Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ

           Φίλοι και φίλες καλημέρα απο την χιονισμένη, αλλά με πολύ μαύρη συννεφιά, Ελβετία. Ακριβώς σαν την διοικητική κατάσταση της ομάδας μας και την ψυχή μας. Βεβαίως και δεν υπάρχουν κάποια νέα, ειδικά απο εδώ, παρά μόνο η αλλαγή ιδιοκτησίας της "Ώρας". ΑΕΚ θα παραμείνει όπως μου είπε ο άνθρωπος που μπήκε στο εγχείρημα, αλλά θα δούμε τι γραμμή θα ακολουθήσει.

           Ο Μπίκο ανέφερε οτι δίνεται μάχη στους δρόμους, σώμα με σώμα. Προφανώς θα εννοεί την επίσκεψη στα γραφεία του Παπά. Και το αποτέλεσμα ποιό είναι; Τρίχες κατσαρές. Η κατάσταση θα είναι στάσιμη μέχρι το καλοκαίρι. Η χρονιά δεν έχει πρόβλημα να βγει οικονομικά. Απο εκεί και πέρα είναι τα κρίσιμα. Να μην ξεχνάμε οτι η παραίτηση ή η απόλυση του προπονητή είναι πάρα πολύ πιθανή, ίσως και άμεσα. Τα αγωνιστικά δεν είναι η κύρια αιτία - όχι οτι δεν έχει κι αυτός κάνει τα΄λάθη του - . Το πρόβλημα είναι οι δηλώσεις του κι οτι υποστήριξε σχεδόν ανοιχτά την λύση Κοζώνη.
            Νομίζω οτι πλέον μείναμε μόνοι μας. Δηλαδή ο κόσμος της ΑΕΚκι απο αυτόν όσοι έχουν κουράγιο ακόμα. Φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά παρά μόνο μαζικά συλλαλητήρια μέσα στο γήπεδο δείχνοντας την διαφωνία μας και την συσπείρωση μας. Αν κάποιος έχει αποφασίσει να βουλιάξει το καράβι, αυτό δεν σώζεται με τίποτα, ειδικά τώρα που αποδείχθηκε οτι ο έλεγχος ήταν κάτι μόνο για να κερδηθεί χρόνος. Θα μου πείτε και τι έγινε με τον χρόνο; Δεν ξέρω πλέον πώς δουλεύουν τα μυαλά κάποιων.
         Σωτηρία υπάρχει μόνο στη λύση Μελισσανίδη. Στα μέσα του Ιανουαρίου, θα ξέρω ακριβώς τα πλάνα του. Σήμερα γυρνάει απο την Αμερική, απόλυτα ενημερωμένος για την φαρσοκωμωδία. Οι πιέσεις που θα του αναπτυχθούν θα είναι πολλές. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ και καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ακόμα και μέσω πρωτοδικείου, που νομίζω οτι δεν είναι και κακιά λύση, πέραν του μονόδρομου. Το σχέδιο Κιντή επίσης, καλό είναι, αλλά δεν ταιριάζει πια στην ομάδα μας. Για την Προοδευτκή είναι σούπερ.
        Αγαπητοί, δεν έχω πολλά να σας πω. Θα ευχηθώ υποχρεωτικά τα τυπικά: Καλή χρονιά σε όλους με υγεία κυρίως. Το 2010 θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά και επαγγελματικά, και οικονομικά αλλά και για την ομάδα μας. Μακάρι να με διαψεύσουν τα γεγονότα, αλλά λόγω του πεσιμιστικού χαρακτήρα μου, μου αρέσει να ξεκινάω πάντα έτσι, για να απολαμβάνω τις λιγοστές χαρές που κάποια στιγμή έρχονται κι αυτές. Ελπίζω για όλους σας οι τυπικές ευχές μου να γίνουν ουσιαστικές.
       Σας χαιρετώ και θα τα πούμε απο κοντά το Σάββατο που επιστρέφω στην κολασμένη Ελλάδα.

11 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά Steven. Nα χαίρεσαι την οικογένεια και ότι άλλο αγαπάς. Και η original διακοπές είναι. Στη Ν. Ελβετία όμως.Στα γραφεία του Παππά όχι.
    Ποιος πήρε την Ωρα και γιατί πουλήθηκε? Αν ξέρεις ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ.
    Χαράλαμπε, Γιώργη, Χρήστο, Κωνσταντίνε,Γιάννη, καλή χρονιά με υγεία και ότι επιθυμείτε. Να χαίρεστε ότι αγαπάτε.Σε όλα τα παιδιά του blog χρόνια πολλά με υγεία.
    Για την ομάδα μας, τι να ευχηθώ...με τη νίκη στο Καραϊσκάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου εύχομαι και γω με την σειρά μου Καλύτερη χρονιά το 2010 Steven , σε όλους, στην ομάδα μας. Να δώσει επιτέλους ο νέος χρόνος την καλύτερη δυνατή λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Γιώργη Γαρατζέο,

    Γιώργη η προθεσή μου δεν ήταν να προσβάλω κανένα παιδί του blog χρονιάρα μέρα που είναι.

    Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους σας.

    Η μάχη δεν σταματάει εδώ. Θα συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσεως με νικητές την ΑΕΚ και την Original φυσικά.

    Καλή Χρονιά,

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..."φυσικα" Μπικο. "Φυσικα"!
    Καλη χρονια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Άννα: Λέγεται Γέρου, εκδίδει το ΧΑΙ και το ΣΟΚ. Πρώην σύζυγος της Ι. Σουλιώτη. Καλή οικονομική επιφάνεια κι άλλα που δεν γράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Μπίκο: Είδες ρε μάγκα που σε έκανα ανάρτηση; Αλλά τελικά δεν μας είπες, στην οργάνωση συνεννοείστε ή ο καθένας κάνει τα δικά του; Δηλαδή όποιος γουστάρει μιλάει με τον Παπά, διακόπτει τον κοντό ή κάνει ειρηνικό συλλαλητήριο; Τι γίνεται τελικά; Είστε μια ή πολλές φωνές; Μήπως έχετε ανάγκη για επανοργάνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Δεκεμβρίου, 2009 20:25

    Παιδιά, καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα.
    Και λύτρωση προσωπική και συλλογική (δες ΑΕΚ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Στήβεν,

    Ενας μας οδηγεί και το γνωρίζεις.
    Δεύτερος ΔΧ δεν υπάρχει, ακόμα και ο τίγρης δεν τολμά να πλησιάσει.

    Είναι χρονιάρα μέρα και δεν θέλω να χώσω μπινελίκια, ασε δε που ακόμα με ποναέι το δεξί μου χέρι απο το πέσιμο που είχα με το παπάκι. Η οργάνωση ξαναπιάνει δουλειά απο Δευτέρα. Οι κινήσεις που έχουμε σχεδιάσει σύντομα θα λύσουν τα προβλήματα της ΑΕΚ. Περιμένετε και θα δείτε τι εστί Original. Η οργάνωση έχει πολλούς τρόπους επικοινωνίας. Τώρα θα συμπεριλάβουμε και το blog σου, ώστε όλοι να είστε ενήμεροι για τις κινήσεις μας.

    Λόγω κοινωνικών υποχρέωσεων πρέπει να αποχωρήσω.

    Καλή Χρονιά και τα μπινελίκια απο του χρόνου.



    Δε μου λές,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Μπίκο: Τι να σου πω ρε νούμερο; Έμφραγμα έπαθες και δεν τελείωσες την ερώτηση; Για μένα επειδή είμαι παλιοημερολογίτης, η νέα χρονιά έρχεται άλλη μέρα, άρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα μπινελίκια. Ο μόνος οδηγός είναι ο Κοσμάς ο Αιττωλός με τον οποίο πάζει να μοιάσει κι ένας γνωστός σου. Κι εγώ μάχη κάνω εδώ. Σταματάω τους περαστικούς κι όποιος μου λέει οτι υποστηρίζει Ζυρίχη ή Γκρασχόπερς, τον πλακώνω. Σ' αρέσει το πούρο του Sugar; Σούρχεται μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας με τον κόσμο. Τυλιγμένο σε Durex με γραμμώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Δεκεμβρίου, 2009 21:43

    @ steven. Μπα αυτός ο γνωστός, μάλλον προς Συμεών το στυλίτη μου φαίνεται...Πιο γκουρού στυλ...και καθόταν και πάνω στο παλούκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα,Καλη Χρονια σε ολο το blog,στον Στηβεν στας ευρωπας,και στον SUGAR που μαλλον σαν να τον βλεπω χαμογελαστο να ρχετε...Ποδαρικο στο blog και να δουμε πως θα παει,που θα παει ετσι οπως πρεπει να παει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή