Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

AEK - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

           Κρύο παιδιά, πολύ κρύο. Και το γήπεδο με τους 6940 θεατές,  και ο καιρός που μας έκανε τη χάρη να αρχίσει να βρέχει αργότερα, και το θέαμα. Μέχρι και η Μπάστα ήταν σαν ανάποδο γαμώτο. Ακριβώς σαν την ομάδα μας που κατόρθωσε να σκοτώσει το θηρίο. Μιλάμε οτι ο Λεβαδειακός δεν σώζεται με τίποτα φέτος. Πολύ μικρή ομάδα.

          Και το ματς έγινε ντέρμπυ. Όπως κατά λάθος βρέθηκε η ΑΕΚ να προηγείται με 2-0,  διότι δεν έπαιζε τίποτα, έτσι γίνανε και τα υπόλοιπα όσο αναφορά τις ανατροπές του σκορ και την τελική επικράτηση μας. Όλα κατά τύχη. Μια τύχη που την χρειαζόμασταν σήμερα, που για μένα τελικά, το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Έπρεπε να είχε κερδίσει το σουβλατζήδικο. Έτσι γίνεται στα ντέρμπυ. Κάποιες λεπτομέρειες τα κρίνουν.
          Όχι οτι έπαιξε τίποτα το σουβλατζήδικο, αλλά οι φάσεις του ήταν πιο κλασσικές ευκαιρίες. Και στον σημερινό αγώνα μόνο αυτές μπορώ να μετρήσω. Το ωραίο γκολ του Ταχτσίδη, την ωραία ασίστ του Μπλάνκο στον Μαντούκα  , το τυχαίο τρίτο γκολ μας, τα λάθη του Σουηδού, του Γιάχιτς και του Αραμπατζή. Ένας Αραμπατζής που έσωσε την παρτίδα με τις επεμβάσεις στα τετ α τετ, που όμως πιο πολύ οφείλονται στην ανικανότητα του σέντερ φορ της Λειβαδιάς. Γιατί αντικαταστάθηκε, δεν το κατάλαβα.Ίσως για να μπει ο επόμενος, πιο ευέλικτος και κοντόσωμος που έκανε φάσεις. Όμως σε τέτοια ΑΕΚ, θέλεις δυο επιθετικούς κύριε Ερνάντεθ.
             Για απόδοση δεν μπορώ να μιλήσω. Ούτε αρχή, ούτε τέλος. Να ξεχωρίσω το Μαντούκα και τον Αραούχο. Όλοι οι άλλοι κάτω απο το μηδέν κι είναι φανερό οτι η ομάδα δεν είναι δουλεμένη στην προπόνηση. Η φιλοτιμία του Λεονάρντο δεν με πείθει οτι μπορεί να εξελιχθεί σε λαϊκό ήρωα με την φανέλα της ομάδας μας. Εκτός αν μικρύνουμε τόσο κι οι απαιτήσεις εξελιχθούν ανάλογα. Μην ξεχνάτε οτι την άλλη εβδομάδα παίζουμε τα μπαράζ στο ντέρμπυ με την Τρίπολη.
              Η οργάνωση σήμερα άρχισε να καθυβρίζει τον Ντέμη. Και τον Θανόπουλο και το Νοτιά.  Τα κρεμασμένα πανώ σε διάφορα σημεία του γηπέδου ήσαν πιο ενδιαφέροντα απο τον αγωνιστικό χώρο διότι έδειχναν την πορεία που σιγά σιγά θα πάρει η εταιρεία. Με τον κοντό δεν θα είναι πολυ ευχάριστα τα πράματα. Νέος Μπάγεβιτς θα γίνει.
            Πολύ αστυνομία παιδιά λόγω φόβου για επεισόδια, που όμως δεν έγινε τίποτα. Ευτυχώς λέω εγώ, διότι ο εμφύλιος δεν βοηθάει. Η οργάνωση αν ήταν υπεύθυνη, θα έπρεπε να είχε διαγνώσει την ανικανότητα του τέως ανθρώπου της, πιο έγκαιρα. Και με μια ήρεμη κουβέντα με επιχειρήματα να τον είχε βοηθήσει κι εκείνον να βρει την σωστή θέση στο οικοδόμημα. Τώρα είναι αργά. Όλες οι πλευρές έχουν χάσει την αξιοπιστία τους.
           Φυσικά κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν ο ανεκδιήγητος Ντάκος, ο διαιτητής. Σας το είχα πει απο το παιχνίδι μας με τον Ηρακλή, οτι είναι επικίνδυνος. Τα ίδια είχε κάνει κι εναντίον του Άρη στο ματς με τον ΠΑΟ. Έχει μια παράξενη αντίληψη για την έδρα, ξαφνικά μετανοιώνει και μετατρέπει ένα αδιάφορο πρακτικά παιχνίδι σε κοινό μπουρδέλο. Μετά ξανασφυράει έδρα για να μην τον βρίζει όλο το γήπεδο. Το δεύτερο γκολ του σουβλατζήδικου έχει φάουλ μέσα του, η κίτρινη στον Γιάχιτς δεν υφίσταται στην μικροσύρραξη, ενώ χέρια πολλών παικτών έμειναν ατιμώρητα κι ανάποδα φάουλ είναι απλά φυστικάκια που συνοδεύουν το ποτό.
               ΥΓ1. Το επεισόδιο του Μπάγεβιτς με τον οπαδό, τουλάχιστον δεν τον τιμάει. Ήμουν μπροστά, φυσικά καθυβρίστηκε σκαιότατα, αλλά το να γίνεις ταύρος σε υαλοπωλείο, να πετάς τα μπουφάν και να ανεβαίνεις για να λογαριαστείς με τον ανεγκέφαλο κινδυνεύοντας να τιμωρηθείς - όπως και πρέπει - δεν προσθέτει τίποτα στον ανδρισμό και στην μαγκιά. Δεν ξέρω αν θα φανερωθεί στις κάμερες η φασαρία ( ήταν πολύ μεγάλη), αλλά η διήγηση της θα μας αφαιρέσει  σοβαρότητα που θεωρώ οτι υπάρχει στον χώρο αυτό. Λυπηρά αυτά, όσο κι αν τα νεύρα είναι τεντωμένα λόγω του ναυαγίου με τον Κοζώνη που δεν ξέρουμε κι αν είναι οριστικό.
              Αυτό που ακούστηκε, ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΖΑΜΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΚΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
              ΥΓ2. Φίλε Χρήστο, συμφωνώ με τον ιμάμη Θ(ε)ωμά.

83 σχόλια:

  1. Δηλαδη,υπαρχει ελληνας Γκρατσιανι η Κενυον και θα μπορουσε να αναλαβει την ΑΕΚ? Και να ειναι και ΑΕΚτζης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστο,ο Μελισσανιδης το ξερει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο, έχεις εμμονή με το Μελισσανίδη τελικά. Ο άνθρωπος, μπορεί να μην είναι σε θέση να αναλάβει την ΑΕΚ. Έχουν μεγαλώσει τα μεγέθη. Και τα δικά του βέβαια, αλλα να μην είναι αρκετά.
    Αύριο περιμένουμε έλεγχο ή και αυτο είναι ένα μικρό ψέμα μέσα στα τόσα μεγάλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Δεκεμβρίου, 2009 22:49

    Ομορφίες σήμερα. Άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου στο ντέρμπυ. Για περίμενε όμως, η ομάδα με τα πράσινα ήταν η αγαπημένη του παλατιού? Όοοοοχιιι. Ήταν το σουβλατζήδικο παράρτημα της δαφνοστεφανωμένης στη Στερεά Ελλάδα (έχει τουλάχιστον 1 σε κάθε περιφέρεια και θα έχει ακόμα παραπάνω όταν κάνει τον Καποδίστρια ΙΙ η κυβερνησάρα μας). Κρατήστε τα χρώματα όμως, κάτι είναι κι αυτό....
    Στο παιχνίδι: Σουηδός-Γιάχιτς μας δώσαν το κωμικό δίδυμο της νέας δεκαετίας. Ευτυχώς, διότι ο Παπακαλιάτης το έχει γυρίσει στο καλλιτεχνικό και ο Λαζόπουλος έχει μείνει μπουκάλα...
    Πλάγια μπακ ΟΚ, με τον Αραούχο να είναι πιο παραγωγικός επιθετικά. Αμυντικά χαφ ΟΚ, ανέβασαν το μαρκάρισμα ψηλά στο 1ο (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), στο 2ο πέσαν πάλι. Πάντως και οι 4 θέλουν πολλή δουλειά...Αραμπατζής: Διαφωνώ μαζί σου steven. Θεωρώ ότι μετά το λάθος του στο 1 γκολ (που δεν ήταν και τόσο εύκολο, πιστεύω) αντέδρασε σωστά ψυχολογικά, ανασκουμπώθηκε και έκανε αυτό που έπρεπε στα 2 τετ α τετ. Καλό σημάδι για τεματοφύλακα, ειδικά νεαρό. Άλλωστε με το δυναμικό δίδυμο μπροστά πως να κριθεί? Εμπρός τα γνωστά. Ευτυχώς ο Μαντούκα με διαψεύδει (όχι παικτικά, διότι πάντα πίστευα ότι ξέρει μπάλα, αλλά αθλητικά και ψυχολογικά) Keep th good work. Λεονάρντο φλύαρος, Ταχτσίδης λίγο καλύτερος, καλή τεχνική στο γκολ. Νομίζω ότι έχει προοπτική, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμη. Μπλάνκο...βαρέθηκα πια. Χέρσι: Ρε φίλε, ΟΥΤΕ 1 ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Και σε κρίσιμο σημείο. Τρέχει, ναι. Μαρκάρει, μάλλον. Αλλά από μπάλα και μυαλό μοπυ φαίνεται του το έχει ρουφήξει (το μυαλό) η κόρη του Τεν Κάτε (θα μας λείψουν και οι δύο perfοrmers). Τι κάνει μαζί του? Τι κάνουμε εμείς μαζί του?
    Προπονητής: Δουλεμένη η ομάδα? Μας δουλεύει όλους? Μαλλον το 2ο. Πάντως η ψυχολογική καθίζηση των παικτών στο 2ο και η έλλειχη αυτοσυγκέντρωσης είναι ΚΥΡΙΩΣ δική του αστοχία. Εντάξει, μπαίνω στο τριπάκι να τον δικαιολογώ, τι να κάνουμε τώρα? Αυτόν έχουμε (και ποιός σοβαρός μας θέλει?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΔΩ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΚΟΛ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙ ΠΡΩΥΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ(ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.)
    ΤΟ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΠΟΤΕ 8Α ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ.
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ ΦΕΤΟΣ

    M.E H E M
    TO PAIXNIDI TO EIDA APO TV GIAYTO DEN MPORW NA PW TIPOTA GIA TOYS PEXTES.(MENW EPARXIA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Δεκεμβρίου, 2009 23:16

    Μήπως αν βάζαμε τον Τεν Κάτε και την κόρη του κεντρικούς αμυντικούς σήμερα θα είχαμε δεχθεί λιγότερα γκολ? Βασικά ο Τεν είναι σωματικά ικανότερος και πιο τσαμπουκάς και θα τα πήγαινε καλύτερα με τον Αγκάλι. Όσον αφορά την κόρη του, όλοι θα πήγαιναν πάνω της (αντίθετα με το σημερινό δυναμικό δίδυμο, που πήγαινε μονίμως στην αντίθετη κατεύθυνση από τους αντιπάλους) και θα κόβονταν οι επιθέσεις του πράσινου σουβλατζήδικου. Χέρσι εξωφυλαρούχας, φυσικά, σπίτι να πλένει τα σώβρακα του πεθερού και τις καλτσοδέτες της κόρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς Μονεγάσκο: Το ξέρει, αλλά ο άλλος δεν τον εμπιστεύεται. Καρτράιτ; ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ; ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Άννα: Όχι, δεν περιμένουμε έλεγχο. Χρόνο περιμένουμε και ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΚΛΙΣΕΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαννη ο Μελισσανιδης το ξερει,η ΑΕΚ δεν το ξερει.(Λεγοντας ΑΕΚ δεν μπαινουμε ξανα στον κοπο-που αξιζει- να διαχωρισουμε τα προσωπα και τις ευθυνες τους).Τελος παντων.Ναι εχω την εμμονη μου.Οχι απο φανατισμο η προσωπολατρια αλλα για λογους ΧΡΕΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Εδω ενας ανθρωπος μας δινει ενα "ποτιρι νερο" σε μια δυσκολη στιγμη και "γυριζουμε" τον κοσμο αναποδα να τον βρουμε και να του πουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Δεν θελω εναν νεο Κοκκαλη.Θελω καποιον που να πει με ΠΡΑΞΕΙΣ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον αγώνα σήμερα θα ξεκινήσω ανάποδα.
    Ντάκο έχεις τάκο στο κεφάλι;
    Κατάφερε και ένωσε όλο το γήπεδο εναντίον του.
    Η καλύτερη του στιγμή όταν τον βρίζαμε όλοι μαζί!
    Λες να έχει το χάρισμα να μας ενώνει;
    Μπάγιεβιτς κρίμα που δεν τον πρόλαβες αυτόν τον δειλό τον τσάμπα μάγκα, τον κουραδόμαγκα που δεν γαμάει σπίτι του και έρχεται να εκτονωθεί στο γήπεδο.
    Μασκαρά που δεν φοράς παντελόνια κάτσε να δείξεις τον ανδρισμό σου αλλά μόλις σε κυνηγήσει ένας 62 ετών το βάζεις στα πόδια.
    Ακόμα και με απειλή τιμωρίας έπρεπε να τον προλάβει, κρίμα...
    Ταχτσίδης, Λεονάρντο, Μαντούκα, Μπλάνκο, σχετικά καλοί.
    Μάκος , Ενσαιουά, καλό δίδυμο για τον πανιώνιο.
    Γιάχιτς, Μαιστόροβιτς σήμερα κίνδυνος-θάνατος. Το χειρότερο αμυντικό δίδυμο του πρωταθλήματος. Το Replay είναι γρήγορο μπροστά τους.
    Καράμπελας, καλό παλικάρι.
    Αραούχο, παίζει απλήρωτος, προσπαθεί , άλλες εποχές αναπληρωματικός και αν. Αμυντικός λίγος...
    Αραμπατζής , αν έχεις να παίξεις και κάνα 2 χρονάκια, άστα..
    Έλεγα ότι η ΑΕΚ θέλει τερματοφύλακα. Μήπως δύο;
    Άφησα τελευταίο αυτό το ανεκμετάλλευτο μαύρο διαμάντι τον Χέρσι.
    Ποιός κλαίει περισσότερο, εμείς γι αυτόν ή οι Ολλανδοί για τον Χετεμάι;
    Απόψε θα μου φαγουρίζει το μυαλό αυτή η απορία...
    Μπάγιεβιτς, η μεγαλύτερη σου μαλακία είναι ότι κάθεσαι ακόμη στην ΑΕΚ.
    Ή μπες μέσα και παίξε μήπως μερικοί δούνε τι σημαίνει ποδόσφαιρο, ή σήκω φύγε διότι όλοι αυτοί ,δικές σου επιλογές ή όχι, παραπάνω δεν μπορούν.
    Παιδιά όλοι όσοι πάμε στο γήπεδο προκατειλημμένοι και με το παραμικρό γκρινιάζουμε, δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο.
    Σήμερα παίζαμε με ομάδα Β εθνικής ,έπρεπε να βάλουμε 5 γκολ και καταφέραμε λόγο άγχους(και άμυνας) να το κάνουμε ντέρμπι.
    Πρώτο ημίχρονο καλό , δεύτερο μια από τα γνωστά.
    Πάντως αυτό που θέλω να πω είναι ότι Ζόνας δεν μπορούσαμε να πάρουμε διότι ήταν ακριβός, σαν τον Αγκάλι έχουμε πολλούς ;;;
    Μάθαμε και μια νέα λέξη: ΚΟΝΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παραμύθια δηλαδη η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ. Όπως συνήθως.'Εχω την εντύπωση ότι οι μέτοχοι όχι μόνο δε θέλουν έλεγχο, αλλα κάνουν και τα πάντα για να τον αποφύγουν. Που σημαίνει ότι δεν είναι και τόσο αθώες περιστερες. Μηδενός εξαιρουμένου.Κάποιος όμως που δε θέλει να φανεί, ψάχνει τρόπο να γίνει ο έλεγχος.
    Χρήστο, τι να πω, πιστεύεις οτι χρωστά στην ΑΕΚ το όνομά του. Δε διαφωνώ. Δε χρωστά όμως μόνο αυτό.Ο κατήφορος ξεκίνησε μετά την πώληση στον Τροχανά. Σοβαρό χρωστούμενο κι αυτό.
    Άγραφοι νόμοι, Χρήστο, ποιος τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Γιώργη: Το κεντρικό δίδυμο συμφωνώ ήταν της πλάκας. Επιμένω όμως, οτι είναι οι πιο αξιόπιστοι παίκτες μας. Ξέρεις μερικές φορές, όταν τρέμεις πίσω ( τερματοφύλακας), τρέμεις και λίγα μέτρα μπροστά. Επίσης με τον αντίπαλο κι όντας απλήρωτος χαλαρώνεις περίεργα.
    Ο τερματοφύλακας είναι μόνος του πάντως. Και παίζει για τον εαυτό του. Δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα. Τέρμα έπαιζα. Κάνω αυτό που θέλω. Δεν είναι το πρώτο γκολ. Τυχαίνει, αν και δεν μου αρέσουν οι συμπτώσεις. Τέσσερις φορές λάθος έξοδος, δυο κόρνερ αλλού γι αλλού, βγαίνω αλλά δεν βγαίνω τελικά, δεν δείχνουν κλάση. Για βαθμό 7 μιλάω. Όλοι τον αδίκησαν; Αποκλείεται. Ο τερματοφύλακας είναι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας, το άτομο στο σύνολο ( πρέπει τελικά να διορθώσει την στραβή) και μεγάλη προσωπικότητα ( στην ομάδα που παίζει) διότι ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ. Θυμίσου το παρελθόν. Ο τερματοφύλακας τα βλέπει όλα τα ζώα που παίζουν μπροστά του, σαν υπαλλήλους. Μην ξεγελιέσαι. Φυσικά η πείρα παίζει ρόλο για να κατευθύνεις την άμυνα. Σε μικρή ηλικία παίζει ρόλο το ταλέντο και τα ρεφλέξ. Δεν τα είδα αυτά σήμερα. ΑΝ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ( ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΑΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ) ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ.
    ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς ΜΕHEM : Μα ο Ταχτσίδης φεύγει. Δεν είναι ΑΕΚ. Γιατί να πανηγυρίσει; Αισθάνεται αδικημένος. Τον αδίκησε η επιλογή ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Άννα: Εκεί ήταν ο Τροχανάς. Και χαιρετηθήκαμε και μιλήσαμε για την στενοχώρια του. Μόνος είναι πια. Είχαμε χτυπηθεί στο Πεύκη- Αστέρας. Για μένα, ο καλύτερος manager που πέρασε απο την ομάδα μας. Δεν μπόρεσε να αλλάξει τη νοοτροπία. Κι έφερε και τον κοντό, που έπρεπε να είχε παει στην δαφνοστεφανωμένη να αλλάξει αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Στήβεν
    Ε, όχι και τον Μαύρο,
    μεγάλος παίχτης,πολύ μπλα-μπλά.
    θες δευτερο Νικολαίδη;
    Επιχειρηματίας Αεκτζής, φτασμένος χρειάζετε κατ΄εμέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οντως.Τοσα πανω-και δικαια- αναρτωνται.Αλλα χανουν το δικιο τους ετσι που "στριγγλιζουν" σαν κατινες.Πατα τους τον καλο:Πεσ'τους μαλακες κοροιδα και "χαπατα"-που λεει και ο Steven."Κρεμασε τους" στην μπουγαδα της πλατειας του χωριου. Χτυπα τους εκει που-οπως ολοι μας -πονανε.Κλεφτη μπορεις να με λες...στο κατω κατω μπορει να χω τα δικια μου για να κλεβω-αν κλεβω. Αλλα ΜΑΛΑΚΑΣ;
    Τι μου γκαριζεις "να φυγουν" και "να φυγουν"; Λετε να μη το θελουν να φυγουν; Αλλα οχι ετσι...ταχα κουρσμενοι,απιυδησμενοι,αιδιασμενοι και πληγωμενοι.Οχι. Αλλα σαν μαλακες με χερουλια.Σαν κοροιδα ενος αγραμματου που κλωτσαγε ενα τοπι και σκαρφαλωνε στα καγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. h enic fteh pou ta eskage h ta lamogia poy oikonomhsan se baros ths.fantasou thn enic me ta posa pou edwse k enan sobaro proedro typou ΜΠΑΡΛΟΥ,oloi thn plath mas 8a evlepan

    e.m
    tote giati pezei sthn 11ada o taxtsidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χαράλαμπο: Γιατί, οι ρουφιάνοι ήταν ψηλοί; Γενικά η εξωτερική εμφάνιση δεν δείχνει την ψυχή; η εξωτερική εμφάνιση δεν δείχνει τον κομπλεξισμό; Πώς κτάντησες την ΑΕΚ έτσι ρε χαφιοκοντέ, ήταν το πανώ. Κοντός ΟΚ. Χαφιές γιατί; Ποιούς κατέδωσε; Τιποτα πρυτάνεις; Καλά έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χαράλαμπο: Για τα αποδυτήρια μίλησα. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ. ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Steven, το θειούλη με το ΤΕΛΟΣ από πάνω, τον κάνεις να φαίνεται σα να πέθανε. Από τη στενοχώρια του φυσικά που δεν πήρε την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Γυναικα...:Ινδαλμα-με πολλα λεφτα-ΑΕΚτζης-πρωην ποδοσφαιριστης-με σπουδες μανατζμεντ και μαστερ στην διοικηση επιχειρησεων - γνωστης της ψυχολογιας του οχλου-αριστευσας στην προπονητικη σχολη του Χαπελ, με ενεα γραμματα...". Που να βρεθει ρε παιδια τετοιος;
    Ο Μαυρος μιλαει πολυ.Αυτο ειναι καλο.Και συνηθως τα λεει ΚΑΛΑ. και αυτο καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Στήβεν
    να μιλήσουμε πως αντιλαμβάνετε η οργάνωση και οι όμοιοι τους τα πράγματα;
    Εσύ γι αυτούς είσαι ΑΕΚτζής ή καναπεδάκιας;
    Σωστά τους έδωσε,χάλασε όμως την πιατσα και σε άλλα μαγαζιά..
    Για τα αποδυτήρια τώρα όσο έχουμε 15 ξένους όποιον και να φέρουμε το μόνο που τους ενώνει είναι το χρήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μεγάλο εγώ, όμως παιδια. Τεράστιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ασχετο: πληροφορηθηκα οτι καποιος "τουλουμιασε" τον πορνογερο τον Μπερλουσκονι. Αδελφε: ειμαστε μαζι σου. Εισαι ηρωας.Οχι τοσο για αυτο που εκανες, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Χρήστο
    κι ο Τσάρτας τα λέει καλά, και στα Ισπανικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αννα,δεν με ενοχλουν τοσο οι ανθρωποι με εγωισμο.Με ενοχλου αφανταστα εκεινοι που δεν εχουν καθολου απο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όποιος είναι '''απέξω'' τα λέει καλά,
    μόλις μπει μέσα τι γίνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οχι Χαραλαμπε,δεν τα λεει ΚΑΛΑ. Τα λεει απλως ΑΡΓΑ. Κατα τα αλλα ψευτοεγωιστακος και γλυφτης...τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γενικα, θελω να πω, αλλο ο σιδερενιος εγωισμος και αλλο ο καλαμενιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Ε.Μ.: Γιατί η ΕΝΙΚ δεν ήταν λαμόγιο; Τα; καινούργια σε πείραξαν; Έλα στο ούζο να σου πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρήστο, το μέγεθος μετράει.Για εγωισμό μιλάμε πάντα. Οι μέτοχοι ψάχνουν μπροστινό? Αυτό τους λείπει?
    Υπάρχει και η Bayern. Αξίζει να μελετηθεί ο τρόπος που διοικειται. Αν μας ενδιαφέρει τετοιο μοντέλο. Για το γήπεδό της δε θα έλεγα όχι πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Μαύρος τα λέει διότι είναι απέξω.
    Αυτό πιστεύω.
    ΌΛα αυτά σε φιλολογικό επίπεδο διότι το πρόβλημα μας ξεκινά εκτος αποδυτηρίων και φτάνει σε αυτά φυσικά.
    Να λύσουμε το έξω και φτάνουμε στο μέσα.
    Η δική μου επιλογή πάντος δεν είναι ο Τσάρτας αλλά ο Σαβέφσκι.
    Καλό βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς όλους: Και τι με νοιάζει η οργάνωση; Αυτή υπάρχει πάντα όταν δεν υπάρχει χέρι γερό. Η επανάσταση γίνεται πάντα όταν έχει γίνει χαμός και πάει να γίνει κάτι ίδιο αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Δηλαδή να αλλάξει η μοίρα ή ο πλούτος. Δεν υπάρχει επανάσταση. Μόνο επαναστάτες που έχουν σοβαρότατο ταξικό πρόβλημα. Το ταξικό δεν λύνει τίποτα. Παρά μόνο δημιουργεί βιβλία ιστορίας. που βέβαια δεν λένε κι αυτά τίποτα. Απλά καταγράφουν τους αγώνες που θα συνεχίζονται πάντα. ΑΛΛΑΓΗ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ, ΚΑΘΑΡΣΗ, ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ, ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ, ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ ΚΑΙ... ( ΣΥΓΝΩΜΉ ΑΝΝΑ) ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.
    Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΚΕΙΝΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ. ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΚΚΕ; ΜΠΟΡΕΙ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ; ΜΠΟΡΕΙ. ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΤΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΕΙ Η ΛΗΜΝΟΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΟ;
    ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ; ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΔΧ. ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΝΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε παιδια τι ψαχνουμε τωρα; Τα παντα πρεπει να γινονται με σειρα, και το πρωτο βημα ειναι να γινει ο ελεγχος να δουμε που βρισκομαστε πραγματικα, τα υπολοιπα θα δρομολογηθουν πιστευω μολις εχουμε τα ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, αν τυχει και τα εχουμε.
    Κατι ασχετο προς Στηβεν: Ειχα διαβασει το καλοκαιρινο σου κειμενο περι Βαρβαγιαννη αν δε με απατα η μνημη μου. Πιτσιλαδη δοκιμασες; Βεβαια αυτα ειναι γουστα της γλωσσας. Διαλεγεις και περνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αννα το μοντελο της Μπαγερ εχει ενα μικρο προβλημα. Χρειαζεται γερμανους πολιτες.Δεν γινεται.Το μεγεθος-εξαιρουμενου του πεους-δεν μετραει παντα. Οι σοφοι μας αρχαιοι προγονοι το γνωριζαν καλα.
    Ακριβως αυτο.Το οτι ειναι ΑΠ'ΕΞΩ ΑΚΟΜΑ κατι λεει. Και στο κατω-κατω-ας τα πει και απο μεσα.Και αν τα βρει σκουρα ας παρει το καπελο του να φυγει.Ουδεις αναντικαταστατος. Ο Σαβεβσκι,νομιζω,ειναι πολυ light.Καλο παιδι και ησυχο και αυτο ειναι ...προβλημα,οταν πρεπει να κουλαντρισεις ενα χοιροστασιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. pros steven.
    menw eparxia makari na mporousa nar8w.
    aplws eipa enas MPARLOS mas xriazete twra gia proedros asxeta pioi 8anai apo pisw toy
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σωστα.Πρωτα ο ελεγχος. Steven,δεν γινεται να τους τον κανεις εσυ μεσω της εταιριας που εχεις;Δεν ειναι και τοσο ασχετη.Με κανενα φυγοκεντρο διαχωριστηρα που θα χρεια στει για την οργανωση,κανενα μεικτη για τον Ντουσαν,τιποτα περιεκτες για τα χρεη και χρωματογραφους για τους αμετοχους.
    Πλακα-πλακα,εχει αρχισει να μου λειπει ο Κοζωνης.Δεν ξερω. Ηταν κομματι μας.δεν πιστευω οτι χαθηκε.Πρωτη φορα ερωτευομαι ανθρωπο απο αποσταση και μαλιστα απο φωτογραφια διαβατηριου.Kαι εκεινη η φλαμουρια που υπηρχε πισω του στην φωτο,να υπαρχει ακομα αραγε; Να την ποτιζουν;Εχω κατι εννοιες ωρες-ωρες...Bob,we love you anyway!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αφιερωμένο εξαιρετικά ήταν το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στον Λεβαδειακό. Ο 18χρονος μέσος, μόλις σκόραρε, έδειξε προς τα επίσημα, όπου βρισκόταν η σύντροφός του Σάσα Μπάστα που πανηγύριζε όρθια το γκολ.
    apo to sentragoal http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=6623726
    τουλαχιστον κατι αγαπαει
    ε.μ
    τςρα μπορς να κοιμη8ω ησυχοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. πιστευω αμα φυγει ο ντουσαν,θα δουμε τα ραδικια αναποδα.
    τον μαντουκα πρωτη φορα τον ειδα να εχει τοση διαθεση,τι εγινε?
    ο λεο ειναι απροπονητος
    ο μακος δεν εχει εγκλειματιστει ακομα και δεν τον βοηθανε και οι συγκιριες
    Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ,ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΟΛΟΥΣ!!
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΦΤΕΕΙ Ο ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ
    αμα ειχαμε γηπεδο θα ηταν τελειως διαφορετικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τελείωσε η κατάληψη και ξεκινά αύριο ο έλεγχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς ανωνυμο: Εχω την εντυπωση φιλε οτι τον Μπαρλο σκεφτονται και αυτοι...μη τυχον και καταντησουν ετσι.Πραγμα δυσκολο βεβαια γιατι εχουν γερες καβατζες.
    "ΤΟ" ΚΟΡΟΙΔΟ ο θειος Λουκας.Το βεβαιωσε αλλωστε και ο αρχιμαλακας ο Γρανιτσας.
    Πολυκατοικιες-φαντασματα 70-80 χρονων μενουν ορθιες και κατοικουνται ακομα και το γηπεδο του,την εξεδρα του,την γκρεμισαν μολις 25 χρονια μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. χρεωμενη η ομαδα μεχρι τον λεμο,χωρισμενη αποδω και απο κει,και ο γρανιτσας ριχνει το γηπεδο επειδει ειχε προβλημα μια εξεδρα!!!,τι να πω?
    ειχε αγορασει την ΑΕΚ?ποιος του εδωσε αυτο το δικαιωμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αννα,ελπιζω να πηραν τις διαβεβαιωσεις που ηθελαν...και οχι μονο τα μελομακαρονα που ζητουσαν χθες.
    Αντε,να αρχισει το καζανι να βραζει.Ριχτε τα παλιοχαρτα μεσα,τιμολογια,διπλα και τριδιπλα,χειρογραφες αποδειξεις,νουμερα γραμμενα σε χαρτοπετσετες,τα αδεια μπλιστερ απ'τα χαπια του Τροχανα στα κατω συρταρια,τα πλαστικα κυπελακια απ'τους καφεδες του Θανοπουλου,τα αδεια πακετα απ'τα πουρα του "Μακαρου",τα e-mails, τα αντιγραφα-φειγ-βολαν-των προσυμφωνων,τη φωτογραφια του Μπομπ,τα εγγραφα των "Σπατων",τις επιταγες,δεκα τριχες απ'τα μουσια του ποντικομουρη,ανακατεψτετα ολα,ριξτε και δυο-τρεις γαλοπουλες μεσα και καλη ορεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Μάτζο: Θυμάμαι που είχα κατηγορηθεί οτι τα παίρνω απο τον Βαρβαγιάννη. Μεγάλη πλάκα. Φίλε ούζο Πιτσιλαδή δεν βρίσκω στα μπακάλικα που πάω. Στο ούζο που πήγε η blogοπαρέα, ο Χαράλαμπος έφερε Σαμαρά και το βρήκα εξαιρετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Χρήστο: Η εταιρεία μου αχολείται με τον ποιοτικό έλεγχο όπως σωστά γράφεις. Εδω χρειάζεται ποσοττκός. Μήπως κάνω καμιά θυγατρική, τώρα που το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλημέρα σε όλους
    Ακούστε αυτό να κουφαθείτε!
    Η ΑΕΚ είχε φέτος αυξηση του Μ.Ο. στα εισητήρια κατά 3%.(πηγή:σ.υ.Γαλάνη)
    Γι αυτό είμαστε ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Διαβάστε και εδώ να ξανακουφαθείτε:
    http://www.bobkozonis.gr/
    Μήπως τελικά τα θέλει (συγνώμη) ο κώλος μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εδώ Παππάς εκεί Παππάς τα λένε με τον Δ.Χ για τον Θανάση και τον Σταύρο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πιθανόν τα νεύρα του Ντούσαν να μην έχουν να κάνουν με την απόδοση των παικτών αλλά με το νέο σχέδιο σωτηρίας στο οποίο αυτός δεν είναι μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο Παντελής Νικολάου τα ''λένε'' ακόμα με τον Παππά;
    Τι γνώμη έχει αυτός για τις οικονομικές πολιτικές τύπου Κιντή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Steven
    γραψε μου στο παρακατω mail,σε ποια διευθυνση να σας στειλω τσικουδια.Ο πεθερος μου ``καζανευει`` αυτες τις μερες στα ορεινα,και παντα βγαζει προιον-δυναμιτη.
    Ετσι, οταν ξανα βρεθειτε για ουζακια,να πιειτε και τσικουδια στην υγεια της ΑΕΚ και της Κρητης
    miltosmaroulis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Για να δούμε πόσο καλό παιδί θα είναι ο Ρέφικ τώρα που προπονήθηκε ξανά.
    Η αλήθεια είναι ότι είναι καλός παίχτης,απείθαρχος αλλά η ΑΕΚ τον χρειάζεται αυτή την στιγμή.
    Μπράβο και στον Μπάγιεβιτς που έριξε νερό στο κρασί του διότι οι εγωισμοί είναι πολυτέλεια για την ομάδα αυτή την στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. poso rwmpa mporoun na ginoun akoama aytoi sthn dioikhsh
    Μέχρι και πέντε εκατομμύρια ευρώ άτοκα ήταν αποφασισμένος να δανείσει στη νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Χαράλαμπος Κοζώνης, σύμφωνα με την επιστολή που απέστειλε στον Νοτιά, την περασμένη Πέμπτη, προτού βεβαίως αποσύρει το ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.
    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=6633636

    kai den enow gia ta lefta enow gia thn diaroh tou eggrafou
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλησπερα σε ολους. Χαραλαμπε,μπηκα στην "σελιδα" που απορουσα πως δεν ειχε δημιουργηθει ακομα.Την εφτιαξαν.Πολλα τα χαπατα.Αυτα βλεπουν-και ξερουν- ο πατηρ Δ.Χ. ο υιος κοντος και το αγιον και ανενεργον πνευμα των αμετοχων και παιρνουν κουραγιο και δυναμη. ο θεος των ηλιθιων ΑΕΚτζιδων ειναι μεγαλος...ποτε δεν ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ρε παιδια που ειναι η παλια ΑΕΚ ; Κατορθωσαμε ενα τετοιο ματς να το κανουμε ντερμπι. Η ΑΕΚ φετος δεν ειναι ομαδα και δεν θα ειναι ομαδα μεχρι να βρεθει ενας τροπος να λυθουν τα οικονομικα προβληματα. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (οπως δηλωσε και ο Μαντουκα).

    Υ.Γ. Αν γνωριζει κανενας πως παει η υποθεση με τους (καινουργιους ) μετοχους να με ενημερωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ante re arxidia pou einai to endiaferon sas gia tin omadara mas oi monoi pou fonazan sto x8esino paixnidi itan i original EMEIS. Re eseis eiste aektzides eleos diladi. Ti nomizeis oti exeis kanei see auto to blog stiben ? A kai stiben min nomizeis oti se 3exasa exeis na fas POLI 3ilo Koloamerikanaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οι οποιοι "αμετοχοι" μετοχοποιηθησαν ταχειστα υστερα απο το νεφτι μαρκας 'εισαγγελεξ" που τους εβαλαν στον κωλο. και ο Παππας,αντι να παει για Δεσποτης στα "επισημα του ΟΑΚΑ οπως νομιζε,τωρα ετοιμαζει ταχα πλανο (καθυστερησης)για την επιβιωση της ομαδας-λεει-ως το καλοκαιρι. Θα μπορουσε να γινει και εβδομαδιαια εκπομπη στον "ΣΚΑΙ" : "SURVIVOR TEAM"( μια ιδεα σου ριχνω Παππα -που δεν εισαι ουτε διακος-για επιπλεον εσοδα απ'τα "τηλεοπτικα").Και καλογηρος να θες να γινεις πρεπει να αποδεχτεις οτι θα υπηρετησεις καποιο 'μετοχι'. Και εκει αμετοχος θες να εισαι και να διαβαζεις τα δρωμενα του μοναστηριου σου απ'τα "Αθωνιτικα Νεα";
    Βρε αχρηστοι-που σας δουλεψε ενα αμουστακο με μονο του "προσον" την λαοφιλια.
    Για την οποια λαοφιλια εσεις προστρεξατε σαν νεραιδες στην ΑΕΚ και καλα κανατε.Αλλα αν εσεις ξερετε "απο καραβια", ο κοντος ηξερε απο 'οπαδους". Πανιβλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Επισης θελω να ρωτησω τι νομιζεται οτι θα γινει με τον τζιμπουρ. Πιστευω πως σε αυτο το σημειο πρεπει να τον χρησιμοποιησει διοτι ο μπλανκο οπως και να το κανεις φετος δεν παιζει μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. προς tolh:αφου ειστε ΕΣΕΙΣ "γνησιοι" γιατι δεν προτεινετε στον καραγνησιο προεδρο της Ερασιτεχνικης Χατζιχρηστο που εχει το 10% να απαιτησει στο επομενο Δ.Σ. να γινει ελεγχος οπως ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. pros tolh
    alex
    esy pou agapas thn aek gia pes mas posa xrhmata se prostima exei plhrwsei h aek gia thn agaph steas kai poses fores timori8ike h omada.
    to karavi pou spasate poy gyrnagate apo krhth apo thn polh agaph to kanate?
    e.m
    prwn organomenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τι να το κανω το οτι γκαριζετε στο σταδιο;
    ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.
    Για τον "βατραχο" βγαινατε με μαυρες σημαιες, και ειχατε λυσσαξει.Χαλασατε τον κοσμο. και τωρα,τι; Μουγκα; Μονο "πορομ-πομ-περομ" στις κερκιδες απο 200 ατομα;. Και απ'ολα οσα εκανε ο κοντος, σας πειραξε μονο που ηταν χαφιες. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ; Την παρτι σας και παλι δηλαδη;Το οτι ξεσκισε την ομαδα δεν σας πειραζει τοσο;ποιος τον υποστηριζε και τον αγκαλιαζε στα καγκελα αυτον τον χιμπατζη; Εγω μηπως; Δικο σας δημιουργημα ειναι ο κοντος. Φατε τον...λουστειτε τον. (το δραμα ειναι οτι τις μαλακιες του πρεπει να τις υποστουμε και εμεις). Τι φταιμε ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Συμφωνω μαζι σου Χριστο ολοι ξερουμε οτι η ORIGINAL υποστηριζε τον Ντεμη. Ο μονος λογος που τον βριζουν τωρα ειναι οτι ο κοσμος δεν τον θελει και γιατι τωρα βλεπουν τις συνεπειες. Προς προσωπικη μου αποψη η ORIGINAL υποστιρηξε τον Ντεμη μονο και μονο διοτι την αναβαισε στην ιεραρχεια. Διορθωστε με αν κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. παλικαράκια χαλαρώστε γιατί δεν είναι σωστό πάλι να βριζόμαστε,λες και είμαστε εχθροί.
    Να σας ξαναθυμήσω ότι ότι η original ή οργάνωση όπως την λέτε, τα είχε με το κοντό από την 2η χρονιά του (αν θυμάμαι καλά) από το Περιστέρι,
    δεν είμαι οργανωμένος στην original εδώ και καμία δεκαριά χρόνια λόγω οικογένειας και την ΑΕΚ την έβαλα σε 2η μοίρα.
    Ξέρω πολλά παιδιά από την original και τι επίπεδο έχουν, πολλοί από αυτούς έχουν καλύτερο από όλων μας εδώ μέσα.
    Από την αρχή του blog έχεται φαγωθεί μαζί της και με τον ΔΧ, έχει κάνει λάθει και ίσως πολύ σοβαρά μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα δεν κάνει λάθει. Γιατί όλοι εσείς δεν κάνατε κάτι σαν αντιπολίτευση ας πούμε ? πχ να ενώνατε τις φωνές σας με τους defenders.
    Toν κοντό μόνο η original τον απόθέωνε σαν παίχτη? Σαν πρόεδρο επήσεις περισσότερο τον απόθεώνατε εσείς παρά αυτοί.
    Όσον αφορά τον βάτραχο όπως πολύ σωστά είπες Χρήστο, τώρα που έχει σταματήσει να ασχολείται μαζί του τις βάζετε και χέρι.
    Ωραίοι είστε ρε μπράβο σας

    Μάνος21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Οργάνωση ψάχνει νέο θεό να λατρέψει, να αγαπήσει, να μισήσει και στο τέλος να βρίσει.
    Πληροφοριες:Βλάκες Αυθεντικοί
    Ντούσαν, Ντέμης , Νοτιάς ,.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς alex N.F. Προκειται για οριτζιναλ λαοπλανους.(εξαιρουνται αρκετα παιδια που ειναι στην οργανωση.Αυτο δεν χρειαζεται να το λεμε συνεχεια.Μιλαμε για την 'γενικη γραμη της")θεοποιει τα στελεχη της ομαδας για να εχχει αργοτερα την χαρα να τους βαζει ταμπελες."προδοτης" ο ενας 'χαφιες" ο αλλος" "αχαριστος" ο τριτος και παει λεγοντας. Τι να πρωτοθυμηθεις:Θελεις "Ντουσαν"; μεσα. Θελεις Μελισσανιδη;Μεσα. Θελεις "κοντο"; Μεσα. Θελεις "Θ.Μαυρο;" Μεσα.(η μαλλον οχι...αυτος εχει ξεφυγει απ'την ιερα εξεταση του Δ.Χ. γιατι απλα δεν ασχολειται.Αν το αποφασισει,θα τον φαει το μαυρο σκοταδι κι'αυτον...εκτος και αν εχει 'καρυδια και δεν τον ζαλισει το "ποιος-ποιος" του σερβιριζαν στο γηπεδο και πρεπει ετσι να ξεπληρωσει το "λογαριασμο" σημερα.)Ελαχιστοι πλεον απο την ΑΕΚ θελουν να ασχοληθουν με την ομαδα-οχι γιατι δεν θελουν αλλα γιατι τους περιμενει η "σκυλα" και η "χαρυβδη".Θελεις "Στελλαρα"μεσα.(Αυτος φερθηκε λιγο πιο εξυπνα σαν πονηρος Ναξιωτης που ειναι και εφυγε νωρις πρωτου τον υποστειλει απ'το κονταρι της ΑΕΚ ο σημαιοφορος Χατζιχρηστος) Ποιος αλλος εμεινε; Κατι βετερανοι σαν τον Παπαιωανου,τον Νεστοριδη,οι οποιοι ειναι γεροι και ακινδυνοι. Δεν βαριεσαι αδελφε. Φαι να εχουμε να τρωμε απ'τα σπλαχνα του Δικεφαλου.Στο τελος,τα κοκκαλα του, θα τα πεταξουμε στα σκυλια της "Βαρβακιου" αγορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Και ολα αυτα που λεμε συνεβαιναν μεχρι χθες. Κυριολεκτικα και μεταφορικα. Η οργανωση ειναι πια 'χθες". Δεν υπαρχει.Δεν υφισταται.Μια χουφτα ανθρωποι εμειναν.Ευτυχως μεν,μηπως ειναι αργα δε,λεω εγω. Τελος παντωνν.
    Υ.Γ. Μανο δεν τα βαζω με την οριτζιναλ. κατα βαση με ενα προσωπο ειναι η αντιπαραθεση.(αλλωστε σε ολες τις "οργανωσεις",'παραταξεις" και ολα αυτα, 1,η 2 προσωπα δινουν το εναυσμα,την γραμμη και τους στοχους. ο κοσμακης ακολουθει.Ηγετη θελει και ας ειναι και με παπακι.
    Δεν τα βαζω με καποιον αλλον.Δεν εχω κανενα προσωπικο θεμα. Δεν ειμαι τρελος. απλα βλεπω τι κανει κακο στην ΑΕΚ και τι οχι.Δεν κρινω την ΑΕΚοφροσυνη του καθενος.Δεν εχω τετοιο δικαιωμα.Το οτι αγαπας κατι ομως δεν σου δινει και το δικαιωμα να το αγκαλιαζεις μεχρι να το σκασεις,να το πνιξεις.Ουτε να γινεσαι τιμητης σε καθε τι, ουτε δοκτορας ουτε προστατης της.τιποτα απο αυτα.
    Το συμφερον του συλλογου μας ειναι η ενοτητα.Ασφαλως. οταν στον αλλον ομως βαζεις ταμπελες τοτε τι γινεται; Και στο κατω-κατω,βαλε και μια στον εαυτο σου εκτος απο "ΑΕΚαρας" που δηλωνεις.τοσα "λαθη" ρε πουστη μου...τοσες "λαθος" εκτιμησεις που μας εχουν κοστισει.Τοσες "προτιμησεις" "λανθασμενες".Τοσες αποφασεις και δρομους που πηρες που εκ'των πραγματων αποδειχθηκαν "λαθος".Διωχνεις 'λαθος" ανθρωπους και αγκαλιαζεις "λαθος" ανθρωπους. ΗΜΑΡΤΟΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 2007-2008. Η χρυσή χρονιά της ΑΕΚ. Αδιαμφησβήτητα μια από τις κορυφέες πορείες στην Ευρώπη, νίκη απέναντι στο μεγαθήριο του Μιλάνου, συντριβή και ταπείνωση των ερυθρόλευκων με 4-0 και καθαρή κλοπή πρωταθλήμαυος για 1 βαθμό. Την επόμενη χρονιά καταφθάνει ο άνθρωπος-θαύμα στον τομέα της προπονητικής. Χρειάζεσαι πραγματι ταλέντο για να ισοφαρισθείς σε 3-3 από 3-0 από το Θρασύβουλο. Στην αρχή όμως ήταν αλλιώς. Νίκη κόντρα στον ΠΑΟ και τουλαχιστον μια αξιοπρεπής πορεία τις πρώτες αγωνιστικές. Ύστερα χάος. Απανωτά "ατυχή" αποτελέσματα το ένα χειρότερο του άλλου. Αποκλεισμός από την Ομόνοια! (στην αρχή βέβαια) ήττα από τους χεορότερους των χειροτέρων και κάπως, ακόμα απορώ πως, 4η θέση. Φέτος είχα ξανά κούφιες ελπίδες. Έβλεπα τα φιλικά και έλεγα "εντάξει φιλικά είναι".Έβλεπα την πορεία των "μεγάλων" και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου πως είναι όπως λένε οι νέοι "άμπαλοι".Έκρυβα από μένα την αλήθεια που τώρα αποκαλύπτεται. Ποιόν να κατηγορήσεις; Τη διοίκηση; Τον Ντούσαν; Την Original; Τους "μέτοχους αμέτοχους"; Ποιόν να κατηγορήσεις που η ομάδα από το τέλος της χρονιάς του 2008, κάθε ματς γινόμαστε και χειρότεροι. Μπορεί κόσμος (για την Original την "κατεστραμένη" μιλάω) να το αρνείται αλλά είναι η αλήθεια. Δεν θα λύσω εγώ το πρόβλημα της ΑΕΚ ούτε θα προτείνω κάτι. Όποιος όμως μπορεί να το λύσει, ας το κάνει γρήγορα. Δεν αντέχω. Και η ομάδα δεν το αξίζει. Ως πότε θα βλέπουμε την ΑΕΚ να πασχίζει για να αποσπάσει τη νίκη όχι από το Λεβαδειακό αλλά από τη Real (όπως καταντήσαμε) που απλά έχει το σήμα του Λεβαδειακού στη φανέλα. Ως πότε θα βλέπω μπροστά μου τον πατέρα,φίλο μου,παιδί μου να γελά με μένα; Να γελά που του έλεγα για την αλητία του Ολυμπιακού και την ομαδάρα την ΑΕΚ. Να μου λέει για την Ολυμπιακάρα και για την "πανάσχετη" ΑΕΚ και να του λέω ότι δεν ξέρει τί λέει. Ας αναρωτηθούμε όλοι κάτι. Γιατί φίλοι μου, και εδώ κλείνω, να δικαιωθεί; Γιατί να τον αφήσουμε να υποδαβλίσει ότι με τόσο αγώνα υποστηρίζαμε και υποστηρίζουμε μια ζωή;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. "Δεν κανει λαθη οποιος δεν κανει τιποτα'. Συνφωνω.
    γι'αυτο συστηνουμε στον Χατζιχρηστο.: Μη κινεισαι ,μη κανεις τιποτα.Κανεις γκαφες...κανεις 'λαθη", κανεις πατατες. Μεινε στην εξεδρα και φωναζε,χειροκροτα,η διαμαρτυρησου. Αλλα προς θεου,μην παιρνεις αποφασεις και μην εγειρεις τον κοσμο αγορι μου γλυκο. Εισαι ενα "λαθος" απο μονος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προς Χαραλαμπο:

    Τωρα το διαβασα το σχολιο σου και μπηκα απο περιεργεια στην διευθυνση εκεινη (bobkozonis.com) συγγνωμη ειναι δυνατον να γινονται αυτα τα πραγματα ; Ρε ξεφτιλιζουμε την ΑΕΚ μας μονοι μας και δεν το εχουμε καταλαβει. Εχεις δει ποσοι εχουν γραψει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς Alex NF
    Πρόσεξε και τι γράφουν,λές και τον ξέρουν χρόνια ...
    τελικά μου φαίνεται ότι είμαστε κορόιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο αλογομουρης μας χρωσταει ενα καρο λεφτα και αυτος πηγε και εφερε τον σμολαρεκ στην καβαλα!!
    αυτα ειναι......να δουμε τι αλλο θα δουμε σ αυτην την χωρα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Παλι εγω ειμαι.Ο ανωνυμος που εγραψε και χθες.Εμπαινα κατα καιρους στο μπλογκ αλλα δεν ειχα τη δυναμη να γραψω.Δεν ξερω τι πιστευει ο καθενας. Δεν ξερω τι ακριβως θελει απο μενα ο Χρηστος. Δεν καταλαβαινω τι περιμενει. Δεν εγραψα για να γινω ο περιγελος καθε ηλιθιου που νομιζει οτι εχει δικιο. Μπορει να ειμαι ηλιθιος και ανυπαρκτος για τον καθενα. Αλλα ξερω πως αγαπω την ΑΕΚ και κανεις δεν θα υποστηριξει το αντιθετο. Ξερω επισης οτι δεν μπορειτε ξνα κανετε τιποτα. Κανεις δεν παραδεχεται πως αποτυγχανει. Χθες εγραψα την αληθεια και μονο την αληθεια και κανεις δεν θα τη διαστρεβλωσει. Σχολιαστεμε. Δεν με ενδιαφερει. Ξερω ομως που βαδιζω.Ξερω την κατασταση και δεν βαδιζω σε ασταθες εδαφος. Ολοι μιλατε για την κακη οικονομικη κατασταση. Κανεις δεν μιλα αληθινα.Λογω της αγαπης για την ΑΕΚ θελετε να κρυψετε αυτο που πραγματικα πιστευετε. Φιλε μου Στηβεν ξερω οτι δεν διαβαζεις ο,τι γραφουμε.Στα αρχιδια μου οι αποψεις καθε πικραμενου λες.Συμφωνω.Θελω ομως μια απαντηση.Εχω καποιον μαζι μου στον αγωνα;Συμφωνει εστω και ενας μαζι μου;Τι πιστευεις εσυ για μενα;Η μηπως ειμαι απλα ο μαλακας, ο αναρχικος, ο εξορτιστος που δεν εχει κανεις χρονο για αυτον στην κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ρε μαγκες αυτους τους μαλακες του νικολαιδη μπορουμε να τους διωξουμε?πολυμετοχοι και μαλακιες,στην ελλαδα δεν περνανε αυτα.Τα διαβαζω ολα αυτα και μου πεφτουν οι τριχες,αν ειναι δυνατον ν ειναι μια εταιρια μεσα που εκμεταλευτε το σημα 7 μυρια.....δλδ τι αλλο πρεπει να γινει?
    δλδ τις μαλακιες τις δικες τους θα τις πληρωσει κ αλλο η ΑΕΚ?να φυγουν!τι πλαν β και μαλακιες,δωστε την και τον πουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. το πιο απλο πραγμα σε μια ομαδα δεν μπορουν να διαχηρηστουν,να πουλησουν φανελες.
    να μας πανε στο καραισκακη καλητερα,τι ν σμυρνη?
    εδω εκανε προεδρος ο θανοπουλος δεν θα κανω εγω σου λεει ο παππας?
    τον πουλο ρε αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Προς ανώνυμο: Φίλε συμφωνώ μαζί σου. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. Ή ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΝΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ.
    ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ; ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ; ΑΝ ΝΑΙ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Βασικα ειναι αδιεξοδος αφου δεν πεζει καποιος με χρημα.η λυση ειναι μια, φευγουν οι παιχτες με τα μεγαλα συμβολαια(τον δελλα ,τον λυμπε,τον ριμπο γ αυτο δεν τους διωξανε?γτ πηραν τον μαιστοροβιτς,τον κυριακο τον τζιμπουρ κ.λ?)παι σε μικροτερο γηπεδο(επρεπε να το ειχαν κανει απο καιρο!δεν φτανει που μας γαμαει το καθε κορακι τους πληρωνουμε και απο πανω!γαμω το συστημα ολο!)τον ντουσαν?βασικα ειναι η συμπαθεια μου,αμετακλητος (μεχρι και προεδρο θα τον εβαζα αμα ημουν παππαμετοχος)το οτι ασχολουμε ακομη ειναι λογο αυτου.και οσο γ τους γκιωνηδες,να δωσουν ολοι τις μετοχες σ εναν,να βγαζουμε ακρη κ εμεις που πληρονουμε τοσα χρονια.εδω λενε να βαλουν κ αλλους!εδω με ενικ και νεντμεντ μας βγηκε η πιστη να γλυτοσουμε, φαντασου με 10-20 παπατζηδες τι εχει να γινει,που να την ξεχρεωσουν κ ολας!!(ουτε μια στο εκατομμυριο,θα παρουν τα δικα τους τα ψιλα και αντε για θα πουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Προς Ανώνυμο: Θα γίνει αναδιάρθρωση του ΔΣ. Μετακόμιση άμεση σε μικρότερο γήπεδο δεν βλέπω αυτήν την στιγμή. Μάλλον θα πουληθεί κάποιος παίκτης. Πάντως ήδη χτυπάνε νέες πόρτες ψάχνοντας. Η τριανδρία έχει αποφασίσει να βάλει τα απαιτούμενα για να βγει η σαιζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ο σκοκο θεωρειτε μεγαλο συμβολαιο?
    απο τι ξερω γ μεγαλα συμβολαια ειναι αυτοι:
    σαχα
    μαιστοροβιτς
    χουανφραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Προς ανώνυμο: Σωστά τα λες. Ο Χουανφράν δεν μπορεί να πουληθεί όμως. Στα μεγάλα είναι κι ο Μπλάνκο κι ο Τζιμπούρ. Για πώληση παίζει κι ο Μαντούκα. Αν θέλεις συνέχισε τον διάλογο στην τελευταία ανάρτηση για να μην ψάχνω το blog. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Προς ανώνυμο: Μαζί σου είμαι, χωρίς να σε πολυκαταλαβαίνω, για την ΑΕΚ. Δεν υπάρχει για μένα εξόριστος, ούτε αναρχικός χωρίς λόγο. Οι τύποι στα Εξάρχεια δεν είναι όλοι αναρχικοί. Τρία χρόνια διαφωτιστής στο ΚΚ ήμουν και ξέρω τα πράματα. Κι ας με λένε κάποιοι αμερικανάκι, που φυσικά δεν είμαι ούτε σαν καταγωγή, ούτε σαν παιδεία, ούτε σα νοοτροπία. Φυσικά δεν είμαι κι Έλληνας Χατζηαβάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Προς "ανωνυμο": Πως σου ηρθε οτι θελω κατι, η περιμενω κατι απο σενα.Αλλο παλι και τουτο! Απλα συμφωνησα σε προηγουμενο σχολιο σου για την αποψη σου για τον Γρανιτσα και σου ανεφερα τον Μπαρλο και το γηπεδο που "του γκρεμισαν".Δεν διαφωνουμε καπου σε αυτο. Οποτε...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ...εκτος και αν δεν εισαι "ανωνυμος" αλλα "επωνυμος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. "Τιμη-ντροπη" χαρακτηρισε ο Δ.χ. την προταση που του εκανε ο Παπαμετοχος για την προεδρια της ΠΑΕ.(τωρα τι μυαλα κουβαλαει ο παπας,μη με ρωτατε...) Εγω θα δυσκολευομουν να αρνηθω.Απορω με την υπομονη και την καρτερικοτητα του. Θα ειχε την απειρη ικανοποιηση και ηδονη,να επιδωσει το χαρτι της απολυσης του "βατραχου" ο ιδιος...αυτοπροσωπως. Ειναι ο ορισμος της εγκρατιας.Εισαι ηρωας."Γιατι να γινει ο περιγελος καθε ηλιθιου που νομιζει οτι εχει δικιο";
    Η μηπως το εκανε γιατι το timing ειναι σχεδον απαγορευτικο για τετοιες απερισκεπτες ενεργειες.Καλυτερα να κρατας το κουτι με τα "ταμπελακια",παρα να κρατας ενα μαξιλαρι και να πεφτουν ολοι πανω σου.Τετοιες ωρες,τετοια λογια. Ορθα επραξε λοιπον. Και τα περι 'ντροπη να ειμαι εγω προεδρος" και τις ψευτικες αυτοαναιρεσεις και τις ακοπες "ταπεινοφροσυνες" ας μην τις λαμβανουμε σοβαρα υπ'οψην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή