Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

           Άκουγα το αγαπημένο τραγούδι μου. Του τεράστιου Άκη Πάνου. Του αιμομείκτη και του δίγαμου. Και λοιπόν; " Ξέρω πως θα φύγεις μακριά μου, μέσα απο την αγκαλιά μου θα πετάξεις σαν πουλί..... Κι όταν σημάνει η ώρα...τότε καρδιά μου χρυσή..."  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.
           Ρε παιδί μου χοντρή μαυρίλα. Τιρβάζουν βέβαια κάποιοι για αλλα, αλλά ξέρω τα απλά. Δεν είναι ΑΕΚ οι οργανωμένοι. Είναι οι ανοργάνωτοι ηλίθιοι που κάποια φορά μπορούν να σου πουν κάτι πηγαίο. Αναμνήσεις ή αγωνίες. Η οργάνωση μπορεί να σου πει τα αντίστιοιχα, λόγω σκοπού. Είμαστε πιο μάγκες διότι πλακωθήκαμε με τους προοδευτικάριους. ( Μεγάλη ομάδα αυτή ). Κότες στα γήπεδα που πηγαίναμε μόνοι μας.
 Και η οργάνωση ποτέ δεν φρόντισε να προστατεύσει τον μη οργανωμένο. Ήταν καθισμένος αλλού: Άρα καμία ευθύνη δεν έχει και σωστά για την παρέα της, αλλά λάθος για την ομάδα μας. Ποιός δεν θα φώναζε υπέρ των παικτών μας;. Δεν πρέπει να φωνάζει κανείς. Είμαστε η οriginαl και
λυπηθήκαμε για την κατάντια μας. Προσέχτε , πάντα φταίει κάποιος άλλος, ποτέ η οργάνωση. Κι αν φταίει ,πετάει κι ένα συγνώμη. Που το πληρώνουν άλλοι.
          Γυναικούλα; Δεν νομίζω. Είναι μάγκες , το λέω στα ίσια.Τι τύπου μάγκες; Κουραδόμαγκες. Λαμογιού και τα τοιαύτα. Τώρα στο Κολωνάκι θα κάνουμε 'ο,τι θέλουν. Και θα δούμε.Τι; Ελάτε ρε παιδιά. Αν έπρεπε να έχουμε οργάνωση ή θα μας τρώγανε τα σκατα. Φυσικά στα χείλη όλων ήταν και θα είναι το ερώτημα , του γιατί.      




15 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Δεκεμβρίου, 2009 10:08

    Ναι ρε φίλε...Και αγέλες από 16χρονα με σουγιάδες και κασκώλ να γυροφέρνουν τα στενά πριν το παιχνίδι, ζητώντας πιστοποιητικά φρονημάτων. Σαν τον εμφύλιο, που τους δίναν το λιανοντούφεκο, την Διεθνή ή τη Βίβλο και τα στέλναν να γίνουν κεμπάπ. Αστα διάλα ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δύναμη του όχλου και καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σε όλους
    Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όλοι αυτοί οι αυτό-αποκαλούμενοι μάγκες.
    Μαγκιά να σπας την περιουσία του άλλου , να σκαρφαλώνεις στα κάγκελα γυμνός (και η μαϊμού το κάνει, είναι μάγκας;) να συγκεντρώνεις 300 άτομα στα αεροδρόμια και άλλα τόσα παπάκια ( σύμπτωση;) να βρίζεις και να απειλείς και να το παίζεις ξυπνητζής.
    Μπουκώσαμε πια με όλους αυτούς τους κουραδόμαγκες-που λέει και ο Στήβεν- που θέλουν να παίρνουν για λογαριασμό μας, αποφάσεις που αφορούν εμάς και αυτά που αγαπάμε.
    Φυσικά και φταίμε εμείς που έχουμε δώσει πεδίο δράσης στους τσουκαλάδες και στους χατζηχρήστους και στους μιμητές τους με την αποχή μας...
    Έχουν βγει στον αφρό οι ηλίθιοι, οι είρωνες , οι βλάκες, οι ξυπνητζήδες και υποτιμητές κάθε υγιούς στοιχείου της κοινωνίας μας. Να την χαιρόμαστε...
    Και η ομάδα μας ; Μια μικρογραφία του γύρω μας...
    Είναι μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη,
    Έτσι το θέλησε ο ποιητής......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανώνυμη (τελικά)05 Δεκεμβρίου, 2009 19:32

    Στάλα δεν με ρώτησες μια στάλα
    αν χωράν μαζί με τ'άλλα τα φαρμάκια ετούτα εδώ
    .............................................
    ...............................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά το ουζάκι μας είπε πολλά
    Για τους παλιούς ΑΕΚτζήδες που ψάχτηκαν και βρήκανε το θείο από την Αμερική που με το κατάλληλο ρετουσάρισμα μας τον παρουσιάζουν σαν ένα νέο σωτήρα.
    Από την μια τα τηλεοπτικά, το γήπεδο με εμπορικούς,καζίνο (Φιλαδέλφεια ή όπου μας δώσει η κυβέρνηση) που είναι το μεγάλο φιλέτο ,πουλάμε και κανένα παίχτη την βγάζουμε άνετα. Παίρνουμε και κάνα δανειάκι και όλα μια χαρά
    Όλα αυτά βέβαια αφού ξεφορτωθήκαμε τους νυν μετόχους εκτός από το αμερικανάκι που πλούσιος μεν τίμιος δε.
    Δεν θέλει να χάσει και άλλα οπότε τον ψήνουμε να δει τις εγγυήσεις(;;;) και να δώσει το οκ για τον οικονομικό έλεγχο.
    Έλεγχος ο οποίος θα αποτύχει όπως έχει πει και ο Στήβεν και έτσι θα πάμε στο πρωτοδικείο σύμφωνα με το σχέδιο και θα αποκτήσουμε-τι χαρά- ένα νέο ΑΦΜ και μια προσωρινή διοίκηση. Φυσικά στάση πληρωμών και τα σχετικά...
    Δεν βγάζουμε έξω και την πιθανή ανάμιξη του κράτους που μετά την λαϊκή κατακραυγή θα ασχοληθεί ξανά σοβαρά.
    Στο δάσος υπάρχει και ο Τίγρης που βέβαια τώρα σφυρά αδιάφορα όμως ποιός ξέρει αύριο μετά από κανένα μηδενισμό χρεών και κανένα συγνώμη από εκεί που πρέπει,να επιτεθεί στο φιλέτο...
    Είναι και ο Σάλας ΑΕΚτζής , παίρνει και την κατασχεμένη έκταση δίπλα για πάρκιν και μαγαζιά και πάμε μια χαρά...
    Ρε τι σου κάνει αυτός ο Σαμαράς ε , Στήβεν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάστε κι αυτό:
    Σε έλεγχο στις αποθήκες του περιοδικού ΑΕΚ Empire βρέθηκαν 50.000 φανέλες της ΑΕΚ οι οποίες αγοράστηκαν κάποιες χιλιάδες ευρώ από τον πρώην στενό συνεργάτη-και κολλητό- του Νικολαίδη, Ανδρέα Μπέκιο ο οποίος τώρα δουλεύει στο βάζελο.
    Αυτές είχαν προορισμό να διατεθούν μαζί με το περιοδικό ,κάτι που ποτέ δεν έγινε, και σαπίζουν τωρα.
    Πως είπατε έγιναν φτερά 150 εκατομμύρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ για την καταπληκτική σας παρέα σήμερα το μεσημέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαραλαμπε,Στηβεν και λοιπη παρεα.Ελπιζω να περασατε καλα στο ουζακι,επιφυλασομαι για την επομενη φορα,σε παραθαλασσιο μερος,ξερει ο Στηβεν.Και το αλλο σαββατοκυριακο αν θελετε το κανονιζουμε.Ετυχε η στραβη σημερα...Στηβεν το οχι ειναι οριστικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Μονεγάσκο: Όχι , Γιάννη τίποτα δεν είναι οριστικό. Στην Ελλάδα είσαι και ναι στο παραθαλάσσιο την άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Ανώνυμη : Πίσω πότε θα γυρίσεις πίσω
    πόσες νύχτες θα μετρήσω μέχρι
    να σε ξαναδώ.
    Το λέει εκπληκτικά σήμερα μεγάλη γυναικεία φωνή που παρουσιάσθηκε το προηγούμενο Σάββατο στο ΝΕΤ. Μαζί είχαν και ένα λεχρίτη χασισομανή με τα ματάκια κόκκινα σαν διάολο. Δεν θυμάμια το όνομα του.
    Κι όταν σημάνει η ώρα που το τραίνο θα φύγει ποτέ μην κοιτάξεις πίσω. Τα ντουμάνια ...και του φάρου.. θα σκότωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Μαζευεις" την παρεα και κατεβαινετε...Ισως το πρωτοδικειο να κρυβει και δυσαρεστες εκπληξεις για αυτους που το θελουν.Αν πεταχτει κανεις απο το πουθενα...τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Μονεγάσκο: Εννοείς να μπει απο το παράθυρο ή να τον πετάξουμε απο το παράθυρο; Τελικά ένα παράθυρο θα μας σώσει; Αν η παρέα γουστάρει, βουρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς Χαράλαμπο: Εννοείς οτι ο Σαμαράς, όταν βγει πρωθυπουργός, θα μας δώσει γήπεδο; Πάντως το ούζο Σαμαράς πραγματικά με κάνει να βλέπω το Σαν Μαμές στην Φιλαδέλφεια. Άρα αυτό ψηφίζω δαγκωτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρεπει να υπαρξει action επιτελους....Απο μαλακιες χορτασαμε.Σαν Μαμες,Μεσταγια,η το παλιο μας γηπεδο πιο μεγαλο με δυο σκεπαστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το θέμα είναι όταν φεύγει το τρένο να μην παρασύρει κανέναν. Δεν ασχολούμαι με τους άφωνους της ΝΕΤ. Μόνο μία φωνή ερμηνεύει το εκπληκτικό αυτό τραγούδι και αυτή η φωνή είναι η φωνή του Γρηγόρη. Όλοι οι άλλοι οι σύγχρονοι απλά ιεροσυλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή