Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ

            Φίλοι και φίλες σας συνιστώ τις γνωστές τρίχες ευχές που θα ακουστούν στα κοσμικά ρεβεγιόν: Ψυχραιμία, υπομονή κι ελπίδα. Μιλάω για την ομάδα μας. Που έχει γίνει πεντακοσια κομμάτια. Άλλα λένε οι οπαδικές εφημερίδες , άλλα οι θεωρητικά αντικειμενικές κι άλλα τα διάφορα sites. Παίζουν την παρούσα ειδησεογραφία για να τσιμπήσουν κανά φυλλαράκι κι αποφεύγουν τις προβλέψεις όπως ο διάολος το λιβάνι. Ποτέ δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχει αυτός με το συγκεκριμένο μυρωδικό.


             Η ιστορία Κοζώνη είναι μια μπαρούφα και μισή. Δεν υπάρχουν τέτοια πράματα στο παγκόσμιο εμπορικό στερέωμα. Αντί να μπει σαν κατακτητής με βάσει την ασύλληπτη περιουσία του, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ, να φωνάζει κάποιον δημοσιογράφο, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ και να εμφανίζει κάτι χαρτοπετσέτες για τα επενδυτικά προγράμματα που έχει και τρέχα γύρευε. Κι εγώ λέω οτι και την ΑΕΚ την βλέπει σαν επένδυση, κι αφού μπει μέσα, τότε θα δούμε τι θα γίνει με την λαϊκή οργή και την διάθεση αρωγής εκ μέρους του κράτους.
            Φυσικά ο κόσμος πάλι διχάσθηκε. Δεν θέλει και πολύ. Τη μια Ντέμης, την άλλη έλεγχος, την τρίτη ΔΧ, την παράλλη μάνα εξ Αμερικής και βάλτε μάρκες στη ρουλέτα μπας και κάτσει το μηδέν. Μιλάμε για επίτηδες προκληθείσα παράνοια με συγκεκριμένα εντεταλμένα όργανα, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, αλλά το καράβι είναι πρακτικά ακυβέρνητο και πηγαίνει στη λύση που έχουμε όλοι συμφωνήσει  εδώ στην επικοινωνία μας. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι η λίμνη να γίνεται στέρνα και να περιορίζεται ο ουσιαστικός χρόνος για ανάκαμψη.
           Οι σημερινοί μέτοχοι με τα χιλιάδες λάθη τους δεν θα έχουν πρόβλημα να βγάλουν την χρονιά. Πέμπτοι απο το τέλος στο μπάσκετ και πέμπτοι απο την κορυφή στο ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον δεν πηδάνε απο το σκάφος και ψάχνουν μια λύση καλή για το μέλλον μας που τελικά, ΚΑΙ θα τους δώσει το περίφημο χολλυγουντιανό τέλος των έργων καταστροφής - εκεί που ο ήρωας τελικά φιλιέται με την συναγωνίστρια γκόμενα -  ΚΑΙ δε θα χρεωθούν την ολοκληρωτική καταστροφή. Διότι η καταστροφή έχει γίνει, να μην κρυβόμαστε.
              Περιγράφεται στις γραμμές του Κιντή για όσους καταλαβαίνουν. Η ΑΕΚ δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται για σωτηρία αλλά για επικράτηση. Με τα φτερά ανοιγμένα συμβολικά και με τα σύμβολα που κρατάει. Και τα φτερά είναι ο κόσμος της που έχει πλέον απογοητευθεί ενώ έτρωγε συνέχεια παραμύθια και πλήρωνε στηρίζοντας απανωτές μαλακίες κι επιλογές καταβαράθρωσης. ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΣΟΥΚΑΛΑ.
           Η ΑΕΚ θέλει έναν Κάρτραϊτ διαμεσολαβητή σαν την υπέρτατη λύση. Κάποιον που δεν έχει ανάγκη κανέναν και θα καθίσει τους μεν απέναντι στις υποχρεώσεις τους και τους δε απέναντι στα καθήκοντα τους. Με πλάνο συγκεκριμένο και με πρόβλεψη αποφυγής των παγίδων που μπορεί να προκύψουν. Ή που θα στηθούν απο την καύλα αντιπάλων ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ( ο νοών νοείτω). Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. Και δεν θα προσφέρουν τίποτα τελικά παρά μόνο συνεχείς εκκλήσεις για τις ευχές της νέας χρονιάς.
           Δεν συζητάς με το κράτος και τους εκπροσώπους του. ΠΟΤΕ. Δεν ασχολείσαι με τους φορείς και τις μαλακίες περί fair-play. Αυτά είναι αφού πάρεις την εξουσία στα χέρια σου κι αποφασίσεις να κάνεις και την πτέρυγα στο νοσοκομείο με αντίστοιχα οφέλη. ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΓΟΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ. Τα ευγενικά είναι για άλλες χώρες που δουλεύει κάτι.
            Και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές ή εναλλακτικά πλάνα. Οι εποχές που πηγαίναμε στο γήπεδο και βλέπαμε τα τσικό πριν, τελειώσανε. Μιλάμε για αρένες που η αντιμέτωπιση τους πρέπει να είναι αντίστοιχη. Φυσικά με τον κόσμο ενωμένο.
               Τώρα τι μου ήρθε σήμερα; Εκμεταλλεύτηκα τα χιόνια κι έκανα κάποια τηλέφωνα για να μάθω τι σόϊ παρασκήνιο υπάρχει πίσω απο τις μαλακίες που ανακοινώνονται και τι κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά στέκια. Η αίσθηση είναι οτι υπάρχει χρόνος για να δουλέψουμε μέχρι το καλοκαίρι σε μια καταστραμμένη χρονιά.   Ίσως να ξεκρεμάσουμε το μενταγιόν, αγαπητέ Καζαμία. Το θέμα είναι να μην βάλουμε κουδούνα λερωμένη με πίτσες αλλά τον φυσικό αρχηγό απο την πατρίδα μας.
             Δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Εμείς τους γιγαντώσαμε με τα λεφτά που για άλλη μια φορά πετάχτηκαν χωρίς έλεγχο. Χωρίς προγραμματισμό και σταθερό πλάνο.
            ΥΓ. Και κύριε Κιντή, καλό είναι να τα λέτε όλα και να κάνετε ρίξεις. Αυτές δημιουργούν τα παραγματικά πλάνα σωτηρίας με επαναφορές των υπεύθυνων στα μέτρα. Προς το παρόν κι εσείς απο το καράβι πηδήξατε και την ένωση θα έπρεπε να την κατευθύνατε αλλιώς κι όχι να επιμένετε σε προσωπικές κόντρες.

43 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Δεκεμβρίου, 2009 21:59

    Ενδιαφέρον φρέσκο νεό. Ποιός είναι ο νέος μεγαλομέτοχος των ΓΡΑΙΩΝ? Ε-Λ-Ι-Γ-Ι-Α-Χ-Ο-Υ.
    Σας θυμίζει τίποτις? Μήπως κάποιον "oh captain my captain" μούτσο που του δώσαν ένα τιμόνι πριν την ξέρα, ο οποίος έλεγε για κάποιον ενδιαφερόμενο υϊόν της Σιών, μεγαλοκατασκευαστή? Ε ρε γλέντια. Πα πα πα πα πα πα παραπα, πα πα πα πα πα πα παραπα, παρα πα πα πα, πα ρα πα πα ρα πα ρα πα ρα πα ρα πα. Παμ παμ....Από νέο ναό του Σολωμόντος, το γυρίσαμε στην αρένα Allianz. Ε ρε Φιλαδέλφεια, όπου να ναι και φωλιά του πουλιού (λες να μας πάρει και η cosco?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Δεκεμβρίου, 2009 22:05

    ..ρε μπας και την πινακίδα από το Άουσβιτς δεν την έκλεψαν φασιστάκια, αλλά κάνας αμέτοχος/κερατάς για το λιβάδι της Καππαδοκίας και Φωκών? Arbeit macht frei. Και στην ΑΕΚ παίζει, όντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H επισημη ΑΕΚ(ξαναγελαστε) εξεδωσε ανακοινωθεν και λοιδορωντας τον Μπομπ,τον προεοδοποιει οτι θα κινηθει ενεργα γιατην διασφαληση των νομικων της δικαιωματων κανοντας λογο ακομα και για τις ομοσπονδιακες αρχες των ΗΠΑ(ωπα-ΗΠΑ-λεω).
    Ο δε Μπομπ συσκεπτεται αυτην την ωρα με τους δικηγορους και συμβουλους του και διυλιζουν το-μεταφρασμενο εις την Αγγλικην-επιθετικο ανακοινωθεν των αμετοχων και επιφυλασονται για περεταιρω κινησεις.
    Οχι δεν ειναι το σεναριο των επομενων επισοδιων της σειρας "Law & Order",αλλα μερος του σεναριου του εργου "Η Αρχοντισα και οι αλητες".
    Ο 40ημερος προεδρος Κιντης (τοσο καθησε, μετα ανεληφθει εις τις κερκιδες...αφαντος) πινοντας αλλο ενα καραφακι στου Μπελαμι το ουζερι,του κατεβηκε η ιδεα και βγηκε τρεκλιζοντας στο σοκακι.Αγκαλιαζοντας μια νερατζια για να μη σωριαστει χαμω-οντας "λιωμα"-φωναζει κατα την πλατεια του χωριου για 'ενα σχεδιο,ενα πλανο'...κατι τετοιο. Ας τον ακουσουμε"(οι παρενθεσεις,δικες μας):"..Σε 18 μηνες περνουμε το πρωταθλημα...χικ..ανετα παιρνεις το πρωταθλημα στην Ελλαδα(το champions L.ειναι αυτο που τον δυσκολευει λιγο αλλα θα το φερει βολτα,που θα παει)"...με 10 εκ. φετος σωζουμε τη χρονια...χικ(δεν πεφτουμε).Με αλλα 10 του χροοοοονου περνουμε ανετα-χικ- το πρωταθλημα ναουμε. Περνουμε τον Γκαλετι,τον Μελμπεργκ..χικ..τον Κατω-κορανι...Κατουρανι...χικ...Κατσουρανη πως τον λενε και τον Σισε,φερνουμε και την αδελφη τον Βεγκερ,η καποιον τετοιον τελος παντων...χικ...και καθαριζουμε.(μιλαμε οτι ειναι"στουπι"..."τυφλα")
    "...Η ΑΕΚ πρεπει να ξοδευει οσα εισπρατει οχι περισσοτερα...χικ."(σωστα βρε Μπουμπη,τοσο καιρο αυτο δεν κανατε;.:βγαλατε 200,ξοδεψε200-που πηγαν χεστο,δεν ειναι της ωρας-αυτο προτεινεις;)
    "...ειχα πει για γηππεδο αφου δεν μπορει να γινει στη Ν.Φ...τωρα μαλιστα λογω της κρισης,ειμαι βεβαιος οτι δεν μπορει να χτιστει εκει.(σωστα.Τωρα η κριση προσφερει ευκαιριες αγορας εκτασεων σχεδον τζαπα.Γιατι να χτισεις στο δικο σου οικοπεδο;Εισαι οντως τοσο βλακας,η εχει κι'αλλο ακομα;)"...χικ...μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε μετατροπες στο ΟΑΚΑ.Θα εχουμε τοσα διαρκειας εκει.(μα κανατε ηδη μετατροπη:αντισταθηκατε σθεναρα στην προταση της διευθυνσης του Σταδιου να το κανει γηπεδο αλλαζοντας το τερεν για ποδοσφαιρο,αλλα εσεις-πολυ σοφα-το διατηρειτε σαν πιστα για μοτο-κρος.Σωσατε και 40 χιλ. γιουρο απ'τα ταμεια,βρε μπαγλαμα.)
    Τελικα εχει και τα "καλα" του οταν την κοπανας απο καπου νωρις-νωρις. α) δεν λερωνεσαι πολυ. β)κατηγορεις τους αλλους οτι "δεν σε ακουσαν". γ)επανερχεσαι με νεα πλανα που αυτη τη φορα πρεπει να εκτελεστουν με ακριβεια συνταγης Μαμαλακη για να πετυχουν.:180 βαθμοι σε προθερμασμενο φουρνο.Πανω-κατω ψησημο.Και 47' και 28'' ο χρονος για καλη κρουστα.
    Παιδια:αυτον, προτεινω να τον εχουμε στο επομενο ουζο μας.Με δυο-τρια καραφακια,θα λυθουμε στο γελιο.
    Στο τελος, να του φτιαξουμε ενα στεμα απο γαριδες(φαγωμενες) στο κεφαλι,με λιγο τζατζικι στα μαλλια,να του φορεσουμε και το καρω τραπεζομαντηλο και να τον αμολυσουμε στην Δεκελειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα παιδια.Πριν λιγο διαβασα την συνεντευξη,και απο οτι καταλαβα το σκηνικο ειναι σουπερ μπερδεμενο.Οχι βεβαια απο την μερια Κοζωνη,αλλα απο των μετοχων.Και φαινεται ολοκαθαρα,οτι ο Νοτιας ειναι ο μονος ο οποιος επιθυμει τον ελεγχο στα βιβλια της ΠΑΕ.Ολοι οι αλλοι δεν θελουν τον ελεγχο.Αφου το τονιζει και ο Κοζωνης λεγοντας τους πως παιρνει την ομαδα μα 34εκ.,και οτι γραψει ο ελεγχος παραπανω δικα τους.Μα ειναι τοσο ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,τοσο ΛΑΜΟΓΙΑ,που δεν μπαινουν καν στον κοπο να κανουν τον σωστο ελεγχο...Και στο θεμα της κυβερνητικης υποστηριξης που θετει ο Κοζωνης,δικιο εχει.Ξεχασατε τι εγινε με το Καραισκακη και τωρα με τον Βοτανικο?...Παρακληση στον κυριο Νοτια,εχεις τα αρχιδια να κανεις ελεγχο στην ΠΑΕ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,και να τα δημοσιευσεις? Καντο να τελειωνουμε και μεις και σεις και ο Κοζωνης.Ειδαλως,αφηνετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ τις υπονοιες οτι δεν θελετε τον ελεγχο για λογους που ο καθενας τους μεταφραζει οπως θελει.Ετσι εχουν τα πραγματα και αμα καποιος θελει να τα βλεπει αλλιως ειναι δικαιωμα του.Εγω ξερω οτι αν θελεις να αγορασεις κατι το εξεταζεις απο ολες τις παντες.Το αν οι μετοχοι δεν θελουν να πουλησουν γιατι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον εισαγγελεα,δεν παει να πει οτι ο καθε ενδιαφερομενος για την αγορα πρεπει να πιαστει ΜΑΛΑΚΑΣ,οπως νομιζουν αυτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για τις 3 Γεναρη η Γ.Σ. της ΠΑΕ(λεμε τωρα)
    Μικρη σημασια εχει,γιατι,δεν προκειται να γινει.
    Ποιος θα πρωτοπαει;Ο παρετημενος Θανοπουλος; Οι αποσυρμενοι Γκουμας,Χατζιωαννου,Αθηνης;ο Ακριβοθωρητος Νοτιας;
    Τι μενει; Δημαρακης,Χηνας,Χατζιχρηστος,παππας,ενας διακος,δυο πυροσβεστες,μισο κιλο φετα,μια πατατες,δυο μπυρες και μια καραφα νερο.
    νομιζω οτι θα πεσουν κορνεδες.η μαλλον-μερες που ειναι- μελομακαρονα και βασιλοπιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα παιδιά.
    Χρήστο, αύριο είναι η ..μάζωξη. Μάλλον λόγω του φόβου των Ιουδαίων, θα είναι ιντερνετική.Για αναβολή, δε ξέρω. Είναι τόσα τα θέματα που πρέπει να λυθούν...δεν πάει άλλο. Εκείνο που τους ενδιαφέρει κυρίως είναι να μηνύσουν τον Κοζώνη για ποδοσφαιρική παρενόχληση. Τα υπόλοιπα δεν είναι και τόσο σοβαρά...σιγά!
    Γιάννη, γιατί βγάζεις έξω το Νοτιά? Αυτός έχει το μεγαλύτερο ποσοστό, αυτός κινεί τα νήματα. Και αυτός έκανε πίσω με τον Κοζώνη. Κάθε φορά πιστεύουμε σε κάποιον μέχρι να αποδειχτεί και αυτός κ. Μαλακάσης.Όλοι αυτοί οι κύριοι θέλουν την ΑΕΚ για δικούς τους λόγους.Ούτε αγάπη, ούτε επένδυση. Κάποτε βούλιαζαν τα καράβια για να πάρουν τα ασφάλιστρα..Το δικό μας, μάλλον είναι ανασφάλιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεσα σ'ολα αυτα τα ωραια, η πεταλουδα του καμπου,η "ενωση1924"(τι ενωνει ηθελα ν'αξερα) θα θεσει και ερωτηματα που ζητουν-λεει-απαντησεις,στην Γ.Σ.
    Λεγοντας κατι αρλουμπες περι "...η ασπονδυλη σιωπη συρικνωνει το υπαρξιακο μεγεθος της ομαδας..." και "...η ψυχωση της εχθροτητας,δεν ειναι ομορος χωρος με την ψυχραιμη κριση.Αλλα οι ερωτησεις θα ειναι παντοτε πολλες,οσο η απαντηση δεν ειναι η θεσμικη παγιωση ενος σωματιου που συστοιχζεται με την μαχημη βουληση των πολλων..."(!!!)
    Οχι,δεν ειναι αποσπασμα απο ομιλια του Λενιν.Ουτε απο διαλεξη του Μπακουνιν στην Πλατεια του Παρισιου.
    ειναι ασυναρτησιες της "ενωσης1924",η οποια συσταθηκε και υπαρχει διχως κανενας να γνωριζει το γιατι.
    Αντι βρε κεφτεδες-ως εχετε δικαιωμα αλλα και υποχρεωση-σαν μελη του Δ.Σ. να ξεκινησετε ελεγχο 3D,πραγματικο,ενδελεχη,αναλυτικο και να καθοδηγησετε τις εξελιξεις,σπαζοντας τα αποστηματα,καθοσαστε και "διερωτασθε" κρατωντας το κρανιο του δικεφαλου στο χερι:"...να Ζει κανεις η να μη ζει...";
    ακου λεει θα κανουν "ερωτησεις". Να σηκωσετε ψηλα το χερι μονο για νας δει ο δασκαλος,γιατι εκει στα πισω θρανια,καθονται η οι χαβαλεδες, η οι υπναραδες.Και ο δασκαλος προσεχει τα πρωτα θρανια. τι διαολο,δεν πηγατε σχολειο;
    Οταν μπορειτε να αρπαξετε τον μπαλτα,εσεις γιατι διαλεγετε τον νυχοκοπτη,βρε τζαμπα-μαγκες του γλυκου νερου της λιμνης που στερευει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tι εννοεις Αννα-καλησπερα κι'ολας- οτι θα ειναι "ιντερνετικη"; Και αυριο; Δεν καταλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρήστο, αύριο και όχι στις 3 Γενάρη.Επειδή φοβούνται τις αντιδράσεις του κόσμου, σκέφτονται να μην πάνε στα γραφεία, αλλά να κάνουν τη Γ.Σ μέσω internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αννα καλησπερα,απο τις πρωτες συζητησεις μεταξυ τους καταλαβαινει κανεις οτι υπηρχε μια καλη επαφη.Ο Νοτιας,προχωραγε το ολο θεμα,μεχρι που επεσε στο τραπεζι η λεξη ελεγχος.Ενημερωνοντας τους υπολοιπους,το πραγμα στραβωσε για αυτο και η συζητηση πηγε κατα διαολου.Στα χερια του ειχε μονο δυο εξουσιοδοτησεις,οι αλλοι δεν εδωσαν τιποτα.Ειναι ολα ξεκαθαρα,και δεν τον βγαζω απεξω,λεω ομως οτι ειναι ο μονος που προχωραγε το ολο θεμα,και οι αλλοι συνεχεια το εκαναν γαργαρα,με αποκορυφωμα την πιεση προς τον Νοτια να βρει τροπο να σταματησουν οι συνομιλιες.Εγω θα το ξαναπω,δεν θελουν τον Κοζωνη? Με γεια τους και χαρα τους...Αν ομως δεν κανουν ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ,τοτε οι ιδιοι δινουν το δικαιωμα στον κοσμο να λεει πως ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ την ομαδα.Και την μηνυση θελουν να την κανουν για να περασουν στην επιθεση ευελπιστοντας σε συμβιβασμο αργοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατι οχι; αλλωστε η ΑΕΚ ειναι μια offshore εταιρεια. Μπορουν ο ενας να ειναι στα νησια Fiji, ο αλλος στα Cayman islands,αλλος στην Mαλτα η στο Γιβραλταρ.
    Αλλωστε το συνθημα ο Πρασινος πρωθυπουργος μας το εδωσε : "χρηση της ψηφιακης και ηλεκτρονικης τεχνολογιας προς οφελος του πολιτη.Διαδραστικη διακυβερνηση ακομα και των ποδοσφαιρικων σωματειων.
    Ειμαστε ετη φωτος μπροστα...ετι και ετι του κυριου δεηθωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι μέτοχοι δε θέλουν έλεγχο. Κανείς. Μόνο η ερασιτεχνική μπορεί να το κάνει. Το θέμα είναι θέλει? Και αν δε θέλει, ποιος είναι ο λόγος. Εμείς πως μπορούμε να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση? Ειλικρινά Γιάννη, έχω λαλήσει....και όσο σκέφτομαι τον αγώνα με το γαύρο, υποφέρω.
    Θα ήθελα πολύ να ξεκινήσει τον έλεγχο ο Ντέμης. Θέλει? Πάντως η ομάδα απ'αυτόν έτρεχε τόσα χρόνια.Οι μέτοχοι κάνουν το παν τελικά να αποδείξουν ότι ο Ντέμης είναι περιστερά.
    Όλη η σαβούρα στην ΑΕΚ έχει μαζευτεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οπως και ν'αχει ειναι μια λυση κι'αυτη.
    Κοιτα: ο κοντος τους ειχε υποχρεωσει σε 'υποχρεωτικη αφωνια"-οπως εκαναν οι παπαδες των καθολικων στους πιστους που επεφταν σε καποιο αμαρτημα-και ετσι τωρα δεν θα μιλανε απο κοντα, αλλα θα βλεπονται απο "μακρυα" και θα πληκτρολογουν.Δεν πιανετε,ε;
    αν και νομιζω οτι η τιμωρια τους λιγει οσονουπω. 5 χρονια δεν ηταν; απο 31-12-2004 εως 31-12-2009.
    κουραγιο παιδια.το βασανο σας τελειωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς όλους: Σας διαβάζω με προσοχή. Σαν κόσμος έχουμε δίκιο. Σαν κόσμος πρέπει να αποφασίσουμε τι θεωρούμε καλό και τι λύση θέλουμε. Αν πράγματι είμαστε οι κύριοι αιμοδότες της ομάδας, τότε να βγει μια κοινή γραμμή και να ανακοινωθεί εκεί που πρέπει. Τα διαδίκτυα, οι ειρωνείες για τους μετόχους ( ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ ), οι κατηγορίες για τον Κοζώνη και τα λοιπά, δεν μπρορούν να δώσουν λύση. Θέλει έναν με σαφή εξουσιοδότηση για το αύριο. Αν θα μας χρησιμοποιήσει, αρα θα είναι άφραγκος. Αν δεν μας χρησιμοποιήσει, ακόμα καλύτερα. Καιρός είναι να απολαύσουμε πληρώνοντας κάποιο θέαμα για την τέρψη μας κι ας βγάλει κι αυτός απο το ρίσκο του. Πάντως το Μπούρμπο τον βαρέθηκα, έτσι Κιντή υπομονετικέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αννα,ο οποιοσδηποτε μετοχος που μετεχει στο Δ.Σ η αλλος που εχει εννομο συμφερον εχει το δικαιωμα να ζητησει την διενεργεια ελεγχου.Το εχει και η Ερασιτεχνικη,το εχει και η κοντομαιμου,το εχει και η "1924".
    Μουγκα ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χρήστο και Άννα: Πραγματικά ήταν του παρθεναγωγείου οι παλιοί παράγοντες ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δύσκολο πράγμα τελικά να είσαι οπαδός. Όλοι από κάτι υποφέρουμε. Άλλος θέλει μεταγραφές, άλλος να μην πέσει κατηγορία...άλλος να ανέβει. Εμείς βέβαια κερδίζουμε το βραβείο. Υποφέρουμε παντού!
    Αντε να δούμε τι μας περιμένει αύριο..με αυτήν την ομάδα δε βαριέσαι ποτέ.
    Καληνύχτα αγόρια
    Η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία από μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπερα Steven. τι προτεινεις δηλαδη;
    ποιος ο μεσαζων και που να αποτανθει;
    Και κοινη γραμμη απο ποιους; εμας εδω, η τον κοσμο ;Και τον κοσμο ποιος τον ενωνει; πως "τασεται" καπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χρήστο: Α, όλα κι όλα. Ο Ψαριανός μπήκε στην βουλή, που επειδή νόμιζε οτι θα μιλαέι όπως στο ραδιόφωνο του και του τα γράψανε, έδειξε τον τσιπρισμό του: ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Χρήστο: Ο θεός αν είχε προτείνει προς ψήφιση τις δέκα εντολές, σήμερα θα είχαμε ακόμα των πραγμάτων εξεταστικές επιτροπές. Δεν προτείνω τίποτα πέραν συσπείρωσης κι αναμονής εκτελεστικής δύναμης. Η 12/01 έρχεται.Πρώτοι θα τα μάθετε. Τα άλλα είναι μπούρδες. ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΑΚΟΥ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χρήστο: Η συνέλευση έχει ατζέντα. Ο όποιος έχει συμφέρον νομικό ή ηθικό, βάζει το αίτημα προς ψήφιση. Αν τουμπάρει η ψηφοφορία, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Έτσι έφυγε ο Κανελλόπουλος. Άλλο τώρα: ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΑΡΤΙ; ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ. ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΕΔΕΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ. ΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ποτε δεν ειπα οτι λες λακαμιες.
    κοντος ψαλμος αλληλουια.
    Συμφωνω για τις 10 εντολες!
    Η ροπη και η ταση ειναι μεγαλη και υπαρχει.
    Αρκει να σηκωθει το λαβαρο.
    Τα ημιμετρα-οπως σωστα λες-τελειωσαν.
    Δεν καταλαβαινω τον Καρτραιτ της υποθεσης.Γιατι θα πρεπει να υπαρχει "διαμεσολαβητης";
    το φρουτο,η περιμενεις να πεσει,η πηδας και το κοβεις. Τι αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στηβεν καλησπερα,χρονια πολλα.Αν κανενας τους δεν θελει τον πραγματικο ελεγχο,ποιος αλλος μπορει να τον απαιτησει? Και τι ακριβως να περιμενουμε απο την γεν.συνελευση?Να επικυρωσουν ΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρονια πολλα σε ολους
    Τελικα αυτος ο Κοζωνης αρχιζει και με κερδιζει,μου θυμιζει ενα παλιο αφεντικο μου που με το που εκανες μαλακια σου πεταγε την χριστοπαναγια συνεφο(συγχ,για την φραση αγιες μερες)αλλα οταν ερχοταν η παρασκευη σου σκαγε και ενα 20ρικακι (μαυρο)επιπλεον.Τετοιον ανθρωπο τελικα χρειαζομαστε πιστευω με μπαουλα κοτσια.
    Αυτοι οι μετοχοι τελικα το ζηταει ο ορανισμος τους τελικα δεν εξηγητε διαφορετικα:αντι να του πουνε ελα στην Ελλαδα να συζητησουμε να βγαλουμε μια ακρη,απειλουν κιολας!εχουν να φανε πολυ αυγο σφεντονα!μας κοιροιδευουν μεχρι αηδιας!δεν μπορει κατι πουστιες εχουν κανει!
    αμα ηταν απατεωνας ο κοζο θα τα εβγαζε φορα παρτιδα τις μαιμουδιες του?δεν νομιζω
    να κερδισει τι?μαλλον θα χασει
    εμπλεξε ο ανθρωπος με γκιωνακηδες αλλα που θα παει θα τους ξεβρακωσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα σε όλους
    2004 Πεντε χρόνια μετά το ίδιο σκηνικό.
    Ενα πρώιμο καρναβάλι εχει έρθει.
    Εμπρος στον δρόμο που χάραξε ο Στήβεν.
    Για να δώ και γω ασπρη μέρα φεύγω για τα χιόνια ενα τετραήμερο.
    Θα σας παρακολουθώ όμως όπως λέει και ο φίλος Ρόμπερτ ντε Νίρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θεσσαλονικιός30 Δεκεμβρίου, 2009 09:45

    Στήβεν, στην πρώτη επικοινωνία μας είχα πεί ότι αυτή η ΑΕΚ δεν σώζεται με τίποτα. Φυσικά και δεν θα διαλυθεί αλλά μεγάλη δεν πρόκειται να ξαναγίνει τουλάχιστον την επόμενη δεκαετία. Ο παρελθοντολογικός βαυκαλισμός είναι άσχημος σύμβουλος. Σε μιά ταινία ο Βέγγος είναι εφοριακός και μετατίθεται επειδή κάνει καλά την δουλειά του. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας κάνει απεργία πείνας έξως από την εφορία. Όλοι τον συμπαραστέκονται (με τα λόγια) μόνο ένας χασάπης του στέλνει έναν μπαλντά και του γράφει "άσε τις μαλακίες και κόψε χέρια". Λοιπόν όλοι αυτοί που μας περνάνε για ηλιθίους, μόνον όταν καταλάβουν ότι κινδυνεύουν θα βάλουν μυαλό. Στην ζωή μου έχω μάθει ότι δεν θα σε πειράξουνε εάν γνωρίζουν ότι θα ανταποδώσεις. Παρεπιπτόντως ο Κιντής δεν είναι εκείνος που παραιτήθηκε επειδή η αισθητική του, λέει, δεν του επιτρέπει να βλέπει στον πάγκο της ομάδας τον Σέρβο ? Καλά. Εμείς εδώ στην ΑΕΚ, χρόνια τώρα, έχουμε πέσει θύματα της αισθητικής περίεργων ανθρώπων που συμπεριφέρονταν ως γκουρού της ομάδας (Χατζηχρήστος, Γρανίτσας, Νικολαίδης, Φερέρ, Κιντής κλπ). Χάνουμε τον χρόνο μας ασχολούμενοι με τον Ντέμη και τον Ψαριανό ( Ο άνθρωπος είναι περίπτωση. Το απόλυτο τίποτα με ακριβό περίτύλιγμα). Αυτοί είναι νάνοι και νομίζουν ότι είναι γίγαντες. Και επειδή υπάρχουν και πράγματα πιό σημαντικά από την ομαδάρα μας εύχομαι στα αδέλφια του blog ότι το καλύτερο όχι μόνο για την χρονιά που έρχεται αλλά σ΄όλη τους την ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Χρήστο: Καλημέρα φίλε. Κάποιος θα πρέπει ΔΥΣΤΥΧΩΣ να κάνει τον πωλητή. Να συμβιβάσει τα πράματα. Να ανιχνεύσει τις προθέσεις τις ουσιαστικές. Πρώτα βέβαια συναντιέσαι με τον Sugar.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη καλημέρα και χρόνια πολλά. Η ΓΣ θα δώσει έναν δρόμο και πάνω σ' αυτόν θα πορευθούμε υποχρεωτικά. Ακόμα αυτοί βάζουν λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Μάκη: Χρόνια σου πολλά. Μακάρι να έχεις δίκιο, αν και διαφωνούμε στην ουσία. Θετικές οι διαφωνίες πάντα. Στην συζήτηση δεν είναι ανάγκη να πάνε όλοι στην Αμερική. Ο Νοτιάς είναι εκεί κι έχει το 56%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. προς steven
    πως γινετε να τον κραζουν αφου ακομα δεν εχουν δει κανενα χαρτι παρα μονο μια φωτογραφια?
    και ξερεις τι?εγω προσωπικα τους βαρεθηκα βρε συ
    και αμα μου σφυριξουν να παω να τους λιντσαρω,εχω φυγει κανονικα σου λεω .......
    που στην ζωη μου δεν εχω παει πουθενα σε τετοιες διαδικασιες,τα θεωρω ξεφτιλα.
    θελω να σου πω οτι δεν κανουν οι τετιμποιδες
    πως να το κανουμε?
    δεν τα θελουμε ρεεεεε τα γαμιδια τα λεφτα σας,δρομο!ουστ!
    διαβαζω και κατι συνεν.του κιντη και εκει ειναι που μου σηκωνετε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πες μου εναν η δειξε μου εναν που δεν ξεπλενει χρημα στην Ελλαδα
    οι αθωες περιστερες μαζευτηκαν στην ΑΕΚ να πουμε
    α ρε αυγο.....
    ας μας δειξουν και αυτοι λοιπον την επιφανεια τους στην τηλεωραση......... οι προβοκατορες
    συνεχεια συνεντ δεινουν,μια ο ενας μια ο αλλος
    λες και ειμαστε κανενα κωλοχανειο,να φυγουν....ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οπως τα ειπαμε. Στην πενταλεπτη σημερινη Γ.Σ. βρεθηκαν οι γνωστοι τρεις-τεσσερις,ανταλλαξαν ευχες,εφαγαν κουραμπιεδες και εδωσαν ραντεβου για του αγιου Π....ου!
    Δεν ειναι ωρα για Δ.Σ. βρε παιδια. Τωρα παραγεμιζουμε γαλοπουλες,κοβουμε πιτες και τσουγκριζουμε. Εις υγειαν των ιδρυτων του συλλογου.
    Ακεφαλη και με τη βουλα πλεον η ΠΑΕ-λεει η "1924".Σωπα!
    Η Ευελπιδων ειναι κοντα επιτελους; Μακαρι.
    Ας κανει τον καρτραιτ ο Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Δεκεμβρίου, 2009 17:55

    Γενική συνέλευση με 4 άτομα. Σαν "ώριμη" πανεπιστημιακή κατάληψη είναι η φάση, με 4 της εξοκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αναρχικού χώρου (σε...5 φράξιες φυσικά) να κρατάνε τη συνέλευση και οι υπόλοιποι απλά να παίζουν τάβλι. Εγγυήθηκε και ο Παππάς για...τη χρονιά λέει. Καλά μιλάμε και τι χρονιά, ε? Εγγυήθηκε, προφανώς ότι δε θα πέσουμε κατηγορία? ότι δε θα πέσει ξύλο? κορνέδες? στρακαστρούκες? ντομάτες ώριμες (με τα ρύζια μέσα να κάνουν και γεμιστά...)?τσιμέντα? (easy, δεν έχουμε γήπεδο για να τα ξεκολήσουμε...)?ότι δε θα φάμε ΠΟΛΛΑ γκολ στο τηγάνι? (έ ρε γλέντια που έχουν να γίνουν με κάνα over...) Ο τύπος είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ τους εμπνευσμένους δηλαδή. ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "Σχεδιο Νοτια,ως τις 20 του Γεναρη για την ομαδα μας" αναφερει φρεσκια ανακοινωση της ΠΑΕ.
    Νεο σχεδιο απο το Νοτια; Η ειναι αυτο που εννοει ο Κιντης; Και το σχεδιο του Παππα,εχει σχεση με αυτο του Κιντη,η μηπως με αυτο του Νοτια;
    Τελικα τα Ευαγγελια ηταν 4 τα φανερα που στην πραγματικοτητα το εγραψε ενα προσωπο,η οντως ηταν γραμμενα απο τεσσερις ανθρωπους που εξιστορουν τα ιδια γεγονοτα;.(χωρια τα κρυφα ευαγγελια,οπου εκει γινεται "μυλος").
    Ολα παντως προαναγγελουν την ελευση ενος Μεσσια,για να σωσει το πολυπαθο γενος.
    Εδω,αντι για τον Μεσσια,μαρτυρα,υποφερει και σταυρωνεται ο "πατηρ-δικεφαλος"-ο οποιος ειναι εκεινος που αγεται και φερεται απο τον Αννα στον Καιαφα καταπτυστος και περιγελος-μαζι με το πιστο πληθος.Και θα πρεπει να παρακαλεσει ο "πατηρ" τον "υιο",να συγχωρεσει τους Φαρισαιους για τις τραγικες αβλεψιες και τον ακρατο εγωισμο τους.Οπως ο ιδιος ο "πατηρ" θα πρεπει να ικετευει για συγχωρεση στον "υιο" για λογαριασμο των απληστων και ανεγκεφαλων της Συναγωγης του "Ναου".
    Και ο 'ποντιος πιλατος" της Ευελπιδων ας βρει την ακρη.
    Ο Γολγοθας,παρ'ολο που τρομαζει,ειναι μονο το μικροτερο και τελευταιο μερος ενος δραματος που παιζεται εδω και καιρο.
    "Μελι-"Μελι", λαμα σαβαχθανι;
    Τα παρακατω τα γνωριζετε: "...εις τας χειρας σου παραδιδω το πνευμα μου...και εγενετο σεισμος μεγας...κλπ-κλπ."

    "...there is no sacrifice,there is no salvation..." οπως λεει και ο Καζατζακης.
    Μαλλον θα περασουμε το Πασχα μας μες στα Χριστουγεννα. Αλλωστε και ο καιρος βοηθα σε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ηθελα να ηξερα,τι γνωμη εχουν για το "σχεδιο" Νοτια οι "αρχιτεκτονες" Κιντης-Παππας.

    Η "ΠΑΕ"-με ταχυτητα πολυβολου οπως βλεπετε,παρ,ολο που τα γραφεια ειναι αδεια εδω και καιρο-ανακοινωσε στον Κοζωνη-μεσω δικηγορικου γραφειου στην Ν.Υορκη "να μην ασχολειται πλεον με την ΑΕΚ,διοτι-λεει-οι μετοχοι ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΩΡΟΥΝ".
    ο Μπομπ,ακαταβλητος, ανταπαντησε οτι δεν εχει καμια εξουσιοδοτηση ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ο Αμερικανος δικηγορος και ως εκ'τουτου να κανει "μοκο".
    Σωστος ο Μπομπ εδω. ποιο Δ.Σ. -σου λεει- το αποφασισε αυτο;Το "ληγμενο";Απλα κατι προσωπα το λενε. Ε,δε πα'να λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπερα σε ολο τον κοσμο...Τελευταια μερα του 2009 μπαινει σε λιγο ας ειμαστε λιγο χαλαροι,γιατι αυτοι οι μετοχοι τελικα δεν παιζονται με τιποτα.Μπορουν να σε στειλουν Δαφνι με συνοπτικες διαδικασιες...Μακη,κι εγω ειμαι προθυμος για ενα ξεσκουριασμα,αλλα τελικα μαλλον θα το γλυτωσουν το σημαδεμα!Επι της ουσιας,ο Κοζωνης αρχιζει και συμπαθιεται απο πολυ κοσμο,και αυτο ειναι εργο ¨μετοχων¨.Ας προσεχαν...Ο Νοτιας εχοντας 56%,ενω μιλαγε με τον Κοζωνη,ξαφνικα αλλαξε ροτα και τον εφτυνε κανονικα,ετσι φαινεται τουλαχιστον,γιατι οι μετοχοι κατι του ¨σφυριξαν¨στο αυτι!!!Μπερδεμενος ειναι κι αυτος,ειναι και το προπονητικο στη μεση.Να φανταστειτε οτι αγορασε 3 φορες απανω την εκταση και οι μετοχοι κοιταγαν τα αστερια...Απο κει να καταλαβετε τι γινεται στην παρεα τους.Τελος παντων...Τελευταιο βραδυ του 2009 για τον monegasco στο blog,και ευχομαι για οσους πανε για υπνο νωρις,καλη χρονια με υγεια,ευτυχια και χρημα το νεο ετος...Εδω θα ειμαι μεχρι τις 7 το πρωι,και μετα αυριο μετα τις 1 τα ξημερωματα εχοντας μπει το 2010...Για την ΑΕΚ τι να ευχηθω!!! Ας ευχηθω να ξυπνησει ο SUGAR με καυλες και να παρει την ομαδα,τιποτα αλλο,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς όλους: ΠΑΙΔΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ , ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ 'ΩΡΑ' ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ. SOS **** Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ****** ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ; ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΧΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ξενύχτης Νομικάριος31 Δεκεμβρίου, 2009 02:48

    Δυο λόγια κι από μένα στο κατώφλι του έτους της Κρίσης για την ομάδα μας. Δεν ξέρω αν ο Κοζώνης είναι σοβαρός ή έχει λεφτά. Εκείνο που έχει τώρα σημασία είναι ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έπεισε, κυρίως λόγω τραγικών επικοινωνιακών λαθών του ιδίου και των ανθρώπων του. Και μολονότι με νοιάζει η ουσία, στο ποδόσφαιρο και στις μπίζνες μετράει και η εικόνα. Ο Μπομπ λοιπόν, έχοντας απέναντί του τη χειρότερη λαίλαπα-διοίκηση που πέρασε ποτέ από την ΑΕΚ, έχοντας δηλαδή "εύκολο" έργο, μπήκε στο τρυπάκι του "-δεν είμαι μπατίρης, κοιτάτε τα χαρτιά αυτά", φάνηκε απολογητικός, αντί να τους ξεφτιλίσει!!Θυμάστε τον μίστερ MIG τι έσερνε σε κοτζάμ Βαρδινογιανναίικο μέχρι να μπει στην ΠΑΕ;Μέχρι και ο υπάλληλός τους Ντούσαν τους έχει πολλάκις εκθέσει, μολονότι κι αυτός φέρει μεγάλες ευθύνες για την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας.Τα α-μετοχάκια είναι θρασύδειλοι και διάτρητοι και προσφέρονται για χοντρό χέρι. Όμως ο θείος κατάφερε και τους "ανέστησε"! Ποιον άλλο αλήθεια έχουν απειλήσει με νομικές ενέργειες από όλους αυτούς, ακόμα και ρεπόρτερ, που τους ειρωνεύονται και τους λοιδωρούν;Κι αφού δεν μπορεί να κατατροπώσει το συρφετό αυτό των ανίκανων και ασυνείδητων, θα τα βάλει με το Κοκκαλιστάν και τους πολυμετοχικούς νταβάδες; Στη θέα δε του απλωμένου ...κασκόλ της ΑΕΚ στο γραφείο του έδινε την εντύπωση ανθρώπου που άγεται και φέρεται από κακούς συμβούλους ή ακόμα και λαμόγια...Οι οποίοι μάλιστα δεν μπόρεσαν ούτε τηλεοπτικό κανάλι να εξασφαλίσουν για την πολυδιαφημισμένη συνέντευξη και μας τρέχανε στα σάιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ξενύχτης Νομικάριος31 Δεκεμβρίου, 2009 03:14

    Έρχομαι τώρα στα μετοχάκια, τα τιποτένια. Μη βαυκαλίζονται με δικαστικές διώξεις του Μπαρμπα-Στάθη από το Σικάγο, το τέλος τους, αν δεν αλλάξουν μυαλά (που δεν θα αλλάξουν), θα είναι πικρό. Δεν θα τελειώσουν ως θύματα-κορόιδα, αλλά ως απατεώνες, και κανείς δεν θα τους συμπαρασταθεί, ούτε καν ο...Δ.Χ.! Η ΑΕΚ δε χρειάζεται κανένα "σχέδιο", παράταση δηλαδή της ακυβερνησίας και περαιτέρω συρρίκνωση της ομάδας, ο χρόνος κυλάει εναντίον τους και πρέπει να καταλάβουν ότι ο κόσμος, ναι μεν δεν αντιδρά (ακόμα), αλλά συσσωρεύεται μέσα του οργή, κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο!!Τι θα κάνουν το καλοκαίρι, αν δε βγούν Ευρώπη και χωρίς βέβαια τα περσινά διαρκείας;Tα έξοδα θα μεγαλώνουν με γεωμετρική πρόοδο και θα χάσουν τη μπάλα μια και καλή.Ας αφήσουνε "σχέδια" και μαλακίες κι ας εξοφλήσουν χωρίς...σχέδιο οφειλόμενα σε παίχτες-προπονητές, ας εξοφλήσουν ένα μέρος έστω των χρεών ΤΩΡΑ, που μπορεί και να τους παίρνει, αλλιώς θα κληθούν σύντομα να πληρώσουν πολλά περισσότερα, ενώ αγοραστή δε θα βρίσκουνε ούτε για δείγμα!!Ας αφήσουνε τα νταηλίκια στις Η.Π.Α., γιατί βρίσκονται πραγματικά στο παραπέντε. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους, και μάλιστα δεν θα τους πούμε ούτε ένα ευχαριστώ, αλοίμονο!!Στο κάτω κάτω της γραφής ούτε Κύπελλο Hellas online δε σηκώσανε...Καλή Χρονιά σε όλα τα παιδιά του blog από καρδιάς, με υγεία πάνω απ'όλα κι όλα τ'άλλα θα έρθουν!! ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ειμαι σιγουρος οτι αυτο το blog το διαβαζουν εκτος απο τους απλους αεκτζηδες,και ατομα τα οποια βρισκονται περιξ και πανω στις διοικητικες καρεκλες της ΑΕΚ.Ειναι γνωστο οτι ενας επιχειρηματιας ποτε δεν φτανει σε οξεια αντιπαραθεση με καποιον αλλον για καθαρα μελλοντικους επιχειρηματικους λογους.Μην ξεγελιεστε απο την κοντρα Κοκκαλη και Βαρδινιγιαννεων,αυτη ηταν μονο στο ποδοσφαιρο...Σε αυτη την παρεα που διοικει δηθεν την ΑΕΚ,ο ενας κραταει τον αλλον απο τα αρχ...Ο ελεγχος που ΘΑ γινοταν,δημιουργησε ξοφαλτσα εγκεφαλικα σε πολλους,για αυτο και η λυσσαλεα τους προσπαθεια να χαλασει η δουλεια με τον Κοζωνη,για αυτο και η ατακτη υποχωρηση του Νοτια στις συζητησεις του.Η αληθεια ειναι οτι ο Νοτιας προσπαθει να κρατησει καποιες αποστασεις απο την ολη προσπαθεια σπιλωσης του Κοζωνη,αλλα ειναι πολυ δυσκολο λογω των πιεσεων που δεχεται,και αυτο ειναι ολοφανερο.Κυριοι,ο Νοτιας εχει το 56%,αρα του δινεται το δικαιωμα να πουλησει,και ο αγοραστης να ειναι ο μεγαλομετοχος.Για να γινει αυτο ομως πρεπει ο αγοραστης να ξερει τι αγοραζει και αυτο θα το μαθει μονο κανοντας ελεγχο στα βιβλια της ΠΑΕ.Ο Νοτιας ομως αρνειται τον ελεγχο κατοπιν προτροπης των υπολοιπων μετοχων οποτε αγοραπωλησια δεν γινεται.Αυτο και μονο καθιστα ενοχους τους μετοχους αλλα και τον ιδιο τον Νοτια ο οποιος περναει προς τα εξω το οτι ¨εγω θελω αλλα οι υπολοιποι...¨!!!Απο οτι εςχουμε πληροφορηθει ο δηθεν ελεγχος που γινεται θα ειναι μονο μια ταυτοποιηση των τιμολογιων και τιποτα αλλο.ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ δηλαδη.Και απο κοντα το σιχαμα ναχει κανει γαργαρα τα του ελεγχου και εχει πεσει με τα μουτρα στην αμβλυση των οσων συμβαινουν,περνωντας το μηνυμα της ενοτητας,καπως αργα το θυμηθηκε παντως!Το φλεγον ζητημα ειναι να γινει διαχειριστικος και κατεπεκταση οικονομικος ελεγχος,και οσο αυτος δεν γινεται ο Νοτιας ειναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ με ολους τους υπολοιπους,εστω και με την σιωπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς ολους τους φιλους,Στηβεν,ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς όλα τα παπάκια και τον υπόλοιπο στόλο: Καλή Χρονιά!

    Δε μου λέτε κ. Αβραμίδη, εσείς τον αγώνα σας τον δίνετε από την χιονισμένη Ελβετία? το κέντρο του καπιταλισμού όπου Λαμπράκηδες, Μπόμπολες και άλλοι του σιναφιού σας πάνε κάθε Χριστούγεννα? Ελπίζω να μην τρακάρετε με κανένα μπουκεταίν καθώς θα κάνετε σκι και να μην στραμπουλίξετε κανένα δάχτυλο καθώς θα παίζετε τάβλι.
    Η πραγματική μάχη δίνετε τώρα στους δρόμους και με ντου στα γραφεία μόνο από την Original. Ζήτω η Original που έμεινε Ελλάδα και δίνει μάχη σώμα προς σώμα!!!!!!!

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Δεκεμβρίου, 2009 11:12

    Καλώς το Μπίκο τον μετοχομάχο με το παπάκι...Δηλαδή μόνο όσοι οδηγάνε παπάκια αξίζουν την καλή χρονιά σου δηλαδή? Εγώ που έχω toyota corolla δεκαετίας να μην έχω καλό χρόνο? Άσε που θα μου τα φάει το μΠΑτΣΟΚ με τους φοόρους του....
    Τέσπα, θα είναι δύσκολος χρόνος παντού, αλλά εγώ σου εύχομαι καλή χρονιά από τους γραφικούς Αμπελοκήπους βρε Μπίκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή