Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ

           Το άθλημα αυτό δεν το γουστάρω. Το έπαιξα στο σχολείο σαν φορ ή σαν αμυντικός λόγω σωματότυπου, αλλά ποτέ δεν με τράβηξε. Όμως έλαχε στο σχολείο να έχω γυμναστές τον Σταμέλο και τον Μπαρλά και είπα να το παρακολουθήσω . Μιλάω για το 1979-1981. Πήγα σε όλα τα γήπεδα, εξ άλλου τότε δεν υπήρχαν επαρχιακές ομάδες. Πλακώθηκα στο Νήαρ Ήστ με το Ρασιδάκη ( του Εθνικού Αστέρα), στο Παπαστράτειο με τους τότε τσουκαλάδες , μέχρι που με πιάσανε τα νεφρά μου στη Μαυρομματαίων, στο γήπεδο του Πανελληνίου, που χρησιμοποιούσαμε τότε σε παιχνίδι εναντίον του ΟΣΦΠ που τον κερδίσαμε με πρώτο σκόρερερ τον Βαφόπουλο το Νίκο. Γέλασα με το μπάσκετ.
         Όμως δεν θέλω να σας κρύψω οτι απο το 1968, στο σπίτι άκουγα το μικρό δισκάκι που είχε φέρει ο πατέρας μου. Ναι, ΑΕΚ- Σλάβια Πράγας στο Καλλιμάρμαρο με 100000 θεατές μέσα και άλλους τόσους απ' έξω, να πανηγυρίζουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ΑΕΚ αλλά και της Ελλάδας. Χούντα βέβαια, αλλά ο Τρόντζος, ο Λαρεντζάκης, ο Ζούπας, ο Αμερικάνος και ο Μόσχος τη μόνη βοήθεια που είχαν ήταν οι φωτογράφοι που τύφλωναν τους Τσέχους, την φωνή όλων των Ελλήνων και την περιγραφή του Βασίλη του Γεωργίου.
           Μερικές φορές αξίζει τον κόπο να το ξαναακούσεις - σήμερα κυκλοφορεί και σε CD - και να καταλάβεις ποιός είναι ο πρωτοπόρος, ποιός άνοιξε τον δρόμο στα σημερινά λοιμά και τι είναι ο πρόσφυγας. Να μην πω καμιά βαριά κουβέντα λόγω φόρτισης, αλλά όχι και να ξεχνάμε και την ιστορία. Που είναι στάνταρ ξεκάθαρη στο μπάσκετ που ανήκει στην γυναίκα αλλά και στη μασσονία.
            Τώρα γιατί τα λέω αυτά; Διότι δεν μου αρέσει το σπορ αυτό ούτε και σε επίπεδο NBA. Ούτε και είμαι οπαδός, που όταν δεν πάει καλά αυτό που γουστάρω, χρησιμοποιώ κάτι άλλο σαν καταφύγιο. Ούτε και ήμουν Άρης όταν έπρεπε να γίνει η πανελλήνια ομάδα. Έξω έβγαινα κι έτρωγα πίτσα. Μπαρούφες του Βασιλακόπουλου δεν τρώω εγώ.
            Και διαβάζω τα blogs αλλά κυριότερα την βαθμολογία του πρωταθλήματος μπάσκετ της πρώτης εθνικής. Η ΑΕΚ είναι τελευταία και οδεύει στην δεύτερη κατηγορία. Και δεν πάει εκεί για οικονομικούς λόγους, αλλά για καθαρούς αγωνιστικούς. Φυσικά το ένα υπαινίσσεται το άλλο, αλλά δεν μιλάμε για σκάνδαλα. Έτσι δεν είναι αρχιμαλάκα Χατζηχρήστο;
           Ποιός έδιωξε τον Φιλίππου και για ποιόν λόγο; Ρωτάω ποιός. Κι αν έχει κάποιος άντερα απο την Original, που μας διαβάζει, θέλω καθαρή απάντηση. Φυσικά ο Φάγε δεν είναι μαλάκας σαν τον Γιαννακόπουλο ή τον Αγγελόπουλο για να μπει στο παιχνίδι της προσωπικής θριαμβίας και της εταιρικής χρεωκοπίας. Κι όταν ο Φιλίππου πήρε πρωτάθλημα μετά απο τόσα χρόνια κι είχε κάνει και πυρήνα ομάδας, ποιός την διέλυσε; Για ποιόν κόσμο ο Φιλίππου μίλαγε για κάφρους;
            Κι έρχονται σήμερα τα αεκτζήδικα blogs και παρακαλάνε τον Φιλίππου να ξαναπάρει την ΑΕΚ πίσω, να υπόσχονται οτι θα ξαναπάνε στο γήπεδο( γιατί δεν πηγαίνανε τότε;) και να ζητάνε συγνώμη. Και μετά να αναρωτιούνται γιατί ό Φιλίππου έχει μουλαρώσει. και γιατί δεν αναλαμβάνει την ηθική υποχρέωση που παρακτικά σημαίνει να σώσει την ομάδα μας. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
         ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΥΣΑΣ. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΛΟΓΩ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΩΝΗ.
           Και δεν πρέπει να γυρίσει ο Φιλίππου, ούτε κι ο Μελισσανίδης. ( Κατάλαβες Γιάννη;) Να πεθάνουν οι πούστηδες που μου κάνει εντύπωση που ο βλάκας λαός, που το παίζει και σκεπτόμενος, δεν τους έχει διαλύσει. Πώς θέλεις υγεία στο γήπεδο;  Δεν έρχομαι στο γήπεδο αν δώσεις διαρκείας σε αυτούς.Αν τους προσκυνήσεις ή αν με εξομοιώσεις. Αν δεν κάνεις επίσημη οργάνωση υποστηρικτών της ομάδας μας. Ψιλά γράμματα σε αποψιλωμένη χώρα. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
             Και φταίω κι εγώ που η ΑΕΚ πέφτει κατηγορία στο μπάσκετ, επειδή δεν πηγαίνω; Μπορεί. Να πάρω τα διαρκείας που μου αναλογούν και να απαλλαγώ απο την δοκιμασία. Μακάρι κάποιο παιδί μου να γουστάρει να περάσει όσα πέρασα. Εγώ δεν ξαναπάω, ρε δε πα νάρθει ο ιπτάμενος Τζόρνταν ή να παίρνει κάθε χρόνο η ΑΕΚ το πρωτάθλημα της Αμερικής. Το μπάσκετ δεν το γουστάρω και δεν μπορώ να το δω. Είναι κρίμα η οργάνωση να λέει γιατι ο Αεκτζής δεν έρχεται εκεί που πάμε εμείς. Ρε μαλάκες έχουμε κι άλλες δουλειές ή άλλα χόμπυ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΞΙΦΑΣΚΙΑ; ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ; ΒΛΑΚΑ  του τυφλού φανατισμού.
                  Λυπάμαι όμως που το μπάσκετ πάει κάτω. ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ  ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΕΔΙΩΞΕ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. Βέβαια όλοι φύγανε διότι απαξιώθηκε η ομάδα αγωνιστικά, ΑΛΛΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. ΟΣΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ . ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
 ΥΓ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 3 ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΥΧΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ IOJIK.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ.

55 σχόλια:

  1. Με το μπασκετ δεν ασχολουμαι,αλλα ο Μελισσανιδης γιατι δεν πρεπει να γυρισει Στηβεν? Μηπως δεν μπορει να διωξει 100 λεχριτες απο το γηπεδο? Ας κατσει να σκεφτει ποσοι ειναι αυτοι που εκοψαν το γηπεδο απο το σιχαμα και την παρεα του και ας κανει ταμειο.Δηλαδη 100 ατομα κανονιζουν την πορεια και το μελλον αυτης της ομαδας,ντροπη και μονο που το αναφερουμε!!Ας το οργανωσει το πραγμα, και εμεις ειμαστε μαζι του.Αλλα να το οργανωσει οπως πρεπει κι οχι με ευχολογια και απειλες,μονο με πραξεις.Απο μονο του δεν γινεται τιποτα,πρεπει να κουνησεις και λιγο το δακτυλακι σου.Οταν ηθελε την βοηθεια τους για να παρει την ερασιτεχνικη ηταν καλοι? Οριστε που τον πουλησανε και που καταντησε η ΑΕΚ! Τι μετραει περισσοτερο,τα 100/200 εισητηρια τους η τα δικα μας? Και για να μην τρελλαθουμε τελειως,γιατι η ΑΕΚ στα εκτος εδρας να παιζει με κοσμο? Με αυτον τον κοσμο? Αυτοι που παιρνουν τις 300αριες και τις 500αριες χιλιαδες,θελουν τον κοσμο για να παιξουν μπαλλα? Δεν πανε να γαμηθουνε λεω εγω!!! Δεν αφηνουν το παραμυθι,να γινουνε σωστοι επαγγελματιες?Και για να χουμε καλο ερωτημα,αν αυριο μπαινοντας στην ΠΑΕ,ο Τιγρης,δεν τους δωσει εισητηρια,αυτοι τι θα κανουν?Το πολυ πολυ να φωναξουν για λιγο και θα σταματησουν,μην το κανουμε και μειζον θεμα τωρα...Εδω τους εφερε βολτα ο BIGMAK,που δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑΝ μαζι του,δεν θα τα καταφερει ο Μελισσανιδης με 40000 διαρκειας?Σαν πολυ δεν τα μεγαλοποιουμε τα σιχαματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σε όλους.
    Τα σιχάματα υπάρχουν και λειτουργούν και θέλουν να κάνουν όλους σαν κι αυτούς διότι στο μπουρδέλο αυτό που ζούμε υπάρχει ανοχή.
    Ανοχή από τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ διότι θέλουν να τους έχουν σαν ένα ιδιωτικό στρατό,
    Ανοχή από τους μπάτσους -oι οποίοι πιέζονται από τους ιδιοκτήτες-μην kαι τυχών πειράξουν τους πελάτες τους,
    Ανοχή από εμάς που τους αφήνουμε να κάνουν ότι μαλακία γουστάρουν και έχουν κόψει το γήπεδο από πολύ κόσμο και θα το κόψουν και από άλλο είτε λέγεται Μπάσκετ είτε ποδόσφαιρο είτε γυναικείο βόλεϊ.
    Ο κάθε Χατζημαλάκας με τα Χατζημαλακισμένα του καταπατουν κάθε νόμο και θεσμό , και εμείς οι υπόλοιποι μαλάκες καθόμαστε και τραγουδάμε μαζί τους πορο-πομπο αντί να τους ρίξουμε τις σφαλιάρες που τους αξίζουν.
    Ποιος σοβαρός άνθρωπος όμως αυτή την στιγμή να ασχοληθεί με τα σκουλήκια;
    Οπότε πάμε στον εύκολο δρόμο της αποχής και της αδιαφορίας.
    Αν δω σκ..τά στο δρόμο προτιμώ να τα προσπεράσω παρά να κάτσω να τα καθαρίσω…Διότι περί αυτού πρόκειται
    Σοβαρός επιχειρηματίας και αγνός ΑΕΚτζής δεν υπάρχει-από την στιγμή που δεν τους πατάει σαν τα σκουλήκια και διαπραγματεύεται μαζί τους έρχεται εκ του πονηρού. Εμείς θέλουμε το μοντέλο αγαπώ την ΑΕΚ, βάζω λεφτά, βγάζω λεφτά, χωρίς τους Χατζημαλακες που το παίζουν σωτήρες. Είδαμε την κατάντια τους στην ερασιτεχνική…
    Συμφωνώ με τον Γιάννη για να οργανωθούμε αλλά πως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Μονεγάσκο και Χαράλαμπο: Φίλοι, καλά τα λέτε, αλλά όπως βλέπετε οι σοβαροί φεύγουν απο το χώρο. Δεν μιλάω μόνο για μας, αλλά θυμηθείτε τον Κοντομηνά, τον Μυτιληναίο ακόμα και τον Βγενόπουλο. Μήπως και στην παρέα του 2004, δεν υπήρχε Χατζηιωάννου; Ακόμα κι ο Νοτιάς λίγος μας έπεφτε; Είναι ο χώρος βόθρος και δεν ξεκαθαρίζει εύκολα. Και δεν υπάρχουν και κατάλληλοι άνθρωποι.
    Με το μπάσκετ ασχολήθηκα για να δείξω πού οδηγείται μια ομάδα, όταν φεύγει ο υγιής επιχειρηματίας λόγω πολέμου απο την οργάνωση και την ομάδα την παραλαμβάνει η οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρα λοιπόν να χαλαρώσουμε για το απολαύσουμε.
    Να περιμένουμε κι εμείς το λαμόγιο-που λέει και ο φίλος ο τίγρης-που θέλει να κάνει τις δουλειές του με το δημόσιο και μην μπορούν να τον βάλουν φυλακή,να μας σώσει και να σωθεί και να γλύψουν και κανά κοκαλάκι τα σκυλάκια στην αγέλη…
    Αντε να πιούμε κανά ούζο εμείς το Σαββάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Δεκεμβρίου, 2009 14:37

    Το εντυπωσιακό με το ποδόσφαιρο είναι ότι ο κάθε επιχειρηματίας γνωρίζει ότι είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι γίνεται ξέπλυμα χρημάτων. Δηλαδή, λχ, τα 15 (δεκαπέντε!) εκ. που δόθηκαν για τον Καστίγιο ήταν όλα "καθαρά" λεφτά? Ο χώρος αποτελεί κυριολεκτικά μία "κολυμπήθρα του Σιλωάμ". Είμαι βέβαιος ότι ο Steven σαν παλιός στο κουρμπέτι θα ξέρει αρκετές ιστορίες. Φανταστείτε λοιπόν ότι ο Γαρατζέος, λχ, σαν επιχειρηματίας γνωρίζει ότι θα βάλει 10 ευρώ που έχει βγάλει από γκρίζες δραστηριότητες (ή και μαύρες), θα κάνει και καμιά μπιζνούλα με το κράτος, και όλα καλά. Εν ολίγοις και να υπάρχει μία χασούρα, αυτή είναι τα απαραίτητα fees για το ξέπλυμα.Έτσι γίνεται παγκοσμίως. Περίμενε όμως! Πόσοι σύλλογοι έχουν Δ.Χ. να κάνει κουμάντο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Γιώργη: Στους σοβαρούς συλλόγους το συνδεσμιακό κίνημα λειτουργεί στους κόλπους του. Σαν θυγατρική εταιρεία. Άντε να το πεις αυτό εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ!
    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ...
    ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΠΡΙΜ, ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ,ΜΙΣΘΟΥΣ, ΙΝΤΡΙΚΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ!ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ "ΦΑΝΕΛΑ"
    με τιμη
    Το τμημα ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ της Α.Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Ανώνυμο: ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ. ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΦΤΗΝΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΩ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΞΙΦΑΣΚΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ , ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ Ή ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΞΙΦΗ ΚΑΙ ΨΗΣΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Εδώ μπορείς να σχολιάσεις και να πεις ελεύθερα την άποψή σου".. Χα! Αυτό τι το ήθελες στο Blog σου ρε Αβραμίδη; Που μόνο Blog δεν είναι.Πηγαδάκι.Αυλή μαζεύεις, ευλογείς και τα γένια σου και απαξιώνεις ότι δεν γουστάρεις!Ή ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ;Αντί να γουστάρεις την ιδέα της ομάδας σου που σε ένα "άθλημα ελίτ" απέδειξε τι μπορεί να πετύχει ο πρόσφυγας, λες μαλακίες! Ρε η ΙΔΕΑ είναι μία και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι μία και η ΖΩΗ είναι μια και εσύ δεν την έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. den einai mono o filipou k o notias me to x"iw
    oannou.k to melisanidi to 2005 aftoi to dioksane.
    k oti kalo mazeutike to 2004 aftoi to dioksane.
    anti na ksekoumpistoun o kontos k to skuloloi tou,balame mesa k tous xostes k tous xartides k ta kaname ola mpougio.
    k erxetai tora o kathe papadimitriou k prasas k einai o antidrosos tis peristasis.
    mexri na skasei i fouska k na dikaiothei pali i oikogenia pou exei panta dikio.
    Tha mou peis pos ginetai? e ginetai m aftous.
    k to thema einai oti de tha glitosoume pote ektos an ginei ena gero ksekatharisma mia k ekso.stin teliki as tous dosoune to onoma k to oikopedo k as meinoune monoi tous me tin AEKR21

    ps: ta paidia tis xifaskias k ton athlimaton de ftaine se tipota k einai to mono pou diafono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα σε όλες τις αδελφές του blog. Καλά, δεν έχετε τίποτα καλλίτερο να κάνετε από το να κάθεστε να γράφετε τις άπειρες μαλακίες χωρίς να λέτε τίποτα το ουσιαστικό? Δεν σας έφτανε η Original τώρα τα βάλατε και με το τμήμα της ξιφασκίας? Εκτός από τα πουλιά σας ξέρετε να πιάσετε τίποτα άλλο? Έχετε πιάσει ποτέ ξίφος? Εγώ λοιπόν σας λέω πως ΟΧΙ, γιατί αν είχατε, θα διαπιστώνατε ότι απαιτεί ικανότητα. Η Original είναι δίπλα σε όλα τα τμήματα και από δω και πέρα είμαστε ακόμα κοντύτερα στη ξιφασκία. Μαζευτήκατε όλες οι κουλτουριάρες στο blog του Αμερικάνου και κάνετε διαγωνισμό κουλτουρέ γραψίματος λες και είσαστε στη φιλοσοφική ακαδημία. Κύριοι Monegasko, Μπάμπη (κόψε το Χαράλαμπος), Χρήστο. Χ, Γαρατζέο, Ξενύχτη Νομοκάριε (παναθεμάσε, εσύ πρέπει να πέφτεις για ύπνο πριν τις οχτώ), γάτα που έγινες αρνάκι, Άννα, jojik, και Καζαμία είστε όλοι imitation. Οι μάχες δεν δίνονται στα blog αλλά στην εξέδρα όπως κάνει η Original τόσα χρόνια. Άμα θέλετε να λέγεστε μάγκες φτιάξτε δική σας θύρα και δώστε τη μάχη στο γήπεδο. Ζήτω η ORIGINAL!

    Μπίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωπα ρε Νίκο κόψε κάτι. Όταν μιλάς για αυλές και αυλικούς δεν μιλάς μόνο για τον Αβραμίδη, υπάρχουν και άλλοι στο blog αυτό.
    Σου φάνηκε ότι γλύφουμε κανέναν; Ή μήπως απαγορεύεται να έχουμε κάποιοι ταυτόσημες απόψεις σε κάποια θέματα;
    Αν δεν σου αρέσουν κάποια πράγματα που εμείς λέμε ως γνώμη μας βγες εσύ σοφέ να μας πεις τι να λέμε να γουστάρεις.
    Αλλιώς κάνε την ανάγνωση σου κι όταν μάθεις το μάθημα, να κάνουμε και ένα τεστ να δούμε τι κατάλαβες...
    Αλήθεια, έχεις προσωπική εμπειρία από αυλές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπίκο (όπως Μπιμπίκο;) αλήθεια κυκλοφορείς με τέτοιο όνομα;
    Ρε Ράμπο μαχητή της εξέδρας,είσαι νηφάλιος όταν τα γράφεις αυτά ή έχεις πιεί τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Νικο Μ: Σχολίασες ελεύθερα έτσι δεν είναι; Άρα δεν χάλασα τίποτα στον σκοπό του blog. Γιατί είναι πηγαδάκι; Διότι έχει σταθερόυς σχολιαστές; Και λοιπόν; Καλώς ήρθες στο πηγαδάκι. Την αυλή τι να την κάνω; Είμαι ΙΧ κι όχι ΔΧ. Είμαι πρόσφυγας απο δυο μεριές και ξέρω τι δυνατότητες έχει. Στέρησα κάτι απο την ξιφασκία; Μου ζήτησε έξτρα επιδότηση; Την παρουσία δεν την δίνω όπως υποθέτω κι εσύ στα πατίνια της ιχθυόσκαλας. Συμφωνώ οτι η αλήθεια είναι μια αλλά οι ιδέες πολλές και η ζωή ανάμεσα τους. Λες δεν έχω ζωή. Σε προσκαλώ στο ούζο για να σου δείξω αν έχω. Και δεν απαξίωσα τίποτα ποτέ ούτε καν το μυρμήγκι. Αν λέω μαλακίες, που δεν αποκλείεται, τότε θέλω να με πείσεις οτι πρέπει να κλείσω το blog αυτό και θα το κάνω. Προς το παρόν τα στατιστικά του δεν με οδηγούν στην σκέψη αυτή. Μπορώ να στα δείξω αν εμφανισθείς όπου θέλεις, αλλιώς τράβα στο γοφό της μαμάς του ΔΧ που έγινε Αεκτζής επειδή τον έδειρε ο μπαμπάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπάμπη και τα δυο μου πάνε, εσένα αλήθεια σου έχει πει καμμία γκόμενα στο κρεββάτι < Χαράλαμπε τι ωραία που το κάνεις?>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Ανώνυμο που γράφει στα ξένα: Ρε φίλε μην τρελαθούμε κι εντελώς. Απαξίωσα καμία ξιφασκία; Ούτε την ήξερα κι ούτε διαβάζω αντίστοιχα ρεπορτάζ. Και φυσικά δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΜΠΡΑΒΟ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ Η ΑΕΚ ΕΣΚΙΖΕ ΣΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ. ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΜΙΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΟΤΕ. ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ( ΔΥΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ( ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ). ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ; ΟΤΙ ΣΠΟΡ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πες τα ρε Μπίκο! Όλοι εδώ ξέρουν και πιπιλάνε τρία ονόματα! Αν τους μιλήσεις για τον μεγάλο τον Ποτό, τον Τσαμαρδούπη, το Μιχαηλίδη, θα νομίζουν ότι μιλάς για μάρκες ούζων! Καλά για Αγγελίδη και Φλώρο,..θα νομίζουν ότι μιλάς για πτηνά! Αν δεν είχε αναλάβει η Original, δεν θα είχαμε τόσες διακρίσεις ξιφασκία-ποδηλασία! Άσε ρε να κάνουν υψηλό διαλογισμό και γιόγκα, μπας και βοηθήσουν την Ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Μπίκο: Πες τα ρε συ Μπίκο. Και πες για τον Καρανούτσο, τον Δεμεχέζη, τον Ξηροκώστα και για τον τύπο που καίει τα αυτοκίνητα του Ζηκου, του Κασάπη και υποστήριζε και τον κοντό που είναι ο μόνος που δεν φταίει για την κακοδιαχείρηση. Πες τα όλα για την ξιφασκία και το ποδήλατο κι άλλα τόσα για το μπάσκετ και πλέον για το ποδόσφαιρο. Τεράστιες επιτυχίες κύρια σε ατομικό άθλημα. Και πες και ποιός είσαι για να καταλάβει πόσο μαλάκας είναι φυσικά ο ανώνυμος. Μπίκο μου να γελάμε με τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χαράλαμπο: Μην ασχολείσαι βρε συ με τα τσόλια. Θα είχα βγάλει λεφτά απο αυτούς όπως ο ΔΧ. Ποιός θα υποστήριζε βρε τον εργαζόμενο; Ο συνδικαλιστής στο γραφείο του αφεντικού. Κι ο κοντός Αεκτζής ήταν. Και είπε να κάνουμε γιόγκα. Μπα, πιστεύω οτι η Original έχει μεγαλύτερες δυνατότητες στις εκτάσεις κι άρα της ταιριάζει σαν άθλημα. Νέες επιτυχίες έρχονται.ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΗΝΟ BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Δεκεμβρίου, 2009 22:41

    Όπα τη μπάθαμε όλοι οι αυλικοί να 'ούμε. Μπουκάραν οι ΑΕΚάρες με μία ΑΕΚοφροσύνη 11 ίντσες και βάλε, με το συμπάθειο, κι εμείς οι λοιποί αισθανόμαστε πολύ "μικροί". Ρε Μπίκο είσαι και πολύ άντρας ρε φίλε κι εμείς λούγκρες. Καλά τα λες ρε μάγκα, ρε αλάνι. Ν' αρχίσω τα καλλιαρντά τώρα ή θα μας βγει κάνα μουντζό και θα καρφωθούμε. Καλά, όμως, που έχουμε το BIG-κο εδώ και μας υπενθύμισε τις σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ μαχητής...που σαι ρε Νικηταρά της εξέδρας, Δεβέναγα της σκεπαστής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Δεκεμβρίου, 2009 22:45

    ΥΓ: Όποιος ασχολείται με ξιφασκία και κάθε άθλημα αξίζει σεβασμού, το λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν κατάλαβα, το blog αυτό είναι ελεύθερο και ο καθένας λέει ότι πιστεύει. Ο φίλος ανώνυμος τι έκανε? δηλαδή σας πειράζει που με υποστήριξε? υπ'οψιν ότι ελέγχουμε και 350 παπάκια που με ένα SMS τα κατευθύνουμε εντός 30 λεπτών όπου θέλουμε. Το blog κύριε Αβραμίδη μπορεί να είναι δικό σας αλλά ανήκει και σε ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη. Κάτω η χούντα των blogs, ζήτω η ελεύθερη φωνή όλων των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ. Ζήτω η ORIGINAL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε μπίνκο είστε καλά παιδιά αλλά έχετε όλοι την ίδια μαλακία στο κεφάλι σας. Μόλις κάνετε κάνα μπάφο νομίζετε ότι γαμήτε και δέρνετε ενώ είστε για λύπηση, καημένοι αξιοθρήνητα τσιράκια του ΔΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Γιώργη Γαρατζέο, οχι δεν είσαι λούγκρα αλλά μάγκας για κλάματα. Ναι είμαι μαχητής γιατί υποστηρίζω την ομάδα μας με κρύο και με χιόνι χωρίς φανέλλα τελείως γυμνός απο πάνω. Εσύ, αλήθεια ρε μόρτη, έχεις παρακολουθήσει αγώνα της ΑΕΚΑΡΑΣ μας ποτέ γυμνός? Ζήτω η Original.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. To Haralabos,

    Try to answer me in the same language I am writing to you. If you answer me, that will confirm that you are equal to me. If not, it will prove that you are inferior to a lot of the Original fans becuase lots of our fans are much more educated that you might think. You think that we are stupid, uneducated and brainless. You are wrong. I can write the same letter to you in five languages. Can you? stupid ass!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η άποψή σου Μπίκο είναι να το βουλώσουμε, αλλιώς θα στείλεις τα μηχανάκια που ελεγχεις να μας το βουλώσουν?Αυτήν την ελευθερία θέλεις για το blog? Έτσι αγαπάς την ΑΕΚ? Είσαι μεγαλύτερος Αεκτζης επειδή παρακολουθείς ξιφασκία?
    Θύμησέ μου σε παρακαλώ, πόσες φορές έχει τιμωρηθεί η ομάδα που λες ότι αγαπάς από τραμπούκικες ενέργειες δικές σου και των ανθρώπων που ελεγχεις?
    Πόσες φορές έχεις σπάσει το γήπεδο που αγαπάς?
    Και γιατί εγώ θα πρέπει να σε προσκυνήσω?...
    Επειδή δεν παρακολουθώ ξιφασκία και handball?
    Kράτα τις δυνάμεις σου για τον αυριανό αγώνα, όπως και τα μηχανάκια που ελεγχεις. Εκεί είναι περισσοτερο χρήσιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πειράζει που ο Μπικο σας παιζει μονοτερμα? Για απαντηστε τωρα ολοι εσεις! Στα αγγλικα φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπικο,εισαγωγεας εισαι η εχεις αντιπροσωπεια? Μεγαλε,350 παπακια επι 2 ατομα μας κανουν 700 ατομα λυγουρηδες που κοιτανε την απλωμενη κοιλοτα και τραβανε ομαδικη μαλακια...Αφου με ενα SMS μαζευεις τοσα ατομα,δεν πατε να μαζεψετε ελιες κατω στην Λακωνια να κανετε και κατι χρησιμο? Καφε το πρωι,φαι το μεσημερι,και το βραδυ τσαμπα υπνο και 25ευρω την μερα.!!Χωρια που ετσι γαμιαδες που εισαστε οι κατσικες θα κανουν παρτυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. To Anna,

    Dear Anna relax, το γηπεδό μας έσπασε μόνο μία φορά! την μέρα που το γκρέμισαν, ναι είμαι μεγαλύτερος ΑΕΚΤΖΗΣ απο σένα αλλά εσύ είσαι μαγαλύτερη ΑΕΚΤΖΟΥ απο μένα. Εκτός από τα Παπάκια ελέγχω και 50 μηχανές μεγάλου κυβισμού, 5 φορτηγά, 3 παλιά λεωφωρεία και 18 τρίκυκλα (δεκαετίας 70). Μόνο για αυτούς τους λόγους πρέπει να με προσκυνήσεις, εάν και εφόσον θέλεις. Εάν η ομαδάρα μας κερδίσει αύριο θα σου χαρίσω ένα παπάκι!!!! Φιλιά, Μπίκο. (Είσαι καπαρωμένη?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Ανώνυμο: Hello home boy. Is there anything wrong with your mother 's cribb; If yeah, welcome et bien venue au cabaret, and get the fuck out of here otherwise come and suck your DX penis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Μουνιγάσκο,

    καλώς τονα, εσένα περίμενα, δε με λες ρε τσίφτη, εσύ διαθέτεις τίποτα παραπάνω απο μένα? μας το παίζεις και ματσός και κουλτουριάρης? είδες φίλε πόσο εύκολο ήταν για μένα να σε φέρω στο επιπεδό μου? έχεις τα κότσια να δώσεις το τηλεφωνό σου? η αρχιζει απο 69? ελιές μαζεύω και δίνω και σε όλα τα αδέλφια της Original και άμα θέλεις να ξέρεις κακία δεν σου κρατάω. Αν βρεθείς ποτέ σε ανάγκη, 2 τενεκέδες από μένα για πάρτυ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Γιώργη και Χαράλαμπο: ΑΕΚ ΑΕΚ ΟΛΕ, ΗΡΘΕ ΚΙ Η ORIGINAL Κ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Με τα σεα και τα μεα της και με την πρόσκληση διαλόγου που αφού φας το ξύλο, θα δεχτεί να γίνεις μέλος της και να προβάλει τις απόψεις σου. Είναι σαν να λέμε πηγαία πιστός. Μετά απο τις σταυροφορίες τι να κάνεις; Τράβα και πες οτι είσαι ακόμα με τους παλιούς. Ποιούς; Τους ανεξάρτητους Αεκτζήδες. Δεν υπάρχουν αυτοί ή δεν πρέπει να υπάρχουν. Το γήπεδο πρέπει να είναι οργανωμένο και να πάει αύτανδρο στην χαμηλότερη κατηγορία.
    Συγχαρητήρια στα παιδιά της ξιφασκίας. Εύχομαι και στο πετάν ( γαλλικό ) που πιστεύω οτι η οργάνωση είναι πολύ καλή. Με μικρότερο γήπεδο τα αεροβόλα τύπου Τσουκαλά, άνετα θα προήγαγον την ιδέα της ΑΕΚ. Σε πειράζει ο λόγος μου αγράμματε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μπικο καλα τα λες μεν, αλλά τον Αβραμίδη τον γνωρίζω προσωπικά και είναι πραγματικά απίστευτα και πολύπλευρα μορφωμένος. Με τον Χαράλαμπο καλά το πήγες.. αλλά με τον Στηβεν δεν τα βγάζεις πέρα! άστο καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Δεκεμβρίου, 2009 00:13

    Wow, Ich kann nur drei Sprachen. Folglich werde ich nicht gelehrt, um mit ein Original zu sprechen. Ich muss Milch trinken. Gute nacht.
    ΥΓ: Και καβαλάς παπάκι και μιλάς 5 γλώσσες και αντέχεις στη βροχή γυμνός. Ρε γαμώτο, την αδερφή μου την έχουμε ήδη λογοδοσμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Μπίκο: Ρε συ φίλε, γαμώ τα παπάκια σου και τα τρίκυκλα του 70, πού βρίσκεις ανταλλακτικά; Γιατί έχω ένα φίλο με μια Lancia του 80 κι έχει πρόβλημα. Είναι κι Αεκτζής. Μπορεί η Original να βοηθήσει; Και στην πορεία που θα κάνετε να έχετε και μια αντίκα μπροστά και επειδή τα τέλη θα αυξηθούν πλέον, να σας στείλω μια επιδότηση μέσω ΔΧ και να κρατήσει και το καπέλο που του χρειάζεται. Δεν θα στείλω λεφτά όπως καταλαβαίνεις. Έναν μπερέ θα στείλω για να κάνετε και τα κομάντος του γηπέδου που προστατεύουν τον Σκόκο, τον Μπλάνκο και θέλουν να σκοτώσουν τον προπονητή που μας εκμεταλλεύεται. Αλλά που ο Κοζώνης ο μεγιστάνας τον θέλει ακόμα. Εκεί δεν τα βρήκατε ή όταν σας καταδώσει ο ανοργάνωτος φίλαθλος της ΑΕΚ, θα τα βάλετε και με αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αμα σου λεω οτι οι κατσικες θα κανουν παρτυ το παρεξηγεις κιολας!!! Ειδες? Αλλο ηθελες να γραψεις,αλλο εγραψες...Το νου σου το χεις στο μουνι,τοσο καιρο που εχεις να το δεις φυσικο ειναι...Ευχαριστω για την προσφορα,εισαι μεγαλοψυχος,μονο να ειναι μανακι{ξερεις τι ειναι...}γιατι για την σαλατα εχω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς Άννα: Φιλενάδα, σκέψου την ευκαιρία. Κερδίζουμε αύριο, το θέλω σαν τρελός, και κερδίζεις μηχανάκι. Δεν ξέρω πότε στο δίνει η οργάνωση, αλλά αν είναι πριν το Σάββατο, έλα με αυτό στο ούζο. Τώρα μπορεί να φας και κανά ξύλο στην τελετή απονομής ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς ανώνυμο,

    Τον Κύριο Αβραμίδη τον αφήνω τελευταίο και καλλίτερο. Του έχω μαζεμένα απο την πρώτη μέρα που άρχισε να γράφει. Περιμέντε και θα δείτε. Ευχαριστώ πάντως για την παραγωγική κριτική. Ζήτω η Original!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Γιώργη: Βρε συ , είσαι σίγουρος οτι είναι καλό το παλληκάρι; Μήπως πρέπει να περάσει κι απο το talent show της Original; Εκεί που όλα τα γυμνά μοντέλα, που θέλουν να διατηρούν και την ανωνυμία τους, θα υπερασπίσουν εμένα στα εκτός έδρας παιχνίδια ΔΙΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΤΑ ΔΕΡΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μα για αυτή την μαλακία που κουβαλάτε μιλάω καημένα που νομίζετε ότι είστε κάτι μορφωμένε των 5 ξένων γλωσσών..
    Η μαλακία σας δεν έχει να κάνει με την μόρφωση σας αλλάτο ότι πάτε γυμνοί στο γήπεδο και γαμάτε την ομάδα σας
    Αυτό που κάνεις δείχνει πόσο μορφωμένος βλάκας είσαι τσιράκι , είδες κανέναν εδώ να καμαρώνει για το τι έχει κάνει στην ζωή του; Μόνοι οι κομπλεξικοί σαν εσένα και οι όμοιοι σου το κάνετε αυτό για να καλύψετε τις ανασφάλειες σας και το πόσο μικροί είστε πραγματικά τιποτένιοι. Αρκετά ασχοληθήκαμε μα τους τίποτα
    Υ.Σ είμαι ο λιγότερο ΑΕΚτζής. Μιλάω μόνο 2 ξένες γλώσσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καληνύχτα σε όλους, καλή επιτυχία στην ΑΕΚ μας. Η συνέχεια αύριο. Πάω για ύπνο.

    Μπίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Steven,λέω να εκμεταλλευτώ τη γενναιοδωρία του Μπίκο περιμένοντας να κερδίσουμε μερικούς αγώνες ακόμα και να μου χαρίσει μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Εεε Μπίκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς Μονεγάσκο: Κατάλαβες λοιπόν; Εντάξει εδώ κάνουμε γιόγκα και υψηλό διαλογισμό. Έτσι γουστάρουμε κι είμαστε φλώροι. Και καθόμαστε αλλού. Μπήκαμε στο χώρο τους και τους βρίσαμε; Ασχοληθήκαμε καθόλου με τα παιδιά της οργάνωσης; Ξέρεις τι είναι η Ελλάδα; Αν δεν ασχολείσαι, να ενοχλείται κάποιος που εσύ τον γράφεις. Τρομερά πράματα. Και πιστεύουν κάποιοι οτι επειδή είναι οργανωμένοι θα σκάσουμε. Έχουν φάει σφαλιάρα απο άνθρωπο που έχει κάνει στρατό; Σαν πολλά. ΑΠΕΙΛΕΊΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ, ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Δεκεμβρίου, 2009 00:39

    Δε γκζέρω κύριε Αβραμίδη. Μήπως ξέρετε από βέσπα? Διότι, τα παπάκια είναι όλα καπάρο, απ' ότι φαίνεται. Εγώ, σα γνήσιος φλώρος και αμόρφωτος, παίρνω το λεωφορείο μαζί με τις Βουλγάρες. Τουλάχιστο βρίσκω, που και που, καμιά καρέκλα κοντά στο παράθυρο για να τα καμαρώνω τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Μπίκο: Γουστάρω τα μαζεμένα τα παραπεταμένα τάπλυτα τα ρούχα λερωμένα. Πες τα όλα και μπικάρισε. Διάλυσε με και σαν αποτέλεσμα αποκάλυψε την μέγιστη συνωμοσία μου εναντίον της Original. Κάνε με φέτες ή ανταλλακτικό του οχήματος που ελέγχεις. Σε πάω διότι με στηρίζεις στο blog αυτό και δεν με αποκαλύπτεις. Ποιός είμαι και τι πάω να βγάλω απο το πηγάδι αυτό, που είναι για να ευλογώ τα γένεια μου, και για να θάβω την ξιφασκία. Θέλω να πω εγκάθετα, οτι είμαι Αεκτζής, πληρώνω ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ORIGINAL ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΜΕ ΞΙΦΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρε Στηβεν,οσο ασχολουμαστε μαζι τους χανουμε την ωρα μας.Ενταξει,για διαλειμμα καλοι ειναι για κανα δεκαλεπτο...Τι να κανουν και τα παιδια,αφου τους εχουν φτυσει απο παντου κατι πρεπει να κανουν για να φανουν.Οχι τιποτα αλλο,αλλα πηγε για υπνο κι ο Μπικος και δεν συννενοηθηκαμε για το λαδι.Παντως ειναι κουβαρντας ο τυπος,λαδι,μηχανακι...Κανα τρικυκλο σαν του Κοτζαμανη του βρισκεται,να μεταφερω τα ξυλα για το τζακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς ανώνυμο: Μπερδευτήκανε βέβαια οι ανώνυμοι σήμερα, αλλά αυτό είναι και το χαρακτηριστικό της κοινωνίας. Απο αυτούς βγήκε κι ο Σαμαράς κι όλοι πήραμε το μήνυμα.
    Σε ευχαριστώ αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. " Η μόρφωση μου". Αυτό είναι για το μεροκάματο. Η ΑΕΚ είναι η μόνη γυναίκα που της έμεινα πιστός διότι είμαι πρόσφυγας, σαν πρόσφυγας ζω συναισθηματικά, και σαν πρόσφυγας κατευθύνομαι προς την κάσα. Τα άλλα είναι αστεία για την ζωή μου. Λες οτι με ξέρεις και πατάς το χειρότερο κουμπί.
    Δηλαδή οτι δεν βγάζει κάποιος άκρη μαζί μου λόγω μόφωσης. Δηλαδή το στοιχείο που δεν προτάσσω ποτέ. Τον πνευματικό φασισμό. ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΩ ΞΥΛΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΝΤΡΑ. ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ego protino na mas poune -dimokratika panta-ti na leme,ti tous aresi anyway

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη, τα έλεγα και δεν με πίστευες. Να μην ασχολείσαι, να φτύνεις και να νομίζουν οτι τους υποτιμάς. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΕΚΕΙ ( ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ). ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ. ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ; ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΤΟΝ ΛΕΩ ΒΛΑΚΑ Ή ΧΑΖΟ; ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟ ΜΑΛΆΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ρε στήβεν, έλεος! δεν πατάω κανένα κουμπί και δεν έχει σημασία τίποτα τίποτα. Η αλήθεια είναι μία. Είσαι προικισμένος με όλα. Όμως συχνά αυτό σε κάνει πυρηνικό όπλο. Και θέλει πολλή σκέψη για το που θα χτυπήσεις. Μην βαράς τον άμαχο πληθυσμό!Να το ψάχνεις πρώτα.Συγνώμη, δεν σε συμβουλεύω, είμαι δίπλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Ανώνυμο : Έχω μπερδευτεί ξαναλέω με τους ανώνυμους. Άλλος βαράει , άλλος υποστηρίζει κι άλλος λέει τι του λέει ο αρχηγός του. Είμαι πολύ κουρασμένος διότι δεν είμαι επαγγελματίας οπαδός και πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν κάνω καλό ή κακό. Πάντως δεν έφερα την πυρίτιδα για να γίνεται τέτοιο χάος.
    Γνώρισα την ΑΕΚ απο παιδάκι, με πειράζει που δεν μεγάλωσε, κυριότερα που διαλύεται, που χάνεται η μνήμη του πρόσφυγα με τα σχολικά βιβλία που μιλάνε για συνωστισμό ενώ ήταν σφαγή και που εξακολουθεί να μην έχει πατρίδα. Σώθηκαν οι τίποτες που ήταν βολεμένοι, ποτέ οι αδικημένοι; ΟΧΙ. ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΡΕ ΑΕΚ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
    ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΠΑΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΑ ΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς όλους: ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΓΡΑΓΜΑ ΖΩΝΤΑΝΏΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΥΓΙΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΕΚ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ; ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ; ΤΙΜΩ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΘΕΙ. ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ORIGINAL ΠΟΥΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. pros mpiko
    mono pou les zhtw h original kai oxi h AEK ayto ta leei ola,o sylogos panw apo thn omada.ante na doume ti allo 8a doume
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σας διάβασα όλους προσεκτικά.
    Διάλογος κύριε Αβραμίδη. Τον αντέχει το blog σας? Τον αντέχετε προσωπικά? Γιατί για μένα δεν τίθεται θέμα να το κλείσετε. Αυτό που γίνετε εδώ μέσα είναι και αυτό που καθρεπτίζεται σε κάθε γωνιά της κερκίδας. Αφήστε λοιπόν να υπάρχουν όλοι. Ολες οι απόψεις και οι γνώμες και από κει ο καθένας μας να καταλαβαίνει και να κρίνει. Επιτέλους αφήστε και τα παιδάκια της ORIGINAL να το πουν το ποίμα τους, να μας δείξουν αυτό που πιστεύουν, να εκφράσουν την μαγκιά τους, ίσως μάλιστα να τους κάνει καλό γιατί πέρα από τα 5-6 συνθήματα που αναρτίζουν στα πανώ τους θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν κι άλλες λεξούλες
    για να μας πείσουν για την ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ. Καθένας μας θα καταλάβει πολλά από τα γραφόμενα όλων μας κι από τα δικά σου. Θα μάθουμε από αυτούς που ξέρουν λίγα παραπάνω νέα, θα ανταλλάξουμε απόψεις και ελπίζω γιατί όχι να προκύψουν μόνο θετικά γι όλους εμάς τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ κι ας μην είμαστε ORIGINAL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς Sawas: Αυτός είναι ο λόγος που έγινε το blog. Ο διάλογος. Αυτόν θέλουμε κι αυτόν επιδιώκω και προσωπικά. Και γίνεται εδώ και 45 ημέρες. Κανείς δεν κόπηκε και κανένα σχόλιο δεν απαγορευθηκε ή λογοκρίθηκε. Προσπάθησα να απαντήσω στα περισσότερα σχόλια, ό,τι ύφος και να είχαν. Με την οργάνωση δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η οργάνωση έχει με όποιον τα λέει λίγο ανεξάρτητα. Διότι όπως ξέρεις καλά, οργάνωση σημαίνει όλοι να λένε τα ίδια.
    Και προσωπικά, γιατί να μην αντέχω τον διάλογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή