Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ

          Το πρωϊ ανακοινώθηκε η ενδεκάδα. Μετά αιφνιαδιαστικά άλλαξε. Ακούσαμε οτι κάποιοι παίκτες δεν είχαν την κατάλληλη ψυχολογία. ΟΚ. Ρωτάω, είχαν προπονηθεί οι τελικά επιλεγέντες; Ξέρανε οτι είχαν πιθανότητα να ξεκινήσουν; Η προπόνηση, για ποιό λόγο γίνεται; Δοκιμάζεται κάποιο σύστημα ή γίνεται για να δικαιολογείται κάποιος μισθός;
             Μετά το ματς άκουσα άλλα. Οτι πέρασε η καλύτερη ομάδα και τα τοιαύτα. Εγώ πάλι γιατί δεν είδα καμιά καλύτερη ομάδα; Φυσικά το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο απο το ελληνικό, αλλά εγω που έχω ζήσει και τον αποκλεισμό της Ντέρμπυ ( 2-0,1-3) και της QPR (3-0, 3-0), τι να πω; Οτι τώρα καλυτέρευσαν; Κι εγώ που νόμιζα οτι λόγω ντόπας ψιλομαζεύθηκαν οι αποστάσεις; Μάλλον είμαι μαλάκας.
              Συνέχισε ο προπονητής,οτι αυτή ήταν η σωστή ενδεκάδα κι οτι αυτός αποφασίζει. Του είπαμε τίποτα; Ίσα, ίσα που χαρήκαμε για την τόλμη του. Και μετά άκουσα τα εξής: " Πιστεύω οτι η επιλογή μου ήταν σωστή. Εγώ τα κάνω. ΤΙ ΘΑ ΠΩ; ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΪΣΤΗΣ". Και ρωτάω κι εγώ, ποιός τελικά είναι ο εσωστρεφής εγωϊστής; Εγώ που δεν κατέβηκα στα αποδυτήρια, που θα είχα κάθε δικαίωμα μια που ο Δημητριάδης τα ανοίγει όπου γουστάρει, και συζητάνε όλοι μαζί; Γιατί να μην πάω κι εγώ; Στο φινάλε έχω κάνει και γενικός αρχηγός σε ομάδα της Καισαριανής και κάτι σκαμπάζω. Και την έχω ανεβάσει και τρεις κατηγορίες. Και ξέρω απο χάπατα. Είτε παίκτες είναι αυτά, είτε προπονητές , είτε μπαρμπουτατζήδες.
                Και θέλω να πω το απλό. Ο Μπάγεβιτς δεν διακαιούται να διαλέγει στόχους. Η διοίκηση το κάνει αυτό και μέχρι εκεί. Αν δεν του αρέσει σηκώνεται και φεύγει. Δηλαδή αν δεν υπάρχει διοίκηση- που έχει δίκιο για την σημερινή ΑΕΚ- ή κι όταν υπάρχει που πάλι δεν του αρέσει. Και γι' αυτό απελύθη απο τον Κόκαλη. Και μην γελιέστε οτι έτσι είναι. Τους θέλει όλους καπελωμένους λόγω ανασφάλειας. Είναι θέμα χαρακτήρα.
                     Η ΑΕΚ παίζει Ευρώπη. Και θέλει βαθμούς αυτή ,και η χώρα. Ή πρωτοσέλιδα εφημερίδων για νέα παιδιά. Δηλαδή, ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΙΟΤΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ. Και σε δέκα ημέρες: ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΠΑΛΕΨΕ ΣΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ( μαλακίες δηλαδή αλλά καταλαβαίνετε) ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ( τα δεύτερα της αφού είχε προκριθεί), ΑΠΕΚΛΕΙΣΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ. Και μην γελάτε καθόλου. Έτσι δουλεύει το σύστημα σήμερα. Θα με ρωτήσετε αν με ενδιαφέρει. Καθόλου, αλλά λευκή πετσέτα δεν ανέχομαι.
          Και δεν ανέχομαι ένας υπάλληλος να μην λογοδοτεί κάπου. Και να είναι ο προπονητής θεματοφύλακας της ομάδας μας. Διότι όπως η οργάνωση γουστάρει την διοικητική ανυπαρηξία, έτσι γουστάρει κι ο υπάλληλος να αυτοαναγορεύεται απο τις καταστάσεις σε διευθυντή και να μας κάνει χάρη οτι αν δεν συνέλθει η κατάσταση, "εγω δεν θα συνεχίσω". Σώπα ρε. Αν υπήρχε υγεία, δηλαδή λεφτά, λες η ΑΕΚ να είχε προπονητή χορτασμένο κι όχι πεινασμένο; Λες, αν την είχε  μεγιστάνας, να είχε μια ανασφαλή κότα στον πάγκο; Ή με συγκεκριμένο ταβάνι; Όχι βεντέτες, μακριά απο πίεση και γαμώ την πουτάνα την Ευρώπη που την μάθατε κι εσείς κωλοέλληνες. Εμείς με τον Τίτο γαλουχηθήκαμε.
             Φίλοι είναι πίκρα αυτά, αλλά τα όρια κάποια στιγμή ξεπερνιούνται. Και οι στόχοι για καλές εμφανίσεις απο εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα, δεν με ικανοποιούν. Διότι οι φετινές επιλογές του προπονητή είναι τουλάχιστον αποτυχημένες και δεν δείχνουν καμία προσωπικότητα. Όπως δεν είχαν δείξει και παλιά, αλλά θεοποιήθηκε η μετριότητα λόγω οργάνωσης. Και στην Ελλάδα, όπως όλοι γνωρίζετε, θριαμβεύει η μετριότητα κι όχι η αξία.
            Και να σας πω και κάτι άλλο. Ο εκπρόσωπος του Κοζώνη, ονόματι Παπαδημητρίου, πλέον είναι κολλητός με τον Δημητριάδη. Ο Δημητριάδης είναι ο αγαπημένος της οργάνωσης. Στην οργάνωση λέει, οτι ο προπονητής είναι ο μόνος κατάλληλος για τους στόχους όλων. Βλέπω να γίνεται η κωλοτούμπα της αρκούδας. Φυσικά στην ιδέα της ΑΕΚ.
    ΥΓ. Έχω κι άλλα, αλλά σιγά-σιγά. Τα λαμόγια έχουν την τέχνη να αυτοαποκαλύπτονται.
      ΥΓ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ 
       ΥΓ. ΖΗΤΩ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.    

59 σχόλια:

  1. Ουτε σημερα εγινε τελικα το ραντεβου στην Αμερικη.Επισημη εκδοχη...λογω κακοκαιριας!!!Αυριο,καταθετει την πρωτη προσφυγη ο Μπερνς,και ισως ακολουθησουν οι υπολοιποι,χωρις να ξερουμε ακομα αν κατεβουν να παιξουν την Κυριακη.Παρασκηνιακα πρεπει να γινεται της πουτανας το μαγκαλι,αφου αυτο το γαμημενο ραντεβου ολο αναβαλεται και ολο γινεται...Ισως δεν εχει βρεθει τροπος ακομα να μην αποκαλυφθουν 3-4 πραγματακια και τιναξουν την ολη παρασυμφωνια στον αερα.Γνωμη μου? Να κανουν ολοι προσφυγη για να πιεστει η κατασταση να τελειωνουμε,να γινουν ολα μπουρδελο,ολα ισιωμα,και να δουμε τοτε αν υπαρχει οντως Κοζωνης,η ο Νοτιας εχει μπλεξει γιατι δεν μπορει να προχωρησει μην εχοντας το τελικο ΟΚ!!!Να τελειωνουμε επιτελους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Άννα και Μονεγάσκο: Φίλοι δεν έχω λόγια πια. Δεν μιλάμε για πίκρα, αλλά σαν να μην πέρασε μια μέρα. Απο το 2004 μιλάω,. Αυτά που έμαθα σήμερα δεν τολμώ καν να τα γράψω. Στην εντατική ήματαν οκ, αλλά ενώ με φόβιζε αυτή πάντα, μετά την σωτηρία του πατέρα μου την έβλεπα σαν εντατική φροντίδα. Τρακάραμε στο παγόβουνο και δεν δουλεύει ο ασύρματος. Είναι πολύ άσχημα τα πράματα και η Κυριακή δεν έχει σημασία. Δεν μιλάμε για μονόδρομο, αλλά γαμώ το Χριστό μου, το φως ήταν το τραίνο στο βάθος του τούνελ που έρχεται καταπάνω μας. Συγχωρείστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε γενικες γραμμες,με το σχολιο σου συμφωνω.Αλλα τα συμαντικα ειναι αλλα.Αυτα που στο τελος ηθελες να πεις.Θα συναντισουμε την Δοξα Δραμας εννοεις.Του χρονου,η απο φετος κι'ολας;Ολοι περιμεναμε οτι το θεμα θα κολλουσε-ταχα- στις εξουσιοδοτισεις των μετοχων.Ειδαμε ομως οτι αυτες συγκεντρωθηκαν τελικα στα χερια του Νοτια και μαλλον η βομβα σκαει στα χερια του.(αρα ΟΛΟΙ ειναι απεξω και κοιταζουν).Δυο ανθρωποι εχουν μεινει και ενας "ψαχνει" τον αλλο.Βλεπω πραγματι το Χατζιχρηστο να παιζει τελικα αμυντικο χαφ και τον "Μπιλαρο(!!)" παλι εξτρεμ.
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι εξελιξεις θα τρεχουν πιο γρηγορα τις επομεμνες μερες-δυσαρεστες μαλλον ολες-και δεν θα χρειαζεται να ακουμε για "το τελος της εβδομαδας"η "στις αρχες της αλλης εβδομαδας" και ολα αυτα που καθηστερουσαν την αγωνια και την μαζοχιστικη "διασκεδαση μας" στις απαγγελιες" των ραψωδιων τις "Κοζωνιαδας".Μοιραιοι και αβουλοι προσμενουμε καποιο θαυμα που δεν θα γινει.
    Παρακληση:Δωστε τελος,οποιο και να ειναι.Δεν αντεχουμε.Ας μεινει εστω η αναμνηση μιας ομαδας που λατρεψαμε.Αλλωστε αυτο κανουμε οι ΑΕΚτζηδες.Συντηρουμε ΜΝΗΜΕΣ. Μη μας βασανιζετε αλλο.Τελειωστε τη. Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικη μας θ'αναι.
    Σας χαιρετω. Θα πεσω να κοιμηθω...να "συνωστισω" τα ονειρα μου.
    Υ.Γ. Τι εννοουσες Steven οτι θα κλεισει το blogq;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στηβεν,τι ειναι αυτα που δεν θελεις να γραψεις?Αυτο το..."σαν να μην περασε μια μερα απο το 2004"καπως ακουγεται!! Δωσε ενα δειγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Μονεγάσκο και Χρήστο: Ελπίζω το Σάββατο να συναντηθούμε κι επιτέλους να γνωριστούμε. Θα σας τηλεφωνήσω αύριο. Το blog πλέον πιέζεται αλλά και τα νέα τρέχουν. Φυσικά δεν φοβάμαι για μένα, είμαι απο άλλη πάστα, και η ΑΕΚ βρίσκεται σε χειρότερη κρίση απο το 2004. Δεν έχω απόρρητα στοιχεία, αλλά τέτοια απογοήτευση δεν την έχω ξαναδεί. Βασιλεύει η ομερτά ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΕΞΗ. ΤΑ ΧΡΕΗ , ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ; ΤΑ ΜΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΕΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΘΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατι μου θυμιζει αυτο....κατι μου θυμιζει..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν με επερνε ο υπνος και ειπα να αναζητησω λιγη καλη μουσικη.Ψαχνοντας,επεσα-τυχαια- πανω σε ενα αγαπημενο μου κομματι-σαν να το αναζητουσα ασυναισθητα,με την φορτηση που υπαρχει μετα τα τελευταια νεα.Σαν να επρεπε να το ακουσω.
    Παρακαλω τους φιλους του blog να αναζητησουν το κομματι του Σταυρου Λαντσια "Αποχωρισμος" στο youtube.(Σταυρος Λαντσιας αποχωρισμος),ας κλεισουν τα ματια και ας ταξιδεξουν νοερα στις ομορφες ΑΕΚτζηδικες στιγμες που ο καθενας με τον τροπο του εχει φυλακισει στην ψυχη του...ετσι, σαν μικρο φορο τιμης στην ομαδα που μας εκανε να δακρυσουμε αλλα και να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστο,ειναι πολυ ευκολο για να τελειωσει ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aυτο θελω-μεσα απτ'ην καρδια μου- και εγω. Αλλωστε το: "παλι με χρονια με καιρους..." για ποιους νομιζεις οτι ειπωθηκε;
    Απλα εκφραζω την απογοητευση μου και εναν ενδομυχο φοβο μου, πως...δεν ξερω. Μακαρι να ειναι απλως παιδικη απογοητευση που με τα χρονια μαλλον εγινε παιδικο τραυμα:Μικρος καθως ημουν στο χωριο εκει στη Μανη γοητευμενος απ'την "ομαδα με τα κιτρινα" ειχα λαβει μια υποσχεση απ'τον νονο μου που ζουσε εδω στην Αθηνα,οτι θα μου εστελνε μια "στολη της ΑΕΚ. Αλλα που...περιμενα...περιμενα. Στεκομουν τα μεσημερια στην σταση του ΚΤΕΛ εκει στην πλατεια, κοιτουσα με λαχταρα τα δεματα που αλλαζαν χερια και μπαινοβγαιναν απ'το λεοφοριο,αλλα πουθενα εκεινη η χρυσοκιτρινη φανελα με το μικρο στρογγυλο σηματακι και τις τρεις μαυρες γραμμες στους ωμμους.Γυρνουσα απογοητευμενος το κεφαλι μου κατα την θαλασσα και σκουπιζα βιαστικα τα δακρυα απ΄τα ματια και ελεγα μεσα μου:"αυριο ισως.." Αυριο","αυριο" περασαν αρκετα χρονια και εγω εκει...ακουγα κορνα λεωφοριου και νομιζα οτι ακουγα μουσικη.Οτι και να εκανα το παραταγα και δυο και μιση το μεσημερι τσουπ...κλαρινο.Πολλοι με νομιζαν και για "παρμενο"!Λαχταρα και απογοητευση διπλα-διπλα.Με το χρονο απεκτησα την αισθηση οτι αυτη η ομαδα ηταν μεταξυ ονειρου και πραγματικοτητας.Τοσο ευθραυστη στα ματια μου...σαν ενα λουλουδι.Και οτι ισως καποια στιγμη χανοταν για παντα.Και φοβαμαι ακομα...
    Τι να πεις... παιδικες αναμνησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στηβεν μη στεναχωριεσαι.ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα.αλλα κι αν οχι, ξερεις καλα οτι ο αητος ξαναγεννιεται απο τη σταχτη του.μην σε παιρνει απο κατω.σε παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ξερω.Ελπιζω.Μακαρι. Αλλωστε το:"παλι με χρονια με καιρους..." δεν γραφτηκε για αλλους.Για εμας ειναι.Απλα εκφραζω μερικες ανυσιχιες... φοβους ενδομυχους που-βεβαια- εχουν πηγη τα παιδικα μου χρονια:Μικρος,ειχα γοητευτει με την "ομαδα με τα κιτρινα"μου ειχε "ταξει" ο νονος μου λοιπον που εμενε εδω στην Αθηνα,μια "στολη της ΑΕΚ" Καθε μεσημερι,εκει στην πλατεια του χωριου,που σταματουσε το λεωφορειο περιμενα.Χρονια αυτη η δουλεια.Καθε μεσμερι, τσουπ...εκει. στην σταση.Οτι και αν εκανα,το παρατουσα καιδυομιση η ωρα,κλαρινο!Με νομιζαν για "παλαβο".Εβλεπα δεματα να αλλαζουν χερια αλλα εκεινη η χρυσοκιτρινη φανελα με το μικρο στρογγυλο σηματακι και τις τρεις μαυρες γραμες στους ωμμους παρεμενε υποσχεση. Γυριζα το κεφαλι κατατη θαλασσα για να μη δουν οτι δακρυζα...και την επομενη μερα παλι...και παλι.. ως'που περασαν τα χρονια και μεσα μου σχηματιστηκε η ιδεα οτι αυτη η ομαδα ειναι μεταξυ ονειρου και πραγματικοτητας. Τοσο ευθραυστη...σαν λουλουδι.Και οτι δεν θα προλαβω να την χαρω. Και αυτος ο φοβος υπαρχει ακομα.
    Τι να πεις...παιδικες αναμνησεις και τραυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστο,απο που απο την Μανη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδια εγω δεν ημουν αεκ.η τουλαχιστον δεν γνωριζα πως ειμαι.σας φαινεται τρελο ε; τωρα ομως πεθαινει η ψυχη μου.δεν γινεται να σβησει αυτη η ομαδα.αποκλειεται.θα πανε ολα καλα ειμαι σιγουρη για το θαυμα.θα με θυμηθειτε.στηβεν αν εγκαταλειψεις αυτο το τοσο καλοφιαγμενο μπλογκ θα ειναι κριμα.σα να πεθαινουν ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα σε όλους
    Τι να πει κανείς σε τέτοιες στιγμές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από κύπρο μεριά λέγεται ότι παραιτήθηκε και ο Αθήνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kαλημέρα παιδιά...Τι άλλαξε απο χθες και την πίκρα διαδέχθηκε το πένθιμο κλίμα? Διαβάζω τα σχόλια και είναι σαν να βλέπω τα στεφάνια στην κηδεία της ΑΕΚ.
    Απο αναβολές το σήριαλ Κοζώνη όπως λέτε είναι γεμάτο.
    Τι σήμερα τι αύριο...εκτός και αν έχει συμβεί κάτι άλλο, χειρότερο.
    Χρήστο, με συγκίνησες με το κέιμενό σου. Νάσαι καλά .Ανέχουμε όλοι στην καρδιά μας την ΑΕΚ όπως την περιέγραψες, τόσο εύθραυστη και ονειρική, τότε δε θα κάνουμε τίποτα που θα την πληγώνει.
    Το πολύτιμο κομμάτι της καρδιάς μας...
    Υ.Γ. No news, good news.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλημερα σε ολους.
    Σαν συγγενεις-πιθανου-μελλοθανατου που ειμαστε ολοι,ας εκφρασουμε μια τελευταια επιθυμια: να φτυσουμε τον "κοντο" και να χαστουκισουμε τον "Χατζιαβατη-Χατζιχρηστο".μπορουμε;
    Επισης: προς τον κυριο Μελισσανιδη,να αναλαβει τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ απεναντι στον συλλογο που τον ανεθρεψε εγινε η αιτια να ανδρωθει οικονομικα και κοινωνικα.Δεν ζηταμε...οχι.Ουτε παρακαλαμε για βοηθεια ουτε απευθυνομαστε στην φιλανθρωπια σου.Οχι απο ψευτοεγωισμο αλλα γιατι δεν το επιτρεπει ουτε η νοοτροπια του συνολου των φιλων της ΑΕΚ αλλα ουτε και η ΑΕΚ η ιδια και οτι αυτη αντιπροσωπευει.Ειστε ΗΘΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΙΚΟΝ ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ-αφου σας "ανοιξε τις πορτες" η ΑΕΚ για ειστε αυτο που ειστε σημερα-να ανοιξετε και εσεις την μοναδικη πορτα στον συλλογο ωστε αυτος να συνεχισει να υπαρχει.ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.πρωτου ηομαδα οδηγηθει στην δικη της "τελικη λυση".Το "πως" δεν θα σας το πουμε εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΑΕΚ δεν εχει αναγκη κανεναν.το αντιθετο...ΟΛΟΙ εχουμε αναγκη την ΑΕΚ. Ολοι κερδιζουμε.Και εμεις οι απλοι φιλοι της γινομαστε καλυτεροι και πιο χρησιμοι και ολοι"σχεδον",(αχ βρε θειε Λουκα), που εχουν επαγγελματικα εμπλακει μαζι της εχουν κερδισει.Καλα και αγια κυριε Μελισσανιδη τα συμποσια και τα βραβεια και οι "προεδριες" σε αμετρητους συλλογους και ομοσπονδιες "φιλων διασπορας","φιλων βοσπορου" η "φιλων Ποντιακου Ελληνισμου" και ολες αυτες οι "ανωδυνες" συμμετοχες,αλλα μη λησμονατε και τον Αθλητικο εκπροσωπο ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ,του οποιου υπηρξατε προεδρος και "ευεργετηθεις" κατα δηλωση σας και αναλαβετε και μια "επωδυνη" προτωβουλια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    Υ.Γ.Οι "νομικες υποχρεωσεις",ενταξει καλυπτονται.Ολοι μας πανω-κατω "νομοταγεις" ειμαστε. Αλλα το δυσκολο,το αγγουρι,ειναι η ΗΘΙΚΗ υποχρεωση.το ΑΓΡΑΦΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.Εκει ειναι τα δυσκολα μαστρο-Δημητρη...που δεν σε φερνουν αντιμετωπο με τον δικαστη...οχι.Αλλλα με την συνειδηση, που ειναι "Ατιμο πραγμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Δεκεμβρίου, 2009 13:25

    @ Άννα: Πιάνομαι από μία φράση σου και τραγουδάω:

    "Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα,
    ας καθαρίσουμε μια ώρα αρχύτερα.
    Του χωρισμού μας έφτασε η ώρα,
    μπορεί και για τους δυο να 'ναι καλύτερα,
    ας καθαρίσουμε μια ώρα αρχύτερα!

    Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα;
    Κι αν περιμένουμε τι θα κερδίσουμε,
    αφού η γκρίνια ξέσπασε σαν μπόρα,
    στον δρόμο αυτόν κι οι δυο θα δυστυχήσουμε,
    κι αν περιμένουμε, τι θα κερδίσουμε;

    Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα;
    Αφού δε γίνεται μαζί να ζήσουμε
    κι αφού μας πήρε πια η κατηφόρα,
    καλύτερα από τώρα να χωρίσουμε,
    αφού δε γίνεται μαζί να ζήσουμε!"

    ...σοφότατο το τσιτσάνειο άσμα, περιγραφικότατον της κατάστασης στην ΑΕΚ, των Α-μετόχων, του Bob the builder, των παιχταράδων, του προπονηταρά-μάεστρου κτλ κτλ. This is AEK...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγόρια, μιλά ο κ. Παπαδημητρίου στην ΕRA SPORT και εξηγεί γιατί καθυστερεί η υπογραφή του προσυμφώνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για όσους δεν μπορούν να ακούσουν ERA, το θέμα εν ολίγοις έχει ως εξής..η ερασιτεχνική, έχει βρει επενδυτή να αγοράσει την ΚΑΕ και να φτιάξει γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε μπλοκάρει την υπόθεση Κοζώνη.
    Ο κ. Παπαδημητρίου πιστεύει ότι την Κυριακή το βράδυ θα έχει υπογραφεί το προσύμφωνο κατα 99%.
    Λεπτομέρεις αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδιά να είμαστε όλοι εκεί αύριο, ΔΥΝΑΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Χρήστο: Φίλε για άλλη μια φορά σου ξαναλέω οτι ξεχειλίζεις απο συναίσθημα και ποιότητα. Και μένα οι παιδικές αναμνήσεις απο την ΑΕΚ είναι τεράστιες. Αν σου πω πώς απόκτησα το πρώτο μου κασκώλ ( 1971 το έχω ακόμα) θα μας πάρουν και τους δυο τα ζουμιά. Να ξέρεις οτι δίνω τρομερή μάχη με τον Μελισσανίδη, καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Άννα και προς όλους: Ο "Κοζώνης" ΘΑ ΕΔΙΝΕ 300000 ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΉ ΣΑΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΑΜΕΙΕΥΣΗ 50000. ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΝΥΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΉΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. Η ORIGINAL ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Ανώνυμη (τελικά): Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και για την εκτίμηση προς το blog αυτό που το αγκάλιασε πολύς κόσμος και κυρίως ποιοτικός. Ειλικρινά τα στατιστικά του, η παγκόσμια πολυδιασπορά του και ο χρόνος παραμονής του κάθε επισκέπτη είναι εντυπωσιακά και σου δίνουν την διάθεση να συνεχίσεις με μεγαλύτερη ένταση. Πολλές φορές αισθάνεσαι οτι δεν έχεις την δύναμη, διότι "το καραντί θα μας μπατάρει". Τέλος πάντων η τύχη αυτού του blog είναι δεμένη με την μοίρα της ΑΕΚ. Το εννοώ.
    Τέλος θέλω να σου πω ένα πράμα και να το θυμάσαι πάντα τώρα που έγινες κι εσυ ΑΕΚ: Ο ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΤΕ (που λεγόταν ΑΕΚ Θεσσαλονίκης), ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ. Η ΟΜΑΔΑ-ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΙ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ:
    Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καμία σχέση Steven. Απλά η πλευρά Κοζώνη πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον κάποιου επενδυτή να αγοράσει την ΚΑΕ και να φτιάξει γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Τις επαφές αυτές τις έκανε η ερασιτεχνική. Ο Χατζηχρήστος δεν το αρνήθηκε, είπε όμως ότι το ενδιαφέρον είναι φιλολογικό και δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Είπε επίσης και το προφανές...αυτό που λέμε όλοι. Κοζώνη ακούμε και Κοζώνη δε βλεπουμε. Λεφτά πάνε και έρχονται, αλλά οι παίκτες είναι απλήρωτοι.
    Ο Κοζώνης έχει υπογράψει το προσύμφωνο, ο Νοτιάς όχι. Κατά τον Παπαδημητρίου μέχρι την Κυριακή θα έχει μπει και η υπογραφή Νοτιά. Θεού θέλοντος και ..καιρού επιτρέποντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. aporoia
    a)pote eginan ekloges dthn original?
    posoi einai gramenoi sthn ori k posoi psifisan?
    ekanan pote ena dimopsifisma sthn aek gia to pou 8a fiaxtei to neo ghpedo sthn aek,proswpika me noiazei na ginei. to meros mou einai adiaforo an einai gia to kalo trhs omadas.
    sto katw katw as fiaxoun ta ypoloipa tmhmata sths aek ghpedo sthn nea filadelfeia afou h kardia ths einai h erasitexnikh as xtypaei ekei.to swma mporei nanai alloy.
    e.m
    kapote prepei na koitaxoun ta kefalia sthn idia meria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Άννα: Μακάρι να έχεις δίκιο. Πάντως για την αλλάγή της στάσης της οργάνωσης το είχα μάθει απο προχθές. Εκτός πάλι αν είναι κάποιο μέσο πίεσης. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΡΠΙΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ - ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΖΩΝΗ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ - ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άννα από αυτά που λεχτήκαν σήμερα το μεσημέρι φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι για τον ΔΧ υπάρχει μόνο το ποιός θα δώσει τα πιο πολλά ,πιο γρήγορα.
    Ότι πιέζει την κατάσταση με βλακώδη και ανεύθυνο τρόπο με δήθεν ανυπόγραφα μνημόνια τα οποία σε χρόνο dt φθάνουν στον Κοζώνη.
    Επαλήθευση του σεναρίου για την ύπαρξη ΑΕΚτζήδων(;;;;)που θελουν την λύση του πρωτοδικείου κατόπιν πώλησης και προσφυγών των παικτών της.
    Ότι ο Κοζώνης τον ενδιαφέρει βασικά η κατασκευή του γηπέδου με λίγο αγάπη για την ΑΕΚ μαζί. Δεν είναι κακό .Αρκεί να αφήσει έργο.
    Τελικά είμαστε μια ασχημούλα νύφη με μεγάλη προίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς ανώνυμο e.m.: Για την οργάνωση δεν ξέρω πολλά. Αν πάντως γίνανε εκλογές, ο αρχηγός θα πρέπει να εξελέγη δια βοής. Πόσοι είναι; Η ΑΕΚ υπολογίζεται στο ένα εκατομμύριο κόσμος. Πόσα μέλη μάζεψε η πρόσκληση του ΔΧ; Σύνολο 10000 και τους βάζω όλους στην οργάνωση. Ποσοστό 1% μάχιμουμ στο λαό της ΑΕΚ. Θλιβερή μειοψηφία. Για το γήπεδο συμφωνώ μαζί σου, αλλά κοιτάω και πιο μπροστά ( αν υπάρχει). Προσδοκώ αγώνες με οπαδούς ΚΑΙ της αντίπαλης ομάδας. Οι αρένες δεν μου αρέσουν.
    Ο δικέφαλος πρέπει να κοιτάει κι απο δω κι απο εκεί, διότι είναι παιδί αυτοκρατορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Χαράλαμπο: Ποιά προίκα; Τώρα πάμε να την φτιάξουμε. Αέρα έχουμε και γι' αυτό σκοτώνονται τα γραφεία συνοικεσίων. Εμείς όμως θα θέλαμε τον βασιλιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λες να μαλώσουνε οι εβραίοι με τους αμερικάνους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φιλετάκι οικόπεδο και μάλιστα φρεσκοκαθαρισμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στήβεν ποιοί είναι αυτοί;
    Τι κάνει νιάου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Mεσα σ'ολα ο Χαντζιαβατης,ντυνει την ερασιτεχνικη για αλλη μια φορα νυφουλα(με ζαρτιερες απο κατω)και κανει κι'αλλο ενα μνημονιο(το δικο σου το μνημονιο να δουμε ποτε θα κανουμε ρε αγυρτη)με οβραιικη εταιρια γνωστη-λεει- στον κλαδο των κατασκευων-ειδικα γηπεδικων( και ακομα πιο ειδικα αρενων-λεω εγω.Μαλιστα ακουγεται οτι ειναι απογονοι καποιων συμπατριοτων τους που αφου "εξαγοραστηκαν" απ'τον Αυτοκρατορα,βοηθησαν τα μεγηστα με τις γνωσεις τους στην κατασκευη του Κολοσσαιου. Την δε ημερα του Grand Opening δεχτηκαν-με το αζημιωτο παντα-να γινουν τροφη για τους λεοντες.Αποδειχθηκε αριστη κινηση αφου το ποσο που συγκεντρωθηκε απο την εθελουσια θυσια τους,μετα φερθηκε στον ναο του Σολωμοντα οπου τα τοκιζονταν "κλειστα" για 2000 χιλ. χρονια απο τον ιδιο τον Γιαχβε.Το ποσο απελευθερωθηκε μολις πριν ενα μηνα και ολα ειναι ετοιμα να ζησουμε στιγμες μεγαλειου στο νεο μας γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτή η καχυποψία, να κοιτάμε ο ένας τον άλλον με μισό μάτι, το υπονοούμενα εναντίον του ενός και του άλλου, είναι χειρότερα απο την αγωνιστική μας κατάσταση και την οικονομική δυσπραγία.
    Ποιος είναι τελικά ο εχθρός?
    Εντός των τειχών?
    Ονομάστε τον!
    Να τελειώνουμε.
    Χαράλαμπε, λάθη κάνει αυτός που δρα. Ασχημούλα νύφη δε μας λες. Με ένα ρετουσάρισμα γινόμαστε κούκλα.Συνήθως οι έχοντες αριστοκρατική καταγωγή, δεν έχουν χρήματα και παντρεύονται πλουσίους μεν, με ταπεινή καταγωγή δε. Και το αντίστροφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ STEVEN,ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ 55 ΕΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 1973-1976 ΟΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ.ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ,ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟΝ ΕΡΡΕΑ,ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΤΕ,ΑΕΚ -ΤΡΙΚΑΛΛΑ 1-2 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ,ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ,ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ...
    ΑΛΛΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ,ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΤΡΕΙΣ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ, ΕΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΕΚΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΓΙΟ 22 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 17 ΕΤΩΝ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΧΑΡΑ,ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΖΗΛΕΥΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ...
    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ,ΠΟΤΕ- ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΑΠΟ ``ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΕΚ``...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μαλιστα εις αναμνησην το νεο μας γηπεδο θα εχει το σχημα του Κολοσσαιου.Στο δε-συγχρονο-Grand Opening του γηπεδου θα προσφερθουν για θυσια μελη της Ερασιτεχνικης και της "οριτζιναλ(δεν ειναι το ιδιο;) ωστε και αυτοι-οι απογονοι τους δηλαδη-με την σειρα τους στο μακρυνο μελλον να αποκομισουν τα οφελελη μιας τοσο εξυπνης επενδυσης.)
    Λεει οτι δεν εχει καμια σχεση με τον Κοζωνη,δεν επεμβαινει δεν γνωριζει και οτι οποιος τελος παντων θελει ας κανει το γηπεδο"εμεις το χρεος μας το καναμε...το γκρεμισαμε το παλιο" θα μπορουσε να πει ο ποντικομουρης. Και αφου ρε δεν εχεις καμια σχεση και δεν ξερεις οπως λες, πως διαολο με χερια και με ποδια υποστηριζεις τον Κοζωνη; Αντι να ψαχνεις, ως οφειλεις,αντι να ενημερωνεσαι,αντι να εισαι επιφυλακτικος και να κρατας αποστασεις ζητωντας μονο αποδεικτικα στοιχεια,λες οτι '"ειναι η καλυτερη λυση",οτι "ας την παρει επιτελους"; Γιατι μωρη ποντικομαμη ετσι στα τυφλα; Η μηπως δεν ειναι και τοσο τυφλα αλλα περιμενεις οφελη σε πιο συντομο χρονο απ'οτι στην "μελλοντικη επενδυση" στο "Κολοσσαιο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτος ο "Βρουτος" θελει σταυρωμα.Αλλα μετα το Χριστο,πως να βαλεις αλλον πανω στο ξυλο; Οποτε μια λυση-τιμωρια μενει:να τον εκπαιδευσουμε σαν gladiator και πριν απο καθε εντος εδρας παιχνιδι της ομαδας,να αμολαμε 3-4 τιγρεις (μη κανετε συνειρμους!).Να σε δω με δυχτι και τριαινα ρε και θα βγαλω διαρκειας για 30 χρονια. και θα φωναζω στο τελος καθε μαχης "live-live-live..." Εκει, θα παλευεις,μεχρι τα γεραματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Με ποιο δικαιωμα επεμβαινεις στον συλλογο ρε;( δεν εννοω σαν οπαδος..εκει εχεις καθε δικαιωμα να χοροπηδας,να τον παιζεις,να ξεγυμνωνεσαι και να χτυπας τον κωλο σου στο τσιμεντο) Αλλα,απο που και ως που "τρυπωνεις" με θεσμικο ρολο; Τι εισαι; Και γιατι εσυ και οχι εγω δηλαδη;Επιδη εισαι πιτσαδορος, η γιατι εισαι ομορφος; Με τι γνωσεις; Με ποια καταρτηση;Το κακο που πιθανον να προκαλεις,δεν το σκεφτεσαι,η εχεις καμια επιφοιτηση και εμεις οι ταπεινοι αντι να "βλεπουμε" ενα φωστηρα βλεπουμε ενα σαλτιμπαγκο; Πως χωνεσαι ρε τρωκτικο που το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η βατραχομυομαχια και το να κανεις τον συλλογο οργανωση "τσεπης" κυριολεκτικα και μεταφορικα;
    Τελος παντων. Συγνωμη στο blog για το υφος αλλα μερικες φορες...
    Υ.Γ. τι να "ονομασουμε" βρε Αννα; Δεν τον βλεπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χρήστο σεμνά ,
    θα έρθουνε τα παπάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οταν εφυγε ο "βατραχος"(αληθεια γιατι βατραχος; Εχεις αναγκη απο "πρηγκιπες"βρε ελαχιστε;) ειπε: "Προδοτης". Οταν ο ιδιος εξοστρακισε τον Μελισσανιδη ειπε "εκανα λαθος" Οταν υποστηριζε τον "κοντο" οπου τα αποτελεσματα τα βλεπουμε ειπε παλι: "λαθος" Και γιατι δηλαδη εμεις να μη λεμε το αντιθετο βρε ομορφαντρα; "λαθος" που εφυγε ο Μπαγεβιτς και "προδοτης" εσυ που γκρεμιζεις την ΑΕΚ καθε μερα; Στο κατω-κατω η συντριπτικη πλειοψηφια ειμαστε: 99% προς 1%.(μηπως γι΄αυτο δεν χρειαζονται "εκλογες" πια στην Ερασιτεχνικη; Γιατι παριστανεις τον δικτατορα;)Ερχεται η ωρα σου...συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. svsta ta les steve.aplws enoousa oti kairo exei na akoustei mia omofwnh protash apo erasitexnikh k pae ,giayto eleg na koitajoun k t 2 kefalia pros thn idia meria.
    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρήστο, νομίζεις δηλαδή ότι αν φύγει ο Χατζηχρήστος απο την ερασιτεχνική θα σωθεί η ΑΕΚ? Αυτός είναι η αιτία που φτάσαμε εδώ? Τόση δύναμη έχει πια...Τ ο να φύγει είνα εύκολο και απλό.Ξέρουμε τον τρόπο.
    Όταν βρισκόμαστε μισό βήμα πριν το γκρεμό θα μας σώσει η διχόνοια ή η ενότητα?
    Να φύγει, να δικαστεί, να καταδικαστεί, να τον φάνε τα λιοντάρια...Θα αλλάξει κάτι όμως ή θα βρούμε καινούριους εχθρούς?
    Τι να πω...τρέμει η καρδιά μου μην πέσουμε κατηγορία.Ψάχνω να βρω κάτι να μας κρατήσει ζωντανούς. Αν δεν είναι η ελπίδα θα είναι η ενότητα, μπορεί και όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. SOS SOS SOS SOS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΩ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΕΣ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΟΖΨΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ. Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Χρήστο : Είσαι απόλυτα σωστός και καταλαβαίνεις τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Άννα: Φιλενάδα, είδες που είχα δίκιο τελικά; Το προσύμφωνο δεν λέει τίποτα και δεν δεσμεύει κανέναν. Ξέρεις γιατί; Διότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΗΤΡΕΣ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Ανώνυμο e.m.: Κατάλαβα τι λες κι είναι λογικό. Άλλο ερασιτέχνης κι άλλο επαγγελματίας όμως. Άλλο υπουργείο εμπορίου κι άλλο Πρωτοδικείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Άλλη μια μεγάλη νύχτα μπροστά μας...χαλάλι της κι οι πίκρες και τα δάκρυα κι η αγωνία.
    Steven, ότι μαθαίνεις να το γράφεις, σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Μίλτο: Καλώς τον. Φυσικά θέλουμε αναμνήσεις αλλά και σκέψεις για το αύριο. Συγχαρητήρια σε σένα για τα παιδιά και συγχαρητήρια και στον γιο σου που αγωνίζεται με το πιο σπουδαίο σήμα πάνω στην καρδιά. Και να ξέρεις οτι το σπορ είναι αδικημένο στην Ελλάδα λόγω κεντρικής ομοσπονδίας. Είναι πολύ αντρίκιο σπορ και το παρακολουθώ όποτε μπορώ.
    Θυμάμαι κι εγώ. ΑΕΚ-Τρίκαλα 1-2. Με τον Σιδηρόπουλο να μην ξέρει τι πιάνει. Μετά ήρθε σε μας. Στην Τούμπα προφανώς μιλάς για την ξεγυρισμένη τεσσάρα που φάγαμε. Την γλυτώσαμε διότι ο πατέρας μου είχε πάντα στο αυτοκίνητο και τους δυο δικέφαλους. Και που να θυμηθούμε τον πετροπόλεμο στην Πάτρα επι Σενέκοβιτς ή το ατσάλι του Γκμοχ. Να είσαι καλά κι ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια απο την τεράστια Κρήτη του Μίκη, του Ξυλούρη και τόσων άλλων που θυμίζει που και που ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τα πιόοοο ωραία πράγματααα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις.......

    Σήμερα το βράδυ έχω ένα σημαντικό ραντεβού για το μέλλον της ΑΕΚ. Θα σας κάνω ανακοινώσεις μετά τις μία το βράδυ.

    Χρήστο: καταπληκτικό άνοιγμα, ανάλυση αργότερα.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Άννα για πια ενότητα θες να πείς;
    Εχεις καμια σχέση με την μαιμού που ανεβαίνει στα κάγκελα και λόγο του ότι είναι ψηλά το παίζει θεός;
    Οι άνθρωποι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και όχι από κανένα μορφοτικό επίπεδο.
    Χίλιες φορές καναπεδάκιας παρα στο ίδιο έργο θεατές με τον άξεστο.
    Να χέσω την ενότητα με τον τίποτα που το παίζει αυθεντικός την ώρα που τρώει την μπανάνα του και μιμείτε αυτό που δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ...
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    Να φύγει.
    Διότι διώχνει τους πολλούς από το γήπεδο και από κάθε τι που ασχολείται.
    Η ΑΕΚ δεν θέλει νταβατζήδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προς Άννα: Πρέπει να τα συντάξω σε κείμενο για να μην βγουν ασυντόνιστα ή φόλες. Δεν μιλάμε για εχθρό απο κακία. Μιλάμε για χαζομάρα, που μπορεί όμως να αγωνίζεται όπως μπορεί, διότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ; Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς Αννα: "Ενας ανθρωπος" ηταν και ο Χιτλερ...ενας απλος παλαβιαρης. Τα ειδαμε τα χαιρια του.Πλακα κανεις; Απο τετοιους "τυρρανους" υποφερουμε.Οταν ο κοσμος ειναι απελπισμενος στρεφεται παντου για "λυση".Και δεν βλεπει μπροστα του...με το χρονο ομως ολα καθαριζουν-αφου πρωτα ομως εχει γινει μεγαλη ζημια που χρειαζεται χρονια να επουλωθουν οι πληγες...και αυτα ειναι Χαμενα Χρονια.
    Τι θα πει αν πιστευω οτι "θα σωθει"; Θα θεραπευτει ειναι η σωστη λεξη.Απο καρκινο μαλιστα...στο τσακ δηλαδη.
    Υ.Γ. "μπασκετμπολιστας" διαβαζω Steven. Παλι καλα. Εχει και μια σχεση δηλαδη με την ...ΚΑΕ! θα μπορουσε να ηταν επιπλοποιος η σαλαμεμπορας που λεει και ο Χαρυ Κλυν.!
    Υ.Γ Ο αλλος ο Παπαδημιτριου ειπε¨: δεν το ειπαμε στον κοζωνη για να μην τον ανησυχισουμε"(!!!)Δηλαδη οντως ειναι σε παραλια της φλοριδα με χυμο στο χερι και "μπανιζει" πιτσιρικες ο Bob; ...κοιτα να δεις! Και το ειχα πει για πλακα.
    Υ.Γ. Βρε λες να ειχαν πεταξει απ'την νομικη σχολη στα νιατα της την ποντικομαμη τον Δ.Χ.και θελει τωρα να εκδικηθει τον "νομικο κοσμο" καμαρωνωντας στα πρωτοδικεια; Δωστε του μια τιβενο και ενα τυλιγμενο χαρτι σαν διπλωμα ρε παιδια(ας ειναι και χασαποχαρτο...μηπως θα το καταλαβει;)Αμα ειναι τοσο απλο,θα βρεθει λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο δρόμος για την Ιθάκη είναι μακρύς...
    Έτσι θέλησε ο ποιητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δηλαδη,για να καταλαβετε και το "πνευματικο μεγεθος" και την "οξεια αντιληψη":του παρουσιαστηκε καποιος μπασκετμπολιστας σαν μεγαλοκατασκευαστης. Καλα καταλαβατε.Ο οποιος μαλιστα τη μακετα του γηπεδου την ειχε φτιαξει με πηλο,η Φιλιπινεζα που καθαριζει το σπιτι.
    Αλλα ας υποθεσουμε οτι αυτος ηταν απλως ο μεσαζων: τι διαολο μνημονια με φαντασματα συζητας και τι διαπραγματευεσαι με ποιους; τηλεφωνικα ανοιγεις τα ποδια σου;Με σηματα καπνου σε ενημερωσαν για την σοβαροτητα της προτασης;
    "Απιστευτο" θα πειτε. Κι'ομως. Αληθινο και ποντικομαμικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Προς Χρήστο: Νομίζω η νέα ανάρτηση να σε καλύπτει. Φυσικά και το είπανε στον Κοζώνη κι αυτός τρελάθηκε. Καταλαβαίνεις γιατί. Όχι σαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο που του πήρε τον ΠΑΟ ο Βαρδινογιάννης τότε. ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑΡΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή