Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΑΛΑΛΟΥΜ

            Απευθύνω θερμό χαιρετισμό σε όλους, μαζί με τα συγχαρητήρια για όλα τα σχόλια και την απογείωση των στατιστικών του χώρου αυτού. Εδώ τώρα θα κάνουμε την περιγραφή της φάσης του αγώνα, που μοιάζει με ΜΕΛΕ. Θυμάστε τι χαρακτηρίζαμε παλιά έτσι; Όταν γινότανε της πουτάνας μέσα στην περιοχή, πρακτικά υπήρχε ένα μπουλούκι, και η μπάλα ούτε στα δίχτυα πήγαινε απο τους επιθετικούς αλλά ούτε και έφευγε μακριά απο τους αμυντικούς. Η αδρεναλίνη στα ύψη.

            Κλωτσιά στη μπάλα απο την πλευρά Κοζώνη. Σήμερα θα δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, τα οποία τα βεβαιώνει μέχρι και ο Φράνκ Κλόπας και η τράπεζα με τους 32 υπαλλήλους που θα κλείσει στι; 17/12. Και σκέφτεται να αποσύρει ακόμα και τον όρο του προσύμφωνου για τα 5 ή για τα 15 εκατομμύρια. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Άμα είσαι μεγιστάνας δεν φοβάσαι τίποτα. Τον έλεγχο τον θέλει όμως. Κι εμείς.
           Μια μικρή παρένθεση εδώ. Πέρσι το καλοκαίρι, ο Παπαδημητρίου, σαν εκπρόσωπος του Κοζώνη, πλησίασε τον Τάκη Κανελλόπουλο και του ψιθύρισε κάτι. Ο Τάκης του το ζήτησε γραπτώς για να ενημερώσει και τους υπόλοιπους αλλά ο άλλος εξαφανίσθηκε. Μετά απο κάμποσο καιρό, ο Π, τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να γνωρίσει το Νοτιά.  Του Νοτιά δεν του καλοάρεσε η ιδέα που του επροτάθη, διότι δεν ήταν Αεκτζήδικη και συνέχισε τις δουλειές του.
           Σήμερα ο Νοτιάς, σιχαμένος και μπαϊλντισμένος με τα πάντα, δίνει μια κλωτσιά στη μπάλα και ζητάει εγγυήσεις απο τον Κοζώνη. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΘΗΚΑΝ,  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ. Και είναι μεγάλη ελπίδα για μας που μπαίνει στο προσκήνιο και συσπειρώνει  μαζί του, τον Χατζηιωάννου και τον Παπά. Και τώρα ξανανοίγει παράθυρο και για τον Κανελλόπουλο, διότι έχει γίνει κάποιο ξεκαθάρισμα μετόχων  (βρείτε τους) και το μόνο που μένει είναι.. είναι.. είναι ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
           Ο Νοτιάς λοιπόν, είναι έτοιμος να βάλει δικούς του ορκωτούς λογιστές στην εταιρεία και να την ψάξει απο το 2004. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ( ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟ ΤΗΣ PUMA), ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΣΕ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.  Κι εμείς αυτό θέλουμε.
             Η οργάνωση στο δικό της ρυθμό παρακολουθεί το μελέ, επιθυμώντας φυσικά λύση πρωτοδικείου διότι γίνεται άμεσα πρόεδρος της ΑΕΚ και διότι για κάποιο διάστημα το βιβλίο της ιστορίας μας θα γράψει οτι η ρομαντική κι ερασιτεχνική μάνα ΑΕΚ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ( "ΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ;") ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ"). Είπατε τίποτα; Τι να πείτε;  ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
           Φίλοι και φίλες, η ομάδα πληρώνει την δοικητική ανυπαρξία και επιχειρηματική αμορφωσιά του ίδιου του Νικολαϊδη. Αυτή, μαζί με την πρωτοφανή απόφαση των σημερινών μετόχων να βάλουν διευθύνοντα σύμβουλο ένα παλαίμαχο παοδοσφαιριστή με εν λευκώ απεριόριστες δυνατότητες και χωρίς την κατάλληλη στελέχωση αλλά και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, έφερε την κακοδιαχείρηση, δηλαδή την κατασπατάληση των χρημάτων των μετόχων και τις μαύρες τρύπες που έχουν δημιουργηθεί.
            Τα καλά νέα είναι οτι οι μέτοχοι δεν παρατάνε το καράβι, αλλά θα το βοηθήσουν ΚΑΙ ΜΕ ΈΛΕΓΧΟ ΚΑΙ με καλύτερη προοπτική. Τουλάχιστον έτσι διαφαίνεται σήμερα. Διότι το να πάει τέτοιο καράβι στην οργάνωση καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Εδώ τη μαούνα του μπάσκετ πήρανε και την βυθίζουνε. ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ μετά απο μέρες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράμα:
       ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ   ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ Η ΠΛΕΥΡΑ ΚΟΖΩΝΗ ΚΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΝΟΤΙΑ; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΖΟΝΤΑΙ; ΔΥΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ;  ΤΟ ΕΝΩΣΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
 ******  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ. **********
          ΥΓ. Την Κυριακή η οργάνωση θα έρθει στα επίσημα, να συνομιλήσει με την διοίκηση. Και χθες πήγε στα γραφεία λόγω της συνέλευσης για να συζητήσει, αλλά κύκλοι που την μάχονται, είχαν ειδοποιήσει για βόμβα. Λέτε το πανώ της το βράδυ, να μιλούσε γι' αυτούς τους κύκλους; ΙΣΩΣ. ΣΤΟ ΜΕΛΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΤΑΝ.

45 σχόλια:

  1. ειναι λιγο ασχετο αλλα ειναι το βασικοτερο .κανενα νεο για τον Σολων?
    εμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚαΛησπέρα σε όλους
    Ο Νοτιάς μέχρι τώρα δείχνει γιατι είναι επιχειρηματίας της N.Y. και όχι του Honk-Kong.
    Το αν ήταν ΑΕΚτζής ή έγινε το 2004 βλέποντας μας σαν επένδυση δεν είμαι σίγουρος.
    Το σίγουρο είναι ότι λειτουργεί-έστω και με καθυστέριση-πραγματικά όπως πρέπει να λειτουργήση ένας σοβαρος Manager ώστε να διαφυλάξει την Εταιρεία, που στην προκοιμένη είναι και δικιά του.
    Ελπίζοντας πλέον με σοβαρές κινήσεις και όχι εντυπωσιασμού, μυστικά από τον ''όχλο''να γίνουν οι κατάλληλες επαφές ωστε το βαρύ γι αυτούς φορτίο που λέγεται ΑΕΚ να πάει στα κατάλληλα χέρια.
    Στήβεν σε αυτό που διαφωνούν όλοι διαφωνούν και αυτοί.
    Ποιός θα πληρώσει τα σπασμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την καλησπερα μου στην Κωνσταντινα που μας βλεπει και μας διαβαζει αυτη τη στιγμη.Κανε το χρεος σου και φερε ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΕΚΤΣΙΔΕΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χαραλαμπο: το χειροτερο δεν ειναι οτι διαφωνουν οι δυο τους σε αυτο που διαφωνουν ολοι.Το μπερδεμα και το δραμα ειναι οτι ενω θελουν και οι δυο(Νοτιας-Κοζονης)τον ελεγχο για να μαθουν πια "σπασμενα πληρωνουν η θα πληρωσουν στο μελλον,απ'την αλλη ξερουν οτι επικειμενος ελεγχος και αποδειξη για πολλα περισσοτερα χρεη και με δεδομενη την απροθυμια τους να πληρωσουν ΚΑΙ αυτα τα σπασμενα-που σιγουρα ειναι πολλα-στελνουν την ομαδα στο Πρωτοδηκειο και στην αγκαλια του Χατζιχρηστου.Ουτε αυτο θελουν.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Με τους αγωνες τους και τα λεφτα τους θα γινει μαγκας ο ποντικομουρης;Απ'την αλλη παλι,θα ηθελαν να σειρουν δικστικα και να υποχρεωσουν τους διαχειριστες τις πλακας που εκαναν πειραματα με ξενα λεφτα να λογοδωτουν.(απιθανο σεναριο αυτο για την Ελλαδα)Οποτε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Μονη λυση-η παρεμβαση της κυβερνησης,πριν τα σκαλοπατια του Πρωτοδικειου.Στο κατω-κατω πανωτοκια χρωσταει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eτσι εξηγειται και η πρεμουρα του κοντου να ανεβει στο αρμα του πασοκ παριστανοντας τον "Θανασακη τον πολιτευομενο".Να προσφερει τις υπηρεσιες του εις τον αθλητισμο,εκπροσωπωντας την κυβερνηση σαν υφυπουργος Αθλητισμου-οπως ειχε ακουστει- και να σβυσει μονοκοντυλια και μια και καλη το "thιs is lamogio."Αλλa ο Γερουλανος-εξ Αμερικης και αυτος- δεν "μασησε" το παραμυθι του κοντου με την ποδια.Εχει αλλη εντυπωση φαινεται.Την σωστη δηλαδη.Ευτυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Δεκεμβρίου, 2009 16:33

    Παιδιά, όντως είναι μία καλή μέρα για την ΑΕΚ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΒ. Διότι, απλά, ο Νοτιάς είπε ότι θέλει ούτως ήα άλλως έλεγχο από ορκωτούς. ΜΟΝΟ έτσι θα αρχίσει η -όποια πιθανή- ανάκαμψη και όχι με διατήρηση του υπάρχονοτς status. Ποιοί τα φάγαν δε θα βγει. Όλα θα είναι νομότυπα και μα παραστατικά. Αλλά τουλάχιστον θα ξέρουν πόσα χρωστάνε, ώστε να μπορέσουν να εκπονήσουν ένα σχέδιο εξόδου. Από την κρίση? Από την ομάδα? Δε γκζέρω...Μακάρι ο Νοτιάς να μην κάνει πίσω και να προχωρήσει με τους ορκωτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Ανώνυμο: Το παιδί είναι εγκεφαλικά νεκρό και το κρατάνε, καταλαβαίνεις πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Ζαράλαμπο: Φίλε, αν μπλέξεις με αποφασισμένο αμερικανό , που του έφαγες λεφτά, την έκατσες την βάρκα. Γουστάρω τους ορκωτούς του Νοτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Χρήστο: Τα βλέπω πιο αισιόδοξα τα πράματα. Εμείς τώρα πρέπει να μπούμε ανάμεσα στον ΔΧ και το Νοτιά. Ο Γερουλάνος μιλάει με τον νεο ΓΓΑ, που καθόταν χρόνια στην σκεπαστή. Προσοχή εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Γιώργη: Σωστός. Και εταιρεία ορκωτών απο την Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Νοτιάς θα κάνει αυτά που πρέπει.
    Ας τα κάνει και η άλλη πλευρά για να δοθεί η λύση στο αδιέξοδο.

    Ξέρεις steven,είναι και βολικό μερικές φορές να σε θεωρούν οι εν Ελλάδι «αγνό και αγαθό μετανάστη».Είναι πολύ πιο εύκολο να κινηθείς έτσι.

    Το πρόβλημα είναι όταν κάνεις cross the line.Εκεί πίπτει ράβδος και μάλιστα σιωπηρή.Διότι οι δουλειές έτσι γίνονται και όχι στο μιλητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απορια: Ο Κοζωνης γιατι ζητα μονο(!!) 15 εκ. εγγυιτικη επιστολη; Δηλαδη αν τα χρεη ειναι+ 15 απο τα υπαρχοντα 35, τα πληρωνουν εκεινοι Ωραια.Και αν ειναι + 30,η +40,η +50 πανω απ'τα υπαρχοντα,ποιος διαολο θα τα πληρωνε;Θα επαιρνε ο Κοζωνης την ομαδα με -αςπουμε +50 εκ. χρεη,θα του πληρωναν τα 15-δηλαδη 3- 4 εκ. ο καθενας εκ'των μετοχων και τα υπολοιπα θα τα λουζοταν ο ιδιος;Αν ειναι να πληρωσουν τοσο μικρο τιμημα, γιατι δεν του τι δινουν αμεσως; Και γιατι ο Bob βαζει οροφη τα +15; ...αν ειναι + 100 τι θα κανει(η τι θα εκανε;) Ξερει κανενας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Δεκεμβρίου, 2009 17:50

    @ Χρήστο: Νομίζεις ότι ξέρει? Εδώ δεν ξέρουν οι α-μέτοχοι. Χρόνο ήθελε να κερδίσει, εάν ήθελε όντως να "το πάρει το κορίτσι" και σου λέει "ας μπω μέσα και βλέπουμε". Είναι πιά ηλίου φαεινότερον ότι τα χρέη είναι σε δυσθεώρατα ύψη, αλλά, εικάζω, ότι περίμενε τα extra να γραφτούν στο χιόνι, όπως λχ για κάποιες "πραγματικές προσφυγικές ομάδες" με ημερομηνία ιδρύσεως το 2001. Υποθέτω ότι πολλά από αυτά είναι οφειλές στο κράτος και όλοι ξέρουμε που πάνε. Ε ρε παιδιά...μόνο εμείς οι πτωχοί πλην τίμιοι βιοπαλαιστές πληρώνουμε φόρους και πρόστιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε 'σεις τώρα που φεύγει ο 10κάτε λέτε να γλυτώσουμε από αυτόν τον Χέρσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λέτε ο Ντούσαν να είναι ο επόμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μολις λυθηκαν-η καλυτερα "εξαφανιστικαν"-τα χρεη και ολα τα βαρη της ΑΕΚ. Ο Γιουρι Γκελερ(ναι...αυτος) μεσω επαφων του με Αγγλους μεγαλοεπιχειρηματιες και πιο συγκεκριμενα με την ομαδα Αμπραμοβιτς (ναι...ο γνωστος) μετεφερε το sos μηνυμα της ξεπουπουλιασμενης ΑΕΚ και τελικα τους επεισε να αγορασουν την ΑΕΚ.Ας πιαστουμε χερι χερι-κατα παρακληση του Γιουρι ας αυτοσυγκεντρωθουμε και ας μουρμουρισουμε: σβυστε χρεη -σβυστε χρεη - σβυστε χρεη (και αν γινετε πηγαινετε και "γραφτειτε" στο βιβλιο της ΠΑΕ του "αγαπουλα".
    Ρε τι αλλο θα ανεχτουμε;...ποση καζουρα ακομα; ποσο εμπαιγμο;...ποσο θα ταιζει ο αετος μας τα κωλοπαιδα,τους αγυρτες, και τους τσαρλατανους;
    Αυτος ο Γεωργιου ειναι απλως μαλακας, η χαιρεκακος μαλακας με τα ουλα του; Δεν ντρεπεται; Και τ αλλα τα δυο καλοπαιδα σα γυφτακια απλως εκλεψαν ακροατες απ'τον Γεωργιου.Αντι και οι τρεις-στο ιδιο στουντιο ειναι-να το αναφερουν μεν σαν γεγονος και να κανουν πλακα με το θεμα,αναγνωριζοντας δε και το σκυλευμα που γινεται στην ΑΕΚ,λειτουργησαν ακριβως ετσι.Σαν τυμβωρυχοι της ΑΕΚ.
    Αντε γαμηθειτε κοπροσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λετε τελικα να μας σωσει ο Χαρδαβελας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αβραρχίδι παλιόπουστα του κερατά, δημοσιογράφε του κώλου μιλάς εσύ για προσφυγιά και ηθική. Για θυμίσου ρε μουνί: 1960 το γαμήσι 3-1 που σας ρίξαμε και παρακαλούσατε στο 2-1 να σας δώσουμε την ισοπαλία για να πάρετε το πρωτάθλημα.
    Το πανώ σε μάρανε μαλάκα, τα χάλια της ομάδας σας δεν σε πειράξανε? Την επόμενη φορά που θάρθετε (αν ξανάρθετε) Ν. Σμύρνη θα φροντίσω να υπάρχουν 100 πανώ αρχιμαλάκα, κομπλεξικέ.

    Το ΠΟΚ μια ζωή έπαιρνε πέτσινα με πρώτη την πουτάνα την ΑΕΚ. Ρε μαλάκες κομπλεξικές χανούμισες του γαμημένου σου blog γαμιέστε όλοι.
    Οι μόνες δύο πραγματικές ομάδες της προσφυγιάς είναι ο Πανιώνιος και ο Απόλλων.
    Πάρτε τα αρχίδια μας τώρα, κερασμένα από τους Πάνθηρες για το επόμενο τσιμπούσι σας. ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ.



    Σουγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξημερώματα Κυριακής (Σκέψεις....)

    1.ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ


    Οι περισσότεροι από μας θα τον σκέφτονται ως την καλύτερη λύση. Εχει συνδέσει το όνομα του
    με τις χρυσές σελίδες της ομάδας. Για μένα είναι ξαναζεσταμένα φαγητά, καλό το παληκάρι και
    με τις Αγιες Σοφιές του την είδε κα΄ποτε σταυροφόρος και μεις μαζί του να αλλώσουμε την πόλη.
    Τα θέλει όμως όλα και τα θέλει και τσάμπα. Δεν γουστάρει συμψηφισμούς. Θέλει μόνο κέρδη και
    βέβαια ίσως να έχει και δίκιο αναλογιζόμενος τα λαμόγια που τον ακολούθησαν στα μετέπειτα χρόνια και τις πρακτικές που ακολούθησαν.Εδωσε και 12 μύρια να αγοράσει και το σπιτάκι του, είναι έξοδα αυτά. Τι διαφορετικό δηλαδή να ήθελε ο κ.Μελισανίδης από αυτό που σκοπεύει ο καθένας και καλά επενδυτής (βλ. Κοζώνης )? Ισως μάλιστα να κατάλάβε νωρίς πως το παραμύθι για γήπεδο σην Φιλαδέλφεια έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει και να αποσύρθηκε γνωρίζοντας το τι θα επακολουθήσει. Άλλωστε μάγκας είναι αλλά καλό θα ήταν να μην κρύβεται πίσω από δηλώσεις του ίσως και του μάλλον. Βγες ανθρωπέ μου και πες. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.


    2.Κοζώνης.

    Ο αμερικάνος έχει τα σχέδια του και μέσα σε αυτά βλέπει κέρδος. Επιχειρηματίας είναι. Κι άμα είναι και καλός θα κερδίσει δύο φορές. Μία αγοράζοντας και επενδύοντας και μία πουλώντας. Timing. Πόσοι ξένοι άλλωστε επενδυτές παίζουν στην Αγγλία. (βλ.Λίβερπουλ, Μάντσεστερ,κλπ)
    Ε!!! Αυτός είναι επιπέδου Ελλάδας. (Τι σόϊ προκαταβολή και συμφωνία είναι αυτή. Τριακόσια χιλιάρικα. Χίλια ευρώ το παπάκι.Βάλε κύριε κάτι παράνω. Θα καίνε περισσότερη βενζίνη για να πηγαίνουν στο Ελληνικό. Ασε και την βόλτα στο ελ.βεν όταν σκάσεις.

    3.
    O SYN..DE.SMOS ( Ο μεγαλύτερος)

    Κάποτε είχα επιχειρήσει να ανοίξω διάλογο μαζί τους μα στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Μετά από πολύ βρίσιμο και απειλές τους, καταδέχτηκε ένα παλικάρι να μου πει ότι original δεν είναι μόνο ο Χχρήστος και μπλα μπλα μπλα...μούμπλε μούμπλε μούμπλε...... Οκαιει.........
    Πόσοι είναι ? Τριακόσιοι που είπε και ο πρόεδρος άντε να είναι άλλοι πενήντα στην γωνία που περιμένουν να τους αγοράσει παπάκι. Τι γίνεται με αυτούς. Απλά είναι τα πράγματα. Εξυγίανση.
    Όλοι κοντά στην ομάδα. Όλοι είναι χρήσιμοι αλλά ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ. Ακόμα και με εισαγγελέα αν χρειαστεί. Οι ανεπάγγελτοι και τα πρεζόνια σπίτι τους.Τέλος τα μεροκάματα. Να μείνει η αγνή
    original , η παρέα στην κερκίδα, και να οργανωθεί πάνω σε αγγλικά πρότυπα.

    4.
    Ντέμης

    Ακουσα από ένα ορκωτό που συνεργάζομαι ότι λάμβανε 20 χιλιάρικα το μήνα.Λες?

    Y.Γ Συγχαρητήρια στο blog και στους εγγρατείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Δεκεμβρίου, 2009 20:17

    Μετά τα 350 παπάκια έχουμε νέα παρέμβαση ποιότητας από τα δυναμικά ζώα της ζούγκλας. Τουλάχιστον με τα 350 παπάκια μπορούν να κλείσουν και κάνα δρόμο. Αυτοί εδώ με το ζόρι γεμίζουν κάνα ασανσέρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς sawa: Ο Μελισσανιδης ΕΧΕΙ ΗΔΗ πει οτι δεν ασχολειται με την ΑΕΚ. Τι αλλο να πει δηλαδη;Να κανει δηλωση μετανοιας που ασχοληθηκε στο παρελθον;
    Ο Κοζωνης ειναι ανυπαρκτος.Ποια επενδυση και ποια μεταπωληση;Ποτε θα τα κανει αυτα; Οταν θα ειναι στα θυμαρακια; Ασειευεσαι;
    Για τον κοντο μες την ποδια...και ΛΙΓΑ λες.
    Για τους γνησιους συμφωνουμε...σχεδον.Απλα δεν χρειαζονται "γνησιοι" και "ιμιτασιον" φιλοι της ΑΕΚ.Τι ειμαστε; Ανταλλακτικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μιλησε κανείς από νέα πλατεία;
    Γεμίζουν κανα δυό τραπεζάκια οι ανύπαρκτοι;
    Μην ασχολείστε με αυτούς,θα σας καθαρίσουν τα τζάμια στα φανάρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2001...σσσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξενύχτης Νομικάριος08 Δεκεμβρίου, 2009 21:16

    Κύριοι νωρίς σήμερα! Λυπάμαι, αλλά δεν πιστεύω πλέον ότι τα ανθρωπάκια α-μέτοχοι που μας έλαχαν μπορούν να προσφέρουν το οτιδήποτε. Ούτε ξέρουν ούτε θέλουν (το κυριότερο). Ο έλεγχος είναι ζωτικής σημασίας , αλλά χρειάζεται και λύση. Ας βγουν μπροστά όχι με ωραία λογάκια, αλλά με πράξεις:Ας καλύψουν τουλάχιστον τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της ΠΑΕ, η οποία κινδυνεύει του χρόνου να μη συμμετάσχει σε Ευρώπη, αλλά ούτε καν σε Σούπερ Λίγκα. Όλα τα άλλα είναι φούμαρα. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, είναι το μοναδικό που μπορούν, αν μπορούν, να προσφέρουν αυτοί οι τιποτένιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στήβεν αυτό που έχει καταφέρει αυτό το blog πιστεύω οτι δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη...
    Μας διαβάζουν γαύροι, βάζελοι και οι ανύπαρτοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προς Σουγη
    εχω δυο ερωτηματα προς προβληματισμο σου: η μαλακια ειναι επικτητη η κληρονομικη; Και ακομα, το Σουγης απο που βγαινει; απο το Σουργελης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Καζαμία: Φίλε είσαι πολύ σωστός και τα ξέρεις όλα. Δεν γνωρίζω παραπάνω και δουλεύει μόνο το μυαλό μου. Αυτά που λες τα θέλω και θα είμαι μαζί τους. Σευχαριστώ για τα σχόλια σου, δεν είαι καζαμίας αλλά γνωριμίας. Πεσμου στο ταχυδρομείο μου. Γουστάρω την σιωπή και την τιμωρία, που λέει ο λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Χαράλαμπο: Σκέφθηκα να γινόταν η μεγαλύτερη πλάκα του αιώνα: Φεύγει ο Τεν Κάτε, δηλαδή χαρίζουν το πρωτάθλημα στον Κόκαλη, κι ο Προπονητής μας να πήγαινε εκεί. Σκέψου , Σέρβος και Σκόκο εκεί. Ίσα που θα το παίρναμε του χρόνου. Δεν φεύγει ο προπονητής όμως. Φυσάει Νοτιάς και μυρίζπυμε τα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. προς Χρήστο: Αγορίνα μου, είσαι τρομερός. Τα νέα όμως είναι καλά. Ησυχάσαμε με τον Κοζώνη, τουλάχιστον μέχρι να κάνουμε γεύμα στα χίλια νησιά με τον Παπαδημητρίου, εκτός αν η ταβέρνα είναι στο Χίλτον. Αλλά κι όπου να είναι, ταβέρνα είναι. Κι ο Κοζώνης είναι ή σερβιτόρος, ή μάγειρας ή ιδιοκτήτης. ΤΑΒΕΡΝΑΣ. ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ. Ο ΝΟΤΙΑΣ , ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΣ, ΕΊΝΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Sawas: 1. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
    2. 2,3΄ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ.
    4. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 25000 ΤΟ ΜΗΝΑ. ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Ξενύχτη Νομικάριο: Γίνεται χαμός. Υπομονή. Έχουμε τελικά μέγεθος. Η αλλαγή ιδιοκτησίας είναι λύση, αλλά ένα αμερικανάκι δεν το βάζει εύκολα κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Δεκεμβρίου, 2009 23:47

    Από Μπομπ Σφουγγαράκης προέκυψε Μπομπ ο κάπελας? Λες? Κι αν η ΑΕΚ, αφου δεν δικαιούται να αποκαλείται μπουρδέλο, μπορεί τουλάχιστον να γίνει καπηλειό? Με μπόλικη τσίκνα και δυσωδία από τα σάπια κρέατα που πουλάει στους πιστούς θαμώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τελικα τα στειλε τα χαρτια ο Κοζωνης στον Νοτια? Για να δουμε και μεις τι γραφουνε ρε παιδι μου...,μπας και καταλαβουμε που διαφωνουν! Και αμα δειτε εσεις ορκωτους απο την πλευρα του Νοτια να μου γραψετε.Στο κρατος θα τρεξουν ολοι τους να βρεθει καμια λυση.Μετα απο 2 μηνες εμαθε ο Νοτιας τα περιουσιακα του Κοζωνη? Ετσι τις κανει τις δουλειες του ο Νοτιας? Δυο μερες πριν το ¨κλεισιμο¨ μαθαινει για τον αλλον? Και μεις τωρα πρεπει να το καταπιουμε αμασητο αυτο Στηβεν? Και θα μαζευτει τωρα η high societe,αφου εφυγε η λουμπεν κατασταση,να οδηγησει την ΑΕΚ μεχρι να βρεθει καινουργιος ¨Κοζωνης¨ για να κανουν καθυστερηση στο σημαιακι του κορνερ....Ολα αμασητα ρε Στηβεν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Σουγής: Πιστεύω να μην ξέρεις την αιτιατική, οπότε σου μιλάω στη γλώσσα σου. Παρακάλεσα το 1960 που δεν είχα και γεννηθεί. Εντάξει το έκανα, αν είσαι σωστός. ΤΟ ΕΧΑΣΑ; ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ . ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΛΑΔΩΣΑ. ΑΛΛΟΣ ΣΤΑ ΕΔΩΣΕ. ΕΙΣΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΑΔΩΝΕΣΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΣ;
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ; ΣΤΟΝ ΠΑΟ.
    ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΙΩΣΕ Η ΑΕΚ; ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΣΜΥΡΝΗ , ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ;
    ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ; Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ;
    ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.
    ΤΟ ΠΑΝΩ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ , ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΗΣΑΣΤΑΝ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΠΑΛΟΥΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΜ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δηλάδή τα χρέη είναι τώρα πάλι 32 +- 7%,και ο Κοζώνης είναι πάλι λεφτάς αφου υπογράφεται (;) ξανά το προσύμφωνο!!!
    Αποσύρονται οι όροι και όλα μέλι - γάλα
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ η μαγική λέξη που κάνει όλους να το παίζουν αγνές παρθένες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς Χράλαμπο: Ρε φίλε, έλα σπίτι να δεις τι γίνεται. Κι η Σάμος, κι η Ζάκυνθος, κι η Σπάρτη και η Καλαμάτα. Για την Μακεδονίοα δεν μιλάω. Όλοι Αεκ είναι εκεί πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Μονεγάσκο: Τίποτα δεν τρώμε αμάσητο και το ξέρεις. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ ΠΕΘΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ. Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΡΕ ΣΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΙ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΕΣ. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΑΛΩΜΕΝΟΙ.
    ΡΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΜΕ ΝΕΑΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΚΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΟΝΙΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ. Μονή, μονή ( στη λήγουσα ο τόνος) ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΗ.
    ΥΓ. Άσε ρε που θα προστατέψεις εσύ εμένα. Να βρεθώ και να δείρεις; Σ' έχουνε πηδήξει ποτέ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Μονεγάσκο: Απάντησα κι αλλιώς και το ξέρεις. Το ΥΓ δεν ήταν για σένα και το καταλαβαίνεις. Αλλά έχω φάει πολύ βρισίδι, εντάξει το αντέχω αλλά το θέλω προσωπικό. Τα παιδιά μου δεν χρωστάνε τίποτα, που είναι και κιτρινόμαυρα. Να σου πω κάτι; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΑΝΔΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς : Διοίκηση ΑΕΚ, Ντούσαν , Φιλάθλους μας.

    ΘΕΜΑ :Δημοσίευμα '' Γάτας'' ,που Αφορά Ανταλλαγή παικτών ΑΕΚ -ΠΑΟ.
    1.Αφορά στο Σκόκο αντί , Μάντζιου ,Τζιώλη , Κλέιτον. (Διακινδυνεύω να ασχοληθώ αν
    και μυρίζει) 2. Δεν γνωρίζω αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα .[ Μπορεί. Το πιθανότε
    ρο να είναι κόλπο, για να αναδειχθεί το θέμα και να γίνει Ντόρος για τους υπόψη παίκτες,
    ενδεχομένως να ασχοληθεί ο Μπάγιεβιτς για να μεγιστοποιηθεί η αξία των , όπως έγινε και
    στις προηγούμενες μεταγραφές με τον Μάντζιο ή για να τους προσέξει περισσότερο η ομά
    δα ή ο προπονητής και να τους κάνει διστακτικούς σ την παραχώρησή τους. Ο Μπάγιεβιτς
    στις προηγούμενες μεταγραφές , Νομίζω ,έλεγε φωνακτά τους παίκτες που ήθελε , επίτηδες ,
    για να ενημερώσει τον κόσμο και να υποχρεώσει την τότε διοίκηση να τους πάρει (γιατί
    έβλεπε ότι δυσανασχετούσαν και είχαν τάσεις για μη αγορές - καβούρια δηλαδή , ή αγορές
    παικτών μειωμένης αξίας ή παι κτών που τελικά έμειναν στα αζήτητα με αποτέλεσμα να
    υποχρεώνουν τον π ροπονητή , μπροστά στο φάσμα να μην έχει παίκτες ή να προσπαθεί να
    αναδείξει νεαρούς παίκτες ανεπαρκείς για την πρώτη ομάδα ή παίκτες μειωμένης αξί ας επιπέδου β και γ κατηγο ρίας , ΝΑ συνενεί και προτείνει την αγορά τ ους με την ελπίδα ότι
    μπορεί να του βγουν, υπερεκτιμώντας ενδεχομένως , μερικές φορές κα ι τις δυνατότητ ες του.
    Δεν έλαβε υπόψη του όμως , ούτε μπορούσε, τον ιταμό μέχρι ξευτίλας και πλήρους απαξίω σης της ομάδας από τούς διαιτητές και την ΑΦΡΑΓΚΙΑ μέχρι αηδίας των μετόχων , νομίζω
    μέχρι σημείου απαράδεκτου και συνάμα ΥΠΟΠΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τον Μανωλά πχ μπόρεσαν και τον
    έδιωξαν , τον Μπάγιεβιτς όχι ,γιατί δεν μπορούσε να φύγει, τουλά χιστον μέχρι σήμερα. Ο Τσιμπούρ θα γύριζε στην ομάδα και ας τη διαλούσε και ο Π αναθηναικός θα αποκτούσε
    τον προπονητή που επιθυμούσε. Τα ανταλλάγματα άγνωστα και μάλλον επιβεβαιώθηκα . Το
    ίδιο ισχύει και για τον Ψωμιάδη . Πως κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ χρωστάει 22 εκατ. Μή
    πως έδωσε και αυτός στη διοίκηση κάποιο αντάλλαγμα που δεν φαίνεται πουθενά . Όλα
    αυτά χρειάζονται διερεύνηση .
    Ολοι γίναμε μάρτυρες της παραπάνω άρρωστης κατάστασης , και της ανάδειξης του κου Θα
    νόπουλου σε τεράστιο ταλέντο διαχείρησης αγοροπωλησίας παικτών και τελικά κωλυσιεργίας
    για την πραγματοποίηση αυτών πο υ παρουσίαζαν ενδιαφέρον λόγω , ασπούμε μεγάλου κό στους.Στο τέλος ο αθεόφοβος είπε ό τι όλες οι μεταγραφές έγι ναν μετά από πρό ταςση του
    προπονητή. Βέβαια εντολές εκτελούσε ή ήθελε να κάνει το ν καλό στο Αφεντικό του ).Μου
    άρεσε ένα που άκουσα στο ραδιόφωνο , χωρίς να το υιοθετώ , ''Όσα ήταν έσοδα πήγαιναν
    στα ''ΕΣΟΔΑ'' και όσα ήταν έξοδα πήγαιναν στις ΖΗΜΙΕΣ...Εννοείται ότι χρειάζεται διερεύ
    νηση ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ . Οι παίκτες στόχοι προς αγορά δεν
    πρέπει να κοινοποιούνται σε καμμία περίπτωση, γιατί εκτός των άλλων ανεβαίνει και το
    κοστολόγιό τους , κάνουν παιχνίδια και τελικά δεν αποκτούνται ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Άν όμως είναι γεγονός και συμφωνούν Σκόκο και παίκτες Παναθηναικού (
    γιατί είναι ακόμη , η διάρκεια συμβολαίων και ο μισθός που θα παίρνουν από ΑΕΚ), τότε
    η δική μου άποψη είναι λίαν θετική ( ......... ,γιατί και ο Κλέιτον δουλεύει σύμφωνα με Ελ
    ληνικά πρότυπα ) και συμφωνώ απολύτως για να γίνει η ανταλλαγή. Δεν γνωρίζω την άπο ψη Μπάγιεβιτς ( εννοείται ότι θα ερωτηθεί ) και προτείνω όπως οι φίλαθλοι μας, συμφωνή
    σουν και αυτοί ή τουλάχιστον να μην στειλώσουν τα πόδια , Γιατί :
    α.Ο Σκόκο εκτιμώ ότι ονειρεύεται μεγάλα πράγματα για τον εαυτό του και
    πιθανόν να δοθεί σε ομάδα του εξωτερικοού (για μένα είναι βέβαιο ότι θα το επιδιώξει) .
    Ενώ είναι μεγάλος παίκτης ,δεν έχει επιτύχει την απαραίτητη όσμωση με τους άλλους παίκ
    τες της ομάδας , ΙΣΩΣ και να μην το πολυκαταδέχεται (αν και Μπάγεβιτς έχει αφιερώσει
    αρκετό χρόνο γι αυτό , χωρίς να έχει μέχρι τώρα και μεγάλη δυνατότητα επιβολής , λόγω
    των γνωστών προβλημάτων και της έλλειψης παικτών και ιδιαίτερα αυτών με μεγάλη αξία.
    Υπόψη το μεγάλο κακό προηγούμενο που δημιούργησαν οι περιπτώσεις των Πορτογάλου,
    Τσιμπούρ και Κυριάκου με την προκλητική ανοχή της Διοίκησης.( Δεν θέλω να πώ άλλα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. β.Για τους παίκτες του Παναθηναικού: Νομίζω ότι είναι καλοί χαρακτήρες ,
    δουλευταράδες, φιλότιμοι , έχουν προσόντα και είναι σε καλή ηλικία, χαρακτηριστικά που
    κυνηγάει Μπάγιεβιτς για να μπορέσει να δουλέψει μαζί τους. Εκτιμώ ότι μέσα σε ένα
    4μηνο θα έχουν αξία τουλάχιστον διπλάσια και θα μάθουν - κάνουν πράγματα που θ α τρί
    βουμε τα μάτια μας .(Ο Παναθ ηναικός βέβαια έχει πληθώρα ικανών παικτών μέ αποτέλεσμα
    να μην τους χρησιμοποιεί και όχι μόνον, γιατί τους αγνοεί ).
    3.Αν αναλάβει τελικά ο Κος Κοζώνης ,εκτιμώ ότι με την προσθήκη επί πλέον των παραπά νω και 2-4 παικτών ακόμη , η ομάδα ΑΕΚ θα γίνει , με πολύ δουλειά , η ΑΕΚ π ου θ έλουμε
    ( Νομ'ιζω ότι σ αυτή την περίπτωση ο Μπάγιεβιτς θα χρειαστεί και ένα βοηθό ακόμη της
    επιλογής του).
    4.Οι Φίλοι της ΑΕΚ που προσπαθούν τελευταία να βοηθήσουν την τωρινή Διοίκηση να πάρει
    σωστές αποφάσεις δέον να συνεχίσουν (γιατί μ αυτά που έχουν κάνει μέχρι τώρα δεν έχουν
    Εμπιστοσύνη - Μπέσα και είναι ικανοί να το συνεχίσουν μέχρι διαλύσεως της ομάδος (Υπόψη οι δηλώσεις Αθηνή ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ , σε κάθε περίπτωση πρέπει να μάθουμε όλοι, (το απαιτούμε) πόσα χρωστάει η ομάδα και αν αυτά που χρωστάει εί ναι καλώς
    καμωμένα - νομότυπα (Ποιοί δηλαδή το παίζαν τρά -λα -λα και βιόλα , Ποιοί βρήκαν λεφτά
    και τα σκορπούσαν ,Ποιοί έκαναν θελήματα και δημόσιες σχέσεις ,με το αζημίωτο βέβαια
    κ λ π ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - Ελπίζω να βοηθάω .( Κατά την άποψή μου πάντα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Θανάση: Τώρα τα είδα. Είσαι καλά; Δεν έχεις καταλάβει οτι συνασπίσθηκαν οι αδύναμοι για τον κοινό εχθρό, κι οτι είμαστε στο άρμα του ΠΑΟ; Κι οτι αυτός πάντα ήταν και θα είναι ο μεγαλύτερος εχθρος μας; Δεν σε καταλαβαίνω. Δεν έχουν σχέση οι χαρακτήρες με την ιδέα. Διαμορφώνονται, σε πολύ μικρές προσωπικότητες, μέσα στα αποδυτήρια. Η ΑΕΚ δεν έχει αποδυτήρια, διότι δεν έχει διοίκηση.
    Ο προπονητής είναι ποτισμένος με την ανυπαρξία. ΟΧΙ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥ. ΚΟΖΩΝΗΣ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ. ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΩ. ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΣΤΗΝΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή