Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΑΕΚ - ΕΒΕΡΤΟΝ

           Άλλη μια πίκρα, ασορτί με τον καιρό. Που ευνοούσε πιο πολύ το παιχνίδι των Βρεττανών, που έπαιξαν κλασσικό αντιποδόσφαιρο ταμπουρωμένοι στο μισό γήπεδο και στην περιοχή τους. Μου έκανε εντύπωση η σημερινή Έβερτον, αλλά πληροφορήθηκα στο ημίχρονο οτι ήρθε με τρομερές ελλείψεις. Δέκα τραυματίες είχε κι απέχτησε κι άλλους δυο.

           Η δική μας ομάδα δεν μου άρεσε τεχνικά, αλλά πρέπει να ομολογήσω οτι έβγαζε μια διάθεση, μια αγωνιστικότητα, μια φιλοτιμία κι ένα πάθος. Έτρεξε πολύ, χτυπήθηκε, κοντραρίστηκε. Έδειξε μια υγιή αγωνιστική διάθεση πάνω σε ένα πολύ δύσκολο γλυστερό τεραίν, γεμάτο παγίδες απο τις λακούβες που σήμερα δεν φαινόντουσαν. Είχαμε και την ατυχία να φάμε πολύ γρήγορα γκολ και να χάσουμε και το Μάκο.
           Κακά όμως τα ψέμματα, η διάθεση και το τρεχαλητό δεν μπορούν να καλύψουν την χαμηλή αγωνιστική αξία του ρόστερ μας. Δεν υπάρχει παίκτης με προσωπικότητα σε κάποια γραμμή, δεν γίνεται μια ΑΕΚ μετά απο 96 ( 85+11) μεταγραφές να μην έχει έναν άξονα. Δεν μπορείς να κερδίσεις ακόμα και τα δεύτερα μιας αγγλικής ομάδας με κορυφαίο παίκτη τον Γεωργέα και τον Σουηδό. Να μην βγαίνει μια σέντρα της προκοπής, αλλά κι όταν βγαίνει να περιμένεις απο τον Παυλή, που είναι ένα και δέκα, να πάρει την κεφαλιά. Και ο Χέρσι να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι σήμερα, αποδεικνύοντας περίτρανα οτι είναι εντελώς άμπαλος.
             Την απόφαση του Μπάγιεβιτς δεν μπορώ να την καταλάβω. Να του είχαν πει οι παίκτες οτι δεν θέλουν να αγωνισθούν επειδή είναι απλήρωτοι, θα τον δικαιολογούσα. Οι τρεις αλλαγές όμως δεν με βοηθούν στον συλλογισμό μου αυτό. Όχι οτι υπήρχαν ελπίδες πρόκρισης, αλλά μαθηματικά θα πηγαίναμε με την Μπενφίκα να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες είχαμε. Και στο φινάλε υπάρχει και το πρεστίζ και το βιβλίο της ιστορίας της ομάδας μας. Γιατί να μην έγραφε μια διεθνή νίκη επι της Έβερτον; Κι είναι κι οι βαθμοί που, ΚΑΙ η ομάδα μας έχει ανάγκη αλλά ΚΑΙ η χώρα μας.
               Παντού στο κυλικείο έβλεπες μια θλίψη, μια κακομοιριά, μια μιζέρια. Φάτσες απογοητευμένες που καρτερικά περιμένουν το μοιραίο. Ούτε κάποια παιδιά χρωμάτιζαν την ατμόσφαιρα ούτε και η παρουσία της Μπάστα. Πολύ μαυρίλα παιδιά. Πλέον το γήπεδο κατάντησε ένα βάσανο και δικαιολογώ τον κόσμο που δεν του κάνει κέφι να έρθει. Αυτός όμως ο κόσμος που ήρθε σήμερα, πραγματικά υποστήριξε την ομάδα κι ας μην έβλεπε τίποτα. Και σήμερα πρέπει να πω για να μην γκρινιάζω συνέχεια, οτι η οργάνωση προσπάθησε να σπρώξει τα παιχτάκια που φοράνε την πολύ βαριά φανέλλα μας.
              Άλλος ένας στόχος λοιπόν χάθηκε, και τώρα; Τώρα τι κάνουμε; Τι κυνηγάμε; Τα μπαράζ, τα λεφτά, το πρωτοδικείο ή τις προσφυγές; Τίποτα. Κυνηγάμε κατά την γνώμη μου να κρατήσουμε ζωντανή την ιδέα διότι έχουμε μικρύνει πολύ. Πώς να προσελκύσεις καινούργιους οπαδούς; Απο το τέλος φθινοπώρου είσαι πια στην πολυθρόνα να παρακολουθείς τους δυο βασικούς αντιπάλους είτε να παιζουν μεταξύ τους είτε να σουλτσάρουν στην Ευρώπη. Κρίμα και δεν βλέπω κάτι να με κάνει να αισιοδοξώ.
         Κλείνοντας θέλω να πω οτι η ευκαιρία του Μαντούκα δεν χάνεται με τίποτα κι οτι η φάση του Χουανφράν είναι πέναλτυ. Δηλαδή δεν φτάνει που είμαστε σε κακό χάλι, είμαστε και γκαντέμηδες κιόλας. Υπομονή; Πόση πια; Σκάσαμε γαμώτο με τα λογιστικά, τα προσύμφωνα, τον έλεγχο και τα συναφή. Και βρέχει πολύ και τώρα και πριν. Σαν να έκλαιγε κι ο καιρός για μια τελευταία παράσταση. Και η ΑΕΚ,  για να μαθαίνουν οι νεότεροι, έπαιζε πάντα καλά όταν έβρεχε.
 ΥΓ. Το συμβόλαιο του Ταχτσίδη τελειώνει στο τέλος του Δεκέμβρη και η εταιρεία που έχει φτιάξει ο Ντέμης κι ο Ζήκος, θέλει να τον προωθήσει στην Manchester City ( Μεγάλης Βρεττανίας, όχι Κάτω Πετραλώνων). Όπως και να έχει χρωστάμε κάτι σαν ΑΕΚ στα παιδιά.  Να τους διευκολύνουμε άμεσα αφήνοντας τον ελεύθερο τώρα.

70 σχόλια:

  1. Mια πίκρα βγαίνει από τα γραφόμενά σου Steven. Βαθιά και ατελείωτη.
    Ακόμα και οι αλλόθρησκοι φίλοι σταμάτησαν να μας κάνουν καζούρα.
    Στην παραίτηση να μην οδηγηθούμε μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεσσαλονικιός03 Δεκεμβρίου, 2009 02:22

    Βαρέθηκα να χάνω, κι υπομονή να κάνω.
    Μαζί σου Στήβεν για τον Ταχτσίδη, και όχι μόνον. Βλέπω το παιδί μου να κοιμάται και σκέφτομαι που μου έλεγε όταν έβλεπα τον αγώνα "τι έχεις μπαμπά και γιατί είσαι έτσι". Αυτοί εδώ όλοι τους είναι ικανοί να μας ρίξουν στην κατάθλιψη.
    Τέλος πάντων, καλό ξημέρωμα σε όλους και με ψυχραιμία γιατί τα προχθεσινά δεν βοηθούν πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξενύχτης Νομικάριος03 Δεκεμβρίου, 2009 03:21

    Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Ο ακατάλληλος αγωνιστικός χώρος, οι επιλογές του Ντούσαν (μήπως αυτά τα δύο συνδέονται;)και οι αφραγκιές βαραίνουν εξίσου στο ζύγι με καθαρά αγωνιστικά ζητήματα. Όπως όμως και στο πρώτο παιχνίδι, λιγότερο εμφατικά πάντως, φάνηκε το χάος που χωρίζει μια σχετικά αδύνατη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ με μια μεσαία (πλέον) της Σούπερ Λιγκ, το χάος που χωρίζει έναν εξαίρετο σύγχρονο προπονητή (Μόγιες) με έναν ξεπερασμένο, καλό μόνο για εσωτερική κατανάλωση.Τα δεύτερα της Έβερτον, έστω και στο ταμπούρι, υπερτερούσαν εμφανώς έναντι των δικών μας σε ταχύτητα, τακτική συγκέντρωση(παρατηρήσατε τα ντουμπλαρίσματα στα μαρκαρίσματα;), δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες, απλότητα και εκγύμναση (μπορεί και σε...κάθε είδους βοηθήματα). Και με τέτοιους αντιπάλους αυτή η ΑΕΚ πάντα θα τα βρίσκει μπαστούνια. Καθόλου τυχαία εξάλλου έφαγε γρήγορα το γκολ, το να βάλεις πλάτη τον αστείο Σουηδό σέντερ μπακ (στίβεν, μου επιτρέπεις!) είναι απλό, ο Σουηδός υπέφερε μέχρι και από τη Βασλούι στη Ρουμανία, ενώ με το Θρασύβουλο πήρε κιτρινη στο 10΄(!!!), έκανε μια γκέλα του θανάτου και φλέρταρε με το αυτογκολ, οι γκέλες άλλωστε για αυτόν πρέπει να έχουν αφροδισιακή διάσταση.Το κορμί του είναι απογοητευτικά βαρύ ακόμα και για το ύψος του, η αλτικότητα και το νεύρο του ανύπαρκτα, στο ένας με έναν τραγωδία, τυπική μεταγραφή κοντού (με συμβόλαιο "τρελό"!!!), για να μη σας ζαλίζω. Και μετά με ποιον να γυρίσεις το παιχνίδι, με τον..Καφέ; Είναι ο ορισμός του λίγο από όλα, αλλά μηδέν εις το πηλίκον. Ή τον "σουτάρω από παντού για σένα Σάσα;" Ο Χέρσι είναι όντως άμπαλο πλάσμα, το αποψινό παιχνίδι όμως που θα πήγαινε στη δύναμη του πήγαινε. Ο Μαντούκα φιλότιμος, αλλά μέχρι εκεί, για τον Σκόκο επιφυλάσσομαι να σας γράψω μελλοντικά και λεπτομερώς, γιατί ακούω αστειότητες! Το χειρότερο όμως είναι το αίσθημα μιζέριας και αγγαρείας που αποπνέουμε στην Ευρώπη, κάτι το οποίο (και αυτό) έγινε μόνιμο επί κοντού. Και η ομάδα έχει πάρει την κάτω βόλτα στη σχετική βαθμολογία εδώ και χρόνια. Βλέπετε η αξιοπρέπεια στην Ευρώπη δεν είναι "ρομαντική"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια πειτε μου τι ομάδα κατεβασε χθες ο Μπαγεβιτς λες και ηταν χαμενο το παιχνιδι πιστευω πως ενας απο τους λογους που χασαμε ηταν η ομαδα που ειδα χθες. Αντε να γινει κατι και να μπει κανενας μετοχος να ησυχάσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο άρρωστο και αντιεπιχειρηματικό Χελλένικ Κλωτσοσκούφ, ο μόνος τρόπος για να παίρνει τίτλους μια ομάδα, είναι να έχει προεδρο πορνοβοσκό (δαβατζήν στην καθαρεύουσα) του δημοσίου.

    Να, σαν τον ακατονόμαστο από την DDR.

    Είχα δει παλαιότερα στους ισολογισμούς της ICAP, ότι η δαφνοστεφανωμένη(*) είχε έλλειμα 5-8 εκατομμύρια τον χρόνο. Αυτά τα κάλυπτε ο κλώνος του Σάντα Κλάους (χο χο χο) από τις άλλες επιχειρήσεις του, για να έχει τον στρατό με τους αγγειοπλάστες που φτιάχνουν πήλινα σουρωτήρια ζωντανά στο EXTRA 3.

    Αν η δαφνοστεφανομένη έπαιζε στο Σουηδικό πρωτάθλημα και είχε τέτοιο ισολογισμό, θα είχε πέσει στην superettan (Β' κατηγορία) με την μια και τα σκυλιά δεμένα.

    Για φέτος, το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι αξιοπρεπείς εμφανίσεις μέχρι το τέλος και να μπει μια τάξη σε αυτό το οικονομικό χάος.

    Ο Κοζώνης ούτε είναι, ούτε προβλέπεται να γίνει πορνοβοσκός του Ελληνικού δημοσίου, οπότε μην περιμένετε τίτλους σαν της δαφνοστεφανωμένης, είτε στα χαρτιά, είτε με πέτσινα πέναλτι του φρεσκοέλληνα Πρεδραγίτσιου Τζωρτζεβίτσιου που δεν ανέχεται να του κάνει σήμα με τα τέσσερα δάκτυλα ένας ποδοσφαιρικός γίγας σαν τον Ριβάλντο. Άσε μας ρε παιχτάκι και αναλογίσου τα 6 που έριξαν στην Σερβιούλα σου στο παγκόσμιο της Γερμανίας οι Αργεντίνοι, που είναι κανονικοί ποδοσφαιριστές.

    Άντε, για σένα να σου κάνει ο Μέσι σήμα με τα ΕΞΙ δάκτυλα να γουστάρεις.

    Γενικά, Αγγλική ομάδα που έχει τερματίσει στην πρώτη ΔΕΚΑΔΑ του Αγγλικού πρωταθλήματος είναι εξ' ορισμού ανώτερη από οποιαδήποτε Ελληνική, οπότε δεδομένου του υλικού μας, ας μην το φέρουμε βαρέως το χθεσινό 0-1.
    Αλλά πολλές πίκρες μαζευτήκαν φέτος και δεν μπορούμε ακόμα και μια αναμενόμενη ήττα να την περάσουμε έτσι.

    (*) Στήβεν, αυτό το "δαφνοστεφανωμένη" που κοπανάς αλύπητα, με έχει φτιάξει για φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Δεκεμβρίου, 2009 12:25

    @ όλους εδώ: Το χθεσινό παίγνιον δε χρήζει ανάλυσης. Τι να είπωμεν άλλωστε? Είμαι 100% βέβαιος ότι ο Νερετβίτης είδε τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν για βαρέα και ανθυγιεινά και είπε να προφυλάξει τα...περιουσιακά μας στοιχεία. Δες Σκόκο (που τραυματίστηκε), Μπλάνκο, Γκεντσόγλου, ΚΑράμπελα (που ήταν ντεμί-τραυματίες). Απόδειξη οι 3 τραυματισμοί στο Α και 2-3 στο Β (χωρίς αντικαταστάσεις παικτών).
    Ο Σουηδός αντέχει... Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά πολλή κατήφεια. Εγώ περίμενα πως και πως το Σεπτέμβρη να πάω στ 3 ευρωοαϊκάμ τον Οκτώβρη είχα ήδη ξενερώσει. \
    Το κατεστημένο και η μαλακία μας κατάφεραν να μας υποβιβάσουν σαν ομάδα στο επίπεδον του τοπικού ντέρμπυ του λεκανοπεδίου (με Πανιώνιο+Ατρόμητο) ή του ντέρμπυ των 2 δικεφάλων...καμία σχέση με πρωταθλητισμό. Όσον αφορά τον Ταχτσίδη, αν αληθεύει είναι ΚΡΙΜΑ. Ας πάει κι αυτός στην ευχή του θεούλη...όπως τόσοι άλλοι. Φωτιά και τσεκούρι στην ομάδα, λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σε ολους. Στη Σουηδια,αδελφε, δεν υπαρχει-δεν μπορει να υπαρξει-κοκκαλης.Το ξερεις καλυτερα απο μενα γιατι προφανως εχεις σχεση με την χωρα.Το ζητουμενο ειναι η δικη μας ομαδα τι κανει-και δεν μιλαω εντος αγων. χωρου αλλα αυτη καθ'αυτη,τα τελευταια χρονια-για να αναχαιτισει αυτη τη λαιλαπα. Ολοι ξερουμε ποσος κοσμος θα χαιροταν αν καθε τοσο, η σε συνεχεια η ΑΕΚ επερνε καποια(αρκετα) πρωταθληματα,παρακαμμπτοντας τις ψαροκασελες -προελευσης Αν. Γερμανιας που μεσα τους περιεχουν γαυρους μολυσμενους απο βοθρους που χυνονται στο λιμανι-και "χαστουκιζε" ετσι την αλαζονια, την ξετσιπωσια και την συμπεριφορα τρουμπας των "δαφνωστεφανομενων απ'το κρατος".Γι'αυτο και παρα πολυς κοσμος λυπαται που η ΑΕΚ ειναι σε αυτο το χαλι.Περισοτεροι απο οσοι νομιζουμε.Και μιλω για ανθρωπους που δεν εχουν ασχοληθει ποτε με ποδοσφαιρο και δεν εχουν ιδεα,θα το ηθελαν κατι τετοιο.Θα ηταν δικαιωση ηθικη-οχι για την ΑΕΚ-αλλα για οσους σιωπηλα χρονια τωρα,ανεχονται αυτο το πολιτικο-οικονομικο-ποδοσφαιρικο νταβατζιλικι ενος "πρακτορα" που αντι να σπαει πετρες με τους "φιλους" του σε καμια φυλακη με ισοβια,καχγαζει και ειρωνευεται,εχοντας κανει τα κομματια δικων μας περιουσιων, δικη του περιουσια.Τι να πεις...ελπιζουμε ολοι. υβρις-νεμεσσις.
    Υ.Γ. Steven, ποιος ειναι ο Κατσουλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Άννα και Θεσσαλονικιό: Ναι, χθες είχα περάσει μια πολύ δύσκολη μέρα και ήμουν κουρασμένος και λούτσα απο την ωρα που έβλεπα το σποτάκι. Το θέαμα ήρθε κι έδεσε το γλυκό και το βράδυ πια, γράφοντας, δεν υπήρχε κουράγιο ούτε και για σκληρή κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς ξενύχτη Νομικάριο: Κωνσταντίνε μου πολύ καλά τα λές και για όνομα του θεού μη μου ζητάς συγνώμη για μια διαφωνία περί του Σουηδού. 100% δεν είναι Μανωλάς, ούτε ο παικταράς. Εγώ απλά βλέπω, οτι τον πήραμε ελεύθερο, οτι είναι ο αρχηγός της εθνικής Σουηδίας, οτι είναι φιλότιμος και καλός επαγγελματίας ( εκτός γηπέδων είναι και πολύ καλό παιδί-άσχετον φυσικά) και μπορεί και να φέρει και μερικά χρήματα στο ταμείο μας λόγω Χέρτα. Άσε που είναι και ο πρώτος σκόρερ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Alex n. filadelfeia: Δυστυχώς έχω πολλά να καταλογίσω και στον Ντούσαν, για φέτος μιλάω, αλλά χάριν της ενότητας δεν προχωράω. Λευκή πετσέτα πάντως δεν πρέπει να πετάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Νεα συναντηση" σημερα-16:00 ωρα "κοκκαλισταν" απ'οτι διαβαζω.Βεβαια ειχαν και πριν μερικες ωρες εκει στη Φλοριδα συναντιθει οι δυο τους,αλλα κανονισαν "αλλο ενα ραντεβου",-πιο κρισιμο λεει-για το απογευμα. Και καθολου δεν αποκλειεται και καποιο αααλλο "ραντεβου" κοντα στα μεσανυχτα(ωρα Φλοριδας)-πρωινες ωρες για την χωρα των φρενοβλαβων "εδω"."αλλο ενα ραντεβου,ετοιμαζομαι να παω,για να δειξω αν σε ποθω και το ποσο σ'αγαπαω...". Δεν γαμ...στε λεω εγω!
    Τωρα θαμου πεις: Εγχειρηση προετοιμαζεται.Τι θες...θελει το χρονο της. Θα περασει μια η"ομαδα των γιατρων,θα περασει δυο...θα περασει τρεις...θα σε ετοιμασουν,θα σου παρουν ενδειξεις,αν μπορεις να αντεξεις το "χειρουργειο,θα σε αφησουν νηστικο 2-3 μερες πριν σε "ανοιξουν",θα πρεπει να σε "ξυρισουν"... πστρικες δουλειες δηλαδη.Φινες,οχι αστεια.Τι θες,να σε "χειρουργησουν" με τα "μεσα" του Μεσαιωνα;Να σου δωσουν μια στο κεφαλι-για αναισθητικο-και να αρχισουν με τα πριονια και τις ταναλιες να κοβουν και να πετανε κομματια στα σκυλια που περιμενουν πισω απ'την πορτα; Αν ειναι δυνατον.Βεβαια ο κινδυνος παντα υπαρχει,γιατι ο συγκεκριμενος "ασθενης" ειναι και ηλικιωμενος και ανασφαλιστος.Οποτε,ας κανουμε καμια προσευχη στην Παναγια(την "Σουμελα" συγκεκριμενα)γιατι τα πραγματα ειναι σκουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς polsemannen: Κάρολε καλά τα λες και πάντα με την σωστή δόση χιούμορ και σαρκασμού. Όμως διαλέξαμε να διαγωνισθούμε στην Ελλάδα. Και εγώ κατηγορώ συνέχεια το μπάχαλο, αλλά μετά μαζεύομαι διότι με τα λόγια δεν κάνω τελικά τίποτα. Είμαστε μια χώρα νταβατζήδων, χωρίς καμία ομοψυχία κι είναι λογικό ο ένας να προσπαθεί να φάει τον άλλο. Αν λοιπόν ερχόταν ένας Κοζώνης, με τόσα απωθημένα, δεν θα φτιάχναμε ποδόσφαιρο αλλά θα θέλαμε απλά να πηδήξουμε όλους αυτούς που χρόνια τώρα μας είχανε απο κάτω. Αυτό είναι οδυνηρό μέλλον, αλλά είναι το μέλλον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Γιώργη Γαρατζέο: Φίλε Γιώργο, πρώτα να προτάσσεις τη μαλακία μας και μετά το κατεστημένο. Όχι οτι θα σου κάνω μάθημα, αλλά νομίζω γνωρίζεις οτι στη χώρα αυτή, ό,τι γουστάρεις κάνεις, όποτε θέλεις. Δεν υπάρχουν σοβαροί θεσμοί, ούτε νόμοι που τηρούνται. Άρα δεν υπάρχει κατεστημένο. Μια ζούγκλα είναι που ο δυνατός κυριαρχεί κι επειδή είναι και νεόπλουτος γουστάρει τον αδύναμο ή τον τίμιο, να τον κάνει να νομίζει οτι υπάρχει κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ο καλος γιατρος-σπουδαγμενος εις τας Αμερικας-Bob Kozonis Ph.D. πρεπει να βεβαιωθει οτι κατα πρωτον, αυτος και η "ομαδα"του θα πληρωθουν για τις υπηρεσιες τους-ζησει-παιθανει ο "ασθενης" και κατα δευτερον στην απευκταια περιπτωση που αποδημισει εις Κυριον, να μην κατηγορηθει σαν "αλμπανης" και τον κυνηγανε ακομα και στη χωρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Χρήστο: Φίλε τα κείμενα σου είναι απολαυστικά και ειλικρινά σου λέω οτι έχεις δημοσιογραφική φλέβα. Κάτι αντίστοιχο με τον Μπάμπη τον Κατσούλη που ασχολείται μόνο με θέματα οικονομικά και διοίκησης επιχειρήσεων στον Φ. Πραγματικά υπάρχει πολύς κόσμος που θα χαιρόταν αν σπάγανε τα μονοπώλια, ακόμα και μέσα στην δαφνοστεφανωμένη που μην ξεχνάς οτι έχει πολύ προσφυγικό στοιχείο, τίμιους μεροκαματιάρηδες δουλευτές κι όχι μόνο τσουκαλάδες. Κι ερχόντουσαν στο γήπεδο μας να δούνε μπάλα, δεν πηγαίνανε στη Ριζούπολη να δουν τον Απόλλωνα όπως κάνανε οι αριστοκράτες της αλογοτροφής. Η εγχείρηση, όπως λες, θα είναι δύσκολη κι ο ασθενής μόνος στο δωμάτιο. Οι συγγενείς θα σκοτώνονται σε συμβολαιογραφικό γραφείο για την κληρονομιά. Δηλαδή σε ποιόν δεν θα πάει, διότι είναι μόνο χρέη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Δεκεμβρίου, 2009 14:52

    @ Steven. Σωστόν. Ούτως ή άλλως, αυτό το μόρφωμα που λέγεται "Ελληνικόν κράτος" πότε πήγαινε αυτό το σωματείο, ειδικά εις βάρος της δαφνοστεφαωνμένης και της ομάδας του παλατιού? ΠΟΤΕ. Το λιγότερο 30% παραπάνω ιδρώτα και ταλέντο από τους μπούληδες και τους νταβάδες χρειαζόμαστε πάντα για να πάρουμε τα δεόντα. Πολλή απογοήτευση ρε παιδί μου, όχι τόσο από το αποτέλεσμα καθεαυτό, αλλά από την οριστική συνειδητοποίηση ότι έχουμε μικρύνει σαν ομάδα, πια. Αμετάκλητα? "Πάλι με χρόνια με καιρούς" (και σε αυτό?)? Προσφυγοντέρμπυ (σαν αυτή την Κυριακή, με τις 2 "μεγάλες" να μας έχουν χεσμένους) για την 5η θέση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Δεκεμβρίου, 2009 15:19

    @ steven+χρήστο: "Ιατρικόν ανακοινωθέν της 3/12/09, 7η πρωινή. Εν Φλωρίδει, νοσοκομείον "Ο Άγιος Μπομπ", πτέρυγα: "παρα τρίχα προ του Δημιουργού". Η δίμηνος διαδικασία εγχειρήσεως συνάντα πολλαπλές επιπλοκές. Ο ασθενής εβρέθη εις βαθυτάτην καταστολή από πολυετή χρήση κοκτέιλ παραισθησιογόνων. Κατόπιν χημικής αναλύσεως δείγματος αίματος εβρέθησαν ποσότητες των ουσιών : "Γκα-Ντέμη-αν, Ντούσαν, Άντι-Γαβρέξ, Τιγρί-νη, Οριτζινάλιουμ, Πολυμετοχι-όλη". Οι ποσότητες αυτών δείχνουν μακρά εξάρτηση του ασθενούς, η οποία σε περιπτώσεις φτάνει και την εικοσαετία. Η εγχειρητική ομάδα απεφάνθη την εχγείρηση ανευ αναισθητικού, καθ' ότι πλέον, αποτέλεσμα, λόγω της μακροχρόνιας πολλαπλής εξάρτησης από τις άνωθι ουσίες, οι οποίες τυγχάνει να παρουσιάζουν και conflicts. Επισημαίνεται ότι λόγω απόλυτης ένδειας του ασθενή και καθότι το νοσοκομείο τυγχάνει ιδιωτικό (εδω είναι US&A), οι συγγενείς (με πρώτη υπογραφή αυτή κάποιου κυρίου "Βανδή") συναίνεσαν στην αφαίρεση οργάνων του ασθενούς με σκοπό την πώληση και μετασμόσχευση τους σε άλλους ασφαλισμένους, ώστε να καλυφθούν τα νοσήλεια. Συγκεκριμένα, τα όργανα αυτά με σειρά προτεραιότητος είναι τα: "1. Τζεμπούρ-ιον, 2. Μαιστορί-ων, 3. Ταχτσίδι (ομοικαταληκτεί με ένα άλλο όργανο εις διπλούν, το οποίο εβρέθη εις χειρίστη κατάσταση και δεν δύναται να πωληθεί)
    Πολλάκις κατά τη διάρκεια της εγχείρησης ο ασθενής έχει ανακράξει: "This is AEK"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α, τον Κατσουλη του "Φ" εννουσες. ο.κ.
    Ασφαλως και εχει φτωχολογια και προσφυγικο στοιχειο η "δαφνη". Εδω το επικαλεστηκε τις προαλλες σε μια "εκπομπη" του ο ιδιος ο Τσουκαλας. " Γεματος ο Περισσος,γεματη η Ν. Ιωνια απο Ολυμπιακους..."ελεγε.Εν μερει σωστος. Αλλα συν-εχυσε λεγοντας "...απο που και ως που ομαδα της προσφυγιας η ΑΕΚ,που εκμεταλευεται το κρατος και κανει "κονε μαζι του"(εδω ειναι το μεγα λαθος του "2004".Ασ'την ομαδα να πεσει στην Δ κατηγορια για να μη μιλαει καμια κουφαλα.Τωρα, και χρεωμενοι και γαμημενοι και δαρμενοι και σταμπαρισμενοι)"...αφου εκμεταλευτηκε το καλπικο ονομα της και παρεσυρε τον κοσμο οτι και καλα ειναι ομαδα της Μ. Ασιας.Ο Ολυμπιακος ειναι η ομαδα της προσφυγιας και του ξεριζωμου" κατεληξε το Τσουκαλι.Αναθεμα και αν ξερει τι σημαινει ετυμολογικα η λεξη "ξεριζωμος" Θα απαντουσε:"ειναι ζωμος σε ξηρα μορφη". Φανταστειτε μεγαλειο. Με τοσα-καλπικα εστω-πρωταθληματα,τοσες "πρωτιες"τοσα πρωτοσελιδα,τοσο γλυψιμο και ομως...αναζητουν σημειο αναφορας σαν ομαδα,αναζητουν ιστορικη ριζα τετοια που να τους κανει να αισθανονται αρχοντες.Και αφου δεν την εχουν,ως γνωστο,την κλεβουν.
    Υ.Γ.Γιωργο,καθε πρωταθλημα της ΑΕΚ ειναι "βαρυ" ειναι ενα ανα 4-5 πρωταθληματα των "αλλων δυο". Και αυτο το βλεπει ολος ο κοσμος.Το ξερει.Οσο για το ιατρικο ανακοινωθεν,νομιζω ειναι κοντα στην πραγματικοτιτα.Αλλωστε ο Koz φωναζει απ'την Αμερικη συνεχεια: " μη πειραξετε κανεναν παικτη"(καντε υπομονη,θα τους πουλησουμε οταν ερθω).Τωρα αν φτανουν τα νοσηλεια,ας περιφερουμε και κανενα δισκο στις εκκλησιες.Ο Ιερωνυμος τα εχει ψιλοβρει με τον Βαρθολομαιο...δεν νομιζω να μας παρει στο κυνηγι που θα περιφερουμε τον Δικεφαλο του Βυζαντιου στα δικα του "μαγαζια" ψαχνοντας να συμπληρωσουμε το ποσο.Εδω κονομανε σαιεντολογοι,δεν θα κονομησουμε εμεις με τον Κ. Παλαιολογο στην "πλατη";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα σε όλους
    Τον αγώνα εγώ δεν τον είδα ζωντανά λόγο επαγγ. Υποχρεώσεων αλλά μαγνητοσκοπημένο, ξέροντας φυσικά το αποτέλεσμα.
    Η αίσθηση μου πάντως δεν είναι αυτή της λευκής πετσέτας αλλά της επιλογής ανάμεσα σε ένα κρίσιμο για την ΑΕΚ Κυριακάτικο αγώνα και σε έναν που και με νίκη οι πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο ήταν λίγες.
    Άρα έπρεπε να προστατευτούν κάποιοι παίχτες-από κούραση και τραυματισμούς-κάτι που στην πορεία του αγώνα βγήκε αληθινό.
    Η νικήτρια ομάδα εχτές δεν είναι μια μικρή αγγλική ομάδα, αλλά μια με μεγάλη ιστορία και παράδοση, ούτε η ηττημένη μια μεσαία ομάδα της Ελλάδας αλλά και αυτή μια μεγάλη, με ιστορία και παράδοση.
    Το ότι βρίσκεται σε μια φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια δεν αναιρεί το μεγαλείο και την ιστορία της Γιώργη και Ξενύχτη Νομ.
    Ήμασταν , είμαστε και θα είμαστε πάντα Μεγάλη Ομάδα με τις χαρές και τις στεναχώριες μας όλοι εμείς οι εκατοντάδες χιλιάδες ΑΕΚτζήδες.
    Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, οι 2 νταβατζήδες του ποδοσφαίρου, μας υπολογίζουν πάρα πολύ και με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται προσπαθούν να μας διαλύσουν (όταν δεν το κάνουμε μόνοι μας!)
    Alex όταν δεν υπάρχει κυματοθραύστης τα κύματα βγαίνουν στην στεριά.
    Μικρή άχρηστη ή και χρήσιμη πληροφορία από Ιλλινόις.
    Περιουσία του Μπόμπ δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως της οικογένειας όπως την εννοούν στην Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Δεκεμβρίου, 2009 16:27

    Όπως είπε ο Βαρθολομαίος: Η ΑΕΚ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν. Τότε αυτό που βλέπουμε τι είναι?
    α. Ζόμπι?
    β. Φραγκεστάιν?
    γ. Φάουστ?
    Ας κάνουμε και κάνα exit poll που είναι της μοδός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Γιώργη και Χρήστο: Το κάθε πρωτάθλημα ή κύπελλο της ΑΕΚ, είναι προϊόντα μεγάλης μπάλας, υψηλότητας ποιότητας και κυρίως ανδρικότατα. Απο το 1971 που θυμάμαι το πρώτο που είχα δει και μέχρι σήμερα. Δεν θυμάμαι κανένα χαρισμένο και καμία εκπομπή στην τηλεόραση να μιλάει για παράγκες ή για ενστάσεις ή όργια επι οργίων. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ BLOG ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.
    Για τον Τσουκαλά, που έτυχε να ενημερωθώ απο δελτίο τύπου, θα πω το εξής: Αυτή είναι η Ελλάδα κι όχι μόνο η δαφνοστεφανωμένη. Ήρεμα και ταπεινά πάω με κείνον που νικά, γλείφω τον δυνατό που μου δίνει κι ένα ξεροκόμματο, ΜΠΡΟΣΤΆ ΧΑΤΖΗΑΒΆΤΗΣ ΚΑΙ ΠΊΣΩ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ Ή ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΟΜΩς ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Η ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΦΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΑΔΕΡΦΉ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΩΣ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2004 ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ Η ΑΕΚ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. ( ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ Γιώργη γιατί θα πρέπει να το ονομάσεις αυτό που βλέπεις στο γήπεδο κάτι διαφορετικό από αυτό που στην πραγματικότητα είναι;
    ΑΕΚ είναι φίλε μου στην κακή στιγμή της ιστορία της. Μια μεγάλη δύναμη –άρρωστη μεν αυτή την στιγμή- αλλά μεγάλη.
    Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Σκόκο , ο Μπλάνκο, ο Μπάγιεβιτς , ο Μαύρος ,ο Μανωλάς , ο Αρουαμπαρένα(!) ο Μιχαηλίδης , ο Σορεντίνο, ο Ρε , ο Σεντένο, ο Ριβάλντο , ο Σάντος , ο Ραβούσης , ο Λυμπε , ο Παπαϊωάννου , ο Ψωμιάδης, ο Μπάρλος , ο Χατζημαλάκας , ο Κοντός, ο Ψιλός , ο Τίγρης ,ο Αβραμίδης, ο Γιώργης ,ο Χαράλαμπος και ο καθένας.
    ΑΕΚ είναι όλοι αυτοί και κανένας .
    Είμαστε όλοι εμείς, μέρος μιας τεράστιας οντότητας ΑΕΝΑΗΣ...
    Χαίρομαι που είμαι ΑΕΚ. Είμαι υπερήφανος για αυτό. Λυπάμαι για την άσχημη αυτή μας στιγμή αλλά είμαι και είμαστε ΑΕΚ διότι είναι στο DNA μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Που εισαι ρε Μπίκο? πες κανα νεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Δεκεμβρίου, 2009 20:01

    Χαράλαμπε, κι εγώ δε θα μπορούσα να είμαι τίποτα άλλο, κι ας μην ειμαι προσφυγάκι. Και μόνο ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν πολλούς εδώ που είναι κοινωνοί αυτής της στάσης ζωής, αυτό μου φτάνει. Τα λοιπά στο ούζο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Στήβεν,


    Putain tu me menaces?
    Δεν κατάλαβα, τώρα δηλαδή ποια οργάνωση ψάχνει να με βρει? Η οργάνωση Κουλτουρέ τού blog σου? Κύριοι δεν χρειάζεται να ψάξετε, μπορώ να φανερωθώ όποτε μου ζητηθεί. Σας θεωρώ τελείως ανίκανους για τέτοιες ανδρικές υποθέσεις. Εσείς όλοι του blog είστε για να κάνετε φιλοφρονήσεις και κομπλιμέντα ο ένας στον άλλο. Αμερικανάκια σκέτα.
    Μόλις τολμήσει να μπει κάποιος καινούργιος στο blog πέφτετε όλοι πάνω του και βάζετε τη οργάνωση να τον βρει. Θέλετε πόλεμο? Θα τον έχετε! Εγώ από απειλές δεν καταλαβαίνω, στα πέντε μου έσφαξα το πρώτο μου κόκορα και όλοι στην γειτονιά είχαν να το λένε. Ζήτω η Original.

    ΥΓ. Άσε τους Αλβανούς απέξω γιατί και κει έχουμε πρόσβαση.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Δεκεμβρίου, 2009 20:08

    Μπικο, μας έλειψες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς mounigasko,

    Μιλάς εσύ για βρισίδι? Για ξαναδές τα σχόλια που μου έγραψες. Φίλε θέλεις δε θέλεις ανά πάσα στιγμή μπορώ να σου βγάλω τον πραγματικό σου εαυτό. Εγώ δεν έκανα τίποτα το μεμπτό, μόνο αδερφές σας αποκάλεσα. Αν δεν είστε αποδείξτε το με όποιο τρόπο γουστάρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Γιώργη Γκαρατσέο,


    Α! Εσένα περίμενα.
    Εγώ μπορώ να τα χώνω σε κάτι τύπους σαν και σένα χωρίς ποτέ να χάνω την ψυχραιμία μου. Μου αρέσεις γιατί κάνεις και κριτική του Στήβεν του Αμερικάνου ότι και εκείνος χάνει την ψυχραιμία του. Γούστο του καπέλο του να συμπεριφέρεται όπως γουστάρει. ΔΗΛΑΔΉ ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ? ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ? ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ? ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΧΑΣΙΜΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ?

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μάθανε οτι γαμιόμαστε πλακώσανε και οι γυφτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Δεκεμβρίου, 2009 20:42

    Έεεεετσιιι....
    Καλή φάση που έσφαξες κόκκορα στ 5 σου. Δηλαδή εγώ που έπνιξα ένα κουνέλι στα 16 μου μπορώ να αναπνέω τον ίδιο αέρα με σένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Άννα,

    Άννα μου πρόσεξε μη μου κρυώσεις, άσε τα ημίγυμνα για όταν καλυτερέψει ο καιρός. Γιατί κάτι μου λέει ότι το προφίλ σου ταιριάζει με αυτό της Original?

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Χρήστο,

    Δε μου λες Χρηστάκι, δεν μας έφτανε η ξιφασκία, τώρα τα βάζεις με το σκάκι και το σκουως? Τι υπονοείς δηλαδή ότι αυτά είναι κατώτερα σπόρ?
    Τι ξέρεις από σκάκι? Τίποτα! Θέλεις να στο αποδείξω? Πες μου ματ σε δύο κινήσεις.
    Τι ξέρεις από σκουως? Τίποτα! Πες μου τι σημαίνει ο όρος hinder και θα σε παραδεχτώ.
    Δηλώνω κατηγορηματικά ότι η Original θα είναι δίπλα στο σκάκι και στο σκουως όταν η ΑΕΚΑΡΑ μας θα φτιάξει αυτά τα τμήματα. Ζήτω η Original
    Και σε παρακαλώ πρόσεξε λίγο: Μπίκο ΟΧΙ μπiκος.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Δεκεμβρίου, 2009 20:53

    @ Μπίκο.

    Ρε φίλε, πρέπει να φύγω για κάτι καλλιτεχνικές καταστάσεις (λόγω τιμής). Θα μου λείψεις απόψε και θα ρίξω μία πενιά στο "Ταταυλιανό συρτό" για παρτη σου.
    Μία χάρη μόνο.
    Αφού έχεις 350 μηχανάκια καβάτζα κι έχει κλείσει το κέντρο με τις πορείες, μπορείς να στείλεις ένα SMS να έρθει 1 να με πάει δικάβαλο? Γωνία Πατησίων και Φερών σε μισή ώρα. Προλαβαίνετε, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μπικο μαλλον μπερδευτικες με αυτο που εννοουσε ο Steven προχθες. Χωρις να θελω να τον ερμηνευσω εννοουσε "οργανωση" την οριτζιναλ...και οτι τους εχεις μπερδεψει εκει και "ψαχνουν να σε βρουν.Δεν εννοουσε ο ανθρωπος καμια "δικια μας" οργανωση εδω στο blog,γιατι απλα δεν υπαρχει τετοια.Ειμαστε τελειως ανοργανωτοι.Παρεα ειμαστε και αντι να ψαχνουμε ο ενας τον αλλον να παιξουμε μπουνιες,καλο θα ειναι να δουμε τι μπορει να γινει με την ΑΕΚ.Αυτο ειναι το ζητουμενο.(και η καλη παρεα βεβαια).Οποτε μη χτυπιεσαι αδικα,εδω εχθρος σου δεν υπαρχει.Απλα καποιοι που εχουν αλλη αποψη για τα πραγματα.Και αυτο δεν πιστευω να το βρισκεις κακο,ε; Αυτοι που κανουν κακο στην ΑΕΚ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Γιώργη Γκαρατσέο

    Και βέβαια μπορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Γιώργη Γαρατζέο,

    Γιώργη σόρυ αλλά τα παπάκια κινητοποιούνται μόνο για σοβαρές υποθέσεις.
    Καλή διασκέδαση!

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Για να μη μπερδευομαστε,θα σε βαζω σε εισαγωγικα(" ") Λοιπον "μπικο","ματ σε δυο κινησεις"...στασου να σκεφτω...α,ναι:ΤΙΓΡΗΣ-ΝΤΟΥΣΑΝ και τεζα ο καμπουρης που λεει και ο Γεωργιου.Σκεφτεσαι κατι καλυτερο;
    Αν θεωρω οτι υπαρχουν λιγοτερο η περισοτερο σημαντικα αθληματα; Τι ερωτηση ειναι αυτη; Και βεβαια υπαρχουν.Αλλο να πετας ενα κονταρι,και αλλο να κανεις δεκαθλο,η επταθλο.Αλλο αρση βαρων και αλλο Μπαντμιντον(!!!) αλλο ποδοσφαιρο και λασπομαχια και αλλο σκακι. Το καταστατικο της ΑΕΚ μιλαει για τρια βασικα στοιχεια-χαρακτηριστικα που πρεπει να διαπλασει ενας νεος: "ολκιμα σωματα με γενναιες ψυχες και ευγενικους χαρακτηρες." με το σκακι ΙΣΩΣ καταφερεις μονο το τριτο..με το μπαντμιντον,τιποτα απο τα τρια.Με τα συνθετα αθληματα του στιβου,ειναι πολυ πιθανο να πετυχεις ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Χρήστο,

    Δε μου λές δικηγόρος του Αμερικάνου είσαι?
    Δεν βλέπεις ότι είναι καθαρή απειλή? Ασε που φοβάται να βγεί να μου απαντήσει.

    Μπίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πως γινεται βρε "μπικο" να σε απειλει καποιος και παραλληλα να κρυβεται; Τελος παντων.θα σου απαντησει ο ιδιος φανταζομαι,για να ηρεμησεις γιατι σε βλεπω λιγο "ταραγμενο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μπίκος ελα να σου κάνουμε λίγο γούτσου- γούτσου να σου περάσει...χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Χρήστο,

    1. Ε2Ε4-Ε7Ε5
    2. F2F4-D8H4

    Σκεφτεσαι κατι καλυτερο?

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπίκο,Μπίκο οεοεοε Forza Μπίκο οεοεοε

    Mάνος21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. "μπικο" ξεχασα να σου πω οτι εκανες μια λαθος διατυπωση σε προηγουμενο σχολιο σου,πιθανον απο βιασυνη. Το σωστο που επρεπε να πεις ειναι " Δηλωνω κατηγορηματικα οτι η οριτζιναλ θα ειναι διπλα στο σκακι και το σκουως οταν η ΑΕΚΑΡΑ μας θα εχει μεινει ΜΟΝΟ με αυτα τα δυο τμηματα". Ζητω η "οριτζιναλ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς όλους τους σχολιαστές,

    Ο Μπίκο βλέπει τους βάζελους.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς τον Grandmaster
    Για να κάνεις δεύτερη κίνηση f2f4 είσαι ή χαζός ή ΜΑΖΕΤΑΣ..εξυπνάκια
    D2D4 ή G2G3
    Αφού δεν το πας το άθλημα ασχολήσου με τα βατράχια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Χρήστο,

    Ευχαριστώ για την διόρθωση, αλλά το ποτήρι το βλέπω μισογεμάτο γιατί γνωρίζω αυτά που εσύ δεν γνωρίζεις. Ζήτω η ΑΕΚΑΡΑ μας ΖΗΤΩ η Original

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Tη μισή μαχητικότητα να είχαν απο σας αγόρια οι παίκτες μας θα είμαστε μπροστα στη βαθμολογία σήμερα.
    Στην κατάσταση που βρισκόμαστε δεν περισσεύει κανείς. Το μόνο που μας έχει απομείνει είναι η ενότητα.Προσωπικές φιλοδοξίες, εγωισμοί, διαμάχες του παρελθόντος, νταηλίκια, ας μείνουν πίσω. Η ΑΕΚ μας χρειάζεται και μας χρειάζεται όλους.
    Όσον αφορά το προφίλ μου, αγαπητέ Μπίκο, είναι ΑΕΚ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς Χαράλαμπο,

    Είσαι μαρτυριάρης, εγώ τον Χρήστο τσέκαρα.
    Αφού λοιπόν εσυ το κατέχεις το άθλημα για δώσε μου ματ σε δύο κινήσεις.

    ΥΓ. Η απάντησή σου είναι μισή σωστή, δεν υπάρχει G2G4 μετά από E2E4. Συμφωνώ με το D2D4.


    Αφού δεν το πας το άθλημα ασχολήσου με τα βατράχια σου (ετσι για challenge and to break even)


    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αγαπητή Αννα,

    Συμφωνώ απόλυτα μαζύ σου!!!!!!!
    Το πρόβλημα δεν είναι οι παίκτες, ο προπονητής, τα διοικητικά και τα οικονομικά. Το πρόβλημα είναι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που όταν πάνε στο γήπεδο κάθονται σαν κότες και βλέπουν το παιχνίδι χωρίς να συμμετέχουν ενεργά. Τους τρώει η βουβαμάρα. Εκτός από την Original όλοι οι άλλοι είναι πεθαμένοι. Καλλίτερα να κάθονται σπίτι τους γιατί όπως θα γνωρίζεις η κατάθλιψη είναι μεταδοτική και είναι πλέον φανερό ότι φίλαθλοι όπως ο Θεσσαλονικιός, alex n. Filadeleia, monegaskos, χαράλαμπος και άλλοι από το blog την έχουν μεταδώσει στους παίκτες μας. Καθίστε όλοι σπίτια σας και αφήστε την Original να κάνει την δουλειά της. Χτές αν δεν ήμασταν εμείς το γήπεδο θα ήταν νεκροταφείο. Ζήτω η Original.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μπίκο ασε δεν σε παίρνει
    4 Πανελλήνια πρωταθλήματα 'εχω στην πλάτη μου.Μην με ξενερώνεις με ασκήσεις σκάκι για πεντάχρονα
    Για σκάκι να μιλήσουμε όχι για ντάμα...
    Το σκεφτόμουν να βοηθείσω την Ομάδα μας μεχρι που άκουσα ότι θα είστε ΚΑΙ εκεί! Ελεος...
    Πάντος κάποια στιγμή εσένα και άλλα 5 φιλαράκια σου σας παίζω ένα simal...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς μπίκο: Άργησα να απαντήσω διότι η Original με είχε καλεσμένο σε καινούργιο τμήμα που δημιουργείται. Η ταχύτης εμφύτευσης καρότου ή μελιτζάνας στο παλαιό οικόπεδο της ομάδας μας. Ήταν μια σεπτή τελετή, στην οποία προσήλθα κρατώντας ραδίκια. Είχα σκεφτεί cookies αμερικάνικα αλλά με πληροφόρησαν οτι τέτοιες αποστολές δεν αναλαμβάνουν πλέον οι ταχυμεταφορές, διότι αυτήν την εποχή αναβαθμίσθηκαν διότι κουβαλάνε μόνο προσύμφωνα.
    Τελικά δεν κατάλαβα. Στο σκάκι ποιός απο τους δυο σας είχε δίκιο; Διότι έκανα την ίδια κίνηση στη ντάμα, που με αυτήν δεν τα πήγε καλά ο ΔΧ κι άρα έχουμε θέμα αρχηγού, και κέρδισα. Μπίκο μου το ποτήρι το είδες μόνο σήμερα μισογεμάτο ή το βλέπεις πάντα πριν το γήπεδο. Διότι εγώ το πέταλο της Original, το βλέπω μισοάδειο.
    Μπίκο, γιατί με λες αμερικανό; Σου έχουν πηδήξει παλιά την αδερφή στην Γλυφάδα οι ένστολοι ξένοι και τους τρέμεις; Κόκα-κόλα δεν πίνεις; Εκεί στην οργάνωση μόνο σουμάδα πίνετε; Γιατί δεν κάνετε μια κίνηση να πάτε όλοι στο παραπέτασμα και να μείνετε κι εκεί και να υποστηρίζετε την Δυναμό Τσαουσέσκου; Και να πάρετε και τα παπάκια που για να είναι του 70 θάναι Ζάσταβα κι άρα θα υπάρχουν κι ανταλλακτικά, κυρίως για μυαλά; Άσε δε, που ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟΣ ΜΠΙΚΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ. ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΟΥ ΤΠΕΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προσ Χαραλαμπο και Μπικο,

    Χαράλαμπε: Ο Μπικο εχει απολυτο δικιο, ποτε δεν παιζεις G2G4 η G2G3 στη δευτερη κινηση.

    Μπίκο: Την απαντηση την γνωριζω αλλα δεν θα σε δωσω. Θα περιμενω του Χαραλαμπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς ανώνυμο,

    Ευχαριστώ φίλε, τους παίζω όλους εκτός της Αννας για πλάκα.
    Πιστεύω ότι Μπάμπης δεν θα το βρεί!

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Για να καταλάβω, αγαπητέ Μπίκο, συμβάλλεις στην ενότητα κατηγορώντας τους φιλάθλους που δεν έχουν την ίδια συμπεριφορά με την original στο γήπεδο?
    Μαγκιά σου που πηγαίνεις στο γήπεδο με χιόνα , βροχές και άλλες καταστροφές.Που γυρνάς σπίτι άρρωστος και άφωνος. Αναγνώριση και εύσημα αν πάρεις απο κάποιον θα είναι απο τον εαυτό σου.Ούτε απο την ΑΕΚ, ούτε απο κανένα blog,oύτε απο μένα.
    Όλα είναι προσωπικές..οπτασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πρός Χαράλαμπο,

    Δώσε μου εσύ την απάντηση και εγώ θα σου ζητήσω συγνώμη.

    Τα πρωταθλήματα πέτσινα είναι?

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Οπως καταλαβατε,Χαραλαμπε και Monegasco,ειστε αποκληστικα υπευθυνοι για την γριπη της καταθληψης που εχει καταλαβει εκατομυρια φιλαθλους...και η πλακα ειναι οτι μεταφερθει και στον αγωνιστικο χωρο.Σα δεν ντρεπεστε βρε! Μεινετε μακρυα απο το γηπεδο-εσεις και ολοι οσοι νοσησαν και αφηστε την αντιβιωση της "οριτζιναλ" να κανει την δουλεια της. Τι πραγμα; "και τι μπορουν να κανουν 200-300 ανθρωποι"; Τι λετε ρε(που λεει και ο Θανοπουλος."ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ. Ποιος σας ειπε οτι η ΑΕΚ ανηκει στον κοσμο της. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Εσεις απλως θα παρακολουθειτε,δεν θα μιλατε,θα συμφωνειτε σε ολα με το "δωματιακι",το "εφημεριδακι" και το "μονοπατακι" του "χατζιχριστακι".Η ΑΕΚ ειναι ιδεα.Και το μεγεθος της ιδεας δεν βρισκεται στους πολλους οπαδους,στα ιδιοκτητα γηπεδα,ουτε μετριεται με τιτλους και διακρισεις...αρκει που η ιδεα αυτη χωραει στις "καρδιες" μιας χουφτας ανθρωπων-αν και κουρελια τραγουδανε ακομα.Ετσι δεν ειναι Δ.Χ.; Και δε πανε να πνιγουνε οι ιδρυτες που μιλουσαν για μεταδωση και διατηρηση της μνημης,δεν πανε να χαθουνε που θελανε και συλλογο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΥ και ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ.Αρκει που το ξερουν το μυστικο 200-300 ανθρωποι.Σαν τις συνταγες των γιαγιαδων. Οποτε ας τους πουμε τωρα και εμεις: ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;...ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μπικο σου άρεσε χθες η ΑΕΚ ; Σου αρεσε ο τροπος που κατεβασε ο μπαγεβιτς την ομαδα; εγώ δεν κατηγόρησα κανεναν και ουτε την Original για χθες. Εγω δυσαρεστηθηκα με καποιους παιχτες που μπηκαν. Και αν με είχε πιάσει "καταθλιψη" ρε μπικο θα πηγαινα καθε φορα στο γήπεδο ; Δεν ειμαι τοσο μαλακας να βλεπω κατι αν δεν θελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πρός Στήβεν,

    Πρώτον: Είμαι ο ίδιος Μπίκο,εσύ όντως είσαι ο ίδιος Στήβεν?
    Σε περίμενα ώρα και πάω κατευθείαν στο θέμα. Ποιά είναι η οργάνωση που ψάχνει να με βρεί? Γιατί βάζεις τον Χρήστο για δικηγόρο, το παιδί για ποιητής καλός είναι αλλά για δικηγόρος δεν κάνει. Τελικά το blog σου έγινε στέκι διανοουμένων και τα έχετέ βάλει όλοι με μένα. Η φωνή της Original πάντα θα ακούγεται και ξεχάστε τα 350 παπάκια, είναι περισσότερα και άμα λάχει κάνουμε και outsourced καμμιά χιλιαριά. Το μισογεμάτο πέταλο τελικά ήταν αυτό που έδωσε δύναμη στους παίκτες μας. Εσυ Στήβεν αλήθεια φωνάζεις υπέρ της ομάδας μας η βλέπεις το παιχνίδι καπνίζοντας και πίνοντας τα ουισκάκια σου. Πάρτο χαμπάρι η Original είναι μία. Είμαστε η καρδιά της ΑΕΚΑΡΑΣ μας. Ζήτω η Original!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια, τελικά ο Γιώργης ο Γαρατζέος έχει δίκιο, ενίοτε χάνεις την ψυχραιμία σου. Προς τι όλο αυτό το βρίσιμο, άδικα έχασες τον χρόνο σου, αδερφή δεν έχω.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς ανώνυμο: Δηλαδή τώρα θα αρχίσουμε να μιλάμε για το σκάκι; Καλά πάει η ΑΕΚ και πιστεύω οτι το τμήμα μπιρίμπας, μπορεί και καλύτερα. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΚΡΥΝΑΜΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΑ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Προς Μπίκο: Όχι ρε μεταλλάχτηκα. Φυσικά και πίνω τα ποτά μου βλέποντας έργα του Αγγελόπουλου ( για την ΑΕΚ μιλάω). Βέβαια εσύ με τόσο χασίσι νομίζεις οτι κάτι γίνεται στο γήπεδο. Και το blog το θέλω διανοουμένων κι όσο ποτό και να έχω πιεί πάντα θα λέω να βάλετε στον κώλο σας τα μηχανάκια ή να κάνετε διαγωνισμό με τον Τσουκαλά. Τελικά μου επιτρέπεις να χάνω την ψυχραιμία μου; Στο φινάλε δική μου είναι και συγνώμη για την αδερφή σου. Μπορεί να είναι η μάνα σου, όλες τις κανόνιζε ο στόλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς alex n. Filadelfeia

    Ρε Αλεχ δεν ήθελα να σε προσβάλω αλλά ρε γαμώτο σας έβλεπα όλους χθές και σκεφτόμουν τι στο διάλο ΄πεθαμένοι φίλαθλοι είμαστε.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Πρός Αννα,

    Βλέπω ότι είσαι λογική και μαχητική. Κοπέλλες σαν και σένα τις χρειαζόμαστε στην Original. Από μένα έχεις το ΟΚ να μπείς στην οικογένεια της Original. Σε παρακαλώ σκέψου το πριν απαντήσεις. Υπάρχει κια πριμοδότηση που δεν μπορώ να σου πώ στο Blog. Viva la Original

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς Στήβεν,

    Σαν να διακρίνω μία δόση ζήλειας για την Original. Θα είναι δύσκολο να σε βάλω μέσα αλλά θα προσπαθήσω. Είσαι?
    Πάλι άδικα το βρίσιμο για τη μάνα μου, είμαι ορφανός από 3 μηνών.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. "μπικο" αν εσυ εισαι στη "οριτζιναλ" εγω ειμαι το αριστερο matrix του ΟΑΚΑ. Κανονικα θα πρεπει-αν σε διαβαζουν-να σε βρουν και να σε πλακωσουν στα χαστουκια.Μαλλον με "μοναχικο αρουραιο" που ψαχνει για τυρακια σε "κοβω".Τελος παντων. Εληξε το θεμα.
    Παμε στα δικα μας: Ο Νοτιας δεν βρηκε το δρομο για τα κοριτσια με τα ροδακια στη Φλοριδα.Ω,του θαυματος,τα αεροπλανα καθηλωθηκαν.Και ο Terry Koz περιμενει τον "φιλο του" εχοντας παραγγειλει το "φρουιτ παντς" και αναμενει στην ιδια παραλια.Steven,γραψε κανενα δυσαρεστο νεο-που σιγουρα εχεις. Θα συμπληρωσουμε ενδεκαδα την Κυριακη, η θα δουμε τον Δ.Χ. αμυντικο χαφ,φοροντας σορτσακι της "οριτζιναλ" και χαβανεζικο πουκαμισο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ.
    Steven, έχουμε καμία ενημέρωση για τ΄αεροπλάνα που χάθηκαν στο τρίγωνο των Βερμούδων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Πρός Χρήστο,

    Και συ κάνεις για την Original. Δείχνεις βίαιος, παπάκι έχεις?

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς Άννα: Φιλενάδα, δεν έχω δει ειδήσεις και δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά. Πάντως αν κάνεις ερώτηση για παλιά, οφείλω να σου πω οτι ο μπίκο είναι ανάμεσα μας. Ούτε και το μαγνητικό δίπολο δεν μας σώζει. Ίσως οι Μάγια κάτι καταφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Προς Μμπίκο
    Πέτσινα παίρνει μόνο ο γαύρος. Εγώ είμαι ΑΕΚ.
    Με αποδείξεις . Αστο σου λέω με τις ασκησούλες.
    Ερώτηση: (για ποδόσφαιρο)τα 10000 από τον αγώνα με τον Παοκ θα τα πληρώσει η Original;
    (σου αφιερώνω ένα κλασικό σκακιστικό άνοιγμα για μελέτη 1.e4 e6 2.d4 d5 3.Nc3 Nf6 4.Bg5 dxe4 5.Nxe4 Nbd7)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προς Μπίκο: Έρχομαι στην Original καλπάζοντας. Άργησες αλλά με αποκάλυψες και πλέον που το blog αυτό κλείνει (ΝΑΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΤΟ), ενώνω τις δυνάμεις μου στην ιστορία. Αυτοκόλλητα προσφύγων, παλιών ποδοσφαιριστών και φωτογραφίες συνωστισμού. ORIGINAL πράματα δηλαδή και πάμε για καινούργια φαναρτζήδικα. ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ανώνυμη(τελικά)05 Δεκεμβρίου, 2009 19:24

    Ένα παπάπονο και ένα δάκρυ
    πρώτο φθινόπωρο πρώτη βροχή
    απόψε η σκέψη μου δεν βρίσκει άκρη
    απόψε λύγισε η αντοχή

    Ένα σκοτείνιασμα που με βαραίνει
    πικρή ανάμνηση σαν μαχαιριά
    πρώτο φθινόπωρο που με πεθαίνει
    πρώτο φθινόπωρο χωρίς χαρά

    Ό, τι φαντάστηκα ήταν απάτη
    κι αν κάτι έλπιζα έχει χαθεί
    τέτοιο φθινόπωρο χωρίς αγάπη
    τέτοιο φθινόπωρο μην ξαναρθεί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή