο Φίλαθλος είναι για τα μπάζα.Βρωμά στην κυριολεξία. Είπες κάτι για τιμιότητα? Είναι μεγάλη κουβέντα και καθημερινός αγώνας ακεραιότητας και ίσως να πούμε σε κάποια άλλη γωνιά σχετικά.Το επιτρέπεται δεν το πιάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Προς Sawas: Φίλε δεν ήταν πολλοί. Κανά δυο ήταν που άλλαζαν ονόματα. Δεν ασχολούμαστε άλλο. Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε, κανείς που ήθελε να με πηδήξει δεν μου έστειλε το τηλεφωνάκι του.
    Το χαρτί του Φ είναι κακώς ποιότητος, διότι ο Κουρής δεν δίνει χρήματα.
    Σε προσεχές ούζο θα θέλαμε να έρθεις κι εσύ.
    Το "επιτρέπεται" πήγαινε στον Φίλη. Αν μου επιτρέπει να τον αποκαλώ με το μικρό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Steven μία το φτιάχνεις μία το γαμάς.

    Καταβάθος γουστάρεις Πανιώνιο κάργα.

    Στα play off που δεν θα έχεις τι να κάνεις
    έλα μία βόλτα από Ν. Σμύρνη.

    Είμαστε φιλόξενοι. Αυτά για στρατούς μάλλον σου έχουν μείναι απωθημένα και τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Προς Parodi: Φίλε επειδή με προκάλεσες- με την καλή έννοια - θα σου πω. Νέα Σμύρνη, γήπεδο γαλάζιο, σχεδόν γιαπί, με εκείνη την δίπατη κερκίδα στο πέταλο, σαν παιδί βρέθηκα μπροστά στον Άγγλο νεκρό.( 1974)
    Πανιώνιος - ΑΕΚ θύρα των επισήμων περί το 1973. Τέτοιο ξύλο που έχει πέσει στα ματια μου το συγκρίνω μόνο με αντίστοιχο στον Ταύρο. Ημουν μικρός και φοβόμουν τότε.
    Πάλι στο γήπεδο σας, ίδια θύρα ψηλά, προπονητής της ΑΕΚ είναι ο Σάντος και πρόεδρος σας ο Μπέος που όμως έχει πάει να κάτσει με τους οργανωμένους. Το ημίχρονο είναι 1-2, αλλά η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει με πέναλτυ. Πηγαδάκι στην κερκίδα. Το χαστούκι που έφαγε 70 χρονών άνθρωπος απο παιδάκι Πανιωνάκι ( 20άρης) που τον έριξε τρία σκαλιά κάτω με σοκάρισε. Κι ήμουν 40 χρονών κι έχω δει πολλά στα γήπεδα.
    Εγώ σώθηκα, διότι ζήτησα το λόγο, απο τον Παναγιώτη τον Τσιάπη που είναι κάργα φίλοςκαι πρέπει να ξέρεις οτι δεν χάσει ούτε προετοιμασία του Πανιώνιου. Μου είχε πει, βάζοντας με στα επίσημσ επίσημα, οτι αν ήταν ο Μπέος εκεί δεν θα γινόταν τίποτα.
    Φίλε, μην αυταπατάσαι. Δεν είστε φιλόξενοι. Εσυ μπορεί, αν με παρουσιάσεις σε παρέα κι εγώ χαμογελάω. Αν έρθω μόνος και μιλήσω, ή όταν δεν μιλήσω όταν φωνάζουν όλοι γύρω μου, πού είναι οι κίτρινες αδερφές, ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Φυσικά τα ίδια γίνονται ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΑΘΕ ΘΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞ ΑΛΛΟΥ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΘΑ ΕΡΘΩ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΠΑΡΑΖ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΟΥΖΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΗΔΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ. ΒΑΣΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΙΛΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Περιμένουμε και άλλη Στίβεν... αν καταφέρετε να μπείτε στα play offs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Προς Panionios: E, βέβαια αν μπούμε. Και να πάμε παρέα και στα δυο γήπεδα. Και με τον φίλο Parodi που δεν μου απάντησε. Περιμένω την πρόσκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή