Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΛΙΜΑ

             Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του προπονητή μας στους Θρακομακεδόνες. Εκπρόσωποι της Original συναντήθηκαν με τον Ντούσαν και αντάλλαξαν απόψεις. Περί των αγωνιστικών θεμάτων, του ιδιοκτησιακού και του μέλλοντος κάποιων παικτών και του ιδίου. Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω τις στιχομυθίες αλλά αυτό το οποίο καταγράφεται, είναι το πολύ καλό κλίμα. Μιλάω για πολιτισμένο κι όχι υποχρεωτικά φιλικό.

           Έχει την σημασία του αυτό. Χωρίς να ξέρω αν οι συγκεκριμένοι ομοϊδεάτες μας, έδρασαν αυτοβούλως ή με κεντρική γραμμή, είναι πολύ σημαντικό αυτές τις τραγικές μέρες που βιώνουμε στην ΑΕΚ, να αρχίζεις να βλέπεις κάποια σύμπνοια - ξαναλέω - ακόμα και μεμωνομένη. Διότι πλέον στις τάξεις της Original φαίνεται οτι εμφανίζεται κάποιος προβληματισμός περί του προπονητή αλλά και κάποια διάθεση να μπουν στην άκρη οι κόντρες.
             Θα μου πείτε βέβαια οτι στην Τρίπολη πέσανε μπινελίκια. Δεν έχει σημασία. Είναι πάνω στον εκνευρισμό του αγώνα και συγχωρείται πανεύκολα. Η τελική στάση μετράει, που ήταν μια βουβαμάρα εκκωφαντική. Και μια διάθεση περισυλλογής. Όμως βοηθάει και η στάση του Μπάγεβιτς, που δείχνει να περνάει αυτό το μαρτύριο, σαν να ζητάει έμπρακτα συγνώμη για τα παλιά. Και δεν πηδάει απο τό καράβι όντας απλήρωτος και μόνος, με τον Δημητριάδη και τους παίκτες.  Κι ο κόσμος έχει ένα κριτήριο που δεν λαθεύει εύκολα. Και σωστά τον ευχαριστεί. Φυσικά θα υπάρχουν και οι πρκισμένοι.
              Κι είναι σημαντικό πιστεύω, να κλείνουν τα μέτωπα σιγά-σιγά. Και το μέτωπο Μπάγεβιτς- Original μας έχει ταλαιπωρήσει πολύ και μας έχει διχάσει κιόλας. Κι αυτήν την στιγμή η ΑΕΚ μας χρειάζεται όλους ενωμένους για την ύπαρξη της. Και τους οργανωμένους και τους ανοργάνωτους. Φυσικά με δικαίωμα κριτικής αλλά στην σωστή της διάσταση.
                Διότι πιστεύω οτι ακόμα δεν είμαστε κοντά στη λύση. Εντάξει περιμένουμε τον έλεγχο. Εντάξει κάποιοι θα πάνε στο ανάθεμα. Μετά τι γίνεται; Διότι αυτό μας ενδιαφέρει. Ακόμα και δικαστικά μέτρα να παρθούν, η ΑΕΚ δεν μπορεί να βασίζεται σ'αυτά και δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει. Διότι και με τον Ψωμιάδη και με τα εικονικά τιμολόγια πιασμένα απο το ΣΔΟΕ, τι έγινε; Απολύτως τίποτα. Κι ο οδηγός για τον Σόλωνα έξω είναι και διώκεται για βαρειά αμέλεια.
             Γιατί τα λέω αυτά; Διότι ο κύριος Παπάς περιμένει τον έλεγχο για να πάρει αποφάσεις. Ο κύριος Κοζώνης μακιγιάρεται για τις 27 και την τηλεόραση του Σκάϊ, η ερασιτεχνική δεν θέλει οφίτσια στην εταιρεία - και πολύ καλά κάνει αφού άλλο πράμα ο ερασιτεχνισμός κι άλλο ο επαγγελματισμός - , κάποιοι επώνυμοι πρώην παράγοντες ετοιμάζουν κίνηση σωτηρίας, η Morgan περιμένει τα λεφτά της κι ο κύριος Νοτιάς με την αγωνία για το προπονητήριο ετοιμάζεται για την γαλοπούλα του.
                    Και φυσικά όλα αυτά δεν είναι σοβαρά πράματα, ούτε ελπιδοφόρα για άμεσες λύσεις. Διότι οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο πρωτοδικείο που δεν είναι τόσο κακή λύση αν υπάρχει ενότητα. Που ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η οποία, εντάξει ορίζει κάποιον απο τις λίστες που τις παραδίδονται, κι ο οποίος τι κάνει; Ακριβώς ο,τι γίνεται και σήμερα. Ψάχνει χρήματα και νέους ιδιοκτήτες. Δηλαδή δεν είναι Γιάννης αλλά Γιαννάκης. Κι επειδή η χρονιά μοιάζει εντελώς χαμένη, η φτώχεια , η γκρίνια και η μιζέρια θα συνεχισθούν μέχρι το καλοκαίρι. Καλό λοιπόν είναι το κλίμα να είναι ενωτικό ανάμεσα μας στον κόσμο δηλαδή, αλλά  και ανάμεσα στον κόσμο και τον προπονητή. Διότι θα βαδίζουμε με κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
             Και το θέμα μας είναι η νέα σαιζόν. Και μην νομίζετε οτι το βλέπω κοντόφθαλμα. Με τι ρόστερ, με τι στόχους και με τι εγγυήσεις θα προχωρήσουμε. Ο κόσμος έχει παρακουρασθεί. Ήδη πέφτει η αθρόα προσέλευση στο γήπεδο, αν αρχίσουν να μειώνονται και τα διαρκείας, καταλαβαίνετε όλοι τον φαύλο κύκλο. Νέα παιδιά πλέον δεν προσεγγγίζουν τον δικέφαλο, χάνονται τα χορηγηγικά και τα εμπορικά οφέλη και η λίμνη γίνεται αρχίζει να ξεραίνεται.
            
              ΥΓ. Φυσικά και ο Sugar έκλεισε το τηλέφωνο. Ακόμα δεν ήρθαν, συμμαχίες ζήτησαν; Βρε σεις , ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΤΑ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΗ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. Κι ο Ντούσαν θα έπρεπε να είναι λιγότερο ανασφαλής και να μην πέφτει σε λούμπες. Έχει δουλέψει και στον Κόκαλη και ξέρει πώς συμπεριφέρονται όχι οι μεγιστάνες, αλλά οι έχοντες τουλάχιστον 100 για το χόμπυ τους ή για την επένδυση τους.

22 σχόλια:

  1. Δυσκολα τα πραγματα για την ομαδα μας Στηβεν.
    Το πρωτοδικειο για το οποιο γινεται λογος, σιγουρα δεν ειναι η λυση αφου δε νομιζω να προσελκυσει νεους επενδυτες μια που τα οποια χρεη παγωνουν μεν, αλλα δεν διαγραφονται οπως κακως νομιζουν πολλοι.

    Οσο για την συναντηση του Ντουσαν με τους Οριτζιναλιστες, καλο θα 'ναι να κανουν ανακωχη. Το επιβαλλουν οι Αγιες μερες. . .

    Την καλημερα μου σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πρόσφατη δήλωση του ο ΔΧ τον ανέφερε σαν Μπάγιεβιτς,όχι βάτραχο.
    Ολοι παίρνουν γραμμή από κάπου,άρα είναι πολύ απλό να σταματήσει αυτό το αίσχος να βριζόμαστε μεταξύ μας,να βρίζουμε τον προπονητή μας όποιος και να είναι.
    Τα δύσκολα είναι ακόμη μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδερφέ κι ομοιδεάτη μου Στήβεν.
    Με καλύπτεις στο σύνολο των σκέψεών σου και δε χρειάζεται να προσθαφαιρέσω κάτι.
    Αυτό που θέλω μόνο να επισημάνω,είναι να κάνουμε όλοι μας υπομονή,διότι αυτή τη στιγμή δε μπορούμε να δούμε κάποια διαφαινόμενη λύση και η οποιαδήποτε παρορμητική μας κίνηση,ίσως,επαναλαμβάνω ίσως αποτρέψει κάποια ευχάριστη έκπληξη.
    Δεν υποννοώ κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Steven, συμφωνω ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ!
    Τοσο η δικη σου προσεγγηση,οσο και η γενικοτερη αισθηση που περιγραφεις ειναι αυτη που επιτελους πρεπει να υπαρξει,προκειμενου να παμε με οσε δυναμεις εχουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
    Δεν χρειαζεται να κανουμε απολογισμο λαθων και προσφορας απ'τα δυο μερη(Ντουσαν-Οριτζιναλ).Ειναι γνωστα και τα μεν και τα δε. Και ειναι μεγαλη απωλεια αν υπαρξει περεταιρω διχασμος τους και διαιωνιση των -οποιων- διαφωνιων τους, που στο κατω-κατω ειναι πια σε προσωπικο επειπεδο και δεν θα επρεπε να αναταραζουν την ΑΕΚ τοσα χρονια.Ποσο μαλλον αυτες τις τοσο κρισιμες και αδιεξοδες ωρες που περναμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    Ειπαμε. Περνα το μαρτυριο του, ΕΚΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ. Ο χρονος δεν γυριζει πισω.
    Τα λαθη της οργανωσης-απ'την αλλη-ειναι περισσοτερα -κατα την γνωμη μου- και βαρυτερα για την μοιρα του Συλλογου μας.
    Οση συγνωμη και μεταμελεια "οφειλει" ο Μπαγεβιτσ στον κοσμο της ΑΕΚ-και κατ'επεκταση και στην Οριτζιναλ που εκπροσωπει ενα μερος του-αλλο τοσο και εκεινη "οφειλει" ενα αναλογο "συγνωμη"-ΕΜΠΡΑΚΤΟ πλεον. Δηλαδη παραμεριζοντας φαντασματα και σκιες του παραλθοντος,αποδεχομενη τον Ερασιτεχνικο ρολο της,ενωνοντας-οσο δυσκιλο κι'αν ειναι-ολο και περισσοτερους φιλους της ομαδας,μη εκμεταλευομενοι "οφιτσια" οπως πολυ σωστα λες,παιζοντας τον σημαντικο ρολο της στην εξεδρα και μονο πια,χωρις "πειραματισμους" χωρις "συμμαχιες" χωρις ενδοδιοικητικα παιχνιδια,χωρις προχειροτητες,χωρις de facto αποκλεισμους.
    Δενν ξερω ποια θα ειναι η καταληξη του "προπονητη" στην ομαδα,οπως δεν ξερω και την καταληξη της οργανωσης σε αυτη τη νεα φαση που φαινεται οτι διανυει.
    Χρειαζεται απο ΟΛΟΥΣ σωστη σκεψη,ορθες επιλογες, κουραγιο και βεβαια ψυχραιμια.
    Τα "θερμοαιμα" συναισθηματα ας τα αφησουμε για την εξεδρα και τους αγωνες της ΑΕΚ μας.
    το παρελθον δεν το ριχνουμε στο πιγαδι.Ουτε γινεται αυτο.Αυτο μας χαρακτιριζει. Αν θεωρουμε οτι ειχε και μαυρα στιγματα,ας μην τα επαναλαβουμε.
    Δεν υπαρχει χρονος για "κοντρες" και "ψευτοβεντετες",σε μια ΑΕΚ διαλειμενη. Παρα μονο οραμα και διαθεση για ΕΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο κατω-κατω, εδω επισκεπτεται ο Κανταφι τον Προεδρο στον Λευκο Οικο και ο Βαρθολομαιος τον Παπα στο Βατικανο.Και με τοσα συμφεροντα να παιζουν και τοσες ισοροπιες να αλλαζουν πλεον.
    Ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη να τα βρουν δυο "μερη" ενος Αθλητικου Σωματειου; Που η κοντρα τους δεν κραταει γεννεες επι γεννεων αλλα μολις 13 χρονια. Ειναι πολλα για τον "μικροκοσμο" της ΑΕΚ και πολυ αιματηρα αυτα τα χρονια,αλλα ειναι και αρκετα πλεον για να υπαρξει μια ειλικρινης χειραψια και ενα αναθεμα στο κακο παρελθον και τις λανθασμενες αποφασεις εκατερωθεν,αν θελουν ο συλλογος να συνεχισει απο εκει που σταματησε : να ειναι αρχοντικος,να πρωταγωνιστει,να μας κανει περηφανους,να μας εμπνεει και να μας δινει χαρα.
    Λεμε με αγωνια λοιπον σε αυτους που πρεπει να διαλλεξουν τον τροπο του αγωνα τους και την σταση που θα πρεπει να τηρισουν προκειμενου να απεγκλωβιστει επιτελους απο τυψεις ενοχες και λαθη του παρελθοντος ο Συλλογος μας:Το εμβλημα του, ο Δικεφαλος Αετος,κοιτα σε Ανατολη και Δυση. Συμβουλευτειτε τον.
    Δεν θελουμε χαρταετο με πολυχρωμα κροσια,αποκριατικο και δεμενο με σπαγγο,αλλα Αετο κιτρινομαυρο, που να πετα ελευθερος ψηλα,χωρις κατευθυνσεις.
    Ας μην του βαζουμε συρματοπλεγματα εγωισμου.
    Ας τον αφησουμε να πετα οπου και οπως εκεινος ξερει.Δεν θα λαθεψει ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Δεκεμβρίου, 2009 21:49

    Steven, πολύ εύστοχο άρθρο. Με λογική κι ευαισθησία...ΑΕΚτσίδικο εν ολίγοις. Παρατηρώ μία αλλαγή στάσης απέναντι στην οργάνωση. Δεν είσαι λάβρος πιά απέναντι τους. Τι σε έχει κάνει να αλλάξεις στάση? Είμαι βέβαιος ότι οι Μπίκοι και τα παπάκια εξακολουθούν να είναι κόκκινο πανί για σένα, αλλά δε στηλιτεύεις -όσο παλιά- τον Δ.Χ. λ.χ. Αλήθεια είναι ότι, για δικούς τους λόγους (η οργάνωση είναι ΠΑΝΩ από την ΑΕΚ για πολλούς από αυτούς) βάζουν νερό στο κρασί τους. Όσον αφορά τα -oh captain my captain- καπετανάτα επάνω σε καράβια (ΑΕΚ) που βουλιάζουν, κατόπιν ορισμου από τον καδή του Γιουνάν μπεηλίκ (δες πρωτοδικείο), ο Δ.Χ. είπε "απελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο". Ή μήπως όχι?
    Άλλο ερωτημα: Το τηλ στον sugar ήταν από την πόλη των ανέμων ή από κάποιον κερατά, που χρηματοδοτεί και την αγαπημένη ομάδα των μαρτύρων του Ιεχωβά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Δεκεμβρίου, 2009 21:55

    Χρήστο, διάβασα την ανάρτηση σου. Μπρε τζαναμπέτη, με συγκίνησες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλοπαιδα καλησπερα....Εγω τωρα,με ολο αυτο το ωραιο κλιμα που περιεγραψε ο Στηβεν,να μην ανησυχω? Πολυ ηρεμα τα πραγματα,κατι ασυνηθιστο για την ΑΕΚ.Τωρα βεβαια αμα το καλοσκεφτεις,μια ζωη ετσι ηταν αυτη η ομαδα,μια ετσι μια γιουβετσι...Αυτη η εμονη του Παππα,εμενα μου φαινεται καπως περιεργη,εκτος κι αν ειναι σαν το ΙΚΑ που παιρνεις νουμερο για τον γιατρο.Ο Παππας μαλλον εχει το 4 και ηρθε η σειρα του!!!Εγω βλεπω πως οι οργανωμενοι οσο παει και ¨μπλεκονται¨ περισσοτερο μερα με την μερα,και η ιστορια εχει δειξει οτι μονο για καλο δεν ειναι. Και θα το ξαναπω,στο πρωτοδικειο θα βγουν τα γιαταγανια,και θα πανε περιπατο οι οποιες σημερινες συμμαχιες.Απο πισω υπαρχει ενα γηπεδο που πρεπει να φτιαχτει και αυτος που θα παρει την εντολη θα εχει και τον πρωτο λογο.Billys,που εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα παιδιά. Σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε.
    Σαν ομάδα θα πρέπει να γιορτάζουμε της Αγίας Υποθέσεως. Συνεχώς υποθέτουμε..
    Γιάννη, και το παραμύθι σου δίνει αναπνοές. Στην τελική η αγάπη στα δύσκολα φαίνεται. Δεν μπορείς να αμβισβητήσεις την αγάπη της οργάνωσης για την ομάδα. Θα μου πεις τα μεγαλύτερα λάθη έχουν γίνει με τις καλύτερες προθέσεις...Στην κατάστασή μας η ομόνοια μπορεί να μη σώσει την ομάδα, αλλά γιατρεύει τις πληγές.Που είναι πολλές.
    Όποια και αν είναι η η πορεία μας ας την περπατήσουμε ενωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (Chorus)
    Sugar baby love
    Sugar baby love
    I didnt mean to make you blue
    Sugar baby love
    Sugar baby love
    I didnt mean to hurt you

    All lovers make the same mistake
    Yes, they do
    Yes, all lovers make
    Make the same mistake
    Cause me and you

    (Chorus)

    People, take my advice
    If you love someone
    Dont think twice

    Love you baby love
    Sugar baby love
    Love her everyday
    Love her everyday

    Αφιερωμένο και με αναμνήσεις φορτωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Κιτρινόμααυρο: Κατ' αρχάς καλώς ήρθες στην παρέα. Ό,τι λες τα ξέρω, κι άκρη δεν θα βγει. Οι σταυροφορίες γίνανε με σκοπό την αγάπη και με αποτέλεσμα το συμφέρον και παράπλευρη απώλεια το αίμα. Αν θέλεις τα αλλάζεις αυτά. Η φασολάδα γίνεται ό,τι και να βάλεις σε προτεραιότητα υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς sakis: Καλώς ήρθες κι εσύ. Φίλε, γουστάρω την δύναμη αλλά πιο πολύ την ροπή. Την δύναμη που πολλαπλασιάζεται με την κάθετη της απόστασης. Συχαίνομαι την υπομονή. Θυμίσου την άλωση. Μπροστά φουλ στα ψεύτικα. Ο δικέφαλος είναι ακόμα αληθινός. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο: Προσπαθώ να είμαι ενωτικός διότι αυτό είναι το όνομα μας. Το παρελθόν μας, όχι το παρόν μας αλλά πρέπει να είναι το μέλλον μας. Στο φινάλε ας κερδίσουμε την ύπαρξη μας με σωστά θεμέλια κι ας πάνε να γαμηθούνε τα εμφύλια για την προσωπική κόντρα τους. Ρε πούστη μου, ούτε απο την ιστορία της χώρας δεν μαθαίνουν τίποτα; Αμάν πια. Γερμανό βασιλιά θέλουνε, σαν την εθνική Ελλάδας που κατουράει τα πάντα για να διώξει την ελληνική σκόνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Γιώργη: Φίλε, ποτέ δεν αλλάζω στάση. Κι αν αλλάξω θα το εξηγήσω. Εδώ μιλάω επώνυμα. Αλλά προχθές στην Τρίπολη ήταν συγκινητικοί όλοι ΠΟΥ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Δεν άλλαξα εγώ. Εκείνοι άλλαξαν κι ίσως να άρχισαν να συνέρχονται, όχι λόγω του blog - μαλάκας δεν είμαι- αλλά διότι κατάλαβαν οτι απο την ίδια μεριά του ποταμού είμαστε, για την ΑΕΚ αγωνιζόμαστε και δεν μας χωρίζει τίποτα. ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ.
    Ποτέ δεν χτυπάω τα μέλη μιας οργάνωσης. Χτυπάω την βούληση τους για οργάνωση και την γραμμή που δίνει κάποιος μη εκλεγμένος αρχηγός ή ακόμα κι εκλεγμένος. Κατάλαβε με. την σκέψη θέλω (προσωπικότητα, όποια κι αν είναι) κι όχι τον λόγο (κωλοτρυπίδα).
    Το τηλ έγινε διότι ενημερώνομαι σαν Καρτραϊτ. Απο την Αθήνα ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Μονεγάσκο: Δεν υπάρχει Παπάς. Ξέχασε το. Αυτός είναι ΔΧ και το απέδειξε. Η ομάδα είναι τσακισμένο καράβι και πάει στο πρωτοδικείο. Ας λέει ο καθένας ό,τι του γουστάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διάβασα τις αναρτήσεις σου.
    Unfair το "κουτσομπόλης"
    Unfair και η ερμηνεία για τα "τζάκια".
    Δικαίωμά σου βέβαια να ερμηνεύεις κατά το δοκούν και κατά το προσδωκόμενο,όμως άλλα πράγματα εννόησα.Δεν πειράζει.
    Επικρατεί μία κατάσταση που είναι προϊόν λαθών,κακών εκτιμήσεων αλλά και αγάπης για την ομάδα.Δεν έχασαν μόνο οι μέτοχοι το στοίχημα Ντέμη.Το έχασε και ο κόσμος στην συντριπτική πλειοψηφία του.Και η δίψα για αίμα είτε από οργανωμένους είτε από ανοργάνωτους δεν ωφελεί σε τίποτε την ΑΕΚ.
    Χάθηκαν πολλά χρήματα.Θέλω να πιστεύω δίχως δόλο γιατί ανέκαθεν I look at the bright side.
    Το αθλητικό κέντρο μην σε απασχολεί.Είναι ένα έργο που προχωράει κανονικά και θα ολοκληρωθεί.Το αν θα το χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ ή θα εξακολουθήσει να πληρώνει χρήματα για τον ακατάλληλο χώρο του κυρίου Τζίνη δεν μπορώ να το γνωρίζω.
    Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείς εντυπώσεις.Πολύ καλά γράφεις και αρκετοί από τους σχολιαστές επίσης.Είναι εποικοδομιτικός ο διάλογος.Όταν γίνεται μονομερώς μπορεί να καταστεί κουραστικός όμως.
    Σε κάθe περίπτωση καλά Χριστούγεννα σε όλους.Ελπίζω να βρούν όλοι χρόνο για τις οικογένειες τους,διότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αννα,ποση αγαπη και ποση υπομονη να δειξεις οταν ξερεις οτι δεν οδηγει πουθενα!! Ισως το λαθος να ειναι αυτο ακριβως.Θελουμε μια ΑΕΚ,τιγκα στον ρομαντισμο,αλλα παραλληλα μες στην μιζερια? Η θελουμε μια ΑΕΚ να λειτουργει σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ πλαισια,συγχρονα,και κατω απο επιχειρηματικες βασεις που σου δινουν το πολυ παραπανω? Γιατι θα πρεπει μονο οι αναμνησεις να κρατανε ζωντανη αυτη την ομαδα,και που σιγα σιγα ξεθωριαζουν?Εχει κατι αυτη η ομαδα να προσελκυσει τα παιδια? Πηρε πρωταθλημα? Εχει γηπεδο να παω τον γιο να τον ξεναγησω? Εχει ομαδα να κατσει να δει το παιχνιδι της,να ζωγραφιζει,να νικαει?τι συζηταμε τωρα...? εδω με το μονο που ασχολουμαστε συνεχεια ειναι αν η original εγκρινει τον καθε προπονητη,αν εκλασε η οργανωση,αν χεσανε,και αν ο καθε προεδρος τα βρει μαζι της για να μην την εχει κοντρα... Μια ζωη στην μιζερια,στο κλαμα,στον εμφυλιο,γιατι ΠΟΤΕ,μετα τον SUGAR,δεν ειχαμε προεδρο με αρχιδια να τους γραψει στα αρχιδια του και να προχωρησει οπως επρεπε.Ας ελπισουμε το παθημα του SUGAR το 2004,να τους γινει μαθημα.Και να πω κατι ακομα,στην Ελλαδα ζουμε,δεν εχει αλλαξει τιποτα και ουτε προκειται.Τον Κοκκαλη τον βαρανε ολοι γιατι πετυχε στον Ολυμπιακο,με οποιονδηποτε τροπο νομιζε αυτος σωστο για την ομαδα και τα λεφτα του.Ας κανουνε κι αυτοι το ιδιο,ΜΠΟΡΟΥΝΕ? Αν ναι,ας ερθουν...Αν οχι,μην μας ζαλιζουν τον ερωτα,ας κατσουν σπιτι τους,μην πω τιποτα χειρωτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αννα,εισαι η γυναικεια πλευρα του blog. Μην ακους τιποτα. Η αισθαντικοτητα,παρ'ολο που δεν εχει κανενα-αμεσο-πρακτικο αποτελεσμα,μ'ολα ταυτα ειναι σημαντικη και χρειαζεται ειδικα στις δυσκολες ωρες.Εισαι το τραγουδι του φανταρου που τραβα για το μετωπο.
    Ελπιζω στο τελος της "ιστοριας" που ζουμε, να μη χορεψουμε τον χορο του Ζαλογγου,αλλα κανενα Καλαματιανο,η ακομα καλυτερα κανενα Γερμανικο Βαλς(!)

    Ο Γιαννης τα πηρε στο κρανιο ! Εχεις και τα δικια σου αδελφε.
    Αν και εγω προσωπικα δεν θελω αλλον ενα Κοκκαλη.Ουτε να παιρνω το πρωταθλημα 12 χρονια συνεχεια και να με βριζει η μιση Ελλαδα. Αλλη ΑΕΚ ξερουμε. Αλλη ΑΕΚ μαθαμε .Αλλη ΑΕΚ θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χρήστο και Μονεγάσκο: Φίλοι προκλήθηκα σοβαρά και πέρασα τα εδάφη. Απο εδώ θα ξεκινήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστο,οντως ταχω παρει...Δεν θελω ¨Κοκκαλη¨.Θελω καποιον σοβαρο,γνωστη του ποδοσφαιρου,να φτιαξει ομαδα και ΕΤΑΙΡΕΙΑ την ΑΕΚ,να προασπισει και να υποστηριξει την επενδυση του,και αν ειναι να χασω το πρωταθλημα,να το χασω μεσα στο χορτο...τοσο απλα και αυτονοητα πραγματα,εμας μας φαινονται εξωπραγματικα γιατι εχουν συνηθισει την ΑΕΚ στην κλαψα,στην κακομοιρια,στην φτωχομπινεδιαρικη συμπεριφορα,και το βλεμμα να πλανιεται στο παρελθον στα χαμενα μεγαλεια τρομαρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Μονεγάσκο: Μπουρδέλο θα γίνουμε αύριο. Ζητούν και οι μέτοχοι συμπαράσταση. Να φέρουμε και την πάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ασφαλως και γινεται "μονομερως" αφου το "αλλο μερος" δεν υπαρχει. Παριστανει τον κομιτη Χαλευ και περνα απ'το blog αφηνοντας μας να μεταφρασουμε τα σανσκριτικα του και τις μπουρδες τις οποιες μπορει ευκολα να συραψει στο μυαλο του ακομα και ενας απλος οπαδος που εχει μια ελαχιστη γνωση και πληροφορηση για τα δρωμενα.
    Να πλαθει ιστοριες,να πιθανολογει,να κανει σεναρια,να τα αλλαζει ,να τα βελτιωνει και να ψαχνουμε αναμεσα στα μυστικα και τις αποκρυφες γραμμες του,διφορουμενες εννοιες και κωδικες ταχα σημαντικους που πρεπει να συνδεσουμε για να οδηγηθουμε σε κανενα συμπερασμα που μπορει και να του αρεσει.
    Την επομενη φορα να παρουσιαστεις με το nick-name "μαμαλακης" μπας και καταφερουμε με τα πολλα και μαθουμε καμια μυστικη Πολιτικη συνταγη με σουτζουκακια και φανεις ετσι και λιγο χρησιμος.
    merry cristmass any way.
    Υ.Γ Και εγω αμα ειχα τοποθετισει χρηματα και μου τα τρωγε ο "σκορος" αυτο θα ηθελα να πιστεψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή