Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΑ ΟΡΙΑ

         Νομίζω οτι καλό μας έκανε το διάλειμμα της Κοζωνολογίας. Και τι να γράψεις πια άλλο; Αφού δεν υπάρχουν πληροφορίες, τι, να παριστάνω τον δήθεν Σέρλοκ Χόλμς; Όμως έχω κάτι που νομίζω είναι ενδιαφέρον.
         Την Δευτέρα το βράδυ ήμουν καλεσμένος σε φιλικό σπίτι. Εκεί βρισκόταν και  συγγενής του σπιτονοικοκύρη, που τυγχάνει εκ των μετόχων της ομάδας μας. Μικρομέτοχος βέβαια ( αυτός και η αδερφή του) αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Διότι όλη την πληροφόρηση που παρέχει ο Θανόπουλος  στους μεγάλους είναι υποχρεωμένος να την δίνει και σ' αυτόν. Προς το παρόν το όνομα του δεν έχει σημασία.
           Όπως ήταν λοιπόν φυσικό, πιάσαμε την κουβέντα ( γνωριζόμασταν ούτως ή άλλως ) για την ΑΕΚ. Στην αρχή για τα αγωνιστικά, τον προπονητή και τα συναφή. Μοιραία φτάσαμε στα κρίσιμα. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ. Σας τα λέω λοιπόν με την σειρά.
             Αυτήν την εβδομάδα η εταιρεία περιμένει περί τα πέντε εκατομμύρια ευρώ απο κάποια δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μια αποπληρωμή απο την UEFA. Τα χρήματα αυτά είναι για να ξοδευτούν όλα άμεσα. Δεν θα μείνουν στο ταμείο ούτε δευτερόλεπτο. Φυσικά δεν επαρκούν, αλλά σίγουρα θα καλύψουν κάποιες τρύπες και θα αποφευχθούν ακόμα πιο δυσάρεστες καταστάσεις σαν τις χθεσινές με τις απειλές των ποδοσφαιριστών. Πιστεύω να τους ξέρετε τους πρωματόστορες, όχι βέβαια οτι έχουν άδικο.
             Αυτή είναι η πραγματικότητα και την αναφέρω διότι μπορεί να υπάρξει παραπληροφόρηση απο επίλεκτα έντυπα, οτι "ο Κοζώνης άνοιξε την δεξαμενή ήδη κι έλυσε το πρόβλημα παρά το οτι δεν έχει πάρει στα χέρια του τις μετοχές". Μαλακίες απο εδώ δεν θα ακούσετε, και πάμε για γιαπράκια.
            Η κουβέντα, όταν έφτασε λοιπόν στον Κοζώνη, ο μέτοχος με κοίταξε κι αφού παραδέχθηκε οτι δεν ήξερε τίποτα ουσιαστικό πέραν του ό,τι ακούμε όλοι μας, έκανε την ευχή :" Βρε η καλύτερη λύση που όλοι θέλουμε δεν είναι να βάλει τα 19 που λέει. Και τα 10 αρκετά είναι." Καταλαβαίνετε πόσο αισιόδοξοι είναι οι μέτοχοι της ΑΕΚ για το μέγεθος Κοζώνη.Ή τι ακριβώς ξέρουν. Μιλάμε για άνθρωπο που έχασε πολλά λεφτά για το μέγεθος του.
            Και να κάνουμε και μια στάση εδώ. Σε ποιόν αρέσει να χάνει λεφτά γενικά; Είτε σε τυχερό παιχνίδι , είτε σε πλάκα, είτε στα μπουζούκια που όλοι όταν έχουμε παρασυρθεί λέμε να διορθώσουμε το λαγαριασμο. Ακόμα κι όταν πληρώνουμε με μετρητά ή με πιστωτική kάρτα. Πόσο μάλλον δει, όταν κάνουμε επένδυση . Εντάξει; Και παρακολουθείστε με . Στην πλάκα κάνουμε πλάκα. ΣΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ  ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ.
           Θα μου πείτε είναι είδηση αυτή; Ειδησάρα και η απόλυτη αλήθεια. Διότι αυτό το οποίο παλεύεται  είναι πρακτικά το έλειμμα της φετινής χρήσης. Τα υπόλοιπα είναι διακανονισμένα ( 22 ).  Θα μου πείτε οτι υπάρχουν και τα 19 του Ψωμιάδη που, και δεν πρόκειται να εισπραχθούν , και καλύπτουν άλλα ισόποσα χρέη. Εντάξει, αλλά αυτά αντιμετωπίζονται αφού αλλάξει η ΠΑΕ ιδιοκτησία. Ήρεμα δηλαδή. Όχι με τους παίκτες να απειλούν οτι δεν θα πάνε στα γήπεδα.
          Φίλοι το τοπίο είναι βαρύτατα ομιχλώδες και το περιστατικό αυτό με τις διαμαρτυρίες  είναι προεόρτιο για το τι θα επακολουθήσει. Όπως ξέρετε μπροστά μας έχουμε μήνα που έχει διπλάσια έξοδα απο τους κανονικούς. Θα τα ξαναζήσουμε αυτά κι ίσως είναι και σχεδιασμένο έτσι  για να πεισθούμε για την μοναδική λύση - ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ - και για να καρπωθούν όλοι άλλο ένα βήμα στην ιστορία μας με όνειρα δικά μας , δική τους τσέπη φουσκωτή και φυσικά την απλή ερώτηση: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ μου λαμογια του blog:
        TΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ  ( ΤΣΩΡΤΣΙΛ).
         Είμαι πολύ λυπημένος, όχι διότι πέσανε βρισίδια εδώ σήμερα που κατά σύμπωση μιλησα για την καταστροφή  του μπάσκετ, αλλά διότι  για την ίδια ιδέα υπάρχουν τόσες διαφορετικές γνώμες. Και διότι χάθηκε οριστικά το πηγαίο και το συστηματικά ερασιτεχνικό. Και λυπάμαι που ακόμα και για την αγάπη μας, πρέπει να έρθει μια Ευρώπη για να βάλει κανόνες. Δηλαδή μια δικτατορία και μια αναγκαστική σχέση διότι απλά δεν τα βρήκαμε μεταξύμας.

21 σχόλια:

  1. Ξενύχτης Νομικάριος02 Δεκεμβρίου, 2009 03:07

    Διάβασα όλα τα σχόλια με προσοχή μαζί με τα μπινελίκια κι αισθάνθηκα ντροπή! ΠΡΟΣΟΧΗ: Με κανέναν δεν τα βάζω, αλλά είναι δυνατόν να τρωγόμαστε έτσι; Για σκεφτείτε να μας διαβάσει κανα γαβροβάζελο τι γέλιο έχει να ρίξει. Η ΑΕΚ μας-υπάρχει άραγε τίποτα πιο πάνω;- βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, και η ΠΑΕ και η ΜΑΝΑ, οι παίχτες απλήρωτοι, το μέλλον ακόμα θολό, αύριο έχουμε ένα κρίσιμο και δυσκολότατο παιχνίδι, στο οποίο δεν κρίνεται η πρόκριση, αλλά κυρίως η αξιοπρέπειά μας, εμείς όμως εκεί!!!!Στη φαγωμάρα!!Ξεχνάμε όλοι μας, κι εγώ μαζί, τι σημαίνει το Ε στο όνομα της αγαπημένης μας ομάδας: Ε Ν Ω Σ Η !!!!!Κι αντί για Ένωση, Συσπείρωση μπροστά στον κίνδυνο συρρίκνωσης της ιδέας ΑΕΚ, πιο ορατό παρά ποτέ, καλλιστεία ΑΕΚοφροσύνης!! Δε χρειάζεται να συμφωνούμε, χρειάζεται όμως να συζητάμε και να συνθέτουμε. Ο κοντός ένα μόνο κατάφερε στην κατά τα άλλα καταστροφική του θητεία στην ΑΕΚ:(Γνώμη μου έτσι; Να δεχτώ με χαρά αντίθετες γνώμες)Να μας απαλλάξει έστω και προσωρινά από την εσωστρέφεια. Τελικά όμως η ΑΕΚ δεν είναι για πολλούς από εμας η πρώτη προτεραιότητα. Τι να σου κάνει η ΑΕΚ μπροστά στο να δικαιωθώ, να δείξω ότι ΕΓΩ τα βλέπω πρώτος. Εγώ ο μαλάκας, μόλις δω δίπλα μου αυτοκίνητο με τον δικέφαλο στο καθρεφτάκι, αισθάνομαι τον οδηγό αδελφό μου!!Μπορεί, σκέφτομαι, κάπου-κάποτε να πανηγυρίζαμε ή να κλαίγαμε μαζί. Πρέπει να διαλέξω στρατόπεδο; Νερό στο μύλο του Κοκκαλιστάν, των Βάρδων, των δυσλεκτικών κοντοπίθαρων τραμπούκων και του αρχικαργιόλη Βγενόπουλου ρίχνουμε και μετά μας φταίει )μόνο ο Κάκος...Κι άλλη χαμένη ευκαιρία αυτό το blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ξενυχτη Νομικαριο...Δεν ειναι τοσο το βρισιδι ρε φιλε,οσο το οτι καποιοι ντε και καλα θελουν να κανουν κουμαντο σε κατι που δεν τους ανηκει,απλα πατανε στην εκαστοτε ανυπαρκτη διοικηση που τους θελει απλα για μπουγιο.Ειναι αυτο που λεμε "δωσε θαρρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεββατι",καποια στιγμη αυτο θα τελειωσει θελουν δεν θελουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τη στιγμή που υπάρχει η ανωνυμία των σχολιαστών στο μπλογκ είναι αναπόφευκτο και βέβαιο ότι θα γίνεται αυτό το χάος. Για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, νομίζω θα πρέπει να εφαρμοστεί η πολιτική άλλων μπλογκ, που τα στοιχεία όλων είναι προαπαιτουμενα από τον μπλόγκερ για να επιτραπεί ο σχολιασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλους,
    Διαβάσατε μήπως sportday για τις ταμειακές διευκολύνσεις των 5 εκ ευρώ πιθανά από κοινού Νοτιά -Κοζώνη; Στήβεν ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είτε με κουστούμι στα επίσημα, είτε ημίγυμνοι στα κάγκελα, αυτό που μας ενώνει είναι η ίδια αγάπη, η ίδια ιδέα, ο ίδιος πόνος και η ίδια αγωνία. Μπορεί να τα εκφράζουμε με διαφορετικούς τρόπους, αλλά η ουσία παραμένει ίδια.
    Η ΑΕΚ μας χρειάζεται όλους.Γροθιά ενωμένη στα δύσκολα. Και τα δύσκολα είναι εδώ. Όταν αυτά περάσουν και ο χρόνος και ο τόπος υπάρχουν για να ασχοληθούμε με αυτά που μας χωρίζουν.

    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ

    Υ.Γ. Θυμηθείτε ότι κάποτε ήμαστε περήφανοι που η ΑΕΚ ήταν η μοναδική ομάδα που είχε οπαδούς ΠΑΝΤΟΥ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς ξενύχτη Νομικάριο: Ό,τι λες κι όπως αισθάνεσαι, το ίδιο ισχύει και για μένα. Και αυτό φαίνεται την ώρα της μάχης είτε μέσα στο γήπεδο είτε μέσα στα γραφεία και τις συναντήσεις. Η φαγωμάρα είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα και υπάρχει παντού. Ακόμα και στον μόνιμο κρατικό πρωταθλητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Δεκεμβρίου, 2009 14:34

    Συμφωνώ με όλους σας και επαυξάνω ότι αυτό που μου κάνει εντύπωση, πέραν της φαγωμάρας εδώ, είναι η ευκολία με την οποία ο μέσος Ελοχίμ καταφεύγει σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και βρισίδι, αντί να συνδιαλεχθεί. Και αυτό είναι άσχετο από το πόσες γλώσσες ξέρει ή από το εάν έχει παπάκι. Σου λέει κάποιος κάτι που σε ενοχλεί? Είναι "φούστης, κλανιάρης, λαμόγιο, συντηρίκλα, οσφυοκάμπτης, πράκτωρ της ιντέλιτζενς, τροτσκιστής, ασφαλίτης, τουρκόσπορος,golden boy, αμόρφωτος, φλώρος, κάγκουρας, emo, βλάχος, αλβανόφιλος, την έχει μικρή...." και η λίστα ατελείωτη. Δυσκολεύομαι ενίοτε να κρατάω την ψυχραιμία μου (κι εσύ steve, μου φαίνεται...) και να απαντήσω με τρόπο που να κρατάει τη φάση προς μία διαλεκτική κατεύθυνση, έστω να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε βρε αδερφέ! Καλά, όλοι μεγάλη την έχουνε σε αυτό τον τόπο και αυτή την ομάδα? (την αγωνιστικότητα και την ΑΕΚοφροσύνη εννοώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Ανώνυμο: Πριν ξεκινήσει το blog αυτό, τα ζύγισα όλα, φυσικά με το απλοϊκό μου μυαλό. Να απαντώ στα σχόλια ή όχι. Να εμφανίζω όσα θέλω ή να τα λογοκρίνω. Να ζητώ και να τσεκάρω στοιχεία κλπ. Επέλεξα αυτήν τη μορφή με ελπίδα οτι ό,τι και να ακουστεί θα είναι χρήσιμο για την ΑΕΚ. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Ακόμα και στο μπινελίκι η απάντηση μπορεί να είναι κόσμια αλλά εξ ίσου αιχμηρή. Τώρα κάποιοι μπορεί να το εκλαμβάνουν σαν αδερφίστικη συμπεριφορά. Μην ξεχνάς οτι βρισκόμαστε στην Ελλάδα που είναι τίγκα στους άντρακλες τύπου Ρουβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Άννα και Γιώργη: Αν φταίω κάπου είμαι έτοιμος να παραδεχθώ τα λάθη μου. Κάθε θέση είναι σεβαστή. Αν συνοδεύεται απο κοσμητικά επίθετα θα παίρνει την ανάλογη απάντηση. Η ψυχραιμία κρατιέται ανάλογα με το τι έχεις απέναντι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Χαράλαμπο: Πιστέυω οτι διάβασες την ανάρτηση μου. Ελπίζω ο Κοζώνης να ξεμπλοκάρει τις συναλλαγές της ΠΑΕ, δηλαδή να αποσύρει τον όρο του προσύμφωνου. Αλλιώς, κλάφτα Χαράλαμπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμένα μου μοιάζει πιο πιθανό το σενάριο να θέλουν να έρθουν καβάλα στο άλογο.
    Όλα σχεδιασμένα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χαράλαμπο: Χάρη, αύριο θα μιλήσουμε για το ούζο του Σαββάτου που μπορεί να σχεδιασθεί. (θα τηλ εγώ). Όλα τα άλλα είναι παραμύθια και η αλήθεια θα είναι κακοσχεδιασμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μαρτυριο του αγχους τελειωσε επιτελους.Εχοντας βγει εκτος στοχων για φετος απο αρχες Δεκεμβρη,μπορουν οι παιχτες,απελευθερωμενοι πλεον,να παιξουν την μπαλλα που ξερουν,και να αρχιζουν να ζωγραφιζουν παλι πανω στο χορτο{λεμε τωρα...}.Θα επικεντρωθουμε και εμεις στα διοικητικα μονο προβληματα,αφου απο μεθαυριο θα αρχισει η μεγαλη "εμποροπανηγυρις" με guest star τον Κοζωνη.Να θυμαστε μονο ενα πραγμα,ειτε την παρει ειτε οχι, τον ανθρωπο αυτο θα τον θυμομαστε για θα γινει η αφορμη να ξεβρακωθουν ατομα υπερανω πασης υποψιας,αρκει να βγουν ΟΛΑ στη φορα,και να μην αρχισει το κουκουλωμα απο τα πρωτα 2,3 χαρτια που ζεματανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. pote vghkan ola sthn fora gia na vgoun twra.mono osa efage o agapoula jeroume gia tous ypoloipus tipota
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαμος! Ελειψα για 2 μερες και τα κανατε μπουρδελο βρε παιδια!
    Γουαι;..πορκουα;...περκε...Βαρουμ; ..γιατι; (δεν ξερω 5 ξενες γλωσσες αλλα ξερω 5 ξενες λεξεις).
    Πριν λιγο διαβασα μαζεμενα τα χθεσινα σχολια με αφορμη τον αιχμηρο σχολιασμο του Steven κα - συγχωρεστε με- το απολαυσα! Σαν ομοβροντια ηταν,μεχρι να φτασω στο τελευταιο.
    Καποιος μπικος ελεγε για μια εταιρια με 350 παπακια(πρεπει να εχει εδρα στον Εθνικο Κηπο μαλλον.Ενας 'ανωνυμος' κατηγορουσε το στιλ αυτου του blog και οτι δινεται η ευκαιρια μεχρι και σε "ανωνυνους"(!!!) να παρεμβαινουν ενοχλητικα...για τον εαυτο του μιλουσε μαλλον.
    Η δε Αννα,την εβαλαν-χωρις να το θελει στη μεση και τα ακουσε κυριως απ'τους "γνησιους" στους οποιους πρεπει να πουμε οτι:παιδια,στο γηπεδο τραγουδαμε και χειροκροταμε και στο κρεβατι γδυνομαστε και χωρο-πηδαμε.Οχι το αντιθετο...μηπως τα εχετε μπερδεψει λιγο;
    Οσο αφορα τα"τμηματα" της μανας ΑΕΚ του ορφανου απο παιδια πατερα Χατζιχρηστου,να πουμε οτι την γλυκια βραδυα του 1924,στην Αιολου,ο Ιωνας,ο Ιερεμιαδης,ο Σπανουδης κλπ.κατα κυριο λογο ποδοσφαιρικη ομαδα ιδρυσαν.Τα ξιφη δεν ειχαν εφευρεθει. Και την επομενη της ιδρυσης του συλλογου ΜΠΑΛΑ επαιξαν, οχι σκουως,ουτε σκακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οσο για την επιστημονικη καταρτιση και το educated profile status,επρεπε να το γνωριζουμε. Αυτα τα εχει πει ο Σαλιαρελης εδω και 20 χρονια περιπου,για τους 'δικους του' αποφητους Χαρβαρντ.
    Δε βαριεστε...
    Οσο για το τμημα μπασκετ,μετα απο τοσα χρονια επιτελους χωρεσε στα ρουχα που του αναλογουν-κατα τον "ραφτη του Παναμα" Δ.Χ... και ασε τον Αμερικανο και τον Τροτζο να σκουζουν.
    Για το σημερινο παιχνιδακι-κυκνειο ασμα-στην Ευρωπη δεν υπαρχουν πολλα λογια.Τρεξιμο, παθος,αρκετος τσαμπουκας ο.κ. αλλα ειναι φανερο οτι αυτα δεν αρκουν.Αυτο που λενε πολλοι ακομα και τωρα:(εστω προσπαθειστε ρε...καντε κατι...παιξτε..!)"Και λοιπον; " λεω εγω. Χεστηκε η φορασα στο αλωνι.Αλλαζει τιποτα;Η "Αλλαγη" και οι "νεες καλες μερες" θα ξεκινησουν απο τον Μαντουκα και τον Ταχτσιδη;(αυτος,σημερα, ηταν μεγαλο ...'αχτσιδι'.Μα καλα,τι τους κανουν οι πουτανες και τους καταρακωνουν ετσι τοσο συντομα και τους χωνουν στα στριγγακια τους;... τι μουνια Terminator ειναι τουτα);
    Τελος παντων. Αλλωστε,πολυς κοσμος παντως εχει αποδεχθει οτι την μικροτερη ευθυνη την εχουν αυτοι που παιζουν και αυτοι που ειναι στον παγκο.
    Αλλα ειναι τ ασημαντικα: τα 5 εκ. γιουρο της "Αμερικανικης βοηθειας"(που μονο Αμερικανικη δεν ειναι) τα κανει βολτα αναμεσα στα βυζια της μια ηλιοκαμενη Αμερικανιδα με τα ροδακια στα παπουτσια και το καυτο σορτς,για να παρουν ηλιο και αλμυρα απ'την παραλια της Φλοριδα.
    Χειμωνας εδω, αλλα αυτα θα μυριζουν Καλοκαιρι δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη σωστός όπως πάντα. Πιστεύω οτι αύριο θα έχω νέα ζεματιστά. Πάντως σήμερα στο γήπεδο πολύ κατήφεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη, σωστός όπως πάντα. Αύριο θα έχω ζεματιστά νέα. Πολύ κατήφεια σήμερα στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χρήστο: Κι αναρωτιόμουν πώς και δεν μπήκες στο πάρτυ χθες. Προσοχή όχι μπίκος, μπίκο σκέτο. Θα είναι απο την οργάνωση Αλβανίας. Τέλος πάντων ωραία ήταν και φυσιολογικά ήρθε και η ηρεμία. Απλά το blog βάρεσε σήμερα τις 900 επισκέψεις. Σκέψου να μην σου αρέσει αλλά να είσαι καλωδιωμένος έτοιμος να παρέμβεις έτσι και ακουστεί κάτι ανάποδο. Ο δε Μπίκο μιλάμε για μεγάλο χαβαλέ και σήμερα ψάχνει η οργάνωση να τον βρει. Και να σκεφτείς οτι τα πάντα ξεκίνησαν απο την ξιφασκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς ανωνυμο e.m.Τον Ψωμιαδη τον "καθαρισαν" γιατι επρεπε να υποστηριχθει η αοκνη,επιπονη,επιμονη και ανιδιοτελης προσπαθεια του Ντεμη.Αυτο ειχε σαν επακολουθο να παρει σβαρνα και λιγο την ENIC.Πιστευω οτι τωρα δεν μπορουν να κουκουλωθουν τα πραγματα στο βαθμο του παρελθοντος γιατι εμπλεκοντε πολλοι,και γιατι τωρα δεν υπαρχει αρθρο 44...!!! Και το κυριοτερο,υπαρχει και ο Κατσουλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτη η "αναποδη" διαφημιση στον Κοζωνη(την οποια ο ιδιος προκαλει πολυ εξυπνα βεβαια)ειναι πραγματικα απιθανη. Το ονομα του εχει ιδια αγνωρισημοτητα με αυτο του Πρωθυπουργου.Και να φανταστει κανεις οτι εχουμε μονο μια φωτογραφια του με φοντο ενα παραθυρο και πισω απ'αυτο μια φλαμουρια με πεσμενα φυλλα(χειμωνας θ'ατανε θαρω...) και αλλο ενα σκιτσο του επισης, που φιλοτεχνησε ο Τουλουζ-Λωτρεκ καθως ο Bob, μικρο παιδι τοτε, καθοταν στα ποδια μιας χορευτριας στον "Κοκκινο Μυλο" του Παρισιου.(μα τι διαολο ποσων χρονων ειναι ο Koz)? Και μην αναρωτιεστε: "τι δουλεια ειχε στο Παρισι". Ειναι πιο πιθανο να ερωτευτει κανεις-οντας μικρο παιδι- μια ομορφη παλλακιδα του Moulin Rouge απο φωτογραφια της και να διασχισει τον Ατλαντικο κρυμενος στο μπαλαουρο καποιου εμπορικου πλοιου,για να την συναντησει και να κρυφτει στα ποδια της,παρα να αναγεννηθει η παλια ΑΕΚοφλογα που σιγοκαιγε μεσα του(θα βοηθησε και το οινοπνευμα μετα την αρση της "ποτοαπαγορευσης" φανταζομαι Bob- και να ασχοληθει χιλιαδες χιλιομετρα και δεκαετιες ολοκληρες μακρυα,αιφνης με την παιδικη αγαπη "ΑΕΚ" (Περα Κλουμπ, τοτε οταν η γιαγια εφτιαχνε τα αρωματιστα σουτζουκακια,πρωτου την "συνωστισουν" με τοσους αλλους και ελθη στην Αμερικη).
    Ειναι η διαφημιση του "κρυφτου" (ειναι πασιγνωστη στο "Αμερικα",δηλαδη,αντι να εκτιθεσαι και να "καιγεσαι" σε λιγες μερες απ'τα "μιντια",κρυβεσαι,αφηνεις τους αλλους να ψαχνουν και σιγα-σιγα δημιουργεις εναν μυθο γυρω απ'το ονομα σου που σε ολες-σχδον- τις περιπτωσεις προκειται τελικα για ανθρωπους-"αδεια μυδια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή