Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ

              Σήμερα στους Θρακομακεδόνες, μετά την επική νίκη επι του Λεβαδειακού, θα γίνει αποκατάσταση στους ήρωες αθλητές μας. Το προπονητικό τημ θα συνεδριάσει και θα καταστρώσει πλάνα για την Πέμπτη. Το ματς αναμένεται πονηρό και θέλει μεγάλη συγκέντρωση. Οι επιλογές του Θανόπουλου θα δοκιμασθούν γερά απο τα δεύτερα της Μπενφίκα. Και να μην ξεχνάμε και μια παράδοση που έχουμε: Πριν τις γιορτές συνήθως η ΑΕΚ χάνει. Διότι και η Τρίπολη πριν απο αυτές είναι. Μετά απο αυτές, έχουμε την δαφνοστεφανωμένη.


              Η τετραμελής μετοχική ΠΑΕ έρχεται στα γραφεία και θεωρητικά αρχίζει τον έλεγχο. Με μόνο σκοπό, ό,τι και να βρει, να τα ρίξει όλα στον κοντό. Και κατόπιν να συνεχίσει την χρηματοδότηση της εταιρείας προσαρμοσμένη στο πνεύμα των καιρών. Που είναι σφιχτή οικονομική πολιτική, κάποια πώληση παγίων, δηλαδή ποδοσφαιριστών ( γιατί τσακώθηκε ο προπονητής με τον Σουηδό;) και περιορισμό δαπανών π.χ περικοπή κοινωνικού έργου. Ο έλεγχος θα είναι λεπτομερέστατος για να χαθεί και η μεταγραφική περίοδος.
              Στο τελευταίο δείχνει να συμφωνεί και η πλευρά Κοζώνη. Άλλο ό,τι λέει άλλα. Εδώ μιλάμε για τεράστια σοβαρότητα, που φαίνεται στην τελευταία γραμμή της ανακοίνωσης απόσυρσης του ενδιαφέροντος του. Την υπενθυμίζω: " Η ΖΩΗ ΚΡΥΒΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ". Υποθέτω μιλάει για τον βίο μας κι όχι για κάποια γκόμενα. Και φυσιολογικά αναρωτιέμαι : Η σπόντα αυτή, που προφανώς είναι για τους μετόχους, τι σημαίνει; Οτι φεύγει , αλλά μένει; Δεν μένει, αλλά επιμένει φεύγοντας, αλλά ξαναγυρνώντας; Σκάκι παίζει ή έχει λεφτά και θέλει να τα επενδύσει; Να μας εξηγήσει ρε παιδί μου και σε μας, που δεν διαθέτουμε τέτοιο οργανωτικό μυαλό.
            Θα μου πειτε, με μας θα ασχοληθεί τώρα; Αφού έχει πείσει τα μυαλά της οργάνωσης. Που τον υποστηρίζουν σφοδρά και ανοιχτά πλεόν. Κι είναι απλό. Προσέξτε τον σωλήνα: Μπαίνει ο Κοζώνης , πασάρει στον Παπαδημητρίου, αυτός ανοίγει στον Δημητριάδη που με την σειρά του σεντράρει στον Δημήτρη Χατζηχρήστο κι αυτός με περίτεχνο τακουνάκι ανοίγει στον Μπάγεβιτς. Το γκολ, σπάνιας ομορφιάς και δουλεμένο στο δωματιάκι, θα το θυμόμαστε πάντα.
              Και κοιτάξτε πλάκα τώρα. Η οργάνωση θέλει τον Κοζώνη, ο οποίος κατα διαβολική σύμπτωση είπε χθες, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ. Ε, ΛΟΓΙΚΟ ΕΊΝΑΙ.  ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ.
            Στο οποίο πρωτοδικείο θα κατέφευγε και η οργάνωση, ΘΕΛΟΝΤΑΣ και μη θέλοντας. Οπότε, παρόλο που δεν γνωρίζονται, με τέτοια ταύτιση απόψεων είναι υποχρεωμένοι απο την μοίρα να συστρατευθούν. 
             Η ΑΣΚΚ ( ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΚΑΤΑΛΗΨΗ) θέλει να δει τους ορκωτούς μαζί με καμιά δεκαριά έγγραφα ( λογικό είναι, θα μπορούσα να πάω εγώ και να προσποιηθώ οτι είμαι λογιστής) για να αποχωρήσει απο τα γραφεία. Αλήθεια  στην ΑΣΚΚ, δεν υπάρχει κανείς οικονομολόγος για να κάνει εκείνος τον έλεγχο, μια που ούτως ή άλλως εκεί είναι;
Και μετά να κάνει συνέντευξη τύπου με τα ευρήματα, γλυτώνοντας τους μετόχους ή τον Κοζώνη απο τα έξοδα, εμάς απο τον απαιτούμενο χρόνο και την ομάδα απο τις μουρμούρες. Και το λέω αυτό, διότι η BDO δουλεύει οκτάωρο. Ο οικονομικός καταληψίας άνετα μπορεί να ασχολείται συνέχεια, προτείνω πρόχειρα 12-ωρο, και να γλυτώνουμε μέρες. Άσε δε που αύριο μπορεί και να πάρει και την θέση του Δημαράκη που είναι υπο διωγμόν.
                 Και  τέλος εμείς, τι κάνουμε; Α, το πιο ωραίο. Τους μαλάκες αιθεροβάμονες πιστούς.
  ΥΓ. Μέχρι τις 11 το βράδυ δεν θα μπορώ να επικοινωνήσω.
        

35 σχόλια:

  1. Μολις διαβασα μια επιστολη-τελεσιγραφο του Μπομπ προς τον Νοτια,την οποια του εστειλε στις 10-12 και εληγε η προθεσμια της την επομενη.(ακομα και οι Γερμανοι επι κατοχης εδω στην ελλαδα εδιναν περισοτερο χρονο για να ξεκουμπιστουν οι χωρικοι απ'τα σπιτια τους βρε Μπομπ!)Με λιγα λογια,του ζηταει- λεει- να ξεκινησουν απο κοινου ελεγχους,ο μεν στην ΑΕΚ και ο δε στον κοζωνη(τι εκανε δυο μηνες ο Νοτιας,μη με ρωτατε).Και το σπουδαιο: τον παρακαλει γονατιστος-ο Μπομπ- να δεχθει ενα χριστουγεννιατικο μποναμα-ατοκο-υψους 5 εκ γιουρο...ουτε εγγυητικες ουτε τιποτα!Και μαλιστα τελειωνοντας του λεει "Σκεψου το"!!(ναι, με δυο θαυμαστικα...δεν ειναι δικα μου)λες και προσπαθει να τουμπαρει καμια γκομενιτσα και τις προτεινει σινεμα και μετα ποτο..."σκεψου το"!! Και τα προσυμφωνα που θα υπογραφαμε,χεσ'τα-του λεει.ετσι κι'αλλιως ειναι κωλοχαρτα χωρις ριτρες.
    Ο -απο εφοπλιστικη οικογεννεια καταγομενος-Χιωτης Νοτιας,την διαβαζει και γινεται μπαρουτι. "Τι λεει ρε πουστη μου ο απενταρος που θα δανισει εμενα...ατοκα κι'ολας"!. Σηκωνει το τηλεφωνο και παιρνει τον Παππα."...χεσ'τον,θα τα βαλουμε εμεις" του λεει εκεινος
    Συγχαριτηρια Μπομπ...!! (τα δυο θαυμαστικα ειναι δικα μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχεις πιάσει λάθος steven το θέμα.
    Και θα εκπλαγείς στη συνέχεια από τις συμμαχίες και το διοικητικό σχήμα που θα προκύψει.
    Ξέρει πολύ καλά τί κάνει ο ΔΧ.
    Το θέμα είναι αν θα κόψουμε την ΑΕΚ εμείς ή θα μείνουμε να θαυμάζουμε το δημιούργημα του ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Δεκεμβρίου, 2009 22:28

    όμορφα όλαααααα...Εντάξει, γλιτώσαμε από το αμερικανάκι. Δεν είχε ούτε γαλοπούλα να αγοράσει για χριστούγεννα. Και τέλος πάντων, γάμησε τον έλεγχο από ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. Ορκωτοί είναι όλοι, αλλά άλλο να στέλνονται από εξωτερικό παίκτη με εισαγγελέα στο background και άλλο από τους "κερατάδες". Κερατάδες? Ναι, κερατάδες. Έτσι συμπεριφέρονται ρε οι α-μέτοχοι. Εμπιστεύθηκες τη γυναίκα σου στον καλύτερο σου φίλο. Τον είχες πάνω απ όλους. Είχε δείξει πίστη στη φιλία, πίστη στους ίδιους θεούς. Ξαφνικά ένα πρωί μπαίνεις σπίτι και είναι άδειο. Έχει φύγει. Αυτή. Έχει εξαφανιστεί. Και αυτός. Τι κάνεις?....καθαρίζεις, σκουπίζεις, την επόμενη μέρα πας πάλι στη δουλειά. Λες ότι έφυγε, με αυτό το κρύο χαμόγελο. Τίποτα άλλο. Γιατί? τΟ θέμα είναι να μην το μάθει η γειτονιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Δεκεμβρίου, 2009 22:31

    Ποιός έλεγχος, λοιπόν, από τους ίδιους τους μετόχους, χωρίς απειλή εισαγγελέα και εξωτερικού παίκτη...Θα αποδειχθεί απλά, η κακοδιαχείρηση και κανείς δε θα δακρύσει, ούτε θα πάει μέσα. Εδώ δεν πήγε ο Ντον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Δεκεμβρίου, 2009 22:35

    Και εντάξει, αν χαρούμε, είπαμε. Πάει ο αμερικάνος ο ταβερνιάρης. Ούτε τη μπλόφα του δεν είδαμε τελικά. 19 μίλλιονς έπρεπε να βάλει. ΒΡΕ ΖΟΥΛΑΠΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. SHOW ME THE MONEY...ΚΑΙ ΑΝ ΈΧΕΙ 19 ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΤΥΠΟς, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ. Και λέω και τ' άλλο. Δηλαδή το "σφικτό σχέδιο" τι σημαίνει? Ναι, να ξεφορτωθούμε τα βαριά συμβόλαια. Χέσε τον πρωταθλητισμό για 3 χρόνια. Είχε δίκιο ο Κιντής. Καμία νύξη για στάδιο? Ποιός θα το βάλει μπρος? Ο ΠΑΠΟΙΟΣ. Μείνε με τα 350 παπάκια να κραυγάζουν στο Olympic Stadium. Και κερατά και δαρμένος. Καμία προοπτική, έστω και ας είναι ψέμα ρε φίλε. Ποιό γήπεδο? Οι κερατάδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξενύχτης Νομικάριος14 Δεκεμβρίου, 2009 22:38

    Παρακολουθώ έκπληκτος τα όσα διαδραματίζονται και ομολογώ ότι δεν μπορώ με βάση τη λογική να βγάλω άκρη, ίσως κι επειδή υπάρχουν πολλά που αγνοώ. Ένα είναι βέβαιο: Ο έλεγχος πρέπει πάση θυσία να διενεργηθεί για το καλό της ΑΕΚ. Είμαι βέβαιος ότι ο έλεγχος είναι το κλειδί όλων των εξελίξεων και πολύ φοβάμαι ότι είτε πάει να αποφευχθεί είτε να υποβαθμιστεί σε "έλεγχο", δηλαδή μια νομιμοφανή διαδικασία για τα μάτια του κόσμου και με σκοπό τη συγκάλυψη. Ίσως και το ότι "βγαίνει μπροστά" ο Παππά-τζη-ς (εδώ γελάνε)σχετίζεται με την αποφυγή του ελέγχου. Και μη μου πει κανείς ότι ο Παππάς τάζει ο ίδιος έλεγχο. Οι κυβερνησάρες μας όλες, όταν βρεθούν ενώπιον σκανδάλων, δε διαλαλούν ότι και καλά θα χυθεί άπλετο φως και θα τιμωρηθούν οι ένοχοι; Εδώ οι α-μέτοχοι αντί να ελέγξουν τον Κοζώνη θα "ελέγξουν" την εταιρία τους!! Και βέβαια το σχέδιο "εξυγίανσης" είναι καταδικασμένο σε αποτυχία, θα αυξήσει τα χρέη της προβληματικής ΠΑΕ, το μόνο βέβαιο. Βέβαια θα κερδηθεί κι άλλος χρόνος για τους ενόχους και θα χαθεί κι άλλος για τη σωτηρία της ομάδας. Και ο Δ.Χ. ρυθμιστής των εξελίξεων...Η ΑΕΚ, πιο πολύ παρά ποτέ στη ιστορία της, κινδυνεύει να καταντήσει ομάδα β' ή και γ' διαλογής. Μόνη λύση ο Μελισσανίδης, αλλιώς ας ετοιμαζόμαστε για ντέρμπυ με Πανιώνιους και Εθνικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Δεκεμβρίου, 2009 22:47

    Έεετσι ξενύχτη μου. Είπαμε, η γυναίκα μας μας κεράτωσε με τον καλύτερο φίλο μας κι εμείς μόνο θα νοιαστούμε να μην το μάθει η γειτονιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ρε καυμένε σκυλάκο Φλοξ,
    τώρα που έχουμε κόκαλα να φας, εσύ δεν μπορείς...ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!
    Αραγε ποιός μπορεί να είναι στην θέση του Φλόξ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρε Στήβεν,
    τόσο πολύ καλή λεζάντα σου κάνει ο ΔΧ και τον έβαλες δυό φωτογραφίες στο κολάζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καήκανε μερικά pixels στην οθόνη,
    λες να είναι από αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στηβεν,δεν το πιασα...ΚΑΡΤΡΑΙΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν θα μου φαινότανε παράξενο να έβλεπα καμιά Ελληνο-Αμερικάνικη συμαχία με αρωγό την οργάνωση!
    Απέναντι φυσικά στους τωρινούς εξυγιαντές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδες,ελεγχος δεν προκειται να γινει,ας τον ξεχασουμε.τουλαχιστον ελεγχος οπως τον ξερουμε απ'τα βιβλια ΅του σχολειου οτι γινεται και σε αλλες χωρες τις...Ευρωπης. Αν γινει,θα γινει ενας καθαρα ελληνο-βαλακανικο-αφρικανικος ελεγχος.
    Μπορει να ελεγξει την γυναικα του ο Καισαρας με σοβαρο τροπο; Οποτε, 'ειναι τιμια" και δεν πατε να λετε οτι θελετε ρε πληβειοι.
    Χρειαζεται χειρουργειο.ποιος να το κανει;Οποτε αφηστε τον ασθενη στο 'κωμα'-λεει η επιστημονικη ομαδα Παππα-Χατζιχρηστου και βλεπουμε. Ποσες περιπτωσεις δεν εχουμε ακουσει, η δει, για κωματωδεις ασθενεις που ανεκαψαν με "μαγικο" τροπο υστερα απο 15- 20 -25 χρονια. Ας ειναι καλα η ασφαλεια, που πληρωνει τα 'νοσηλεια".Και οι προσευχες των συγγενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα παιδιά. Οικονομολόγοι, δικηγόροι, λογιστές, προπονητές...τα κάνουμε όλα.Αυτοί που πρέπει όμως δεν κάνουν τίποτα.
    Αγόρια, για ένα στιγμιαίο λάθος δε χωρίζεις τη γυναίκα σου.Άσε που πρώτος το έχεις κάνει εσύ.
    Να ρωτήσω κάτι οικονομικο και όποιος ξέρει απαντα.
    Η ΠΑΕ μπορεί να έχει κάποια σχέση με τις άλλες εταιρείες των μετόχων? Να μπλέκετε η μία στα πόδια της άλλης...συγκοινωνούντα δοχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστο,εδω και καιρο,φωναζω οτι η μοναδικη λυση ειναι ο Μελισσανιδης.Αρα συμφωνουμε.Δεν ειναι ανθρωπος που κωλωνει στα δυσκολα,απεναντιας,εδω ομως εχει να κανει με πολλους με διαφορετικη νοοτροπια.Ολοι αυτοι οι μετοχοι ειναι του σαλονιου,και την φωτια την φοβονται.Και μην ξεχνας,οτι ειναι της παλιας σχολης και τα θελει να τα κανει ολα μονος του οπως τα θελει αυτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιαννη ειναι ετσι. Θεωρουμε-εγω προσωπικα- οτι ειναι ο καταλληλος για ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Το αν θα γινει καποτε αυτο,ειναι αλλο θεμα.
    Εχει κι'αυτος τα "χουγια" του. Τι να κανουμε. Προτιμα τους 'μονολιθικους" ανθρωπους απ'τους 'συναινετικους", 'της συνθεσης"και ολα αυτα τα "τρυφερα ποδια" που εχουν ενσκυψει προσφατως στο hellenic football.Με τετοιους δεν κανει "χωριο". Υπαρχει προβλημα εμπιστοσυνης και κυριως προβλημα ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. Μιλαει "αλλη" γλωσσα.Χρειαζεται ανθρωπους.Δεν ξερω αν τους εχει.Τηνεποχη του "Μπακα με το κοκκινο σωβρακο",ηξερες..αυτος ειναι λαμογιο,αυτος ειναι βαλτος, αυτος ειναι ακινδυνος κ.λπ. τωρα, νεα λουλουδια στον κηπο μας φυτρωσανε,περιεργα και αμα λειπεις και καιρο... Ο ιδιος ακμασε οικονομικα,ανθησε,αλλα ιδιοσυγκρασιακα ειναι μουσιακο ειδος-δυστυχως.Εκ'των πραγματων υπαρχει αποσταση απ'την πραγματικοτητα του ποδοσφαιρικου χωρου οπως αυτος εχει διαμορφωθει σημερα.Και δεν ξερω αν καλυπτεται.Περασαν και τα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστο,απο την εποχη της βυτιοφορας στη Νικαια,και απο τον Μπακα,εχουν περασει χρονια.Ειναι ομως και κατι αλλο,οταν εισαι σε μια αυλη,εκει παιζεις εκει μεγαλωνεις,εκει συναναστρεφεσαι.Οταν βγεις παραεξω,σε μια πολυ πολυ μεγαλη αυλη,γνωριζεις καινουργιους ανθρωπους,αναπτυσεσαι,μεγαλωνεις,και κοιτας καποια στιγμη ¨πισω¨ την αυλιτσα μονο με συμπαθεια και τιποτα αλλο.Αν θελεις αυτη την αυλιτσα να την φτιαξεις,να την μεγαλωσεις καπως για να παιζουν πιο πολλοι και πιο ανετα,θα πρεπει να ρωτησεις τους γειτονους αν πραγματικα το θελουν...Στηβεν,τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Δεκεμβρίου, 2009 00:43

    Ώπα, ώπα βρε Χρήστο. Κάτσε, δηλαδή ο Θείος είναι μοντέρνος? Τα ίδια είναι εδώ και 20 χρόνια και μας έχει όλους παλλακίδες του. Εντάξει και την ομάδα την έχει εκσυγχρονίσει στελεχιακά, από τον Ποϊλα πήγε στον...Χρυσικόπουλο, αλλά εκεί που πρέπει όλα γίνονται old school. Έχουμε τους Χρυσικόπουλους και τους Ντιόγο να πουλάμε καμιά φανέλα με τη δαφνοστεφανωμένη και καμιά διαφήμιση αντιρυτιδικού, τον Πρωταθλητή και το Φως να μοιράζουν αεροβόλα, αλλά κάτω από το λεπτό στρώμα λούστρου υπάρχει το παλιό γνωστό κτήνος. Με πολλά λεφτά κιόλας (δες CL). Ποιός του κουνιέται? Δε λέω, βέβαια, εμείς δεν είμαστε δαφνοτεφανωμένες, έχουμε φράξιες, συνιστώσες, συγκρούσεις, μυστικισμό, απωθημένα κλπ κλπ. Δύσκολο να συντονιστούμε. Αλλά η εμπειρία του 2004 δε δείχνει ότι αμα βρεθεί κάποιος με όραμα θα στηρίξουμε? Για εμένα όποιος έρθει με ένα ρεαλιστικό σχέδιο για γήπεδο και μία ενδιάμεση περίοδο 3-4 χρόνων δημιουργίας ομάδας με έχει κερδίσει. Και το 99% του κόσμου. Και ο Δ.Μ. αν θέλει μπορεί. Δε θέλει, όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Δεκεμβρίου, 2009 00:48

    Μονεγάσκο, αυτό που λες ισχύει για το γήπεδο, που είναι το Νο1 θέμα για την ΑΕΚ. Στα καθαρά ποδοσφαιρικά και επιχειρηματικά θέματα, δε θέλει πολλή πολλή δημοκρατία. Αρετή και τόλμη θέλει. Οι γείτονες ποιοί είναι? Οι α-μέτοχοι/κερατάδες? Αυτοί ακόμα παλεύουν να ανταλλάξουν κάνα mail για το προσύμφωνο! Άστο καλύερα, τους είδαμε κι αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιωργη,ολοι αυτοι οι μετοχοι δεν πιανουν μια μπροστα στον SUGAR.Ολοι αυτοι ειναι του κολεγιου,και καλα κανουν οι ανθρωποι,αλλα για εδω δεν κανουν.Πιστευω οτι καταβαθος σκεφτονται να χτυπησουν την πορτα ΤΟΥ,αλλα κολλανε στο γεγονος οτι δεν ειναι του συναφιου τους,οποτε ειναι και απροβλεπτος! Ολοι αυτοι ειναι με τα γαλλικα τους,τα πιανα τους και τα κολεγια τους,και δεν μπορουσαν δυο μηνες τωρα να μαθουν τα οικονομικα του Κοζωνη.Και ο Τιγρης,κλεινει συμφωνιες με ολο τον κοσμο χωρις να μιλαει καν αγγλικα...Ας παρουν δυο κιλα φακες απο την Γκουρα και ας του χτυπησουν την πορτα,ισως κατι γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στην περιπτωση του κοκκαλη μη ξεχναμε και την "επιχειρηματικη" του συνδεση με το κρατος-παραγκα του καραγκιοζη που εχουμε.Προτιμησε να φτιαχτει "απο μεσα προς τα εξω,ενω ο αλλος το αντιθετο.ο ενας ειναι παιδι της διαπλοκης που υπηρχε(και υπαρχει).Ο αλλος δεν ειναι(τοσο).Απλα χρησιμοποιησε προσωπικες φιλιες και σχεσεις που ανεπτυξε κυριως σαν προεδρος της ΑΕΚ.Ο κοκκαλης κραταει πολυ κοσμο "απ'τα αρχιδια" στην κυριολεξια..Ο ενας ειναι κατασκοπος και ο αλλος αλανι.
    π.χ ο Μελισσανιδης ειμαι σιγουρος δεν θα επερνε ποτε προπονητη αυτον που του στερησε το περσινο C.L. μονο και μονο για να του φερει τα λεφτα πισω και να τον ξεφτυλισει.Μιλαω για τον Τιμουρ.αυτο το κανεις μονο αν εισαι "πολυ πουστης". Ο Μελισσανιδης δεν ειναι.(αυτος μπορει να επαιρνε κανενα τανκ και να του γκρεμιζε το σπιτι στην Κυπρο)!!Δεν ξερω,αυτην την αισθηση εχω.Και ομως, ο "αλλος" το εκανε.
    Αν πεις για τον Βγενοπουλο;...αυτος κι'αν ειναι "αγνωστο κειμενο".
    Περα βεβαια και ολων των προβληματων και ψυχοσυνθεσης που εχουμε και εμεις σαν ΑΕΚ,οπως σωστα ειπες Γιωργο. Ο ΑΕΚτζης την συνεχη επιτυχια,το συνεχες 'καβαλημα"δεν την μπορει για πολλους λογους. ο ενας ειναι οτι δεν θελει και δεν μπορει να ειναι και να λεγεται "κατεστημενο".Καθε ομαδα εχει το DNA της.Τα εχουμε πει. Δεν ειναι η "φτιαξια" μας τετοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στήβεν υποψιάζομαι ότι καταφερες επιτέλους τον Μελισσανίδη να πει το ναι στην σημερινή σας συνάντηση.
    Γι αυτό μπαγάσα έχεις εξαφανιστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παντως οπως και να εχει,ο Μελλ. εχει ενα πλεονεκτημα μεγαλο και ειναι αυτο που πολυ καλα περιεγραψε πιο πανω ο Γιαννης.και αυτο δεν το εχει κανεις απ'τους εδω ασχολουμενους με το ποδοσφαιρο(και γενικα με το "επιχειρειν):Το αρχεγονο ενστικτο του κυνηγου.Δηλαδη του Λυκου.Και αυτο εινα που πραγματικα (τους)τρομαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδια δεν μιλαμε για λυκο...Υαινα και βαλε,αλλα αυτο ειναι προς συμφερον της ΑΕΚ.Οικονομικα ειναι φτιαγμενος,οποτε αυτο που φοβαται η παρεα ειναι ο ¨αλλος τροπος σκεψης¨...Ολοι αυτοι της παρεας θα ηταν μια χαρα για καμια αγγλικη ομαδα,και χωρις να την παταγανε απο τον Ντεμη γιατι εκει δεν παιζουν οι αρχες.Εδω ομως,ετσι πως ειναι τα πραγματα,μηπως και ο ΤΙΓΡΗΣ πρεπει να φρεσκαρει λιγο την μνημη του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Καζαμία: Εντάξει το έπιασα λάθος. ΄Δηλαδή δεν θα πάμε στο πρωτοδικείο; Δεν επιμένω, αλλά ξέρεις κάτι παραπάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς όλους: Φίλοι είχα επαγγελματικό ρεντεβού και γι ' αυτό χάθηκα. Γίνεται χαμός και δεν βγαίνει άκρη. Σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχα πει για ΔΧ. Εκεί πάμε για να μην φάνε ξυλο οι μέτοχοι. Χάνουμε μεγάλη λύση αυτήν την στιγμή αλλά προχωράμε.
    Κανείς Μελισσανίδης δεν υπάρχει, αλλά η οργάνωση είναι πολύ δυνατή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Μονεργάσκο:Και ποιός είναι ο Καρτράιτ στην Ελλάδα, Γιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς όλους: Ο SUGAR ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.ΜΟΝΟ Ο ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς όλους: πρωτοδικειο και τα μυαλά σρα κάγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στηβεν,δεν ξερω ποιος ειναι στην Ελλαδα ο Καρτραιτ,ξερω οτι ετσι λενε οι αγγλοι τον πασα,τον σουλτανο...η καποιον που εχει ενα αξιωμα,να ελεγχει τους υπολοιπους με διπροσωπειο.Στις 4 τα ξημερωματα αδυνατω να συνδεσω το καρτραιτ με την ΑΕΚ,εκτος κι αν ειναι το προφανες σιχαμα που προαλειφεται για αυτη την θεση....ΓΚΝΤΟΥΠ!!!Καποια στιγμη να κανεις πιο λιανα αυτο που σου ζητησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Δεκεμβρίου, 2009 11:41

    Τριγυρίζω τα site και ακούω. Εντάξει έχεις τον κόσμο που τη βλέπει "κάνω site για τον μεσσία-ταβερνιάρη", άλλους που...περιμένουν ακόμα τον Ζόνας. Χαίρομαι ότι η πλειοψηφία εστιάζει στα 2 σημεία που -πιστεύω- είναι άμεσης προτεραιότητας: 1. Πως γίνεται να κάνουν αξιόπιστο έλεγχο οι παρόντες "κερατάδες"/πωλητές.
    2. Πως γίνεται να μην "τα βλέπουν" του Μπομπ του ταβερνιάρη. Κάντε πρόσκληση για άυξηση μετοχικού κεφαλαίου, και αν δείτε 19 μίλλιονς στην τράπεζεα, μαγκιά του του μουστάκια. Αν όχι, so what?
    Καλά για θέματα γηπεδικά άστο, πρώτα θα επικοίσουμε τον Άρη και μετά βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημερα σε ολους.Γεια σου Γιωργο.
    Διαβασες την συνεντευξη Μαυροματη;Επικειται-λεει-ισως-μια νεα ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ αυτη τη φορα "επιστροφη" του κοζωνη. Πιθανον εννοει, ερχομενος πραγματικα με ελκηθρο απ'τους ουρανους πετωντας προσυμφωνα-φειγ-βολαν.
    Αμ'το αλλο: "...δεν ξερω αν εχει λεφτα...για να το λεει θα εχει...δεν ειναι τρελος...για να βαζει 20 προφανως εχει κι'αλλα...δεν εχω παρει διαβεβαιωσεις,στην Ελλαδα ζω,που να ξερω,αλλα με εχει διαβεβαιωσει προφορικα.(!!)Ρε παιδια...ρε παιδια...!
    Υ.Γ.Προτειναν λεει θεση προεδρου στον Δ.Χ και εκεινος αρνηθηκε.Ασφαλως και αρνηθηκε...μαλακας ειναι;Αργοτερα ειναι η ωρα του,οχι τωρα.
    Κατι ακουστηκε και για τον Μαυρο ο οποιος ειπε:Δε μου εχουν κανει προταση...με παιρνουν καποια τηλεφωνα διαφοροι.Σε μια ΣΟΒΑΡΗ προταση,με πλανο, δεν θα ελεγα οχι.Σιγα μη μπλεξει με τους κατσαπλιαδες.Δεν ειναι κοροιδο.
    Υ.Γ. Εκεινος ο "ελεγχος" ξεκινησε;
    Υ.γ. Μεσα σ'ολα ο κοντος δινει συνεντευξη στο πλυντηριο του "νοβα-κομιτ-πλανετ-εχτρα-σπεις-σουπερ-σπορτ". Τι τον πειραξε και "ξεκουνηθηκε" το παλικαρακι,μετα απο ενα χρονο χειμεριας ναρκης στα παγωμενα βορεια προαστεια; Το "κοντοχαφιες";Να που μετα απο καιρο συμφωνει και σε κατι με την "οργανωση": Οτι θελετε πειτε,καταλογειστε τα παντα,λιγο μας νοιαζουν, αλλα οχι "καταδοτης" και "καταδιδωμενοι" ρε γαμωτο..αυτο παει πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Δεκεμβρίου, 2009 13:15

    Γειά σου Χρήστο.

    Καλά, κι αυτοί το βιολί τους. Στραντιβάριους όμως, όχι κανένα απ' αυτά που παίζουν στα μαγαζιά του Κονιτόπουλου...ΡΕ φίλε, κάνε πρόσκληση μετά τον έλεγχο. Αν έχει 20 και 30 και 120 και τα βάλει, ΤΑ'ΧΕΙ. Αν όχι, προχωράμε με...πλάνο Κιντή. Ως και ο Γιωργάκης εφαρμόζει "σοσιαλιστικό" μοντέλο ανάκαμψης. Σε μας λάχανε τα golden boys, μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Δεκεμβρίου, 2009 13:26

    Βέβαια, ο έλεγχος είναι φάση...ΕΣΥΕ (προ...ανεξαρτητοποίησης από το μπεηλίκι του Γιουνάν). Lies, damn lies and statistics. Και μετά ο Μπομπ ο ταβερνιάρης θα λέει: "WTF is this? 2.000.000 Euros for hairdressers? I can even see 100.000 for Maistorovic haircuts and he is bald!". Και κάπου εδώ θα πει "I was willing and fiscally able to invest half the US annual budget in AEK, with the prospect to relocate back to Constantinople, but the due dilligence process was not credible". Και κάπου εδώ θα επανεμπλακούν σε μία πολύμηνη διαδικασία "σου 'πα μου πες" και "μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερέγγυος".
    Εν τω μεταξύ η ΑΕΚ θα ψυχορραγεί, με πλάνα 5ετούς "νοικονυρέματος" και ντέρμπυ με σουβλατζήδικα, Φυλές (και με την ομάδα της οδού...), υπό-παραρτήματα, εκπροσώπους της προσφυγιάς κλπ κλπ
    Συγγνώμη που τα έγραψα στην αμερικανική, αλλά είπα να είμαστε κατανοητοί και στους "κερατάδες" και επίδοξους σωτήρες (αφού είναι, ακόμα και του Παππά, από το εξωτερικό), αλλά και στο Μπίκο, που, ως γνωστόν, μιλάει 5 ξένες γλώσσες και καβαλάει και μηχανάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλημέρα σε όλους
    Σαν θαύμα των Χριστουγέννων ο κοντός θα μιλήσει απόψε ,που;
    Μα φυσικά στην Νόβα.
    Θα μας πείσει ότι καλός πληρώνουμε τρείς προπονητές ταυτόχρονα και καλός αγοράσαμε 80 παίχτες.
    Θα μας πείσει επίσης ότι οι 50.000 φανέλες στην Εμπάιρ καλός σαπίζουν εκεί και γενικά σαν ένας άλλος πάπας με το αλάθητο του θα μας πείσει ότι όλα όσα έκανε είναι σωστά, για την αγάπη του και μόνο...
    Κανένας δημοσιογράφος δεν θα τον ρωτήσει τι περιουσία είχε πριν και τι μετά εποχής ΑΕΚ.
    Αυτά άλλωστε είναι προσωπικά δεδομένα, έτσι Ντεμάκο-Ιμάκο;
    150.000.000 περάσανε από την ομάδα και αυτή την στιγμή παίζουμε με τον Χέρσι και τον Αραούχο και ο Παππάς παρακαλάει τον άξεστο ψευτο-κουμουνιστή να γίνει πρόεδρος,να σωθεί η ομάδα και αυτός να κάνει τον δύσκολο!!!
    Ο κάθε τυχαίος έμαθε ο πουλάμε , γιατί να μην αγοράσω και εγώ μια ΠΑΕ λένε
    Ζητάνε εγγυητικές για λεφτά που θα μας δανείσουν αφού αυτοί πολύ πιθανόν να τις χρησιμοποιήσουν για να τα δανειστούν, μας τάζουν 100.000.000 για παλάτια ,γήπεδα και δημιουργίας ενός βουνού.
    Οι μέτοχοι-τι λέτε ρε-σε πλήρη σύγχυση, ακονίζουν τα μαχαίρια και ο σώζον εαυτόν σωθήτο, ποιός θα πηδήξει πιο νωρίς από το καράβι που βουλιάζει.
    Η τεχνική ηγεσία έμεινε με το ...συγνώμη, την μπουκιά στο στόμα και οι φτωχοί βιοπαλαιστές παίχτες μας μετά τις τόσες χαρές που μας έχουν προσφέρει πήραν μόνο έναντι κάτι 50.000 για να την βγάλουν τα Χριστούγεννα.
    Έχουμε και κάτι γκαγκά να το παίζουν πάνθηρές-ροζ νομίζω αυτοαποκαλούνται-και να μας την βγαίνουν, έχουμε και κάτι μπίκους με καμιά δεκαριά γλώσσες(μεγάλε τυχερή η γυναίκα σου) και 350 παπάκια με 1(!)sms στους δρόμους, κάτι ξιφομάχους, κάτι σκακιστές και ποιητές της κερκίδας μαζί με τους αυθεντικούς, this is ΑΕΚ 2009 που όλοι ονειρευτήκαμε...
    Πάμε τώρα όλοι μαζί να ευχηθούμε στον Άγιο Βασίλη τι θέλουμε για το 2010....

    ΑπάντησηΔιαγραφή