Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

             Για τον δικό μας, σας τα είπα χθες. Ένας πολύ κακός διαιτητής γενικά είναι ο Παπασταμάτης που ζει στον κόσμο του. Δεν μελετάει ούτε τι κρισιμότητα έχει το παιχνίδι που πρόκειται να σφυρίξει, ούτε κοιτάει τον αγωνιστικό χώρο για να καταλάβει αν θα παιχθεί ποδόσφαιρο, πόλο ή κατς. Και το απέδειξε χθες. Όχι οτι είναι δικιολογία για την ΑΕΚ, αλλά στο 0-0 όταν δεν σου επιτρέπει να προηγηθείς ( ξεκάθαρο πέναλτυ στον Άλβες )  και μετά ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ και να βρεις διαδρόμους, είναι κομβική η παρέμβαση. Επίσης στο 2-0, το γκολ του Μπλάνκο ( είναι και γκαντέμης εκτός απο άσχετος ) είναι κανονικότατο παρ'όλο που δεν θα άλλαζε την τακτική του Αστέρα.
           Στο Χαριλάου χτυπήθηκαν τα συμφέροντα. Ο ένας είχε τον Παμπορίδη, ο άλλος είχε τον Γενναίο . Τελικά κέρδισε ο Άρης και καταλαβαίνετε τι πρόκειται να γίνει στον δεύτερο γύρο, εκτός απο τη ρεκόρ συγκομιδή των βαθμών για τις δυο κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Πάντως αν ο Παμπορίδης δεν πάει σπίτι του για το πέναλτυ που δεν έδωσε στον Άρη, καλό είναι να συνεχίσει την καριέρα του σαν διαιτητής σνούκερ. Διότι δεν είδε την προτεταμένη χεράρα και την σφαλιάρα στη μπάλα, απο δυο μέτρα και σε τείχος.
          Ο διαιτητής Χαραλαμπίδης στο ΟΑΚΑ άψογος. Έδωσε το ανύπαρκτο πέναλτυ για να πάρει μπρος η αλογοτροφή και κατακύρωσε το δεύτερο γκολ για να μην αγχωθεί περαιτέρω ο Πατέρας. Αρκετά τον έχει τρελάνει ο Παύλος με το Νόμπλια. Και σιγά βέβαια μην έβγαζε και κίτρινες κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟ για διαμαρτυρία. Ο άνθρωπος σπίτι του ήθελε να πάει σαββατόβραδο, αλλά καλό θα ήταν να μένει εκεί όταν διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες.
             Στην Κρήτη ο Τριτσώνης έσκισε. Και τον κανονισμό  και τα μάτια μας. Αυτός δεν ασχολείται με τον καινούργιο ΚΑΠ, διαβάζει αυτόν που διάβαζε ο μπαμπάς του πριν 20 χρόνια. ΟΙ ΑΓΚΩΝΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. Έτσι χάρισε δυο κόκκινες ( απο μια στην κάθε ομάδα ), αλλά με την δεύτερη θα κέρδιζε πέναλτυ ο Εργοτέλης. Κι αν δεν είχε μετρήσει και το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ μια που ήταν επιθετικό φαουλ, θα σας έλεγα για το τελικό αποτέλεσμα. Μην ανησυχείτε ο Γκαγκάτσης παραιτήθηκε, αλλά δουλεύει ακόμα.
           Δεν θέλω να τρελαθούμε άλλο. Σαν Έλληνες έχουμε την διαιτησία που μας ταιριάζει για το ποδόσφαιρο που παίζουμε και για τους παράγοντες μας. Απλά να αναφέρω επίσης οτι το δεύτερο γκολ της Καβάλας δεν έπρεπε να μετρήσει ( Σιδηρόπουλος ), αλλά κύριε Τσακίρη κι ο Μάκης δεν είναι χθεσινός. Τα κουμάντα σας μέχρι τώρα τα παρακολουθούσε.  Και το πέναλτυ υπέρ του Ατρόμητου- που ΔΕΝ δόθηκε- ήταν καραμπινάτο ( Γιαννόπουλος ).
        

54 σχόλια:

  1. Φυσικά αν βάζαμε το πέναλντυ που δεν δόθηκε στο 0-0 τώρα πιθανά να μην μιλούσαμε για τα πούλμαν.
    Βέβαια τα 19 λάθη στην άμυνα μας κάνουν κανα δυό μπαλάκια,ειδικά με Σάχα τερματοφύλακα.
    Ο διατητής μας συμπεριφέρθηκε έτσι όπως την έχουν καταντήσει την ομάδα μας ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν.
    Πώς; ΟΜΑΔΙΤΣΑ
    Πιγμή στις ομαδίτσες,προσκήνημα στις μεγάλες.
    Απορία: Ο ΔΧ τελικά έχει ή όχι το 44%;
    Αν ναι,η πλειωψηφία δεν έχει το δικαίωμα της γενικής συνέλευσης για αυξηση του ΜΚ;
    γιατί δεν την κάνει να έρθει ο ''λεφτάς'' Μπομπ μια ώρα νωρίτερα;
    Πως είπατε;Δεν είναι έτσι το σενάριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σε όλους, οι μετοχές Χαράλαμπε είναι προνομιούχες, δεν μπορούν να πάρουν μέρος σε αύξηση ΜΚ, δεν μπορούν να ψηφίσουν γιατί δεν έχουν το ok από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, και γενικός του τις έδωσαν απλά για να τις έχει, α και για να πληρώνει τις δόσεις στην Μόργκαν μιας και τα έχει περίσσια.

    Η κίνηση να παραδώσει ο Πόλυς τις μετοχές στην ερασιτεχνική, πιστεύω πως έγινε για να σταματήσει την ιστορία Κοζώνη, αλλιώς δεν βγάζεις νόημα.

    Αν παραδώσει και ο Παππάς τις μετοχές στον ΔΧ, νομίζω ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί ούτε ο ισολογισμός στην ΓΣ, ούτε να κάνουν την αύξηση του ΜΚ. Το πρωτοδικείο πλέον θα είναι μονόδρομος.

    Αν έχω κάπου λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Billys,τον Κοζωνη τον θελει ο σιχαμας στην ΑΕΚ{μεχρι τωρα τουλαχιστον....}.Αρα δινοντας του ολοι τις μετοχες τους μπορει να τις δωσει οπου θελει.Το θεμα ειναι του εδωσαν μετοχες,η ενα υπογεγραμμενο κωλοχαρτο που λεει απλα τι ποσοστο εχει ο καθενας τους?Του εχουν παραχωρησει αντιγραφο του μετοχολογιου για να δει κι ο μαλακας τι παραλαμβανει,η θα παει ο Κοζωνης και θα δει υπογραφες {μονο δυο μεχρι τωρα,μην ξεχνιομαστε....}πανω σε ρολλο υγειας κιτρινου χρωματος!! Αληθεια,ποσες μερες απομενουν μεχρι την ληξη του ελεγχου?Στηβεν,ποσες μεινανε...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω φίλε monegascos ότι είναι έτσι τα πράγματα, δεν μπορεί να τις κάνει απολύτως τίποτα τις μετοχές, δεν του έχουν εκχωρήσει τέτοιο δικαίωμα, και όσο αφορά τον ΔΧ, να σου πω ότι αυτό που θέλει είναι να πάει την ομάδα στο πρωτοδικείο, και όχι να την δώσει στον Κοζώνη, θέλει να βάλει μπροστινούς δικούς του ανθρώπους, να καταστρέψει το μνημόνιο που έχει υπογράψει η ΠΑΕ για γήπεδο στην Φιλαδέλφεια με ΟΧΙ κάτω από 30000 θέσεις, και να υπογράψει εκείνος σαν ΠΑΕ πλέον καινούργιο για γήπεδο 25-27000 θέσεων με τον Ισραηλινό κατασκευαστή.

    Ένας μύλος είναι όλα στην ΑΕΚ αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει νομίζω κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, κάθε λίγο αλλάζουν τα πλάνα όλων.

    Τα πάντα όλα περιστρέφονται γύρω από το γήπεδο, γι' αυτό τα κάνουν όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν του εδωσαν "μετοχες" αλλα ποσοστα που αναλογουν σε αυτες.
    Και εφοσον ειναι υποθηκευμενες και η εταιρεια καταχρεωμενη,του εδωσαν τα χρεη τους.
    Βεβαια,με αυτο,ουσιαστικα σφραγησαν την αποφαση τους να μην ξαναασχοληθουν.Με την ευχη,η μαλλον την προηποθεση να μην ξανασχολιθει η "ΑΕΚ" μαζι τους στο μελλον
    το θεμα ειναι αν γινει-κυβερνητικος-διακανονισμος,αν ζητηθει απ'την δικαιοσυνη να επιστρεψουν τα χρωστουμενα,αυτοι που την χρεωσαν. Μα αφου,στην Ελλαδα ζουμε και επλιδες τετοιες δεν υπαρχουν,ελπιζουν στον διακανονισμο.
    Τα περισσοτερα χρεη, δεν ειναι τα ηδη διακανονισμενα,η τα πανοτωκια αυτων,αλλα οι υπερκοστολογισεις,τα διπλα τιμολογια,τις 'τυφλες" αγορες,τα "μπαξισια" στους μεσαζοντες,τα χρεη σε τριτους,αναθεσεις-αγορες χωρις διαγωνισμους,αλλα και το ναυαγιο του εμπορικου τμηματος με την empire-puma.
    ποσοι απο αυτους που εχουν λαμβανειν απ'την ΑΕΚ θα πουν "δεν βαριεσαι" μαλλον κανεις.
    Ποσα χρεη μπορουν να "ξανα κοιταχτουν" και να "επαναρυθμιστουν" απ'το γελοιο μας κρατος,με αντισταθμησμα τις οποιες επενδυσεις που-μπορουν να γινουν;Αρκετα.
    Τον περσμενο Ιουνιο ο Καννελοπουλος ειχε κοστολογισει την αξια της ΑΕΚ κοντα στα 200 εκ. γιουρο.
    Το 2004-λεει- η ΑΕΚ ειχε περιουσιακα στοιχεια 500 χιλ. ευρω. τιποτα δηλαδη. Πως δε 4 χρονια και διχως ουτε ενα επιπροσθετο 'περιουσιακο στοιχειο",η εταιρεια ΑΕΚ να κοστολογειται τοτσο;
    Τι υπολογιζε ο "γιος του πατερα του"; 150 εκ. εσοδα καθε ειδους(τηλ/και διαρκειας,χορηγοι,εσοδα C.L κλπ) και 30 εκ. "επενδυσεις" απο τους 26 παρακαλω πολυ-πολυμετοχικους ΑΕΚτζηδες,αυτα τα 4 χρονια,συνολο 200 περιπου.
    6 μηνες μετα λακιζουν ενας ενας με πρωτον αυτον-ο κοντος ειναι εξαιρεση...δεν ειναι ενας απο αυτους ειναι ο special one koytoponiros vlachos) και πετανε τα ποσοστα τους(μετοχες τις λενε τα "χαπατα" αλλα και οι ιδιοι) οπου νομιζει ο καθενας οτι θα δημιουργησει προβλημα στον αλλον αναλογως τις συμπαθειες-αντιπαθειες μεταξυ τους αλλα και τις οποιες "συμμαχιες τους".
    Εχω μεγαλες πειφυλαξεις,για τον ρολο ορισμενων μικρομετοχων στην συνθεση του "2004".Γιατι τα νουμερα που λεει ο Τακης ειναι σωστα(150 +50 εκ.)ασχετα αν αυτα δεν υπαρχουν πια καθοιονδηποτε τροπο στην εταιρεια "ΑΕΚ".Πεταξαν.Εκαναν φτερα.
    Καποιοι τα βουτηξαν. αν ο ελεγχος ηταν σοβαρος και ενδελεχης-δηλαδη και διαχειρηστικος-θα βλεπαμε αρκετα. Τωρα ομως ας ελπιζουμε σε εναν οπως-οπως ελεγχο,'κλεισιμο-σφραγισμα"σαν να ειναι δοντι,διακανονισμος και κυβερνητικα μαγειρεματα,την ΑΕΚ στα σκαλοπατια του πρωτοδικειου και αν ολα πανε "καλα' (παναθεμα μας) να βρεθει ο ανθρωπος που θα δωσει το παραμυθι του οραματος,τα 50.000 εισητηρια,τα 25-30 χιλ. διαρκειας,το γηπεδο-φιλετο και ολα τα υπολοιπα προικια μιας 'καθωςπρεπει" μεσηλικης νυφης.Που δεν πρεπει πια να ψαχνει για συζηγο που την "αγαπαει" και την στελνει στο διαολο, αλλα για συντροφο-επενδυτη,δηλαδη τον νταβατζη της,που μαζι με εκεινον,θα προστατευεται,θα κονομαει,θα ανθιζει,θα προσελκυει πελατες,θα εχει θαυμαστες,θα τραβαει την προσοχη και θα ειναι τελος παντων μια "ενταξει κοκετα" και οχι μια πλυστρα στις αυλες των αφενταδων,οπως ειναι τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τότε την γεν. συνέλευση με θέμα την άυξηση του ΜΤ ποιός την προκαλεί αν όχι η πλειωψηφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Χαράλαμπο: Με το ΑΝ, το παιχνίδι θα άλλαζε σίγουρα. Αλλά το γκολ το τρως στο 10 κι έχεις πολλά λεπτά μπροστά σου και διαιτητικά λάθη γίνονται. Ομάδα δεν έχουμε, φίλοι.
    Ο ΔΧ δεν έχει τίποτα διότι οι μετοχές είναι υποθηκευμένες. Γι' αυτό - και μπράβο του - που σήμερα δεν δέχτηκε την κίνηση του Κύπριου.
    Στο ακυβέρνητο καράβι Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ Η ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. Η ΘΑ ΓΥΡΝΑΝ ΓΕΡΑΚΙΑ, θυμηθείτε το τραγούδι που σας χάρισα προχθές. Τώρα είναι ο Μπάγεβιτς ένα απο αυτά. Φυσικά όλοι λένε οτι μας κρατάει ενωμένους. Δεν τον κατηγορώ, προσέχτε, αλλά θέλει να μπει σε μια κολυμπήθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επίσεις οι προνομιούχες μετοχές λόγο του ότι στην περασμενη χρήση η εταιρεία είχε κέρδη πρέπει να μοιραστήκαν και μερίσματα και απο τις προηγούμενες ζημιογόνες.
    Είναι σίγουρο για τις προομιούχες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρα Billys,το οτι παραχωρουν τις μετοχες στην ερασιτεχνικη,ειναι δυο φορες κουκια με λαδι...Τις δινουν γιατι δεν εχουν που να τις βαλουν? τις δινουν για να βρει ο σιχαμας αγοραστη? για να ριξουν τους τονους της εξεδρας με μπροσταρη τον αρχηγο τους? ....Το ρισκο το μεγαλο ειναι για ολους αυτους το πρωτοδικειο,γιατι παντα παιζει ο ασταθμητος παραγοντας να εμφανιστει ο οποιοσδηποτε,και εκει να γινει της πουτανας...Και ο Κοκκαλης στο πρωτοδικειο τον πηρε τον κωλομπαρα της τρουμπας,αλλα εκει ηταν ολα κανονισμενα και φιξαρισμενα,και δεμενα απο ολες τις μεριες τα πραγματα.Εδω,που να πιασεις και που να αφησεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς billys: Πουθενά δεν έχεις λάθος. Αλλά τα πράματα είναι πιο μπερδεμένα. Διότι ο ΔΧ αρνείται πλέον συστηματικά. Και καλά κάνει. Το πρωτοδικείο είναι όταν δεν υπάρχουν λεφτά και δεν είναι κακή λύση. Φυσικά τα πάντα είναι σχεδιασμένα διότι έχουν γίνει στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Γιάννη
    Φυσικά και το σκέφτηκαν ότι ''χαρίζοντας'' τις μετοχές στον αρχηγό των οργανωμένων θα έριχναν τους τόνους και πιστεύω ότι εάν τσιμπούσε ο ΔΧ στο θέμα της προεδρίας τα πράγματα θα ήταν σαφός καλύτερα για αυτούς αφού την ευθύνη των εξελίξεων θα την είχε και επισημα η ερασιτεχνική άρα η οργάνωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Μονεγάσκο: Τι να δώσουν βρε Γιάννη; Για λαϊκή κατανάλωση είναι αυτά. Μπαρούφες των εφημερίδων. Ο Κοζώνης πήρε δυο εξουσιοδοτήσεις να αποφασίσει εκείνος για να φύγουν οι άλλοι. Αν υπήρχαν μετοχές δεν θα προκηρυσσόταν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να πάρει την ΑΕΚ. Ο έλεγχος τελειώνει τα Χριστούγεννα και θα σκεφθούν όλοι την τερατογέννηση. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΓΕΝΝΗΘΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΣΩΘΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς billys: O ΔΧ με τον τρόπο του την αγαπάει την ΑΕΚ. Και πάει να βρει μια λύση. Φυσικά του πάει η λύση, αλλά κι οι άλλοι που έχουν χρήματα, τι στο διάολο κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πράγματι steven τα πράγματα είναι πάρα πολύ μπερδεμένα, τόσο που και οι ίδιοι δεν ξέρουν πως να τα ξεμπερδέψουν, και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ αυτή την στιγμή. Δεν ξέρουν και οι ίδιοι που πάνε και τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα.

    Συμφωνώ με τον monegasco ότι ο αστάθμητος παράγοντας ίσως τελικά να καθορίσει και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν πιστεύω κανέναν πια steven.
    Αυτά για αγάπες και πράσινα άλογα έχουν τελειώσει φίλε, κανένας δεν αγαπάει την ΑΕΚ, όλοι την τσέπη τους αγαπάνε.

    Η δουλειά του γηπέδου είναι πάρα πολύ μεγάλη και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, ακόμα και τους νυν μετόχους της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χρήστο: Τα λεφτά μπήκανε. Και τα λεφτά πετάξανε, είτε σε αρπαχτές είτε σε λάθος επενδύσεις ( εκεί θα καταλήξουμε ). Το αύριο μας νοιάζει που τρομάζει διότι δεν ξέρει κανείς τα νούμερα. Μερικές φορές ο θρύλος κάνει μεγαλύτερο κακό απο την αλήθεια. Εκτός αν μπεις μπροστά και τον κάνεις τον Κόκαλη ρόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χαράλαμπο: Η ατζέντα έχει αλλάξει απο τότε. Θα γίνει ΓΣ; Ποιός θα την συγκαλέσει ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ; Τα μερίσματα, πώς να μοιρασθούν αφού οι μετοχές είναι υποθηκευμένες; Επίσης είναι απόφαση του ΔΣ, τα μερίσματα να πάνε "εις νέον", ειδικά αν δεν υπάρχει ταμειακή ρευστότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Μονεγάσκο: Και ρώτησα ξεκάθαρα. Η κατσίκα έχει ομάδα σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θα κανω μια ερωτηση και θελω απαντηση.Εγω και καποιοι φιλοι μου θελουμε την ΠΑΕ,τωρα...Και θελουμε το 51% εως 55%.Θελω τις αντιστοιχες ¨μετοχες¨ στα χερια μας.Ποιος θα μου τις δωσει?Δεν θελω αλλα χαρτια παρα μονο μετοχες.Ποσο εχει το 55%? τοσα.... Παρτα,και φερε μου τις εστω υποθηκευμενες μετοχες.Απαντηστε μου γιανα προχωρησω παρακατω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Billys: Δεν είναι μόνο το γήπεδο φίλε. Αυτό είναι το φιλέτο. Αλλά αν διαβάσεις την ανάρτηση του Σαββάτου, θα δεις οτι και το κοκκαλάκι έχει γλύκα και η πατατούλα και η γαρδουμπίτσα. Εξ άλλου η πλειοψηφία μας δεν τρώει φιλέτα. Με τα άλλα περνάει καλά. Και να σου πω και κάτι άλλο. Ο Ωνάσης στο τέλος, καλαμαράκια ζητούσε και ρεβύθια. Είχε βαρεθεί τις μαλακίες. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ. ΚΙ ΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ - ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ( ... ) - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ας ελπισουμε οι δυο απατ"αιωνιοι" να συνεχισουν να εχουν εκατερωθεν στραμενο το ενδιαφερον τους,να αλληλοτρωγονται και να μη "ασχοληθουν" με την "ως μη γεννομενη" ΑΕΚ...ειδικα αυτην την περιοδο. Μακαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γυρω στα 11.8 εκ γιουρο αξιζουν οι μετοχες της ΕΝΙC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρηστο,το 55% ειναι 6,5εκ.,σωστα? η για αλλου ηταν η απαντηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νομίζω ότι στην ουσία λέμε τα ίδια πράγματα steven το μεγάλο φιλέτο είναι το γήπεδο, απατεωνίσκοι υπήρχαν και θα υπάρχουν γύρω από την ΑΕΚ πάντα, αυτοί όπως πάντα θα γλείψουν κανένα κοκαλάκι και θα πουν και ευχαριστώ, δεν κινούν τα νήματα αυτοί όμως, την επόμενη μέρα της ομάδας θα την καθορίσουν αυτοί που έχουν βάλει στο μάτι το μεγάλο φιλέτο.

    Πιστεύω ότι και ο Παππάς στο τέλος θα κάνει πίσω όπως έκαναν και οι άλλοι, κανένας από αυτούς δεν θέλει να λερώσει και άλλο το όνομα του, και αυτά που λέει τώρα στα ραδιόφωνα ο Χατζηχρήστος μην τα λαμβάνεις και πολύ στα σοβαρά.

    Αύριο θα πει ότι την παίρνουμε γιατί πλέον δεν υπάρχει άλλη λύση, και δεν θα μπορεί να του πει και κανένας τίποτα.

    Τις μετοχές δεν μπορεί να τις δώσει πουθενά, ούτε μπορεί να προσκαλέσει ΓΣ με θέμα την ΑΜΚ.
    Αν οι μετοχές πάνε στον ΔΧ, ξεχάστε τον Κοζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι Γιαννη τοσα ειναι.Αλλα εκτος απ'την οποια αξια τους,(2 ευρω και κατι, η καθε μια νομιζω)αυτες οι μετοχες "σερνουν" και τα χρεη της εταιρειας στην οποια ανηκουν. Εδω ειναι το αγγουρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πρός όλους
    Ποιός μπορεί να προκαλέσει ΑΜΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρηστο,εγω δεν ρωτησα για χρεη...Εγω δευτερα πρωι εχω μετρητα 7εκ.Και θελω τις αντιστοιχες μετοχες,με ολα αυτα τα χαρτια που τις συνοδευουν λογω υποθηκευσης.Ποιο κουδουνι θα κτυπησω...? Billys,κι εγω το γηπεδο θελω,αλλα χωρις ομαδα δεν παιρνω τιποτα.Εγω θελω το 55%,ποιοι θα μου το ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Χαράλαμπο: Μόνο η διορισμένη διοίκηση του πρωτοδικείου. Ή κάποιος που έχει εξουσιοδοτήσεις αν του επιτρέψει ο υποθηκεύων διότι τον θεωρεί ικανό. Μην γελάσεις εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το κουδουνι της ΕΝΙΚ Γιαννη.Απ.το οποιο κλεβει ρευμα και ο Δ.Χ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς billys: Την παίρνει διότι το ερασιτεχνικό σωματείο σαν θεματοφύλακας διορίζεται. Φυσικά αφού ψάξει κάποιους επώνυμους Αεκτζήδες. Δεν υπάρχουν μετοχές πάντως. Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 1,5 ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς όλους: Πληρώνεις την Morgan και παίρνεις τις μετοχές. Η ερασιτεχνική δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Το 1,5 δόθηκε με τον ΟΡΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εχεις 7 εκ.;"monegasco" μηπως εισαι ο Κοζωνης;Και θες την ΑΕΚ να την παιξεις στο καζινο, μαυρο-κοκκινο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Tι εννοεις "αρνηση του 1.5 για πληρωμες..." Steven; Δεν πηγαν η δεν θα πανε εκει που τουλαχιστον επισημα δηλωθηκε οτι θα πανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ...να δω τον Χατζηχρηστο να ανεβαινει με το παπι στο "βουνο" και να κρατα μαυρη σακουλα με κατοσταρικα και να πληρωνει τον "βατραχο" εν ωρα προπονησης.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ..ναι,ναι.
    "ειρθε η ωρα να σε "πληρωσω" με το ιδιο νομισμα ρε..' θα του λεει. Θα κρατα τις δεσμιδες στο χερι και θα χοροπηδα φωναζοντας "...κουαξ...κουαξ..."!
    οι δε Αργεντινοι και λοιποι αλλοδαποι,δεν θα ξερουν ασφαλως τι τρεχει και θα σκουντιωνται με απορια: "...που ηρθαμε ρε πουστη μου; Τι γινεται εδω περα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. H MORGAN θελει τα λεφτα της κι εγω παω και της τα δινω,και μου δινει τις μετοχες,αφου με κρινει οτι πληρω τις προυποθεσεις της? Λαμπρα...Αρα εχω ολο το δικαιωμα,να βαλω τους δικους μου ορκωτους να κανουν φυλλο και φτερο τα βιβλια της εταιρειας,και να παω στον εισαγγελεα τους καταχραστες.Επειδη ομως δεν θελω να πεταξω λεφτα,περιμενω το πρωτοδικειο,εμφανιζομαι και παιρνω την ομαδα σαν απο μηχανης θεος,και μενουν ολοι καγκελο!Μετα παω για επαναδιαπραγματευση με την Morgan,και αφου υπαρχει παυση πληρωμων κανω διακανονισμο με το δημοσιο και τρεχω την ομαδα...Και καθονται ολοι οι μετοχοι με τον πουλο στο χερι! Πρωτη προτεραιοτητα το γηπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. O "σερβος" τσαντισμενος να τον παιρνει στο κυνηγι και να τρεχουν γυρω-γυρω.
    Οι δε αλλοδαποι και απορημενοι παικτες θα βαζουν στοιχημα μεταξυ τους-δεν υπαρχει αλλος τροπος να δουν λεφτα- για το ποιος θα σπασει τα μουτρα του αλλου.
    Ο Καφες αλαφιασμενος θα τους κυνηγα και τους δυο λεγοντας: "...ντροπη ρε παιδια..."!
    Ο Γεωργεας ξαπλωμενος στην ακρη με εναν καλαματιανο μπαφο στο στομα θα ακουει στα ακουστικα του "...ειμαι αιτος χωρις φτερα,χωρις αγαπη και χαρα..."
    Ο Ταχτσιδης να κλεβει το παπι του Χατζιχρηστου και δικαβαλο με την Σασα να πηγαινουν για "κοψιδια' σε καμια ταβερνα της Παρνηθας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Μονεγάσκο: Τα λεφτά της η Morgan θα τα παρει όλα πίσω κι εντόκως. Αν δεν τα πάρει μετρητά, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΩ ΠΑΓΙΩΝ, δηλαδή πώλησης παικτών. Δεν υπάρχει κανένα δημόσιο και καμία διαπραγμάτευση. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΑΥΞΗΣΗ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ. Γιάννη, είσαι απο τους Έλληνες που έχουν φάει το παραμύθι οτι η Leehman Brothers έκλεισε; Μια χαρά δουλεύει και τα μαζεύει όλα πίσω. Κάτι χάπατα χάσανε εδω λεφτά, που είδαν την ευκαιρία. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΤΟΤΕ. ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όταν είσαι όμως στο πρωτοδικείο μπορεί αντι για ένας να εμφανιστουν δύο από μηχανης θεοί..
    Την επιλογή πως την κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Χρήστο: Στάση πληρωμών, σημαίνει Στάση όλα καλά, αλλά Μπάστα ωρέ μαλακισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Χαράλαμπο: Συνεργάζονται, επεξεργάζονται, απεργάζονται , δεν εργάζονται μέχρι να αποτύχει ο πρόεδρος και μετά κατεργάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οπότε αφού δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε,γιατί να μην τον απολαύσουμε!
    Α! ξέχασα,πρέπει να κρατάμε και τα προσχήματα,μην μας πα΄ρουν και χαμπάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γιαννη,πηγες μακρυα. Εδω εχουμε να μοιρασουμε 1.5 εκ... και πως να μοιρασει κανεις δυο γαιδουριων αχυρα;
    Ασε να δουμε τι θα βγαλει ο ελεγχος και κυριως τι θα σκεπασει.Ασε να ακουσουμε και τον απογονο των Βικινκς απ'το Σικαγο στις 27-12.(επαναλαμβανω, ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι τοσο 'ζωντανη" η συνεντευξη. οσο και εκεινες του Οσαμα Μπ. Λαντεν.)Λετε να παρουσιαστει με κιτρινιμαυρη κυλεμπια και σηματακι της ΑΕΚ στο σαρικι,κρατωντας λαπ-τοπ και καλασνικοφ;και να ακουσουμε κανενα μαγνητοσκοπημενο αποσπασμα απ'την φλογερη ομιλια του: "...αι γουοντ το γκιβ γιου μαι μανει,ι γουοντ του ινβεστ,μπατ γιου πριτενετ δε ντακς. Αι χαβ νο πεισεντ. Μαι ριταρν μαστ μπι στρογκ αντ φιουρι. Εμιντιτλι λιβ δε κλαμπ εντ λετ δε πιπολ του εμπρεις μι ας ε γκαντ. Μαι ντριμς αρ μοστ φαστ δαν γιορ σιπς. Μαι γουιλς ις μορ ιμπορταντ δαν γιορς. Αι ριπρεσεντ δε σπιριτ οφ "Πολις". εντ μαι ντιουτι ις του κλιν-αουτ δις σιτ...γιορ σιτ. ..εντ μεικ δις λετζενταρι τιμ "protagonistria" ουανς μορ."

    Καθολου απιθανο να το δουμε και αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οποτε Στηβεν,η Morgan ειναι το κλειδι της υποθεσης.Και εκει ηθελα να καταληξω εξ αρχης.Αρα ολοι αυτοι οι μετοχοι που εβαλαν λεφτα,τι εχουν στα χερια τους? Τιποτα... Τι παραχωρουν στο σιχαμα? Τιποτα...Ολα αυτα που πεταξαν τοσα χρονια,μαλλον φτανουν για να αποπληρωσουν την MORGAN και να παρουν τις μετοχες που τους αναλογουν,αλλα δεν εκατσε καλα το εργο...,και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν.Δεν θελουν να πουλησουν μηπως και μειωσουν την χασουρα,εκτος {το ξαναλεω....}απο εναν δυο που ηθελαν να ξεπουλησουν και να φυγουν βρισκοντας τον Κοζωνη,χωρια που ο SUGAR του ειπε το well come,και τους ζωσανε τα φιδια για το γηπεδο!!! Το ξαναλεω,αν παμε στο πρωτοδικειο θα γινει της πουτανας το μαγκαλι,θαχουμε νεκρους και παραπλευρες απωλειες οσο και αν το σιχαμα προσπαθησει να περασει το δικο του.Την καλημερα μου στον Σταθη...Για την ΛΙΜΑΝ το ακουσα πριν δυο βδομαδες απο παθοντα με ακρες στην Νεα Υορκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μεσα σ'ολα ο παππας παχης που εφαγε πολυ φακη ψαχνει για παππαδοπαιδι.Δηλαδη για προεδρο-καντιλαναυτη.
    Και γιατι δεν μπαινει ο ιδιος; αν φοβαται για το ξυλο,ας παρει το κρανος του "ανθρακωρυχου" τις σκεπαστης.Καπου θα υπαρχει...εχει και ιστορικη αξια.(Τον θυμαστε ελπιζω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Δεκεμβρίου, 2009 09:57

    @ Χρήστο: Το 'χεις φίλε...το 'χεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΟΥΜΠΕΣ
    παπαδοτουμπες : ,επιστολη του, ΕΠΙΣΗΜΗ στον προεδρο της ΠΑΕ,:δηλωνω οτι αποχωρω απο το ποδοσφαιρο και την διοικηση γιατι μονο κακο μου εκανε και -κατα την γνωμη των φιλων της ΑΕΚ-εκανα κακο και εγω στην ομαδα.Παρεχωρω τις μςτοχες μου( τι παρεχωρεις παππα-βαρκαρη;)στον κο Νοτια να τις διαχειριστει οπως εκεινος θελει.
    Τωρα ο παππα-τσακαλος παριστανει τον μπροσταρη,δηλωνει παρον,λεει κατι για πλανα και αεροπλανα,ψαχνει-ταχα-για συμπαικτες(ποκα θα παιξεις ρε;)συνομιλει με την οργανωση και αλλα κλαμπς-ενημερωνει και ενημερωνεται,ψαχνει για προεδρο κλπ-κλπ.
    Γιατι τοση καψα και πρεμουρα,απο εναν "καμενο" και "χαμενο" και "απογοητευμενο" απ'την "ενασχοληση του με το ποδοσφαιρο και ειδικα με την ΑΕΚ";
    Ειδε στο ονειρο του τους ιδρυτες της Συλλογου να τον παροτρυνουν να συνεχισει την προσπαθεια διασωσης της ομαδας και να κανει το απ'την μοιρα και το Θεο γραμμενο χρεος του; Δεν μας παρατας βρε προφητη παππα-Δανηιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλημέρα
    Αυτή η ηρεμία στο Blog είναι πριν την καταιγίδα ή η μεταθανάτια;
    Χάνουμε και τον Κωστένογλου , πάει εθνική ,τούτη την δύσκολη για την ομάδα στιγμή τα τρισσάγια του θα ήταν χρήσιμα...
    Παππάς, παπάρας ,παπαρδέλλες, παπαρούνες ,παπαλίνες, παπάρια μπλέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Νοτιοτουμπες : Ο υπαλληλος-προεδρος σου δηλωνει πεισημα οτι ο Νοτιας και η Morgan ξερουν τον Κοζωνη. (αν το :"...τι λετε ρε...;" δεν επαληθευθει,θα ειναι κριμα για τον Θανοπουλο και το βιογραφικο του)
    Αργοτερα,η επισημη ανακοινωση της εταιρειας στην οποια εισαι μεγαλομετοχος-αρα και εσυ-δηλωνει οτι" δεν μπορεσε ο κος Κοζωνης να εκπληρωσει τους συμβατικους ορους του πρωσυμφωνου....και οτι παρουσιασε-δεν εδωσε- συστατικη επιστολη αμφιβολης τραπεζας και project plan" αμφιβολων funds.
    Δικηγοροτουμπες. "30, 50, μεχρι και 100 εκατ. γιουρο μπορεο να επενδυσει ο Μπομπ.(ο καστορας;)Και δωσ'του καθε μερα στα ραδιοφωνα και στις εφημεριδες,και να νουμερα παχια σαν Ινδικες αγελαδες και να υποσχεσεις και "βεβαιοτητες" οι αγγελιοφοροι με τα κρινα.
    Τωρα κανουν τον "αλεκο". Πιο ευκολα βρισκεις 100 ευρω στην τσεπη ενος Πακιστανου παρα προσφατη δηλωση των δικεφαλοδικηγορων.Ο σκοπος επετευχθει ασφαλως.Ο "σπορος εφυτευθει" εις τα σλπαχνα της ομαδος και αναμενωμνεν τον σωτηρα της.
    Ευγε, θυσαυροι της Ευελπιδων.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χατζιτουμπες : εδω τα σχολια και οι περιγραφες περιτευουν. Μιλαμε για τον "Νιζινσκι" ολων των θυρων! Τα "αξελ" και τα 2πλα και 3πλα "τολουκ" τα εχει για πλακα. Τελευταια τουμπα.: Ειναι ντροπη να ειμαι εγω προεδρος της ΠΑΕ...
    μα θα μου πειτε "αρνηθηκε ο ανθρωπος.Δεν δεχθηκε."
    Και εγω λεω,οτι μεχρι να ολοκληρωσω την πληκτρολογηση του παροντος,αυτος θα εχει επανελθει με "σωτηριες δηλωσεις για την "υβρη" που του επιφυλλασε η μοιρα να ηγηθει της ΠΑΕ και να βρει λυση στον γολγοθα της αγαπημενης μας ομαδας"
    Σαν να τον ακουω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλημερα Χαραλαμπε. Τι να πει κανεις... Ας γελασουμε λιγο... πρωτου μας πνιξουν τα δακρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. * υποσημειωση για τον Παππα :οταν οι "δουλειες" σου,πανε κατα διαολου,τοτε κανεις τα παντα. Αμα χρειαστει,γινεσαι και απο καπετανιος,μουτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή